31 juliol 2013 per admin

25 Comentaris

Es podran aprofitar mútuament

Es podran aprofitar mútuament

Cathy Stokes

D'un Cop d'ull

Cathy Stokes és una teia, de sentit comú Mormón. Un membre de pioner que va ser batejat el 1979, la disposició de Cathy a dir el que pensa ha donat forma a la seva fe i ajudat a salvar bretxes entre els membres de l'església. Cathy recorda alguns records dolorosos d'haver crescut a Mississippi, comparteix una bella reflexió sobre la tendresa, recita el seu himne favorit, i parla de la bondat abundant de Déu i la força de les dones mormones.

Quina va ser la seva infància?

Jo vaig néixer al comtat de Wilkinson, Mississippi, en un petit municipi anomenat Dolorós. L'arrel de la paraula Dolorós és el dolor, i això és real. La vida era tan dura i punitiva, i no obstant això havia amoroses persones de totes les races. Però va ser molt dur. Jo era la filla menor de sis anys en una família de parcers.

La separació de la família per sobre de mi, el món no tenia Jerry Springer i Maury Povich en aquests dies, però el tema era el meu paternitat. El meu pare va dir que no era la seva. Ell no era un home bo; ell era molt abusiu. M'han dit que li va posar una arma a la boca de la mare però d'alguna manera no era una distracció i ella es va escapar. Déjame que t'expliqui com va morir. Vivia amb una dona que estava física i emocionalment abusiu i ella va tenir un fill adult. Després que el meu pare l'havia colpejat, aquest fill va posar una escopeta a la part posterior del cap del meu pare i va prémer el gallet. Va morir com va viure. I quan el meu germà em va trucar per dir-me que havia mort, li vaig dir: "Qui el va matar?" Ell era una ànima torturada i jo vam passar molt de temps odiar. Però crec que tinc més enllà d'això, per la qual cosa estic agraït.

Sé que la tendresa i sé el seu oposat, i sé licitació és millor.

Vaig sortir de Mississippi i es va mudar a Chicago quan tenia cinc anys. La meva tia àvia paterna es va casar i era massa vell per tenir fills però ella volia un fill, així que el meu pare li va donar un preu, ella ho va pagar, i era un fet. Quan vam sortir de Mississippi aquesta nit, vam anar a una nova família. Recordo el que teníem per al sopar; havíem fregit bagres i espaguetis. Era la primera vegada que havia experimentat mai un plat. Saps aquestes petites llaunes de l'empanada que pren de nou a Marie Callender per 50 centaus? Tothom tenia una llauna de pastís que menjaven fora de i que li donen el menjar i trobar un lloc a terra per seure i menjar. Així que, jo era allà, mirant a aquesta [placa] i sentint el pes de la mateixa, i mirant al seu voltant per anar a seure a terra. La meva tia àvia em va prendre pel braç i li va dir: "Nosaltres no fem això." I em acord de la tendresa amb que ella ho va fer. Jo no havia experimentat molta tendresa abans. Estic agraït que perquè era tan difícil, jo sé el bo és bo. Per parlar d '"oposició a totes les coses" [2 Nefi 02:11]-Sé tendresa i sé el seu oposat, i sé licitació és millor. Com diu Pau: "[Ell] sap viure humilment, i tenir abundància" [Filipencs 4:12], i gran és millor. És absolutament.

Com vas ser capaç de conciliar la seva vida familiar dura com un nen?

No tothom ha estat beneït amb la classe de família que tanta gent està beneït de tenir. Vaig sentir una persona de respectar i tenir un gran afecte per dir que la cosa més important en la seva vida és la seva família. Doncs bé, l'únic problema amb això és el que va passar amb el primer gran manament? La persona més important en la seva vida és el seu creador, el Senyor, el teu Déu. Després de donar glòria i honor de Déu, i el segon gran manament és [l'amor] al teu proïsme. Entenc que no hi ha res més beneït que una vida meravellosa família, però no tots tenen la mateixa i això està bé.

DNews cathystokes.cit

Foto cortesia Deseret News

També, per desgràcia, la mentalitat que ens hem imposat en les dones joves els fa sentir menys d'una persona si no estan casats. Un neix per si mateix, que és batejat individualment, es confirmin i dotat de forma individual, i que es destaquen en el judici individual. Déu estima a totes les seves filles.

Vostè va esmentar que eres l'únic en la seva família per aconseguir una educació. Em pot dir més sobre això?

Jo era l'únic dels meus germans que van anar a l'escola. El meu germà estava tan orgullós quan em vaig graduar de la universitat.

Quan ens vam mudar a Chicago, em van dir que el treball de papa (el marit de la meva tia àvia) havia d'anar a treballar i fer que els diners, la feina de la mare era per ajudar a fer diners i donar-nos de menjar i tenir cura de les coses, i el meu treball consistia a fer bé a l'escola. "Has d'aconseguir tot Atlètics," em van dir. Així que ho vaig fer. No sabia que el fracàs era una opció. Això va ser una gran benedicció en la meva vida, perquè si ens fixem en el context social que vaig sortir de, que se suposa que, almenys, ser un criminal. Quan em vaig graduar de Hyde Park High School a Chicago el 1954, vaig aconseguir la meva foto al Chicago Tribune com l'alt nivell excepcional a l'escola secundària.

DNews cathystokes.cit

Voluntariat a l'Institut de Càncer Huntsman. Foto cortesia Deseret News

El meu pare i tia àvia eren molt observador del món que els envolta. Pare era un paleta, i l'única vegada que ell podria aconseguir el salari d'un paleta era si ell treballava per al contractista de negre a Chicago; els blancs volien de pagar el salari d'un treballador, però ell es va negar a treballar pel salari del treballador. Va dir que ha de fer el que vostè creu que és correcte. Així aprenc sobre la integritat, vaig saber que de vegades es pateix quan es posa dret per les seves creences. Desafiaments encara vénen quan fas el correcte o el que creus que és el correcte.

Independentment de les decisions que prenguem, hem de valorar l'un a l'altre.

Després de la secundària, vaig anar a l'Escola de l'Hospital Michael Reese d'Infermeria. Va ser el major centre mèdic privat en el Mig Oest en aquest moment; Ara un grup de metges que posseeixen, i l'escola ja no funciona. Vaig anar a DePaul després d'acabar la meva llicenciatura. Déu em va permetre obtenir una bona educació.

Què et va portar a Salt Lake City?

Em vaig mudar a Salt Lake després de 65 anys que viu a Chicago, perquè jo estava buscant un lloc que tenia menys densitat de població, on els hiverns eren hiverns de Chicago més lleugers-aquests són brutal-i un lloc on vaig conèixer un munt de gent que m'importava . Va ser Salt Lake mans avall. I així que aquí estic.

Parli'ns de la seva conversió.

La meva mare era metodista, el meu pare era Baptista, però em vaig anar a tots ells, incloent l'església luterana i l'Escola d'Unitat Cristiana-això és el "poder del pensament positiu" la gent i això va ser una experiència valuosa. Després, durant un viatge a Hawaii, vaig visitar el Temple de Honolulu i vaig omplir una targeta de visitant. No vaig pensar que m'agradaria en realitat rebem resposta d'ells.

CathyStokes2

Parlant al juny de 2008 al 30 aniversari de la convocatòria de l'Església SUD posar fi a la prohibició dels negres en el sacerdoci mormó. Foto cortesia de Salt Lake Tribune

Em vaig quedar impressionat amb els missioners. Eren estranys petits nens blancs, però m'estranyava que pagarien a renunciar a dos anys de la seva vida a aquesta edat per ensenyar a la gent l'evangeli. I després, quan vaig anar a la sala, em vaig quedar impressionat amb el fet que no pagaven el bisbe. Jo sabia que tenia raó. La correlació entre el que van dir que creien i l'expectativa era molt estreta. La manera en què es van encarregar els nens i els nens petits també em va fer estimar. Jo tenia preguntes llavors i tinc algunes preguntes, però les coses que jo entenc portar aquesta pau i la il · luminació. Vaig ser batejat el 28 d'abril de 1979. Vaig arribar a estimar a tots en aquest barri de la família de Hyde Park. Vaig arribar a servir-los. El servei és la clau per eradicar l'odi i els prejudicis del seu cor, ment i ànima.

El servei és la clau per eradicar l'odi i els prejudicis del seu cor, ment i ànima.

Com et serveixes ara?

El meu objectiu és deixar a tots millor que he trobat. M'ofereixo un parell de dies a la setmana a l'Hospital del Càncer Huntsman; aquesta és la millor part de la meva setmana. Salutació a la gent i respondre a les preguntes d'ajuda al taulell d'informació. La majoria de la gent necessita informació, i una mica de necessitat de plorar. Vostè té la capacitat de servir i comoditat. Quan les persones arriben amb petits nadons, els dic: "Disculpi, tenim una regla que he de certificar el nadó." I llavors em mira, i dir: "Sí, és un noi valent, es pot anar" i riuen i els aixeca una mica. És un lloc meravellós.

També sóc el membre del cor al Salt Lake el 11 de Ward. Cantem himnes a capella. Tinc tants himnes preferits: "queda't amb mi; 'Tis Eventide "és de gran abast. "Et donem, oh Déu, un profeta"-moltes d'aquestes cançons de la Restauració són boniques. "Oh Déu d'Israel" em parla. La música està en el meu ADN. Els vells espirituals són generalment tristos, però després està "en aquesta gran Gettin 'Up demà", i les cançons de gospel com "El seu ull està en el pardal" em fan feliç. M'encanta la lletra de "Gran és la teva fidelitat":

¡Gran és la teva fidelitat, Déu, el meu Pare,
No hi ha ombra de variació en Tu;
Tu no changest, els teus favors, que no fallen
Com heu estat Vós vols ser.
Gran és la teva fidelitat! Gran és la teva fidelitat!
Demà al matí noves misericòrdies que veig;
Tot el que he necessitat teva mà té previst-
Gran és la teva fidelitat, Senyor, a mi!

No parlem sobre la fidelitat de Déu per a nosaltres massa, però ho és.

Vostè és conegut per tota l'església com algú que diu el que pensa i fa preguntes difícils. Això és una declaració justa? Si és així, ¿com ha donat forma a la seva fe en l'evangeli?

Oh, Déu meu, que sempre m'ha ficat en problemes. En el cinquè grau, vaig anar a una escola primària catòlica i vaig ficar en problemes perquè la monja va dir que tot el que no era catòlica anava a l'infern. Jo vaig aixecar la mà i li vaig preguntar: "És això cert? No crec que això sigui veritat. "Em van marxar fins a la mare superiora i em van expulsar de l'escola. En aquest moment, jo sabia que anava a morir. Vaig pensar que els meus pares em matarien per haver estat expulsat. Així que em vaig aturar a la botiga de dolços en el camí a casa i vaig passar un cèntim al caramel-vostè podria comprar una gran quantitat de dolços amb una de níquel-i se'n va anar menjant a poc a poc la meva dolça favorit, perquè sabia que anava a morir. Quan vaig arribar a casa, el pare va preguntar per què estava aviat a casa i li vaig explicar el que va passar. Saps el que va dir? Ell va dir: "Jo vaig pensar que era el moment per tu per sortir d'aquesta escola de totes maneres." En aquell moment vaig saber que hi havia un Déu!

Crec que molta gent té preguntes però no reclamis. Si nosaltres no fem les preguntes, no podem tenir la conversa, i és el diàleg que ens engrandeix, el que ens permet obtenir la comprensió. Se'ns diu en Proverbis [04:07]: "Per sobre de tot, adquireix intel · ligència", però de vegades només empassem coses.

Qui són els seus mentors?

La meva mare, que em va criar. Ella era inculte, però brillant. Ella em va ajudar a seguir endavant en la vida. Eleanor Roosevelt. Hillary Clinton. Belle Spafford, l'expresidenta general de la Societat de Socors, la seva participació en la comunitat és inspiradora, crec que ens haguéssim portat bé.

CathyStokes3

Foto cortesia MormonNewsroom.org

Si poguessis dir-li alguna cosa a la dona a l'església, què seria?

Lucy Mack Smith deia tot: "Hem de valorem els uns als altres, vetllar unes per altres, consolar i obtenir instrucció, perquè puguem seure tots junts al cel." Això és on hem de centrar. No importa qui està treballant fora de la casa i que s'allotja-qualsevol que sigui les decisions que prenguem, hem de cuidar els uns dels altres. Hem de donar-nos suport els uns als altres en les nostres eleccions tant com nosaltres amb justícia pot.

Sàpiga amb qui està. Saber el que el poder està dins teu. Obtenir en un primer nom amb el seu Pare en el Cel. Vessa el teu cor a Ell Vostè ha d'aconseguir personal amb ell. Sàpiga el que Ell vol que vostè sàpiga i faci el que ell vol que facis. I sempre serà una dona orgullosa de la fe, mai es disculpa del que ets i el que vostè creu. Mai avergonyit.

D'un Cop d'ull

Catherine (Cathy) Stokes


DNews cathystokes.cit
De: Dolorós, Mississippi

Edat: 77

Estat civil: Divorciat

Ocupació: director adjunt jubilat del Departament de Salut Pública d'Illinois; voluntari a l'Institut de Càncer Huntsman

Escoles d'Estudi: Michael Reese Escola d'Infermeria de l'Hospital; Universitat DePaul

Nens: Una de les filles

Baptisme: Batejats 28 abril 1979

Himne preferida: "Estigueu amb mi: 'Tis Eventide"

Entrevista realitzada per Kathryn Peterson .

Comparteix aquest article:

25 Comentaris

 1. Nollie
  20:38 al 31 juliol 2013

  Excel · lent entrevista! Gran perspectiva i punts de vista.

 2. Ben S
  8:30 del matí del 1 agost 2013

  S'utilitza per a la seva llar-ensenyar a Chicago. Ésser humà meravellós.

 3. Kerri
  08:37 del matí del 1 agost 2013

  M'encanta aquesta entrevista. Gràcies.

 4. Mark B.
  09:47 del matí del 1 agost 2013

  Cathy va ser el millor líder de la guarderia mai, en la Branca Hyde Park el primer any després del seu baptisme. Et volem molt, Cathy! (I el mateix passa amb Andrew.)

 5. Kent T
  10:21 al 1 agost 2013

  Un dels meus records preferits estava caminant a la capella a Chicago i Cathy tenia l'organista jugar "O Canada" per a mi. M'encanta aquesta dona - i els seus sopars d'acció de gràcies!

 6. Donna T.
  11:02 del matí del 1 agost 2013

  Quina dona tan meravellosa! Si tan sols a l'església en realitat podria fer el que ella defensa.

 7. David Beer
  11:09 del matí del 1 agost 2013

  Quina meravellosa entrevista. Cathy és una de les persones més increïbles que conec.

 8. Marlene JC
  11:54 del matí del 1 agost 2013

  Una dona que em va animar a obtenir bones qualificacions a l'escola i un exemple meravellós per a tots. Ella ha estat una gran benedicció en la meva vida.

 9. Jenny McArthur
  11:57 del matí del 1 agost 2013

  Cathy, et recordo amb afecte dels nostres anys a Hyde Park. Jo era conscient de les circumstàncies de la seva infància i la seva conversió i sóc encara més inspirat per vostè i la persona que conec que siguis. Enviament d'amor i els millors desitjos.

 10. Sarah L
  22:50 al 1 agost 2013

  El que una dona increïble i inspirador! Gràcies per compartir.

 11. kim KERBY Hildebrandt
  06:54 del matí del 2 agost 2013

  Jo estava encantat de llegir sobre aquesta germana increïble. Estic molt agraït per la seva saviesa i el seu testimoni. Em sento inspirat i vull dedicar la meva vida a fer-ho molt millor a servir i estimar i donar. Déu els beneeixi a Cathy! Potser simplement córrer el risc i baixar al Centre de Huntsman i conèixer aquesta meravellosa dona en persona!

 12. NCTH
  07:41 del matí del 2 agost 2013

  Cathy ha estat inspirant la nostra família des de 1979, quan el trobem dirigir el cant amb gust durant la nostra primera reunió sacramental a la sucursal de Hyde Park. I qui més es prendria la molèstia de portar quatre bastidors de les seves famoses costelles a la barbacoa amb seguretat de l'aeroport només per a nosaltres? Cathy, podem certificar que vostè és bonic!

 13. Annette Barney
  09:19 del matí del 2 agost 2013

  Cathy practica el que predica. Vam visitar ensenyar a Hyde Park junts en els projectes i ens vam anar cada mes, vam anar també als treballadors de vivers junts. Ella estima els nens! Els nostres propis fills l'anomenen "La tia Cathy". T'estimo Cathy, gràcies per compartir.

 14. Krisanne
  24:08 al 2 agost 2013

  Aquesta va ser una entrevista com en moviment! M'encanta la seva èmfasi en acariciar i servir els uns als altres i saber on es troba el nostre poder.

 15. Dian Monson
  23:57 al 2 agost 2013

  Aquesta dona m'inspira. Gràcies a la meva germana-en-llei Anne per transmetre-la.

 16. Michael Harward
  05:36 del matí del 3 agost 2013

  Si hi ha qualsevol mortal que vull ser més com ell és Kathy Stokes. Els meus anys a Hyde Park han estat alguns dels més influents a causa i formativa, en gran part, a la Kathy. Estic tan feliç que ella ha permès els meus fills a conèixer i estimar tant com jo.

 17. Raig
  08:53 del matí del 3 agost 2013

  Dona meravellosa; meravellosa entrevista.

  Gràcies per això.

 18. Julia Wright
  12:17 el 5 agost 2013

  No puc pensar en un sol membre del barri de tota la gent meravellosa que he conegut en tota la meva vida que ha tingut un major impacte en la meva fe i compromís de viure l'Evangeli de Cathy Stokes. Jo estava molt emocionat de ser la seva mestra visitant per una temporada, però jo era més o menys l'únic beneficiari d'aquest anomenat. Ella va ensenyar molt amb l'exemple i, conversa directa directa durant un moment crític de la meva vida. A més, ella era tan divertit! Em va encantar quan la congregació va ser essencialment murmurant un himne com havia de deixar de portar a terme i amb una o dues paraules de ral tot el barri que llavors començaria una altra vegada a cantar amb el cor i la intenció. Quan algú estava boig durant la reunió de testimonis, ella sempre sabia exactament com fer les coses de nou en marxa. M'encantava cantar Amazing Grace cada pocs mesos amb ella. Aquesta cançó sempre estarà lligada a Cathy en el meu cor. M'encanta el seu dia després d'Acció de Gràcies Sing ... M'encanta tot sobre ella. La seva fe i el seu testimoni, la perspectiva i la convicció ferma i negativa a estabilitzar espiritualment han estat una roca i l'àncora a tants sants, LDS o d'una altra manera. T'estimo, Cathy!

 19. Sara Jo Merrill
  11:10 del matí del 5 agost 2013

  M'encanta i atresoro aquesta dona increïble. Beneeix tots els que la coneixen. Ella és tan savi i compassiu. Que agraït estic a conèixer-la.

 20. Hiedi Blackwelder
  14:50 al 7 agost 2013

  Jo recordo haver conegut a Cathy al Hyde Park Ward també. Jo també vaig sentir molt impressionat pel seu esperit. Impressionat en el sentit que em sentia canviat físicament en la seva presència. Tenia una força d'esperit que irradiava fora de si per aixecar i consolar altres. Crec que va ser una sensació gairebé tangible de l'amor i la plenitud que ve d'ella que em va fer sentir més amor i tot jo mateix. Ella és una dona extraordinària.

 21. Ruth Calabro
  15:14 al 7 agost 2013

  Aquesta és una dona increïble. La nostra família se sent beneït i honrat de ser el seu amic. Espero que algun dia, en el temps o en l'eternitat que tothom pugui conèixer!
  PS Gran entrevista, Kat

 22. Ana Munford
  11:44 del matí del 16 agost 2013

  Em va encantar aquesta entrevista. Gràcies per totes les entrevistes, és tan meravellós saber sobre aquestes dones, les seves experiències i punts de vista.

 23. Liz Shropshire
  15:40 al 16 agost 2013

  El que una dona sorprenent! Moltes gràcies per entrevistar-hi!

  "La meva cita favorita és la següent: El servei és la clau per eradicar l'odi i els prejudicis del seu cor, ment i ànima. "

  Vostè és impressionant, Cathy!

 24. Heidi M.
  21:11 al 14 octubre 2013

  Gràcies per aquesta gran entrevista de Cathy! Em va encantar conèixer-la en Hyde Park a finals dels anys 90!

 25. Patti Cuinar
  01:02 del matí del 21 novembre 2013

  Tal coratge i veritat! Em va encantar aquesta entrevista i el tresor de la teva perspectiva. Gràcies per compartir.

Deixa un comentari

SEO Powered by Platinum SEO de Techblissonline