20 novembre 2009 per admin

7 Comentaris

Un Bloc de la pròpia

Un Bloc de la pròpia

Michelle Glauser

D'un cop d'ull

1 novembre 2009, Leipzig, Alemanya

Un estudiant americà de la Universitat de Leipzig, a Alemanya, Michelle ha passat els últims dos anys estudiant "blocs mama" i escrivint la seva tesi de mestratge sobre el tema. Michelle descriu el que la va motivar a estudiar a Alemanya, com la seva experiència en l'església és diferent allà, i per què les dones mormones tenen justificacions especials per mantenir blocs.

Vostè és americà, però actualment està vivint a Leipzig, Alemanya. Què et va motivar a obtenir un títol de postgrau a la Universitat de Leipzig?

Jo vaig créixer a Salt Lake City, Utah, però sempre he tingut un anhel misteriós - potser és l'Esperit d'Elías! - Per a connectar amb els meus avantpassats que eren de Suïssa. El meu cognom és suïssa, i jo sempre vaig pensar que era una pena que la meva família no havia mantingut l'idioma. Sempre vaig voler aprendre alemany. Vaig prendre una classe d'alemany a l'escola secundària i jo vam anar en un programa a llarg estiu d'un mes a Kiel a través de la Universitat d'Utah, i em va encantar! Vaig ser una altra vegada l'estiu que, i vaig acabar la universitat aquest semestre a Alemanya.

Vaig treballar per a l'Església durant dos anys després que, a la Biblioteca d'Història Familiar de Salt Lake City. M'encanta biblioteques. M'encanta llegir, i jo havia treballat per al sistema de Salt Lake County Library. Em van trucar realment en una missió durant aquest temps i que vaig acabar no anar. Simplement no em sento bé amb ella. En retrospectiva, sento que la meva missió era treballar a la Biblioteca d'Història Familiar. Jo ja estava servint el Senyor i jo estava entrenant 75 missioners grans en un moment donat.

Mormon_Woman_Photo_Glauser2

Per això es necessita molta confiança per rebutjar una trucada missió. On trobar la força per dir: "Això no és per a mi"?

Et puc dir exactament d'on va venir: Jo ja havia estat involucrat i això va ser una de les experiències més definitoris de la meva vida. Jo l'estimava, i jo vaig pensar que era genial per als altres, però jo sabia que no estava bé. El més pregava en això, pitjor em sentia. Però hi ha tota aquesta pressió social per casar-se i jo seguia tractant d'ignorar meus sentiments i dir-me a mi mateix que estava nerviosa. Finalment, jo estava parlant amb la meva germana i em va dir: "Estic tan confós, jo ni tan sols sé el que estic confós sobre més." I ella em va dir: "Hola! Sona com un "estupor de pensament" per a mi! "Així que quan vaig rebutjar la trucada missió, ja havia canviat camins un cop quan em vaig allunyar de la participació.

Amb l'anomenada missió, vaig pensar, "El Senyor no em diguis no a servir!" No tenia cap sentit per a mi. Però, finalment, va dir que la mateixa germana, "Michelle, vostè necessita prendre un minut i pensar en el que faria si no anar en una missió." I així que vaig prendre el seu consell. I en aquest minut vaig tenir la pau després d'un caos total per a tot un mes abans, així que vaig pensar, "Està bé! Bé, suposo que és la meva resposta ".

Com vas acabar a Leipzig després de treballar per a la Biblioteca d'Història Familiar?

Jo treballava a la biblioteca durant dos anys. Estic totalment em vaig llançar a aquest treball i em va encantar, però jo estava cremat. I així que vaig tornar al meu somni de viure a Alemanya. Vaig sol·licitar programes de màster. Venir aquí a la Universitat de Leipzig ha estat la millor decisió. Sé que això és exactament el que havia de fer.

En aquest minut vaig tenir la pau després d'un caos total per a tot un mes abans, així que vaig pensar, "Està bé! Bé, suposo que és la meva resposta ".

He estat aquí durant dos anys, i recentment he acabat el meu programa de mestratge. El programa en si era en realitat en anglès, però tinc els membres de l'Església d'aquí donar les gràcies per la meva causa alemanya que va ser molt pacient amb mi!

Quina és la comunitat de l'església que hi ha a Leipzig?

No són només petites diferències. L'Església és, per descomptat, una cosa universal, però la forma en què les persones se saluden aquí és diferent. Tothom es dóna la mà amb tots els altres quan entren a la capella. Una de les majors diferències és la importància de la música. La gent aquí és dur sobre la seva música! Sempre m'ha agradat la música, però mai he estat cantant mi mateix. Quan vaig arribar aquí, vaig decidir que anava a cantar a la Estaca Cor. Aquí, tenen dues actuacions del Cor Estaca enormes cada any: per Nadal i en Pentecosta. Ells interpreten cançons que mai sentir d'un cor d'Amèrica: himnes luterans, himnes de la Reforma ... "Totes les criatures del nostre Déu i Rei", però amb música diferent del que estem acostumats. Cada un porta els seus propis llibres de cançons, les seves pròpies LDS personals himnarios. Hi ha uns quants llibres d'himnes a la capella per als visitants, però s'espera que la gent portar les seves.

I quan diuen que "juguen" el piano, que juguen el piano! Són músics increïbles. Hi ha set o vuit organistes anomenats del meu barri; podria haver més, aquestes són només les oficials. Leipzig és la "Ciutat de la Música", perquè Bach va viure aquí, i perquè la gent aquí realment coneixen la seva música. Als Estats Units, sovint sento que la gent realment no sap com cantar tenor o baix, que només una mica d'anar juntament amb la melodia en una octava diferent ... però aquí, els membres realment saben el que estan fent.

Això afectarà al seu culte dominical haver de excel·lent música?

Ajuda, és clar. Les peces musicals que juguen les persones enmig de les converses a la reunió sacramental solen ser peces clàssiques. Quan m'han preguntat a tocar el piano del meu barri, he gravitat a jugar un arranjament d'un himne, però crec que això és només de la meva experiència en una sala nord-americana. He jugat peces clàssiques a les reunions sacramentals els últims temps i que va resultar bé.

Mormon_Woman_Photo_Glauser3

¿Assisteix a una sala de família allà a Leipzig, o hi ha un barri de solters assistir?

Tenim el que s'anomena "centres de suport" que els missioners majors corren. Aquests centres estan oberts durant la setmana perquè els joves adults solters poden reunir-se i tenir un lloc de reunió segur. Hi ha classes d'institut a la nit i hi ha grans conferències per a joves adults solters un cop al mes. És una vibrant vida individuals.

Gent daten de manera diferent aquí perquè tots viuen molt separats. No és en realitat una versió de parla alemanya Mormón de Facebook en línia, de manera que cada un té els seus amics i ells poden veure fotos de l'altra línia ...

Està vostè interessat en sortir amb els americans o alemanys?

Em mantinc allunyat dels nord-americans tant com pugui! Jo com que tinc una actitud diferent de la majoria dels americans em trobo aquí. La majoria dels nord-americans estan vivint una vida nord-americana, just en un país diferent. Jo, però, realment tractar d'incorporar a mi mateix en la cultura i només parlar alemany. Sempre em sento estrany quan la gent em defineixen per la meva passaport. La gent diu coses com: "Oh, jo sé un altre nord-americà. Potser vostès han de complir amb els altres! "Jo sempre penso:" Bé tenim alguna cosa més en comú? "Intento evitar tota l'escena americana. La meva mare, per descomptat, m'encantaria tornar als Estats Units i casar-se amb algú allà!

Trobades aquí és molt diferent que a Amèrica. Nois i noies només parlen entre si i després hi haurà una activitat de grup on estan a prop els uns dels altres i després van a ser classe de juntes i que continua durant molt de temps ... Però per realment anar a una cita, només dues persones ... ningú ho fa. Estic constantment recordant als nois alemanys ací que el élder Dallin H. Oaks va dir que ha de ser "aparellar, pagat, i va planejar"!

Des del seu punt de vista nord-americà, com les dones LDS a Alemanya es diferencien dels seus homòlegs nord-americans?

És molt car per viure a Alemanya i tenir una família, de manera que gairebé totes les alemanyes. La majoria de les dones a equilibrar els dos rols de mare i treballadora. El sistema de cura dels nens és excel·lent aquí - les persones que hi treballen estan ben entrenats. Tenen graus en criança dels fills.

Les discussions en la Societat de Socors tenen més d'un estil de debat que jo estic acostumat als EUA De la meva experiència en la Societat de Socors d'Amèrica, record discussions ser florit i tots explicaven històries feliços. Però aquí, la gent no té por de parlar i dir: "En realitat, jo no estic d'acord amb aquest punt." Em va sorprendre les primeres vegades, però les dones aquí tenen una comprensió i amabilitat que finalment vaig agafar a.

Parli'ns de la seva tesi de mestratge. Com es va decidir a escriure sobre els bloggers femenins?

De fet, em vaig començar a escriure sobre les dones mormones blocaires específicament, però tots els meus companys i professors vaig dir: "Ets massa a prop del seu tema! Vostè necessita una còpia de seguretat una mica ".

Vaig acabar d'escriure un assaig sobre mormons dones blocaires i va ser publicat en una revista literària turca. En el meu article, em va dir que les dones mormones tenen justificació única per a l'escriptura. Vaig parlar que en els primers capítols del Llibre de Mormón , les persones se'ls diu de mantenir registres per a la genealogia familiar i preservar l'idioma. Per mantenir la religió viva i persuadir altres per creure en Crist. Profetes d'avui dia han dit als mormons que l'escriptura és una font de poder: se segueix l'exemple de l'Escriptura, Crist ho va ordenar, i també, manté Déu en record diari.

Dones mormones tenen justificació única per escriure .... profetes d'avui dia han dit mormons que l'escriptura és una font de poder: se segueix l'exemple de l'Escriptura, Crist va manar, ia més, manté Déu en record diari.

En la seva tesi, que escriu sobre la diferència entre els escrits autobiogràfics dels homes i de les dones, dient que els escrits dels homes són molt més orientada èxit. Per què és l'escriptura de la dona de manera molt més personal i no s'atura en el reconeixement públic com l'escriptura dels homes?

La resposta òbvia és que les dones al llarg de la història no han tingut un paper molt important en l'esfera pública. Un erudit autobiogràfica, Jill Conway, ha dit que l'escriptura autobiogràfica de les dones és un viatge espiritual i incert en les seves exploracions. Estic d'acord amb que, en certa mesura, però crec que dins de Mormón escriptura autobiogràfica en realitat és bastant cert: LDS dones comparteixen els seus testimonis de les coses que estan segurs. Homes, encara avui en dia amb els blocs, utilitzar l'escriptura com una forma de presumir i presumir, mentre que les dones estan disposats a mostrar les seves debilitats i parlar de l'esfera més privada, perquè això és el que saben. Ells són els que passen més temps amb els nens, de manera que van a escriure sobre el que saben, les seves experiències a la llar.

En la seva investigació, quina era la principal diferència que va trobar entre LDS blocaires i blocaires no SUD?

Bé, LDS blocaires expressar el seu testimoni de Crist, molt més que els no mormons bloggers, òbviament, però la diferència més gran que jo diria és la seva certesa, la seguretat que el que estan fent com a mares és correcte. Les mares que no tenen la creença que la maternitat és sagrada són els que escriuen sobre decepcions a la maternitat. No estan segurs que la seva identitat es troba: en una carrera pública oa casa amb els seus fills. Una diferència important és en el to dels blocs. Les dones mormones escriuen sobre desastres amb els seus fills i ho fan d'una manera graciosa. Sempre acaben escrivint sobre ella en abstracte al final. Ells diuen: "Estic realment agraïda de tenir aquest repte en la meva vida perquè. . . "Ells acaben parlant del agraïts que són i com aquestes experiències fan que la vida sigui interessant i divertit. Les dones no LDS són simplement els agrada, "Què estic fent? Quin embolic! "

Una diferència important [entre LDS i no LDS blocs] està en el to. Les dones mormones escriuen sobre desastres amb els seus fills i ho fan d'una manera graciosa ... Acaben parlant del agraïts que són i com aquestes experiències fan que la vida sigui interessant i divertit. Les dones no LDS són simplement els agrada, "Què estic fent? Quin embolic! "

Creus que es tracta d'un grup d'auto-selecció de les mares LDS que estan posant les seves vides en línia? Ells ja tenen la confiança per sortir abans que el món i dir: "Això és el que faig i em sento orgullós d'ella." Hi ha altres LDS mares que no tenen aquesta confiança i per tant no entren en el món dels blocs ?

He pensat molt en això també. Definitivament crec LDS blocaires són un grup d'auto-seleccionats, però hi ha llocs per a les dones que no se senten tan segurs del seu paper també. Per exemple, el bloc feminista mormona Housewives està escrit per dones que són més propensos a debatre si la maternitat és el que és realment bo per a ells, i no obstant això la majoria d'ells es queden en el paper de mare tradicional a la pràctica.

Has mirat en alguna revista de les dones pioneres mormons i contrastat aquells al que les dones mormones estan fent avui? Sembla que la narrativa de la dona ha estat un fil llarg de la història mormona.

He fet una mica de treball comparant revistes pioneres de les dones als blogs de mares mormons avui. Les similituds són fascinants! Hi havia una revista pionera de les dones que vaig llegir que vaig parlar sobre el viatge a Utah i vaig analitzar diversos de les seves declaracions. Ella va escriure sobre el mal que sentia pels nens i desitjava poder ajudar més. Els temes eren tan similars al que mares blocaires escriuen sobre l'actualitat. Les dones pioneres tingut aquestes mateixes justificacions per escriure en aquest moment que tenim avui: tenien el Llibre de Mormón, i tenien el profeta que volia que les coses gravades.

En la seva tesi, es fa referència fonamental 1963 el llibre de Betty Friedan quan dius: "Què [Friedan] no va preveure va ser que la futura forma de l'escriptura autobiogràfica, el bloc, faria un camí perquè les mares educades per quedar-se a casa i tenir la participació del públic al mateix temps. "Veus els blocs mormons com un esforç per involucrar públicament, o fer que se centren exclusivament en la idea de la validació de la maternitat?

Crec que els blocs de mares mormons definitivament fan satisfer aquesta necessitat de la participació pública que Betty Friedan es parla, però no ho faig obertament. Els escriptors no diuen: "Estic escrivint aquest bloc perquè vull a algú del món exterior que em donés algun tipus de retroalimentació." A causa de justificacions úniques de les dones mormones per escriure, que estarien escrivint tota manera, encara que no weren 't retroalimentació social o influència. Com dic en la meva tesi, un bloc no només confirma la seva vida com a ésser interessant, però li dóna un gran èxit, físic que pot donar-li una immensa satisfacció.

Fora de l'esfera Mormón, hi ha molt més èmfasi posat en una comunitat cohesionada de blocaires i realment fer un impacte en grup. BlogHer, per exemple, es tracta d'aconseguir la major quantitat de dones blocaires junts com sigui possible. L'atenció se centra més en la construcció d'una impactant, comunitat pública en aquest cas.

Quins són els teus objectius ara que ja ha acabat la seva tesi de mestratge?

Bé, ara estic esperant al meu grau! Encara estic aquí a Leipzig i ara estic estudiant xinès i espanyol. Estic pensant que podria fer un doctorat amb un enfocament en un tema similar de l'escriptura autobiogràfica, però anem a veure què passa!

D'un cop d'ull

Michelle Glauser


Locatio Mormon_Woman_Photo_Glauser-main-color n: Leipzig, Alemanya

Edat: 24

Estat civil: Solter

Ocupació: Estudiant

Escoles assistir: Universitat d'Utah, Universitat de Leipzig

Idiomes parlats a casa: Anglès, Alemany

Himne preferida: "Vine font de mil" ("Komm Du Quelle") i "Be Still My Soul"

Actual crida a l'Església: El pianista, organista, mestre de la Primària

A la web: Visiteu propis blocs de Michelle a michelleglauser.blogspot.com i germanyfromanamericanperspective.blogspot.com

Entrevista realitzada per Neylan McBaine. Fotos utilitzen amb permís.

7 Comentaris

 1. Nadala
  09:06 del matí del 19 febrer 2010

  Tingueu ampliar la seva visió del món, i trobareu que hi ha molta gent meravellosa de tots els àmbits de la vida. La meva mare solia dir, "Hi ha un sol Déu sobre tot. '

 2. Trisha
  00:22 a.m. El 23 març 2010

  "Les dones no LDS són simplement els agrada," Què estic fent? Quin embolic! ""

  Aquesta és una brotxa grossa estàs pintant amb i bastant injust.

  És realment decebedor que la maternitat és d'alguna manera un esport competitiu. Assumir que les dones no mormons no veneren Maternitat tant com bloggers mormons és, francament, insultant. Jo personalment no conec cap mares que aprecien el seu paper menys, independentment del que opten per escriure en el seu blog.

 3. Jennifer
  08:09 del matí del 23 març 2010

  Estic d'acord amb la crítica anterior. Hi ha algunes declaracions molt generals que es realitzen que em deixen creure que poca investigació es va realitzar en dones que no són SUD i bloc sobre maternitat. També dir que les dones de blocs estan fent tan fora de la confiança que crec que és una avaluació molt àmplia. Molts LDS dones blocaires són els blocs de manca de confiança. Tenen una necessitat de mostrar que ells estan bé, interessant, i de la pena. Es tracta d'una "mirada en mi" actitud amable. Moltes dones LDS mantenen diaris i no bloc perquè volen mantenir la privacitat per a ells i la seva família.

 4. Michelle Glauser
  13:32 a 23 març 2010

  Moltes gràcies per les seves respostes.

  Tens raó que la meva resposta era massa àmplia. És difícil poder fer explicacions específiques en aquest entrevista, i ho sento que vaig reaccionar generalitzant. Alguns dels més grans blocaires mare fan utilitzar una gran quantitat de sarcasme en relació amb la maternitat que es presta a la idea que no gaudeixen de la maternitat com a molt (com Dooce i El Bloggess), però per descomptat no són els blocs que mostren ambdós costats, i per descomptat sarcasme no vol dir necessàriament que en absolut. La meva tesi de Mestratge en realitat sosté que el blogging ajuda a les dones a trobar la seva identitat i comunitat (sense importar la religió), pel que és interessant que Jennifer va dir que alguns escriuen per la seva falta de confiança.

  Estic molt content de tenir la retroalimentació i hagués encantat tenir més d'ella mentre estava escrivint la tesi! CJane no estava del tot bé en dir que vaig escriure la meva tesi sobre els blocs de Mormón mare, però em va fer escriure un article sobre per què les mares mormones tenen diferents raons per seguir blocs que altres dones. La tesi oficial va ser realment sobre els blogs de mares en general i de com els blocs tant els ajuda i els mostra. Es pot llegir al meu blog si ho desitja.

 5. Sarah @ trèvol Carril
  19:29 a 23 març 2010

  Michelle ... que podria ser una generalització, però estic d'acord amb vostè. Sóc un no-mormó i un blogger de 2 anys, i el que em sembla cert en general, és que els bloggers mare mormons són generalment molt confiats i orgullosos del seu treball com a mare, no va demanar disculpes per això, i prenen el paper de debò ... que tracten com una important carrera de tota la vida. Els trobo posant el llistó alt i és molt refrescant!

 6. Whitney Johnson
  19:41 a 23 març 2010

  Michelle - El que un lloc fascinant! Gran, gran cosa!

 7. Melissa Dalton-Bradford
  01:58 del matí del 21 novembre 2013

  Michelle,

  Ungeheur mich Freut, diè zu machen Bekanntschaft. M'agradaria que poguessis venir a visitar aquí a Suïssa. . .

  Sempre estic feliç i animat a veure les dones joves SUD llançament en mons estranys i escriure sobre les seves experiències. Gairebé em recorda als primers (canvi de segle) LDS enviar ia l'estranger per estudiar i entrenar i recollir de la riquesa al món, el perfeccionament dels seus coneixements i esperits alhora que contribueix on sigui que es planten.

  També agraïm els seus pensaments sobre l'impuls particular darrere (molt) l'escriptura mormona. Sens dubte, és, quan tot es destil·la, el que alimenta la meva: ". . .I Parlem de Crist, ens alegrem en Crist, prediquem de Crist, profetitzat de Crist i escrivim segons les nostres profecies, perquè els nostres fills sàpiguen a quina font han d'acudir per a la remissió dels seus pecats. "( II Nefi 25:26, El Llibre de Mormón)

Deixa un comentari

SEO Powered by Platinum SEO de Techblissonline