3 novembre 2009 per admin

12 Comentaris

Esperit en la Llei

Esperit en la Llei

Robin Lunt

D'un cop d'ull
9 juliol 2009, Washington DC

Robin es va unir a l'Església després de l'11 de setembre de 2001, quan ella va raonar que "si pogués haver-hi una força de la foscor organitzada, en el món, llavors ha d'haver una força igual contrari del bé organitzada." Aquest mateix any, als 22 anys, es va casar amb un membre de l'Església i va fonamentar la seva vida l'Evangeli. Des de la seva participació a l'escola de lleis, Robin ha treballat en la regulació energètica a Washington DC, mentre que un apassionat dels temes mediambientals i de recursos.

Com et trobes amb l'Església? Quins factors va conduir a la seva conversió?

Vaig créixer en un petit poble de Califòrnia anomenat bisbe, que és un gran esquí, poble de pescadors i després em vaig anar a l'escola a Los Angeles al Pomona College. Em vaig mudar a San Francisco just després d'això. Però en el camí que tenia dos amics que van servir missions per a l'Església i els vaig escriure tant durant la seva absència. Així, és probable que les llavors van ser plantades de l'Església com una institució que era d'interès per a mi. Tinc aquestes cartes dels meus amics i jo podia sentir la seva sinceritat, però l'última frase de les lletres sempre seria com, "Jo sé que la Expiació és real i l'església és restituït "i jo estaria com" No tinc ni idea el que vostè està parlant! "El llenguatge era tan desconegut per a mi! Estic segur que, sabent el que sé ara, que per als meus amics que era la part més important de tota la carta. Però jo només vaig pensar: "Això no té sentit. No sé el que és la 'expiació'. "Però no era només un esperit que es va transmetre amb aquest testimoni .

Què vas fer després de la universitat?

Robin-IMG_0382 Em vaig mudar a San Francisco per prendre un treball allà. Un dels missioners que havia estat escrivint era des de l'Àrea de la Badia i que va tornar de la seva missió a la dreta en el mateix temps que jo em movia allà dalt i en contra de l'advertència dels meus altres amics que eren membres de l'Església, que el vaig veure gairebé immediatament després d'arribar a casa. Ell era tan estrany! Però hi havia un tipus de coses dins meu es filtra sobre l'Evangeli i l'Esperit. Vaig estudiar filosofia com a estudiant i molta teoria continental i em vaig sentir atret per les qüestions existencials. Vaig tenir una forta sensació que hi havia un Déu i que hi havia alguna cosa més al món que només el que existia, però era escèptic sobre qualsevol tipus de religió organitzada. Però els meus amics missioners havien plantat una llavor en la meva ment, així que vaig començar a anar a un parell d'esglésies al meu barri a San Francisco, i cada vegada que me n'aniria, jo sento que vacuïtat, com, "Això és una tonteria." Em sentia més a prop de Déu pel meu compte, com caminar a la platja, o la lectura. Però això va ser el 2001 i 11 de setembre era una mena de punt d'inflexió en el meu procés de pensament sobre la forma en què funciona el món.

No sé com de conscient era en el moment, però es va acudir que si pogués haver-hi una força de la foscor organitzada en el món, com la que vam veure l'11 de setembre, llavors potser hauria de ser una força oposada igual organitzada de bo. Els atacs del World Trade Center van ser un dimarts i que diumenge que ve, vaig anar a la membre de l'Església capella tres quadres del meu apartament. Jo estava buscant solaç i consol enmig de tot aquest caos i l'angoixa i la incertesa. Vaig entrar a la capella per primera vegada i, literalment, el segon vaig entrar a l'edifici em vaig sentir el mateix esperit que m'havia sentit en els meus moments més personals connectats a Déu.

No sé com de conscient era en el moment, però es va acudir que si pogués haver-hi una força de la foscor organitzada en el món, com la que vam veure l'11 de setembre, llavors potser hauria de ser una força oposada igual organitzada de bo.

Així que jo estava com, "Oh home ..." i vaig tenir sentiments. D'una banda, em vaig alegrar que aquesta por més íntim podria ser una cosa que es comparteix amb altres persones. Però, a la vegada que era aquest penya-segat horrible. Jo vaig pensar: "Què significa això per a la meva vida? Això no és el que estava planejant. "Vaig trucar als missioners i va fer que em coneixen al Golden Gate Park i vaig tenir les primeres lliçons allà.

Vostè diria que la força més poderosa en la seva conversió va ser el testimoni personal de l'Esperit en la seva vida, més que els aspectes socials o aspectes doctrinals de l'Església?

Sí, crec que això és exacte. Jo no crec que hagués passat el contrari. Però és una mica difícil separar-los, oi? Va ser una combinació de reconèixer l'Esperit en la meva pròpia vida i després ho experimenta a través d'aquests fidels membres de l'Església. És difícil separar una de l'altra, però crec que l'Esperit, en última instància és l'únic que realment pot convertir a ningú.

Com es va sentir la seva vida va canviar en aquest punt?

Això ha estat un any boig, perquè em vaig unir a l'Església - Vaig començar les discussions al setembre i després es va unir a l'Església en gener de 2002 - i després vaig conèixer el meu marit a Scott després d'això i després ens vam casar aquell octubre. Els meus pobres pares!

robin-IMG_9327 Crec que hi havia una mena d'augment de l'honestedat en la meva vida. Només realment amb ganes de tenir el meu ser sigui tot i estar en aquest camí de la progressió que l'Evangeli ens ensenya és possible a partir d'aquest moment tota l'eternitat. No era just, "Què faré en la meva vida?", Sinó més aviat, "Qui sóc jo havia de ser com a persona?"

Si jo anava a fer un gran canvi en la meva vida, havia de ser per totes les raons correctes, i jo havia d'estar compromès amb cada essència del meu ésser. Així que vaig acabar les discussions i vaig conèixer a Scott dret, a la vegada, i el temps realitzat un gran seguici, perquè no tenia ni façana. No hi havia lloc per a això: si jo anava a prendre aquest camí que havia de ser per sempre.

Quins van ser els majors reptes per a un inici després d'unir-se a l'Església?

El gran desafiament era la meva família ... sentir-se com si estigués separar-me d'ells i prendre una decisió que no estaven d'acord amb ell i no van compartir amb mi. La meva germana em va dir, "Vaig tenir un somni que estàvem muntant les nostres bicicletes i vaig prendre un camí diferent que jo."

Vaig acabar les discussions i vaig conèixer [el meu marit] dret, a la vegada, i el temps realitzat un gran seguici, perquè no tenia ni façana. No hi havia lloc per a això: si jo anava a prendre aquest camí que havia de ser per sempre.

Així que va ser punyent per sentir la desaprovació d'ells quan estava fent la millor decisió de la meva vida. Eren les persones que jo havia de confiança perquè em ajudi, que em tranquil · litza de les meves decisions. Quan em vaig casar amb el meu pare de Scott literalment va dir: "Això significa que vostè mai sortirà d'aquesta església." Això era part del moment, sí!

Els seus pares es van divorciar fa uns anys. Creu que la seva fe li ha permès ser una ajuda per a ells durant aquest temps? O ho va fer sent un obstacle en la seva relació amb ells, ja que estaven passant per aquesta lluita?

Vaig tenir la perspectiva que les meves germanes no ho van fer: Jo ja havia passat per aquest procés de dir: "La seva identitat no és la meva identitat. He pres la decisió d'unir-se a l'Església i deixar que es defineixi qui sóc ", i que va crear una separació en la meva relació amb ells. Això va fer que el seu divorci sigui menys dolorós per a mi perquè era menys demolidora, encara que en realitat segueix sent difícil. L'Evangeli em va ajudar enormement a mesura que llegia aquest trauma.

A més, a continuació, estaven tan preocupats amb els seus propis problemes que no estaven preocupats sobre si o no que estava fent bones decisions en la meva pròpia vida. Així que en certa manera, va desviar l'atenció de sobre de mi, que em va agradar.

Vostè va ser a l'escola de dret després de viure a San Francisco. Quan el seu interès en el dret ambiental es converteixi primer evident per a vostè?

No estic exactament segur. Sempre he estat interessat en estar a l'aire i la bellesa de la terra i els viatges i la comprensió de les coses. Però el meu interès està més en recursos que en dret ambiental tradicional, com ara la contaminació. El meu interès va ser inicialment a l'aigua. Vaig créixer en un petit poble i la ciutat ha quedat petita, en part a causa de que la ciutat de Los Angeles posseeix la major part de la terra i monopolitza el subministrament d'aigua.

Aquesta combinació de recursos i el desenvolupament de la comunitat i la societat és una cosa que és interessant per a mi. Hi ha un llibre anomenat Cadillac Desert i és un dels llibres preeminents sobre l'aigua i com l'aigua en forma de la part occidental dels Estats Units. El llibre comença amb l'autor volant sobre Salt Lake City i discutir com els pioners mormones i com van crear un exuberant paisatge d'un lloc inhabitable a través de l'ús dels recursos locals. Aquesta idea era interessant per a mi.

Pot descriure el que fas professionalment en el seu treball actual?

Jo sóc l'assessor legal d'una associació aquí a Washington DC que representa els comissionats estatals de serveis públics. Ells són les persones que regulen els serveis essencials com l'aigua i l'electricitat, el gas natural, i en ocasions el transport i jo treballem en el sector energètic. Així que jo treball en electricitat, gas i altres recursos que estan regulats.

¿Se sent que hi ha una connexió entre la consciència ambiental en les nostres vides personals a casa i el que l'Evangeli ens ensenya sobre ser administradors de la terra?

Se'ns ha dit que "conrear i tenir cura" de la terra, però amb massa freqüència només fins que. Hi ha una cançó galesa que parla de com Déu ens va donar la responsabilitat de totes les criatures sobre la terra, perquè Ell ens estima més. Amb tots els nostres atributs divins, tenim l'oportunitat d'aprendre com tenir cura de la terra, per utilitzar els nostres recursos d'una manera que no s'esgotarà per a les generacions futures i realment crear una oportunitat per a la generació futura prosperi.

Però estem en la manera de consum. Jo també. Crec que de totes les maneres que vaig a perdre les coses. És molt més fàcil d'usar una tovallola de paper i llençar-la, d'utilitzar una tovallola i després renti'l. Per a mi, no la emaciació és un principi espiritual. No crec que en el Mil · lenni el Salvador vindrà i simplement arreglar tot. Crec que ell dirà a nosaltres, bé, què hem de fer? Serà més com el germà de Jared [un personatge en el Llibre de Mormón]. I anem a haver de trobar la manera de fer que la terra plena de nou.

Se'ns ha dit que "conrear i tenir cura" de la terra, però amb massa freqüència només fins que.

Estic convençut que a mesura que arribem a conèixer la terra millor, serem millors administradors de la mateixa. He començat un projecte anomenat Participar Terra per ajudar a promoure aquesta idea. Un dia m'estava tallant l'api a la cuina per a una sopa i vaig pensar, no tinc idea de com creix aquest. Jo no seria capaç d'identificar i recollir una planta d'api d'un camp. Si tinc una millor idea de com menjar ve a nosaltres, llavors pot ser que seria obtenir més plaer del menjar que com. M'agradaria pensar més detingudament sobre com es cultiva i qui va participar en el seu cultiu. M'agradaria que es comprometin en la comunitat que va contribuir a que jo sigui capaç de mantenir a mi mateix a través de l'alimentació.

Com se sent la seva identitat està conformada avui - vuit anys després d'unir-se a l'Església - per ser una dona professional de Mormón?

Sento que el meu treball és important. Els meus metes espirituals i els meus esforços professionals necessiten per casar-se perquè estic passant tant de temps a la feina i vull estar fent una cosa que realment m'importa. Quan sóc al món del treball, sovint estic allà com un emissari de l'Església, sobretot perquè em vaig anar a la Universitat Brigham Young de l'escola de lleis. El primer que cal saber sobre mi és que jo sóc mormó. Vaig pensar en això quan em vaig decidir a anar a la Universitat Brigham Young, perquè tenia dubtes sobre d'haver de ser el títol de la meva identitat professional.

Però el que realment ofereix oportunitats molt interessants. Per exemple, poc vaig estar en una conferència professional i presentar a una dona que també havia assistit a la Universitat Brigham Young. El moment en què ens quedem sols, ella va procedir a explicar la seva història de vida i les seves lluites amb l'Església i que ella s'havia divorciat recentment i que va lluitar amb la cultura de l'Evangeli i que se sentia aïllat i ella sabia que era cert, però era no estic segur que s'ajusta a la seva identitat i jo només estava ... sorprès. Perquè aquí estic en un nou treball com a advocat en un món a part de la meva vida espiritual, però no tinc l'oportunitat de dir a aquesta dona, "Ho sento molt que estiguis lluitant. Ja saps, l'Església realment és un lloc molt divers. Vostè ha de venir al nostre barri a Washington DC! "I ella i jo realment connectar-se com germanes.

Però l'altra cosa és que vull tenir una família, no? Així que les meves ocupacions professionals estan temperat pel meu desig de tenir fills i el meu coneixement de que això és un principi etern i molt més valuós que qualsevol nota o escrit alguna vegada vaig a escriure.

Ser una dona mormona és fabulós. I sé el que és ser una dona fora del mormonisme. No és tan gran. Hi ha una manca d'identitat. Al no ser cast fa mal qualsevol dona però no s'adona i pel que també crea aquesta confusió estranya i complexitat que és innecessari.

He estat pensant recentment sobre com Moroni enterrar les planxes, i com això és una mica absurd. Vull dir, és impossible d'imaginar en els nostres dies moderns alguna cosa com enterrar plaques . Però el meu marit va dir, "Si tingués registres i que volia conservar per al futur, no creus que enterrar?" I suposo que si. I per a mi, de manera que gran part de l'Evangeli és així: És molt més simple i profunda que ho fem per ser. Crec que això és cert també del nostre gènere. Fem manera feminitat massa desconcertant. El nostre gènere és part inherent del que som i seguirem avançant per tota l'eternitat. És així de simple.

D'un cop d'ull

Robin Lunt


Mormon_Women_Photo_LuntSQ
Ubicació: Washington DC

Edat: 30

Estat civil: Casat 7 anys

Nens: A causa de primera maig 2010

Ocupació: Advocat

Convertir l'Església: 2002

Escoles d'Estudi: Pomona College, Brigham Young University Law School

Idiomes que es parlen a la llar: Anglès

Entrevista realitzada per Neylan McBaine. Fotos de Scott Lunt.

12 Comentaris

 1. Josh Baron
  13:39 a 13 gener 2010

  Robin,

  Gràcies per compartir el seu testimoni poderós vostè. Ets un gran exemple.

 2. Geoff N. Germane
  15:10 a 13 gener 2010

  Robin, jo no sabia res sobre la seva història de conversió mentre estàvem a la facultat de dret, i era clarament la meva pèrdua. Vostè té molt a oferir, tant com a advocat i una dona Sant dels Últims dies. Espero que molta gent dins i fora de l'Església en DC tenen l'oportunitat de conèixer i aprendre de la seva història i el que ets. Un munt de bo sortirà d'això.

  Felicitats pel bebè que ve!

 3. Nancy (Kennedy) Major
  15:28 a 13 gener 2010

  Robin,
  Va ser molt bo escoltar la teva història en aquest format! Com vostès saben, m'encanta que ets de Bishop. Bona sort amb el seu treball en DC i l'arribada del nadó Lunt! Estic tan feliç per tu i Scott!

 4. Carril
  17:42 a 13 gener 2010

  Em va encantar aquest - i felicitats en la seva pròxima incorporació a la família!

 5. Angie
  19:54 a 13 gener 2010

  Bella història, molt ben dit.

 6. Maraly Ledezma Frandsen
  20:14 a 13 gener 2010

  Robin:

  Gràcies per ser tan autèntic amb el que ets i amb el seu testimoni vostè. Sempre ha estat refrescant :) !

  Felicitacions pel nou nadó! Tinc la meva nena segona a l'abril. És molt bo per ser mare :) Una de les raons més importants per les que vaig triar per esdevenir un advocat va ser perquè com una cursa en general és prou flexible per adaptar-se a diferents estils de vida, com ser mare. Així que espero que tot funciona de meravella per la seva fam.

  Espero que et trobes amb moltes més benediccions en els propers mesos.

 7. Brian Furuya
  20:39 a 13 gener 2010

  Robin,

  Aquesta va ser una obra meravellosa. Va ser molt inspirador. Moltes gràcies per compartir. Felicitacions pel seu nadó!

 8. Deana Lunt
  14:01 a 14 gener 2010

  La seva història és simplement bonic. Vaig aprendre més sobre vostè i sobre ser una dona SUD. Gràcies per la seva honestedat i la seva perspectiva única vostè. Estic veritablement beneïda de tenir-te en la meva vida!

 9. Heidi Lien
  20:08 a 14 gener 2010

  Robin,
  Què bella perspectiva sobre ser una dona mormona. Estic commogut per la seva història. És difícil en els temps d'avui per fer malabars amb la família, la carrera, les creences, etc Però vostè és un gran exemple per a tots nosaltres. Tinc l'honor de dir-germana!

 10. Tim i Angela West
  00:40 a.m. L'18 gener 2010

  Gràcies per compartir la teva història Robin vostè. Vostè és veritablement inspirador de moltes maneres.

 11. Whitney
  22:19 a febrer 5, 2010

  Que divertit et topes amb aquest, Robin. Gran per aprendre més sobre la seva vida des de l'escola secundària i la seva conversió. Espero que et sents bé.

 12. De Scott Lunt
  07:21 del matí del 18 febrer 2010

  Intel · ligent, valent i inspirador. Com es tira d'ell?!

SEO Powered by Platinum SEO de Techblissonline