25 abril 2012 per admin

13 Comentaris

Bondat Té una estocada a Ella

Bondat Té una estocada a Ella

Catharine Platt McGraw

D'un Cop d'ull

Criat a Bahrain i Dubai com la filla d'un falconer, Catalina va tenir l'exposició primerenca als cicles de vida i els rituals d'animals, que profundament va informar a la seva comprensió de l'evangeli. Avui, ella abraça la complexitat i la confusió de la vida, sobretot com una sola dona en l'Església, en la creença que les respostes a les preguntes espirituals vénen de lluita de tota la vida amb Déu i la interacció amb altres membres de les nostres comunitats eclesials.

Quan jo era molt jove, el meu pare va ser contractat per anar a Bahrain perquè podia criar falcons en captivitat. Els àrabs estan molt invertits en l'esport de la falconeria, però amb problemes de pèrdua d'hàbitat i químiques, la població de falcó no ha estat delmada. Així que la cria en captivitat és de gran interès per a ells.

La falconeria és quan la caça d'altres aus i animals que utilitzen el falcó. Es treballa amb un falcó, vostè es converteix en un soci amb aquesta criatura del cel que baixa en el seu puny. És una gran aliança, i he tingut el privilegi des que tenia dos o tres per poder ser part d'aquest tipus de relació.

Diverses cultures-xinesos, indis, àrabs, francesos-entrenar les aus de rapinya de diferents maneres. En tots ells, però, al final el falcó només porta la presa a la terra. I a continuació, el caçador s'acosta i li dóna a l'au una oferta millor. El falcó s'està establint allà amb el conill o el que sigui que està tot cobert de pèl o plomes i que haurà de treballar per aconseguir tot el que fos, pel que arribar a un tram nu de carn. En realitat és molt menys carn del que el falcó té davant seu, però està familiaritzat amb vostè. Vostè és un bon soci per a això. Així que salta en el seu guant, pren la carn preparada, i després et porti a la presa de distància.

Quan tenia 9 anys, vam sortir de Bahrain per a Dubai, i la meva casa era el centre de Recerca de Vida Silvestre de Dubai. Els falcons i altres animals creen un ambient fantàstic per créixer en, en primer lloc perquè són interessants, però també perquè no puc imaginar a enganxar en el món natural sense ells. El món funciona i encaixa en aquestes fascinants, belles maneres, desordenat, i com algú que treballa amb animals, ets una part d'això. Els actes de la cria i el seguici i el morir i menjar-se els uns als altres eren part de la meva infància. És una introducció al pla de salvació: el que va venir abans, el que és ara i el que està darrere.

Els teus pares assenyalen aquestes connexions espirituals oberts a vostè com vostè estava creixent amb els animals?

Per descomptat. Els meus pares vénen de quatre generacions dels mormons. Creuem les planes. I són, cadascun a la seva manera, molt interessat en el panorama general de l'evangeli. El meu pare és un ecologista, molt científic, i és molt captivat amb l'evangeli i la seva capacitat per unir a Déu i el món natural. Així que crec que en vaig heretar el sentit que no hi ha separació entre la bona ciència i bona religió. Tots dos faran que el món màgic. La meva mare, d'altra banda, m'ha mostrat que vostè lluita amb les coses, tant si és un animal moribund o alguna altra cosa-que dura la porta a Déu, i que només treballa cap a fora davant d'ell. Suposes que es vol molestar al Senyor i lluitar amb el Senyor fins que Ell vingui i que una resposta, una resposta que no sempre és el camí més fàcil. Vostè ha de demostrar amb tota tu. Les seves mascotes encara moriran, vostè encara té preguntes sobre la doctrina, la vida seguirà sent dur, però és en la lluita lliure que s'arriba a respostes sobre per què.

El que va ser l'experiència de l'Església creixia en aquests països àrabs?

Va ser meravellós. Va ser genial ser un mormó en la cultura musulmana, no només per l'efecte conjunt dels valors de la família musulmana a la societat, però sobretot a causa de les dones. Set anys en una escola de nenes àrabs em va alliberar de moltes de les limitacions que enfronten les nenes d'Amèrica Llatina i també em exposats als forts educats, dedicats, les dones, plenes de gràcia que aquest món pot conrear.

Sóc la gran de quatre fills i, per a alguns de l'època, que eren els únics membres de l'Església en l'àrea, o només hi havia unes poques persones. Tot el temps jo estava creixent, vam tenir església a casa nostra, que no era gran, i plena cada vegada més persones en aquest país. Celebrem el dia de repòs divendres a causa que és el dia la gent té fora del món àrab (com una mena de dia d'adoració). Nosaltres els nens s'aixecaven al matí de dissabte i reorganitzar tots els mobles de la casa en files de seients. La cambra de bany no tenia una classe en el mateix, però cada altre racó i esquerda exterior-fins i tot amb els animals incubadores tingut una classe de l'Església va en ella. Suposo que el dia d'avui que una oficina o saló de classe tindran els cranis i les incubadores-hi! Com pots tenir Seminari sense les incubadores va?

Així que va ser el nostre treball per reorganitzar la casa per l'església en el matí, mentre que els meus pares van donar la volta a la ciutat per recollir a altres persones que es veuen a conèixer amb nosaltres. I des del moment en què tenia 14 o 15 anys, em van ensenyar la nostra Escola Dominical de vegades, així que no hi hauria prou mestres per a les altres classes també. La idea que entres a l'església i els bancs ja estan asseguts allà. . . Això està molt bé, però per a mi encara em pregunto: Per què no són els nens de 7 anys aquí la creació d'? On són els joves de 14 anys estan preparant per ensenyar? Cada setmana, vaig haver de posar els músculs i el cervell en trobar la manera de trenta persones més anaven a cabre a casa meva per al culte i en l'alimentació de tots ells després. No sé si jo hagués estat capaç de lluitar a la meva manera en un testimoni, si no m'haguessin demanat una inversió tan personal en el culte.

La meva família no era només l'església espiritualment, però l'església organitzativament, així que els meus pares estaven sempre innovant en la manera com va dur a terme els programes de l'església. Les restriccions per al compliment de la nostra participació-que porta a l'Aràbia Saudita i altres països-són molt estrictes, i no eren sovint les decisions que calia fer sobre la millor manera perquè ens trobem. En la seva joventut, vaig veure els germans en el lideratge de l'església a Salt Lake City a prendre decisions sobre com anàvem a adorar que no tenien cap experiència personal que els qualificava per fer: un home blanc més a Utah decidir la millor manera de tractar amb els governants de l'Orient? . . . i, no obstant això, farien exactament la decisió correcta, més enllà de qualsevol capacitat que tenien en la seva saviesa personal. He vist que moltes vegades. Perquè vaig créixer supervisa, nosaltres, els nens tenien un munt d'exposició al lideratge de l'Església que visitarien i passar a través del meu casa, així que no crec que em sento la distància que molta gent se sent a partir dels interessos, l'humor, la tonteria de la persones que es deien "Els Germans". Per exemple, el élder Packer és un apassionat de les aus i passaven hores parlant amb el meu pare sobre ells. Cada vegada que viatjava als Estats portaríem fotos i ous i plomes per a ell. Tenir aquest tipus de coneixement, i passar el temps d'escoltar explicar històries, em fa apreciar ells molt més profundament.

Potser perquè vaig tenir aquestes experiències personals amb les autoritats Generals com un nen, no em sento que he de viure només per les seves pronunciaments en el buit. Més aviat, em abraçada a l'acte de tractar de fer una església que salva la gent a través dels seus millors esforços, i per la gràcia de Crist. Sento que clunkiness, que l'intent d'armar coses dispars però sants. Crec que els més vides que les que pertanyis, menys trivial de la predicació se sent perquè sent que, fins i tot si un sermó no s'aplica a vostè personalment, només desitja que Arete o David podien sentir aquestes paraules inspirades. Vostè està realment invertit causa de les seves connexions personals amb els altres, i per mitjà d'aquesta inversió, les paraules copeja a casa a vostè. Tenim aquesta responsabilitat de ser traductors, per afirmar que el paper de l'Esperit Sant com el nostre perquè puguem interpretar el que diuen els nostres líders en el llenguatge de la nostra particular, la vida a les nostres necessitats particulars. Això és molt més eficaç que la que diu, "Ells no m'entenen. Ells no estan parlant a mi. "La paraula grega per l'Esperit Sant és parakletos, que significa" el que crida a la part de "o" des del costat de. "De qualsevol manera, és a dir," la paraula de Déu hi és per qui ets, on ets. "És la nostra responsabilitat trucar als nostres costats. Crec que podem exigir que l'Esperit Sant a complir el seu paper en la presa de la retòrica de l'església parlar amb tots nosaltres en les nostres necessitats i circumstàncies variades.

Crec que podem exigir que l'Esperit Sant a complir el seu paper en la presa de la retòrica de l'església parlar amb tots nosaltres en les nostres necessitats i circumstàncies variades.

No he hagut de fer front tant de la cultura mormona que les dones als Estats Units parlen. És totalment aliè a mi. Em sento com que puc posseir gran part de l'ascendència pionera de la meva herència, així com l'ascendència espiritual que sento en la meva ànima d'altres cultures. Puc reclamar les dones que han estirat la seva fe en els últims extremitats i després va seguir el seu camí i pres vol. És el poble-yness de l'Església que jo estimo, el fet que em necessita, que tinc un lloc real en l'Església, molt més del que podia tenir l'esperança d'omplir. Cada minut, en aquest moment, em necessita.

Com s'ha mantingut aquesta sensació des que es va mudar als Estats Units i ja no es necessiti la manera més completa per la institució simplement per fer que funcioni, com ho vas fer créixer?

Vaig anar a la universitat en la seva majoria als Estats Units, i jo estava en una mica petita sucursal fora d'un petit poble de Minnesota. Era una petita comunitat agrícola. No sé si, en la meva petita escola d'arts liberals, hauria estat capaç de fer una transició suau als tradicionals Societat Americana de Socors, però el lideratge branca em vaig posar immediatament a Primària, on estava a càrrec de Temps de Cant i recursos compartits les edats del temps i la meva pròpia classe 4 -. 8 Jo estava completament acceptat per la gent d'aquesta branca tan ocupat i involucrat en les vides dels seus fills i en la vida dels adults. La gent necessita algú que escolti, algú que se senten té temps per a ells, i sóc un apassionat del meu paper de tia comunitat. Sento que hi ha realment una necessitat per als nens tenir algú que no és un pare i, no obstant això no és un company, algú que els escolti a ells i dir el meravellosos que són. Estava passant el temps amb una nena de 8 anys d'edat, recentment i ensenyar-li a utilitzar les notes al peu en les escriptures. Això no és una cosa que els seus pares s'inclinen a fer. Jo no sóc un pare, però jo sé on són les notes al peu, i ella i jo podria aprendre sobre llagostes a Levític!

Sento que això és part del que mantinc un lloc en l'Església. Hi ha tantes coses per fer, i potser el que ve d'haver de moure les cadires i ensenyar a les classes com un nen que em sento d'aquesta manera. Segueixo buscant aquestes maneres em necessita.

Com trobar els pares reben la seva voluntat de ser "tia comunitat"?

Encara he de trobar un pare que és sospitós i distant. Seria molt diferent si jo fos un home perquè jo probablement no seria capaç de cuidar els nens, sinó que apareix a l'església i després d'un temps aquestes mares molt acurades i pares em dirà: "Escolta, segur que pots cuidis nostres nens! "Als nens els empènyer als seus pares per la porta o pidolar per la seva mestra visitant que vingui. (Que sóc jo!) Aquests nens han de tenir una idea distorsionada del que les mestres visitants es deu al fet que per a ells és quan em venir a jugar Swamp Monster i tenim entremaliadures salvatges mentre mare està sola. Ells estaran molt decebut quan creixin per descobrir les mestres visitants no inclou Swamp Monster.

Les seves mares han de recordar que ells es van casar adults o anar a la botiga de queviures per si mateixos o persegueixen els seus propis passatemps. Si puc enfortir la llar i la família, com a lema de les Dones Joves, diu, no puc fer això tot el temps, i jo estic desesperadament necessitava. Fins i tot en famílies molt tradicionals, per no parlar d'alguns dels barris que he estat a on els nens són criats per un avi o cosí, les mares necessiten una altra persona per entrar i el funcionament envolta amb els nens al parc.

M'intriga el fet que vostè té tanta devoció a la maternitat i la paternitat i no obstant això no és una mare a tu mateix. Em pot dir més sobre d'on ve això?

Quan jo era petit, no m'agradava nines. M'ha agradat els animals, però algunes de les expressions maternes que són normals no eren meves. Realment em vaig esforçar a voler ser el que el meu Pare Celestial havia fet que jo sigui, però no m'agraden els nens d'aquesta manera cursi. El meu pare és realment en els nens, i crec que em va ajudar a adonar-me que no ha d'agradar els nens com els proto-adults, però que es podia apreciar com els seus propis éssers en l'espai i el temps. Quan vaig agafar aquesta meravella, que el salvatge desordenat dels nens, llavors jo vaig començar a estar emocionat per això.

Quan jo tenia deu o onze anys, em vaig començar a tenir preguntes sobre les dones i de gènere i el matrimoni i totes aquestes coses a Déu, i realment vaig tractar de fer-la lona-lectura de les Escriptures, el dejuni, l'oració i la relació amb Déu que es va desenvolupar va ser un que realment em va fer voler ser mare, si jo tenia o no fills. Al voltant d'aquesta edat, vaig començar a sol · licitar llocs de treball de mainadera només perquè els pares tenen una o dues hores de temps per respirar. Així creient que podia ser una persona que va estimar i va donar lloc (la meva definició preferida de la maternitat), no importa el que la meva situació era nen, sens dubte va començar a les deu o onze anys. Vaig tenir una bona ratxa d'anys, quan la maternitat no era ni tan sols una opció, però en la cura i l'ensenyament i el líder fos part de les meves activitats regulars, em preparo per al moment en què la maternitat era físicament una opció, però encara no és una realitat per a mi.

Com s'aborda la solteria en una església que parlen molt sobre el matrimoni?

Sempre em vaig suposar que jo pugui arribar a les respostes a través d'una relació amb Déu, i que les respostes no seran simplement lliurar a mi. Sento Ell dient: "Has de treballar en això, vostè ha de trobar les seves pròpies respostes." Aquesta és la manera que m'apropo ser solter: és un lluitar amb Déu. Les coses mai s'han posat a les meves en petits i agradables paquets. La vida preenvasats no encaixa. He hagut d'elaborar la meva pròpia vida, la meva pròpia identitat, tot i que de vegades ha estat solitari. Excepte que no ha estat sol en el sentit que ningú més ha d'anar en contra d'ella. He vist tanta gent-passat i present-lluita amb la solteria i altres situacions que s'aparten d'alguna norma percebuda que tinc una visió molt més àmplia del que abasta l'església i ens dóna suport en el que jo crec que algunes persones tenen.

M'encanta la doble negació en la carta de Pau als Hebreus, on diu: "Nosaltres no tenim un gran sacerdot que no pugui ser compadir de les nostres debilitats." Atrapa el moment en què clamem diem: "Ell no entén ! No sento les diferències ", i Pau està dient:" que Déu creu que no es pot entendre? Aquest és exactament el tipus de Crist que no té. Vostè té un Crist que poden patir i sentir juntament amb vostè. "Pau ens diu que perquè ell va ser a través del nostre dolor i se'n va anar a través d'ell sense pecat, podem acostar-nos confiadament al tron ​​de la gràcia. No vénen arrossegant o xiulets a aquest. Vine amb els teus problemes, les teves diferències, el seu "jo-no-cabre", les seves rebequeries, les seves lluita, i acostar-nos confiadament al tron ​​de la gràcia. Aconsegueixi el confort d'aquesta manera.

No entenc per què no he trobat a algú, i això que mai no pot fer amb algú per la resta de la meva vida, fins i tot quan totes les fibres del meu cos de vegades demana a crits que la connexió física amb algú. Per viure amb aquests sentiments, sabent que jo vull menjar el meu braç fora alguns dies perquè és molt intens, i pensar que potser no hi hagi una resolució o una expressió que en aquesta vida, requereix que acostem confiadament al tron ​​de la gràcia, ja que significa que prega o predica sermons a mi mateix, reunir el que Pau anomena l'Evangeli "molts esplendorosa", i exigint que l'evangeli ha de poder parlar amb mi.

Per viure amb aquests sentiments, sabent que jo vull menjar el meu braç fora alguns dies perquè és molt intens, i pensar que potser no hi hagi una resolució o una expressió que en aquesta vida, requereix que acostem confiadament al tron ​​de gràcia,

Com afecta l'organització de l'església l'ajuda en aquesta lluita amb Déu?

Em sento tan feliç que-en part a causa de l'Església l'organització-he estat donat experiències on veig les múltiples angoixes i la malaptesa i els punts forts que m'envolten. El que em manté lligat és la meva creença que l'evangeli no és una cosa de pràctica enrarit que un pot fer al cim d'una muntanya. Certament mai he trobat una altra cosa que crida al món quotidià per a les mateixes emocions còsmiques que fa l'evangeli. I això inclou a la seva gent-yness. . . els músculs múltiples anomenats de treball amb peses lliures. . . la kludginess de tractar d'equilibrar aquestes coses. . . això és el que ens converteix en el seu conjunt.

Crist demana als deixebles en un moment donat, quan els altres s'han anat perquè no ha produït pa, "També vosaltres em voleu deixar?" Els deixebles responen: "A qui anirem? Tu tens el do de la vida eterna. "Crec que per a una gran quantitat de vida, les proves no són l'accident de cotxe, el fill esgarriat, el fet que no podem ser mares. La prova és que estem en el temps del que no som. La pregunta és: "Qui sabia Déu que jo sigui abans de venir aquí? Qui sap ell el que puc arribar a ser? "

Sincerament, imagino que quan em trobo amb Déu que va acariciar al sofà al costat d'ell i dir-li: "Tu, vine aquí! Així com vostè està! "Els meus pares celestials no em volen en algun clonat, la versió neta. Ells em volen amb el meu peculiar sentit de l'humor i la meva prosa sobre-porpra i la part de mi que es baixa i mira als insectes de la papa. Ells em volen així. M'encanta la gent-yness de l'Església: Aquest nen engomat el banc a la mort, el 80-anys d'edat, dona que està al meu costat adormit perquè ella ha de prendre els seus medicaments a les 4 del matí, però encara ella mateixa es posa a l'església. . . . M'encanta aquest aspecte, l'Església porta a l'evangeli.

La meva mare està crònicament malalt amb molts problemes de salut, incloent la poliomielitis als 4 anys, i totes aquestes coses han estat horrible per a ella, i no obstant això ella m'ensenya sobre la promesa que serem curats, que tindrem salut en el nostre melic i medul · en els nostres ossos, perquè la salvació és la forma real de la salut del Déu que porta salvació en les seves ales. I pel que veig l'església com un vehicle per l'Evangeli-com el que porta la curació i la salut a través de la ximpleria de ser allistat en el desplegament de l'obra de Déu-per fer-me un ésser que és més probable podria passar l'estona amb els meus pares celestials.

Com afecta aquesta apreciació pel desordre i la complexitat de l'existència jugar en altres àrees de la seva vida? És una cosa que dóna color a la seva perspectiva més enllà de la seva experiència a l'església?

És el meu amor per la forma en què el món s'adapti junts que em va portar a un estudiant universitari i la ruta de postgrau en anglès Literatura i Classics (grec antic i llatí). He perseguit la idea que les coses dispars s'entrellacen per fer que el món màgic. No és la bellesa insuportable a "Una polsera de pèl brillant sobre l'os" que encara em fa plorar. He volgut aprendre a veure el-ness triat d'un so d'entrada de línia, en l'art visual, en la poesia, en manaments de totes les formes en què podria haver estat d'una altra manera. En veure els fils que teixeixen entre si per formar el món fa que sigui més carregades, més màgic.

La literatura grega antiga és sovint tan altament forjat: vostè entra en un món on brillen fins i tot les decoracions del sostre de forma massiva, en el que significa ser la llar és suficient natiu i prou estrany que pot canviar el nostre món.

Trobareu que el bé té una estocada a la mateixa.

Per a mi l'experiència més intensa és una forma d'art anomenada tragèdia, que és més que històries de les coses terribles que succeeixen. És un drama que es crea un espai que requereix molta precisió pel que és normal en alguna àrea. . . i l'aniquila. Per exemple, un joc crida a la idea que una bona dona serà alhora una bona esposa i una bona mare. Fins aquí tot bé. Es diu llavors que aquesta dona en particular, com una bona mare, ha de matar l'home que va matar la seva filla petita. També demana l'horror d'una dona matant al seu propi marit. El problema és que la mateixa dona està matant el mateix home. Brutes! Vostè en l'audiència veu abismes en el que vostè pensava que era un paquet complet contracte de ser una bona esposa i una bona mare. Vostè té una lluita amb suposades normes tan gran que no es pot imaginar que algun dia posar el seu món de nou i continuar.

El que queda és un-ness connectat abans i sota les normes de la societat. T'has quedat amb les relacions fetes no dels de-per descomptat-bles-, ja que han experimentat el seu aniquilació, sinó d'elecció. S'arriba a una comunitat-que fins i tot pot ser de diverses parts de tu mateix-on el compromís de combustible alternatives radicals, on els dubtes dentats troben refugi, on s'empeny la cistella de la mà al ritme de tan diferent baterista. Vens amb valentia a un Déu que dóna poder no mitjançant l'eliminació de la falta de sentit, el dolor, sinó per la va ficar al mig d'ella. Trobareu que el bé té una estocada a la mateixa.

D'un Cop d'ull

Catharine Platt McGraw


Ubicació: Los Angeles, CA

Edat: 38

Estat civil: Divorciat

Ocupació: Mestre, administrador

Escoles d'Estudi: Carleton College de la Universitat de Birmingham (Regne Unit), la Universitat de Pennsylvania, Universitat de Califòrnia - Los Angeles

Idiomes que es parlen a casa: Anglès

Himne preferida: "Des Cases dels Sants"

Entrevista realitzada per Neylan McBaine . Fotos s'utilitzen amb permís.

13 Comentaris

 1. Neylan McBaine
  09:54 del matí del 25 abril 2012

  Parlar amb Catalina era una experiència estètica: ella té la més bella de l'accent de créixer en el Mig Orient, i, encara que algunes persones poden escriure amb tal profunditat, que és inusual per parlar amb algú la comunicació verbal és tan poètic. Catalina diu que recita poesia per a si mateixa. Els efectes dels que són evidents en la facilitat amb què expressa les creences espirituals profundes. Estic encantat que Catalina va compartir aquestes idees amb els lectors MWP.

 2. Liz Shropshire
  10:15 del matí del 25 abril 2012

  Em va encantar aquest! Catalina, les seves idees són tan profund i perspicaç. Neylan, gràcies per trobar-la.
  La meva part favorita és la següent: "... Jo abraçada l'acte de tractar de fer una església que salva la gent a través dels seus millors esforços, i per la gràcia de Crist. Sento que clunkiness, que l'intent d'armar coses dispars però sants. Crec que els més vides que les que pertanyis, menys trivial de la predicació se sent perquè sent que, fins i tot si un sermó no s'aplica a vostè personalment, només desitja que Arete o David podien sentir aquestes paraules inspirades. Vostè està realment invertit causa de les seves connexions personals amb els altres, i per mitjà d'aquesta inversió, les paraules copeja a casa a tu. "
  Caterina, espero que puguem complir amb un d'aquests dies a Los Angeles. Vaig allà sovint. Gràcies de nou per les seves idees!

 3. Joyce Woolf
  10:18 del matí del 25 abril 2012

  Bellesa d'aprendre, bonic llegir.
  Gràcies

 4. Bryan Catanzaro
  10:54 del matí del 25 abril 2012

  Em va encantar aquesta entrevista i vaig a portar aquestes idees amb mi durant molt de temps. Gràcies.

 5. Karen Rosenbaum
  6:00 pm el 25 abril 2012

  Catharine, En un semestre a Ithaca, sabia que els seus pares-i probablement vostè també-com un nen petit. Recordo la seva casa-i sobretot els falcons al pati del darrere. Va ser fascinant per a mi llegir sobre les seves i les seves experiències. Sempre m'havia preguntat què havia estat de la seva família!

 6. Barbara Falconer Newhall
  19:32 al 25 abril 2012

  Això és fascinant. I he d'admetre que, per mi, la part més fascinant d'aquesta història és la falconeria!

  Que els àrabs caldria "importar" 1 falconer dels EUA, ja que han participat en la falconeria durant tant de temps, em sorprèn.

  A més, sempre m'he preguntat com el falconer aconsegueix la presa lluny del falcó. Ara ho sé.

  Una dona molt interessant. Gràcies per això.

  Barbara FALCONER Newhall

 7. Nicole
  18:37 al 26 abril 2012

  Vaig créixer a Aràbia Saudita i va passar 5 anys a Los Angeles, que em va fer sentir molt connectat amb aquesta entrevista. Em van encantar tots els pensaments de Catherine. Especialment el "peopleness" de l'església, que és una cosa que he estat tractant de posar en paraules per un temps. Em va elevar tant.

 8. Annette Pimentel
  07:26 del matí del 29 abril 2012

  Em van encantar els seus records de l'església al país! Un parell de diferents moments de la nostra família ha viscut en llocs en els que la llar és l'església, i espero, l'esperança, l'esperança que aquestes experiències vindran a significar, pels nostres fills, el que significava per a tu.

 9. Cm
  22:31 al 3 maig 2012

  Bell, gràcies per compartir.

 10. Charles Randall Paul
  24:41 al 8 maig 2012

  Estic molt agraït de compartir la mateixa tribu amb Catharine McGraw, i per a la consideració de les seves respostes en aquesta entrevista. Ella entén com estimar les persones a través de fronteres de tot tipus.

  Els meus millors desitjos per a ella,

  C. Randall Paul
  President
  Fundació per a la
  Diplomàcia Religiosa

 11. Joseph B. Platt
  13:25 al 9 juny 2012

  Amb agraïment a Déu i gran alegria us dic Catalina és la meva filla.

 12. Bassam Faress
  Les 3:45 pm del agost 15, 2012

  Brilliant! Créixer en l'Orient Mitjà i especialment a l'Àfrica com un jove convers de l'església m'ajuda a relacionar-me amb les experiències de l'església humils tan típiques en les àrees on és menys establert la seva presència. Estic impressionat que l'estil poètic de Catharine i excel · lent domini lingual en la seva capacitat d'expressar els seus sentiments profunds podrien comprometre i inspirar a qualsevol lector reflexiu. Hi ha massa coneixements desitjables molt i possibles cites citables briliantly compartits. No obstant això, si em demanessin que seleccioneu-ne una, llavors pot haver de ser: "Jo he perseguit la idea que les coses dispars s'entrellacen per fer que el món màgic ... En veure els fils que teixeixen entre si per formar el món fa que sigui més carregada, més màgic ".

 13. Michelle Moody
  10:18 del matí del 10 agost 2013

  Jo també vaig créixer en el Mig Orient entorn a la vegada que vostè. Això va portar un munt de records i sentiments que tinc sobre créixer a Kuwait i les experiències que vaig obtenir en el creixement d'estimar l'evangeli en un entorn únic. M'encanta la gent d'aquesta regió i espero tornar algun dia. Gràcies per compartir.

Deixa un comentari

SEO Powered by Platinum SEO de Techblissonline