16 febrer 2010 per admin

8 Comentaris

Arrelat a l'Aprenentatge

Arrelat a l'Aprenentatge

Shannon Cox

D'un cop d'ull

8 febrer 2010, Riverdale, UT

El 2005, Shannon Cox fundada arrels haitianes, una organització que envia 133 nens haitians necessitats a l'escola cada any. Shannon relata l'adopció inesperada del seu fill d'Haití i les formes en què va obrir el seu cor i la seva ment a la difícil situació de les persones de caràcter fort d'Haití. Aquesta jove mare de quatre fills, afirma el curs inesperat de la seva vida no és la conseqüència de la casualitat, sinó la intervenció divina.

Les arrels haitianes proporciona patrocini per als nens haitians que volen anar a l'escola. Com va ser que es va involucrar amb Haití i trobar la motivació per iniciar aquest programa?

La història d'arrels haitianes va començar fa uns set anys quan em vaig casar primer, treballar des de casa per a una agència d'adopció internacional. Perquè parlo espanyol amb fluïdesa, estava executant el programa de Guatemala de l'agència, però l'agència em va animar a ampliar els seus esforços en altres països. A través de la meva investigació, vaig començar a rebre vaig penjar a les belles nens d'Haití. Jo no sabia res sobre Haití, fins i tot on era. Al poc temps, a tot arreu em vaig tornar, vaig saber d'Haití. Vaig començar burles al meu marit que ens anàvem a adoptar un nen d'Haití. En el fons de la meva ment, vaig pensar que si tenia l'agència per iniciar un programa d'adopció a Haití potser podria trobar al meu fill, si jo realment tenia un. Vaig tenir l'oportunitat d'obtenir el programa d'Haití fins a l'adopció i execució, i vaig pensar que algun dia-anys en el camí, si se suposava que-em adoptar un nen. Després vaig tenir algunes experiències molt espirituals que ens permeten saber que el meu fill va ser aviat naixerà a Haití, tot i que teníem dues filles molt joves i ni tan sols qualifica per a la seva aprovació per la llei haitiana, la qual requereix que els pares adoptius d'estar en menys 35 anys d'edat, casats per un mínim de 10 anys i no tenen fills biològics.

Mormon_Woman_Photo_Cox4

El nostre primer viatge al país va anar a veure al nostre fill, que tenia dos mesos d'edat en el moment de la nostra visita. Estàvem molt aclaparats per la pobresa. Era sorprenent, pitjor que tot el que havia vist. El meu marit i jo ens sentim sense esperança i es va preguntar com les coses podrien ser millor per a aquestes persones, fins que assistim a l'església. Havíem estat a Haití un parell de dies i van ser capaços de tenir al nostre fill amb nosaltres. Mentre caminàvem per les portes d'entrar a l'església, escoltem quaranta o cinquanta persones grans cantant a la part superior dels seus pulmons "Agraïm a Tu, oh Déu per un profeta." Una aclaparadora sensació que l'Esperit de sobte ens va omplir d'esperança.

Després d'aquest primer viatge, el meu marit i jo vam pensar que estaria bé si algun dia podríem fer alguna cosa per donar l'esquena. Els dos tenim una forta passió per l'educació i sentim que és realment la clau per eradicar la pobresa. Hem parlat de la idea de patrocinar a un nen anar a l'escola. Un cop més, pensem que potser algun dia en el futur quan es van cultivar els nostres fills tindríem el temps per armar una organització. Però a poc a poc, el que va portar després de preguntar, arrels haitianes van començar.

Tenim 133 nens a [Roots haitians] ara mateix. Finalment tenim la intenció de construir i dirigir una escola primària per als nens durant el dia i una escola tècnica per als joves en la nit. Amb això, sentim que la nostra organització va a donar als nens d'Haití una alternativa a la ruta de la pobresa.

Mentre estàvem en el procés d'adopció del nostre fill, ens vam fer amics propers que són els haitians d'origen, i vam començar a parlar amb ells sobre la idea. Havien patrocinat alguns nens anar a l'escola, i ens sentim fermament que hem de començar. Teníem un objectiu per enviar 20 nens a l'escola el primer any, l'any escolar 2005-06. Tenim 133 nens al programa ara mateix. Finalment tenim la intenció de construir i dirigir una escola primària per als nens durant el dia i una escola tècnica per als joves en la nit. Amb això, sentim que la nostra organització va a donar als nens d'Haití una alternativa a la ruta de la pobresa.

En els anys des que es van iniciar les arrels haitianes, com has vist la vida d'aquests nens a canviar? Encara se sent igual que l'educació és la clau per a l'esperança?

Cada vegada que vaig a Haití, de ser més apassionat de l'educació. Tinc por de prendre el crèdit per tot el que ha passat perquè veig les mans del Senyor en tant. Sé que he de seguir sent humil perquè Ell ens guiarà i ens ajudi. La mare del nostre co-fundador va dir: "No tens idea del que està fent per aquestes famílies. És, literalment, com els àngels han baixat i els va aixecar del fang i els va posar en terra ferma. "No veig això. Moltes de les famílies de temps ha de triar entre menjar i educació. A Haití que valoren l'educació tant. Ells saben i senten que si poden arribar a l'escola potser les coses canviaran. És realment la clau a l'esperança.

Mormon_Woman_Photo_Cox6

La nostra organització no està afiliada a l'Església directament, però hem vist miracles i algunes de les nostres famílies i els nens s'han interessat en l'Evangeli i en la lectura del Llibre de Mormón.

En el nostre grup original que hi havia dos nens, de 12 i 13 anys d'edat, germans, Max i Jackie. Em vaig sentir molt atret per aquests germans i he guardat de prop ells. Jo els dic "els meus nens". Després d'una sèrie de miracles, van ser batejats els dos nois. En un viatge a Haití el 2008, Max em va passar el sagrament. Estava sanglotant. En aquest moment, vaig tenir la sensació que tot i que no podem aconseguir una gran quantitat pot haver algunes persones que el Senyor té en ment per a nosaltres que toquem. I així, si aquesta tota l'organització, tot, és per aquests nens obtenir una educació, l'aprenentatge sobre l'Evangeli, unint-se a l'Església, la benedicció de les generacions per venir, i canviant per sempre el lideratge del sacerdoci a Haití, val la pena tot l'esforç.

Estem tot just fer efecte. Quan ens fixem en tot Haití se sent tan desesperada, així que intento mirar els nens que estem ajudant.

Com ha canviat el seu enfocament des del terratrèmol?

En aquest moment, només hem estat capaços d'adonar de 40 dels 133 nens que patrocinem. Ja sabem que dos dels nostres nens són orfes. Moltes de les nostres famílies han perdut les seves llars. Sabem que un parell dels nostres nens han perdut la vida.

Mormon_Woman_Photo_Cox2

L'única cosa que m'ha salvat de ser completament consternada pel terratrèmol és la comprensió que no tinc dret a estar angoixada. Una gran quantitat de persones que han cridat preguntant com estic. Em fa sentir molt malament, perquè això no és sobre mi. No tinc dret a estar trist i deprimit o per guanyar l'atenció. Jo dic a la gent que si us plau donar tota la seva energia i atenció a Haití.

El nostre objectiu com a organització estarà en la reconstrucció. Tenim una gran quantitat de persones que ajuden a aconseguir filtres donacions, tendes de campanya, aliments i aigua a Haití. Un amic meu que és un metge d'urgències va ser un dels primers metges en el terreny després del terratrèmol. Després de veure tot l'horror, em va cridar i va dir: "Hem de construir una escola!" Em escalfa a saber que amb tot el que veia, era la necessitat d'una educació que li va pegar més. Hem d'arribar l'educació a Haití de manera que les persones poden saber com fer les coses per si mateixos. Algunes persones han cridat el sisme d'una reconstrucció o renovació. Un amic va dir que és un renaixement d'Haití, i aquesta és la manera que m'agrada veure. Jo no, de cap manera, dir que el terratrèmol va ser una benedicció. És una catàstrofe horrible i tragèdia. Totes les persones que conec a Haití ha perdut els seus éssers estimats. Ningú ha vist afectada.

Com suggereixen la gent a ajudar-se amb ajuda pel terratrèmol?

La recaptació de fons. Hi ha un munt de gent que vol anar a Haití i voluntari. I hi haurà un temps per això. Però no en aquest moment. Ni tan sols he estat capaç d'anar, però, a causa de la càrrega, l'estrès m'agradaria posar-me els coordinadors a Haití. Quan estic allà, són tan preocupat per la meva seguretat i el meu consol. En aquest moment, m'agradaria ser més una càrrega que un ajut. Necessiten personal mèdic i de desastre. Sé que sembla emocionant anar i obtenir les seves mans, però aquesta no és la manera d'ajudar en aquest moment. L'ajuda que es necessita és la recaptació de fons o en articles que donen. No obstant això, en un nivell espiritual, jo sempre li dic a la gent a pregar.

Mormon_Woman_Photo_Cox5

Em sento com Roots haitians és una missió que el Senyor té per a mi. La meva missió és també la maternitat, i els meus fills són el primer. Però aquesta és una altra missió que el Senyor m'ha donat, i m'encanta. Però les arrels haitianes no és l'únic grup que fa bé a Haití. Hi ha una gran quantitat d'organitzacions realment meravelloses. Això és el que el Senyor vol que jo faci, però no és l'única bona manera d'involucrar.

Com també se centra en la maternitat, on vostè troba el seu energia i temps?

No dormo molt. És una lluita constant. Jo no sóc perfecte en mantenir les meves prioritats a la fila. Moltes vegades em sembla que estic assegut en el meu ordinador o estic al telèfon amb algú plorant sobre els nens a Haití, mentre els meus fills estan tirant dels meus braços i corrent al meu voltant en cercles. Va ser llavors quan m'aturo i reavaluar. Jo intento enfocar la meva atenció en els meus fills durant el dia i apreciar aquest moment. Els meus nits es gasten a l'ordinador i al telèfon. Fins i tot la planificació de reunions després que els nens estan al llit. Jo no sóc perfecte en ella. Ningú ho és. Hi ha dies en què pensen, ho vaig fer molt bé. Jo era una bona mare avui. Altres dies em vaig al llit pensant, realment van perdre els estreps o realment els descuidats. I llavors, em comprometo a ser millor l'endemà. Estic agraït per totes les coses que el Senyor m'ha donat, i espero que estic prioritzant correctament.

Mirant cap enrere en la direcció de la seva vida com a mare, per què creu vostè que van ser guiats cap a l'adopció en un moment en què estaven ocupats, construint amb èxit una família jove?

Jo no tenia problemes d'infertilitat. De fet, una de les nostres filles tenia dos anys i el més jove tenia nou mesos quan vam començar el procés d'adopció.

Un dia m'estava tallant la gespa amb la meva filla a l'esquena en una motxilla quan vaig tenir una experiència molt espiritual. Va ser molt senzill. Jo estava passant unes roses i no una veu audible, però la idea més clara que he rebut mai vaig dir: "La teva mare biològica està embarassada en aquest moment, i que necessita per començar a pregar per ella."

Jo estava passant unes roses i no una veu audible, però la idea més clara que he rebut mai vaig dir: "La teva mare biològica està embarassada en aquest moment, i que necessita per començar a pregar per ella."

Això va ser increïble i també aclaparador. No tenia idea que anàvem a estar adoptant tan aviat. No va ser gens arrelada en el desig de fer el bé o salvar un nen. No era res d'això. Jo tenia un nen a Haití. Jo havia estat il·luminat per saber que hi havia una dona a Haití a qui li va donar a llum al meu fill. Jo sabia que necessitava ajuda, així que vaig començar a resar per ella que ella trobaria la pau que necessitava. Els sentiments que vaig tenir van ser com si un dels meus fills que m'havia arraulit al llit estava en un país estranger que viu en un orfenat. Vaig haver aconseguir que la llar infantil. No era que em sentia malament i volia ajudar a aquest país. Aquests sentiments van venir després. Quan vam visitar Haití per veure al nostre fill per primera vegada, el nostre desig d'ajudar a tots els nens que deixem enrere créixer. Ens sentim que eren part de la nostra família també. Teníem un desig natural voler ajudar.

Crec que cada vegada que Déu fa que alguna cosa succeeixi, Ell no només ho fan. Vostè ha de fer la feina. Ell li demana a la direcció que necessita anar.

No fa molt de temps, has perdut tot el cabell per l'alopècia areata. Com s'ha arribat a un acord amb aquest canvi i com has les lliçons d'acceptació après a través del seu treball a Haití el va ajudar a estimar i acceptar a tu mateix?

Quan vaig perdre el meu cabell fa quatre anys, va ser realment devastador. No podia suportar a mirar-me al mirall. Vaig pensar, encara puc ser una bona persona i aconseguir les coses que el Senyor vol que jo faci. Però em sento lletja i mai vaig a trobar-me a mi mateix atractiu. Aquesta és una actitud molt trist, i anant a Haití va ajudar a canviar això.

Mormon_Woman_Photo_Cox3

La primera vegada que vaig anar a Haití després que vaig perdre el meu cabell, que portava mocadors. Feia tanta calor. Per descomptat que em vaig quedar fora. Sóc blanc i gairebé sis peus d'altura. Curiosament, cap dels haitians pensar dues vegades abans de mi no tenir pèl. Aquesta era la menor de les seves preocupacions. En un orfenat que vaig visitar, em vaig adonar d'un nen que estava completament sa, però que no tenia pèl i sense celles. Vaig descobrir que ell també tenia alopècia. El vaig sostenir a la meva falda. (En aquest punt jo havia estat terroritzada mostrar el meu cap nu a ningú. Em vaig sentir com si estigués nu si ho vaig fer.) Em vaig treure la bufanda per primera vegada davant d'un munt de gent. El noi em va mirar i em va donar el somriure més gran. Em va tocar el cap i es va tocar el cap. No hi va haver una connexió immediata, i vaig pensar: Potser no és una cosa horrible. Potser no és lleig.

El noi em va mirar i em va donar el somriure més gran. Em va tocar el cap i es va tocar el cap. No hi va haver una connexió immediata, i vaig pensar: Potser no és una cosa horrible. Potser no és lleig.

Un altre punt d'inflexió es va produir una nit quan vaig entrar a la sala d'estar i vaig cridar perquè vaig veure un home alt i calb a la finestra. Em vaig aturar i em vaig adonar que era jo. Em vaig adonar que si no podia reconèixer el meu propi reflex, alguna cosa anava malament. Vaig orar al Pare Celestial dient: "Jo ja no sóc aquesta persona em reconec al mirall, així que qui sóc jo?" Poc a poc les coses van venir a mi en el meu estudi, i jo sabia que era el Pare Celestial ensenyar. Ara m'adono que si la meva ànima ni el meu esperit és almenys 10.000 anys, probablement molt més gran, no puc deixar-me ser definit per aquest cos físic que només he tingut durant 35 anys. Estic agraït pel meu cos. És un regal. Però no defineix qui sóc. Com he descobert aquestes coses, he redefinit bellesa. Tota la meva manera de pensar sobre la bellesa ha canviat.

Shannon with her father

Shannon amb el seu pare

Com animar les dones a trobar les seves missions per fer el bé?

Seguiu les indicacions de l'Esperit. Cada ànima té pena al nostre Pare Celestial. Si sents que et demanarà de qualsevol manera, vostè ha de seguir aquests impulsos. Pot ser que sigui una persona que ens ajudi. Potser vostè no sabrà l'efecte que té en algú, però si hi ha una ànima que és digne de la seva energia. Res és massa poc.

D'un cop d'ull

Shannon Perla Allred Cox


Mormon_Woman_CoxCOLOR
Ubicació: Riverdale, UT

Edat: 35

Estat civil: Casat 9,5 anys

Nens: 4 (de 8, 6, 5, i 11 mesos)

Ocupació: Mama, fundador d'arrels haitianes, intèrpret espanyol

Escoles d'Estudi: Ogden High School, la Universitat Estatal de Weber

Idiomes que es parlen a la llar: Anglès

Himne preferida: "Vine tu Font de Vida Eterna" (no en el nostre himnari actual, però desitjo que era)

Actual crida a l'Església: mestre de Doctrina de l'Evangeli

A la web: www.haitianroots.com

Entrevista realitzada per Melissa Hardy. Fotos utilitzen amb permís.

8 Comentaris

 1. Linda Andrews
  11:25 del matí del 17 febrer 2010

  Gràcies per explicar la teva història! Em sento molt inspirat i elevat i no obstant això compte de la seva humilitat en procés de ser un instrument per al bé en les mans de Déu. Als 47, m'estic tornant familiar i profundament reconfortat a reconèixer que jo també estic en el mateix procés. Els envio les meves oracions a us sostingui en els seus esforços! Lluito amb desafiaments físics que m'han obligat a la discapacitat; M'identifico amb la seva lluita per acceptar el seu cos i créixer a estimar, respectar i honorar com a part del nostre pla aquí. He tingut com així. Em sento còmode en la meva pròpia pell i es neguen a ser "aclaparat" pel meu cos, per cada dia el porta de desafiaments, però demà és sempre un nou dia. Jo no prest problemes a partir de demà; Tampoc jo porto l'equipatge d'ahir més (en procés diari). Tracte de viure en el focus moment en el que puc fer amb l'ajuda i la inspiració del Senyor. Gràcies de nou.

 2. Susie Pujol
  14:11 a 17 febrer 2010

  Shannon, el que és un article meravellós. Felicitats !! Només sé que això crearà més interès en els Estats Units per ajudar els nens a Haití.
  (La mare de Maria)
  Susie

 3. Lindsey
  14:21 a 18 febrer 2010

  Quina història i la inspiració genial. Gràcies per compartir i em recordava al meu himne favorit també et. :)

 4. Linn
  10:36 del matí del 23 febrer 2010

  Shannon, aquest era absolutament preciós! Gràcies per compartir! Estic molt agraït que em contacte amb molts mesos de nou a compartir les seves boniques fotos amb mi. Vostè es sorprendrà per la freqüència pensava en tu i tot el que admiro i respecte que vostè. Aquest article només em va fer admiro i et respecto molt més. Moltes gràcies!

 5. Ambre
  18:29 a 23 febrer 2010

  Shannon,

  Gràcies per compartir aquesta visió de la teva vida! Estic tan inspirat pels seus esforços per ajudar els altres, i per la seva actitud respecte a la seva alopècia. Jo també tracte amb aquest mateix tema i és reconfortant saber que no estic sol.

 6. Michael Smith
  11:21 del matí del 8 març 2010

  Shannon,

  Gran història. Estic orgullós de vosaltres i la nostra amistat. Vostè és una gran inspiració per a qualsevol que es prengui el temps per arribar a conèixer-te. Gràcies per recordar-me que les meves prioritats haurien de ser vostè.

  Love ja,
  Micro

 7. Bonnie Blanca
  11:09 del matí del 16 març 2010

  Gràcies per compartir la teva història de la gran compassió i la humilitat. Em va encantar la manera com vostè i el nen petit té molt en comú i que ell va reconèixer que.

 8. Danika
  08:44 del matí del 4 juny 2010

  Shannon,
  Estic molt agraït pel seu exemple i humilitat. Vostè és bella per dins i per fora!

Deixa un comentari

SEO Powered by Platinum SEO de Techblissonline