15 december 2010 af admin

10 Kommentarer

Fra Jehovas Vidne til sidste dages hellige

Fra Jehovas Vidne til sidste dages hellige

Arleene Regalado Taylor

I korte træk

El Dorado Hills, CA, December 2010

Arleene blev rejst som et Jehovas Vidne i det sydlige Californien. Hendes forældre omdannet til religion, efter at de flyttede fra deres hjem i Moroleon, Guanajuato, Mexico til USA. Hun studerede Mormon troen i to år, før at blive døbt, en handling anses tabu af hendes families religion. Hun deler sine oplevelser, da hun gået fra hendes barndom tanker og overbevisninger til hendes nuværende vidnesbyrd om evangeliet. Undervejs har hun holdt fast i sin fortsatte kærlighed til familie og har konstateret, at kundskab om evangeliet har åbnet sit sind og bragte sine nye velsignelser.

Hvordan gjorde at være et Jehovas Vidne hjælp eller hindre din accept af evangeliet?

Jeg havde allerede en religiøs baggrund, og min standarder var meget det samme som mormonismen vokser op, så når jeg fik at vide Kirken jeg følte komfortable. Jeg absolut følte hilses velkommen. Vi havde de samme standarder, og det var noget, jeg ønskede at opretholde, fordi jeg vidste, at det var godt, og jeg ønskede at rejse en familie på den måde.

Min religion blev betragtet som meget strenge med mine venner i skolen, men nu, hvor jeg er en voksen, jeg føler, at det var en rigtig god religion til at vokse op i. Det havde standarder, det holdt mig åndeligt involveret i religion, og når noget tvivlsom kom op med venner ville jeg helt sikkert tænke, "Det er ikke rigtigt."

Jeg vidste, at min måde at tænke på som en religiøs barn var anderledes end dem, der ikke var. Min far ville altid fortælle mig vores familie var anderledes. Jeg husker, da jeg ønsker at gå ud med venner om natten uden nogen ser os, min far ville sige, jeg var ikke gammel nok til at gå og ikke chaperoned. Jeg ville sige, "Mine venners mødre lade dem bo ud indtil 11:00, hvorfor, hvorfor kan jeg ikke?"

Arleene with her parents and husband Hyrum

Arleene med sine forældre og mand Hyrum

Min far ville sige: "Nå, det er dem, det er ikke os." Jeg har altid følte det var sådan en stor begrænsning. Men nu forstår jeg. Hans ting var der altid en udgangsforbud, og det var altid 10.00. Indtil jeg var atten var det stadig 10.00.

Jeg kan nu se, hvor hans bekymrende kommer fra. Det var ikke, at han ikke vil have mig til at blive hængende med mine venner-naturligvis han ville have mig til at have det sjovt, men han altid ønsket mig at være sikker. Hans vigtigste prioritet var han ville have mig til at være sikker. Mormonismen gør mig den samme slags sikkerhed i verden.

Men min religiøse baggrund hindret min omvendelse til mormonismen i, at mit hele liv, jeg havde fået at vide, at jeg ikke skal eller kan ikke se ind i andre religioner, så i den forstand jeg følte, jeg gjorde noget forkert. Jeg var super nysgerrig som barn, og som teenager følte jeg lidt oprørsk, fordi jeg var interesseret i min vens religion eller jeg ønskede at dykke ned i andre ting. Jeg var nysgerrig spiritualitet, ikke bare religion.

Mine forældre var konvertitter Jehovas Vidner. De boede i Mexico og var katolikker. Min far sagde, at da han var ung, de ville gå til masse, fordi det var, hvor alle pigerne var. Begge mine forældre boede der og mødte der. Det var her de blev gift, og hvor min søster blev født. Da hun var omkring to år gammel, min far begyndte at gå på arbejde i Californien, og han rejste frem og tilbage fra Mexico til USA for de næste fem år, indtil han havde penge nok til familien og alle deres papirer var i orden. Min søster var syv ved derefter. De endelig var i stand til at leve som en familie i Californien og senere min bror og jeg blev født her. De sluttede sig til Jehovas Vidner efter nogen bankede på deres dør, og de troede, det var en stor religion til at rejse os børn. De gik til en spansk menighed og mine forældre lærte os at læse og skrive på spansk, så vi kunne deltage.

Har du nogensinde gå til en anden kirke?

Jeg aldrig gjorde. Jeg gik ikke ind i en katolsk kirke, indtil jeg var mindst nitten eller tyve. Begge mine rigtig gode venner er katolske. Og det var grunden til at jeg endelig gik, for et ægteskab eller en dåb, men inden da jeg følte jeg var en voksen og kunne beslutte. Det stadig følte virkelig underligt for mig at være der.

Jehovas Vidner ikke fejre helligdage. Hvordan har du tilpasse sig dette aspekt af din nye religion?

Ferie er stadig virkelig mærkeligt for mig. Jeg vil aldrig have denne følelsesmæssige, åndelige tilknytning til helligdage, som jeg ser andre mennesker har. Jeg lærte, at ferie er hedensk. Vi kunne ikke være involveret i dem, vi kunne ikke synge de sange, vi kunne ikke tegne en julemand, vi ikke kunne gøre nogen kunst og kunsthåndværk, der har at gøre med helligdage. Jeg fik helt fjernet fra disse fester, så i mit sind, disse ting var galt. I gamle billeder jeg ser, at mine forældre plejede at fejre jul. Men når de konverteres de ikke havde nogen flere ferier og fødselsdage, og min bror og jeg ville se gennem billederne og se de bruges til at fejre, og vi ville sige, "Nej fair, du fik at fejre."

Jeg ved ikke engang, hvordan det kommer til at arbejde ud med mine børn; Jeg stadig forsøger at finde ud af det for mig selv. Jeg føler ikke, at ferie er forkert mere, men det er en af ​​de ting, der kommer til at tage tid.

Da jeg var ung, jul var den samme som enhver anden dag. Tænk det være det samme året rundt. De fleste familier markerer året af ferien: "Åh, vil du få det på julen," eller "I sommeren, på den fjerde af juli, vil vi mødes. Vi havde aldrig det. Vi havde aldrig de små markeringer på vores kalender. Det var samfundets måde at fejre, ikke vores. Mine forældre gjorde et stort stykke arbejde at gøre op for det; de sørgede vi fik præsenterer året rundt for resultater eller andre fester i familien, så vi følte aldrig forsømt.

[Holidays var] samfundets måde at fejre, ikke vores. Mine forældre gjorde et stort stykke arbejde at gøre op for det; de sørgede vi fik præsenterer året rundt for resultater eller andre fester i familien, så vi følte aldrig forsømt.

Vi kun gjorde påsken i foråret, men ikke påske. Det er den eneste ferie, at en Jehovas Vidne fejrer, fordi det er den ene nævnt i Bibelen, der skal holdes med hver generation. Det er den eneste, vi fik sammen at fejre i Kirken. En snak er givet, og en bøn, og usyrede brød og vin er gået rundt, men du får ikke at spise det, kun videregive det til den næste person. Vi havde ingen egentlig tradition, der er gjort flere gange, såsom nadveren med mormoner. Der er ikke nogen stor tradition. Det var en stor forandring for mig, da jeg blev en mormon.

LDS_woman_photo_Taylor4

Jeg var virkelig intimideret af nadveren. Jeg ønskede ikke at tage del i det, indtil jeg blev døbt. Jeg følte, at det var noget meget specielt og jeg ønskede at tjene det privilegium at tage nadveren. Det ville betyde så meget mere for mig, når jeg helt forstod, hvad der foregik.

Hvornår har du føler, at du havde et vidnesbyrd om evangeliet?

Jeg følte, jeg havde et vidnesbyrd på min dåb. Mit vidnesbyrd voksede, da jeg læste Mormons Bog og begyndte at bede om det. Jeg ikke havde bedt om et par år, og det var rart at blive udfordret: "Mener du, jeg virkelig kommer til at få et svar? Dette er virkelig kommer til at arbejde? «Når jeg begyndte at se, at Mormons Bog og mine bønner tog mig i en god retning, jeg indså, at jeg var i et godt sted. Og jeg vidste med sikkerhed, da mit liv begyndte at ændre sig i en positiv måde.

Så efter jeg fik døbt blev jeg mindet om, hvor vigtigt mit vidnesbyrd var, og at det ville fortsætte med at vokse. Når min kæreste, Hyrum, og jeg planer om at blive gift, begyndte vi at få svar på vore bønner på meget specifikke måder. Det styrkede mit vidnesbyrd mest.

Hvad fik dig til at vente på et tempel ægteskab og ikke bare få den civile en?

Jeg blev døbt i 2008, så Hyrum og jeg kunne have fået gift derefter uden for templet. Men på det tidspunkt vidste jeg nok til at vide, at det var det rigtige valg at vente, for at gå til templet. Det var virkelig vigtigt at Hyrum. Lige siden vi mødte hinanden, han havde talt om et tempel ægteskab, endnu før jeg vidste, hvad det var. Så jeg vidste, at det var vigtigt for ham.

Det er, hvad lagt så meget vægt på vores forhold før min dåb, fordi han ikke ville lade dette gå-templet ægteskab. Han ville fortælle mig, "Det er så vigtigt for mig, at selv om jeg ved, du er den rette person for mig, hvis vi ikke kan blive gift i templet, vi skal ikke blive gift." Det er virkelig forvirrede mig. Jeg tænkte: "Vi har hinanden; Hvad har du brug for, men kærlighed? "

Jeg følte ligesom at gå i kirke og læse i skrifterne var at gøre os stærkere, og jeg tænkte, det kunne kun blive bedre, når vi bliver gift i templet. Jeg havde allerede ventet længe nok, som det var-tre år dating. Så jeg besluttede at vente det et år efter min dåb at blive gift, så vi kunne gå til templet. Det var fire dage til året efter jeg blev døbt, at vi var gift i templet.

LDS_woman_photo_Taylor5

Hvordan din familie acceptere dig som en mormon?

Jeg var virkelig nervøs for at fortælle mine forældre, fordi du ikke er meningen, at selv dykke ned i andre religioner, og jeg vidste ikke, hvordan de skulle tage det; Jeg ønskede ikke, at de shun mig eller afvise mig. Jeg har kendt flere andre familier, der gør dette, når de har et familiemedlem tilslutte sig en anden religion-de helt op med at tale til dem, de ikke vil have noget med dem at gøre.

Jeg vidste, at min familie var ikke sådan, men jeg var bare stadig meget nervøs, fordi ingen anden person i min familie nogensinde havde gjort det. De havde lige fast med religion, men inaktive til tider. Så mig trodser denne regel var slags skræmmende.

Da jeg fortalte dem, at jeg skulle til mormonkirken min mor sagde: "Jeg elsker dig, du vil altid være min datter, jeg vil støtte dig uanset hvad. Jeg kommer aldrig til at holde op med at tale til dig, og du er en voksen og gammel nok til at gøre dine egne beslutninger. "

Hun fortalte mig, "Din far og jeg rejste dig i en religion, som vi troede var rigtigt, og vi havde set som noget godt. Vi gjorde, hvad vi kunne, og det er din beslutning. "Siden da har min far læste Mormons Bog, gik i kirke og er begyndt at tage af missionærerne. Og jeg har en fætter, der har sluttet sig til kirken.

Hvem er Gud for dig?

Gud for mig er Jehova, for det var sådan jeg blev rejst. Jeg ser Gud Faderen og hans Søn ved hans side. Nu ved jeg, at HERREN er navnet for Kristus, før han kom til denne jord. Det føles stadig baglæns for mig; Jehova har været navnet på vor himmelske Fader, fordi det er det navn, jeg har haft i mit hoved. Plus, lærte jeg alle mine skrifter i spansk. Når jeg beder nu, det er til vor himmelske Fader, men før det var Jehova, og det ville være i spansk.

Gud for mig er Jehova, for det var sådan jeg blev rejst. Jeg ser Gud Faderen og hans Søn ved hans side. Nu ved jeg, at HERREN er navnet for Kristus, før han kom til denne jord.

Gud for mig er den samme, som har hjulpet mig gennem mine kampe i livet. Han er den samme Gud. Overgangen var let i den forstand. Vel vidende, at når jeg er i et dilemma, jeg kan bede, at han har kendt mig, siden før jeg blev født, og han er den samme Gud, som jeg voksede op med, betyder det ikke noget, at jeg har foretaget et valg at skifte religion. Vor himmelske Fader vil være det samme for mig, den samme Gud til mig.

Jeg forsøgte at forklare, at for at min familie forleden, da jeg var der; Jeg forsøgte at fortælle dem, at min Gud er den samme som deres Gud, det er den samme Gud, som vi lærte om sammen, og ingen kommer til at tage det fra mig. Bare fordi jeg er medlem af en anden religion, betyder ikke, at jeg er hedenske, at jeg går imod alt, hvad jeg lærte, da jeg var barn, alt det, jeg er vokset op med. Faktisk har jeg lært så meget mere oven i købet. Det er bare at bygge på det; Jeg føler, at jeg skrider. Det er ikke, at jeg ønskede at glemme hele min opvækst.

De fleste mennesker, der forlader Jehovas Vidne religion aldrig ønsker at se det igen, det er en sur påmindelse-men det var ikke tilfældet for mig. De er alle gode minder med min familie; Jeg elsker min familie. Halvdelen af ​​dem er ikke deltager, at religion nu, men jeg ved, at en del af dem er altid med mig, fordi vi er blevet rejst i de samme omgivelser og samme religion.

Jeg forsøgte at fortælle [min familie], at min Gud er den samme som deres Gud, det er den samme Gud, som vi lærte om sammen, og ingen kommer til at tage det væk fra mig .... Jeg har lært så meget mere oven i købet. Det er bare at bygge på det; Jeg føler, at jeg skrider. Det er ikke, at jeg ønskede at glemme hele min opvækst.

Hvordan føles det at være mormon nu?

Det gør mig lyst til en bedre person. Mine venner ville sige, "Du skal ikke føle, at du er nødt til at skifte religion for at blive et bedre menneske., Er du allerede et godt menneske." Men jeg følte mormonismen hjulpet mig til at blive en bedre mig.

Jeg arbejder som make-up artist. I mit arbejde, når jeg gør folks makeup nogle gange vil komme op. Én kvinde spurgte mig, "Så går du til Mormon templet?« Det var hendes måde at spørge, om jeg var mormon. Det kommer også op, når jeg taler om ikke arbejder om søndagen.

Jeg så ser frem til søndag. Jeg plejede at arbejde fredag, lørdag og søndag. Nu ikke arbejder om søndagen hjælper mig at prioritere mit liv; Jeg vågner op og ved, at denne dag jeg får at hvile. Arbejde på søndag er ikke noget, jeg kommer til at gå på kompromis med min religion. Men jeg ofte at vide, at jeg ikke kan bede om søndagen fra. Jeg arbejder hårdt og denne søndag ting bør ikke være et problem i at ansætte en person. Men det er, så jeg freelancing nu i stedet for at være en fuldtidsansat til makeup industrien, hvor jeg er certificeret. Dette jeg kan vælge ikke at gøre-for at arbejde om søndagen.

Arleene at work

Arleene på arbejde

Kunne du tænke dig at tage på mission en dag?

Jeg håber at tage på mission en dag med min mand, og være til tjeneste for andre og dele mit vidnesbyrd. Mormoner ser service som en prioritet, og det er en af ​​de ting jeg elsker. Før jeg blev medlem af Kirken, vidste jeg ikke, hvad et vidnesbyrd var, eller hvad Præstedømmevelsignelser var. Nu tænker jeg på alle disse store ting, som vi kan komme ud af dette liv. Jehovas Vidner mener, at dette liv er lige her på denne jord, og når du dør, du bare sove i jorden. Der er så meget mere at lære. Mission ville give mit liv meget mere mening og mulighed for at hjælpe andre er en velsignelse.

Ser man på de stjerner, tror jeg, "Hvor mange andre verdener er derude lige nu?" Jeg elsker at tænke på de muligheder og at livet fortsætter. Der er så mange ting, som vi ikke kender til. Jeg elsker det. Jeg nyder at åbne mit sind og denne religion har tilladt mig at .. Det er befriende. Det er fantastisk at have åbne samtaler med medlemmer og familie og venner nu. Jeg tog min tid på at lære om evangeliet. Jeg tog drøftelserne og spurgte alle mine spørgsmål. Andre fra min barndom tror måske jeg var hjernevasket, men mit sind er blevet åbnet, og jeg kan spørge og finde. Jeg studerede det ud i lang tid, næsten to år, før jeg blev døbt.

Jeg vidste aldrig historien om Jehovas vidner religion, indtil jeg blev medlem af mormonkirken. Jeg har aldrig spurgt, for når vi prædiker vi ikke undervise om grundlæggeren af ​​vores religion. Jeg føler, at det er trist, at vi ikke var mere lidenskabelig omkring vores religion. Jeg elsker den lidenskab i Mormon religion. Jeg vil gerne spørge min familie, hvis de har spørgsmål, hvis de ønsker at vide mere. Og spørge dem, hvis de er glade. Have modet til at stille, er det første skridt til at gå uden for, hvad du allerede kender.

I korte træk

Arleene Regalado Taylor


LDS_woman_photo_TaylorCOLOR
Sted: El Dorado Hills, Californien

Alder: 25

Civilstand: Gift i 2009

Beskæftigelse: Makeup artist, Wedding Planner

Konverter: 18 April 2008

Skoler Deltog: Fashion Institute of Design og Merchandising

Sprog, der tales i hjemmet: spansk og engelsk

Yndlingssalme: "Jeg ved, at min Forløser lever"

På internettet: http://myheartistry.blogspot.com

Interview med Deila Taylor . Fotografier af Duston Todd Fotografi og TIKKO Studios (Louis Trinh)

10 Kommentarer

 1. PattyAnn
  04:47 på 15 Dec, 2010

  Hvad en stærk og vidunderlig kvinde du er! Jeg er så velsignet at have været i stand til at læse din konvertering historie. Du er i sandhed en inspiration.

 2. admin
  09:11 på 15 Dec, 2010

  Noter fra interview Producent: Arleene erfaringer og endelig beslutning om at blive døbt var bestemt en fremhævning for mig, da hun var dating min søn. Hun har en vidunderlig ånd at give, dele og elsker at jeg tilskriver sin store latin familie kultur. Hun er en glæde at kende og se vokse i evangeliet. Jeg ved, at hun vil påvirke mange andre i hendes liv.

 3. Sandra
  07:49 på 16 Dec, 2010

  Smuk historie. Tak for at fortælle det.

 4. Jessica Marschall
  12:30 på 20 december 2010

  Tak for din historie. Jeg har altid været meget nysgerrig tro og praksis Jehovas Vidner. Jeg finder det et bevis på din søde ånd og sandhed gengivne evangelium, at du ikke taler negativt om din tidligere religiøse tilhørsforhold. Jeg har fundet det samme blandt konvertitter fra andre religioner, som well.Best held og mange velsignelser til dig og din familie.

 5. Corinne
  08:29 på December 24, 2010

  Hvilken vidunderlig samtale. Der er en familie af Jehovas Vidner, der kommer til min dør hver anden måned eller deromkring, og de er sådanne venlige mennesker - jeg virkelig værdsat lære lidt mere om deres religion gennem dig. Det er klart, var du rejst med en kærlighed til Gud. Tak for at dele :)

 6. Kathleen
  01:05 på 17 januar 2011

  Tak for at dele din konvertering historie. Må Herren velsigne dig i alt, hvad du gør !!!!

 7. Arleene Taylor
  19:01 på 24 januar 2011

  Tak alle så meget for din dejlige feedback på min historie. Det betyder meget at vide, at folk sætter pris på min rejse til at finde evangeliet når der er så mange andre inspirerende dem så godt. Guds kærlighed er, hvad bringer mange forskellige mennesker sammen, og det er rart at have et sted som dette at fortælle andre om det.
  Arleene

 8. Kelli U.
  10:19 på 28 jan 2011

  sådan en interessant perspektiv. din historie er et bevis på, hvordan Herren unikt forbereder os i mange ting i vores liv.

 9. Michelle
  19:10 på 22 jul 2011

  Tak så meget for at dele din historie. Jeg kommer fra en stor LDS familie strækker tilbage generationer. For et par år siden en af ​​mine søstre, som har kæmpet for i meget lang tid, sluttede sig til Jehovas Vidne. Vi har bedt for hende, at hun vil blive glad. Vi er taknemmelige for, at hun var i stand til at finde, og begynde at opbygge et forhold til Kristus, men det er svært for de fleste af os til at forstå, hvorfor hun tog denne beslutning. Tak for at give os alle håbe, at en dag, kan hun finde vej tilbage til den levende evangeliet om Jesus Kristus.

 10. Carrie
  11:55 på April 24, 2012

  Hvilken vidunderlig konvertering historie! Tak så meget for at dele det. Min mand er en militær feltpræst, så vi har den velsignelse at være i stand til at arbejde sammen med folk af forskellige trossamfund, og jeg nyder at lære om dem. Jeg elsker, hvordan du sagde, "De fleste mennesker, der forlader Jehovas Vidne religion aldrig ønsker at se det igen, det er en sur påmindelse-men det var ikke tilfældet for mig. De er alle gode minder med min familie; Jeg elsker min familie. "Det virkelig rørt mit hjerte. Jeg elsker at LDS tro tager hvad der er godt og sandt i andre trosretninger og tilføjer på den. Der er så mange store mennesker af tro uden for vores, der skinner med Guds lys. Jeg har også haft kontakt med mange slags Jehovas Vidner, og jeg værdsætter deres hengivenhed og motivation ... Jeg ville være glad for at have dem som naboer.

Efterlad et svar

SEO Powered by Platinum SEO fra Techblissonline