23 març 2011 per admin

15 Comentaris

En perfecta harmonia

En perfecta harmonia

Liz Shropshire

D'un Cop d'ull

Liz Shropshire és el fundador i director de la Fundació Shropshire Music, que ofereix instruments musicals gratuïtes i d'instruccions als ex nens soldats i els refugiats a Kosovo, Uganda, i Irlanda del Nord. Des de 1999, més de 10.000 joves han participat en Shropshire Music Foundation Classes.

Què et va portar a ensenyar música als nens víctimes de la guerra?

Jo vaig fer la meva llicenciatura a la Universitat Brigham Young en la composició musical i la teoria. Després vaig anar a la Universitat del Sud de Califòrnia i va estudiar música de cinema. Havia de ser un famós compositor de cinema i canviar el món. Vaig treballar en aquesta indústria per un temps, però em vaig mantenir haver de demanar als meus pares pels diners del lloguer. Després d'uns anys que es va posar una mica vell i vaig decidir que necessitava tenir un xec mensual ve polz Així que vaig decidir ensenyar als nens amb problemes emocionals, en part perquè jo no necessitava un certificat d'ensenyament, sinó també perquè no ho vaig fer només vull fer alguna cosa per diners. Jo volia fer el bé.

Liz leading 400 kids singing tolerance songs together at end of summer tolerance camp, Kosovo 2001.

Liz porta 400 nens cantant cançons de tolerància junts al final del campament d'estiu de la tolerància, Kosovo 2001.

Gairebé tots aquests nens estaven en colles. Algunes de les noies havien estat prostitutes durant molt de temps. Hi va haver una gran quantitat de consum de drogues. Els nens estaven dins i fora de la presó. Fins llavors, jo havia estat molt bona en qualsevol tipus de treball que havia fet, però aquest, només estava al meu cap. Jo no tenia la intel · ligència del carrer. Jo no era molt bo en això el primer any. Però crec que tinc tot aquest gran entrenament.

El meu segon any que va ser contractat a una millor escola on els nens no se'ls va permetre posar en perill la seva vida. Un dels professors d'aquesta escola volia que jo ensenyo el seu piano nens. Li vaig dir: "Jo no sóc un professor de piano. Sóc un compositor ".

Ella va dir: "Vostè és un molt bon professor i músic. Vostè, evidentment, pot ensenyar. "Després d'un temps, estava fent molt més diners amb els meus estudiants privats que del meu ensenyament.

Jo sempre havia volgut fer alguna cosa per ajudar. Jo volia anar a l'Índia i conèixer a la Mare Teresa. Jo volia començar un orfenat al Nepal. Però mai havia tingut els diners per a això. Només estava malvivint. Em vaig quedar pensant, Algun dia vaig a conèixer a algú i li dic: "Oh, ets tan talentós. Vostè té molt a oferir. Vaig a pagar el seu camí a seguir aquest país i de fer tal cosa si només va a treballar gratis. "Però per descomptat que no succeeix en la vida real.

Jo també sempre havia volgut viatjar, així que això és el que vaig fer. M'agradaria tenir els diners suficients per viatjar, a continuació, m'agradaria tornar a Los Angeles i treballar una mica més. Se sentia molt egoista, molt egocèntric.

El 1996 vaig anar a Irlanda del Nord i que era la primera vegada que vaig veure els efectes de la guerra en els nens. Jo estava caminant a través d'aquest barri protestant. Cases bombardejades tenien aquests horribles murals pintats en ells dels homes amb màscares i pistoles trencant portes i dites com: "No ens rendirem fins que aconseguim el que volem." Vaig veure aquest nen, d'uns vuit anys d'edat, caminant pel carrer sol. Estava encorbat i que estava fumant un cigarret. Mentre s'acostava vaig veure la seva cara. Semblava un vuitanta anys d'edat. Em vaig sentir tan malament pel noi que viu en aquest barri. Mentre caminava per la ciutat i vaig mirar més de prop els nens, vaig veure aquesta mirada en els seus rostres, aquesta encantada, mirada endurida.

Liz teaching Catholic and Protestant children together in singing class, Northern Ireland 2005.

Liz ensenyar als nens catòlics i protestants junts a classe de cant, Irlanda del Nord de 2005.

Jo estava a Belfast per la Conferència General. Vaig trobar la capella i me'n vaig anar i em vaig asseure i vaig mirar als nois al meu voltant i no veia per res com els nens que havia vist al carrer. No vaig veure que la duresa. No vaig veure el que tancat-in. No obstant això, ells havien estat vivint en la mateixa situació que els nens del carrer. Em vaig posar a plorar. No recordo una paraula que s'ha dit tota la conferència. Jo només plorava tot el temps i vaig escriure i vaig escriure i vaig escriure que no tenia per què ser així.

Va ser llavors quan vaig decidir que volia fer alguna cosa per ajudar els nens afectats per la guerra. Però jo no sabia el que era. Sóc un compositor, així que vaig pensar que anava a escriure una peça de música que canviaria el món. Jo anava a fer servir la música de tots aquests països i els nens d'aquests països com a part de l'orquestra. Vaig recollir un munt de música d'Irlanda del Nord i em vaig posar a buscar en altres països.

Després, el 1999, estava conduint a la casa d'un dels meus estudiants de piano i escoltant NPR. Ells estaven entrevistant a les dones de Kosovo que vivien en camps de refugiats a Albània. Ells estaven dient una història que vaig escoltar un milió de vegades, un cop vaig estar a Kosovo. Els serbis anar al poble, separar els homes de les dones, i després les dones i els nens se li diria a sortir, caminar a un altre país. Mentre anaven ells escoltar trets, però que ni tan sols se'ls va permetre donar la volta i veure el que estava succeint als homes. Havien arribat a Albània i vivien en camps de refugiats. Les condicions eren horribles. Però el pitjor era que no sabien què havia passat amb els homes en les seves vides, els seus pares, fills, germans.

En el moment en que en realitat tenia un bitllet per anar a Europa. Em vaig trobar amb un grup amb seu a Alemanya que treballa a Kosovo, els gira-sols dels Balcans. Vostè va pagar el seu camí per arribar al país i després se'ls va donar un parell de centenars de dòlars per cobrir les seves despeses de vida després que arribessis. Et vas menjar amb ells i vaig dormir amb ells i es va fer càrrec de vostès. Vaig pensar que m'anava a jugar amb els nens i portar aigua per a les dones. Però quan jo estava parlant amb el meu veí del costat, va dir, "Liz, no n'hi ha prou amb anar a anar. Fes el que millor sap fer i prendre un programa de música per als nens. "El nostre grup LDS mitjans dels solters que les vendes de garatge per recaptar fons i em vaig posar en contacte amb els fabricants d'instruments. Vaig acabar anant amb prop de $ 5.000 per valor d'instruments.

El nostre grup de mitjans dels solters SUD fer vendes de garatge per recaptar fons i vaig començar contacte amb els fabricants d'instruments. Vaig acabar anant amb prop de $ 5.000 per valor d'instruments.

Volia tenir instruments que eren tan petites que els nens podien posar a la butxaca i ningú pot llevar-li a ells. Jo també volia tenir alguna cosa que ells podrien exercir coses molt bones sobre. El meu germà m'havia donat una pennywhistle irlandesa uns anys abans i vaig començar a jugar molt i em va agradar molt. Així que em vaig decidir a aconseguir pennywhistles i harmòniques irlandesos. Si obté una bona harmònica el que realment durarà i el mateix amb pennywhistles.

Vaig anar assignat a Gjakove, el lloc més afectat a Kosovo. La gent estava de retorn a Kosovo des d'Albània i la majoria d'ells vivien en IDP (desplaçats interns) Camps. El campament que vaig començar a treballar en una fàbrica de maons era que tenia prop de 350 persones que hi viuen, només tres d'ells homes. La resta eren dones i nens. Tots ells es preguntaven què havia passat amb els seus homes i no sabien si anaven a veure amb vida o no.

Liz with Kosovar homeless children living in shelter camp, 2004.

Liz amb kosovars nens sense llar que viuen al camp de l'habitatge, 2004.

Vaig prendre una pilota de voleibol del primer dia que vaig anar al campament. Els nens estaven fora corrent salvatge. Feien armes fora de tot. Tenien les armes reals i les armes reals, també. Vaig començar a jugar jocs de pilota amb ells i començaria la lluita i jo diria: "Deixa de lluitar o em vaig a prendre la pilota i tornar a casa." Però és clar que estic parlant anglès i parlaven albanès, per la qual cosa senyor ' sé el que realment pensaven que estava dient.

Després d'aproximadament una hora Vaig recollir la pilota i vaig començar a sortir. Una de les dones van sortir i em va agafar. Ella em va portar a la seva habitació i totes les dones al campament s'havia reunit en aquesta sala. Hi havia una noia de disset anys d'edat, que ja era vídua. Ella parlava una mica d'anglès, així que vaig parlar amb ells a través d'ella. No podien creure que estava per aquí jugant amb els seus fills. Van començar a parlar de si mateixos, i aquestes dones, em van adoptar. Es van convertir en la meva família allà. Jo solia dormir al campament d'una nit a la setmana i que era sempre una festa. Em vaig sentir tan estimat per les dones.

Em vaig acabar allotjant durant sis setmanes i al final m'estava ensenyant cinc classes de música al dia sis dies a la setmana a l'escola local i quatre classes al dia sis dies a la setmana al campament. Aquest campament que havia estat tan, tan, tan trist va esdevenir un lloc amb vida en ell. La caminada fins al campament uns quaranta-cinc minuts i els últims quinze minuts de la caminada tot el que podia sentir eren els instruments que havia portat. No va ser agradable-les harmòniques estaven en la clau de C i els pennywhistles estaven en la tonalitat de Re-però el canvi va ser increïble en aquest camp. Es va convertir en un lloc ple de vida. Vaig veure el que va succeir amb les dones, també. Tot i que les classes eren per als nens, les dones reien més.

Al final de les sis setmanes que havia usat tots els meus estalvis. Em arribat al màxim de les meves targetes de crèdit abans de marxar. M'havia passat tot per arribar a Kosovo i fer aquest programa. Les escoles d'esquena a Los Angeles estaven dient, "Ens encanta el que estàs fent, però anem a acomiadar si no pots tornar. School ha començat ".

Així que els vaig dir als nois ", me n'he d'anar." I vaig començar a plorar. Jo mai havia vist els nens ploren. Jo havia vist ells recreen botxí. Havia vist els nens petits ataquen dones adultes. Havia vist tot tipus de coses, però jo mai havia vist plorar. Així que vaig dir: "Jo no sé com ho faré, però et prometo que vaig a tornar."

Liz teaching at Paboo IDP camp, Uganda 2007.

Liz ensenyant al campament IDP Paboo, Uganda 2007.

Com vas començar el teu fundació sense ànim de lucre i de com està estructurat?

De tornada a Los Angeles li vaig donar una xerrada fogonera i al final d'ella li vaig dir: "He de tornar a aquests nens. No sé com ho faré. "Una de les dones es va acostar després i va dir:" Si vostè vol iniciar una sense ànim de lucre, estaré al seu comptador. "Una altra dona es va oferir a ser el advocat. Ho van fer els tràmits i començar la Fundació Shropshire Music.

Tota la nostra fundació està basada en el voluntariat. Quan vaig començar, el meu únic model a seguir era aquestes altres ONG (organitzacions no governamentals) que fan programes fenomenals de diversos milions de dòlars contractant un munt de gent. Així que això és el que jo pensava que havíem d'estar, però jo mai, mai va tenir els diners per a res d'això. Ni tan sols tenim una oficina. Quan no estic a l'estranger, la meva mare em permet fer-se càrrec de la seva taula de menjador. Tenim una habitació que utilitzem a Kosovo. A Uganda, s'utilitza qualsevol habitació que ens quedarem polz Una família local a Irlanda del Nord em deixa viure amb ells. Així que aquestes són les nostres oficines. Tenim dos empleats a temps complet. Un d'ells sóc jo i un d'ells és el nostre director del programa de Kosovo, que també dirigeix ​​el programa a Uganda.

A Kosovo, tot aquest programa està a càrrec de voluntaris adolescents. Aquest primer estiu que no parlava l'idioma i m'ensenyava 100 nens en una classe. Una nena de dotze anys d'edat, es va oferir a traduir totes les meves classes. L'estiu següent ella va venir a mi i va dir: "Puc traduir per a vostè una altra vegada?"

Li vaig dir: "En lloc de la traducció, per què no et ensenyo com ensenyar i després podem arribar a més nens." Els seus amics van començar a dir: "Volem fer això, també," i després els seus amics.

Ara bé, aquests nens corren tots els aspectes del programa: que ensenyen les classes, escriure plans de lliçons, assistir a la capacitació un cop per setmana, i es reuneixen setmanalment per parlar sobre el que està passant a les seves classes i per donar i rebre consells. Ells decideixen les cançons que anem a cantar, els nous pobles que van a. Són voluntaris 20 hores per setmana durant l'any escolar i 30 hores a la setmana a l'estiu, tot això sense sou. Hi ha nens que han perdut tot, els nens que tenen raons per odiar i estar enutjat. Alguns d'ells vivien en camps tan recentment com fa sis mesos. Podrien haver sentit llàstima per si mateixos. En el seu lloc, han optat per ser agents de canvi en la seva comunitat. Quan els pregunto el que estem fent, diuen, "Estem ensenyant als nens de la pau a través de la música."

Fundació Shropshire Music és una organització no religiosa. Vostè deliberadament exclou cançons religioses del seu repertori. Per què es va crear la Fundació d'aquesta manera?

Cada lloc que he estat a on s'ha produït la guerra, la religió ha estat utilitzada com una arma. La guerra a Kosovo va ser percebuda com a cristians matant albanesos. Els serbis-cristians-l'hauria literalment matar un nadó i tallar el nom de Jesús en el cos del nadó i després dir als pares, "Vostès els musulmans bruts no es mereix tenir un nadó."

Vaig sentir que era molt important que la gent vegi que jo podria viure en la seva societat i ser un bon cristià sense forçar en ells. Però tothom sap que sóc un cristià. He tingut nens vénen a mi a Kosovo, especialment just després de la guerra, i li murmuri a cau d'orella: "És vostè un cristià?" Jo diria que sóc i que em xiuxiueja de nou, "jo vaig pensar que si. Jo també. "Però ells estaven xiuxiuejant. Va ser molt, molt tranquil pel fet que els serbis havien fet tantes atrocitats a la nostra comunitat en el nom del cristianisme. No només no hi havia sentiments difusos cap al cristianisme.

Vaig sentir que era molt important que la gent vegi que jo podria viure en la seva societat i ser un bon cristià sense forçar en ells.

Vull fer que els nens sàpiguen que no importa el que ells creuen que són benvinguts a ser part del nostre programa. El nostre programa és un lloc segur.

On vius?

Quan vaig començar el programa estaria a Kosovo durant set mesos a l'any i després m'agradaria tornar a Amèrica i fer la recaptació de fons. Una vegada que els nens de Kosovo podrien executar el programa i hem començat a anar a altres països, va canviar. En un any ideal, que seria de tres mesos a cada país, i tres mesos als Estats Units. Vam tenir un any ideal i llavors l'economia es va estavellar. Els últims dos anys he hagut d'estar a Amèrica molt més del que és habitual.

Quins són els majors desafiaments que enfronta la seva organització? Què sacrificis personals ha fet vostè per a la fundació? Quines són les seves metes a llarg termini?

El major punt feble de la nostra fundació és la recaptació de fons. I la raó principal per això és que jo sóc el principal recaptador de fons. Sóc un molt bon director del programa. Sóc un bon mestre. Però jo no sóc un bon recaptador de fons. Al voltant de 600 persones que ens donen suport cada any. A mesura que l'economia s'ha tornat dolenta, la gent segueix donant a nosaltres, fins i tot si han de donar menys. El nombre de persones que donen a nosaltres, no s'ha reduït. Això realment significa molt per a mi.

No tinc compte d'estalvi; Vaig fer servir que tota la meva primer viatge. Jo no em paguen la major part del temps. En aquest moment la junta directiva de la nostra fundació insisteix em paguen $ 500 al mes. Quan he de comprar roba per parlar, he de fer servir la meva targeta de crèdit, i no sempre puc pagar-la. Així que jo diria que el major sacrifici personal és que he de viure amb una mica de personal del deute-i no m'agrada el deute. No m'importa que no tinc un cotxe o una casa o alguna cosa per l'estil. Però no m'agrada tenir deutes personals.

Liz with Pabo IDP Camp singing class, Uganda 2007.

Liz amb classe de cant Pabo campament de desplaçats interns, Uganda 2007.

El meu objectiu a llarg termini és que personalment em paguen. No estic en deute molt; tot el que he de fer és rebre el pagament d'un any i estic fora del deute. El meu objectiu solia ser que anava a rebre el pagament, i també que anàvem a tenir un fons de retir. No veig que això succeeixi. Però si almenys puc començar a cobrar llavors puc començar a fer el meu propi fons de retir. No obstant això, per a la fundació, el meu objectiu és que simplement seguim fent això per la resta de la meva vida i que en el moment de la meva mort que tenim un munt d'altres persones que ho fan, i segueix endavant.

Vostè va venir a Kosovo sense conèixer a ningú ni tan sols saber l'idioma. Com es va convertir en una part acceptada de la comunitat?

Quan vaig arribar allà, el nivell de confiança que la gent tenia per a mi perquè jo era un americà va ser excepcional. La gent que jo no coneixia vindrien i em abraçada i dir: "Torna als Estats Units i dir-los a tots moltes gràcies", perquè els havíem guardat. Ara no són tan oberts, sinó perquè vaig arribar allà just després que va acabar la guerra, eren molt, molt obert als estrangers.

Les dones que em van adoptar al campament sens dubte va fer una diferència. I jo també vaig ser acceptat en la comunitat causa de la forma de vestir. Va ser 110 graus fora. La majoria dels treballadors d'ajuda no estaven vestits molt modestament. Jo per descomptat ho era. Així que no sé. Crec que es va adonar que no tenia diners, que jo no estava vivint una mica millor del que eren.

Liz teaching in Kosovo, 2004.

Liz ensenyament a Kosovo, 2004.

Vostè ha estat treballant en algunes parts del món on els membres de l'Església són pocs i distants entre si. Com es manté espiritualment alimentat i regat?

Jo definitivament no estaria fent el que estic fent ara, sense la meva missió a Nova Escòcia. L'única millor decisió que he pres va ser anar a la meva missió. Em va canviar la vida. Vaig aprendre com rebre revelació personal. Em vaig convertir confiat en el meu coneixement de l'Evangeli i capaç de parlar amb altres persones sobre ell d'una manera que se sentien segurs. Em vaig tornar més d'un líder, més organitzat.

A causa de que la nostra missió era el baptisme més baixos del món, el president de la missió ha dit que hem d'usar totes les oportunitats per arribar a la comunitat. La meva música va obrir portes que només ho va fer. Vaig dirigir un musical comunitat. Vaig omplir per al director del cor local, quan no va poder fer-ho a causa de les tempestes de neu. Comencem un cor de nens en una comunitat que mai havia tingut un. Vaig ensenyar una classe de composició de dos mesos a l'escola secundària local. La meva missió va ajudar a adonar-me que podia establir una meta i si em sentia Pare Celestial volia que jo faig, no m'importa el que ningú diu ni com "allà fora" que semblava. Jo podria fer-ho.

Jo no seria capaç de fer això sense les escriptures. No hi ha manera. Estimo les Escriptures. Lectura del Llibre de Mormón després de fer això ha estat una experiència diferent. Recordo que a LA a algú en l'escola dominical, va dir, "Per què el Llibre de Mormón, tan ple de guerra?"

Jo vaig dir: "Perquè la major part del món és sobre tot sobre la guerra. Tenim l'oportunitat de viure en aquest país bastant segur i no veiem a l'altra banda del carrer, però el món ho fa. "Mormón mai arribem a ser altra cosa que un soldat. Tracta de sortir-ne, però no pot mantenir-se allunyat. Ell sap que morirà per aquests nois, però, que està recopilant escriptures per als seus fills. Quan em enuig, quan arribi el dolor, crec que increïble exemple de Mormón d'estimar malgrat el que ens passa.

No sé quant de temps estaré en "aquesta terra", o aquest estat de ser únic, sinó que vaig a utilitzar el meu solteria per fer tant com em sigui possible. Puc fer coses solteria que no podia fer si estigués en una situació diferent.

Com ha afectat al seu ésser únic el que fas?

Ser solter no era el meu objectiu, però una escriptura que vaig llegir poc després que vaig començar la fundació realment em vaig adonar: "Em consagro a aquesta terra per un poc de temps, fins que jo, el Senyor, disposi per a ells en cas contrari ... I l'hora i el dia no se li dóna a ells, per la qual cosa els va deixar actuar sobre aquesta terra com des de fa anys, i això resultarà a ells per la seva bé "(D. i C. 51:16-17). No sé quant de temps estaré en "aquesta terra", o aquest estat de ser únic, sinó que vaig a utilitzar el meu solteria per fer tant com em sigui possible. Puc fer coses solteria que no podia fer si estigués en una situació diferent. Encara que tal vegada no sigui el que jo triaria, sens dubte és el que ha demostrat ser una vida meravellosa increïblement feliç per a mi. És perquè estic sola que puc fer això. Com no alegrar en això?

D'un Cop d'ull

Liz Shropshire


LDS_woman_photo_ShropshireCOLOR
Ubicació: Arizona, Kosovo, Belfast, Uganda

Edat: 49 passant 36

Estat civil: Solter

Nens: Al voltant de 10.500 fins avui, edat 2-26

Ocupació: Fundador, president i director del Programa Internacional de la Fundació Shropshire Music

Escoles d'Estudi: Universitat de Brigham Young, la USC

Idiomes que es parlen a la llar: Anglès i albanès

Himne preferida: "L'amor del nostre Salvador"

A la web: www.TeachingChildrenPeace.org

Entrevista realitzada per Annette Pimentel . Fotos s'utilitzen amb permís.

15 Comentaris

 1. Caritat
  19:05 al 23 març 2011

  Gràcies per aquesta entrevista. Em va encantar llegir sobre Liz i tot el que ella ha fet. Vull ser com ella :).

 2. D'encaix
  19:55 al 23 març 2011

  Quina vida tan increïble! Gràcies per compartir la teva història, Liz vostè. Estic absolutament donar a la causa.

 3. El ridícul i sublim - 23 març 2011 «El ridícul i el sublim
  06:22 del matí del 24 març 2011

  [...] L'últim perfil dones mormones és una dona que tracta de compartir la música a les zones assolades per la guerra. [...]

 4. Susan
  08:03 del matí del 24 març 2011

  Això és meravellós i punyent. Gràcies.

 5. Meredith
  10:12 del matí del 24 març 2011

  Ets increïble Liz! M'encanta la puresa del seu cor. M'agradaria tenir un milió de dòlars per donar a la seva fundació, ja que ho faria en un no res. Déu els beneeixi per la seva bondat.

 6. Kalli
  03:10 del matí del 25 març 2011

  Tant que em va encantar d'aquesta entrevista. Com inspirador. M'encanta que està utilitzant els seus talents musicals per ajudar a la gent d'una manera poc ortodoxa. Encara que sóc un músic que viu a Uganda ara i sona com un gran programa per involucrar-se amb, respecte i estima que la seva fundació posa l'accent en l'ús de voluntaris locals per executar els programes. I m'encanta que hagi reconegut com mantenir a la religió de ser un tema divisiu. Definitivament vaig a donar. Espero que algun dia seré com tu :)

 7. Jennifer
  18:19 al 27 març 2011

  Quina inspirador i sorprenent entrevista! Vostè és un exemple de com cada un de nosaltres pot canviar el món, una persona, un acte en un moment així. Sóc així que impressionat pel seu coratge, fe i la força. Que el Senyor continuï beneint a vostè en ell i als nostres germans i germanes d'arreu del món serveixen.

 8. Rose
  7:55 del matí del 28 març 2011

  Per a mi, no hi ha paraules per expressar l'important que és el seu treball realment és ...
  Gràcies. Gràcies!

 9. Nicole
  19:41 al 28 març 2011

  Jo també he sentit el desig de fer alguna cosa per ajudar i canviar des que era petita - i també m'encanta viatjar. La seva història va portar llàgrimes als meus ulls, que està fent tant bé, que em va animar a que jo també vaig a trobar una manera de fer una diferència tan dràstica, fins llavors jo vaig a recolzar la seva causa.

 10. Dorothy
  22:28 al 28 març 2011

  Moltes gràcies per això.

 11. britt
  18:48 al 29 març 2011

  Guau! Com inspirador! Quina manera increïble per viure. Gràcies per compartir aquesta entrevista.

 12. Gavin Duckworth
  19:17 al 29 març 2011

  Liz,

  Ets increïble! Jo estava al seu barri a Los Angeles (Westdale segon) fa anys. És increïble escoltar el que ha fet des que va començar a sortir en el seu viatge. Per cert, vostè era el millor mestre de doctrina de l'Evangeli que jo he estat ensenyat per!

  Gavin

 13. Liz Shropshire
  16:36 al 2 abril 2011

  Moltes gràcies a Annette per tot el seu dur treball, i per a tothom en el Projecte de Dones mormones per incloure'ma! Estic absolutament impressionat que s'ofereix en aquesta pàgina web amb totes les altres dones que són aquí. He estat llegint les seves entrevistes, i realment m'agrada estar associat amb ells en aquest projecte. Ells són increïbles.

  A tots els que va escriure un comentari que-moltes gràcies per totes les seves meravelloses paraules i pensaments. El que veritablement em t'humilies. No dubti en posar-se en contacte amb mi a través de Facebook o la nostra pàgina web per participar!

  (I Gavin, un agraïment especial per recordar de mi! Em va encantar aquest barri i ser capaç d'ensenyar allà.)

 14. Brenda
  16:59 al 17 abril 2011

  Segur que té l'amor pur de Crist. Vostè és una gran inspiració per a mi.
  Acabo de fer una donació a la seva caritat :)

 15. Barbara Hatch
  20:01 al 29 abril 2011

  He estat un fan i seguidor de Liz Shropshire per ... 5 anys, ara? Liz? I ara jo l'explico com un veritable amic. Jo sóc la mare de 7 nens i professor de música i. Jo estava buscant alguna manera de contribuir alegria a un món de tristesa, fins i tot encara que jo no podia sortir de casa per fer-ho. Llegir sobre Liz al Ensign va canviar la meva vida. Va canviar la manera en què jo veia el meu ensenyament, els meus diners, tot. Si us plau, doni suport ella, tots els que llegeixin això. Ella és el veritable negoci. AMO Liz, la feina que fa, i l'amic i l'exemple que s'ha convertit per a mi i els meus fills!

Deixa un comentari

SEO Powered by Platinum SEO de Techblissonline