21 octubre 2009 per admin

9 Comentaris

L'amor que es multiplica

L'amor que es multiplica

Caràcter Weiler

D'un Cop d'ull
13 octubre 2009, Beaverton, OR

Caràcter Weiler i el seu marit han decidit "deixar que els nens s'acostin", i als 27 anys que recentment va donar a llum al seu cinquè fill. Carbó fa constantment opcions que donen prioritat a l'educació espiritual dels seus fills i del seu temps junts com una família. El seu amor per la seva família, el Salvador i el seu paper diví com una mare revela una dona segura, poderosa i bella.

Quins exemples de la maternitat èxit ha tingut en la seva pròpia vida?

Afortunadament, tenia una mare que era molt enriquidor. La meva mare treballava mentre jo era jove perquè havia d'ajudar a pagar l'educació del meu pare. No era una cosa que volia fer. Però la meva mare era molt bona per deixar caure tot el que estava fent, si un dels seus fills tenien una necessitat. Això és el que més es destaca en la meva mare. Ella realment es preocupava per nosaltres. Ella era físicament molt compassiu, sempre. Fins i tot quan jo tenia 18 anys ella encara em roca al balancí. Nodrir va arribar a la seva forma natural. I he d'afegir al meu pare allà també! Ell realment va fer molt per ensenyar-me a acceptar les crítiques personals perquè pogués créixer com a persona. Ell em va ensenyar la importància de la integritat.

Hi ha una lliçó específica que ve a la ment?

Sí, n'hi ha. La meva mare va haver de tornar a treballar quan estava a l'escola secundària pel que em cuidava als meus germanets quan vaig arribar a casa de l'escola. Recordo un dia en particular, tenia moltes ganes de fer galetes amb espurnes de xocolata. Vaig trucar a la meva mare i li vaig preguntar: "Puc fer galetes?" I ella va dir: "No, estic cansat, he estat treballant tot el dia. No vull tornar a casa a un desastre a la cuina. "Li vaig dir," vaig a netejar! Ho prometo! "Així que finalment va donar polz Bé, després es van fer les galetes, em vaig distreure i vaig acabar veient la TV en lloc de netejar la cuina, i em vaig quedar adormit sense complir la meva promesa.

Cap a les dues del matí, el meu pare em va treure arrossegant del llit. La meva mare havia tornat a casa des del treball i la cuina estava en ruïnes. El meu pare es va quedar allà mentre jo netejava tots els plats, netejava els comptadors. I quan vaig acabar, va dir: "Quan fas una promesa, cal conservar-lo." Jo només ho odiava aquella nit! Però va ser probablement una de les lliçons més duradores que em va ensenyar. Causa funcionar: mentre netejava, vaig pensar: "Home, la meva mare hauria estat fent això després de tot un dia de treball." Després, ell em va abraçar i em va dir que m'estimava, però ell volia que jo entengués el que era un comportament acceptable a la nostra llar i en la vida.

Des que m'he casat, la persona el exemple m'ha afectat la majoria ha estat la meva mare-en-llei. Ella és una dona increïble. Ella era mestressa de casa i es va criar 10 fills. És coherent amb el seu ensenyament, ensenyant específicament als seus fills l'Evangeli. Ella té un amor per la lectura, és molt frugal i molt molt afectuós, compassiu. Ella és pionera de valors. Ella em va ensenyar el valor de ser mare i la força potencial que pot obtenir de la maternitat. Ella és pacient i pacient, i ella no ve perquè de forma natural. Naturalment, ella té un temperament però ella ha après a superar la impaciència i els assajos i l'esgotament de la maternitat. La està conformada en un bell, fort, savi dona, ben llegit. La gent busca la seva sortida per al consell. Ella és una de les meves millors amigues.

Mormon Woman Weiler3

Vostè i el seu marit discutir la mida de la seva família abans de casar-se?

Ho vam fer. No tenim un nombre específic que estem treballant cap, però sí prendre'ls com vénen. Tractem sincerament a acceptar el que podem prendre, no només el que seria convenient. Nosaltres fem broma sobre tenir una dotzena ... i que podríem passar amb el nostre ritme!

Només després d'haver completat el seu cinquè embaràs, se sent còmode amb la ruta que està en?

Estic sorprès per la capacitat del Senyor per ampliar les meves capacitats com a mare. És aclaparador de vegades. Estic ocupat, però estic content. És un treball dur, però estic disposat a fer-ho. Recordo estar aclaparat amb el meu primer nadó. Recordo haver plorat quan el meu marit va arribar a casa. Miro cap enrere en això i em fa riure perquè jo he crescut tant! Jo sé que el Senyor proveirà. No em preocupo per tenir prou amor per als meus nadons perquè he après que l'amor maternal no es divideix, es multiplica.

Estic sorprès per la capacitat del Senyor per ampliar les meves capacitats com a mare .... Jo sé que el Senyor proveirà. No em preocupo per tenir prou amor per als meus nadons perquè he après que l'amor maternal no es divideix, es multiplica.

Per què és important per a vostè tenir tots els fills que vostè és capaç de fer?

Esperits d'aquests nens van a anar a algun lloc, i jo vull que vinguin aquí. Sé que ha de venir a un lloc amorós. És una forma molt compromesa de l'obra missionera en el seu cor. Aquests nens neixen al conveni i sempre serà una part d'això, sempre és una part de la felicitat que compartim. A més, m'encanta les famílies nombroses. Els nens que vénen de famílies grans tendeixen a ser menys egoista, m'he adonat, perquè han de donar més, compartir més. Crec que és meravellós per portar un nadó a aquesta llar. Ja, el nostre nou petit té sis persones que l'estimen i el dot en el seu cada somriure i és una gran xarxa de néixer en.

Esperits d'aquests nens van a anar a algun lloc, i jo vull que vinguin aquí. Sé que ha de venir a un lloc amorós. És una forma molt compromesa de l'obra missionera en el seu cor.

És la maternitat cosa que sempre va aspirar a? És natural per a vostè o hi ha coses que vostè ha hagut de treballar?

Sempre he volgut ser mare, però no sempre em veig la maternitat en la llum que ho faig ara. He de dir, hi va haver un moment en què em vaig preguntar si sola la maternitat em compliria i permetre utilitzar els meus talents i assolir tot el meu potencial. Li vaig preguntar al nostre Pare Celestial al respecte. Va ser en un passeig un dia que vaig rebre la meva resposta. Jo estava tenint una conversa amb el Senyor, una mena d'oració informal, cosa que faig molt. Em vaig posar a ell les preguntes que m'havia estat provocant. En resposta, vaig sentir una veu afable i delicada fer-me una pregunta: "Què més puc demanar de vostè que criar un fill meu?" Llavors em vaig adonar del molt que el nostre Pare Celestial valora la maternitat. Si nosaltres, els seus fills, realment som la seva major creació, llavors tota la resta que fem en aquesta vida empal · lideix en comparació amb la paternitat. Divinitat és la paternitat. Això va marcar l'inici del camí que estic tractant de seguir avui. Sé que el Pare Celestial es veu en el treball de les mares amb gran respecte i gratitud eterna. Estem fent grans coses, i encara que hi ha moments en què anhelem evidències més tangibles i immediates d'èxit, arribarà un dia en què els nostres descendents s'aixecarà i trucar beneïts, i Déu ens reclamar com a propi i ens diuen que hem fet bé.

El treball de la maternitat s'ha convertit en el compliment per a mi, especialment quan tinc una perspectiva eterna del que estic fent. Com m'he tornat menys conscient de si mateix i amb més confiança en les meves habilitats com a mare, no em sembla que el compliment extern més. M'encanta llegir. M'encanta cada vegada més gran, però no em sento que he de sortir de casa per aconseguir el compliment. Probablement vaig a tornar a l'escola algun dia només perquè m'encanta aprendre i no vaig a sempre estar fent això per sempre.

El meu treball de grau va ser en el teatre musical. Probablement em aniria en una altra cosa ara, ja que he estat llegint tots aquests llibres com un adult i descobrir aquests altres llocs de mi que jo no sabia que tenia. Quan ho faci tornar a l'escola seré una persona amb més experiència. Jo realment arribi a la llet de la meva educació. Estic molt emocionat per això.

Quines decisions concretes es que vostè i el seu marit va fer posar primer a la seva família?

No podia aixecar a aquests nens sense el meu marit realment ser-hi i ser part activa del que fem. Quan arriba a casa, ell és a casa. Té aficions, però està disponible per als nens i per a mi. Prenem decisions sobre la nostra família cada nit. Parlem de com els nens estan fent, com ho estem fent, el que tractarem demà, què impressions que hem tingut durant el dia. És només el que parlem.

El primer que hem fet per posar en primer lloc a la nostra família és que vinguin ells, com ens sentim a l'altura. Els tenim. Ens enfoquem en tenir paciència - que pot ser caòtica a tenir un munt de petites veus i peus que corrien i enrabiades. Hem intentat molt dur perquè els nens la prioritat. Crec que va ser el president Ezra Taft Benson va dir que donar prioritat al Senyor en la teva vida i tot caurà en el seu lloc o caure fora de la seva vida. Això és una cosa que vivim.

Tractem de no fer massa excés. Vull ser capaç de seguir l'exemple de la meva mare: Vull ser capaç de seure i realment escolto. Hi ha moments en què no faig això, així com m'agradaria, i em sento tan desconnectat dels meus fills. Realment l'alegria de la maternitat sorgeix d'escoltar a ells, quan diuen coses divertides o inspiradors. Quan t'ensenyen on necessita millorar.

El seu marit és un advocat. Ha fet les decisions de carrera com una parella que li permetria passar més temps amb la família?

Sí, quan el meu marit acabar l'escola de lleis de Harvard, es va optar per passar a un despatx d'advocats d'Oregon que no paguen tant com les altres opcions, però requereix un menor nombre d'hores facturables. Reconec que no totes les dones poden optar per quedar-se a casa amb els seus fills, com puc, però el treball del meu marit puc proveir per a nosaltres. El meu marit i jo vam decidir posar primer la nostra família d'aquesta manera. Ell podria estar fent alguna cosa més agressiu amb la seva carrera, però triem aquesta empresa i la ubicació per a la nostra família.

Hi ha eines o trucs que utilitza amb freqüència la maternitat?

Temporalment, l'eina de la maternitat que és el més eficaç és la multitasca! Espiritualment, no faig la meitat de bé durant el dia, si no he llegit les Escriptures al matí.

Mormon Woman Weiler5

Les Escriptures proporcionen orientació maternal, o fa la seva lectura et posen en un estat d'ànim en el qual pot fer front a les demandes del dia?

Crec que és ambdues coses. El Senyor ens beneeix d'acord amb la nostra obediència i em sento com si jo li mostro que estic sotmetent a la seva voluntat quan me'l vaig posar per primera vegada en el matí, abans que els meus fills són encara despert. Quan em desperto d'hora per llegir les Escriptures, tot és més suau. Sóc beneït tant per les paraules en les Escriptures i per mitjà de les impressions que vénen durant tot el dia.

Les escriptures han ajudat recentment a entendre la meva filla gran millor. Ens mudem fa un any i ella va començar a assistir a l'escola a la tardor passat. Ella està lluitant per adaptar a tots els canvis en la seva vida ara mateix. Els nois de l'escola pot ser dolent, i la seva autoestima ha rebut un dur cop. Em pregunto com ho estic fent com la seva mare li guia a través d'aquests canvis i si estic o no estic jugant en braços d'alguna manera. Tendeixo a ser més difícil per a ella que en els meus altres fills. Jo em pregunto, per què? He estat molt devota d'ell, i he arribat a la conclusió que ho faig per por. Ella és la meva filla gran i jo jutjo meu progrés per ella. No m'agrada sentir com un fracàs. La por és l'antítesi de la fe. La por és del diable. La fe és com el Senyor vol que jo per motivar la meva filla. És realment com el sacerdoci: "Cap poder o influència pot ni s'ha de mantenir en virtut del sacerdoci, sinó per la mansuetud i longanimitat, per amor sincer pot; Per bondat i per coneixement pur, la qual cosa ennoblirà granment l'ànima sense hipocresia i sense malícia. Reprèn moment oportú amb severitat, quan siguin inspirats per l'Esperit Sant; i llavors demostrant un amor cap al que has renyat, no sigui que ell estima de tu per ser el seu enemic; Que ell sàpiga que el teu fidelitat és més fort que els lligams de la mort "(. Doctrina i Convenis 121: 41-44)

Una altra eina que ha ajudat a la nostra família és fer un devocional cada matí. Tinc aquesta idea de la meva mare-en-llei. Ho feia cada matí, el que realment em va volar el cap quan vaig conèixer a la seva família. Ells ens llevem a les 5:00 perquè els seus fills tenien seminari. Ells canten i pregar i llegir les Escriptures. Els nens van anar a l'escola amb la perspectiva correcta. També els va ensenyar la paciència! Hi havia matins en què simplement no volen fer-ho. Elder David Bednar ho va expressar molt eloqüentment en l'última Conferència General quan va descriure l'escena a casa: "Està respirant meu aire"

Continuem aquesta tradició en la nostra família, i hi ha moments en què no ens sentim que vam aconseguir molt d'ell. Després hi ha moments en que és simplement màgic i el Esperit hi és i és simplement increïble. Fer això ensenya als nens a seure a través d'una lliçó. Els ensenya a ser pacient i amorós i reconèixer l'Esperit. Tracte d'unir tot de nou l'Evangeli i ens dóna una oportunitat per començar el dia amb aquesta perspectiva.

Vas esmentar que t'agrada llegir. Hi ha altres coses que vostè fa per tornar a omplir el seu benestar personal?

L'exercici és el meu alleujament de l'estrès. Tracte de menjar bé. Cada dia, tinc un moment de tranquil · litat. Els nens juguen en la seva pròpia i jo anem a la meva habitació i prendre una migdiada si ho necessito. O llegeixo. A més, tinc una nit lliure a la setmana quan el meu marit es fa càrrec dels nens, així que sortir amb els amics o el treball en un projecte que és important per a mi.

Intento baixar quan jugo amb els meus fills, i posar la casa o altres coses de costat. Això és molt dur per a mi, però jo tracte de mantenir la meva perspectiva. El meu fill està en una etapa en què em diu que almenys 20 vegades al dia que ell m'odia. Feia mal les primeres dues-centes vegades, i després vaig deixar de cuidar. Jo sé que ell no s'adona del que està dient. Ell és tan voluble en els seus afectes. La seva lleialtat dura només mentre guardo les galetes que ve. Tot i això, hi ha aquells moments màgics quan estic administrant alleujament a una ficada de pota. Em diu: "Jo et Ludge DOE molt." Espero profundament als ulls i sé que és sincer. Això m'omple prou com per treure a través de la pròxima setmana "Te odio" s!

Quina és la seva filosofia de l'educació per als seus fills?

Bé, la meva filla gran acaba de començar el primer grau, i és el seu primer any a l'escola. Jo no ho vaig posar al seu jardí de la infància, i que l'any passat vam tenir junts va ser un any d'unió per als dos de nosaltres. Ens vam fer molt amics. Jo simplement no crec que ella estava a punt per a l'escola. Volia un any més per ensenyar realment escoltar la seva consciència i reforçar la seva confiança.

De la seva educació, espero que els meus nens són capaços de veure Déu tot i el món secular en què vivim espero que aprenguin a ser bons missioners, i per a desenvolupar bones habilitats de la gent. Espero que aprenguin l'amor pel treball i l'aprenentatge. Sé que estarà basat espiritualment-l'educació que reben a casa.

Viure per a una altra persona està vivint com Crist.

Com més fills que tinc, les més interessants reaccions que rebo de la gent a mesura que avanço llocs. Les coses que en general escolto són: "Oh, m'encantaria més nens, però jo simplement no tenen la paciència." Per a mi, ha estat una oportunitat per desenvolupar la paciència. Viure per a una altra persona està vivint com Crist. M'encanta ser mare perquè em dóna una oportunitat, no només per viure pel meu treball, sinó per viure com Crist. Em fa habilitats com la paciència, la compassió, l'esperança, per no parlar de les habilitats temporals de funcionament d'una casa. No seria el món un millor lloc si la gent hagués mares que realment li importava?

D'un Cop d'ull

Caràcter Weiler


Mormon-Woman-Weiler-main-color
Ubicació: Portland, OR

Edat: 27

Estat civil: Casat gairebé 8 anys

Nens: Cinc (edats de 6, 5, 3, 2 i 2 mesos)

Ocupació: Mare

Escoles d'Estudi: Universitat Estatal de Weber

Idiomes parlen a la llar: Anglès, Espanyol

Himne preferida: "Tinc goig en la meva ànima"

Actual de trucada Església: director coral sala

Entrevista realitzada per Neylan McBaine. Fotos s'utilitzen amb permís.

Comparteix aquest article:

9 Comentaris

 1. Vicki Ashton
  09:42 del matí del 27 gener 2010

  Inspiring! Char és increïble! Gràcies per compartir la seva història.

 2. Mel Stout
  19:12 al 28 gener 2010

  Caràcter és més que increïble. Moltes dones són impressionants, però només uns pocs són fenomenals. Char no només entre els que pocs, sinó que pren la iniciativa en més d'un sentit. Wow! Quina dona!

 3. Abril Perry
  10:59 del matí del 1 febrer 2010

  Quina gran entrevista! M'encanta com ha implementat tantes poderoses estratègies específiques en la construcció d'una família forta. Segueixin amb el meravellós treball!

 4. Katie
  11:14 del matí del 5 febrer 2010

  Ets increïble! Gràcies per compartir les seves idees i sentiments que realment estan inspirant a vostè.

 5. Handsfullmom
  21:21 al 8 febrer 2010

  Gràcies pels bells pensaments, Char. El meu marit i jo tenim una filosofia similar sobre la benvinguda als nens a casa i vaig tenir el meu cinquè quan tenia 26 (bé, en realitat era el meu 4a i 5a, ja que es tractava d'un parell de bessons). Estem esperant el nostre vuitè al maig.

 6. Debbie
  12:53 el 10 febrer 2010

  Gràcies per compartir aquesta història. Tinc vuit fills i estic molt content de trobar-me amb una altra mare amb més nens.

 7. Bree Koon
  10:46 del matí del 10 maig 2010

  Em sento com si m'està escrivint la vida. Tinc 4 fills, 4, bessons 3 anys, i un any i mig d'edat. M'encanten, i em trobo amb que escrigui exactament com em sento tan elequently. Gràcies per posar el que jo demano, pensar i sentir en un paper. Quina benedicció aquesta entrevista ha estat en mi.

 8. Millors Llocs de treball per conèixer dones
  09:12 del matí del 27 juny 2010

  Realment estima aquest bloc post.Really ganes de llegir més.

 9. Rissa
  11:36 del matí del 24 març 2011

  Char és realment una ànima increïble. Vaig tenir el privilegi de viure al carrer d'ella mentre els nostres marits van assistir a l'escola de dret junts i ens vam fer molt bons amics. Vaig aprendre molt d'ella en aquests 2 anys! Jo vaig gaudir de llegir aquesta entrevista i aprendre d'ella una altra vegada! Quina gran exemple del que nosaltres com a mares hem de fer i com hem d'estar apropant-nos a les nostres aventures com les mares. Love you CHAR!

Deixa un comentari

SEO Powered by Platinum SEO de Techblissonline