6 març 2013 per admin

24 Comentaris

La llum brillant d'Oakland

La llum brillant d'Oakland

Betty Stevenson

D'un Cop d'ull

Betty Stevenson va créixer en una comunitat afroamericana prop de San Francisco. Després d'espiral a través de les relacions abusives, el tràfic de drogues i la presó, es va unir a l'Església. Betty va servir durant molts anys com la presidenta de la Societat de Socors de la recentment formada Oakland Novena Branch, compost per alguns dels barris més pobres d'Oakland, i ella és la fundadora d'una organització que acull camps de futbol gratis. A més, Betty està criant als seus tres besnéts.

Háblame de la teva vida abans d'afiliar a l'Església.

Jo vaig créixer a West Pittsburg, o Bay Point, com es diu ara, al nord de Califòrnia. Els pobres vivien en un costat de l'autopista i els rics blancs vivien a l'altra banda, però es va construir una escola en la que van portar tots nosaltres junts. Crec que va ser un dels primers en aquest camp per integrar. M'agradaria jugar amb aquesta petita noia blanca a casa seva. Els seus pares realment no els agrada tenir al meu voltant, però ella estava decidida. Ella deia: "Vostè ve a casa amb mi." Si em vaig menjar fos una cosa a casa, ells tirarien a les escombraries. Però per a mi, fins i tot ser-hi era una gesta increïble.

Vaig créixer com el més jove de tres fills. La meva mare s'havia casat amb un home molt abusiu, borratxo que es va convertir en el meu padrastre i així que ens van posar segons. Sento que hem plantejat a la meva mare en lloc de ser a l'inrevés.

Vaig aprendre un munt de coses al barri, i no era res de bo. Em vaig convertir en un producte del sistema Jo vivia polz No hi va haver supervisió d'un adult. Prenent el nom del Senyor en va era una forma de conversa. Les drogues eren una forma de vida. Em vaig ficar en una relació abusiva per un temps. En aquesta foscor, hi ha una boirina que ni tan sols ets conscient fins que vostè comença a rebre la llum. El que em va mantenir humà era el meu amor pels nens petits i la gent gran i les persones que van quedar discapacitades. Jo era molt protector amb els meus propis fills.

Betty als 15 anys

Betty als 15 anys

Vaig acabar a la presó. Jo estava en llibertat condicional per dos anys i la llibertat condicional durant gairebé set anys. Em vaig mudar a mi i als meus dos fills de Bay Point a les planes d'Oakland per allunyar-se de les drogues. He de riure ara, perquè aquesta era la ciutat en la qual les drogues van ser venint, però quan em movia, jo no coneixia a ningú allà, així que simplement no ha connectat. El Senyor m'havia aixecat. M'estava posant en posició per als missioners per venir.

Com va conèixer als missioners?

Els missioners van ser contractant a Oakland, al febrer de 1981 quan van trucar a la porta. Va ser només disset dies des que havia aconseguit la llibertat condicional. El primer que va saltar a la meva ment va ser que eren oficials de llibertat condicional. Així que tipus de treure el cap per la porta i vaig pensar: "No han de ser els testimonis de Jehovà, i jo no vull saber d'ells tampoc." Així que em vaig anar pel passadís cap al bany i estava parat allà quan escoltat un pensament que deia a la meva ment: "Has estat pregant durant molt de temps. Per què no vas a obrir la porta i veure el que volen? "Així que els vaig deixar entrar

¿Va decidir bastant ràpid per ser batejat?

No! Em sorprèn més que ningú que jo estaria involucrat en aquesta comunitat. Jo no vull tenir res a veure amb l'Església. Jo no sabia gens agradable sobre els mormons. La reputació de l'Església entre la gent negra manté a molta gent de l'escolta. Quan en realitat vaig escoltar als missioners, al principi jo no creia res d'això. Es va pensar: "Oooo! Aquestes persones haurien avergonyir-se de si mateixos anar per aquí dient a la gent que ".

Jo estava assegut a casa i l'exemplar del Llibre de Mormón dels missioners m'havien portat era a la taula de cafè. El vaig agafar i vaig començar a llegir. Era simplement increïble. Era com si les paraules van ser gairebé brillant en la meva ment. Quan vaig llegir: "Jo Nefi, vaig néixer de bons pares", les llàgrimes van començar a fluir, i em vaig adonar que no estava sent un pare robusta. No em sentia com si tingués bons pares.

Sempre vaig saber en el meu cor que Déu era totpoderós. Sabia que fins i tot en les meves hores més fosques. Tota la meva vida he cregut en Déu, però jo no creia que es va enamorar d'una nena de negre com jo. Ara, jo acabo de ser sorprès pel Llibre de Mormón. Calia tractar d'esbrinar, em creuria? És cert? ¿Va succeir?

Tota la meva vida he cregut en Déu, però jo no creia que es va enamorar d'una nena de negre com jo.

Crec que dec haver gastat un parell de conjunts de missioners. Quan em van dir que investigui, això és exactament el que vaig fer. El meu germà i la meva germana estaven totalment en contra de la meva incorporació, i jo estava també, gairebé a la dreta fins que em vaig ficar en l'aigua.

El meu onze anys d'edat, filla es va batejar abans que jo. M'havia ensenyat als meus fills, si de veritat vols fer alguna cosa, llavors fes-ho. I això és el que ella va fer: ella es va batejar. Jo li vaig preguntar: "Per què vols unir-te a aquesta església?"

Ella va dir: "Perquè he escoltat els missioners i el que deia tenia sentit."

Onze anys i ella em va dir això. Onze anys passant de 42! Una setmana més tard em vaig batejar.

A quins reptes us presentava amb la unió de l'Església?

En arribar a l'església era com entrar en una llum brillant que fa mal als ulls. A la comunitat que estava sortint de, tothom volia saber, "Què és? Tens aquest resplendor. Per què estàs tan feliç? "Però realment no era feliç. És una sensació horrible per estar tractant de fer aquest canvi. Vaig haver d'esperar anys per sentir l'alegria, perquè tot el que feia era perdre, això és el que sentia. Aquest va ser un viatge aterridor estar allà fora en el món.

Jo dic a la gent que havia de renunciar al meu home, els meus diners i la meva droga quan em vaig unir a l'Església. No en aquest ordre! Els diners era la cosa més difícil del món per donar-se per vençut. Quan estàs allà fora tractant, hi ha una gran quantitat de diners. Diners, diners, diners! El diable no té cap recessió. Que podia fer el que volgués, jo podria comprar res, que podia anar enlloc, i prendre les meves llocs els nens.

Però el Senyor em va fer saber pel poder de l'Esperit Sant que, encara que era tots els seus medicaments, que s'ocupen no era la manera de fer que sigui acceptable per a ell. Així que vaig fer una promesa que mai s'ocuparia de nou. Vaig passar de tenir un munt de diners per no tenir res. Vaig haver aconseguir benestar i cupons d'aliments. Estava recollint llaunes només per tenir prou per comprar una barra de pa. Això va ser per sota de la meva dignitat. Vaig fer malament en el primer lloc per evitar que anem tan baix. Era aclaparador per passar d'haver de tenir que no, però ho vaig fer.

"Aquestes persones no alliberen ningú. Ells reciclen ".

Quan em vaig unir a l'Església, seguia fumant, i jo era addicte a l'heroïna. He utilitzat algunes altres drogues, també-metamfetamines, diferents tipus de píndoles. Vaig renunciar als cigarrets. Vaig renunciar a les drogues. Ningú sabia que jo estava patejant la droga. No m'assemblo a ella. Jo no actuo com ell. La força que havia de venir de Déu de deixar de banda tot el que havia estimat i havia mantingut, bé, em sento realment beneïda jo podria renunciar a tot.

Va ser un moment de solitud. Hi havia renunciat a tota la gent que solia associar-se. Quan em vaig unir a l'Església, els meus vells amics van pensar que havia perdut el cap. Em tornaria a dur a terme aquest Llibre de Mormón i tothom s'aixecava i se'n van. Puc recordar peu a la porta veient ells a peu i pensant: "Home, aquest llibre és millor que tenir una arma."

Al principi, jo realment no tenia cap amic a l'Església, ja sigui perquè era molt vocal. Em va encantar reunió de dejuni i testimoni. Caminaven cap amunt i avall pel passadís amb el micròfon, i tan aviat com van arribar a mi, em va agafar. Deixo que la gent sàpiga que era conscient de l'esperit dels membres-no l'Esperit Sant-que no em volen aquí. Va ser allà mateix, en els seus rostres. Li vaig dir: "Si jo fos el diable, com podria jo? Just fins aquí amb els sants. Aquí és on vénen els pecadors. Aquí és on se suposa que he de ser. "Jo no anava a prendre qualsevol crítica.

Jo estava amenaçant gent i parlant boig. Les dones anaven darrere de la meva esquena i em criticar el bisbe. El bisbe em cridava a la seva oficina i dir: "Ara, Betty, no es pot donar la volta i posar en perill a les germanes."

Betty4

Una germana, Déu la beneeixi i que descansi en pau, em cridava després de l'església, i ella deia: "Vostè sap, Betty, va dir això i allò altre, però jo sé el que vols dir." I jo estava tan agraït que algú es va preocupar prou per dir-me en comptes d'anar darrere de la meva esquena i m'informi.

I el meu vocabulari. Noia, he perdut tres quartes parts de la meva vocabulari quan em vaig unir a l'Església! Jo estaria parlant amb el bisbe i qualsevol altra paraula que estaria prenent el nom del Senyor en va, ja que aquest és el llenguatge d'on vinc. I cada vegada que anava a fer que ell s'estremeixen com si jo l'hagués apunyalat al cor. Vaig arribar a casa i vaig pregar: "Senyor, si us plau ajudeu-me perquè jo no vull matar ningú." Vaig haver de aconseguir un diccionari!

Va ser difícil per ser un dels pocs membres negres de l'Església en la seva àrea en el moment?

Quan vaig començar a assistir a l'església, em vaig posar molt militant. Jo volia saber, "On són els negres?" Sabia que havia de tenir alguns. Així que em vaig posar a buscar a la història de l'Església dels Sants dels negres, i els vaig trobar. Elijah Abel va ser el primer home negre que José Smith va ordenar sacerdot. La seva posteritat va ocupar càrrecs a l'Església. Hark Lay and Green Flake conduir el primer vagó a la vall de Salt Lake, i en realitat eren els dos primers a terra. Després es van tornar aquest carro voltant i van tornar i van recollir més sants. Jane Manning James. Les històries d'aquests sants negres estan començant a emergir.

Quins van ser els seus primers crides?

Poc després em vaig unir, en lloc de l'Escola Dominical, que havien nosaltres anar a una reunió de lideratge. Vaig aprendre algunes coses i m'estava començant a veure que tenia la capacitat de lideratge. Finalment em van cridar per ensenyar la classe de relacions socials en la Societat de Socors. Crec que vaig ser guiada per ensenyar aquesta classe perquè jo pogués aprendre a portar-se bé amb la gent.

Quan em vaig unir a l'Església, estava a Oakland Fourth Ward. Després es van traslladar les coses i estàvem en una altra sala amb un altre bisbe. Jo vaig pensar: "Oh, no. Ara he de trencar una altra polz "Estàvem en una sala amb les persones molt riques que vivien al turó. Em vaig quedar sorprès en veure com algunes d'aquestes persones vivien. La seva riquesa! Les cases en què vivien! Els seus barris! Els seus jardins! Jo estava com, "Senyor, ¿on són aquestes benediccions? M'he perdut el vaixell? "

L'Església que va canviar, però també veure el seu servei i la pertinença a l'Església canviï seus barris i branques?

Oh, si. Van començar a adonar-se que molts d'ells es trobaven en aquesta petita bombolla i amb la finalitat de servir com se suposa que, sobretot en la Societat de Socors, ha de sortir de la bombolla.

Un dia que estava plovent, i aquestes dues dames de dalt al turó baixar a visitar em ensenyi. Jo els vaig dir: "Saps el que això ha de ser, per dues dones blanques riques baixin a la pluja a visitar? És un miracle ".

Només van riure. "Sí".

Al principi la gent només aniria llocs si em vaig anar amb ells. Jo ho entenc. És només la por. En aquests dies vaig a anar a un lloc i pensar: "Senyor, tinc pressa i sortir d'aquí."

I al meu cap, que he sentit, "Vostè solia ser tot aquests carrers, en la foscor, l'administració de fàrmacs, i que ni tan sols pensa en això llavors."

Per això dic: "Bé, si vas a treure aquest tema, crec que vaig a anar a fer el que he de fer", i jo a fer menjar a les germanes o encoratjar o el que sigui.

Jo havia estat un membre d'un any o dos quan la Novena Subdivisió d'Oakland es va formar i em van trucar com a presidenta de la Societat de Socors. En aquest anomenat, he après un munt de coses sobre portar-se bé amb la gent i per què la Societat de Socors va ser organitzada i el que significava per a les dones a aprendre a donar suport finalment i estimar els uns als altres. Aquest va ser un temps increïble, per construir aquesta petita branca.

Era una branca dins de la ciutat d'Oakland, oi?

Era un grup de veïns, de veritat. Hi va haver conversos que surten de les planes d'Oakland, i jo sabia l'idioma que parlaven. Com a presidenta de la Societat de Socors, que no podia trobar ningú que baixi a aquesta zona per visitar a ensenyar o prendre un àpat, res. Així que jo estava fent tot, jo i els meus fills.

Quan el primer president de la branca va ser alliberada, tothom va quedar en llibertat, però em. Així que era presidenta de la Societat de Socors per al segon president de branca. Quan va ser alliberat, jo encara era presidenta de la Societat de Socors per al tercer president de branca. Quan va ser alliberat, em van trucar de nou per ser presidenta de la Societat de Socors. Jo els vaig dir: "He de ser posat en llibertat, o em vaig a perdre la meva ment." Així que em vaig alliberar d'això i em van trucar per ser el president de les Dones Joves de. "Espera", em vaig dir: "Aquestes persones no alliberen ningú. Ells reciclen. "I aquesta és la veritat! Així que vaig servir com a tal durant un temps.

Ara aquesta petita branca està sota la tutela, l'Ninth Ward d'Oakland.

Finalment em van cridar per representar la Novena Subdivisió en la comunitat internacional d'Oakland, així que vaig tenir l'oportunitat d'estar exposats a vietnamites, xinesos, Hmong. També treball amb el Grup Gènesi.

Què és el Grup de Gènesi?

La Primera Presidència va adonar que els membres negres sentien alienats, per la qual cosa va iniciar el Grup Gènesi, que és sants negres reuneixin per servir. La nostra missió és la mateixa que la missió de l'Església. Vam començar com un petit grup i ara les organitzacions de Gènesi són tot. Aquí, a Oakland, fem un programa del Dia de Martin Luther Rei cada any al Centre Interstake pel temple. Des de fa diversos anys, també ens hem posat en una obra de teatre sobre primers sants afroamericans.

Betty3

L'amor en la comunitat que ha sorgit d'aquest grup és increïble. El treball que fem, no pot ningú més ho faci més que nosaltres.

He fet una mica de parlar en aquests primers anys quan jo era un nou membre. Vaig parlar en BYU Conferència de la Dona i estava en un llibre, una cosa extraordinària. PBS va fer un especial sobre els mormons i em va entrevistar. És increïble per a mi que escoltar a mi mateix en aquest llavors, dir coses que realment no sé encara! Jo havia llegit que si obria la boca, el Senyor parlaria per mi. I això és el que vaig fer.

Convertir Mormón realment transformar la seva vida.

Convertir-se en un Sant dels Últims Dies. No m'agrada "mormó." La comunitat de negre havia de desfer-se de la paraula "nigger". Ara és la paraula-n. Els negres van prendre la paraula-n i van fer seva. L'utilitzaven en bones maneres, les males maneres, formes lletges. Van començar a cridar un a això. Al voltant d'un any o dos enrere vaig escoltar a alguns nens a parlar, dient: "Nigger Nigger que això i això." Vaig anar a dir alguna cosa, esperant a ser negre, i era alguns tonganos i alguns nois blancs dir els uns als altres " nigger. "Jo vaig negar amb el cap i va pensar:" Prenem aquesta paraula i ho va fer legítim ".

Els Sants dels Últims Dies han fet el mateix amb la paraula Mormón. La gent va donar aquest sobrenom perquè la gent no creu que érem cristians. El prenem i vam córrer amb ell. I ara arribem a corregir-ho. Hem de desfer-nos de la paraula-M. Vaig escoltar una de les autoritats Generals ens diuen, l'any passat o l'any anterior, "Sortir de fer-ho!"

S'ha de ser corregida. Jo dic a la gent: "Pots dir que ets tot el que vulguis, que et pot ensenyar als seus fills a cridar-se a si mateixos el que sigui, però jo estic ensenyant meva sobre Jesucrist. Si vols ser el meu amic, no em diguis no Mormón. No responc a això. Dono testimoni del Llibre de Mormón, però sóc un membre de l'Església de Jesucrist dels Sants dels Últims Dies. "Si ells no tenen temps per escoltar tot el nom, llavors, sacsejar la pols dels peus !

Gràcies per la correcció i el vigorós testimoni vostè!

Digues-me d'on ets i el que estàs fent ara.

Estic a Bay Point. Mai m'hauria imaginat que estaria de tornada aquí. Jo no crec que mai deixaria la Branca IX, per una cosa. Però fa dos anys em vaig trobar de nou a la dreta aquí a Bay Point buscant en els llocs que solia anar i solia viure.

Algú em va dir el Senyor sabia que necessitava dos àngels que passen per aquesta vida amb mi, i el meu fill i la meva filla ha estat que, al meu costat. Quan la meva néta va ser assassinat en un accident automobilístic el 2007, que va deixar tres grans-néts. El meu fill i jo vam prendre la responsabilitat d'ells. Hem estat plantejant des de llavors.

Betty1

Vaig formar una organització, Esperança PC: Ajuda Obrir Possibilitat, fomentar el canvi positiu. A través d'aquesta organització, el meu fill i jo hem posat en camps de futbol gratis per venir per amunt en tretze anys. Tres dels jugadors del meu fill que es trobaven al seu equip quan eren petits individus estan jugant futbol professional ara. Una de les mares van dir que el meu fill era la primera persona que va posar una pilota de futbol a les mans del seu fill.

Estic ocupat com una abella, visito l'ensenyament i portar a la gent a pagar les seves factures i aquestes coses. Presidentes de la Societat de Socors em diuen, em tenen en el seu marcatge ràpid. Jo no em paguen pel que faig. He de pagar per obtenir gas per anar a ajudar a algú. La construcció del Regne de Déu en aquesta terra és la raó per la qual segueixo aquí.

D'un Cop d'ull

Betty J. Stevenson


Betty1
Ubicació: Bay Point, Califòrnia

Edat: 70

Estat civil: Solter

Nens: 2 nens, Rodney Parker 52, Shante Randles 44

Ocupació: antigament una mare adoptiva, a càrrec de l'oficina de les dones maltractades a Richmond, Califòrnia, i l'altaveu sobre la violència domèstica, ara criant a tres besnéts

Baptisme: 5 juliol 1981

Escoles d'Estudi: l'escola intermèdia i alta a Bay Point, GED, llista 2 semestres de Dean Merritt College, certificats en el desenvolupament de la primera infància i els serveis socials comunitaris

Idiomes que es parlen a casa: Anglès i Paperera

Himne preferida: "Crec en Crist"

Entrevista realitzada per Annette Pimentel . Fotos s'utilitzen amb permís.

Comparteix aquest article:

24 Comentaris

 1. Nicole
  22:56 al 6 març 2013

  Tal història inspiradora! Vostè és exemple de veritable servei és un que tots hem de seguir. Déu et beneeixi germana!

 2. ashley
  00:21 el 7 març 2013

  he rigut i plorat per tota aquesta entrevista. aquesta germana és el lloc! el que és una inspiració i un exemple per a tots nosaltres.

 3. Jessica Drollette
  00:52 el 7 març 2013

  Gràcies per compartir la seva veu amb nosaltres. La seva història és tan inspirador. Quin viatge després d'haver revisat i el que una llum i l'exemple que ets. Gràcies, moltes gràcies!

 4. Annette Pimentel
  04:56 del matí del 7 març 2013

  Jo vivia a la mateixa foguera com Sis. Stevenson i admirava al seu servei des de lluny. Va ser una alegria per arribar a parlar amb ella i prendre el sol en la seva brillant testimoni.

 5. K Silvestro
  06:00 del 7 març 2013

  Què bonica entrevista. Gràcies per posar en relleu les transformacions i el treball dur d'aquesta bonica Santa tu. Sens dubte, molts l'anomenen "beneïda", i les generacions futures no oblidarà la seva ascendència pionera quan recorden Sis. Conversió de Stevenson.

 6. j Woolf
  07:13 del matí del 7 març 2013

  Germana Stevenson, em sento com si et conegués. Vaig créixer en l'àrea de la badia i no estem massa lluny de l'edat. Encara que les nostres vides eren completament diferents, llavors tenim moltes similituds comuns ara i la seva veu sona molt bé a cau d'orella. Quant puc aprendre de tu a partir d'aquesta simple entrevista en què la teva bellesa exterior i interior brilli brillant i clara. Déu et beneeixi i la seva família com ell ha beneït a tots els que sens dubte ha servit com un humil seguidor de Crist. M'agrada especialment el seu pensament: "Si ells no tenen temps per escoltar tot el nom ..." Has de posar un somriure meravellosa a la cara aquest matí. I gràcies a tu, Annette, per aquesta entrevista.

 7. Nina
  07:21 del matí del 7 març 2013

  Després d'haver assistit a l'església costat a costat amb Betty Puc confirmar que ella és un exemple increïble. Jo a ella i al Oakland novena sucursal a faltar!

 8. Heather Gunderson Gray
  07:25 del matí del 7 març 2013

  Betty,
  Jo vaig servir la meva missió a Oakland i et vaig veure en acció. Wow! Gràcies per la teva inspiració
  Bruc

 9. Chris Quincy
  07:42 del matí del 7 març 2013

  Tal una mirada honesta i refrescant a la pertinença a l'Església SUD! Quina gran persona!

 10. Caritat
  9:05 del matí del 7 març 2013

  Gràcies per aquesta entrevista! Em va encantar, i tinc plans d'imprimir i compartir amb un parell de recent convertits aquí al meu barri a Peoria, IL.

 11. Jennifer Jacobs jove
  09:22 del matí del 7 març 2013

  Betty, et recordo bé i et vull encara eres una gran inspiració per a nosaltres, germanes missioneres, molt agraït pel seu bon exemple!

 12. jmh
  11:50 del matí del 7 març 2013

  Han passat 20 anys des de l'última vegada vaig veure Betty a Oakland, i encara puc escoltar la seva veu clara com el dia, cantant "Sí, Déu és real!" Amb el cor branca novè. Betty, que han millorat moltes vides amb el seu exemple i el seu treball incansable. Déu els beneeixi. Moltes gràcies per aquesta entrevista!

 13. Anne jensonb
  24:43 al 7 març 2013

  Betty, el meu amor ......... com m'agradaria un dels seus abraçades! Jo estava tan agraïda que aprendre d'aquesta entrevista. Vostè és una inspiració!

 14. mike Boughan
  13:55 al 7 març 2013

  Betty si el seu estat 20 + anys però iv mai ha oblidat com jo vaig servir en la branca novena vostè és un gran personi tal record teu amor per cada un i la força o tenia al betty senyor Recordo que vaig anar a casa Manny vegades per donar als seus familiars una benedicció & o sempre els van dir que wount funcionarà a menys que o té la fe en ells Thnks per ser una gran font d'inspiració.

 15. Erin
  15:38 al 7 març 2013

  Gràcies per la seva història i per ser un exemple per als meus fills amb tu.

 16. Loui
  10:23 del matí del 8 març 2013

  Gràcies per compartir el teu testimoni i la història de Betty, que són una gran font d'inspiració! Vostè ens ha brillat, és un gran exemple de la diferència que una germana pot fer en les vides dels altres. I com l'Evangeli de Jesucrist és el nostre major regal.

 17. Loui
  10:25 del matí del 8 març 2013

  Gràcies Deborah per compartir aquesta meravellosa història amb mi!

 18. Tom Caín
  10:46 del matí del 8 març 2013

  La meva germana, com a actual bisbe d'Oakland 9 Em sento inspirat i honrat per la meva connexió amb vostès, i els nostres valors compartits.

  Gràcies.

 19. Gena Roe
  17:57 al 8 març 2013

  Betty, me'n recordo de la seva primera setmana com a membre. T'avorreixes amb el seu testimoni (l'ús de pantalons, ni més ni menys) i compartir la seva història de vida increïble - i mandíbules colpejar el sòl tot la capella. Mai havíem conegut a ningú com tu, i mai ho farem. Des del principi, vostè abraçat l'Evangeli amb entusiasme i compartit cada part del seu cor amb tots nosaltres. Vostè és definitivament un dels meus records favorits de la Oakland 4ta sala! :)

 20. HDH.
  11:45 del matí del 11 març 2013

  Quina senyora! Betty, ets totalment impressionant.

 21. Gressistes a Sió
  24:37 al 11 març 2013

  Vam gaudir molt la lectura de la història d'una altra consistisca increïble en l'Evangeli. Quina testimoni i l'exemple de servei que vostè es trobi. Ens encanta i respectem la seva tell-it-com és la personalitat i com romandre fidel al que ets, fins i tot en la capella. Ens alegrem que vostè li va dir que no podem anar per aquí amenaçant a la gent, perquè ara anem a tractar de deixar de ;-) . Gràcies per una altra gran PCM entrevista.

 22. Rulon i Cecile Linford
  20:59 al 14 març 2013

  Quina agradable entrevista. Sempre portar un somriure a les nostres cares. La seva llum es fon molt brillants. Ens delectem en la llarga història entre la seva família i la nostra. Que el Senyor continuï beneint a vostè i la seva família.

 23. Dani Simpson
  16:02 al 5 abril 2013

  La seva era la veu que sempre anhelava sentir com jo estava creixent com una cinquena generació de Mormón. Sembla que he esperat tant de temps per la diversitat per venir a la nostra església! Em sento molt afortunada d'estar viva per veure-ho en flor tot el món. Gràcies a Déu per les dones pioneres com Betty Stevenson!

 24. Deborah
  13:02 al 2 juny 2013

  "El diable no té cap recessió" - Aquesta és la millor cita que he escoltat!

Deixa un comentari

SEO Powered by Platinum SEO de Techblissonline