4 octubre 2013 per admin

17 Comentaris

Codificada en l'ADN

Codificada en l'ADN

Suzi Fei

D'un cop d'ull

Suzi Fei és un devot mormó, esposa i mare. Ella és també un biòleg computacional i una dona de carrera entusiasta que diu que les seves inclinacions naturals per exercir una professió ansietat i la solitud sovint portat mentre creixia a l'Església. Però la seva vida va canviar quan va conèixer als seus pares biològics, i Suzi va començar a sentir-se més còmode en la seva pròpia pell. Ella encoratja les dones a abraçar els seus talents naturals i passar més temps confiant en Déu i menys temps preocupant-se per les expectatives culturals.

Per què diu vostè va néixer una dona de carrera, i quan va ser la primera vegada que sents?

Va ser genètica, i jo realment significa genètica. No una barreja indeterminada de naturalesa i criança. Tres dies després del meu naixement, LDS Family Services em va posar als braços dels meus meravellosos pares adoptius, que són dos dels meus millors amics avui. El meu pare és instructor i propietari d'un negoci de fabricants d'armes, i la meva mare es va quedar a casa per criar-me i fer la comptabilitat per al negoci. Vaig créixer en petites ciutats rurals-Janesville, Califòrnia, i més tard Coquille, Oregon de la costa oest. Va ser un meravellós i amorós llar. Molt Mormón. Molt conservador. Per a la seva crèdit, els meus pares sempre em van animar a ser fidel a mi mateix i seguir els meus somnis. Ells mai em van pressionar per ser de certa manera o fer certa cosa. Sospito que van aprendre molt aviat quin tipus de criança dels fills no anava a volar amb mi. El meu pare és un pensador lliure, sempre desafiant i qüestionament, sempre sincer i obert. Sempre he apreciat això d'ell. Ell em va ensenyar a no tenir por de dir el que vull dir i fer el que vull fer.

Quan tenia uns deu anys, la meva família va rebre la nostra primera computadora i descobrir l'emoció de la programació d'ordinadors. Encara recordo el dia que em vaig adonar de com fer que la línia d'ordres en WordPerfect impressió gràfica. Vaig córrer a través del pati de la botiga d'armes del meu pare per demostrar que fos. Aquesta emoció no ha desaparegut encara que les tasques de codificació s'han tornat més complexes. A l'escola secundària, un professor de ciències apassionat em va animar a prendre el seu curs de biologia, encara que estava segur que els informàtics no tenien necessitat de la biologia. Em vaig inscriure, i durant l'any que vaig descobrir la glòria de la cèl lula-els vius estructures precises de proteïnes que els permeten treballar junts en xarxes complexes per produir la vida tal com la coneixem. A la universitat, em doble especialitzar en ciències de la computació i la bioquímica. Ara tinc un doctorat en biologia computacional, i em passo els dies analitzant les dades del genoma dels tumors renals, tractant d'esbrinar el que va sortir malament per a causar el càncer. M'encanta la meva carrera. No hi ha res com despertar-se cada matí emocionats de fer alguna cosa que és divertit, interessant, i fa del món un lloc millor.

SuziFei3

Fa uns quants anys, quan jo era l'escola de postgrau a mig camí, jo vaig rebre una trucada de LDS Family Services. "Sembla que tant vostè com la seva mare biològica ha enviat cartes al seu arxiu dient que li agradaria conèixer. Està vostè encara està interessat? "Li havia portat anys perquè puguin adonar-se que tots dos havíem presentat aquestes cartes, però sí, jo encara estava interessat. És difícil preguntant-se què és a les teves gens quan passes tot el dia estudiant com influents que són. Així que em van donar el seu nom i adreça de correu electrònic, i jo vam fer la primera cosa que qualsevol noi de la meva generació ho faria-li buscat a Google.

El primer que va sorgir va ser la imatge d'ella que s'assemblava a mi. El títol sota del seu imatge era Dr Brooke Hemming, fisicoquímic a l'Agència de Protecció del Medi Ambient. Jo estava tan orgullós. Poc després, em va enviar un llarg correu electrònic a la meva mare biològica per explicar el que estava fent amb la meva vida, i ella va escriure de nou i em va parlar de la seva vida i com ella havia conegut el meu pare a llum quan tots dos estaven a Berkeley a principis dels anys 80. Resulta que ella va estudiar química a Berkeley i després va obtenir un doctorat en química física de Stanford. Ella ara és un científic sènior de l'EPA fer treball polític per a la qualitat de l'aire.

Els meus aspiracions professionals han estat amb mi des del principi, codificat en l'ADN de cada cèl · lula del meu cos.

Va ser com trobar a mi mateix i, finalment, la sensació general. La meva mare biològica era una de sis fills, quatre dels quals eren els químics. El seu pare va ser un físic. Ella em va presentar al meu pare biològic, un programador d'ordinadors que havia treballat en el primer navegador d'Internet en el món i escrit quatre llibres sobre programació. Els meus aspiracions professionals, fins i tot la meva elecció de carrera, han estat amb mi des del principi, una part integral de mi, codificada en l'ADN de cada cèl · lula del meu cos.

Trobar als meus pares biològics i trobar que teníem tant en comú respondre moltes preguntes obertes i em va ajudar a sentir-me més confiat i segur de si mateix, en gairebé tots els aspectes de la meva vida. Va explicar que gran part de per què sóc qui sóc. Per descomptat, estic molt content amb algunes de les coses que vaig rebre d'ells, com ara els meus desitjos de carrera i inclinacions polítiques, però fins i tot els no-tan-grans coses que m'alegro que sé ara. Prenguem, per exemple, la forma del meu cos. Ara que sé amb quina força genètica és en la família de la meva mare biològica, sóc molt menys propensos a culpar a mi mateix i els meus defectes per a això, i estic molt més tolerant del meu cos.

De què van parlar sobre la primera vegada que va conèixer a la seva mare biològica?

La meva mare biològica va volar a Portland, i el va recollir a l'aeroport. Jo estava nerviós per reunir-se amb ella, però ella em va assegurar que ella només volia que fos jo mateix i fer el sentia natural i correcte. Acabem parlant de carreres de ciències molt. També parlem de coses com els problemes de salut comuns. És genial tenir algú així en la teva vida quan t'has anat per un quart de segle sense idea del que està en els seus gens.

Ha mantingut en contacte des de llavors?

Nosaltres per correu electrònic i Skype i vam parlar per telèfon amb força regularitat. Ella viu a la costa oposada, de manera que les visites no són molt freqüents, però ella ha estat aquí un parell de vegades, i tots ens vam anar a la casa dels seus pares a Utah per a una reunió familiar poc després que la vaig conèixer. Estaven encantats de tenir-me de tornada a la família, i ells estaven encantats amb l'efecte que va tenir en la meva mare biològica també. El meu pare naixement també viu a la costa est, i jo l'he visitat un parell de vegades quan he estat fora d'aquesta manera per a conferències. Parlem per telèfon un parell de cops l'any. Ell té dues filles petites, i ha estat ordenada per trobar i conèixer els meus mitjà germanes.

Com els seus pares adoptius reaccionen a tot això?

Els meus pares adoptius eren molt menys nerviós que jo. Se sentia confiat i segur perquè tenim una bona relació. Tenim un vincle i una història junts que mai no pot ser tret o amenaçat.

Quina va ser la teva experiència creixent un mormó amb aquesta unitat per ser una dona de carrera?

Se sentia sol. Ningú entenia per què volia una carrera tan malament. No sé que més alta vocació de la dona és dedicar la seva vida a criar els seus fills? No sabia jo que cap altre èxit pot compensar el fracàs a la llar? No sé que les mares són les principals responsables de la criança dels seus fills? Per què anava jo a voler perdre el temps fent alguna cosa de poca importància quan podria ser la formació de les futures generacions?

SuziFei4

Suzi amb la seva filla, i la mare adoptiva (esquerra) i la seva mare biològica (a la dreta)

Diguem que vaig aprendre a ser molt agraït, interna i externament, per a les "altres circumstàncies poden requerir una adaptació individual" clàusula de la Proclamació de la Família. Vaig sentir que va deixar una mica d'espai per a les dones com jo a l'Església.

Afortunadament, vaig tenir una sèrie d'excel · lents professors que em van ajudar a sentir intel · ligent i em va animar a desafiar a mi mateix. Un mestre de seminari que té cura amb un cor d'or que em va animar a no preocupar-se, perquè les coses tenen una manera de fer exercici com haurien. Un pare comprensió que respectava les dones i va elogiar fàcilment, sempre em diu que he de fer tal o qual cursa quan sigui gran perquè sóc molt bo en això. Una mare nodridora que em va ensenyar a ser fort, feminista per dret propi (encara que mai ho admetin), mai interessat en una carrera o el sacerdoci, però sempre interessat en un tracte just.

Hauríem d'estar celebrant les fortaleses de cada un i la capitalització de l'amplitud de la saviesa, experiències i talents que compartim entre nosaltres.

Què podem fer per ser més de suport i encoratjant a les dones amb interessos en les ciències i tenir una carrera?

Podem ser una mica més de suport de les nenes i dones que realment volen les carreres, així com els que no, però senten la necessitat de treballar fora de casa per a qualsevol nombre d'altres raons vàlides? Podem si us plau ser una mica més de suport dels homes que es casen amb aquestes dones, si decideixen tenir carreres de temps complet o quedar-se a casa part o la totalitat del temps per cuidar els seus fills i la llar? A vegades, treballar fora de casa és realment la millor opció per a una mare. Hem de confiar cada mare per saber què és el millor per a ella i la seva família.

Quan sigui possible, com joves dones líders, que no tingui por de mostrar les dones que han realitzat una diversitat d'opcions, o que no tenen molt diferents estils de vida de vegades per elecció, sinó que són feliços, productius, i en pau amb les seves vides. Mostren que diferents coses funcionen millor per a diferents persones, i fan èmfasi que l'única forma d'esbrinar la millor ruta per a vostè és mantenir una estreta relació amb el Pare Celestial i no tingui por de fer-li preguntes obertes. A vegades, per les seves talents i desitjos únics, Ell et guiarà en una direcció que pot no semblar-se a tots els altres, i això està bé. Ell té un pla personalitzat per a cada un de nosaltres. Ell t'ajudarà a maximitzar el nostre temps a la Terra si confiem en Ell i ho permetem.

Conec moltes dones que opten per quedar-se a casa, i això és absolutament la millor opció per a ells. També sé que moltes dones que opten per treballar fora de casa, i això és absolutament l'elecció correcta per a ells també. Tots tenim diferents fortaleses i diferents temperaments. Cap dona vol ser posat en una caixa i li va dir que ella ha de fer això i ser això, o del que està fallant a l'altura del seu potencial etern. Això ens porta a una cultura tòxica i depriment de la comparació desenfrenat amb sentiments d'inadequació. En lloc d'això hauríem d'estar celebrant les fortaleses de cada un i la capitalització de l'amplitud de la saviesa, experiències i talents que compartim entre nosaltres. El Regne Celestial m'imagino està ple de glorioses-diversitat molts diferents tipus d'éssers que fan molts tipus diferents de coses, tots treballant i creixent junts en bella harmonia.

És un missatge tan important per internalitzar: El que és correcte per un no és necessàriament el que és correcte per a tothom. Hi ha un pou profund de comprensió compartida quan deixem de jutjar i començar a escoltar, aprendre de, i estimar els nostres semblants, especialment els que són diferents a nosaltres. Si ens desprenem de judici, podem començar a trobar la bellesa que resideix en la diversitat. Cada persona és un individu únic. Sé que viure aquesta vida i que té sentit el suport del nostre Pare Celestial, que Ell té un pla personalitzat per a mi que té en compte els meus desitjos, inclinacions, talents i habilitats. Ell té un pla per a mi, i ell em recolza en ella. I això s'aplica a tots i cada un de nosaltres; i es veu diferent per a cada persona, perquè cada persona és única.

Des que era un nen, el Pare Celestial ha intervingut i portat miracles en la meva vida, en particular els miracles que han permès i recolzat la meva carrera.

Com vas conèixer al teu marit? I com has estat capaç d'equilibrar vida familiar i laboral?

Tant de bo no m'havia preocupat molt sobre les cites. Des que era un nen, el Pare Celestial ha intervingut i portat miracles en la meva vida, en particular els miracles que han permès i recolzat la meva carrera. Quan era el moment adequat, Ell va portar un xinès bonic en la meva vida que s'havia unit a l'Església quan estava a la universitat. Un home de ment oberta, els pares i la cultura encoratjar les dones a convertir-se en professionals. Un home de bon cor que mai s'exerceixi injust domini i igualment comparteix el lideratge de la família, la criança de nens, i les responsabilitats domèstiques. Un home humil que està orgullós de mi, i qui sap, com jo, que estic complint el que estava destinat a aconseguir. Junts, som membres actius i devots de l'Església que adori la nostra religió a causa de la veritat que conté, els milions de formes que enriqueixen les nostres vides, i les infinites oportunitats que ens dóna per fer del món un lloc millor.

SuziFei2

Ara tenim una filla de quatre anys d'edat, brillant i bonic. Tant de bo m'hagués escoltat quan la gent deia, "No et preocupis, t'agradarà als seus propis fills," perquè és veritat. Jo l'estimo molt i que ella és la més intel · ligent, noi més bonic de l'univers. Sóc ferotgement dedicat a ella, i faig qualsevol sacrifici que es requereix per assegurar que està rebent la criança que necessita. Que l'amor i la devoció, però, no m'han convertit en una mestressa de casa-mare. La restauració del seny sorprenent experimentar quan el meu dotze setmanes de permís de maternitat acabar dissipar qualsevol dubte. Per mantenir la meva salut mental, necessito sentir en control del meu temps almenys una part de cada setmana. La cura dels nens no permet això, però la meva carrera escollida fa. El 24/7 mare mai ha estat i mai ho serà per a mi. El meu temperament no està ben adaptat a la mateixa. Quan estic a la feina, la meva filla passa els seus dies en un ambient càlid i afectuós, i ella està creixent per ser un nen segur de si i independent. Sé amb certesa que aquest estil de vida és el que és millor per a la nostra família, incloent a la meva filla. Això és més saludable per a ella que té una mestressa de casa-mare infeliç, el que em permet deixar de banda qualsevol sentiment de culpa que poden venir a la meva manera.

Com la seva fe ajudat a prendre decisions de la vida amb la carrera i la família?

La meva fe m'ha ensenyat que tinc un Pare Celestial que m'estima i que escolta i contesta les meves oracions. Jo sento que rebo respostes a les oracions, i que és la base del meu testimoni. Com a científic, per descomptat, estic constantment qüestionant. Jo no sóc una d'aquelles persones que poden aixecar-se i dir "jo sé que és veritat" No sé qualsevol veritable científic que pot aixecar-se i dir "jo sé" molt de res, però jo sí crec en i tenen la fe en Déu, un Déu amb qui pot tenir estreta relació quan poso l'esforç. Les respostes a les oracions han guiat moltes de les decisions que he pres en la meva vida. Estima l'exemple de José Smith en l'arbreda d'arbres demanant a Déu el que ha de fer; Crec que la idea de tenir una relació amb el Pare Celestial impregna la nostra religió. Jo no crec que tinguem un racó en ell; altres religions ho fan així, simplement en diuen coses diferents, com la meditació o mirar dins, i crec que l'Esperit Sant està parlant a ells, també. Simplement m'agrada la manera com ensenyem als nostres fills a buscar respostes per trobar el temps per estudiar, pregar i reflexionar per tal de desenvolupar aquesta consciència espiritual.

Hi ha llibres, la música, l'art o l'altra font d'inspiració que ha tingut una profunda influència en vostè?

Quan estava en Biologia AP en el seu últim any a l'escola secundària, vaig llegir "De l'Cel i de la Terra :. Pensament Científic Conciliar Amb LDS Teologia" Em vaig empassar tot. Sense ella, jo crec que hagués arribat a un lloc on em vaig sentir la necessitat de triar entre la ciència i la religió. Em va ajudar a través del meu crisi de fe un any més tard quan vaig llegir algunes coses que els líders de l'església havien dit sobre l'evolució. Finalment vaig decidir que volia tenir fe i ser un mormó creure, a causa de la immensa bondat que vaig trobar aquí i perquè enriquit la meva vida i m'ha fet més feliç. No obstant això, per tal que funcioni per a mi, que havia de ser capaç d'acomiadar a algunes coses, com les declaracions que em pregunten a rebutjar la veritat científica, o interpretacions de les Escriptures que són massa literal, o fins i tot simplement ensenyaments que simplement no se senten dreta. Aquest llibre, juntament amb exemples dels meus pares, em va permetre tenir la flexibilitat necessària per fer això, i que era necessari perquè jo sigui capaç de mantenir-se.

Com Robert Kirby [columnista d'humor per al Salt Lake Tribune] diu, "Em va prendre molt de temps per adonar-se que la fe és un assumpte profundament personal, i podria conduir jo boig tractant d'encaixar circ d'una altra persona a la meva botiga. Així que vaig deixar. "Afortunadament, jo visc en un lloc on això no ha estat un problema-sempre m'he sentit estimat i acceptat en les sales que he assistit i he tingut abundants oportunitats per servir, ensenyar, i el plom.

D'un cop d'ull

Suzi Fei


SuziFeiCOLOR
Ubicació: Portland, OR

Edat: 32

Estat civil: Casat

Nens: Una filla (4), un fill en camí
Ocupació: Científic biologia computacional, actualment investigador postdoctoral estudiant els genomes del càncer

Les escoles que va assistir: Universitat Estatal d'Oregon; Oregon Health & Sciences University; Doctorat en Informàtica Biomèdica (computacional èmfasi biologia)

Idiomes parlats a la llar :: Anglès (tothom), xinès mandarí (espòs i filla)

Himne favorita: "Mestre, calmin"

A la web: http://mormon.org/me/5DT1/Suzi

Entrevista realitzada per Kathryn Peterson . Fotos usen amb permís.

17 Comentaris

 1. Anne CLOWARD
  14:02 a octubre 4, 2013

  Bona entrevista, Suzi. M'alegro que ets tan bon model a seguir per a tots nosaltres.
  Amor
  Anne

 2. Lorren
  22:39 a octubre 4, 2013

  Moltes gràcies per compartir la teva història! He recentment (tentativamente) va començar a treballar a temps complet després del naixement del meu fill. Si bé és molt difícil d'omplir els dos papers que estimo la meva carrera i he sentit alienat perquè la majoria de les dones de l'Església en la meva comunitat no funcionen. És meravellós llegir sobre algú que persegueix carrera i la família i es compleix. També m'encanta el que dius d'estar obert a diferents respostes del nostre Pare Celestial. La meva elecció per al treball va ser molt influenciada pels impulsos de l'Esperit Sant malgrat la seva diferència respecte a les opcions més típiques per LDS dones. Suposo que el meu punt és que estic agraït per les seves idees i el seu exemple. Gràcies!

 3. Tardor
  06:44 del matí del 5 octubre 2013

  Gràcies per escriure això!

  Estic adoptat i tenia els pares més increïbles créixer, però ser capaç de tenir una relació amb la meva tia biològica i la seva família ha estat una benedicció! Es va respondre a les preguntes que jo ni tan sols sabia que tenia i vaig ajudar a la meva percepció de mi mateix tant.

  També he tingut problemes a sentir-se sol en la meva recerca d'una carrera en Church- fins i tot en una cosa tan tradicional com l'ensenyament. He lluitat de vegades perquè també he tingut moltes experiències que em ahoot en aquest sentit i la gent no s'adona que aquesta és una elecció inspirada per a mi també.

 4. Chrysula
  7:30 del matí del 7 octubre 2013

  M'encanta aquesta entrevista tant. Gràcies Suzi per compartir la seva història i per al modelatge del fantàstic que és estar en pau en la seva pròpia pell! Benediccions per a tu i els teus.

 5. Erin
  20:05 a octubre 7, 2013

  Em va encantar aquesta entrevista! Potser ens reunirem el proper estiu, quan passem a través de Portland. Mai se sap. Em va encantar em va encantar aquest. Tinc un mestratge en un camp quantitatiu i he treballat a temps complet a través de dos nens, portant prop de 7-8 setmanes de descans per a cadascun. Això ha funcionat bé per a la nostra família i en molts aspectes, crec que sóc millor mare per això. Jo també sóc un mormó ferotgement devot i també he hagut de "acomiadar" certes coses que jo no entenc o que no tenen sentit. Jo crec que Déu és el més gran científic. Ell no ha revelat tot sobre com fa les coses i la ciència no ha assolit plenament amb la religió. Serà algun dia, n'estic segur.

  També m'encanta que vostè és un biòleg computacional. He conegut a diverses al llarg de la meva carrera i sempre he trobat que són apassionats i curiosos sobre el que fan.

  Gràcies per compartir la seva experiència i la seva història vostè. Em va encantar.

 6. RL
  21:06 a octubre 7, 2013

  Em va encantar llegir això. El que necessitava avui.

 7. Katie
  13:42 a 10 octubre 2013

  Moltes gràcies per compartir això. El tema de la família i el treball ha pesat tan fortament en el meu cor últimament (acaba d'acabar un mestratge, a punt de començar un doctorat) i les seves paraules va donar una veu als pensaments del meu cor. No puc agrair prou per la seva gran exemple.

 8. Chantal
  14:13 a 11 octubre 2013

  Meravellós, valent, fidel i veritable història. El millor. Gràcies per compartir.

 9. Randi
  21:17 a 11 octubre 2013

  Gràcies per la seva compartir la seva història i experiència. Abans que jo estava casada amb fills que tenia una carrera i ho odiava! Quedar-se a casa amb els meus fills se sent natural i és exactament el que és correcte per a mi. Però em va encantar escoltar el seu punt de vista sobre el camí que ha triat. Vaig veure com serà una millor mare seguint el seu conjunt talent específic. Crec que puc donar més suport i comprensió de les mares que opten per treballar després d'escoltar el seu punt de vista. Gràcies pels teus pensaments!

 10. Tina Richerson
  17:59 a 20 octubre 2013

  Suzi, Moltes gràcies per compartir la seva brillantor i la fe. Em va encantar tant l'assessorament a joves dones líders. Gràcies per tenir el valor de confiar en el pare per convertir-se en el que ets tu! T'has convertit en una dona d'una trajectòria diversa per mostrar les generacions més joves. M'encanta saber més sobre vostè i el meravellós camí de la fe que ha tingut. El meu pressupost per a aquesta setmana serà "Si ens desprenem de judici, podem començar a trobar la bellesa que resideix en la diversitat." Yum. Aquesta és una bona lliçó a tals, a tots nosaltres. Gràcies per compartir la seva saviesa vostè. xo Tina

 11. lara
  09:04 del matí del 21 octubre 2013

  Suzi,
  Aquest va ser un missatge tan fantàstica! Vaig passar tant de temps esquinçat per la culpa al voltant dels meus fills i la carrera. Tant de bo hagués vaig deixar anar abans! Les seves paraules sobre no jutjar i confiant que cada mare sap el que és millor per a la seva família són fantàstiques, i han de ser el nostre mantra-si tots adoptem aquest credo i ho vivim, el que és una germanor imparable que tindria.

  Gràcies per compartir la teva història fascinant i inspirador vostè.

 12. Amy O'Keefe
  22:27 a 23 octubre 2013

  Això va ser meravellós. Sóc una mare de LDS practicar treballant en un doctorat en història xinesa. Sento molt a tu - M'encanta la meva feina, estimo la meva família, i AMO l'evangeli, i estic agraït pels meus pares i per cada persona fidel en el camí que m'ha ensenyat que Déu té moltes maneres de usarme. Ha estat ànima-expansió i veritablement emocionant sentir que seu pla per a mi inclou una vida d'aprenentatge i ensenyament en l'àmbit acadèmic - la cosa que volia i no estava segur que era "bé" per un temps. Em van encantar les seves idees sobre "el que podem fer", també. Gràcies.

 13. Patti Cuinar
  10:53 del matí del 25 octubre 2013

  La seva història és una delícia. M'encanta la seva fortalesa d'esperit, la seva determinació i la seva capacitat per seguir un camí que va ser dirigit per la seva història i la fe. Gràcies per compartir!

 14. Jill
  16:43 a 27 octubre 2013

  Em va agradar molt aquesta entrevista i la nova perspectiva que em va donar. Tinc un mestratge en comptabilitat en una universitat superior, però mai he treballat després de la universitat, a part de ser una mare i mestressa de casa. Sovint penso en el meu talent i el que podia fer carrera-savi i em pregunto si estic donant alguna cosa per quedar-se a casa, però realment no tenen cap desig d'una carrera en aquest moment. Em va encantar com Suzi va expressar els seus pensaments sobre com hi ha un camí diferent per a cada un de nosaltres i podem rebre la confirmació que a través de l'esperit que el que estem fent està bé i correcte. No cal que ens jutgem a ningú.

 15. Megan Bowen
  15:53 ​​a 14 novembre 2013

  Aquest article ha estat una resposta a moltes oracions. Jo no podia deixar de sentir com la seva història, Suzi, és idèntica a la meva. Jo també sabia que tindria una carrera des de molt jove. Sempre va ser el meu somni de ser metge, fins i tot com una nena! Recordo que sortia joves dones plorant tantes vegades perquè em van ensenyar que el que volia tan malament per mi mateix (una carrera) no era el pla de Déu per a mi. No obstant això, la meva benedicció patriarcal parlar més sobre la meva carrera que la meva futura família. Això ha fet d'una existència molt solitària a l'església.

  Igual que vostè, jo també sé que el nostre Pare Celestial ha treballat molts miracles que m'han permès guanyar el meu doctorat en psicologia clínica. Honestament puc dir que servir als nens de Déu en la meva carrera ha donat lloc a les experiències més espirituals en la meva vida i no puc imaginar una existència sense això. Jo també sé que no puc ser una mestressa de casa, simplement no és la meva personalitat, però accepto que moltes dones són feliços fent precisament això.

  De tota manera, estic molt agraït pel seu punt de vista, perquè he pensat a abandonar l'església recentment a causa de la sensació com si jo no encaixava amb els membres i la meva dificultat amb la doctrina sobre el paper de ser únics mares de les dones. En escoltar a algú ressò dels meus sentiments i aprendre com vostè ha fet les paus amb la doctrina i la seva carrera va ser realment inspirador. Gràcies per ajudar-me a passar l'estona en una mica més de temps que vostè!

 16. Jenna
  10:58 del matí del 3 març 2014

  Gràcies, Suzi. La seva història ressona en mi també. Estic acabant en genètica humana assessorament d'un mestre / genètica en aquest moment, i actualment estic treballant en una clínica d'oncologia hereditària. Jo només he incursions en la bioinformàtica, però sé que bioinformàtics són tan importants, especialment pel que les nostres tecnologies genòmiques continuen expandint!

  M'encanta que hi ha dones mormones fresques que treballen en aquest camp tant estimo. Jo no tinc fills, però si / quan ho faig tinc la intenció de seguir el mateix camí que vostè té. Jo em vaig criar amb dos pares que treballen i que necessito que horari regular fora de casa per mantenir-entenimentat.

  Això és tan interessant que la seva carrera va seguir sense adonar-se que els seus pares biològics tan de prop. Tendeixo a un excés d'atribuir tot a la genètica, però de debò. Com no podia ser una coincidència?

 17. Emily
  08:11 del matí del 16 març 2014

  Jo també he tingut problemes amb la decisió de casa / treball. Vaig pensar que tot el que volia era estar a casa, però realment vaig lluitar durant la meva estada a casa anys. M'he adonat que mentre jo segueixo creient que la feina més important que faig és amb la meva família, no té per què ser l'únic treball que faig. La meva família és la meva prioritat, però no és la meva única prioritat. Em sento realment dirigida per l'esperit emprendre projectes externs, que tinc molt a oferir en la meva comunitat, i he trobat que ha enriquit la meva família a la vegada per tenir una mare més assenyat / feliç. Tot té una manera de caure en el seu lloc i sentir-se bé quan s'és.

Deixa un comentari

SEO Powered by Platinum SEO de Techblissonline