18 abril 2012 per admin

18 Comentaris

Celebrant l'Invisible Woman

Celebrant l'Invisible Woman

Heather Farrell

D'un Cop d'ull

A una edat molt jove, Heather Farrell va començar a pensar en el seu paper d'una dona i el lloc de les dones en el pla de Déu. Això va portar als estudis de les dones se centren en BYU, la passió per l'estudi de les dones en les Escriptures, la publicació del seu bloc, Les dones en les Escriptures, i sentiments profunds sobre el naixement i la maternitat.

Parli de com va arribar a ser tan apassionat sobre el paper de la dona.

Vaig créixer a Idaho. La meva mare va treballar des que era petit fins que vaig complir els dotze o tretze anys. Llavors ella es va posar molt malalta amb algunes malalties mentals que requerien de prendre medicaments que esborraria a sortir. Ella anava a dormir tot el temps. Sóc el major de quatre germans, i em vaig sentir com si tingués un pas endavant i assumir el control.

Potser per això, o potser perquè és només la forma en que el meu esperit és, em vaig posar a pensar sobre els rols de la dona a l'Església quan era un rusc o menys.

Quan jo era molt jove, li vaig dir a la meva mare que volia una causa. Recordo que vaig pensar que hauria d'haver estat una sufragista. Estava enfadat que en les dones joves que havíem de passar el temps fent cuinar o encoixinat. (Vam fer ràfting i escalada en roca, també, però d'alguna manera a la meva ment jove que no compten!) Que havia llegit en la història de les dones que van fer grans coses importants per canviar el món, i això és que jo volia ser! La història mai se li informa sobre les dones que es queden a casa i criar els nadons. Vaig pensar que no ha canviat el món pel encoixinat.

Recordo haver-li dit a un dels meus assessors Dones joves, que era una mare i mestressa de casa, "jo no em quedaria a casa tot el dia. Això seria molt avorrit. Què fa vostè tot el dia? "Ella va riure de mi. Ella tenia sis fills. Ella no estava avorrit en absolut. Per descomptat, algunes de les dones del nostre barri va funcionar, però em va semblar que no estaven fent res important que no estaven guanyant el Premi Nobel de la Pau, no tenien títols o fer un munt de diners.

És divertit veure a on jo i tots els meus amics de l'escola secundària són ara. Jurem amunt i cap avall que mai seríem es queden a casa les mares. Però la majoria de nosaltres són que es queden a casa les mares ara i tenir dos o tres fills i són molt, molt feliç.

Ara m'hagués agradat passar més temps a les Dones Joves d'habilitats en les tasques domèstiques, perquè crec que em vaig trobar malament preparats per a la vida adulta. Havia de trobar algú que m'ensenyi a teixir recentment. No obstant això, en aquest moment jo estava enutjat.

És interessant que et enojaste i no obstant això encara atès amb diligència les Dones Joves de. Les seves preguntes no t'allunyen. Per què creus que és així?

El Senyor em a terra amb un fort testimoni de l'Evangeli. Jo tenia fe en les escriptures i que tenia fe en Déu, no en la fe en la Mutual. El anar a la Mutual estava saltant a través d'un cèrcol. L'important per a mi era que jo havia parlat amb Déu i que havia après a rebre la revelació.

Volia desesperadament més coneixements, pel que jo havia començat a llegir les Escriptures pel meu compte quan jo tenia deu anys. Els meus pares eren actius a l'Església, però mai vam tenir la Nit de Llar, i és probable que podien comptar amb les mans i els peus dels temps que vam fer l'estudi familiar de les Escriptures. Era simplement mai tenen períodes regulars. Mai vaig veure a la meva mare i el pare llegint escriptures. Estic segur que sí, però jo mai ho vaig veure. Així que em vaig amagar que estava llegint les Escriptures. La meva mare vindria en que em tiri al llit i em s'amagaria meus escriptures d'ella.

Jo tenia un objectiu de llegir l'Antic Testament, quan jo tenia tretze anys, abans d'anar al seminari. Jo volia assegurar-me que vaig llegir cada paraula, però em vaig quedar amb quedar dormit, així que en llegir em vaig mantenir llistes de tots els noms de nen m'agradava i tots els noms de la noia que m'agradaven, només per mantenir despert. Va ser el meu primer diari de les Escriptures.
Realment puc relacionar José Smith als catorze anys. Miro cap enrere en algunes de les oracions que vaig dir quan era tan jove i estic sorprès per totes les idees que tinc, coses que encara no entenem completament, coses que encara estic intentant esbrinar. Quan ets tan jove, no te n'adones que no pots saber coses. Quan et fas gran, penses: "La gent no veu a Crist." Però quan un és de dotze o catorze anys, vostè sap que vostè pot veure el que vols veure. Aquesta va ser una època important per a mi.

Les qüestions relatives a les dones i els seus rols poden fer mal. Tinc un bon nombre d'amics de la universitat que mai va poder conciliar els seus sentiments i experiències i s'han desplaçat de l'Església, i tinc amics que són fidels però encara sacsejat. Això és dur. Sé el que se sent en ser sacsejat. Però jo sempre he tingut aquesta roca, que el Senyor em va donar molt jove, i que mai he perdut. Així, mentre que tinc dubtes i temps al sacsejar la roca, sé que encara que jo no ho entenc ara, no hi ha una resposta. Jo entenc que Déu no fa accepció de persones. Ell no estima els homes més que Ell estima les dones.

El que era un moment en què es va sentir sacsejat?

Els meus pares es van divorciar quan jo era un estudiant de segon any a la universitat. Havia estat venint durant molt de temps. No ha d'haver estat una gran sorpresa, però mai és una cosa que vostè vol que passi. Quan la seva família segellada cau a trossos, tot s'ensorra. Vostè pregunta: qui sóc jo? On encaixo jo? A on pertanyo si aquesta relació que va ser la més estable no és estable?

Aquest estiu, en lloc d'anar a casa com si tingués l'estiu anterior, em va prendre un treball com a conseller de campament a Maine. Vaig fugir. Mirant cap enrere ara, em sento culpable; els meus germans i germanes probable que realment em necessitaven, i jo simplement van dir, "No". Jo no podia suportar-ho.

Així que vaig anar a Maine, i vaig tenir el pitjor estiu de la meva vida sencera. Va ser horrible. Jo era al campament d'aquest 'noies que era per a nenes riques. De debò, noies realment rics. La matrícula per a una noia per a un estiu va ser de $ 25.000. Al jove de les dones de les nenes Camp, els seus consellers són els seus models a seguir, i jo suposava que era el que seria aquest campament, però no va ser així. Era com mainadera glorificada. He de recollir al meu grup d'edat, i jo vaig triar els nens de dotze anys. Ruscos! M'encanta Ruscos! Però aquestes petites nenes van ser dotze passant disset. Jo estava tan trist. Es van anar a un internat durant tot l'any i després es van anar a dormir, lluny del campament durant tot l'estiu, i els seus pares van venir per un dia d'estiu a visitar-los.

A més, jo mai havia estat a prop dels nens de la universitat de la meva edat sense els meus mateixos valors perquè havia assistit a la Universitat Brigham Young. Però en el campament, els altres consellers estaven tractant amb la beguda i el sexe. Vaig tenir la fricció amb un altre conseller. Era dolent.

Va ser el punt més fosc de la meva vida fins a aquest moment. Jo estava molt baixa. Els meus pares s'estaven divorciant. Estava envoltat de tota aquesta brutícia. Vaig veure el que era tenir un munt de diners, i vaig pensar, jo no vull! No vull diners! No vull que la fama! Així com ser els seus fills! Això és el que ha de fer front a! Vaig veure el que les noies de la meva edat estaven en, i vaig pensar: no vull res d'això.

Em vaig adonar que el que volia era l'evangeli. Es va tornar a la roca. Tot i que els matrimonis es desfan, tot i que la gent menteix, tot i que la gent no et tracten bé, vostè encara té llum. I fins i tot si aquestes persones et tracten malament està en la seva família, fins i tot si estan a l'Església, no importa. Vostè encara té llum. El comportament d'una altra persona no canvia res d'això.

Què el va portar al seu interès per les dones en les Escriptures?

Quan vaig tornar a la Universitat Brigham Young, vaig aconseguir un treball a l'Institut de Recerca de la Dona. Vaig treballar allà quatre anys, i les dones hi havia una gran influència per a mi. No puc pensar en converses clau que em van canviar, però vist com aquestes professores van viure les seves vides, què pensaven, el que eren apassionat, com s'equilibren seva família i el seu treball. En el moment en que em vaig graduar, vaig comprendre que Déu estima les dones. La nostra oficina era un lloc de curació per a mi.

Tot i que els matrimonis es desfan, tot i que la gent menteix, tot i que la gent no et tracten bé, vostè encara té llum.

Vaig obtenir la meva llicenciatura en Salut Pública i ho vaig fer de la Dona Estudis menor. Vaig saber que Déu no va fer la dona desigual, però en la forma en que el nostre món està configurat, no veiem dones. Són invisibles. Moltes de les classes que vaig prendre ens va demanar de buscar quins són els problemes per a les dones i per parlar-ne. Em vaig adonar que una gran part de la ira que tenia era simplement perquè les dones no es parla. Crec que això és central en el meu bloc. Quan sàpiga que hi ha dones en les Escriptures, vostè pot portar a terme i parlar-ne.

En BYU vaig prendre una classe de Camille Fronk sobre la dona en les Escriptures. Estava escrivint un llibre per Deseret Book sobre les dones en l'Antic Testament, i ens va contractar per ser els seus assistents d'investigació. Tinc Deborah. Aquesta va ser la meva primera experiència d'investigació i, ¡guau! Em va encantar.

En aquesta classe, vaig aprendre sobre les dones que mai havia sentit abans. És divertit per a mi ara perquè els conec tan bé que crec, com jo mai sé qui Puah i Sifra eren?

Jo no sé qui Puah i Sifra són.

De debò? Estan en Èxode. Són les llevadores que van salvar els nadons. Vostè ha de mirar cap amunt.

Més tard, després que em vaig graduar, vaig haver de nostre primer nadó, Asher, just abans de Nadal. Em vaig posar a pensar molt sobre Maria. Com ho va enlloc en un ruc embarassada de nou mesos? Crec que deu haver caminat més d'ella va muntar. Tenia aquest parentiu, aquesta veritable afinitat amb Maria. Vaig sentir una increïble quantitat d'amor. Recordo que estava a la botiga de queviures i amb ganes de posar-se a plorar al veure altres mares amb els seus fills. Vaig anar a un partit de futbol BYU gairebé un any més tard i estava tan aclaparat en veure a tota aquesta gent i pensar, cada persona en aquest estadi va ser un cop portada dins d'una dona. Una dona va donar sang perquè poguessin néixer. L'amor!

Així que estava pensant molt sobre Maria i altres dones de les Escriptures. Vaig començar a buscar per veure si algú havia escrit sobre les dones en les Escriptures. Vaig trobar dos llocs web sobre les dones en la Bíblia, però res sobre la dona en el Llibre de Mormón, i res sobre les dones en la Doctrina i Convenis. Hi ha un munt de coses acadèmic, però res en termes simples fàcils. Em vaig preguntar, per què ningú escriu sobre les dones a les Escriptures? Tenia la sensació de gran abast: Vostè ha d'escriure sobre les dones en les Escriptures.

Tenia aquest parentiu, aquesta veritable afinitat amb Maria. Vaig sentir una increïble quantitat d'amor.

Havia començat un bloc de la família per mostrar a la meva família a Idaho fotos de nadó. Així que vaig començar a escriure un o dos petits missatges sobre les dones a les Escriptures i amb el temps vaig començar el blog Dones en les Escriptures.

Quin és el teu procés per escriure missatges?

Em sento acomplexada pels meus qualificacions. Algunes persones pensen que sóc un gran scriptorian o tenir un títol en les antigues escriptures. No ho faig. Quan estudi una dona que acabo de llegir la seva història una i una altra i una altra. Si he preguntes que ells mirar cap amunt. Tracte de llegir tot el capítol perquè jo pugui pensar-hi en el seu context, pensar en les altres persones en el capítol i com es relacionen amb ella. Sobre serien els seus veïns? Hi hauria conegut a aquesta persona? Tracte de posar tot el trencaclosques. Jo no tinc temps per anar a la biblioteca i no tinc accés a l'espècie d'una biblioteca que havia necessitat de fer un munt de recerca. Així que em baso en les escriptures.

De vegades llegeixo les Escriptures i una dona a destacar. Tinc un munt d'idees sobre ella i després escric un post. Altres vegades intento trobar la dona més fosc que se m'acut, i estirar-la cap a fora i veure el que puc aprendre d'ella.

Com afecta als blocs el seu món social?

Quan vaig estar per primera vegada embarassada, vaig tenir problemes amb la idea de quedar-se a casa i ser feliç. Jo solia pensar que ni tan sols vull nens! Però mentre que jo havia arribat a saber que jo volia quedar-me a casa amb els meus fills, jo encara tenia por d'estar a casa em tornaria boig. Jo volia tenir algun tipus de carrera. El meu blog m'ha ajudat transició. El meu bloc és una mica de carrera per a mi. Compleix els desitjos del meu cor mentre estic a casa.

El problema és que quan vostè és una mare i mestressa de casa, el món en línia es converteix en addictiva, ja que proporciona una gratificació instantània. Vostè pot veure el que la gent està fent en qualsevol moment. És fàcil saber més sobre la noia que viu a Pennsylvania el bloc vaig llegir que el meu veí de davant. Al principi, jo estaria escrivint entrades de bloc en el meu cap tot el temps. M'agradaria anar a la primera hora de l'ordinador al matí perquè alguna cosa podria haver ocorregut durant la nit. Com que la gent està desperta a Nova Zelanda quan estic adormit!

El problema és que quan vostè és una mare i mestressa de casa, el món en línia es converteix en addictiva, ja que proporciona una gratificació instantània.

A més, a causa dels seus lectors que no se sap molt bé qui ets, pots ser qui vols ser en un bloc. Quan ens vam mudar a aquesta sala estava nerviosa per dir-li a la gent sobre el meu bloc. Em vaig preguntar, realment vull llegir el meu blog? Jo tenia la meva identitat en línia secreta i després la meva identitat la vida real, però sento que he fusionar molt més ara. El meu bloc més a una part de la meva vida.

Cancel · lem Internet per un temps, perquè jo no podia entendre per límits. Durant aquest temps, vaig haver d'anar a la biblioteca a les nits al bloc. Em vaig adonar que havia d'establir límits per a mi, que el meu blog ha de ser un benefici per a la meva vida i no una cosa que em xuclava polz

Vostè té un llibre que sortirà aquesta primavera. Cuéntame sobre el llibre i com es va produir.

Jo vaig escriure un post sobre Eva i sobre com donar a llum no és realment una maledicció. Felice Austin és un blogger que escriu sobre temes de preparació per al part, i es vincula al meu missatge. A causa d'aquest enllaç, amb el temps vaig anar coautor amb ella i un grup de dones d'un llibre que sortirà a la primavera, el do de donar vida.

Quan per primera vegada em van convidar a treballar en el llibre, jo no sabia com havia de ser útil. No sóc una llevadora. Jo no escric un bloc naixement. Llavors un dia em vaig adonar d'una proporció significativa de les històries de les dones en les Escriptures són històries de part. Especialment les dones amb les que tenen noms de: Rebeca, Maria, Isabel-són totes històries de part! Em vaig adonar que això és el que he pogut contribuir a aquest llibre: que podia explicar les seves històries.

Esperem que el nostre llibre ajudi a la gent adonar-se que el naixement és una experiència espiritual. Vostè està portant a un nen a través del vel de la terra. Tots nosaltres coautors van tenir parts naturals, de manera que vam començar a voler que tots pensin com nosaltres. Però el Senyor ens ha portat en una direcció diferent. Ens reunim històries-hi ha prop de 70 diferents veus en el llibre-de dones que pregaven i se'ls suposa que tenen cesàries o perquè se suposa que tenen l'epidural; això era el que estava bé per a ells. I altres dones resaven i se suposa que tenen un part a casa. Ens vam adonar que el naixement és per naturalesa espiritual; no importa com ho facis. Així que el llibre no advoca per un tipus de naixement.

Si ho fa el llibre, em vaig adonar que Déu es preocupa per naixement, i ell et donarà orientació. Vostè ha pregar sobre on donar a llum. Vostè ha pregar sobre com donar a llum. Vostè ha pregar mentre està donant a llum! Crec que hem perdut aquestes coses una mica en la cultura mormona. Vaig fer la investigació històrica per al llibre i em vaig adonar que les dones LDS solia tenir una perspectiva diferent, més espiritual en el naixement. Llevadores LDS pregaven abans havien atenen parts. Durant els naixements que havien cridat als posseïdors del sacerdoci per donar a la mare una benedicció si el part no progressava. LDS dones no rentar i unció abans del naixement. Com a dones SUD, hem perdut que la comprensió que el naixement no està separat de la seva vida espiritual.

Hi ha res més que vulguis afegir?

Vull que les dones sàpiguen que Déu no va deixar a les dones fora de l'evangeli. No són una història paral · lela. Quan li pregunto, "Quantes dones creu vostè que hi ha a les Escriptures?" Gent endevini 12, vint, trenta. De fet, hi ha prop de 600 dones en les Escriptures.

Dones hi ha en les Escriptures, però cal trobar-los. Massa sovint ens saltem per sobre de les seves històries o simplement no parlem de les seves històries.
Ara que sé que aquestes dones de les Escriptures tan bé, em pregunto, per què només hi ha 600 dones en les Escriptures. Part d'això és que les dones no escriuen llibres, quan la major part de les Escriptures es van escriure. Ells no van registrar la seva fe. M'han sorprès per l'important que és per a nosaltres com a dones per escriure les nostres històries personals. Si nosaltres no ho fem, llavors d'aquí a cent anys quan estan escrivint els llibres d'història, les dones seguiran estant ocult.

D'un Cop d'ull

Heather Farrell


Ubicació: Utah

Edat: 27

Estat civil: Casat des de fa 6 anys

Nens: Tres (4, 2, i 5 mesos)

Ocupació: esposa, mare, germana, filla i amiga

Escoles d'Estudi: Brigham Young University (Llicenciatura en Salut Pública amb menció en Estudis de la Dona)

Idiomes que es parlen a casa: Anglès

Himne preferida: "Un pobre foraster"

A la web: http://womeninthescriptures.blogspot.com/ i http://thegiftofgivinglife.com//

Entrevista realitzada per Annette Pimentel . Fotos s'utilitzen amb permís.

Comparteix aquest article:

18 Comentaris

 1. Erin
  09:03 del matí del 18 abril 2012

  Estic emocionat de veure el teu bloc. Ensenyo als llorers i tracte d'incorporar relats de les Escriptures que involucren les dones tant com puc i crec que serà un gran recurs. Gràcies.

 2. Emily
  10:37 del matí del 18 abril 2012

  Fantastic Heather! Encara tenim molt en comú. Vostè acaba de posar molt bé.

 3. Amy Jones
  11:13 del matí del 18 abril 2012

  Heather és tan impressionant que estem tenint ella parla en la Conferència de la vida holística LDS aquest any!

 4. Robyn
  24:41 al 18 abril 2012

  T'estimo Heather! Va ser genial per aprendre encara més sobre tu.

 5. Alison
  24:53 al 18 abril 2012

  Jo així gaudir del que has de compartir Heather! I impressionat amb la manera bella a la que vostè inspira la dona moderna per veure el seu valor i capacitat a través dels rols de les dones en les Escriptures.

 6. Pit-roig
  13:58 al 18 abril 2012

  Gran entrevista, i el blog inspirador! Em va encantar la història i el context de les dones amb el tema de la sang que és la primera en el seu bloc.

 7. Sarah Família
  14:13 al 18 abril 2012

  Va ser meravellós conèixer una mica millor, Heather. M'encanta compartir el seu bloc, sobretot amb les noves mares. Els seus escrits sobre el naixement i el seu vincle amb l'espiritualitat són tan profunds.

 8. Montserrat
  15:04 al 18 abril 2012

  Gran entrevista, Heather! Així que he gaudit aprenent més sobre les dones en les escriptures de la lectura del seu bloc. Vostè porta idees que no he pensat abans.

 9. Annette Pimentel
  18:17 al 18 abril 2012

  Heather té tanta passió per fer que les dones i els seus temes visible! Va ser meravellós parlar amb ella sobre com el seguir aquesta passió ha treballat en la seva vida, de vegades en formes que l'han sorprès, però sempre de manera que l'han portat a veure amb més claredat la naturalesa divina dins de la dona.

 10. Lucinda
  18:46 al 18 abril 2012

  El que un bon tractament per veure la seva entrevista pop-up al meu feed FB aquesta tarda! Espero que estiguis bé, Heather i Jon!

 11. Lani
  21:27 al 18 abril 2012

  Ets tan inspirador, amic meu.

 12. Michelle
  22:24 al 18 abril 2012

  Tan poderós. Gràcies.

 13. Coma meus crostes
  12:22 el 19 abril 2012

  Magnífic! Una comprensió femenina Tal amorosa del món de la dona.

 14. Sarah
  12:14 el 20 abril 2012

  Preciós entrevista. Gràcies per trobar el temps de vostè.

 15. Salvia
  20:55 al 20 abril 2012

  Gràcies per compartir la teva perspectiva. Gran part del que vas compartir sonava com una versió de mi mateix quan jo era petita. També vaig començar a llegir la Bíblia quan tenia 10 anys i volia llegir tot l'assumpte.

  Jo no vaig buscar Estudis de la Dona a la Universitat, però sovint del nostre lloc crec. Espero poder fer-li un cop d'ull al seu blog.

  Has llegit el testimoni de Valerie Hudson Cassler a erudits mormons Testify? Ella té una gran comparació dels dos arbres al jardí per a les dues persones al jardí. És molt perspicaç. Em recorda la importància de totes aquestes històries de naixement. (Sóc un bebè mica de gana després de la celebració de recent nascut d'un amic avui. Meu fill menor és gairebé 3 i estic gairebé 45 ...)

  http://mormonscholarstestify.org/1718/valerie-hudson-cassler

 16. Lia Collings
  06:01 del matí del 13 maig 2012

  Em va encantar aquesta entrevista, Heather! M'alegro molt el seu punt de vista reflexiu, centrat en la causa de la vida que et va portar a on més fer una diferència en les formes del món-casa, però que ha trobat per contribuir encara fora.

  Ditto a la xerrada impressionant per Valerie Hudson.

 17. Petra
  16:11 al 8 setembre 2012

  Gràcies! Vaig pensar que era un dels tipus. Jo sóc tan diferent a tots els altres que conec. El teu testimoni d'hora, la connexió a terra en l'Evangeli, les experiències espirituals, l'actitud i la manera de fer vincles espirituals és similar a la meva. Pel que he llegit sobre vostè, pensem igual. Gràcies pel teu bloc. Em sento empoderat, curiosament.

 18. Trisha
  22:34 al 1 juny 2013

  Gran entrevista, estic molt contenta que vaig topar amb el teu bloc, mentre que la preparació d'una lliçó per als meus dones joves en el sacerdoci. Estic molt emocionat de submergir-se en el seu blog i aprendre més. Gràcies per compartir el seu coneixement i passió amb tots nosaltres :)

Deixa un comentari

SEO Powered by Platinum SEO de Techblissonline