1 september 2010 af admin

2 Kommentarer

More Than Skin Deep (med Photo Essay)

More Than Skin Deep (med Photo Essay)

Kimmie Matthews

I korte træk
Seoul, Korea, August 2010

Kimmie er featured i vores første foto essay. Efter en vanskelig barndom, Kimmie tilsluttede sig Kirken i Korea. Nu er en succesfuld virksomhed ejer, Kimmie taler om, hvordan den helbredende egenskaber af alger kosttilskud fra hendes kosmetik selskab hjælpe folk med at overvinde invaliderende sygdom. Hun har startet en non-profit for at hjælpe dem, der ikke har råd til de behandlinger har adgang til deres fordele.

Du har konfronteret ganske lidt af modgang i dit liv, især i din barndom. Kan du fortælle os om det?

Jeg vil sige, mine er en dysfunktionel slags familie. Jeg var den sjette barn. Den førstefødte var en søn, der døde, da han var en baby. Så kom tre piger. Min mor havde en virkelig hård tid med alle de piger. I Korea dengang, pige babyer blev ikke så respekteret som drengebørn. Efter de tre piger kom, blev endnu en broder er født, og så kom jeg. Jeg var ikke velkommen, fordi jeg var en anden pige, og jeg var stærk. Min far ville sige, "Åh pigerne er alle de samme! De er så værdiløs! "Jeg var nødt til at være slags usynlig, da jeg var omkring min bror. Jeg var nødt til at holde min afstand fra ham. Uanset hvad blev givet til min bror fik ikke lov til mig.

Mine forældre var også meget travlt. Min mor var så travlt med at tage sig af alle sine børn, samt en nevø og niece, der var flyttet ind i vores hjem. De havde en gård for at tage sig af. Min far var en urt læge, så han måtte tage sig af sin klinik. Fordi de var så travlt, var jeg overladt til at blive passet af min bedstemor, som boede hos os. Mine forældre havde bare ikke meget tid til mig. Jeg ved det ikke betyde, at de ikke elsker mig, men jeg følte mig helt alene. Jeg følte, jeg var en udstødt. Jeg følte mig som ingen brød sig om mig.

Hvordan har du beskæftige sig med disse ensomme følelser, når du var en lille pige?

Jeg begyndte at læse bøger. Når jeg gik mangler, kunne jeg finde i biblioteket. Bibliotekaren elskede mig. Jeg fandt min fred og min Helligdom med alle disse bøger. Jeg læste en masse på det tidspunkt, selv filosofi. Mange af disse bøger talte om en supermagt. Fra dette, jeg vidste, at der var nogle være stærkere end min far, stærkere end min bedstemor, og stærkere end nogen anden-person, der kendte mig, som jeg var. Jeg forsøgte at finde ud af mere, men jeg vidste ikke, hvor de skal gå for at finde det.

Min familie havde et stort hus, og vi lejet lokaler til et par folk. Da jeg var otte eller ni år, en romersk-katolsk familie flyttede ind, og de gik i kirke hver søndag. Ser dem gå sammen til denne kirke og se dem bære slør over deres ansigt og hoved kiggede virkelig rart for mig. Jeg ville have, at slør på mit hoved, så jeg spurgte dem, om de ikke ville have noget imod at tage mig med dem i kirke. Jeg blev overvældet af sindsro, at jeg følte der. Jeg vidste de mennesker, der var på udkig efter det samme, som jeg ledte efter. Jeg så en statue af Saint Mary og også Jesusbarnet. Da jeg så Jesus, jeg følte, at jeg kendte ham. Jeg følte ikke, at sådan en følelse for Saint Mary. Jeg kunne ikke sige præcis hvad, men jeg følte noget anderledes ved denne lille baby. Jeg begyndte at spørge rundt, "Hvor kan jeg få at barnet Jesus?" Jeg ønskede at have denne dukke. Jeg var nødt til at have det. Jeg havde aldrig bedt om noget som et barn, men jeg havde det brændende ønske om Jesusbarnet statue. Så noget mirakuløst skete. Jeg opdagede en af ​​pigerne i min klasseværelse havde en lille baby Jesus dukke. Hun ville lade mig lege med det, hvis jeg gav hende en skål af min majs suppe eller en lille brød. Når jeg havde at Jesusbarnet, jeg havde denne varme følelse indeni mig.

Jeg så en statue af Saint Mary og også Jesusbarnet. Da jeg så Jesus, jeg følte, at jeg kendte ham. Jeg følte ikke, at sådan en følelse for Saint Mary. Jeg kunne ikke sige præcis hvad, men jeg følte noget anderledes ved denne lille baby.

Hvordan har denne oplevelse forme din kvindelighed?

Jeg fortsatte med at opsøge Jesus. Jeg spurgte nonnerne mange spørgsmål om Jesus og religion, og de sagde altid: "Huh, du er fuld af spørgsmål!" Nogle gange kunne de ikke svare mig; de kunne ikke svare mig, blot fordi de ikke kender svarene på alle mine spørgsmål. I denne periode begyndte jeg at tænke alvorligt over religion. Når jeg gik i kirke, de tilbød nadveren vin. Jeg vidste, at det var et symbol på Jesu blod, og jeg tænkte: "Hvis jeg tager nadveren, så vil jeg være anderledes. Jeg vil blive helbredt. Folk vil elske mig. Folk vil bekymre sig om mig. "Jeg ønskede at have det så desperat. Jeg ønskede at finde fred inde i mig. Jeg ville have en person til at se på mig, som jeg var. Jeg forsøgte at finde en vis lettelse i religion.

Jeg overvejet at blive en katolsk nonne. Jeg har allerede handlet som en nonne i, at jeg ikke har min egen personlige tid, min private tid. Jeg var derude til at hjælpe andre. Jeg brugte en masse af min tid tjene andre. Når jeg gik på gaden, hvis nogen havde brug for hjælp, jeg var det første barn til at komme der med en hjælpende hånd. Jeg var anderledes. Jeg havde denne tendens mod at hjælpe mindre heldige mennesker. Jeg tror, ​​jeg fik det fra min mor eller min bedstefar. Min bedstefar blev kaldt "fader" af tiggere alle i hele Korea. Da han døde, blev vores sted flokkedes af tiggere og hjemløse fra alle provinser.

Hvornår blev du introduceret til Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige?

Da jeg var atten, min søster mødte missionærerne. Jeg var også tilfældigvis kontaktet af min klassekammerat, som var medlem af Kirken omkring samme tid. Jeg gik med hende til SDH Kirken, og jeg mødte biskoppen. Han var en virkelig rart og meget venlig mand. I bygningen, så jeg et maleri af Jesus strakte sine arme. Det havde sådan en herlig baggrund, og jeg kunne ikke tage mine øjne ud af det. Jeg vidste, det var Jesus. Mens jeg lyttede til alle, al min opmærksomhed var på det billede. Det var smukt udført. Jeg elskede det bare. Senere talte jeg med min søster, og hun sagde, "Åh Jeg skal møde missionærerne." Jeg tænkte, "Hmm, ok, jeg er nødt til at finde ud af, hvad SDH Kirken handler om."

Jeg begyndte at læse Mormons Bog, og jeg spurgte min himmelske Fader, om bogen var sand, og hvis det virkelig var fra vor himmelske Fader. Jeg bad om, at mit hjerte føler en brændende fornemmelse. Jeg fik ikke noget. Jeg vidste ikke engang få en bøvs. Så tænkte jeg: "Hmm er det sandt?" Min søster blev døbt, men jeg var ikke døbt, fordi jeg ønskede stadig at være katolik. Men jeg ønskede også at være støttende og til at forstå hende mere, så jeg fortalte hende, at jeg gerne vil møde missionærerne. Jeg mødte missionærerne ud af min kærlighed til min søster. Efter jeg mødte missionærerne, fik jeg døbt. At fortælle dig sandheden, da jeg blev døbt, jeg ikke rigtig har den overbevisning, at jeg har nu. Jeg havde virkelig ikke troen. Til sidst stoppede jeg at gå i kirke og flyttede til USA et par år senere.

Hvorfor flyttede du til Amerika?

Min mor og far ville have mig til at gifte sig med en mand, jeg var ikke forelsket. De sagde: "Du bliver nødt til at blive gift med en mand, som vi mener er værdig og er god. Marry denne fyr. "Sagde jeg," Nej, nej, nej, jeg ønsker ikke at blive gift. "I Korea kan du ikke gå imod, hvad dine forældre siger til dig. Så jeg prøvede at finde en måde at komme væk fra hjemmet. Jeg forsøgte at komme så langt væk fra hjemmet, som jeg kunne, så jeg flyttede til Amerika.

Jeg boede i Amerika i tre år og blev gift, mens jeg var der. Min mand misbrugte mig og voldtog mig. Jeg følte helt alene. En dag jeg begyndte at bede, "Hvor er du, Herre? Jeg er så stædig. Du er nødt til at lade mig vide, at Jesus lever, at han bekymrer sig for mig, at jeg stadig elskede, og at jeg ikke er helt alene. Lad mig vide. "Jeg fik ikke noget svar. Så jeg skrev et brev til vor himmelske Fader. Jeg forsøgte at skrive alt. Efter jeg skrev det, jeg skulle til at brænde det. Jeg tænkte, "Asken vil nå ham." Jeg var ved at brænde det, når alle de pludselig fik jeg en opringning fra en missionær, der kendte mig i Amerika. Han sagde, at han studerede sine skrifter, før de går i seng og lige pludselig var jeg der. Han sagde, at han havde denne stærke trang til at ringe til mig. Han sagde: "Er du okay?" Jeg prøvede ikke at græde på telefonen. Jeg sagde ikke et ord, fordi jeg græd og græd og græd. Han sagde, "Hvis du er i problemer, ved, at Helligånden er altid med dig." Han afsluttede med at sige: "Vid, at jeg kaldte dig, fordi jeg blev ledet af Helligånden." Det øjeblik jeg vidste, jeg var ikke alene. Fra dette punkt, blev jeg virkelig nidkær. Jeg begyndte at gå tilbage i kirke, jeg søgte om skilsmisse, og jeg flyttede tilbage til Korea.

»Hvis du er i problemer, ved, at Helligånden er altid med dig." Han afsluttede med at sige: "Vid, at jeg kaldte dig, fordi jeg blev ledet af Helligånden." Det øjeblik jeg vidste, at jeg ikke var alene.

Når du flyttede tilbage til Korea, begyndte du en sundhedspleje forretning ved hjælp af alger som et helbredende middel. Hvordan er det opstået?

Jeg tror, ​​jeg var bestemt til at blive involveret i algerne virksomhed. Jeg gik ofte til et kapel for at bede, at medicin kan bruges til at helbrede ulykkelige mennesker. Jeg lovede Gud, jeg ville tilbyde mit eget liv i afkast, hvis han svarede min bøn. I mine sene 30'erne, jeg fundet nåde blandt folk, der høstede alger, som har utrolige helbredende egenskaber, især for beskadiget hud. Den begrænsede viden, jeg havde om mikroorganismer eller anden måde imponeret dem, og jeg blev tilbudt en forretningsmulighed. Denne mulighed for at arbejde med alger bidrog til at forme min plan at starte en non-profit velgørende organisation, der ville give billig alger supplementer til mindre heldige mennesker, der desperat behov for at forbedre deres helbred. Jeg indså, at jeg havde brug for nogle high-end produkter til at generere midler til non-profit og besluttede at bruge kosmetik, da min high-end produkt. Jeg begyndte at bruge alger som en hud-pleje ingredienser og gøre mine egne formler for urolige hud.

Hvordan har dine spirituelle overbevisninger informeret din virksomhed?

Når jeg giver alger kosttilskud til dem, der lider af forskellige-ofte alvorlige-lidelser, jeg først bede over produktet for at sikre, at det er givet med den rette intention, og at den helbredende egenskaber vil være fuldt realiseret. Jeg vil også bede om, at dem, der tager algerne gør det med bøn og tro. Jeg vidne mange mirakler dagligt. Folk helbrede og komme fra alle mulige lidelser ved hjælp af produkter og rådgivning, jeg tilbyder. De til sidst indse, at de fik en unik mulighed for at tænke over deres krops grænser og potentielle magt. Jeg ved, at det er nåde vor Herre Jesus, der gør dem hel og sund igen. Hans absolutte, ubetinget kærlighed har utrolig, uforlignelig helbredende kraft.

Jeg ved, at det er nåde vor Herre Jesus, der gør [patienterne] hel og sund igen. Hans absolutte, ubetinget kærlighed har utrolig, uforlignelig helbredende kraft.

Jeg også fungere som et medlem missionær gennem samspillet jeg har med mine klienter og kolleger. Nogle mennesker, jeg møder gennem arbejde har vist oprigtig interesse i min religion, og nogle iver efter at lytte til, hvad jeg har at sige om, ikke kun fysisk, følelsesmæssigt velbefindende, men åndelig trivsel og det gengivne evangelium. Jeg vil ikke stoppe min konstante kamp for at gøre forretninger på en måde, som Herren ville være glad. Jeg kunne være omgivet af charmerende business folk, hvis primære interesse er, hvordan man kan være smuk, sundere og få mere. Men jeg valgte et liv, hvor Frelseren kan bruge mig som et redskab i hans hænder. Jeg vil hellere være omgivet af de syge og de lidende. Jeg ved, jeg vil tjene dem med mit hjerte; disse holistiske produkter vil gavne dem fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt, fordi de er forbedret med ingredienser som ubetinget kærlighed, mine ydmyge bønner og mange folks velsignelser.

Hvilken slags fremtid du forestiller dig for din virksomhed?

Selvom fremtiden for min virksomhed ikke kan være fri for lejlighedsvise op-og nedture, vil jeg fortsætte med at ansætte etiske styringsmodeller, hvor ærlighed er altid den bedste politik og velgørenhed kommer før profit. Jeg håber, at vores miljøvenlige produkter vil bidrage til skiftende opfattelser af, hvad der definerer en succesfuld forretning og en karriere kvinde. Jeg håber også, at natur-orienterede produkter vil blive introduceret og distribueret over hele verden, og at alger vil blive anvendt til en overkommelig pris, men kraftfulde behandlinger. I sidste ende, jeg forestiller min lille virksomhed at blive fundamentet for den globale alger samfund og blive en steward virksomhed, der deler evangeliet med sagtmodige og de syge og arbejder på at gøre verden til et bedre sted at leve.

Der er ingen tvivl i mit sind, at så længe jeg vandrer i lyset, og fortsætte med at vinde min styrke fra Herren ved at læse skrifterne og besøger templet, min forretning, og jeg vil blive opretholdt. Gud lever! En meget ubetydelig person som mig er blevet et redskab til at hjælpe folk. Jeg beder til, at min virksomhed fortsætter med at blive brugt som et redskab i Guds hænder!

I korte træk

Kimmie Matthews


LDS_woman_photo_Matthews.COLOR
Lokation: Seoul, Korea

Alder: 52

Civilstand: Single igen

Beskæftigelse: Iværksætter

Konverter til Kirken: 1984

Skoler Deltog: Chosun University

Sprog, der tales i hjemmet: Koreansk

Yndlingssalme: »Fordi du gi'r mig alt«

På nettet: www.Bioe3.com; www.klamathbeauty.com

Interview af Krisanne Hastings. Billeder af Heather Willoughby og Robyn Larsen.

Del denne artikel:

2 Kommentarer

 1. Terri Wagner
  12:12 på 8 September 2010

  Sikke en smuk måde at udnytte dine talenter og dit emphathy for dem, der har "beskadiget" hud, der er næsten altid ledsaget af en beskadiget ånd. Det hjælper at vide, at nogen bekymrer sig om.

 2. Ann Brown
  22:37 på 17 Sep 2010

  Jeg er totalt rørt af din historie. Du er så nogensinde klar til at tjene Gud, både som medlem missionær og som en virksomhed dame, uanset hvor du er, fordi du er i harmoni med Ånden. Du skal bare glød i Ånden, og du ser så smuk!

  Hvis du nogensinde kommer til San Francisco område, jeg ønsker at mødes med dig personligt!

  Ann Brown

Efterlad et svar

SEO Drevet af Platinum SEO fra Techblissonline