20 novembre 2013 per admin

33 Comentaris

Rescatat de l'Explotació

Rescatat de l'Explotació

Stephanie M. Larsen

D'un cop d'ull

Stephanie prové de quatre generacions de dones que van ser víctimes del tràfic per a fins d'explotació sexual. La seva pròpia mare va ser enviat al comerç als dotze anys i va tenir el seu primer fill quan tenia setze anys. Però la mare de Stephanie va trencar el patró al negar-se a explotar els seus propis fills, el que permet Stephanie creixi fora de la indústria del tràfic sexual i unir-se a l'Església a l'escola secundària. Stephanie és ara una dona i mare, i el fundador de dues organitzacions no lucratives, Rescat Infantil i Backyard Broadcast, i ella és una activista de la lluita contra el tràfic de persones.

Háblame de fons del tràfic sexual de la seva família.

Aquesta història es remunta a quatre generacions. Comença amb el meu tatara-tatara-àvia Lorena, que vivia a Kentucky. Quan tenia només onze anys d'edat, espòs de la seva cosina, Joseph Radcliff, que tenia disset anys més gran que ella, la va violar i ella va quedar embarassada i va donar a llum al meu besàvia Ann. Joseph després va prendre el control de Lorena i la seva explotats i la va forçar a tenir sexe per diners amb homes adults. Quan el seu fill, Ann, era jove, va començar l'explotació d'ella també. Quan la meva besàvia Ann tenia dotze anys, li va dir a la seva mare que havien de sortir i fugir de Josep. Lorena era molt reticent a anar, però Ann va ser capaç de convèncer a ella i que es va escapar i va acabar a Chicago.

Però a Chicago van acabar sent explotada de nou, al barri vermell. Quan Anna tenia catorze anys d'edat va donar a llum a la meva àvia Joyce. I pel fet que Ann s'havia criat en un ambient tan disfuncional, amb tants homes que anaven i venien en la seva vida i abusar d'ella, ella va seguir el patró amb Joyce. Així que, com la meva besàvia Ann, Joyce va ser abusada sexualment per diferents homes, mentre ella estava creixent, i quan Joyce era un adolescent va ser obligada per la seva mare per tenir sexe per diners. Joyce es va quedar embarassada i va tenir la meva mare a l'edat de divuit anys i es va mudar a Califòrnia. A partir dels tres anys, la meva mare va ser abusat física i sexualment, així - per tres marits diferents de la meva àvia.

2012_04_22_21_34_35.pdf001

Stephanie amb la seva àvia i besàvia

Quina era la vida de la teva mare?

En el moment en que la meva mare tenia dotze anys, la seva mare havia deixat al seu tercer marit. La meva mare i la seva mare i el germà de la meva mare, que era tres anys més jove que la meva mare, vivien dins i fora dels hotels a la platja de Califòrnia. Una nit, la meva àvia va arribar a casa molt borratxo i tot el va colpejar i sagnant i masegada, que no crec que era estrany. La meva mare va ajudar a netejar cap amunt i es va fer càrrec d'ella. En aquesta ocasió particular, la meva àvia s'havia anat per una setmana i no tenien menjar i la meva àvia va tornar a casa amb les mans buides. Així que ella va dir a la meva mare, "Cal sortir a treballar, perquè no tinc res. No puc comprar menjar per a vostè i el seu germà, i aquesta és la manera que és. Ja has vist que ho fa i vostè sap què fer. "Ella estava forçant a la meva mare per guanyar diners per a la família per tenir relacions sexuals amb homes adults. I la meva mare només va obeir perquè això és el que fan els nens. No gaire després d'això, la seva mare es va anar per sempre la meva mare vivia al carrer i es va quedar per cuidar al seu germà. Uns anys més tard, als setze anys, es va quedar embarassada.

Vostè és la primera dona en la seva família en 100 anys que no estava obligat a la tracta sexual. Com es va trencar el cicle? Què va ser diferent sobre la seva mare i els seus fills?

Miro a la meva àvia i besàvia i tenen dificultats per comprendre per què s'exploten els seus propis fills. Els conec molt bé perquè tots som tan propers en edat, i són les dones boniques; estaven tan alimentant i estimant a mi, igual que la meva mare és. Però aquesta no era la manera com tracten als seus propis fills. Així ho penso i em pregunto, per què la diferència? I no estic segur, però crec que l'esperit de la meva mare acaba d'arribar d'aquesta manera; ella va venir a punt per protegir els nens de totes totes. És, literalment, part d'ella. La meva mare acaba de posar el seu peu a terra i va dir: "Jo mai vaig a fer això als nens", i no ho va fer. Una vegada li vaig preguntar per què ella era diferent, em refereixo a les històries que he escoltat són increïblement nous. L'abús! El seu germà petit estava terriblement maltractat, deixat per mort quan ell tenia set anys. La meva mare li va netejar i va tractar de fer-se càrrec d'ell. Ella és només una dona increïble; ella és una cuidadora. Això és el que és, això és el que m'ha dit. Ella va dir: "Jo només sabia com fer que l'amor d'una mare, perquè el meu germà petit era com el meu fill. Jo l'estimava i va tractar de protegir-lo. "Per tant, abans que tingués fills que acaba ja tenia aquest instint matern-it és fascinant. I la que ha criat nens realment reeixides, també! Un dels meus germans és un dentista, l'altre té un negoci de mecànica, i no tinc caritat i sóc un activista, la meva germaneta és un jovençà i només tenia 11 nét de la meva mare a principis d'aquest any. Les seves estadístiques són simplement increïble, tot això des d'un petit nen del carrer!

StephanieLarsen6

Stephanie amb la seva mare el 1981

Quines van ser les condicions de la teva infància?

Quan miro cap enrere en la meva infància no són fabulosos, bons records, i la meva mare va ser la millor part. Però va ser caòtica, segur. Érem pobres creixia i la meva mare lluitat amb les drogues. Igual que molts nens que creixen abusada, va acabar en una relació abusiva rere l'altre quan era petit i, de vegades fins i tot a l'hospital. Com una nena havia vegades que estava sent colpejat o es va ennuegar i jo corria als veïns que demanen ajuda. Quan tenia vuit anys, el germà de la meva mare, que ella estimava i adorava, va ser assassinat. Aquesta va ser probablement un dels esdeveniments més traumàtics en la vida de la meva mare. Va ser realment devastador per a ella, com perdre un fill. Després de la mort del meu oncle, ella lluitava amb les drogues de nou i va acabar posant-se en rehabilitació. Si bé en rehabilitació va conèixer a un home meravellós que després es convertiria en el meu pare. Tot va començar a millorar després d'això. Va morir l'any passat de càncer de fetge, i el mes passat em va anar segellat a ell i la meva mare. Va ser la cosa més dolça.

Com vas convertit a l'evangeli?

Quan tenia setze anys, vaig conèixer alguns nens mormons. Les famílies mormones eren tan diferents de la forma en què em vaig criar. Em vaig criar en aquestes llars i veïnats on hi havia un munt d'abús. Per fer front a totes aquestes famílies mormones on camina a casa i hi ha un piano, i per sobre d'ella és un quadre del Salvador amb nens petits: és la cosa més reconfortant. I hi ha un pare i una mare, i s'agraden, i fan acudits i pessigolles els uns als altres i es besen! Jo estava com, Whoa, és això real? Un dia, un dels meus amics més propers em va convidar a prendre les xerrades missionals perquè jo havia demanat als seus moltes preguntes sobre la seva família i havia assistit a alguns balls juvenils. Vaig acabar tenint les xerrades missionals i d'anar a l'església amb ella. Però tot el temps em vaig adonar que no hi havia una església correcta. Jo només resava perquè m'anava a trobar l'església que era correcte per a mi. Vaig començar a anar a un munt de diferents esglésies i fer la recerca sobre les seves creences. Jo no sabia molt sobre la religió, però sabia molt sobre el nostre Pare Celestial perquè Vaig orar molt quan era nen. Jo només sabia que Ell era afectuós.

Jo no sabia molt sobre la religió, però sabia molt sobre el nostre Pare Celestial perquè Vaig orar molt quan era nen. Jo només sabia que Ell era afectuós.

Vaig passar gran part del meu temps que l'estiu fent recerca en moltes religions diferents. Configurar reunions amb pastors i sacerdots per fer les preguntes difícils. En apropar l'any escolar, vaig pregar i li vaig dir al Senyor: "Jo sóc un estudiant involucrat i necessito una resposta abans que comencin les classes, ja que quan comença l'escola vaig a estar massa ocupat per fer tota aquesta investigació. Així que realment necessito una resposta, pel que em faci saber. "I vaig rebre la meva resposta! La nit abans de l'escola va començar Ni tan sols estava pensant en coses de l'església i no podia agafar el son. Vaig decidir que anava a tractar de llegir que m'ajudi a agafar el son. Així que vaig anar a dormir, i vaig veure el Llibre de Mormón, i jo estava com, "Oh! El Llibre de Mormón! Això és un llibre avorrit! "Així que em vaig aixecar i vaig començar a llegir, pensant que aniria dret a dormir. Però com jo estava llegint jo només sabia que era veritat. I després, per descomptat, jo realment no podia dormir perquè estava molt emocionada! Va ser la millor cosa!

StephanieLarsen4

Vaig i li vaig dir a la meva mare el que havia passat i va dir que tenia moltes ganes de ser batejat i era tan important per a mi. Ella és el meu millor amic i em coneix de cap a peus i era com, "De cap manera, de cap manera! Ets tan impressionable amb que la religió; que sempre ha estat. No es pot prendre una decisió com aquesta fins que estigui almenys divuit anys "Estava molt trist i descoratjat .; Jo no esperava aquesta resposta. Estic tan a prop d'ella que jo pensava que anava a veure aquest gran desig del meu cor i de segur em donarà la seva aprovació. Llavors vaig pregar al respecte i em vaig tornar a ella, i això ni tan sols estava destinat a ser un pla de connivència secreta o qualsevol cosa per aconseguir la vaig batejar, i jo només li vaig dir: "Això és tan important per a mi. Si no puc ser batejat, estaria disposat a prendre les xerrades missionals? I llavors vostè pot prendre una decisió sobre si havia o no unir-se. "Així que ella va dir que era vàlid i que ella i el meu pare faria això. Així que ella i el meu pare (ell és el meu padrastre, però sempre he simplement el va anomenar "Papa" perquè era un veritable pare per a mi) va portar a les discussions, i abans d'adonar-me que ella va venir a mi un dia i va dir: "Stephanie, aquesta és veritable església del Senyor o aquesta és l'església de Satanàs i ara abans de seguir endavant he de saber. "Per sort, van aconseguir el seu propi testimoni personal i resposta, i em van dir que podia ser batejat. Ells havien de casar-se primer abans que poguessin ser batejat, pel que els seus baptismes van prendre una mica més.

Com es canvia l'evangeli?

Jo era un nen molt seriós. Recordo haver crescut preguntant per què la vida era tan difícil per a tanta gent. Per què algunes famílies feliç i per què algunes famílies no? Vaig poder veure bons cors en aquests homes que van abusar de la meva mare. Eren nens petits una vegada, també, que també havia estat objecte d'abusos. I després em vaig assabentar sobre l'evangeli i que només vaig respondre a tants de les meves preguntes. Que tenia l'evangeli en la meva vida i la construcció de la meva relació amb el Senyor va respondre moltes de les meves preguntes. Em vaig adonar que la gent pot fer realment males decisions, però això no vol dir que siguin males persones. Vaig saber que tothom pot canviar. Estàvem molt bona gent en el cel i Satanàs és realment intel·ligent aquí a la terra i que realment es fica un munt de coses des del principi. Des del moment en què alguns són nadons no estan jugant amb una baralla completa de targetes: les seves vides ja han estat formades a partir del moment en que van néixer pels mals que els van precedir. Així que influeix en moltes de les decisions que prenen aquí a la terra.

Ha co-fundat dues organitzacions benèfiques, Rescat Infantil i Backyard Broadcast, i són una lluita activista contra el tràfic de persones. Digues-me com això va arribar a ser?

Va començar amb el meu marit, en realitat. Tothom pensa que va començar amb mi perquè això faria més sentit. Però el que va passar és que un dia vaig pujar les escales a la nostra habitació-els nens ja estaven al llit, i el meu marit, Jess, està veient una pel·lícula i ell està plorant. Acaba de bramar. Jo sóc com, "Què passa?!" Ell havia estat observant un documental sobre la tracta de persones, sobre els nens que venen en el comerç sexual. I que només li va trencar el cor. I al matí següent va enfonsar com jo estava fent l'esmorzar i ell va dir: "Només hem de fer alguna cosa. No podem viure les nostres vides més ara que sé que això existeix. "Això era abans de conèixer tots els detalls sobre la meva família.

Com va ser el seu marit no sap res de la història de la seva família amb el tràfic de persones?

Jo ni tan sols sé! Sabia que m'havia criat en un munt de caos-per amor de Déu, quan es va casar amb mi que era una bogeria! Pensàvem que anàvem a criar la meva germana de deu anys d'edat. Però cap de nosaltres sabia sobre l'explotació, sobre els nens a la meva família sent forçats a l'esclavitud sexual. El meu marit té un esperit tan dolç i ha estat un lloc molt segur per la meva mare que ella va acabar dient-li més i més sobre la seva abús.

En aquest moment propietat d'una companyia de petroli i gas i vam tenir tres fills menors de quatre. La nostra vida estava fora de control. Ell no era a casa molt i jo estava tan estressat. I després diu: "Hem de començar a aquesta caritat, i no podem esperar fins que tinguem més diners o més temps o quan els nostres fills són més grans. Hem de fer això ara. "

StephanieLarsen3

Així ho vam fer. Va prendre una gran part de la nostra vida familiar. En un moment que havíem fet servir els nostres diners de la casa per a un esdeveniment i ens va semblar que no anava a aconseguir els diners. Va ser un rotllo que tots els nostres estalvis s'havien anat, però estava bé. Només sabíem que tenia raó. Vam dir: "Si això és el que es necessita, llavors que així sigui. El Senyor ens ha cridat a fer això. "Hi ha hagut moments en què he estat plorant i jo he estat com," No podem fer això! Simplement no podem elevem aquest bitllet, hem de recuperar l'alè! "Però el Senyor sempre ens ha enfortit, i ha estat increïble. Les coses que han passat han estat miraculós! Nosaltres no treballem per a la nostra caritat, estem estrictament voluntaris. Hem estat molt beneïts-acabem de rebre dòlars d'un milió i mig, entre d'altres donacions de diners, temps i talents. L'abast realment m'ha sorprès. És increïble que el tràfic sexual que va ocórrer en la meva pròpia família durant quatre generacions. Juntament amb la nostra història va arribar aquesta unitat interna per lluitar contra ell, per acabar amb ella. És una passió que només no s'atura, per protegir aquests nens. Em sento com que ve del Senyor.

El que a les seves obres de caritat, Rescat Infantil i Backyard Broadcast, fan?

Rescat Infantil és la nostra caritat pare. La seva funció és la de crear consciència sobre la tracta de persones a través de grans campanyes que crearan suficient indignació pública per afectar la voluntat política. També oferim suport financer per a serveis a les víctimes que ajuden a les víctimes a recuperar l'abús. The Backyard Broadcast és una organització benèfica breakoff i és una organització completament dirigida per joves. Els nens estan a l'escola secundària o la universitat i l'organització té capítols. Aquests nens conscienciar i recaptar fons per a l'aplicació de la llei i l'atenció posterior instal·lacions. Ells ensenyen uns als altres, aquesta és la millor part. Els adolescents escolten als adolescents, de manera que funciona molt bé.

Has fet moltes entrevistes prominents últimament, com el Katie Couric Show, i la revista Glamour. Per què se li diu a la història de la seva família?

Comparteixo la història de la meva família, perquè l'abús i l'explotació sexual continuen avui. L'any passat va ser difícil per a mi perquè vaig fer tantes entrevistes i publicacions. La raó per la qual dic que la història és perquè hi ha molts nois per aquí que encara s'estan convertint en víctimes d'aquest abús. Aquí a Utah, i només he viscut aquí poc més d'un any; he quedat sorprès pel nombre de casos de tracta que hi ha i amb quina freqüència es instigat pels pares. Moltes d'aquestes persones són membres de l'Església. Això succeeix a tot arreu. Satanàs pot arribar als cors de qualsevol persona. Ha estat important per a mi per allunyar la gent de la paraula "prostituta". La paraula "prostituta" s'utilitza molt i no hi ha perill real que, a causa de la gent escolta la paraula i crec que té alguna cosa a veure amb la lliure elecció, però aquests nens no estan triant aquest. Els nens estan sent víctimes d'abusos sexuals per diners. És per això que aquests nens no estan sent protegits i no són ni tan sols en el radar.

Una gran quantitat de policies ni tan sols saben això passa aquí a Utah. Quan troben aquest tipus de nens que pensen els nens escullen aquest estil de vida. Molt sovint els policies apareixen i pensen: "Oh, què estàs fent això a propòsit. Vostè sap la llei, vostè està violant la llei, pel que vostè està posant en una sala, i ara té un rècord. "Té sentit per als policies. Ells pensen que aquests nens van trencar la llei a propòsit, però és clar que no és el cas en absolut. Aquestes noies comencen a sentir aquest estigma de la vergonya, i així pel moment en què ja no estan sent forçades físicament, només pensen: "Bé, això és el que sóc", i que estan molt destruïts. És molt trist, i la nostra societat només segueix dient aquestes nenes que aquest és la seva identitat escollida. La meva pròpia mare no em va dir sobre la seva abús sexual fins que ella era d'uns 50 anys. Si el món hagués estat més educats sobre els nens que estan sent abusats i víctimes d'abusos sexuals per diners, i si hagués estat explicades en aquests termes, llavors estic segur que tindria dit alguna cosa fa molt de temps, en lloc de portar aquesta càrrega de vergonya. Tot perquè el món els anomena prostitutes o rameras. Se sentia brut i dolent, i ella era només una nena.

StephanieLarsen7

Alguna cosa més que vulguis compartir amb els nostres lectors?

He de compartir la història més cool! El meu pare va morir l'any passat i pel que la meva mare es va mudar a Utah i va anar a viure amb nosaltres. Ella ha estat treballant amb la nostra caritat i parla en públic sobre les lluites que va tenir quan era petita. Tot just el mes passat la meva mare va enfonsar un matí de diumenge i va anunciar que havia d'anar al temple per rebre la seva investidura. I jo estava com, "Està bé, així que he d'estar a l'església ara i tu també, així que pujo a l'acte i podem parlar-ne." I ella va dir: "No, Stephanie. He de arribar al temple, com demà. "Jo li vaig dir que anar al temple per primera vegada requereix de molta preparació. Això era molt diferent a ella. Ella va dir: "Jo només sento. Durant tot aquest temps he estat sentint com si no estigués llest, he d'aprendre més. I, de sobte, em sento com, 'He de aconseguir el temple! Així que, què he de fer? "

Li vaig dir que havia de veure el bisbe. Així que vam anar a l'església i ella vam anar a veure al bisbe, i vam pensar que era una gran idea. Ella va arribar a casa després de reunir-se amb ell i li va dir, "Stephanie, ell em va dir que podia anar dimecres i aquest és l'aniversari de la mort del teu pare!" Ella estava tan emocionada que ella pogués anar al temple en aquest dia i va pensar que estava destinat a ser. Llavors em vaig adonar que havia estat un any des de la mort del meu pare, el que significava que la nostra família pogués fer la seva obra en el temple i que podria ser segellada! De sobte, tot va tenir sentit, la urgència. Sóc bastant escèptic per naturalesa, però va ser una molt ordenada a moment com, "Wow, això és real; Ells realment volen el seu treball fet! "En el seu segellat, vam tenir probablement quinze persones i el 75% d'ells eren persones que vivien al sud de Califòrnia quan ens unim a l'Església. I tots ells van venir amb un preavís de dos dies! Va ser la sensació més increïble. Va ser bonic.

D'un cop d'ull

Stephanie M. Larsen


StephanieLarsenCOLOR
Ubicació: Layton, UT

Edat: 33

Estat civil: Casat amb Jess Larsen durant 11 anys

Nens: Quatre dels nens: dues nenes, de 9 i 5; dos fills, de 7 i 3

Ocupació: Cofundador membre / Consell de la Backyard Broadcast (Organització contra el tràfic de la Joventut) i Rescat Infantil (organització sense ànim de lucre lluita contra l'explotació sexual i el tràfic de nens als Estats Units i Canadà)

Conversió: 1997

Escoles d'Estudi: Brigham Young University

Himne preferida: "Senyor, jo et seguiré" i la nova cançó de la Primària, "mà a tot el món"

A la web: www.childrescue.org i www.backyardbroadcast.org

Entrevista realitzada per Linda Jane Yamamoto . Fotos utilitzen amb permís.

33 Comentaris

 1. Chrysula
  24:03 a 20 novembre 2013

  Tot el que puc dir és GRÀCIES mentre s'eixugava les meves llàgrimes i reflexionar sobre tot el que has fet fins ara i sens dubte tots vostès i la seva família encara fer. Benediccions per a tots vostès.

 2. Sheila
  24:21 a 20 novembre 2013

  Jo sé el que vols dir pel següent: És una passió que només no s'atura, per protegir aquests nens. Em sento com que ve del Senyor.

  Gràcies per la seva passió, el seu sacrifici i el seu exemple per a tots nosaltres per posar-se dret i parlar pels que no poden.

 3. Janille Stearmer
  12:42 pm on November 20th, 2013

  Bella. Thanks for sharing your story and mamking a difference.

 4. Kristin
  1:34 pm on November 20th, 2013

  What a moving story. I am so inspired by the courage that you and your mother have. What an important work.

 5. Jen E
  1:41 pm on November 20th, 2013

  Quina història tan increïble de la seva conversió i rescat de la seva família d'aquest costat del mal del món. Estic molt impressionat pel seu desig de fer aquest món millor. Si estem interessats a participar, què hem de fer?

 6. Maria Babin
  13:50 a 20 novembre 2013

  Quina increïble història d'esperança i coratge! Tan bonic i estic profundament commoguda per la força, el sacrifici, l'exemple i l'amor de la seva família. Vostè està fent molt bé en aquest món. Salut!

 7. Leigh Ann Smith
  14:47 a 20 novembre 2013

  Gràcies per compartir aquesta història de la seva família i tot el que fan per ajudar a altres nens

 8. Jenny
  14:49 a 20 novembre 2013

  És com llegir la meva pròpia història de trencar el cicle generacional d'abús i addicció. Estic tan contenta que vostè va fer els sacrificis que explicar la seva història i ajudar els altres! El miracle de l'expiació de Crist veritablement pot curar un cor trencat i li dóna tanta esperança a les víctimes com ho fa per als que es penedeixen.

 9. Nadala
  16:29 a 20 novembre 2013

  Gràcies per la seva feina i dedicació. Vostè ha tocat el meu cor profundament.

 10. Lydia
  20:22 a 20 novembre 2013

  Moltes gràcies per la seva dedicació a aquesta causa! És tan bonic per llegir la seva història i escoltar com t'has convertit en un far de llum tal! I el que és una bella història sobre la dotació de la teva mare!

 11. Louise Taylor
  20:57 a 20 novembre 2013

  Quina meravellosa tetimony de com funciona el Senyor en les nostres vides i com Ell estima a tots Els seus fills no importa què! Gràcies!

 12. Sortida
  2:30 del matí del 21 novembre 2013

  La lectura d'aquesta història realment em va fer plorar. Vaig ser abusat sexualment quan era nen entre les edats de 3-9. Sempre vaig pensar que era culpa meva, perquè jo no defenso (com un nen sap com defensar-se?) Encara que la major part de la meva família són membres no es va fer res (la meva mare fins i tot nega Li vaig dir). Quan tenia 16 anys, el meu germà 17 anys d'edat va morir. Jo estava totalment ficat la pota. Vaig anar a la prostitució perquè em sentia inútil. No va ser pels diners. No era perquè m'agradava el sexe (l'odiava). Era una manera que jo pogués fer-me sentir encara pitjor (per què viure i morir al meu germà? M'hauria canviat lloc amb ell si pogués) .I això significava que totes aquestes persones que m'havien abusat encara que fos la meva infància eren dret; Jo no valia res. Un any més tard li vaig dir al meu Bisbe i ell em va fer sentir encara pitjor. Ell em va dir que havia de casar-se amb el primer home que em va demanar, així que ho vaig fer (4 setmanes i sis dies després de conèixer a una RM a l'església). Vaig anar honest amb ell des del principi. Ell era abusiu i infidel. Va prendre el diagnòstic d'un tumor cerebral per a mi ser capaç d'allunyar (teníem 4 nens). Des que m'he casat amb un no membre i tenim 3 fills més. Ell és la meva ànima bessona. Estic tractant de ser totalment activa de nou, però trobar el judici fet per mi són horribles (que ni tan sols saben que era una prostituta, sinó que em jutgen perquè em vaig divorciar d'una RM, tenir tants fills i perquè em resulta difícil assistir cada setmana durant més de Sacramento perquè jo no encaixo en el "clic"). Però, el més important és que em jutjo a mi mateix. Gràcies per la seva honestedat, no em sento com un pària total d'aquest moment.

 13. Puntejat
  09:31 del matí del 21 novembre 2013

  Sally, sona com vostè ha vingut a la història correcta. Torneu a llegir la història i veure com la mare de Stephanie Stephanie i prenen les decisions sobre la manera de tenir una vida feliç en el futur en lloc d'insistir en com de malament ho havia estat en el passat. Em trenca el cor que vostè va ser abusada quan era nena, m'agradaria poder esquinçar algú a part per evitar que això succeeixi a qualsevol. No obstant això, els dos sabem que no es pot tornar enrere en el temps. Em pregunto si els altres van sentir la conversa amb el seu bisbe, si haguéssim sentit el que has sentit, perquè això no té cap sentit. Però els bisbes són humans i cometen errors i cal adonar-se que si aquest és el consell que gave- encara acceptat i implementat consells que no té cap sentit amb els ensenyaments de l'Evangeli. Puc entendre que el fons podria haver fet vostè vol veure que com una solució. Si no ha aconseguit l'assessorament, si us plau, si és possible. A més, si hi ha una manera d'encara càrrecs contra el perpatrator, o almenys advertir a la gent sobre ell, que li faran sentir més potent i menys una víctima.

  Però en el futur prendre decisions que et fan i els seus fills feliços, no viure en el passat. Quan es parla de la sentència que succeeix a l'església, que és una suposició (en realitat, el judici) de la seva part. Quan era a la HS jo era molt, molt tímid i després vaig tenir gent em diu que presumia. La veritat és que ningú sabia les lluites que vaig haver de parlar, fins i tot a la gent. No sap el que està al cap d'algú o les lluites dels membres del barri tenen, per tal de donar-los el benefici del dubte i com vostè aconsegueix més actiu podrà gaudir de la proximitat de treballar junts en crides i veure els seus fills tenen el benefici de aprendre els ensenyaments de Crist. Bona sort! A mesura que avanci per fer la seva vida millor espero els seus horribles records de la infància poden ser menys present en la seva vida.

 14. Preciós
  03:00 pm el 21 novembre 2013

  Oh my goodness thank you so so much for sharing your story. You, and your mother are so incredible! I want to connect with you! Please visit my blog!

 15. Sally
  3:04 pm on November 21st, 2013

  Thank-you Dotty. I am having counselling and that is helping a lot. As, for my former Bishop (I have moved) he was a man that made mistakes. He did tell me specifically to marry the first priesthood holder that asked after I confessed to him about my life, because I did query that with him at the time to see if I had misinterpreted what he said. I have also heard from friends that he said similar things to members that had come to them about being homosexual. He is only human.
  My point in sharing my story is that sometimes our past does eat us up inside, and we blame ourselves for mistakes we make. I have held many calling throughout the years since, taught many classes; but still that has never made me feel like I was part of “us”. This story made me feel that it wasn't just back in Christ's time that his kingdom was open prostitutes and sinners. That I am not alone.

 16. Sidreis
  3:55 pm on November 21st, 2013

  This was fantastic. I read it at work and fought tears the entire time. I look at the picture of your ancestors and see innocence in their aged faces, still children, we all are. I love what you are doing. Increïble. Bravo!

 17. Mila
  10:27 pm on November 21st, 2013

  Thank you, Stephanie! You touched my heart too. You are helping so many wonderful people feel loved and worthy for the first time ever. May Heavenly Father continue to bless you in your inspired work. Love your faith, courage, and love!

  Sally, your story made me cry too. So happy you are here! You too are a woman of faith, courage, and love. Love you, Sister!

 18. Michelle
  11:43 pm on November 21st, 2013

  Guauu. Thank you for sharing your story and for all you and your family are doing to help others.

 19. Angie
  4:20 am on November 22nd, 2013

  SO awesome! Thanks for helping these kids… you are an angel.

 20. Emily Clawson
  8:14 am on November 22nd, 2013

  What an inspiring and poignant story. Thank you so much for sharing something so personal and profound!

 21. Lori
  10:05 am on November 22nd, 2013

  Thank you, Stephanie, and all your family, for sharing the pain of the past, the hope of the future and the healing that has come in between. I know the Lord will continue to bless each of you as you continue to do His Work to help other children and families. I learned much about how to look at myself and my own life with its horrors and nightmares from reading your story. I'm grateful to my Heavenly Father for all the ways He reaches out to His sons and daughters today. I know He Loves us and does not look at our lives and choices in the same damning way we tend to. Thank you so very much.

 22. Danika
  11:05 am on November 22nd, 2013

  My husband is a cop in SLC and most definitely knows that most of these kids are not choosing the lifestyle, but are forced into it. We have had many discussions on how it's passed down in families or how runaways are “captured” in effect by people in the business. The laws don't offer much help though. Thank heaven for great people like you who can offer help to these people. I would suggest that you set up some educational time for law enforcement agencies. If they have help to look toward they will be able to refer. Of course, laws have to be followed first and most often DCFS takes over when they get a call, but please let the word be known so they will have somewhere to turn. You can offer to provide a class to the agencies and it will help law enforcement and DCFS know how to better help these kids. Thanks!!! Please contact me if you need help arranging a class.

 23. Ruth Watson
  2:53 am on November 23rd, 2013

  Sally!! Please don't take what Dotty said to heart. It sounds to me, like Dotty is speaking from a perspective that is either in denial or has very little experience with this. Struggling to go to church is normal considering what you have gone through and how you have been betrayed by those who were supposed to protect you.

  I believe you.

  I believe you understood your mistaken bishop correctly and in good faith did as you were instructed. I believe how hard it is for you to heal from your trauma!! I think it is awesome that you found a good partner to share your journey with. Bravo for getting out of your abusive relationship!! And BRAVO for sticking it out and being so brave.

  You are a hero too!!

 24. Becky Edwards
  11:33 pm on November 26th, 2013

  Stephanie, I love your beautiful story of hope and the Savior's atonement. Your mom is so incredible! And I loved hearing the temple sealing story… wonderful. Thank you for all the good you are doing to protect and rescue others. God bless you my friend!

 25. Jennifer
  6:12 pm on November 27th, 2013

  You are beautiful & have a wonderful family. Thank you for sharing your story.

 26. Susan Nicole Hurley
  7:07 pm on November 27th, 2013

  Stephanie, Wonnderful story.. You are making a huge difference in the world!
  God less you and your beautiful mom. I hope someday we could talk.

 27. Diane Llewelyn-Jones
  9:11 am on November 29th, 2013

  Stephanie - gràcies sooo molt. Vaig ser abusat sexualment quan era nena per un adolescent que havia pres en el Programa d'Col·locació de l'Índia en la dècada dels 70. Ella també tindria sexe amb ella boyfirend a la llitera inferior i m'asseuria al llit i escoltar. Això sovint va succeir quan ella ens cuidava els nens mentre els meus pares van assistir al temple (90 minuts) !! No cal dir que ha canviat tantes coses sobre la meva enteniment sexual i si jo era una mala persona. Però això era tot el inconscient. Un dia, quan jo tenia 25 anys jo estava ensenyant una lliçó de la Societat de Socors de la puresa sexual i els nens que són abusats va ser abordat, i d'un sol cop em vaig quedar allà congelat i em vaig adonar que jo era un d'aquests nens. No és estrany? I llavors, per primera vegada vaig tenir l'oportunitat de veure-ho fora de mi mateixa. Jo sempre vaig pensar que era una cosa "jo" vaig fer. Li havia costat molts anys per veure que la forma en què va ser criada afectats com em tractava i en i en què va. Aquest cicle és tan reeixida per Satanàs. L'expiació del Salvador és real i que ara no tenen aquesta por aterridor (des del primer dia) que quan presento la meva recomanen a la recepció del temple que els homes no van a donar l'esquena a mi i em diuen que no sóc dignes d'entrar. Hi ha també molt dels secrets sexuals i ha pres massa de la negació que pot succeir en "nostres" famílies.

 28. Janet Bailleul
  15:51 a 29 novembre 2013

  Stephanie i Sally i tots els que han estat en les seves sabates, homes i dones ...

  Benediccions a vostès pel seu coratge i desitjos de trencar aquests cicles i viure una bona vida. Si us plau, sàpiguen en els seus cors que el nostre Salvador t'estima profundament i sap les lluites que s'enfronta. Vostè és de gran valor per a ell i les atrocitats fetes a és molt probable tenir en compte. Ell és l'únic que realment qualificats per jutjar a tots nosaltres i malgrat les nostres bones intencions per servir en tractar de ser més com Ell, podem en la nostra humanitat dir o fer alguna cosa que sigui contrari a aquest objectiu. Si us plau, perdonar els que no mostren l'amor de Crist, que tu mereixes, el més probable és conscient que vostè se sent d'aquesta manera i el que està fent o no fent és probablement intencional. Arribar a ells en la seva ignorància amb amor i la teva perspectiva canviarà i aconseguir que l'amor, l'alegria i l'acceptació que vostè busca com l'amor del Salvador brilla de vostè. M'agradaria poder abraçada a persona i et dic que un dia tot estarà bé, els comptes seran tots equilibrat però per favor sigues en els seus cors que això és cert. No sé com funciona, però sé que ho farà perquè és el que se'ns ha promès per Ell. Vine seguir, jeia seves càrregues als seus peus i l'ajudarà a vostè a través de tot això fins que tots agenollar davant seu. Xxxxxx

 29. Salem
  02:25 del matí del 3 desembre 2013

  Només vull donar les gràcies a vostè, estimada senyora, per compartir la seva bella història amb tothom. Que meravellós i gloriós que aquests patrons tràgiques i punyents s'han trencat! Acabo d'obtenir la pell de gallina pensant en com això ha de ser només el curatiu per a tota la família, passat i present i futur. I després per executar les obres de caritat que Do- qui sap quantes altres famílies han estat, són i seran beneïts! Només vull abraçar a la seva mare i li! Aquesta és la glòria de l'expiació! Estic molt agraït al nostre beneït Senyor pel privilegi d'escoltar la seva història.

 30. Olga
  05:49 del matí del 7 desembre 2013

  Història increïble ... gràcies!

 31. Servanne
  09:43 del matí del 7 desembre 2013

  M'encanta el seu lloc web. És bo saber que les hi va arreglar per revertir el cicle de l'abús horrible i stituation seva família va travessar i ara estan en un lloc segur on vostè, el seu marit i els seus fills poden viure una vida feliç i segur, i espero que les coses segueixin així .

  Vaig passar per molt també i jo sempre tenia l'esperança que algun dia m'agradaria conèixer a un bon home que es convertiria en la meva vida en la bona vida amorosa que sempre havia esperat.

  No sabia molt succeeixi, però si això li passa a altres persones, jo no sóc més que el més feliç per això i per a ells.

  Com li vaig dir a algú, el major bleassin una dona pot tenir és tenir una bona, fidel, afectuós i bon home de peu al seu costat perquè ella estarà fora de perill a casar-se i tenir fills amb i recaptar tots ells en l'amor, l'estabilitat i la seguretat. Si una dona troba a un home així, ella té tot el que pot demanar a la vida.

 32. »I Heard the Bells. Ells sonen Esperança! Tirant de dents de lleó
  09:40 del matí del 23 desembre 2013

  [...] Stephanie Larsen, la germana de Nick a la llei i també co-fundador de Rescat Infantil, va parlar a continuació. Ella va parlar de la història de les nenes víctimes d'abusos sexuals per diners en la seva família i aquí mateix als Estats Units. Durant quatre generacions; no només eren les nenes abusades pels homes al seu voltant, però les noies també coneixien una altra manera de sobreviure de vendre sexe. Van ensenyar les seves filles a fer el mateix i tan joves com de 10 i 11 anys. Llavors va arribar Lorrie, la mare de Stephanie. Després de sobreviure l'abús i el tràfic, va decidir que això mai anava a succeir als seus fills. Tenia moltes lluites, però ella va mantenir la seva promesa i protegit als seus fills de l'abús que generacions de nens en la seva família havien viscut. Estic sorprès per la força de Lorrie. A la meva família, l'única cadena que he trencat és l'ús del estrangulador inductora de laca d'Aqua Net. Lorrie és el meu heroi i ella m'inspira a ser més valent! [...]

 33. BlueEyesFr
  6:15 del matí del 4 maig 2014

  Estic disgustat per la qual cosa els homes poden fer. Obligar a les seves dones a prostituir-se. I senyor t té molta confiança en els homes (per dir el menys) però la lectura del que la seva mare ggg, mare gg i les seves filles van ser sotmesos a causa de les seves marits malvats em fa mal l'estómac

  Crec que la més segura de totes les dones són monges almenys que Don t posar la seva vida en risc en confiar en un home per la fidelitat i l'amor el que ha de ser.

  Em sento molt malament per totes aquestes dones van passar per ... i me n'alegro que vas sortir d'ella ...

  Per desgràcia, l'Església Mormona té un passat polígam que fa que sigui impossible per a mi ser part de ...

  Crec que els homes són la major amenaça per a les dones i tot el que veig al voltant confirma tristament aquest punt de vista en més d'una manera ....

  Quan penso en noies, sóc només por per ells i el que l'home pugui fer per a ells

Deixa un comentari

SEO Powered by Platinum SEO de Techblissonline