3 novembre 2010 per admin

32 Comentaris

El disseny bonic de la Maternitat

El disseny bonic de la Maternitat

Gabrielle Stanley Blair

D'un cop d'ull

Gabrielle Blair és millor conegut com Disseny Mama, el fundador d'una de les de disseny i maternitat més populars blocs a la web, nomenat com un de la revista Time millors webs de 2010. En aquesta entrevista, Gabrielle revela les motivacions espirituals i personals darrere del bloc orígens i efectes, així com les seves pròpies filosofies sobre la maternitat als seus sis fills i el desenvolupament de la creativitat innata totes les mares.

Sempre has estat una persona creativa, i com va ser aquesta inculcat en tu creixia?

Jo sóc l'únic a la família que realment estudiat disseny, però tots en la família té instints creatius i crec que això és tant de la meva mare i el meu pare.

Un dels meus primers records és quan jo tenia sis anys, i ens vam mudar a la casa nova que la nostra família havia construït. La meva mare, que podia veure que tenia un instint per a l'art i el disseny, anem a decorar meu dormitori. Ella em van deixar entrada en el que l'habitació es veuria així, els accessoris, els fons de pantalla, i el que es veuria bé junts. Ella em va guiar a través del procés de disseny d'interiors. Ella no em va deixar fer un gran error perquè ella estava gastant diners en aquesta sala, però realment es sentia com si em van donar per fer algunes d'aquestes decisions i sabia el que era viure amb aquestes decisions i l'impacte que van tenir en mi.

Vam menjar menjars grans, però recordo tot just tant l'ajust de la taula i les plaques i els coberts. Acció de Gràcies vindria voltant i la presentació de taula era almenys tan gran cosa com el que estàvem cuinant. Va ser una cosa molt visual. No hi havia un munt de diners, però per sort la creativitat és una cosa lliure, i quan ho necessitàvem una mica de centre de taula, la meva mare ens acaba de demanar anar al pati i trobar alguna cosa bonic. Estic segur que ella li hagués encantat per ordenar flors fresques per a les setmanes de taula amb antelació. Això no era una opció, però això no significava que no es podia fer una cosa bonica o bonic. Sento que sempre hi havia un munt de bellesa a casa.
LDS_woman_photo_Blair2

Jo no penso en el meu pare com a artista en absolut, però ell era un empresari de béns. Ell sempre estava començant un nou negoci, o l'oportunitat costat. És natural per a mi per començar un negoci. Les empreses que tinc ara no són els primers que he posseït; Sempre he tingut alguna cosa com això succeeix. Crec que estava molt influenciat per créixer amb una barreja d'aventures empresarials i activitats creatives.

Podria descriure el camí que va conduir a una carrera en disseny gràfic?

Quan tenia setze anys, vaig rebre la meva benedicció patriarcal. Una de les línies en ell va dir que jo seria beneït per poder guanyar-se la vida ha que alguna vegada fos necessari. Això va ser en un moment en què tot el que has sentit parlar a l'església va ser "Les mares, que han de quedar-se a casa amb els seus fills!" Sé diferents coses que es diuen ara, però en el moment d'aquesta declaració en la meva benedicció patriarcal va ser simplement al·lucinant per a mi. La meva mare i jo vam sortir després i l'única interpretació que pogués posar en ella va ser que el meu marit moriria! No existia el concepte en el que es necessita per mantenir la seva família a menys que el seu marit no podia. Aquesta va ser una declaració bastant audaç en la meva benedicció patriarcal.

Quan vaig anar a la universitat un parell d'anys més tard, jo estava molt conscient del que podia fer des de casa amb la gran família que m'esperava tenir. Sempre va estar al meu cap. Em van acceptar al programa de disseny a la Universitat Brigham Young, en un principi en el disseny d'interiors, perquè era l'únic disseny que estava familiaritzat. Un dia em vaig trobar caminant al voltant de l'edifici BRIMHALL al campus mirant diferents treballs en les parets de diferents carreres de disseny. Vaig poder veure CD polit cobreix que algú havia fet per diferents bandes, i hi va haver alguns estudis tipografia, i recordo que em va dir que era el treball dels majors de disseny gràfic. Vaig començar a buscar a ell i el vaig trobar encara més interessant per a mi que el disseny d'interiors, i fet de casa amb més facilitat. L'únic que necessitava era un ordinador. L'Internet era només aconseguir enorme llavors i vaig poder veure que jo ni tan sols he d'anar i fer presentacions en persona. Se sentia revolucionari, i pel que torna a aplicar al programa de disseny gràfic. Això va canviar la manera que pogués apropar treball i la manera que pogués acostar-se a la maternitat.

Em vaig graduar de la universitat a la vegada que el meu marit, i després dues setmanes més tard vaig tenir el meu primer nadó. Encara vaig completar la meva experiència de treball en el disseny de la publicitat i la direcció d'art en Ogilvy & Mather a Grècia com a estudiant, mai he conegut la feina sense tenir fills. Sempre hem fet algun tipus de negociació fora de la cura dels nens mentre que hem treballat, i que ha resultat brillant per a nosaltres. Sé que no anava a funcionar per a totes les parelles, però així és com ho hem fet i el meu major i la meva benedicció patriarcal influenciat tot això.

Sempre hem fet algun tipus de negociació fora de la cura dels nens mentre que hem treballat, i que ha resultat brillant per a nosaltres. Sé que no anava a funcionar per a totes les parelles, però així és com ho hem fet i el meu major i la meva benedicció patriarcal influenciat tot això.

Com jo ho interpreto ara, la meva benedicció patriarcal podria referir-se a un temps específic quan ens mudem a Nova York i el meu marit estava fent un doctorat a la Universitat de Columbia. Havíem estat molt orant sobre aquest moviment i el que hem de fer com a família. El nostre tercer fill va néixer tot just setmanes després que ens mudem i en un primer moment, que estaven fent que funcioni financerament a través de préstecs estudiantils i treball d'oficina l'escola del meu marit. Un any després, ja no funcionava. El meu marit va perdre la feina i no podia trobar un altre. Preguem al respecte i la resposta va ser que jo havia d'anar i aconseguir una feina a temps complet. Encara que havia estat fent un treball independent, estava terroritzada! Havien passat diversos anys des que havia treballat a temps complet i estàvem a Nova York el lloc d'Utah, així que va ser realment intimidant per a mi. Vaig posar la meva cartera junts i vaig sortir. Dins de la setmana vaig tenir tres grans ofertes en el sou que jo volia i, reflex de la meva benedicció patriarcal, vaig sentir clarament que jo havia de treballar mentre el meu marit va acabar el seu grau. Vaig acabar de prendre la feina que semblava la millor opció per a la meva família i encara tinc meravellosos contactes d'això. Va ser una benedicció en un munt de maneres diferents.

Com DesignMom vénen i com l'ha ajudat a mantenir un sentit de si mateix?

Des tenir al meu tercer nadó, sempre he estat conscient de la meva necessitat de tenir una sortida creativa. Va ser un moment difícil, després d'haver acaba d'acabar un gran moviment i passar de dos a tres fills. Era econòmicament estressant, i després tres setmanes més tard es va produir l'11 de setembre atacs. En algun moment abans del primer aniversari del nadó vaig tenir una crisi total. No em connecto al meu nadó, però em van diagnosticar depressió postpart. Vaig tenir l'oportunitat de tornar a la salut molt ràpidament i vaig començar a treballar a temps complet, no gaire després d'això, el que també va ajudar molt. Des de llavors, he tractat de ser molt conscient que té alguna cosa que m'ajuda a mantenir una actitud positiva després de cada nadó, i jo realment mai he tingut un problema amb la depressió, ja que, en part perquè estava fent segur que estava fent alguna cosa creativa immediatament després de tenir un nadó. Sé que això no és el cas per a tots, però una sortida creativa és clau perquè em quedi mentalment sa.

He intentat ser molt conscient que té alguna cosa que m'ajuda a mantenir una actitud positiva després de cada nadó, i jo realment mai he tingut un problema amb la depressió, ja que, en part perquè estava fent segur que estava fent alguna cosa creativa immediatament després de tenir un nadó.

I deixar de treballar a temps complet després de la meva quart fill, i tenia el cinquè nadó 16 mesos més tard, i sabia del cert que no podia tornar a treballar a temps complet. Era massa aclaparador tenir cap tipus de compromís o terminis. Just després que tingués el nadó número cinc, vaig començar a pensar en el que podia fer això seria una sortida creativa perquè el disseny fins i tot independent, que havia funcionat tan bé per a mi en el passat, era massa.

Va donar la casualitat que quan vaig tenir el meu cinquè nadó, la meva germana va començar el seu bloc, "Oh Happy Day." Em va encantar perquè era tan dolça per a mi, i que era un lloc al dia podria visitar que tenien coses boniques i inspiradores idees. Un parell de mesos més tard, vaig decidir que podia escriure el meu propi blog, modelat a casa de la meva germana, tracta de ser un dissenyador i ser mare i com això canvia com em veig a la maternitat. M'adono que moltes mares són també dissenyadors, però algú escrivint sobre això vaig sentir únic en el moment.

Hi havia un enorme boom del disseny passant, i el disseny va ser un gran problema. Una revista popular en aquest llavors tenia l'eslògan, "el disseny de la seva vida", i la idea de ser deliberat sobre la seva vida va ressonar en mi. Ben i jo havíem molt intentat dissenyar les nostres vides i ser molt conscient de coses com quin tipus de llibres portàvem a la nostra llar, i el tipus d'obra que recollit.

Després hi havia el fet que era una mare. Jo tenia 31 anys, i que acabava de tenir el nadó número cinc. La majoria de les dones que m'envolten a Nova York estaven tenint el seu primer nadó! Així que jo era el seu parells en edat, però llavors jo podria parlar amb confiança sobreviure esfínters o armar una festa d'aniversari i com funciona la maternitat. M'acaba de colpejar aquest lloc realment calent que el disseny era fresc i ser mare estava fresc. I aquí estava jo, un dissenyador real i jo en realitat tenia cinc fills.

LDS_woman_photo_Blair3

Jo vaig començar a bloguejar i vaig tractar de publicar amb freqüència, ja que semblava ser aquest gran sortida creativa. I va ser increïble! No hi havia cap cap; Podia bloc si que em donava la gana, a qualsevol hora del dia. De la mateixa manera que el disseny gràfic s'havia sentit com un millor ajust que el disseny d'interiors, de sobte blogging sentit com un ajust encara millor que el disseny gràfic. Estic totalment podia engranar amb la maternitat d'una manera que cap altre treball que existia abans dels blocs podia.

Al principi ni tan sols era una feina, era un hobby. Però molt ràpidament vaig tenir una base de lectors i encara que no tenia diners per una estona, em vaig adonar que havia potencial i podria començar a tractar-lo com un negoci. El que va començar com una cosa perquè jo no tornar-se boig s'ha convertit en aquesta cursa accidental. Als pocs mesos en què vaig acabar cofundador d'un lloc web anomenat Kirsty, i ara sóc un "expert en mitjans socials" que parla i posa en conferències i està fent el bloc. Per descomptat, jo no podria haver triat aquest per a una carrera, ja que no existia quan jo era un nen, i no sé quant de temps durarà, però no puc creure que he de fer això per la feina! És aquesta gran benedicció en la meva vida i m'encanta que m'agrada. Alhora, jo treball dur, que vaig posar en un munt d'hores, i estic constantment tractant de ser innovador.

¿Sent que vostè és capaç de donar poder a les dones dins i fora de l'Església a través del seu bloc?

Realment espero. Tinc un record dels dies pre-bloc, quan jo tenia tres fills. Estàvem caminant a la biblioteca, que tenia un vestit bonic, els meus fills es veia net i bonic, i tothom estava de bon humor. Recordo que un amic de conduir i molt dolçament dient: "Vostè fa la maternitat es veu bé, fas que sembli tan divertit." Sé la maternitat no sempre és divertit, creu-me! Però això era un compliment a tals. Espero que faig mirada maternitat bo.

A través del meu bloc, no vaig a fingir que la maternitat és sempre feliç, però vaig a tractar de mostrar l'alegria en ell i una manera de trobar la bellesa en ella, fins i tot quan és difícil. Sí, és frustrant per fer disfresses de Halloween, però farem que sigui divertit. Crec que es tracta de trobar el que és interessant per a vostè, i fer que el treball en la seva maternitat. Per a mi és art i el disseny, però per a una altra persona que podria ser la literatura o la ciència.

Com a pare, em resulta útil quan la gent model coses que jo no sé com fer-ho bé. Agraeixo al veure el que funciona per als altres perquè pugui tenir una plantilla i intentar que en la meva pròpia vida. Per exemple, sempre estic a la recerca de models de com parlar amb cura per als seus fills. Necessito ajuda amb això! De la mateixa manera, espero que estic modelant per a altres persones en les que tinc forces. Jo puc modelar com estimar al seu marit i com parlar amb ell amigablement. Jo sé com fer això i jo sóc bo en això. Jo puc modelar com fer una activitat divertida amb el seu fill perquè jo sé com fer això.

LDS_woman_photo_Blair4

Sé que la gent no ve al meu blog per tenir discussions espirituals o aprendre sobre les creences de la meva església, que no és el que el meu bloc és sobre. Però estic intentant retratar un mormó que és bastant normal. Algú que podria ser amics. Estic fascinat sempre que com més em surt de Utah, més m'adono que ningú sap res sobre els mormons, o si ho fan hi ha un munt d'idees falses. Sé que no sóc obertament religiós al meu blog però espero que encara estic modelant una persona religiosa. M'agrada parlar de coses com ens vam anar a l'església el diumenge, o som beneïts al nadó, o jo vam fer campament d'estiu de les noies passat. Sé que ens agrada ser un poble propi, però també veig beneficis a mostrar mormons com classes regulars de persones.

¿Sent que la seva evolució en els mitjans socials ha enriquit la seva vida com a mare?

Sí, absolutament. Sóc propens a comptar noves mares que em de correu electrònic que s'ha de començar un bloc! Vivim en aquest aïllament ara en comparació amb el passat, quan va tenir la seva mare a la casa i hi havia altres persones al voltant. Ara que vivim les nostres vides per separat, però encara necessitem gent, especialment quan els nostres nadons són petits. Blogging al rescat! Hi ha aquesta comunitat de blocs que es pot accedir les 24 hores del dia que ofereix consol i alè i consell reial. Quan jo era una mare, això no existia i jo estava parlant per telèfon amb les meves germanes i la meva mare per hores alhora, perquè necessitava ajuda. Recordo sentir llàstima per les persones que no tenen la seva mare o la seva germana, però ara els blocs ha canviat això. De sobte vostè té moltes moltes persones a demanar ajuda i es pot connectar amb un món de gent que mai podria tenir abans.

L'altra cosa que els blocs s'ha fet és glorificar en el bon sentit el que les mares fan. Per exemple, detesto la tasca de comprar les sabates dels nens. Si els porto amb mi perquè jo pugui aconseguir l'ajust correcte, vaig a haver de lluitar amb ells per aconseguir les sabates de Buzz Lightyear. Si em vaig sense ells, llavors jo vaig a haver de comprar tres parells d'un mateix sabata en diferents mides per portar a casa i aconseguir l'ajust correcte. Solia témer la tasca perquè ningú semblava apreciar el que és un dolor al coll que era. Però ara, si escric sobre la compra de sabates de nen en el meu blog, de sobte, aquesta tasca és legítim; que és una part de la maternitat que totes aquestes altres dones es relacionen, i realment es pot apreciar, i deixar comentaris amb els seus propis contes de compra de sabates.

Tantes coses que les mares no reben crèdit per (com esfínters, o esbrinar una festa d'aniversari) ara són reconeguts a través de blocs i comentaris, i que valida el que està fent. Per descomptat, sabem que aquestes tasques eren valuosos tot el temps i no requereixen validació per ser dignes, però la validació és important. Quan vostè es converteix en una mare que acaba de no obté la validació sovint, però un bloc pot oferir això.

Blogging ha estat tan enorme cosa personal que ha ajudat a créixer i apreciar el que faig cada dia: què estem cuinant per al sopar, com armar una habitació, el que les tasques per assignar als nens, etc. Ara estic buscant constantment la bellesa en el que sigui que estem fent.

Com a mare de sis fills, com equilibrar tot el que fas, i quines eines de l'evangeli utilitzes amb freqüència?

L'equilibri és difícil d'assolir. Ni tan sols sé el que la gent entén per "equilibri" més. Però sé que hi ha coses molt específiques que em permet tenir la gran família i el treball. Una és que el meu marit i jo tenim la flexibilitat en el treball. Si un dels dos de nosaltres tenia una feina que ens va obligar a estar en un lloc específic en un moment específic cada dia, la forma en què vivim la nostra vida ara no anava a funcionar. El fet que els dos tenim un horari flexible fa una gran diferència i només fa la vida més fàcil.

Blogging ha estat tan enorme cosa personal que ha ajudat a créixer i apreciar el que faig cada dia .... ara estic constantment buscant la bellesa en el que és el que estem fent.

Cada pocs mesos, tornar a avaluar les necessitats de la nostra família. Una de les coses que hem trobat és que si treball entre les 3:00 pm i 8:00 pm, la casa i la vida familiar s'enfonsen. Així 15: 00-20: 00 és el temps sagrat. Estem fent la tasca, estem fent el sopar, estem fent la lectura, i jo no mirar el meu correu electrònic o rebre trucades telefòniques. En un altre moment de la meva vida, que probablement no va a importar tant, i quan els nens eren més joves ia casa tot el dia, no importava. Però importa ara. Avaluar regularment i fer canvis en conseqüència funciona per a nosaltres pel que manté l'equilibri va.

A més de les avaluacions, que tractem de fer una entrevista mensual amb cadascun dels nens on es parla amb ells dos en un. Hi ha una escriptura sobre Crist com un nen que diu: "I Jesús creixia en saviesa, en estatura i en gràcia davant Déu i els homes" (Lluc 02:52). Així que basen la seva entrevista en aquestes quatre categories: la saviesa es refereix a la instrucció i l'educació; alçada és la seva salut física; i el favor de Déu i l'home és la seva espiritualitat i la seva vida social. Ben i jo entrevistar junts i mantenen un petit diari on vam gravar aquestes entrevistes. En alguns anys estem molt gran en ell i ho fem sovint, i alguns anys vam riure perquè no estem tan gran en ell. No tenim la culpa al seu voltant, que acabem de fer el millor que puguem. A l'inici de l'any escolar o en qualsevol moment hi ha alguna cosa important passa, ens assegurem que els nens tinguin accés a les benediccions del sacerdoci és entusiasmar.

LDS_woman_photo_Blair5

Ens agrada estar junts i busquem la manera que podem passar temps junts. Sento que tenim que l'estructura bàsica de l'evangeli. L'oració familiar és part del nostre dia; fem tot el possible amb l'estudi de les Escriptures; estem a l'església tots els diumenges i els nens sabem que prenem els nostres crides seriosament. Ells esperen la nit de llar, que és divertit, meitat d'aprenentatge, i en gran mesura part pràctica on anem sobre el calendari per a les necessitats de la setmana i de direcció.

Com ha estat el teu marit et recolzat com has treballat dins i fora de la casa?

No tots els homes serien còmodes amb la seva dona donant un gir com a suport de la família, o se sentirien còmodes amb tots dos cònjuges afegint a la renda en els principals mitjans. Però no funciona per a nosaltres i crec que una gran part d'això és el meu marit. Una cosa que és únic sobre la nostra relació és que hem experimentat els papers oposats "tradicionals". Ell ha vist el difícil que és estar a casa amb els nens, ja que teníem un període en el que va ser el pare que es queda a casa quan ell estava fent el seu treball de graduació. Ell coneix el calendari per als nostres fills, així com jo. Si he de viatjar per feina ara, no hi ha sentit de lliurar als nens a la pare que és una espècie de maldestre i no sap el que està fent. La casa no s'esfondra si no hi sóc.

Alhora, va ser molt bo per a mi ser la sustentació de la família a temps complet, de manera que podria ser compassius amb algú que treballa a temps complet. Abans de treballar a temps complet, vaig suposar Ben va tenir fàcil en el treball amb l'hora de dinar i conversa d'adults i no ser interromput en qualsevol moment que necessitava anar al bany. Però treballar a temps complet, em vaig adonar que quan la sustentació de la família arriba a casa, s'ha esgotat, i és difícil submergir-se de nou en la família. Experimentar el paper de cada era realment genial per a nosaltres.

Curiosament, ens vam canviar de nou perquè jo vaig acabar amb un parell de nadons, així que necessitava estar a casa amb ells, però no sentim que ens hem canviat de nou la manera més completa. Sento que hem construït acuradament aquestes carreres que podem ser flexibles amb. Una vegada que es va fer treballar a temps complet, comencem un negoci junts fent programes d'idiomes després de l'escola, on vaig fer el disseny de l'empresa i que estava fent el pla d'estudis. A partir d'aquí va començar a treballar com a professor, que és un horari molt flexible, i em va començar a bloguejar a la vegada. Ara, quatre anys després, tenim aquesta gran situació en la qual els dos ens permet treballar des de casa. Ben té una feina molt estable en el temps que posa les seves hores i es posa als seus projectes per fer, que pot ser flexible. I, per descomptat, la meva agenda està completament determinat per mi.

Sé que no anava a funcionar per a totes les parelles que treballen banda a banda i ser un amb l'altre aquesta molt, però ens encanta i funciona molt bé per a nosaltres.

Com l'Esperit et guia en tenir una família i una carrera?

Jo no sento que és tan gran cosa ara, perquè les dones treballen més, però quan jo estava començant a tenir una família, era difícil per a mi dir a companys membres de l'església, "Quedar-se a casa amb els meus fills i no fer qualsevol altra cosa que no funciona per a mi "i no sentir jutjat. Ningú parlava de qualsevol alternativa en aquest moment, i tot el que se li deia que no era per lluitar contra ella, i que si ho estic fent bé, vaig a encanta, això és només la manera com està. En resposta a això, vaig tractar de fer front al omplir les meves nits amb projectes creatius com el disseny d'un logotip per a algú, però jo sabia que si jo vaig abandonar totes les activitats creatives fora de la maternitat, em tornaria boig.

Jo volia fer el correcte per la meva família i pel Senyor, i així des del principi del nostre matrimoni érem molt oració sobre el que hem de fer que mantenir-sa i mantenir-estimar els meus fills i emocionat a passar temps amb ells en comptes de descoratjar. Jo no volia rebel·lar-se i recordo haver tingut una conversa en l'oració i dient al Pare Celestial que si realment em volia quedar-se a casa, llavors jo diria que això. Però mai vaig tenir la sensació que això era el que volia de mi.

Em sento absolutament que Ben i jo hem estat guiats a través de les nostres diferents experiències com hem anat al Senyor i va esbossar les nostres preocupacions i els nostres desitjos. Recordo quan ens vam mudar a Nova York, no estàvem còmodes amb l'expectativa de treballar des de les 9:00 am fins les 9:00 pm Ens coneixia molts novaiorquesos van fer i fan que funcioni, però sabíem que no anava a funcionar per a nosaltres . Així que el portem al Senyor i li demanem que ens ajudi a veure un altre camí que treballaria per a la nostra família. I es va mostrar un camí alternatiu. Mai podríem haver vist el camí que estem ara, com les carreres que tenim ara no existia. Realment no hi ha un patró; es tracta d'anar al Senyor i estar disposat a rebre el que ens enviarà.

Em va agradar molt el discurs del president Uchtdorf fa un parell d'anys sobre la creativitat, la qual cosa va ser un canvi tan de com em sentia dones havien parlat amb anterioritat. Jo estava tan agraït per això, perquè, va emfatitzar que és bo per crear, és bo ser feliç! Crec que està bé que la maternitat el que vostè necessita que sigui perquè pugui valorar aquest moment de la seva vida, prendre alegria en els seus fills i ajudar els seus fills els encanta la vida. No hi ha un model fix per ser una bona mare. Crec que el Senyor vol camins per a nosaltres que no podem veure, o fins i tot imaginar. Si manté la seva cor en el lloc correcte i saber on són les seves prioritats, es pot trobar una manera de funcionar de la maternitat per a vostè i la seva família.

D'un cop d'ull

Gabrielle Stanley Blair


LDS_woman_photo_BlairCOLOR
Lloc: Denver, CO

Edat: 36

Estat civil: Casat amb Ben Blair el 19 d'agost de 1995. Encara casat.

Nens: Ralph 13, Maude 11, Oliva 9, Oscar 5, Betty 4, 5 de juny aquests.

Ocupació: Blogger (abans un dissenyador gràfic)

Escoles d'Estudi: Brigham Young University

Idiomes que es parlen a la llar: Anglès

Himne preferida: "Totes les criatures de Déu i Rei"

A la web: http://designmom.com i http://kirtsy.com

Entrevista realitzada per Louise Elder . Els retrats de Justin Hackworth .

32 Comentaris

 1. Pit-roig
  24:24 a novembre 3, 2010

  Jo sóc un gran fan DesignMom i és genial per conèixer d'aquests punts de vista de Gabrielle. Gràcies per una meravellosa entrevista!

 2. Lindsey
  01:35 a novembre 4, 2010

  Wow, és una lectura increïble. Tan perfectament articulat per tant Disseny mare i l'entrevistador. Gràcies per una lectura tan inspirador. El que un model fabulós per a les mares de tot el món!

 3. michelle
  05:50 del matí del 4 novembre 2010

  Meravellós entrevista. Em va encantar llegir més sobre Gabrielle. Si pogués preguntar qualsevol pregunta, seria: ¿com aconseguir el seu pèl arrissat de mirar tan bonica? Necessito ajuda.

 4. Becca
  07:47 del matí del 4 novembre 2010

  Wow, això va ser molt inspirador. Un amic em va enviar un enllaç a designmom i per aquesta entrevista m'encanta! Gràcies, Gabrielle, per les seves sàvies paraules i per ser tan real.

  Ser mare requereix creativitat en molts nivells, però m'encanta que a Gabrielle ser creatiu és una elecció conscient i un estil de vida que pot ser divertit i gratificant, que és com ha de ser.

 5. Rachael
  9:30 del matí del 4 novembre 2010

  He estat llegint Disseny mare per anys, i era tan agradable veure més de la dona darrere de la màgia. Gabrielle, em va encantar el que havia de dir sobre com els blocs ens ajuda a veure més del valor i la bellesa del que fem com a mares-aquest és un punt tan meravellós, i una cosa que mai havia considerat.

 6. Senyoreta
  20:19 a novembre 4, 2010

  Això va ser tan ben escrit. Increïblement edificant i tranquil·litzador que nosaltres, com les dones tenen el poder de rebre inspiració per a nosaltres i per a les famílies.

  Em vaig sentir assentint a través tot el paràgraf en els blocs i sentir validat i fer amics estimats. Ho ha fet precisament això per a mi!

  Quina fabulós exemple que és per a les dones tant dins com fora de l'església. Gràcies per compartir!

 7. Rachelle
  15:21 a novembre 5, 2010

  He estat seguint designmom per un temps ara- des que he estat una mare, i jo realment admiro ella. I want to follow her example of choosing and creating your life. It really is a choice! Just takes a some work on our part and some inspiration

 8. lisset
  3:50 pm on November 5th, 2010

  M'agradaria poder articular el molt aquesta entrevista ressona en mi. gràcies Gabby per la seva meravellosa i estimulant perspectiva!

 9. liz
  15:56 a novembre 5, 2010

  guauu. aquesta va ser una entrevista tan meravellosa i personal = gràcies per confiar en l'Internet amb aquestes respostes!

  tantes coses que em vau escriure han estat exactament el que he estat experiencing- tenien depressió poc abans del primer aniversari del meu fill tercer. També m'estic adonant que m'estic perdent la meva sortida creativa en la meva vida i m'està causant alguns desànim i he estat sentint realment perdut i culpable per això aquest any. Estic molt content de llegir sobre el seu viatge a través d'aquest tipus de sentiments i el seu testimoni de com el Senyor ens ajuda a trobar el nostre camí úniques que no sempre encaixen perfectament en el model de cultura de l'església.

  T'adoro Gabby. Jo el que adoro! No crec que conec una altra persona que inspira la meva creativitat com ho fas!

 10. Marieta
  16:33 a novembre 5, 2010

  Em va agradar molt llegir aquesta petita idea de la seva vida. Molt real, molt encoratjador. Crec que tots nosaltres necessitem una sortida creativa, i és una benedicció quan podem crear i mare alhora. Flexibilitat sembla ser el tema principal per a vostè, i això és una cosa que he de ser millor a!

 11. Rachel
  17:01 a novembre 5, 2010

  M'encanta llegir DesignMom. He estat gaudint el bloc de Gabby des de 2008, i en fa la maternitat i el disseny realment engranen de manera que jo no havia imaginat. Ella és un gran exemple!

 12. Heidi
  18:44 a novembre 5, 2010

  Anar Louise! Em va encantar llegir això i aprendre sobre l'evolució de Disseny mare i com l'Esperit va fer una part en tot. També estic d'acord amb Missy, totalment assentint amb el meu cap en l'acord durant la part de validació. Gran entrevista!

 13. La mare en Mendon
  19:33 a novembre 5, 2010

  Molt bonic, afecte.

  Love, Mom

 14. el emily
  19:50 a novembre 5, 2010

  Gràcies, gràcies, gràcies! M'encanta llegir Disseny mare i simplement adoro tot el relacionat amb Gabby (Gabrielle? Què fa ella prefereix ??) i han tingut curiositat per aquesta part de la seva vida. Moltes gràcies per compartir.

 15. Pit-roig
  21:52 a novembre 5, 2010

  Bellament parlat, Gabby.

 16. Donna
  04:11 del matí del 6 novembre 2010

  Gabby, Simplement em va encantar l'article, vaig a compartir. Vostè és una gran inspiració per a tots nosaltres. també, senyoreta vostè i la seva família. Va ser agradable veure aquest article.

 17. Wendy O
  06:32 del matí del 6 novembre 2010

  Gran article! M'encanta el seu lloc. És molt bo per llegir sobre la seva família i els seus punts de vista. Gràcies!

 18. julia g blair
  13:33 a novembre 6, 2010

  Quina agradable de llegir! Preguntes Splendid, respostes notables i bells! Positiu i provocativa! i veritable!
  Va fer que el meu dia! Milions de gràcies! Julia b

 19. Vanessa
  16:44 a novembre 6, 2010

  Això va ser només una entrevista realment fabulós. La pregunta, temps i pensament posat en les respostes. Realment em va encantar llegir això i ara vaig a posar-se al dia amb la resta de característiques!

 20. Lisa
  18:51 a novembre 6, 2010

  He conegut a Gabby per diversos anys, i puc dir que és una persona genuïna i aquesta entrevista ella reflecteix també. Ella i Ben són gent increïble.

 21. Emily
  21:42 a novembre 6, 2010

  Què bonica entrevista! Gabby ha estat absolutament capaç de donar poder a les dones dins i fora de l'església a través del seu bloc. Com a lector habitual, estic veritablement inspirat per la seva creativitat en la maternitat. Jo també sóc molt conscient (i agraït) de la manera subtil, honest ella incorpora les seves creences com un membre de l'església en els seus llocs.

  Gràcies per compartir els seus dons a través d'un bloc meravellós tal!

 22. Natalie
  08:54 del matí del 7 novembre 2010

  em va encantar aquesta entrevista. vostè és impressionant, Gabby!

 23. LobotoME
  12:45 7 nov 2010

  el que és una entrevista preciosa ... .love el concepte d'una nit de llar, hem estat tractant de fer que cada setmana també.

 24. Rachel
  21:23 a novembre 7, 2010

  Em va encantar l'entrevista. Així perspicaç. M'ajuda a tenir una millor perspectiva del meu bloc.

 25. Chris
  23:40 a novembre 8, 2010

  Gabrielle té un do per fer que et sentis com la seva amiga fins i tot si mai has parlat amb ella. Aquesta va ser una entrevista preciosa, perspicaç i inspirador.

 26. Breena
  08:03 del matí del 10 novembre 2010

  Excel·lent entrevista, Louise! Realment estima la seva perspectiva en el disseny deliberadament el tipus de vida de la família que vol i que la maternitat i la cursa no són mútuament exclusius activitats.

 27. heatherhalesdesigns.com »Blog Archive» Com fer que es vegi bé
  14:52 a 10 novembre 2010

  [...] Em va enviar l'enllaç a aquesta gran entrevista de Disseny Mare, he d'admetre que he vist al seu lloc un parell de vegades, però no era un lector habitual (um, estic [...]

 28. Anna
  19:17 a 11 novembre 2010

  M'encanta aquesta entrevista. Tant.

 29. Khinna Kaminske
  21:18 a 17 novembre 2010

  Entrevista perfecta. Ella posa tantes coses en perspectiva, i em veig anant per un camí similar. Gràcies, Gabrielle.

 30. Retrat de Gabrielle Blair - Designmom
  6:30 del matí del 4 febrer 2011

  [...] Per saber més sobre Gabby? Aquí està una entrevista amb ella al lloc web Dones mormones. Corre la [...]

 31. Geo
  11:55 del matí del 4 febrer 2011

  Això no podria ser millor. Gràcies per la bellesa.

 32. Shannon
  16:52 a 13 març 2012

  Així que bo saber d'una altra mare creativa que està vivint la seva vida com ella ho veu, fora de la caixa, o potser el disseny del seu propi. Gràcies per compartir el teu honestedat vostè.

Deixa un comentari

SEO Powered by Platinum SEO de Techblissonline