26 setembre 2013 per admin

1 Comentari

La prioritat és la família - En Anglès

La prioritat és la família - En Anglès

Annie Bush

D'un Cop d'ull

Annie Bush es va unir a l'Església en el seu natal Bordeus, França a l'edat de 16. Treballar com a traductor per a l'Església, Annie va passar anys immersa en portar The Ensign, les Escriptures i manuals de l'església a la vida en la seva llengua materna francesa. Malgrat tot, Annie diu que la seva prioritat ha estat la seva família. Veure altres entrevistes amb dones franceses. Llegiu aquesta entrevista en francès .

Vaig néixer a Pessac, França, que és una zona residencial de Bordeus, al sud-oest de França. Jo vaig néixer uns anys després del final de la Segona Guerra Mundial. Pel que recordo de la meva infància, la vida era difícil. El país no s'havia recuperat encara de tots els danys i perjudicis de la guerra, i la gent era generalment pobra. La vida llavors era completament diferent de la que sé ara. Recordo totes les històries de la meva família parlava de la guerra i l'ocupació. Però crec que vaig tenir una infància bastant típic de l'època. No estàvem Mormón llavors. Els meus pares eren catòlics per tradició-que no van a l'església. Però van insistir rebut una educació religiosa i em van enviar a catecisme. Vaig tenir la meva primera comunió hi ha a l'Església Catòlica on estava actiu diumenge. Els meus pares eren persones que no anar activament a l'església, però que tenia principis i valors molt forts a la família, la feina, etc Després de la meva primera comunió, he de dir que he tingut fe en Crist, en particular, però he trobat que totes les tradicions no es corresponien amb el que jo creia. Jo havia estat molt interessat en la religió protestant. L'Anglès s'havia ocupat de Bordeus i la regió durant almenys dos segles, de manera que hi ha una forta tradició protestant. Així que m'agradaria anar a l'església per al Nadal i la Pasqua com tothom, oi? Igual que la majoria dels francesos.

Crec que tenia setze anys quan els missioners van arribar a casa. Jo no hi era; Jo estava en aquest moment a l'escola secundària, pel que va ser el meu pare qui va rebre als missioners. Si us plau, per descomptat; el meu pare era molt amable. Els missioners volien presentar el seu missatge, i ell va dir: "Escolta, això no m'interessa. Però podria interessar a la meva filla. "Així que es va tornar una tarda quan estava disponible i presentar el seu missatge. Em van dir: "Per tal de tenir una resposta, ha de pregar i demanar-li si José Smith va ser un profeta veritable i si aquesta església és veritable." I em van dir: "Està bé! Si és tan fàcil com això, jo ho faré. "Així ho vaig fer, i em vaig adonar ràpidament per la sensació que era cert. Vaig ser batejat quan tenia setze anys. La meva mare va ser batejat als pocs mesos. Vaig ser batejat a l'abril, mare va ser batejat al juny, i el pare va ser batejat als pocs mesos. Vam estar molt actius a l'església. Si vols el meu testimoni de l'església, va ser que quan els missioners em van presentar el seu missatge, jo realment tenia la impressió de descobrir una cosa que ja havia conegut. Em vaig sentir molt a gust, tot tenia sentit, tot el que es corresponia amb el que m'imaginava una església ha de ser.

Quines van ser les coses que vas trobar familiar en la nostra fe?

Jo ja havia pensat que era molt important tenir un profeta vivent. Semblava obvi per a mi que hi havia hagut una apostasia una mica després de la mort de Crist, quan l'Església Catòlica va dir que era la seva herència de Jesús a través de Pedro. I a través de Pere, llavors tots els altres Papes van rebre la seva autoritat. Vaig trobar aquest qüestionable. Vaig trobar el mormonisme era més obert com una religió, més pràctica. Em va agradar molt l'ensenyament de la Divinitat com tres personatges diferents. Jo no entenia per què a l'Església Catòlica li reses a la Mare de Déu. Jo la respectava com la mare de Jesús, però no crec que hagis de pregar amb ella. Em va agradar la manera com es va dur a terme el lideratge a l'Església Mormona, que hi va haver participació dels membres, perquè jo pogués preguntar preguntes, i que els membres estudiar la Bíblia, perquè a l'Església Catòlica, hi ha molt poques persones que realment llegeixen la Bíblia. Vostè va a la massa, i la massa en aquell moment encara era a Amèrica, així que la majoria de la gent no ho entén. Hi havia, però, va trobar que havia sacerdots i monges que eren realment molt, molt bo. Veure, eren persones realment compromesos i sincers en les seves creences, que estimaven els altres i els van servir. Però vaig trobar a l'església cosa que em pugui ajudar de forma pràctica tots els dies: per servir, per participar com a membre, etc Va ser realment els membres compromesos, actius cada dia, que tant han influït en mi.

Sincerament, vaig tenir la impressió de descobrir una cosa que ja havia conegut.

El seu conversió a l'església canviï l'experiència a casa?

Completament-per bé i per mal. Ja estàvem molt a prop; els meus pares eren grans en la família. L'església ens ha acostat i ens tenia coses en comú, preguem junts, vam anar junts a l'església. Era més difícil per als altres membres de la nostra família que ens acceptin. De fet, la meva padrina a l'església catòlica va ser pertorbat per la nostra conversió i havia demanat al seu sacerdot el que havia de fer, si havia de seguir en contacte amb nosaltres o no. Ell va dir: "No, no, no ho fan. Vostè s'ha de tallar totes les relacions amb aquestes persones. "Així que des de fa deu anys que no teníem res a veure amb ella. Ella va patir molt, i nosaltres també ho va fer. La resta de la família no entenia molt bé. Abans nostres conversions, teníem la tradició de tots a reunir a la casa de la meva àvia per al sopar del diumenge. No podíem seguir amb això. I vaig sentir que hi havia una mica de remordiment. Continuem ser amable amb ells. Però és cert que la nostra connexió amb l'església ens aïlla de la resta de la família. Després d'uns deu anys, crec, la meva padrina va ser realment preocupat i trist que no pugui veure. Crec que el seu vell sacerdot va morir i va ser reemplaçat per un jove sacerdot. Així que va anar a veure, i li va explicar tota la història, i va dir: "He patit molt a causa d'això." Ell li va dir: "Senyora, els mormons són gent molt bona i s'ha de renovar la seva relació amb la seva fillola . "Així que vam ser reconciliats, i va ser una gran alegria. De fet, va rebre els missioners, però estava molt, molt malalta. Ella tenia problemes de cor, i no podia ser batejat perquè el seu metge li va dir que la mataria. Però vam prometre que quan ella va morir faríem seu treball en el temple, el que hem fet.

Quin tipus d'educació ha tingut?

Vaig acabar els meus estudis universitaris a les lletres franceses i angleses. Quan vaig acabar els meus estudis universitaris, no tenia ni idea del que volia fer amb la meva diploma. Jo havia pensat en l'ensenyament, però no estava segur. Així que durant dos anys vaig ensenyar l'escola secundària al sud de França. Abans de tornar a l'escola, vaig ser contractat per l'església per fer la feina de traducció. He treballat durant deu anys al servei de traducció de l'església.

AnnieBush2

Vaig començar a traduir quan jo encara vivia a França, i quan em vaig mudar als Estats Units, em vaig oferir per treballar per correspondència. Van enviar a veure treballar, ho vaig traduir i el vaig enviar de nou a ells. Ho vaig fer durant deu anys, el que va funcionar molt bé per a mi perquè teníem quatre fills amb força rapidesa, de manera que era un horari flexible i fàcil. Es em va permetre treballar quan podia.

Quin tipus de coses has traduir?

Manuals de l'Església, La Ensign, tot realment. Fins i tot he participat en la reconversió de totes les escriptures de l'església, que va ser un projecte enorme. Ens tornen a convertir tot: el Llibre de Mormón, la Perla de Gran Preu, tot. Va ser un projecte que va durar molt de temps i va ser molt, molt interessant.

Vas dir que havies volgut ser mestra; durant els deu anys heu tradueixen treball, va faltar a l'ensenyament en tots?

No, no en absolut, perquè m'encantava traduir. Va ser un exercici que em va interessar molt. I després, a l'església hi ha moltes oportunitats per ensenyar. Recordo que després que vaig ser batejat quan tenia setze anys, la meva primera vocació a l'església era ensenyar una classe d'escola dominical. Jo estava completament terroritzada perquè era una classe d'adults! Vam tenir una molt petita branca a Bordeus, i era jo allà, no molt gran, molt, molt jove, i em van ensenyar tots. No va ser fàcil, però ho vaig fer. Em va donar l'oportunitat d'estudiar molt i resar molt.

Quina ha estat la seva experiència en la Societat de Socors?

Va ser una experiència molt gratificant per a mi, sobretot perquè quan jo era president, o fins i tot l'última vegada quan era conseller, treballem molt de prop amb les germanes. Vam aprendre a conèixer-los. Vam entendre els seus problemes, les seves lluites, sinó també la riquesa que ells van portar i la seva fe. Els ajudem, sinó que també ens va ajudar molt. És realment una cosa de dos vies. El que em consola, en aquest món completament boig en què vivim, és tenir les dones que es dediquen a l'Evangeli, que tenen prioritats magnífics, fe irrevocable, que han patit judicis molt durs, i que han mantingut la seva fe, que serveixen a altres , que són exemples. Per a mi, això és molt, molt enriquidora i enforteix la meva fe. Agraeixo especialment la dedicació dones tenen envers les seves famílies i la seva comprensió del més gran que es pot aconseguir en aquest món, que és per recaptar una bona família. És un exemple increïble. No puc pensar en una carrera més important, més enriquidora i que produeix aquest tipus de benediccions i satisfacció.

Per què es va mudar a Utah?

Vaig conèixer al meu marit quan ell estava en la seva missió a Bordeus. Parlem amb els altres, però només érem amics des que era un missioner. Després va tornar a casa i jo vaig continuar els meus estudis. Escrivim l'un a l'altre per una estona. Ens trobem de nou dos anys i mig més tard, per casualitat, a França. Ell estava dirigint a un grup de joves nord-americans anomenat "Experiment in International Living." Està fora de Vermont i que els portaria per tot el món per experimentar la cultura, la llengua i així successivament i així successivament. Així que ens trobem totalment per casualitat en la recepció del casament d'uns amics que teníem en comú. I hem estat capaços fins ara a continuació, i la resta és història! Ens vam casar l'any en que el meu marit va acabar els seus estudis a la Universitat Brigham Young. Després es va convertir en un oficial de la Força Aèria. Hem viscut una mica a tot arreu: Califòrnia, Missouri, Ohio, Colorado, París. Va tenir una carrera de vint anys en la Força Aèria. Després, quan ell es va retirar de la Força Aèria, va ser professor aquí a la Universitat Brigham Young. Ens traslladem aquí a 1992, pel que fa gairebé vint anys des que es va retirar.

AnnieBush3

Va ser difícil passar de França als Estats Units?

Sí, va ser difícil. Vaig deixar la meva família, els meus amics, els meus hàbits, les meves tradicions, la meva cultura i menjar. Ens vam casar aquí a Provo-meu marit era un estudiant a la Universitat Brigham Young. En aquest moment, que era molt, molt diferent de França. Però des d'aleshores, Utah ha canviat molt. És més obert, hi ha més aportacions d'altres països. Però en el moment en què era difícil. El primer any va ser difícil per a mi. Però just després d'entrar en la Força Aèria, vaig fer alguns amics. Érem una família, de manera que tindríem fills i tot això, així que va ser una cosa que ens va acostar als altres. De fet, vam tornar a França molt, molt sovint, i seguim fent això.

Et agradava moure molt?

Sí, em va agradar molt la nostra experiència en la Força Aèria. Va ser molt interessant, amb fantàstiques persones d'una qualitat de vida i el conjunt de valors que admiro molt. El coratge, la determinació, la fidelitat al seu país. Em va agradar que molt. Ens vam moure molt, però per tot arreu que vam ser, ens trobem una família instantània perquè estàvem units per la feina que estàvem fent junts. I de tota manera, com a membres de l'església que té massa una altra família. Realment em va encantar la meva experiència. Quan vivíem a París, cada vegada que teníem unes vacances, ens agradaria fer un viatge per Europa. Els meus fills recorden amb plaer. Viatgem molt mentre eren joves de molts països.

Quants fills tens?

Quatre nens. Dos nens i dues nenes.

Quina va ser la seva experiència en convertir-se en mare per primera vegada i en assumir aquesta identitat?

Va ser alhora una barreja de sorpresa i terror. Recordo que el meu marit era a la Força Aèria, i quan vaig tenir el meu primer fill estàvem a Missouri, no lluny de Kansas City. El meu marit en aquest moment era el que jo penso que ells anomenen Llançament del míssil Oficial. Va treballar amb míssils nuclears. En el moment en què havia de treballar o bé dues nits i un dia o dos dies i una nit. Quan va néixer el nostre fill, el meu marit va venir a visitar-me a l'hospital, i ell em va preguntar: "Vols que em prenc uns dies de vacances?", Li vaig dir, "No, no puc manejar sol." Recordo sortim de l'hospital, i posen al nadó en els meus braços. Ens vam anar a casa, i jo vam trencar a plorar! Li vaig dir: "No vull estar sol!" Així que vaig prendre un parell de dies, així que em podia donar suport. A poc a poc, però, jo, per descomptat, havia de adaptar-me a aquest nou petit ésser. És cert que és una mica de por. Però que avança. És una experiència que et fa créixer. Trobareu els recursos emocionals i físics que no sabia que tenia. Jo vull molt als meus quatre fills, i ara estic agraït pels meus néts. És veritat, crec, una experiència que em va ensenyar molt sobre mi mateix. No es pot ser egoista i ser mare. Vas portar a aquests nens al món i vostè és responsable d'ells, pel seu benestar físic, el seu benestar espiritual, el seu benestar emocional, per ensenyar, per vetllar per ells, per consolar i animar-los. He après molt i segueixo aprenent, perquè quan vostè és una mare, vostè és una mare de per vida. Els meus fills estan casats i tenen els seus propis fills, i encara sento la responsabilitat de vetllar per ells. No és una experiència, una responsabilitat que em penedeixo. Per contra, l'accepto amb alegria perquè ha portat un munt a mi també.

Segueixo aprenent, perquè quan vostè és una mare, vostè és una mare de per vida.

Com definiria la "maternitat"?

És el servei més gran a aconseguir, crec. Per a totes les seves necessitats, per a la seva formació, per ajudar-los a també a entendre millor el món, per ajudar, per animar. És molt important. No sé com explicar-ho, però hi ha moltes facetes en el paper de ser pare. No es pot ser egoista, centrat en si mateix i ser un pare. Vostè ha de donar veritablement de tu mateix. I crec també que, tot i ser un munt de treball, vostè no ha de considerar que una càrrega. És un treball dur, però també porta moltes recompenses. Crec que has de mirar amb aquesta perspectiva. Em sembla que no hi ha res més important que he aconseguit que per criar una família. I això no vol dir que m'he oblidat de la resta. Tinc altres interessos, també. Però per a mi, la prioritat és la família.

Com t'imagines la teva vida quan eres més jove? Quins eren els seus somnis, plans, objectius, etc?

Quan era més jove? Jo no em pregunto massa preguntes sobre el futur, quan jo era jove. No, jo sempre havia pensat que volia tenir una família, un bon espòs, fills, etc, però jo no estava massa preocupat pel futur. Hi va haver un temps en què jo volia ser un assistent de vol, i em dic ara que és una bona cosa que jo no vaig fer això perquè realment no m'agrada volar. Volia ensenyar i realment vaig aprendre l'escola secundària durant un parell d'anys. Però a més d'això, jo no estava molt segur del que volia fer.

Com els seus objectius es desenvolupen a través dels anys?

La meva vida en certs moments ha superat els meus somnis d'infància perquè els meus somnis eren bastant limitades. Jo no tenia una visió del món, una comprensió de l'evangeli. Així que és cert que l'església em va portar una nova perspectiva. Sí, els meus somnis, si vols, a viure millor. I un aprèn cada dia.

Et penedeixes d'alguna cosa a la vida?

Sempre tenim remordiments perquè cap de nosaltres és perfecte. És cert que podria haver estat més pacient amb més freqüència. Però veig els meus fills com ho són ara i com se'ls agrairia. Ells estan agraïts pel que hem fet per ells. Esborrarà tots els pesars. Crec que com a mares, no hem d'esperar gaire de nosaltres mateixos. Has d'aprendre a ser tolerants cap amunt. Sempre es pot fer millor, però crec que el secret de la felicitat en general és no quedar-se a les coses negatives. Vaig començar l'hàbit fa uns anys, abans d'anar al llit, en lloc de pensar en totes les coses que no vaig fer aquell dia, penso en totes les coses que jo aconseguir, i em sento molt millor. Així que crec que això és una cosa per recordar. No tractis de ser una "super mare". Només fes el millor que puguis amb el coneixement que vostè té. Crec que la qüestió de les prioritats és molt important, especialment en el món en què vivim, on hi ha una gran quantitat de pressió exterior negatiu. Hi ha un cert sector de la població que dir: "Oh, mestresses de casa! No té cap valor. No contribueixen a la societat. "Em sembla que una idiotesa, perquè com pot contribuir millor a la societat que per criar nens que seran ciutadans responsables, el treball dur, la gent que té fe, que volen ajudar els altres. No puc pensar en una tasca, una responsabilitat, una missió més important que això. Perquè quan no hi ha famílies, no hi ha res. Quan la família es trenca, i es pot veure que en la nostra societat moderna, crea un munt de problemes a les llars. Els nens, si no tenen les mares a casa o no s'ensenyen valors, tindran problemes, no? Per això, quan tenim èxit en la criança dels nens, és molt gratificant. Vostè pot dir: "Bé, jo vaig fer alguna cosa positiva amb la meva vida."

D'un Cop d'ull

Annie J. Bush


AnnieBushCOLOR
Ubicació: Orem, UT

Edat: 66

Estat civil: casat

Nens: 4 (40, 39, 37, 33)

Ocupació: Mestressa de casa i de mig temps a la Universitat Brigham Young Departament de Francès

Baptisme: 1963

Escoles d'Estudi: Liceu de Talence, Université de Bordeaux

Idiomes parlats al país: el francès i l'anglès

Himne preferida: souviens-toi mon enfant (música de Dvorak) en himnari Francès

Entrevista realitzada per Lauren Brocious i Ashley Brovious . Fotos s'utilitzen amb permís.

Comparteix aquest article:

Un Comentari

  1. Gérard et Gisèle
    08:12 del matí del 19 febrer 2014

    Que el teu és bellesa!
    merci aboca nous rappeler De bons souvenirs.
    Uneix bonne femme et adorables t'aimons nous Tu es

Deixa un comentari

SEO Powered by Platinum SEO de Techblissonline