13 octubre 2010 per admin

44 Comentaris

Pensament Crític per un moment crític

Pensament Crític per un moment crític

Catalina Humphrey

D'un Cop d'ull

West Lafayette, IN

Catalina Humphrey es va casar amb el seu primer marit per 28 anys. Els pares de sis fills, Catherine i el seu marit van servir junts com a presidents de missió al Brasil quan tenia 32 anys. El seu matrimoni es va dissoldre lentament després que ella es va assabentar que el seu marit havia malversat dels clients i s'ha desactivat. Com a mare soltera, ella va tornar a l'escola, completant un mestratge i un doctorat Tretze anys després de casar-se amb el seu segon marit, se li va diagnosticar una malaltia cerebral aguda que li ha robat poc a poc de la cognició i la funció.

Com t'has assabentat que el seu primer marit ja no era l'home que et vas casar?

Vam tenir el millor de tot-la millor casa, els nens més atencions, que vivia a Glendale, Califòrnia, una comunitat meravellosa on havíem crescut tant. El meu marit era un advocat en col · laboració amb altres advocats de LDS. Teníem tot el que podíem desitjar. El meu marit va ser cridat com a president de missió quan ell tenia 40 anys i jo tenia 32 anys. A fins del matrimoni, que havia estat casat durant 28 anys i va tenir sis fills.

Les coses van començar a desembolicar quan el meu marit va arribar a casa un dia i va dir: "No hi ha diners", i vaig pensar: "De què està parlant?" Durant aquesta setmana també vam rebre un cop a la porta i jo vam aprendre la nostra casa estava en execució hipotecària .

En aquest moment, el meu primer marit servia com a bisbe. Va ser horrible. Va ser posat en llibertat poc després-només va complir divuit mesos. Vaig saber que havia estat acomiadat anys abans de la firma d'advocats i ell no m'havia dit; en lloc d'això em va dir que estava obrint una sucursal de la firma d'advocats a Glendale i jo li vaig creure. Cada dia, es va dirigir a una oficina que havia llogat i malversar diners. Es va convertir emocionalment i físicament abusiu a mi, als nostres fills, i la meva família estesa.

Catherine with some of her children

Caterina amb alguns dels seus fills

Durant aquesta experiència, he après que no es pot efectuar el canvi en altres persones. Vaig resar sovint i líders de l'església, el seu exsoci legal d'alt nivell i professionals intentar aconsellar. Jo volia treballar amb ell si hi hagués un canvi en el comportament, però no hi havia cap canvi, ni tan sols un reconeixement de "ho sento", o "el vaig fer malament." Ningú sabia per què va fer el que va fer, però que era tan dolorós i aterridor.

Després ens divorciem, el meu primer marit em va demandar sovint per càrrecs confeccionats. Una vegada em va demanar en tres talls en el mateix dia. Si vostè és demandat, un servidor de procés arriba a la seva porta. Així que hauria de pagar a un advocat per respondre a la citació. Ell em serveixen convocatòria en el Dia de Sant Valentí, el Dia de la Mare, fins i tot en el meu aniversari. Quan va morir, estava irreconeixible per a mi en el seu taüt. S'havia convertit en una persona diferent.

¿Què se sent al convertir inesperadament l'únic proveïdor i tornar a l'escola?

El dia que el meu marit em va dir que no hi havia més diners, li vaig dir: "Bé, he aconseguir una feina?" I ell va dir, "Crec que serà millor." Ell mai va proporcionar per a la nostra família de nou. Jo mai havia treballat abans, però jo tenia el meu certificat d'ensenyament. Així que l'endemà vaig anar a la Junta d'Educació de Pasadena i va dir: "He de treballar com a professor substitut immediatament." Ells no estaven contractant mestres de temps complet, així que li vaig dir: "Et vaig a ensenyar alguna cosa, però necessito a treballar cada dia. "I he treballat cada dia com un mestre substitut. Mai hi va haver un dia que no em van cridar per ensenyar, perquè vaig dir que li ensenyaria res i em va fer una bona feina. Vaig acabar damunt d'aconseguir un treball de l'escola d'estiu també i em van ensenyar espanyol i anglès. Llavors, la propera tardor, vaig aconseguir la meva primera feina a temps complet i vaig ensenyar Anglès per als propers vint 01:00 anys.

Jo vaig pensar: "Si vaig a ensenyar, jo vull ser el millor mestre que puc ser, pel que vaig a obtenir un títol de mestratge." Vaig començar a anar a una classe a la nit a la Universitat Politècnica de l'Estat de Califòrnia, perquè Jo no havia estat en un ambient acadèmic durant tant de temps. Jo no sé si podria tenir èxit. Em vaig trobar amb que no només podria tenir èxit, em va encantar fer-ho.

Catherine with a grandchild

Caterina amb un nét

Els meus fills tots sabien que jo estava treballant dur per a nosaltres, així que tots es van reunir junts i eren un gran equip. No vaig tenir cura dels nens; ho vam fer junts. El més jove tenia en el segon grau quan vaig començar a treballar; ja que jo estava ensenyant l'escola que estaria a casa quan ells eren a casa. Hi havia suficients els més vells per veure els més petits; al principi jo estava sol a la classe d'una nit a la setmana. Ho vam fer junts, això és una de les coses que ens van fer tan forts. Era difícil, perquè amb el temps jo estava treballant a temps complet i assistir a l'escola a temps complet. Però es notava que els meus fills la importància de l'educació i la importància que una dona sigui autosuficient. Acabava de començar el meu doctorat quan es va finalitzar el divorci. Li vaig mostrar als nens, "Així és com et fas. Vostè obté més educació que vostè pot i vostè pren la cura de negoci vostè mateix ". Les dones no poden ser indefens. Han de ser capaços de tenir cura de si mateixos i els seus fills. Un benefici addicional, ara que estic jubilat, és que tinc una pensió de la qual ni tan sols he pensat en aquests anys!

Li vaig mostrar als nens, "Així és com et fas. Vostè obté més educació que vostè pot i vostè pren la cura de negoci vostè mateix ". Les dones no poden ser indefens.

El seu doctorat està en anglès; Alguna vegada troba que els seus estudis van fer la pregunta de la seva fe?

Un familiar va dir: "És millor que no obtindria un doctorat en anglès, Catherine, perquè si ho fas perdràs el teu testimoni. "La gent sembla pensar Anglès, fa por d'aquesta manera. Sempre em va semblar contrari a mi, si el que estàs buscant és veritat, o una veritat més gran, tenir por de coneixement.

En la meva educació, jo volia saber el que les grans ments estaven pensant. Em va semblar enriquidora. Em va encantar; M'asseia a la classe i les llàgrimes agradaria simplement rodar per les galtes, sobretot quan m'havia llegit algunes de les dones més contemporanis que estaven pensant a través de temes que no coneixia prou com per pensar si més no. L'habilitat més valuosa que he adquirit en la meva educació va ser que vaig aprendre a ser un bon pensador crític. Creus que la crítica i ja està canviat per sempre.

Tenia moltes ganes de saber més sobre tot el que jo pogués entendre molts dels esdeveniments que havien succeït en la meva vida. Jo estava interessat en les veus de les dones. Jo sempre havia estat molt curós de no parlar quan no li correspon i va ser interessant per a mi veure com les minories podrien pujar i podrien tenir veu i en realitat podria fer una diferència en el curs de la història. Jo vaig pensar: "Potser hi ha alguna cosa que jo no sé que podria ajudar a resoldre els problemes millor." Així que em vaig acostar a la meva disciplina amb una ment oberta, però mai va ser, "Això va a sacsejar la meva fe." En realitat, va ser el contrari. Jo vaig pensar: "Això no va a sacsejar la meva fe", i no va ser així.

L'habilitat més valuosa que he adquirit en la meva educació va ser que vaig aprendre a ser un bon pensador crític. Creus que la crítica i ja està canviat per sempre.

Jo crec que vaig néixer amb un esperit creient. Una actitud que és útil és acceptar que tot el que no ha de "encaixar", perquè amb el temps he vist moltes teories canvien. Les coses es poden moure i les coses poden canviar. I jo sóc molt una espècie del Nou Testament del cristià; Jo crec que estem destinats a estimar-nos els uns als altres, per fer-ho bé, de no ser crític.

Fins i tot quan estava en el meu punt més baix, mai es va acudir anar a l'església l'abandonament. Ho he dit a la gent de la meva fe està en el meu ADN. Jo només tinc. Jo realment no he de buscar; Jo només tenia. En créixer, el meu pare era presbiterià i la meva mare era mormó. Quan era petita m'haguessin deixen a l'església i em recullen després; la meva mare no va assistir. Però sempre vaig creure. Sempre estava seriós. Jo també sempre he estat un estudiant d'alguna cosa; Jo era un estudiant de l'Església. Hi va haver un moment en què vaig sentir que havia llegit tot el que en la nostra Deseret Book local. Dues vegades he estat un mestre de Doctrina de l'Evangeli i passat a través dels quatre llibres canònics. Crec que la meva fe provenia de ser un nen i un adolescent creure creure.

¿Creu que les experiències que va tenir al Brasil van afectar el seu enfocament dels seus estudis de postgrau?

Servint com l'esposa del president de missió a Sao Paulo, Brasil, abans d'anar a la universitat sense dubte va enfortir la meva fe. Quan vam ser cridats a servir, tenia quatre fills; el més jove tenia dotze mesos d'edat, el major tenia nou anys i em va donar a llum a un nou nadó set mesos després d'arribar al Brasil. Així que jo estava en el camp de la missió, amb cinc nens petits i la nostra missió era un temps absolut de miracle. Els nens i jo ens vam unir junts com una família per tenir cura l'un de l'altre, que es va formar hàbits que ens ajudin més tard, quan jo anava a l'escola i el treball. En la nostra missió aprendre com acostar-se a ningú; Vaig aprendre a repartir el Llibre de Mormón en un avió, vaig saber de com trobar persones per ensenyar, aprendre a no tenir por de donar el meu testimoni en qualsevol lloc, en qualsevol moment, en portuguès o anglès.

Arran de la nostra missió, que era el president de la Societat de Socors durant cinc anys a Glendale, CA. Jo també era president de la PTA, així que vaig tenir un peu a la comunitat, així com a l'església. La meva germana diu: "Com pot ser la sal que assaboreix el món si mai deixa l'agitador?" Vaig ser nomenat el Califòrnia Mare Jove el 1972 i sempre em vaig sentir còmode en la comunitat; Vaig treballar tan dur allà com ho vaig fer a l'església. Mai vaig trobar un conflicte de valors. Les dones amb les que vaig treballar com el president de la PTA volia bones famílies; volien cases fortes, volien una bona educació, també.

Mentre estudiava, em vaig trobar més i més similituds entre el que estava llegint i l'evangeli. Jo vaig escriure la meva tesi sobre les novel · les de Toni Morrison. Vaig analitzar les seves primeres novel · les i vaig mostrar com es pot llegir com la caiguda, la redempció, i l'apocalipsi, i com a través dels seus personatges femenins es pot veure el que falta. L'amor és sempre el que falta ... això i la comprensió de la gent. Personatges de Morrison ens mostren que és possible tenir un món compartible; ens fem més forts quan ens preocupem pels altres, que per mi és la de Crist. I en l'Apocalipsi de les novel · les posteriors, veiem el gran problema que ve si no ho fem.

Vostè va tornar a casar tres anys després del seu divorci a un home que vostè descriu com l'home més amable que he conegut.

Mai vaig pensar que estaria casada altra vegada; però vaig pensar que m'agradaria casar-me una altra vegada perquè m'agradaven els homes i em va agradar la companyonia, i que era important que els nens tinguin un pare. Vaig conèixer Ted quan jo estava treballant en el meu mestratge a Cal Poly; ens enamorem quan estava estudiant per a mi doctorat a la Claremont Graduate University. Ell era un professor d'anglès, i ell era un home del Renaixement; no hi havia res que ell no sabia o no podia fer. Ted també va ser molt amable. Tenia un cor obert pel que fa a la investigació de l'església; el que més li agradava era la filosofia en Mosíah 18:08, portant els uns les càrregues dels altres i el duel amb els qui ploren.

LDS_woman_photo_Humphrey2
Era important per a mi que casar-se no depenia del seu baptisme; eren dos esdeveniments separats. Ens vam casar al març i es va unir a l'església a l'agost d'aquest any. Vaig tenir la pau sobre ell; Jo no estava preocupat per això, era un bon home. Vam segellats al temple de Los Angeles el maig de 1995.

La mateixa setmana en què arribem a Sao Paulo, Santiago Fausto va ser assignat a viure com a President de l'àrea. Ens vam fer amics estimats amb Jim i Ruth Faust, compartint les nostres vides i experiències amb els altres. Em vaig quedar a prop de Elder Faust després de la nostra missió. Quan em vaig casar amb Ted, James Faust, el Conseller en Cap de la Primera Presidència de l'Església, em va trucar i em va dir que volia conèixer a Ted. Volem a Salt Lake i tenia una visita llarga i meravellosa amb ell a la seva oficina. Al final de la visita que ha convidat a Ted perquè l'ajudés a donar-me una benedicció del sacerdoci. La seva benedicció em va prometre tot el que podia desitjar ia través de mi la benedicció, va beneir cada un dels meus fills, als quals coneixia, pel seu nom. La seva benedicció del sacerdoci segueix sent una font de pau contínua. Tinc fe en les seves promeses.

Vostè ha tingut dos marits que han canviat radicalment dels homes que eren quan et vas casar amb ells, òbviament, aquesta és una experiència molt diferent amb Ted.

Ted ara pateix una lesió a la malaltia cerebral i el cervell. Fa quatre anys se li va diagnosticar un inici en l'adult la hidrocefàlia de pressió normal i la seva condició només es reduirà. Ell ha patit 4 neurocirugías, seguit de les complicacions de cadascuna, una hemorràgia cerebral, hematoma subdural i una infecció cerebral. Els seus ventricles tenen cada vegada més quantitats de líquid espinal, causant la demència progressiva, incontinència, i la incapacitat per caminar. Està confinat a una cadira de rodes i mai se'l pot deixar sol. Recentment, he contractat a la llar de cura d'infermeria de tres vegades a la setmana, així que pot sortir per fer manats.

Un estimat amic li va donar una benedicció en el Nadal de l'any passat. Ell va dir: "La teva vida serà preservada com el temps que vulgui viure. Has complert la teva missió, que es convertiria en l'espòs i pare d'aquesta família elecció. "I això és el que fa Ted. Sanar a la nostra família per l'amor i la cura de nosaltres.

Hi ha moments o dies en què ell és millor que en altres moments. Però mai he pensat que havia comès un error en casar-se amb ell perquè és molt bo. I tot el que es necessita per tenir cura d'ell a casa, jo ho faré. Període.

Com ho fas?

És simplement el que faig. Per exemple, per a la diversió que ens vesteixen tan aparellem diumenge. Diumenge passat, em vaig posar un suèter blau i blanc, pel que em fix Ted amb una camisa blanca i la corbata blava bonic. Faig una cadena de gratitud que escrivim per esmorzar. Ho fem petites coses per assaborir els moments presents encara estem junts: ens prenem de les mans, ens vam besar, ens vam somriure l'un a l'altre. Puc crear petits programes per a nosaltres com ho segueixo fent per als meus fills per mantenir prop.

En la discussió d'aquests obstacles molt difícils en la seva vida, vostè té tanta gràcia i dignitat. És una decisió conscient?

Ho vaig aprendre de la meva mare-, si vas a fer alguna cosa, ho faig amb gràcia i no ser un màrtir. Si vas a fer el servei, fer que sembli fàcil. Vostè mai va a aconseguir el crèdit per a ell de totes maneres! Crec que ser resilient és una habilitat que es pot aprendre; He hagut d'aprendre a ser flexible.

A través d'aquestes experiències, és obvi que la seva prioritat ha estat la protecció dels seus fills.

Tinc una cosa que moltes dones no tenen, que és una pau de la meva família. Suposo que això és el que més volia, però tinc la confiança que el que han de fer front, seran capaços de tractar amb ell. He tractat de fer això en la meva pròpia vida.

Tinc una cosa que moltes dones no tenen, que és una pau de la meva família.

Em preocupo pel llegat que deixo als meus fills. Vull que els meus fills siguin honestos, que ser bo. Jo no vull que tinguin qualsevol vestigi remot de prejudicis respecte de qualsevol persona que és diferent a ells. Jo vull que tinguin un gran respecte pels altres, a ser escrupolosos en les seves relacions amb els seus semblants. Vull que ells transmeten una actitud de resistència i capacitat de recuperació i educació als seus fills. Crec que tots els meus fills reverencien a l'educació i no tenen por d'aprendre sobre qualsevol cosa. Confio que si les coses dolentes li succeeixen a ells, van a superar-lo. Jo solia preocupar-me per això, però no ho faig més. Vostè ha de ser fidel i ben i prendre les decisions correctes, perquè això és el que ets, perquè aquesta és la seva base, perquè no es pot alterar. Cal ser fidel a la bondat dins teu.

D'un Cop d'ull

Catalina Humphrey


LDS_woman_photo_HumphreyCOLOR
Ubicació: West Lafayette, IN

Edat: 67

Estat civil: Casat, dues vegades, casat actualment amb Ted Humphrey

Ocupació: professor jubilat anglès, sempre mare, mestressa de casa i pensador

Nens: Sis

Escoles d'Estudi: Universitat de Brigham Young, de la Universitat de Maryland (BA), Califòrnia State Polytechnic (MA), Claremont Graduate University (Ph.D)

Idiomes que es parlen a la llar: Anglès; Portuguès durant tres anys mentre s'exercia com a esposa del president de missió al Brasil Sao Paulo

Himne preferida: "Perquè m'has donat moltes"

Entrevista realitzada per Rachael Bailey . Fotos s'utilitzen amb permís.

Comparteix aquest article:

44 Comentaris

 1. Pit-roig
  5:00 pm el 13 octubre 2010

  Catherine-que encarnen la gràcia i l'honestedat. D'alguna manera no només sobreviure, sinó prosperar a través d'aquests desafiaments punyents. Gràcies per compartir la teva història i ser un model a seguir per a tots nosaltres!

 2. Sarah Harward
  17:11 al 13 octubre 2010

  Adoro a Catalina, i l'he admirat des que la vaig conèixer. Per escoltar la seva història, en les seves pròpies paraules, va ser simplement increïble! Gràcies Rachael per trobar el temps per fer això, i moltes gràcies, Catherine, per estar disposat a compartir la seva història perquè tots puguem créixer i aprendre d'ella.

 3. Ruth
  18:18 al 13 octubre 2010

  Quina història tan meravellosa! M'encanta que hagis decidit que tot el que van fer per a una carrera, que volia ser el millor.

 4. Amy Wilcox
  18:25 al 13 octubre 2010

  Caterina,
  Vostè és una dona increïble. Vostè inspira que sigui millor, ho faig millor, i viure millor. Em va encantar llegir l'entrevista-es va aprofundir la meva estima i admiració per vostè. Gràcies per compartir les seves idees sobre la vida i el que significa viure i estimar i seguir endavant. Particularment vaig apreciar que comentes sobre servir amb amabilitat, en no ser un màrtir i ser fidel a la bondat dins teu. Gràcies Catherine-Sento que és un privilegi conèixer!

 5. Rachel
  18:50 al 13 octubre 2010

  Vostè és una inspiració! Moltes gràcies per compartir la teva història. Encara que totes les nostres històries són diferents, que ha transmès missatges universals que es poden aplicar en qualsevol situació i això és un regal!

 6. David
  19:24 al 13 octubre 2010

  Gràcies als dos Catherine i Rachael per compartir amb nosaltres. Com el pare de les filles, m'alegro per les dones fortes i la riquesa que aporten a la vida de tots al seu voltant.

 7. Jessica Bailey
  19:32 al 13 octubre 2010

  Veritablement inspiradora.

 8. Charlotte Bjarnason
  19:43 al 13 octubre 2010

  Wow, gràcies per compartir la història que em sento inspirat per la seva vida i paraules de saviesa. Gràcies Rachel per trobar el temps per escriure la seva història. Gràcies a Catherine per ser una dona i amic tan extraordinari. T'estimo!

 9. Jolena Ashman
  19:57 al 13 octubre 2010

  Quina bella i commovedora història! Estic molt content d'haver pogut llegir i ser inspirats. Vostè és realment sorprenent.

 10. Mary Beth
  19:58 al 13 octubre 2010

  Moltes gràcies per compartir la teva història, Catherine. El seu coratge, força i gràcia a través dels seus desafiaments inspiren i m'omplen amb renovada determinació. M'encanten les seves paraules sobre la importància de l'educació i el pensament crític, especialment per a les dones, i com poden coexistir amb, i fins i tot enfortir la nostra fe.

 11. Dani Henrie
  20:43 al 13 octubre 2010

  Catherine-Vostè és una dona tan increïble! T'admiro. Em sento molt afortunada d'haver-te conegut. Vostè és el que espero ser. Gràcies per compartir la teva història vostè.

 12. Meghan
  05:19 del matí del 14 octubre 2010

  Quan estava a l'escola secundària vaig decidir que volia especialitzar-se en anglès perquè vaig poder trobar la veritat més enllà (estic segur que hi ha gent que estudia la química per la mateixa raó, però jo no!). Caterina, m'encanta com caracteritzar l'estudi de la literatura com una forma d'obrir la ment a més veritat. He de tornar a Toni Morrison.
  Aquesta és una increïble història de fe, capacitat de recuperació, i la gràcia. Estic agraït per compartir-lo amb nosaltres.

 13. Audra
  07:19 del matí del 14 octubre 2010

  Quina inspiració que ets! De la lectura de la teva vida, vull ser més com tu. Moltes gràcies per compartir. Tens raó, no podem preocupar-nos per les coses dolentes que poden passar - només com les fem servir. Que Déu els beneeixi!

 14. Rachel
  08:23 del matí del 14 octubre 2010

  Guau, què una dona sorprenent que ets! Altres en la seva situació podria ser amarga i terrible, però destil · len calidesa, la fe i la felicitat-el que demostra que aquest últim és realment una opció. Moltes gràcies per estar disposat a compartir això.

 15. JTG
  09:17 del matí del 14 octubre 2010

  Aquest és un meravellós exemple de la força, la resistència, l'esperança i l'èxit.

  De tots els moments d'inspiració al llarg de la vida de Catalina, va ser una simple comentari que realment em va ajudar avui. "Si vostè va a fer el servei, fan que sembli fàcil," era exactament el que necessitava sentir. Gràcies.

 16. jendoop
  10:06 del matí del 14 octubre 2010

  Gràcies! Necessitava el seu exemple avui. Jo sóc mare de 4 fills i recentment es va convertir en mare adoptiva d'un nen petit. Enmig d'això que estic intentant acabar la meva llicenciatura. Ahir em vaig sentir tan perdut en el meu treball escolar que considerava l'abandonament. El seu exemple, i altres com vostè, em donen esperança que puc fer això.

 17. Laura
  17:50 al 14 octubre 2010

  Quina meravellosa entrevista amb algú que és clarament molt intel · ligent i reflexiu sobre la seva fe. Em va encantar llegir els seus pensaments sobre els acadèmics i la fe - Mai he pensat que haurien d'entrar en conflicte, però això és una gran articulació tals * per què * no.

 18. Diana
  18:33 al 14 octubre 2010

  Jo vivia a Glendale per un curt temps, i us vaig conèixer breument a la sala d'allà. Una jove mare en el moment, jo estava tan impressionat pel que és una dona increïble i consumat que eres. Encara m'entristeix a llegir dels assajos que has estat però, la gràcia i la força amb què es va sobreposar a les adversitats són inspiradors. M'encanta que es va elevar per sobre de tot i va trobar la felicitat i la pau. Gràcies per compartir la teva història.

 19. Jennie Tanner
  21:02 al 14 octubre 2010

  Aquesta és una bella història d'una dona veritablement notable! Catalina és preciosa per dins i per fora. Gràcies, estimada Caterina, per la inspiració continua proporcionar per a mi.

 20. Angie
  21:12 al 14 octubre 2010

  Gràcies per aquesta entrevista inspiradora.

 21. Melody Pedralvez
  00:24 el 15 octubre 2010

  Dr Humphrey, que em va inspirar a l'escola secundària i m'inspira avui més de 10 anys després.

 22. Ashlee Robertson
  06:28 del matí del 15 octubre 2010

  Caterina, el que és una dona sorprenent que ets! Gràcies per compartir la seva història de vida de vostè. Vostè és un exemple meravellós d'una Filla de Déu rightous tals.

 23. Teresa Whitehead
  07:37 del matí del 15 octubre 2010

  Que gran ets entrevista gràcies. La meva frase preferida: "Si vas a fer el servei, fer que sembli fàcil. Vostè mai va a aconseguir el crèdit per a ell de totes maneres! "

 24. Linda Chamberlain
  09:10 del matí del 15 octubre 2010

  He de dir que vaig començar lliçons amb el nostre local de districte fa més de 16 mesos, però el meu marit no volia acabar així que no ho vaig fer. Ara estem divorciant com el vaig trobar enganyant amb un altre membre del barri. He llegit el seu testimoni i immediatament va trucar a la gent gran missioners per continuar els meus lliçons i el baptisme! No vull odi al meu costat m'agradaria molt més tenir els braços del Pare Celestial al meu voltant!

 25. Elena Gomar
  10:08 del matí del 15 octubre 2010

  Caterina, em va encantar llegir sobre la seva gran exemple de coratge, perseverança i fe.
  Segur que em va inspirar, així que no es donarà per vençut en la meva educació. Sóc una mare de 3 petits, és més difícil d'assolir els seus objectius d'educació amb una família jove, però no impossible.
  Gràcies per compartir la seva vida amb nosaltres!

 26. Janet Williams
  10:19 del matí del 15 octubre 2010

  Estic molt content de llegir això! El meu marit i jo estàvem parlant de tu i de Ted fa uns dies, preguntant on i com s'estan! Jo estava a la sala de Hillside a Califòrnia i em va encantar les seves classes d'escola dominical, i la seva vida inpiring. Jo tenia nens petits i acabava d'acabar el meu mestratge, però era a casa amb els nens fent preescolar dels dos estàvem en un centre de copiat molt tard una nit corrent papers per a la nostra universitat les classes-el teu preescolar Anglès-meva de l'ABC ... :) Ens mudem a Arizona i jo vam tornar a l'ensenyament-que estudio molt per ser un bon professor-que van ser un exemple per a mi, tant acadèmica com spiritally. Recordo la presentació Toni Morrison que ens vas donar a la Societat de Socors i el gran amor per la literatura vostè i Ted tenia. M'alegro que tot està bé amb vostè, el que és una gran família que tots són!

 27. Emily
  13:43 al 15 octubre 2010

  Això em va commoure profundament. La teva força i bondat vénen a través amb tanta força en les seves paraules - l'evidència d'una ànima acuradament cultivada. Vostè m'inspira a lluitar per la classe de saviesa i la gràcia que vostè encarna. Gràcies.

 28. Laura
  23:57 al 15 octubre 2010

  Moltes gràcies per compartir la teva història. Quan miro a la seva fortalesa, que em fa voler ser una millor persona. Gràcies!

 29. Amanda Wilkinson
  16:33 al 16 octubre 2010

  Catherine i Ted Humphrey eren àngels a nosaltres quan més els necessitàvem. Durant el nostre últim any de l'escola d'MBA, la nostra filla de 3 anys es va emmalaltir greument i les nostres vides es va convertir consumida amb fer tot el que podíem fer per preservar la seva vida. Tot això mentre el meu marit va acabar el seu programa exigent, va ser a través dels rigors de la contractació i mentre jo tenia el nadó # 3. Durant tot això (i poc després es van traslladar a WLF), que van ser assignats a ser els nostres hometeachers. Les llàgrimes van als meus ulls quan penso en tot el que van fer per nosaltres. Lliçons dolços amb un regal de llibres il · lustrats, una cistella plena de pel · lícules per a mi veure mentre estàvem en quarantena, deliciosos menjars casolans i fins i tot portar a les nenes a la tarda mentre em recuperava del part. Tot això mentre que Ted estava bregant amb problemes de recuperació dels seus. Ells són increïbles.

  Em faig ressò de la declaració de Rachael que jo també vull ser com Catalina algun dia (tot i que sé que és molt demanar per omplir). Però - encara que els nostres camins es van creuar breument - Jo sé que mai oblidaré la seva amabilitat, la gràcia i la caritat es mostra a mi ia la meva família. I que - igual que en la lletra de "Wicked" - a causa de la seva influència, "m'han canviat per bé."

  T'estimo, Catherine.

 30. Susan Salzman
  20:48 al 17 octubre 2010

  Un tribut a Ted -

  Vaig conèixer Ted i Catherine quan es van mudar a Hillside sala poc després es van casar. Vaig estar present el dia que van ser segellats en el Temple de Los Angeles. Com tots estàvem esperant a la capella, un treballador del temple es va acostar i li va preguntar si hi havia alguna avis de la núvia i el nuvi allà. Somriure - la núvia i el nuvi són els avis, vaig pensar.

  Ted va ser el meu mestre durant molts anys. Ell va venir a visitar amb regularitat. Va escoltar. Ell va entendre. Ell era una ajuda i un suport com el meu propi matrimoni es va ensorrar en un munt de runa.

  Durant diversos anys, Ted i jo cantem junts al sud de Califòrnia Mormon Choir. Malgrat la seva posició com a catedràtic d'anglès, es va matricular a la universitat de la comunitat a prendre classes de música.

  Ted, ets intel · ligent, humil, valent, savi, amable i simplement notable. M'entristeix per la seva condició actual, però encoratjat per l'esperança que ens tornarem a trobar algun dia, quan tot serà restaurat.

 31. Lindsey Ellis
  22:22 al 17 octubre 2010

  Veritablement inspiradora! Quina increïble història.

 32. Daniel Stratford
  16:31 al 23 octubre 2010

  Germana / Dr Humphrey,

  Vostè continua sent una inspiració per a mi! Jo sabia molt poc sobre l'experiència èpica de la seva vida ha estat i tot el que amb optimisme ha treballat a través de. Estic tan agraït per les oportunitats que he tingut de treballar amb vostè i arribar a conèixer-te millor al barri ia l'escola secundària. Now that I am a teacher myself, I hope that I do for my students what you have done for me and others.

  Amor,

  Daniel

 33. Jamie
  8:49 pm on October 25th, 2010

  Sister Humphrey, thank you for your testimony. I would love to pick your brain and absorb your grace and wisdom. You are beautiful. Gràcies.

 34. Michelle
  6:37 pm on October 31st, 2010

  Thank you for sharing your story, Sis. Humphrey. I found this through Rachael's blog and I must say I couldn't agree more with her statement “About five minutes after I first met Catherine, I thought, 'This is what I want to be like when I grow up.'” You are amazing. Thank you for your faith and optimism. I always think of sunshine when I'm around you!

 35. groupon reviews
  7:04 pm on December 2nd, 2010

  Not always can you come across a well written work that sticks to your thoughts for some time. I have to say your work has kept my mind working for days. Keep on touching minds!

 36. Maren
  10:51 pm on December 11th, 2010

  El Dr Humphrey,
  Gràcies per compartir això. Crec que sobre vostè i les seves classes d'anglès amb freqüència. Vostè ha fet una gran diferència en la meva educació i em va ajudar a formar en el que sóc. Vostè és una dona increïble i estic molt agraït que vaig tenir l'oportunitat d'aprendre de tu!

 37. Rachel Neu
  24:27 al 31 desembre 2010

  Així que molts aspectes del que vostè va dir que jo admiro i aspiro a ser molt més del que vostè ha descrit sobre tu mateix a través de la seva història. Quina vida tan increïble que ha estat vivint i estic agraït a saber d'ell. Gràcies pels seus pensaments i la saviesa i la capacitat de recuperació d'inspiració.

 38. handsfullmom
  20:42 al 14 febrer 2011

  "Ell va curar a la nostra família per l'amor i la cura de nosaltres." Crec que aquesta és la línia més bells de tota l'entrevista.

  Gràcies per compartir les seves experiències de vida i la seva esperança i llum amb nosaltres.

 39. David Kenison
  10:33 del matí del 9 març 2011

  Estimat amic, el agraït que havia ensopegar en aquest article d'avui i ser tocat una vegada més pel seu esperit. Vostè beneïts som missioners més del que mai es pot saber, i va créixer a estimar-te a continuació; i el testimoni de la seva vida des que Brasil només augmenta l'amor i el respecte que tenim per a tu. Que Déu segueixi beneint en aquesta vida i en l'eternitat! Um gran Abraço ...

 40. Ken Plaizier
  15:24 al 10 març 2011

  Tot el que penso que sé sobre l'evangeli de Crist, sobre la superació de l'adversitat, sobre l'optimisme i l'esperança, l'amor i el perdó, sobre l'perseverar fins al final sembla personificat en tu. Gràcies per ser un exemple per a molts, i de proporcionar amor i acceptació a mi quan més ho necessitava vostè. Sóc beneït que el Senyor va permetre que els nostres camins es creuin, ja sé que ho faran de nou algun dia. Déu et beneeixi, amic, i enviem abraços i Beijos Per Tots na sua família!

 41. Kirsten Beitler
  13:16 al 28 febrer 2012

  Estimada Catherine:
  Això em va impactar. El seu ex marit era el meu marit l'oncle. Mai el vaig conèixer, ja que va morir un any abans que ens caséssim. Sabia que les coses eren rares entre vosaltres, però no sabia exactament el que ell va fer. Sento molt que hagis hagut de passar per això. Només volia dir el molt que admiro el seu esperit. Gràcies per compartir la teva història. M'alegro de conèixer i omplir part de la història de la família que mai ningú parla. L'amor per a vostè.

 42. Christiane Fuller Woerner
  20:27 al 28 febrer 2012

  Gràcies per entrevistar i tirar això dels arxius que vostè.

  Jo estava en el seu barri quan el seu primer matrimoni es va enfonsar. Ella estava servint en YW en el moment i ella va ser la primera dona fora de la meva família que em digui per obtenir una educació de qualitat i obtenir un títol. Ella ens va dir això perquè havíem de preparar-nos per la possibilitat que hauríem de treballar per alimentar i allotjar a les nostres famílies. Estic molt agraït pel consell de la germana de Humphrey. Jo vaig aconseguir la meva llicenciatura i després el meu MA meva feina com a professor de la universitat d'avui està directament relacionada amb el seu consell. Segueixo escoltant els consells de la germana Humphrey perquè estic en l'etapa final d'aconseguir la meva tesi en Psicologia de l'Educació.

  PS I assistit Cal Poly Pomona com a estudiant i tenia el seu actual marit com a professor. Ell és un home afectuós, dolç divertit i m'alegro d'obtenir una actualització sobre com el professor Ted està fent.

 43. Gen
  11:07 del matí del 25 agost 2012

  Caterina és un estimat amic i jo pugui verificar que la seva inspiradora història és absolutament cert. Ella és una persona de fe i de gran coratge. Ella ha fet front a tots els reptes amb intel · ligència, convicció i, sobretot, la compassió per tots els homes. Ella té una bella i destacada família, i Ted és l'amor de la seva vida.

 44. Michael Bement
  19:07 al 30 gener 2013

  Germana Humphrey:

  Jo no era conscient de les seves proves i benediccions.

  La meva dona va morir fa quatre anys, i jo ens vam conèixer i va ser segellat amb una altra dona meravellosa al desembre de 2012. Què el seu marit li va fer va ser horrible i inenarrable. No obstant això, igual que vostè, ella va buscar el positiu i avançar.

  M'encantaria parlar amb vostè en algun moment, o fins i tot compartir missatges de correu electrònic. Estic molt content que la seva estimada Ted estarà amb vostè i la seva família encantadora per sempre.

Deixa un comentari

SEO Powered by Platinum SEO de Techblissonline