6 gener 2011 per admin

10 Comentaris

Experimentar en la paraula

Experimentar en la paraula

Elizabeth Krider

D'un Cop d'ull

Com graduat de Caltech, amb un doctorat en Química, Elizabeth Krider entén la ciència. Ella també entén que les experiències espirituals són reals. Elizabeth usa el seu coneixement de la ciència i la fe en Déu per fer preguntes sobre com funciona el món, i ara està passant al llarg d'aquesta habilitat de raonament científic deductiu per als seus fills, perquè ells, també, poden entendre el món que els envolta.

Quin va ser el paper de la ciència en la seva infància?

Vaig créixer al sud de Califòrnia i estava molt ficat en l'esport com un nen. Vaig passar molt de temps a l'aire lliure, el que fa les coses. Mirant cap enrere, puc veure que el tema de fer les coses i construir coses traduïdes en l'amor de fer ciència. Els meus pares no eren científics, però l'educació era realment destacat. Jo no tenia cap exemple de la meva família immediata d'una persona que havia entrat en la ciència o havia aconseguit un doctorat, però estava clar que aniríem a la universitat. Era la meva germana, que és 10 anys més gran que jo, que em va i em va dir: "Em va agradar molt la ciència a l'escola secundària, però jo no vaig seguir a la universitat. Si t'agraden les classes de ciències, vostè ha de prendre una mirada més propera a ells en la universitat. "Era el seu alè que va plantar la llavor.

Jo estava molt orientada als èxits a l'escola secundària ia la universitat i em va anar bé. Quan jo era un estudiant de secundària em vaig trobar amb el meu primer sotrac acadèmic gran, que era honors química. El meu entrenador de voleibol va ser el meu professor de química i va ser en aquest moment quan realment vaig lluitar per fer bé els exàmens en aquesta classe que vaig haver de cavar profund i desenvolupar-me com una prova-prenedor i com a estudiant. Recordo que estudiar molt dur per a l'últim semestre i em vaig quedar molt sorpresa en saber que jo era l'únic que havia aconseguit una A uncurved en la prova. Això va ser un punt d'inflexió per a mi perquè, tot i que havia fet bé en altres classes, que un que realment m'havia de buscar per. Va ser un punt d'inflexió per a la meva confiança acadèmicament que podia aconseguir el que em vaig proposar fer. Tenir aquest triomf associada al meu entrenador de voleibol i la química em va fer sentir positiu sobre la química, que per descomptat va influir en la meva decisió d'estudiar la química a la universitat i l'escola de postgrau. Crec que una raó per la qual moltes persones odien la química és perquè no tenen un bon mestre, i un triomf personal com el meu mai va passar per ells en aquesta classe.

LDS_woman_photo_Krider3

Ningú vol inscriure càstig per prendre una classe que no és el seu favorit, però a partir d'aquest classe de química vaig saber que si vas a curta distància d'aconseguir alguna cosa i té el potencial de convertir una decepció en un èxit, val la pena l'esforç.

Cuéntame sobre el suport educatiu que va rebre quan era estudiant.

Els anys que era estudiant a la Universitat Brigham Young, 1990-1994, va ser un moment molt favorable per a mi. Els departaments de ciències estaven començant a animar la gent per aconseguir l'experiència d'investigació de pregrau. Vaig sol · licitar passanties - un a la Universitat d'Utah després de segon any i un en l'Institut de Tecnologia de Califòrnia (Caltech), després del meu primer any - perquè vaig pensar que seria una forma d'aplicar la ciència que estava aprenent a l'aula per a la investigació projectes.

Què va motivar la decisió d'anar a l'escola de postgrau?

Mentre que a la Universitat Brigham Young, vaig veure un cartell de la Universitat del Departament de Farmacologia de Utah parlant de les oportunitats de recerca que estudien les bases mèdiques de la malaltia mental. Jo tenia una tia que estava mentalment malalt i he fet la connexió entre aquesta oportunitat d'investigació i la seva malaltia. Vaig sentir que podia obtenir experiència pràctica en la malaltia neuroquímica m'era familiar de la meva tia. Així que tenia una motivació personal per perseguir aquesta oportunitat la recerca específica, i que va fer que sigui molt més satisfactori per a mi. Jo tenia una connexió personal fora dels meus estudis i jo acoblada que amb el llenguatge de la química i la biologia que vaig parlar en el laboratori.

Vaig aprendre que si estàs a curta distància d'aconseguir alguna cosa i té el potencial de convertir una decepció en un èxit, val la pena l'esforç.

La investigació és pràctic, molta mà d'obra, i quan vaig sentir que jo era capaç de combinar la motivació personal de la meva vida familiar amb el coneixement de la classe, vaig decidir que això és el que havia de seguir.

Em vaig graduar de la Universitat de Brigham Young, vaig casar amb el meu marit i jo vam començar a treballar en Caltech com a tècnic de recerca i efectivament aplicat al programa de doctorat després que ja estava treballant allà. El meu marit va començar un programa de postgrau a la UCLA, així que estàvem els dos estudiants de nou.

Quines eren les seves intencions en entrar en el programa de doctorat en Caltech?

El meu objectiu era aconseguir un doctorat, però no estava segur de si volia ensenyar o fer investigacions quan vaig acabar. Jo sabia que volia contribuir a la ciència, mentre que jo hi era.

Quin va ser el seu camí després que va obtenir el seu títol?

Vaig optar per seguir treballant en Caltech en la capacitat d'un grup de pressió. Vaig representar a Caltech per a un públic extern: els funcionaris del govern, els proveïdors de fons de la ciència, etc diners Investigació de les universitats prové principalment de fonts d'contribuent federals com la Fundació Nacional de Ciències i l'Institut Nacional de Salut. Congrés decideix quants diners se li ha de donar a les escoles. Caltech és una de les escoles d'investigació científica més importants del país, i jo era part de l'equip que representa Caltech al Congrés. Jo era eficaç en el meu treball perquè jo havia estat part de l'empresa de la investigació, pel que podia representar per a la resta del món. Jo no vaig fer la química necessàriament, però podia parlar el llenguatge dels polítics i funcionaris, i que era un exemple tangible de quin tipus de persona que l'empresa produeix.

LDS_woman_photo_Krider2

Un dels projectes en què representava era el Mars Rover des del Laboratori de Propulsió a Raig, que és administrat per la NASA per Caltech. Les persones i les idees són les que condueixen a la innovació, i aquest projecte va ser un gran exemple de les idees i les persones que s'uneixen per fer un treball realment increïble. Va ser gratificant ajudar la gent a entendre el procés de descobriment científic i el emocionant que és quan es té un grup de persones enfocats tot el posar un robot a Mart. Tot el talent i el pensament que va en que és notable i llavors la sensació d'haver fet alguna cosa completament inèdit .... És increïble.

Va tenir fills en aquest moment?

Bé, una raó per la qual vaig acceptar aquest treball fora de l'escola és que volia tenir fills, així que vaig haver de sortir del laboratori perquè els meus fills tinguessin deu dits i els deu dits dels peus! El tipus de treball que feia al laboratori durant l'escola no era propici per a un embaràs saludable. Com lobby de Caltech, encara podia aplicar tota la meva experiència per a l'elaboració de polítiques de la ciència. Em exercit el càrrec durant cinc anys, de 2000 a 2005, i vaig tenir els meus primers dos fills durant aquest temps.

Com equilibrar la seva maternitat i activitats científiques en aquest moment?

Després del naixement del meu primer fill, vaig reduir les meves hores de treball a temps parcial, que era un altre dels beneficis de la meva feina de lobby. Després del naixement del meu segon fill em vaig decidir a anar a una capacitat de consultoria. Hi havia altres coses que m'agradava fer en lloc de tenir tot el meu temps discrecional dedicat a una feina.

Ara, al meu consultori, la major part del meu treball està servint a la junta de dues organitzacions no lucratives locals. Una d'elles és relacionada amb la ciència-i un és mental relacionada amb la salut. Sóc al consell d'Habitatges a Life Foundation, que ofereix allotjament per a malalts mentals crònics que no tenen llar, dues qualitats que estan altament correlacionats. La Fundació adquireix cases i els restaura i els sol · licitants s'aplica per a llocs a les llars. Són llocs agradables. I per això la meva política i relacions amb la comunitat el treball els ajuda com la Fundació està tractant de créixer. És prop de 25 anys d'edat ara. Ajudo a navegar pel barri i la comunitat dels obstacles legislatius.

El segon sense ànim de lucre és un institut de recerca química. Participo en el procés de selecció dels alumnes que desitgen ingressar a treballar allà, la direcció dels projectes d'investigació i l'estratègia general. Aquesta ha estat una gran sortida per a mi en termes de manteniment de la meva connexió amb la ciència. Recentment coautor d'un document amb el fundador i president allà i això m'ajuda a mantenir la meva llista de publicacions en creixement.

Alguna vegada pensa que el seu coneixement de la ciència seria utilitzat per al bé d'aquesta manera? Això va ser un objectiu deliberat dels teus?

Crec que sí. Quan estava pensant en què fer després de l'escola de postgrau, les opcions de tipus de dividien en dues categories: els treballs de la pelussa i després fer del món un lloc millor. Ciència, salut, educació ... aquests són els tipus de coses que crec que el món sigui millor.

Com funciona el seu coneixement de la ciència contribueix a la seva maternitat?

Tinc dos fills i una filla. Després d'haver estat entrenat en el mètode científic i el procés de descobriment científic, tracte de veure les coses com realment són. Jo intento ensenyar als meus fills a preguntar: "Com funcionen realment les coses?"

Trencant les coses a totes les seves diferents parts i mostrant com treballen en conjunt és una habilitat tan important ensenyar als nens, si vostè té experiència en això o no. Una de les coses més poderoses que puc compartir amb els meus fills és l'enfocament de descobrir la resposta a una pregunta o la solució d'un problema. El que se'ls està ensenyant és un procés, vostè els està ensenyant una aproximació a descobrir la veritat. En l'àmbit acadèmic, és tractar de desentranyar els problemes científics difícils amb només una certa quantitat d'informació per seguir endavant, i vostè ha de preguntar a si mateix: Està bé, si jo disseny de l'experiment d'aquesta manera, què vaig a observar? I llavors, què farà que l'observació dir-me? Els nostres fills poden aplicar aquest mateix procés per aprendre sobre el món que els envolta.

Una de les coses més poderoses que puc compartir amb els meus fills és l'enfocament de descobrir la resposta a una pregunta o la solució d'un problema. El que se'ls està ensenyant és un procés, vostè els està ensenyant una aproximació a descobrir la veritat.

Em pot donar exemples concrets de coses que vostè pot fer a casa per ajudar a fomentar aquest tipus de procés de pensament?

Fa un parell de setmanes, jo estava parlant amb els meus fills sobre els bacteris fotosintètics i la seva capacitat de fer la fotosíntesi i com s'està aplicant a les noves formes de crear energia. Per a un nen de 8 anys i un nen de 5 anys, hem parlat de com la fulla d'una planta és una antena i la forma en què recull la llum i els poders del cicle de vida de la planta, i com certs bacteris poden fer el mateix. Cal mantenir-lo en un nivell bàsic, però igual que quan vostè ensenya als seus fills històries del Llibre de Mormón i la Bíblia, que no els donen tots els detalls alhora. El que se'ls està ensenyant és el procés de descobrir la veritat i com funcionen les coses. Vostè els ensenya les Escriptures en diferents nivells i després afegir més capes al seu coneixement a mesura que envelleixen. És el mateix amb l'ensenyament dels nens sobre la forma en què funciona el món natural.

LDS_woman_photo_Krider4

Recentment, em vaig involucrar als meus fills en l'elecció de les plantes del nostre jardí quan enjardinat nostre pati del darrere. Vam decidir que volíem plantes i arbustos que atreuen colibrís al nostre jardí. El problema és que algunes d'aquestes plantes també atrauen les abelles, de manera que necessita per esbrinar quines plantes seria atraure els colibrís, però no les abelles. Així que vaig buscar el contingut de sucre en el nèctar realitzat per les plantes a la nostra llista i la forma de la flor de la planta ja que les abelles no poden arribar al nèctar a la flor com una llauna colibrí. Resulta que els colibrís poden sobreviure en el nèctar que és al voltant del 20% de sucre, que està massa diluïda per atraure una gran quantitat d'abelles. (Les abelles en general, prefereixen el nèctar que és més concentrat, igual que més del 35%). Així que van plantar flors brillants que produeixen nèctar lleugerament ensucrada i que tenien flors en forma de tub. Va funcionar, i tenim un munt de colibrís volant pel pati, i no moltes abelles.

Un altre exemple ve de quan jo estava parlant amb el meu fill de 8 anys d'edat, fill sobre els hàbits i l'important que és el desenvolupament de les bones. Ell es va centrar en el que està fent i sintonitza la resta del món. Ell em va dir: "Ho sé, ho sé, mare, que és una molt mala costum. Estic tractant d'escoltar, però és com fumar. És un hàbit molt difícil de trencar. "Vaig haver de somriure quan va dir això sobre el paral · lel al consum de tabac ja que ell i jo havíem parlat d'això que és difícil per a la gent a deixar de fumar basat en la neuroquímica. Quan una persona jove fuma per primera vegada, els receptors en el cos d'aquesta persona que responen a la nicotina van a tota marxa i dins d'aproximadament un dia, es produeixen més i més receptors. (Els receptors són com formes de Pacman en el cervell que responen a la nicotina i provoquen una cascada d'esdeveniments químics en el cervell). Llavors, el cos té aquest exèrcit dels receptors de nicotina tot a punt per la propera dosi de nicotina. Així que, sí, una persona jove pot quedar enganxat des del primer cigarret, ja que sola cigarreta provoca aquesta gran resposta, i això és per què és tan difícil deixar de fumar. I parlant de la ciència darrere de l'addicció va ajudar al nostre fill a entendre, des d'una perspectiva diferent sobre la importància de mantenir la Paraula de Saviesa. És a través d'exemples com aquest, que nosaltres com a pares tenen l'oportunitat d'ensenyar el procés d'entendre com Déu treballa i com funciona el món.

Sembla que vostè se sent còmode amb la intersecció de la fe i la ciència. Com ho fan els dos coexisteixen en tu?

Aquesta és una pregunta que moltes persones lluiten amb, ja sigui que estiguin en la ciència o no. Torno a la pregunta: "Crec en les experiències espirituals?" Hi ha gent a la ciència que no creuen en les experiències espirituals de manera que la Bíblia, el Llibre de Mormón, o qualsevol cosa religiosa per als que no tenen una prova tangible, no va a ressonar amb ells en tot. Però pel que fa a mi, crec en les experiències espirituals. I per això crec que puc obtenir respostes a les preguntes. Tinc aquestes respostes a través de la inspiració. Aquestes experiències espirituals són les dades que obtinc per donar suport la meva creença.

Crec en les experiències espirituals. I per això crec que puc obtenir respostes a les preguntes. Tinc aquestes respostes a través de la inspiració. Aquestes experiències espirituals són les dades que obtinc per donar suport la meva creença.

En un nivell més ampli, hi ha una gran quantitat d'interacció entre la fe i la ciència, perquè els dos estan fent les mateixes preguntes: Quina és la naturalesa de les coses? No tenim tot el coneixement revelat pel que pot ser frustrant, quan, per exemple, vostè està ensenyant als seus fills sobre el Diluvi i vostè s'està preguntant com pot haver físicament l'aigua suficient per crear els efectes que se'ns diu tingut? Aquest tipus de coses és difícil d'explicar. Però crec en la resurrecció del Senyor Jesucrist, l'esdeveniment més extraordinari que pugui concebre, per la qual cosa des d'un punt de vista científic, el Diluvi realment no és un gran problema.

LDS_woman_photo_Krider5

Em sento còmode amb no tenir respostes a algunes preguntes perquè el que m'agrada fer és fer les preguntes.

Alguna vegada va tenir una crisi de fe quan es pensava, això no és compatible amb la fe? O és que la ciència confirmar la seva fe, perquè es veu la mà de Déu en les coses?

Més el segon que el primer. Igual que amb qualsevol que estigui actiu en la seva fe, la fe és un procés constant de fer preguntes i buscar respostes. Tothom tindrà petites coses vénen de tant en tant que et fan qüestionar les seves creences, però mai hi ha hagut un moment específic que la meva fe ha estat completament sacsejat. Quan li presenten amb la informació o dades, instintivament pensem, "Com es concilia això amb el que jo sé que és veritat o el que ha estat revelat?" Això és un procés continu. És la naturalesa de la fe. Però, en general, cada cop més de com funcionen les coses m'ha fet apreciar la creació i l'elegància de la mà de Déu. Mentre el científic, que estic tractant de tirar de les capes i entendre com funciona la vida, i és molt elegant.

Amb una perspectiva més del dia a dia, només estic tractant de ser una mare de pacients la majoria dels dies. Així que el debat sobre l'home pre-adámico podria sacsejar els fonaments d'algunes persones, però sé que el que estic tractant de fer aquí i ara és aixecar bons fills i formar una família.

Crec que el servei per a mi ha estat realment el conductor de la meva testimoni. Això és una cosa que jo era conegut a l'escola de postgrau. Els meus col · legues es van preguntar com podia ser actius en un programa exigent a l'escola i després tenir un marit i tenir temps per servir.

És a través del servei que s'obté d'aquestes experiències espirituals que ajuden a impulsar el seu testimoni?

Per descomptat. Els que passen molt temps en un ambient quantitativa començar a veure el món en un marc quantitatiu. Hi ha experiències espirituals en un paradigma completament diferent. Si acabo de mirar a través dels meus ulls quantitatius, la meva fe i el meu amor de Déu començarien a desaparèixer perquè no renovaria ells, invertir-hi. Però a través de servir als altres, Déu ens ensenya.

Un exemple: Quan jo estava a l'escola de postgrau (! I encara tenia temps), vaig conèixer a una dona anomenada Margaret al supermercat que va néixer amb problemes mentals i vivia en una casa llar. Ella no tenia prou diners per pagar els seus comestibles i ella estava molt frustrat i em va ajudar a sortir. Llavors jo no parava de veure Margaret en la comunitat i els missioners es la vaig presentar a l'Església i ella va començar a venir al meu barri casualment. M'agradaria fer-la un cop al mes a la de Carl Jr o menjar pizza i ens agradaria tenir la mateixa conversa tot el temps. Parlem del que li agradava policies i ella va pensar que era la cosa més gran cada vegada que els vam veure en el nostre camí cap al restaurant. Però amb el temps, després que va començar a treballar i vam tenir el nostre primer fill, no vaig poder seguir prenent Margaret a esmorzar. Em vaig adonar que segur, que va ser molt divertit per a ella per sortir i aconseguir pizza i parlar dels agents de policia, i jo vaig ajudar a fer la seva vida una mica més brillant. Però el més important, em vaig adonar que no es tractava tant del que podia fer per ella, era sobre com ella m'estava canviant. La meva relació amb Margaret va ser una prova: Quina classe de persona seria? Què vol Déu que jo faci, per ajudar a aquesta persona? Aquest és el tipus de prova que no es pot fer en un laboratori.

D'un Cop d'ull

Elizabeth Stratford Krider


LDS_woman_photo_KriderCOLOR
Ubicació: Pasadena, CA

Edat: 38

Estat civil: casat amb David Krider des de juliol de 1994

Nens: Stephen (8), Julia (6), Jonathan (2)

Ocupació: mare, consultor de la política científica de tant en tant

Escoles d'Estudi: Universitat de Brigham Young (BS, Bioquímica), l'Institut de Tecnologia de Califòrnia (PhD, Química)

Idiomes que es parlen a casa: Anglès

Himne preferida: "fe en cada pas"

Entrevista realitzada per Neylan McBaine . Fotos per David Krider i Mark Boalt.

Comparteix aquest article:

10 Comentaris

 1. Rosalyn
  15:51 al 6 gener 2011

  Gràcies per aquesta entrevista! Com una dona mormona que va ser entrenat en l'acadèmia, de vegades lluito equilibrar ser mare amb el desig d'aportar alguna cosa significatiu relacionat amb la meva especialitat. Estic impressionat amb la forma en que aquí Elizabeth ha traduït la seva experiència en contribucions significatives sense que necessàriament s'enganxi a l'escriptura acadèmica (és a dir, la investigació i / o la posició d'ensenyament). Molt a la reflexió.

 2. Eva
  20:20 al 6 gener 2011

  El que va dir aquí realment va ressonar amb mi:

  "Quan li presenten amb la informació o dades, instintivament pensem, 'Com es concilia això amb el que jo sé que és veritat o el que ha estat revelat? Això és un procés continu. És la naturalesa de la fe ".

  Estima especialment com Elizabeth compartir com el servei va alimentar el seu testimoni.

  Gran entrevista!

 3. Anna
  22:22 al 6 gener 2011

  M'encanta el que va dir sobre les experiències espirituals-how per a ella això és el que tot es redueix a "Crec en les experiències espirituals". És bo veure un perfil o una dona que creu que sí lògicament i científicament i es barreja això amb la fe. Molt inspirador.

 4. Andrea R.
  05:41 del matí del 7 gener 2011

  Liz, això és realment meravellós. Quan et vaig conèixer quan era estudiant, vaig poder veure la unitat, la intel · ligència i l'espiritualitat, i és tan meravellós veure tot el que has aconseguit. Com a científic, puc relacionar-me amb el seu comentari de que les seves experiències espirituals són les dades que es recullen per recolzar la seva creença. Gràcies.

 5. Annette L.
  10:16 del matí del 9 gener 2011

  Realment respecte el que Liz ha de dir sobre de no tenir totes les respostes (tant en la ciència i espiritualment). Porta una mica de pau a la meva ànima i em permet experimentar la vida a través dels ulls espirituals i sense haver de justificar plenament les coses amb ulls científics.

 6. Paulette P
  07:37 del matí del 11 gener 2011

  Mai he conegut a Elizabeth, però estic agraït amb ella. Ella una vegada va ajudar a algú a qui estimo molt i no sabia que estava ajudant en un moment molt crític en la vida d'aquesta persona. Gràcies per arribar i tocar a algú més amb el seu testimoni.

 7. Elizabeth K.
  09:23 del matí del 14 gener 2011

  Gràcies per les seves amables paraules sobre l'entrevista. Sempre que vostè té pau i alegria avui i és la meva sincera esperança.

 8. Katharine H.
  01:00 pm 20 gener 2011

  Aquesta va ser una entrevista inspiradora! Gràcies Liz per compartir la seva saviesa a través de les seves experiències espirituals i acadèmiques. El seu exemple em mostra com s'aconsegueixen grans coses a través de les eleccions simples que rebem per fer cada dia.

 9. Deila
  17:59 al 20 gener 2011

  Meravellosa entrevista, li agraeixo les seves experiències com a mare, científic i un profund pensador fidel, que veu la mà de Déu en aquest món de caos. Vaig estudiar la farmacologia a la universitat i sempre he desitjat que vaig acabar el doctorat, però això va ser el 1980 i no vaig poder veure el meu a través de la dona mormona mare / carrera. Així que m'alegro de veure que vostè té.

 10. Erin
  20:58 al 7 juliol 2011

  Gràcies, Liz, per a una gran entrevista. Jo el que no em sorprèn el lloc meravellós que ets en la vida després d'haver-te conegut nostre primer any. Tu també, Andrea. Per a mi, una de les millors parts de la universitat va ser estar envoltat del meu primer any de la dona tan intel · ligent com vosaltres dos.

Deixa un comentari

SEO Powered by Platinum SEO de Techblissonline