17 juny 2013 per admin

6 Comentaris

Cor a Cor amb Hart

Cor a Cor amb Hart

Lindsay Hart

D'un Cop d'ull

Lindsay Hart és una dona de molts talents, i ella els ha posat a bon ús. Com orador espanyol, que ha ajudat a construir sucursals de parla espanyol en la seva àrea. Com a fotògraf, ella retrata nens amb malalties terminals per a una organització no lucrativa fundada per ella. Ella també va actuar com a mare adoptiva a la seva cosina. Ella està treballant cap a la seva pròpia versió de la seva millor marca personal.

Vaig néixer a Provo mentre que els meus pares eren estudiants a la Universitat de Brigham Young. Uns anys més tard la família es va mudar a San Diego, que és on em vaig criar. Vaig anar a la Universitat Brigham Young Idaho (llavors Ricks College) durant dos anys, després es va exercir la meva missió, després va acabar dalt a la Universitat Brigham Young i es va graduar en relacions públiques amb un menor d'edat en la dansa. Durant els meus anys d'universitat he de viatjar molt amb la companyia de dansa contemporània: Vaig anar a Ucraïna, Fiji i Nova Zelanda i em va encantar la meva experiència.

LindsayHart5

Vostè va servir en una missió a Bolívia. Explica'ns sobre això.

Sí! Tots els viatges que vaig fer a la Universitat Brigham Young va fer molt interessat en una missió. Jo volia aquest boig, mig d'experiència enlloc de la selva, i això és exactament el que tinc. Bolívia és un país del tercer món, així que era molt humiliant. Hi havia un munt de peu, i la calor era intensa. Hi va haver increïble recepció i gent increïble.

Cap al final del meu servei com a missioner, jo estava a l'Amazones, a la frontera del Brasil. Les dones anaven al riu a rentar la roba i els missioners de vegades anar-hi per ajudar i també donar les discussions sobre el lateral. No em vaig adonar que aquí és on tots els mosquits són. Vaig acabar contraure la malària! Vaig passar un mes a l'hospital, i jo gairebé em van enviar a casa, però li vaig prometre al Senyor, si tan sols pogués quedar-me i ser millor que jo faria qualsevol cosa. Vaig acabar la meva missió, i quan els meus pares van venir i em van recollir vam poder prendre la primera família que havia batejat a passar pel temple a Cochabamba. Això va fer que totes les dificultats que havia experimentat amb la malària pena la meva estada.

Quan vaig arribar a casa em vaig retrobar amb Blake, un bon amic de davant de la meva missió. Hi havia complert la seva missió a Espanya, i jo sempre havia pensat que seria fantàstic per casar-se amb algú que parlés espanyol. Ens vam casar un any a la data del meu retorn.

El meu marit i jo ens mudem a Carolina del Nord perquè pogués anar a l'escola de postgrau. Quan localitzem a Charlotte, el nostre president d'estaca es va assabentar que els dos parlem espanyol, i ens va preguntar si estaríem disposats a servir a la sucursal espanyola. Blake va servir durant 3 anys com a conseller i 3 anys com el president de branca. Els nostres dos primers fills van néixer allà, així que va ser genial poder criar-los en aquest entorn; tot estava en espanyol:, reunió sagrament primordial, etc

LindsayHart4

I en aquesta època també va començar el seu negoci de fotografia?

Sí! Va ser un moment de bogeria per a nosaltres. I per afegir a això va ser l'inici del meu negoci. Sempre m'ha agradat la fotografia. Que vaig escriure per al diari de l'escola a la universitat i he de cobrir els Jocs Olímpics d'Hivern i fer fotos. Jo també havia pres algunes classes de fotografia. M'encanta ser creatiu i jo volia fer alguna cosa per ajudar a contribuir a la meva família, però també volia ser capaç de fer-ho al costat perquè pogués mantenir la meva família la meva prioritat. Vaig obrir el meu negoci de fotografia: Hart to Hart Fotografia i disseny digital. També m'encantaria ensenyar a la fotografia i en l'últim any he tingut l'oportunitat d'aparèixer mensualment en un programa de televisió local anomenat "Charlotte Avui", on tinc l'oportunitat d'ensenyar als segments, com "prendre millors fotos" o "decorar amb fotos ", etc ... També m'encanta que la meva feina em permet ensenyar als meus propis fills amb l'exemple. De vegades quan estic d'edició de fotos que tindré el meu fill de 7 anys d'edat, hi ha lloc a la meva falda i puc deixar veure com faig les coses. El meu negoci segueix creixent, i per això estic molt agraït. He començat a sortir a l'exterior i fins i tot van disparar a un casament a Itàlia l'any passat. La propera parada Dubai!

¿Va a explicar la feina sense ànim de lucre que ho faci així?

Tinc un parcial ONG del meu negoci anomenat "Fotografia amb Hart" on la gent pot nominar a nens amb malalties terminals a tenir les seves fotografies preses. Ha estat una experiència commovedora per ajudar aquestes famílies capturar aquest moment. Jo recordo haver rebut cartes d'agraïment de la família d'un nen que vaig fotografiar. Ell havia mort recentment i estaven tan agraïts de poder tenir alguna cosa bonic per recordar-ho.

A través d'aquesta part del meu negoci em vaig involucrar amb un grup anomenat Associació Americana Mares; una organització inter-religiós, no polític, sense ànim de lucre que s'esforça per reconèixer les mares inestimable contribució a fer per l'èxit i la felicitat dels nens i la societat del futur. Vaig entrar en alguns dels meus treballs en el seu Document Nacional d'Arts Gràfiques de la Competència i vaig guanyar el primer lloc. Vaig tenir l'oportunitat d'anar a Nova York per rebre el premi, que va ser una gran experiència.
LindsayHart2

Entenc que va prendre en el seu cosí com un fill de criança.

L'estiu de 2011 vaig volar de tornada a Califòrnia per assistir a un funeral. El meu cosí de 13 anys d'edat, que no sabia molt bé, també hi era. Venia d'una vida familiar molt difícil, amb una sèrie de problemes. Em vaig sentir molt fortament que havíem de portar-lo a casa amb nosaltres! Va ser un altre moment de bogeria en la meva vida. Jo estava embarassada del meu tercer fill i el meu negoci estava realment prenent m'anés i em manté molt ocupat, però encara em sentia com que havia de fer això. Així que vam tenir el meu cosí vingui a viure amb nosaltres. Mai havia anat a l'església abans. Després de viure amb nosaltres per uns pocs dies, va dir: "Home, vostès pregueu molt!" Ser una experiència meravellosa per a la nostra família per poder compartir l'evangeli amb ell. No volíem que empènyer, però ell anava a l'església amb nosaltres. Era difícil per a ell per aprendre i entendre com encara assistim a la branca espanyola, pel que van ser alliberats de la branca i va començar a assistir a una sala d'Anglès. Finalment, va ser batejat i ha tornat des de llavors a viure amb la seva mare.

LindsayHart3

Vostè ha molt a fer. Com es manté tot junt?

Només faig el millor que puc. Tinc la sort de tenir un marit que és tan gran suport. Com a dones, podríem llegir el bloc d'una altra dona o veure alguna cosa a Internet i sentir una mica aclaparat o insegur ... com no ens mesurem als altres. És difícil, però hem de fer tot el possible per no comparar-nos. Tots hem estat beneïts amb diferents habilitats i talents. Estic agraït per la meva i el meu objectiu és ser la meva pròpia versió de la meva millor marca personal, i treballar més dur que pugui perquè els meus somnis i els somnis de la meva família es facin realitat. També sé que, passi el que passi, jo sóc l'únic que pot triar la meva pròpia felicitat i actitud. M'encanta la idea d'Eleanor Roosevelt que la felicitat no és una meta; que és un subproducte d'una vida ben viscuda.

D'un Cop d'ull

Lindsay Hart


LindsayHartBW
Ubicació: Charlotte, NC

Estat civil: Casat

Nens: Triple

Ocupació: Propietari de l'empresa, el fotògraf

Escoles d'Estudi: Universitat de Brigham Young, Ricks College


A la web: www.harttohartdigital.com/

Entrevista realitzada per Katherine Wilkinson . Fotos s'utilitzen amb permís.

Comparteix aquest article:

6 Comentaris

 1. Katherine Wilkinson
  13:31 al 17 juny 2013

  Vaig gaudir entrevistar Lindsay. Ella és òbviament molt talentós, però també és molt realista i accessible. També he revisat el seu lloc web i estic molt impressionat per les seves habilitats fotogràfiques.

 2. Liz H
  17:43 al 17 juny 2013

  gran article. sembla que vostè va enviar una versió anterior amb alguns comentaris d'edició incorporades al text. simplement pot ser que vulgui actualitzar això!

 3. Tara
  14:39 al 23 juny 2013

  Quina gran article! He tingut el privilegi de comptar amb imatges de la meva família preses per Lindsay. Ella és talentosa i amable i és un meravellós model a seguir per a les dones empresàries.

 4. Nila Calder
  18:29 al 23 juny 2013

  WOW! Sabia Lindsay quan ella era una nena / adolescent. De fet, jo li vaig ensenyar en una classe de dones joves en la nostra església. Estic tan orgullós d'ella i tot el que s'ha convertit. Es pot dir que ella és una dona increïble, mare, dones de negocis, i amb tot el que encara serveix al Senyor. Quina gran exemple que és per a tots els que l'envolten. Lindsay noia ~ rock!
  Love ja, Nila Calder

 5. Diana Spitzer
  19:08 al 23 juny 2013

  Un article meravellós! Conec personalment a Lindsay com un amic, veí i membre de l'església. Ella realment és com vostè ha dit: una dona bella i talentosa i un exemple d'una veritable "Dona de la Gràcia" dedicat a la seva família i al Senyor. Ella és atractiva i es preocupa per tot el món al seu voltant, ella abraça germanes allà on estigui i aclareix el món al seu voltant!
  T'estimo Lindsay!

 6. Gaylene Call
  24:32 al 15 juliol 2013

  Lindsay, que per tal de prendre després que la seva mare amb tot el seu talent i alts ideals. Estava companys amb Sheri en Ricks College i encara molt amic d'ella. Una família meravellosa véns.

Deixa un comentari

SEO Powered by Platinum SEO de Techblissonline