6 gener 2011 per admin

10 Comentaris

Experimentant en la paraula

Experimentant en la paraula

Elizabeth Krider

D'un cop d'ull

Com graduat de Caltech amb un doctorat en Química, Elizabeth Krider entén la ciència. Ella també entén que les experiències espirituals són reals. Elizabeth usa el seu coneixement de la ciència i la seva fe en Déu per fer preguntes sobre com funciona el món, i ara està passant al llarg d'aquesta habilitat de raonament deductiu científic als seus fills perquè ells també puguin entendre el món que els envolta.

Quin va ser el paper de la ciència en la seva infància?

Vaig créixer al sud de Califòrnia i estava molt ficat en els esports com un nen. Em vaig passar un munt de temps fora, fent les coses. Mirant cap enrere, puc veure que el tema de fer les coses i construir coses tradueix en l'amor de fer ciència. Els meus pares no eren científics, però l'educació va ser realment destacat. Jo no tenia cap exemple en la meva família immediata d'una persona que havia entrat en la ciència o havien aconseguit un doctorat, però estava clar que aniríem a la universitat. Era la meva germana, que és 10 anys més gran que jo, que em va asseure i em va dir: "Em va agradar molt la ciència a l'escola secundària però no vaig seguir a la universitat. Si t'agraden les classes de ciències, vostè ha de prendre una mirada més propera a ells en la universitat. "Era el seu alè que va plantar la llavor.

Estava orientat èxit bastant en l'escola secundària ia la universitat i em va anar bé. Quan jo era un estudiant de secundària em vaig trobar amb el meu primer sotrac acadèmic gran, que era honors química. El meu entrenador de voleibol va ser el meu professor de química i va ser en aquest moment quan realment vaig lluitar per fer bé els exàmens en la classe que havia de cavar profund i desenvolupar-me com una prova-prenedor i com a estudiant. Recordo estudiant molt dur per a l'últim semestre i em vaig sorprendre en descobrir que jo era l'únic que havia aconseguit una A uncurved a la prova. Aquest va ser un punt d'inflexió per a mi perquè, tot i que havia fet bé en altres classes, que un que realment em vaig haver de buscar pel. Va ser un punt d'inflexió per a la meva confiança acadèmicament que podia aconseguir el que em vaig proposar fer. Per tenir aquest triomf associat amb el meu entrenador de voleibol i la química em va fer sentir positiu sobre la química, que per descomptat va influir en la meva decisió d'estudiar química a la universitat i l'escola de postgrau. Crec que una de les raons per la qual cosa moltes persones odien la química és perquè no tenen un bon mestre, i un triomf personal com el meu mai va passar per ells en aquesta classe.

LDS_woman_photo_Krider3

Ningú vol inscriure en càstig per prendre una classe que no és el seu favorit, però a partir que la classe de química vaig saber que si vas a curta distància d'aconseguir alguna cosa i té el potencial de convertir una decepció en un èxit, val la pena l'esforç.

Cuéntame sobre el suport educatiu que va rebre com a estudiant.

Els anys que era estudiant a la Universitat Brigham Young, 1990-1994, va ser un temps de gran suport per a mi. Els departaments de ciències estaven començant a animar la gent per obtenir experiència en la investigació de pregrau. Vaig sol·licitar passanties - un a la Universitat d'Utah després de segon any i un a l'Institut de Tecnologia de Califòrnia (Caltech) després del meu primer any - perquè vaig pensar que seria una forma d'aplicar la ciència que estava aprenent a l'aula per a la investigació projectes.

Què va motivar la decisió d'anar a l'escola de postgrau?

Mentre que a la Universitat Brigham Young, vaig veure un cartell de la universitat del departament de Farmacologia de Utah parlant de les oportunitats de recerca que estudien els fonaments mèdics de la malaltia mental. Jo tenia una tia que era un malalt mental i que vaig fer la connexió entre aquesta oportunitat d'investigació i la seva malaltia. Vaig sentir que podia obtenir experiència pràctica en la malaltia neuroquímica m'era familiar de la meva tia. Així que tenia una motivació personal per perseguir aquesta oportunitat la recerca específica, i que va fer que fos molt més satisfactori per a mi. Jo tenia una connexió personal fora dels meus estudis i em acoblats de manera que amb el llenguatge de la química i la biologia que vaig parlar al laboratori.

Vaig aprendre que si vostè està a poca distància d'aconseguir alguna cosa i té el potencial de convertir una decepció en un èxit, val la pena l'esforç.

La investigació és pràctic, molta mà d'obra, i quan vaig sentir que jo era capaç de combinar la motivació personal de la meva vida familiar amb el coneixement de la classe, vaig decidir que això és el que havia de seguir.

Em vaig graduar de la Universitat de Brigham Young, vaig casar amb el meu marit i jo vam començar un treball en Caltech com a tècnic de recerca i efectivament aplicat al programa de doctorat després que ja estava treballant allà. El meu marit va començar un programa de postgrau a la UCLA, així que estàvem els dos estudiants de nou.

Quines eren les seves intencions quan va entrar al programa de doctorat en Caltech?

El meu objectiu era aconseguir un doctorat, però no estava segur de si volia ensenyar o fer investigacions quan vaig acabar. Jo sabia que volia contribuir a la ciència, mentre que jo hi era.

Quin va ser el seu camí després que va rebre el seu grau?

Vaig optar per seguir treballant en Caltech en la capacitat d'un grup de pressió. Vaig representar a Caltech per a un públic extern: els funcionaris del govern, finançadors de ciències, etc diners Investigació de les universitats prové principalment de fonts de contribuent federals com la Fundació Nacional de Ciències i l'Institut Nacional de Salut. Congrés decideix quants diners se li ha de donar a les escoles. Caltech és una de les escoles d'investigació científica més importants del país, i jo era part de l'equip que representa Caltech al Congrés. Jo era eficaç en el meu treball perquè jo havia estat part de l'empresa d'investigació, pel que podia representar per a la resta del món. Jo no vaig fer la química necessàriament, però podria parlar l'idioma als responsables polítics i funcionaris, i que era un exemple tangible de quin tipus de persona que l'empresa produeix.

LDS_woman_photo_Krider2

Un dels projectes en què representava era el Mars Rover des del Laboratori de Propulsió Jet, que és administrat per la NASA per Caltech. Les persones i les idees són les que condueixen a la innovació, i aquest projecte va ser un gran exemple de les idees i les persones que s'uneixen per fer un treball realment increïble. Va ser gratificant ajudar a la gent a entendre el procés de descobriment científic i el emocionant que és quan es té un grup de persones totes elles centrades en posar un rover a Mart. Tot el talent i el pensament que va en que és notable i llavors la sensació d'haver fet alguna cosa completament sense precedents .... És increïble.

Va tenir fills en aquest moment?

Bé, una raó per la que va prendre aquest treball fora de l'escola és que volíem tenir fills, així que vaig haver de sortir del laboratori perquè els meus fills tinguessin deu dits i deu dits dels peus! El tipus de treball que feia al laboratori durant l'escola no era propici per a un embaràs saludable. Com lobby de Caltech, encara podia aplicar tota la meva experiència per a l'elaboració de polítiques de la ciència. Jo exercit el càrrec durant cinc anys, de 2000 a 2005, i vaig tenir els meus primers dos fills durant aquest temps.

Com equilibrar els seus maternitat i ciències recerques en aquest moment?

Després del naixement del meu primer fill, vaig reduir les meves hores a part de temps, que era un altre dels beneficis del meu treball de lobby. Després del naixement del meu segon fill em vaig decidir a anar a una capacitat de consultoria. Hi havia altres coses que m'agradava fer en lloc de tenir tot el meu temps discrecional dedicat a un treball.

Ara en el meu consultori, la major part del meu treball està servint a la junta de dues organitzacions no lucratives locals. Una d'elles és relacionada amb la ciència i l'altra és la salut relacionats amb el mental. Estic a la junta d'Habitatges a Life Foundation, que proporciona habitatge als malalts mentals crònics que no tenen llar, dues qualitats que estan altament correlacionats. La Fundació adquireix cases i els restaura i els sol · licitants demanar llocs a les llars. Són llocs agradables. I pel que el meu treball de relacions polítiques i de la comunitat els ajuda com la Fundació està tractant de créixer. És prop de 25 anys d'edat ara. Ajudo a navegar per la comunitat i el barri dels obstacles legislatius.

El segon sense ànim de lucre és un institut d'investigació química. Participo en el procés de selecció dels alumnes que desitgen ingressar a treballar-hi, la direcció dels projectes d'investigació i l'estratègia general. Aquesta ha estat una gran sortida per a mi en termes de mantenir la meva connexió amb la ciència. Recentment he coautor d'un document amb el fundador i president allà i això m'ajuda a mantenir la meva llista de publicacions en creixement.

Alguna vegada pensa que el seu coneixement de la ciència seria utilitzat per al bé d'aquesta manera? Això era un objectiu deliberat dels seus?

Crec que sí. Quan estava pensant en què fer després de l'escola de postgrau, les opcions de tipus de dividien en dues categories: treballs borrissol i després fer del món un lloc millor. Ciència, salut, educació ... aquests són el tipus de coses que crec que el món sigui millor.

Com el seu coneixement de la ciència contribueix a la seva maternitat?

Tinc dos fills i una filla ara. Després d'haver estat entrenat en el mètode científic i el procés de descobriment científic, tracte de veure les coses com realment són. Jo intento ensenyar als meus fills a preguntar: "Com funcionen realment les coses?"

Trencant les coses a totes les seves diferents parts i mostrant com treballen en conjunt és una habilitat tan important ensenyar als nens, si vostè té experiència en ella o no. Una de les coses més poderoses que puc compartir amb els meus fills és l'enfocament de descobrir la resposta a una pregunta o resoldre un problema. El que els està ensenyant és un procés, vostè els està ensenyant una aproximació al descobriment de la veritat. En un ambient acadèmic, de tractar de desentranyar els problemes científics difícils amb només una certa quantitat d'informació per seguir endavant, i vostè ha de preguntar a si mateix: Bé, si jo disseny de l'experiment d'aquesta manera, què vaig a observar? I llavors, què farà que l'observació dir-me? Els nostres fills poden aplicar aquest mateix procés per aprendre sobre el món que els envolta.

Una de les coses més poderoses que puc compartir amb els meus fills és l'enfocament de descobrir la resposta a una pregunta o resoldre un problema. El que els està ensenyant és un procés, vostè els està ensenyant una aproximació al descobriment de la veritat.

Em pot donar exemples concrets de coses que vostè fa a casa per ajudar a fomentar aquest tipus de procés de pensament?

Fa un parell de setmanes, jo estava parlant amb els meus fills sobre els bacteris fotosintètics i la seva capacitat de fer la fotosíntesi i com s'està aplicant a les noves formes de crear energia. Per a un nen de 8 anys i un nen de 5 anys, parlem de com la fulla d'una planta és una antena i la forma en què recull la llum i els poders del cicle de vida de la planta, i com certs bacteris pot fer el mateix. Cal mantenir-lo en un nivell bàsic, però igual que quan vostè ensenya als seus fills històries del Llibre de Mormón i la Bíblia, que no els dóna tots els detalls alhora. El que els està ensenyant és el procés de descobrir la veritat i com funcionen les coses. Vostè els ensenya les Escriptures en els diferents nivells i després afegir més capes al seu coneixement a mesura que envelleixen. És el mateix amb l'ensenyament dels nens sobre la forma en què funciona el món natural.

LDS_woman_photo_Krider4

Recentment, em vaig involucrar als meus fills en l'elecció de les plantes del nostre jardí quan enjardinat nostre pati del darrere. Vam decidir que volíem plantes i arbustos que atrauen colibrís al nostre pati. El problema és que algunes d'aquestes plantes també atrauen les abelles, així que havia de esbrinar quines plantes seria atraure els colibrís, però no les abelles. Així que vaig buscar el contingut de sucre en el nèctar realitzat per les plantes en la nostra llista i la forma de la flor de la planta ja que les abelles no poden arribar al nèctar a la flor com una llauna colibrí. Resulta que els colibrís poden sobreviure en el nèctar que és al voltant del 20% de sucre, que està massa diluïda per atraure una gran quantitat d'abelles. (Les abelles en general, prefereixen el nèctar que és més concentrat, com més del 35%). Així que ens plantem flors brillants que produeixen nèctar lleugerament ensucrat i que tenien flors en forma de tub. Va funcionar, i tenim un munt de colibrís volant pel pati, i no moltes abelles.

Un altre exemple ve de quan jo estava parlant amb el meu fill de 8 anys d'edat, fill sobre els hàbits i l'important que és desenvolupar bons. Ell se centra en el que està fent i sintonitza la resta del món. Ell em va dir: "Ho sé, ho sé, mare, és un molt mal hàbit. Estic tractant d'escoltar, però és com fumar. És un hàbit molt difícil de trencar. "Vaig haver de somriure quan va dir això sobre el paral · lel al consum de tabac ja que ell i jo havíem parlat d'això que és difícil per a la gent a deixar de fumar basat en la neuroquímica. Quan una persona jove fuma per primera vegada, els receptors en el cos d'aquesta persona que responen a la nicotina van a tota marxa i dins d'aproximadament un dia, es produeixen més i més receptors. (Els receptors són com formes de Pacman en el cervell que responen a la nicotina i provoquen una cascada d'esdeveniments químics en el cervell). A continuació, el cos té aquest exèrcit dels receptors de nicotina tot a punt per la següent dosi de nicotina. Així que, sí, una persona jove pot quedar enganxat des del primer cigarret, ja que sola cigarreta provoca aquesta gran resposta, i això és per què és tan difícil deixar de fumar. I parlant de la ciència darrere de l'addicció ajudar al nostre fill a entendre des d'una perspectiva diferent sobre la importància de mantenir la Paraula de Saviesa. És a través d'exemples com aquest que nosaltres com a pares tenen l'oportunitat d'ensenyar el procés de comprensió de com Déu treballa i com funciona el món.

Sembla que vostè se senti còmode amb la intersecció de la fe i la ciència. Com fer els dos coexisteixen en tu?

Aquesta és una pregunta que moltes persones lluiten amb, ja sigui que estiguin en la ciència o no. Torno a la pregunta, "Crec en les experiències espirituals?" Hi ha gent a la ciència que no creuen en les experiències espirituals de manera que la Bíblia, el Llibre de Mormón, o qualsevol cosa religiosa per als que no tenen una evidència tangible, no va a ressonar amb ells en absolut. Però pel que fa a mi, crec en les experiències espirituals. I pel que crec que puc obtenir respostes a les preguntes. Tinc aquestes respostes a través de la inspiració. Aquestes experiències espirituals són les dades que obtinc per recolzar la meva creença.

Jo crec en les experiències espirituals. I pel que crec que puc obtenir respostes a les preguntes. Tinc aquestes respostes a través de la inspiració. Aquestes experiències espirituals són les dades que obtinc per recolzar la meva creença.

En un nivell més ampli, hi ha una gran quantitat d'interacció entre la fe i la ciència, perquè els dos estan fent les mateixes preguntes: ¿Quina és la naturalesa de les coses? No tenim tot el coneixement revelat pel que pot ser frustrant, quan, per exemple, vostè està ensenyant als seus fills sobre el Diluvi i vostè s'està preguntant com pot haver físicament prou aigua per crear els efectes que se'ls diu tingut? Aquest tipus de coses és difícil d'explicar. Però crec en la resurrecció del Senyor Jesucrist, l'esdeveniment més extraordinari que puc concebre, de manera que des d'un punt de vista científic, el Diluvi realment no és un gran problema.

LDS_woman_photo_Krider5

Em sento còmode amb no tenir respostes a algunes preguntes perquè el que m'agrada fer és fer les preguntes.

Alguna vegada va tenir una crisi de fe quan es pensava, la qual cosa és incompatible amb la fe? O és que la ciència confirmar la seva fe perquè es veu la mà de Déu en les coses?

Més el segon que el primer. Igual que amb qualsevol persona que és activa en la seva fe, la fe és un procés constant de fer preguntes i buscar respostes. Tothom tindrà petites coses vénen de tant en tant que et fan qüestionar les seves creences, però mai hi ha hagut un moment específic que la meva fe ha estat completament sacsejat. Quan li presenten amb informació o dades, instintivament pensem, "Com es concilia això amb el que jo sé que és veritat o el que ha estat revelat?" Això és un procés continu. És la naturalesa de la fe. Però, en general, cada vegada més de com ha fet les coses de treball em permet apreciar la creació i l'elegància de la mà de Déu. Com he científic, estic tractant de treure les capes i entendre com funciona la vida, i és molt elegant.

Amb una perspectiva més del dia a dia, només estic tractant de ser una mare de pacients la majoria dels dies. Així que el debat sobre l'home pre-adámico podria sacsejar els fonaments d'algunes persones, però sé que el que estic tractant de fer aquí i ara és aixecar bons fills i formar una família.

Crec que el servei per a mi ha estat realment el controlador de la meva testimoni. Això és una cosa que jo era conegut a l'escola de postgrau. Els meus col · legues es van preguntar com podia estar actiu en un programa exigent a l'escola i després tenir un marit i tenir temps per servir.

És a través del servei que s'obté d'aquestes experiències espirituals que ajuden a impulsar el seu testimoni?

Absolutament. Els que passen molt temps en un ambient quantitativa començar a veure el món en un marc quantitatiu. Hi ha experiències espirituals en un paradigma completament diferent. Si acabo de veure a través dels meus ulls quantitatius, la meva fe i el meu amor de Déu començarien a desaparèixer perquè no renovaria ells, invertir-hi. Però a través de servir els altres, Déu ens ensenya.

Un exemple: Quan jo estava a l'escola de postgrau (i encara tenia temps), vaig conèixer una dona anomenada Margaret al supermercat que va néixer amb problemes mentals i vivia en una casa llar. Ella no tenia prou diners per pagar els seus comestibles i ella estava molt frustrat i em va ajudar a sortir. Després vaig seguir veient Margaret a la comunitat i els missioners la vaig presentar a l'Església i ella va començar a venir al meu pupil casualment. Jo la duria a terme un cop al mes a Carl Jr o per obtenir pizza i ens agradaria tenir la mateixa conversa en tot moment. Parlem de com li agradava policies i ella va pensar que era la cosa més gran cada vegada que els vam veure en el nostre camí cap al restaurant. Però amb el temps, després que vaig començar a treballar i vam tenir el nostre primer fill, no vaig poder continuar prenent Margaret a esmorzar. Em vaig adonar que segur, que va ser molt divertit per a ella per sortir i aconseguir pizza i parlar dels agents de policia, i jo vaig ajudar a fer la seva vida una mica més brillant. Però el més important, em vaig adonar que no es tractava tant del que podia fer per ella, era sobre com ella m'estava canviant. La meva relació amb Margaret va ser una prova: Quin tipus de persona seria? Què vol Déu que jo faci, per ajudar a aquesta persona? Aquest és el tipus de prova que no es pot fer en un laboratori.

D'un cop d'ull

Elizabeth Stratford Krider


LDS_woman_photo_KriderCOLOR
Ubicació: Pasadena, CA

Edat: 38

Estat civil: casat amb David Krider des de juliol de 1994

Nens: Stephen (8), Julia (6), Jonathan (2)

Ocupació: mare, consultor de la política científica de tant en tant

Les escoles que va assistir: Universitat de Brigham Young (BS, Bioquímica), Institut de Tecnologia de Califòrnia (PhD, Química)

Idiomes que es parlen a la llar: Anglès

Himne favorita: "fe en cada pas"

Entrevista realitzada per Neylan McBaine . Fotos per David Krider i Mark Boalt.

10 Comentaris

 1. Rosalyn
  15:51 al 6 gener 2011

  Gràcies per aquesta entrevista! Com una dona mormona que va ser entrenat a l'acadèmia, jo de vegades lluito balanceig de ser mare amb el desig d'aportar alguna cosa significativa relacionat amb la meva especialitat. Estic impressionat amb la manera que aquí Elizabeth ha traduït la seva experiència en contribucions significatives sense que necessàriament s'enganxi a l'escriptura acadèmica (és a dir, la investigació i / o la posició d'ensenyament). Molt a la reflexió.

 2. Eve
  20:20 al 6 gener 2011

  El que va dir aquí realment va ressonar en mi:

  "Quan li presenten amb informació o dades, instintivament pensem, 'Com es concilia això amb el que jo sé que és veritat o el que s'ha revelat? Això és un procés continu. És la naturalesa de la fe ".

  Estima especialment com Elizabeth va compartir com el servei alimentat el seu testimoni.

  Gran entrevista!

 3. Anna
  22:22 al 6 gener 2011

  M'encanta el que va dir sobre les experiències espirituals-how per a ella això és el que tot es redueix a "Crec en les experiències espirituals". És bo veure un perfil o una dona que pensa de manera lògica i científicament i es barreja això amb la fe. Molt inspirador.

 4. Andrea R.
  05:41 del matí del 7 gener 2011

  Liz, això és realment meravellós. Quan et vaig conèixer com a estudiant, vaig poder veure la unitat, la intel · ligència i l'espiritualitat, i és tan meravellós veure tot el que has aconseguit. Com a científic, puc relacionar-me amb el seu comentari de que les seves experiències espirituals són les dades que recopila per recolzar la seva creença. Gràcies.

 5. Annette L.
  10:16 del matí del 9 gener 2011

  Realment respecte el que Liz ha de dir sobre no tenir totes les respostes (tant en la ciència i espiritualment). Porta una mica de pau a la meva ànima i em permet experimentar la vida a través dels ulls espirituals i sense haver de justificar plenament les coses amb ulls científics.

 6. Paulette P
  07:37 del matí del 11 gener 2011

  Mai he conegut a Elizabeth, però estic agraït amb ella. Ella una vegada va ajudar a algú a qui estimo molt i no sabia que ella estava ajudant en un moment molt crític en la vida d'aquesta persona. Gràcies per arribar i tocar a algú més amb el seu testimoni.

 7. Elizabeth K.
  09:23 del matí del 14 gener 2011

  Gràcies per les seves amables paraules sobre l'entrevista. Que tinguis pau i alegria avui i sempre és la meva sincera esperança.

 8. Katharine H.
  01:00 pm 20 gener 2011

  Aquesta va ser una entrevista inspiradora! Gràcies Liz per compartir el seu saviesa a través de les seves experiències espirituals i acadèmics. El seu exemple em mostra com de grans coses s'aconsegueixen a través d'opcions simples que rebem per fer cada dia.

 9. Deila
  17:59 a 20 gener 2011

  Meravellosa entrevista, li agraeixo les seves experiències com a mare, científic i un profund pensador fidel, que veu la mà de Déu en aquest món de caos. Vaig estudiar la farmacologia a la universitat i sempre he volgut acabar el meu doctorat-però això va ser el 1980 i no vaig poder veure el meu a través de la mare de la dona / carrera Mormón. Així que m'alegro de veure que vostè té.

 10. Erin
  20:58 en juliol 7, 2011

  Gràcies, Liz, per a una gran entrevista. Jo el que no em sorprèn en el lloc meravellós que ets a la vida després d'haver-te conegut nostre primer any. Tu també, Andrea. Per a mi, una de les millors parts de la universitat va ser estar envoltat del meu primer any de la dona tan intel · ligent com vosaltres dos.

Deixa un comentari

SEO Powered by Platinum SEO de Techblissonline