25 maj 2011 af admin

4 Kommentarer

Tilfredshed Looking Back

Tilfredshed Looking Back

Sherry Young

I korte træk

Sherry Young rejste fem højtuddannede og succesrige børn (herunder Hall of Fame fodbold quarterback Steve Young). Nu er hun svælgede sine egne muligheder for at få sin egen avis kolonne og ser tilbage på et liv fuld af lektioner. Blandt andre visdomsord, Sherry reflekterer det hårde arbejde for ægteskab, betydningen af venner og realiteterne i forældrerollen en berømt barn.

Fortæl mig om dine tidlige år, og hvordan de formede dig.

Jeg blev født i 1939, en vanskelig tid på grund af den store depression og begyndelsen af ​​Anden Verdenskrig. Min far formået at finde nok arbejde til at holde os i gang, men min mor fortæller undertiden deler en dåse suppe til middag og være taknemmelig for det. I 1943 min far sluttede sig til flåden, så vi flyttede til Farmington i Utah til at leve med mine bedsteforældre, mens han tjente på en destroyer. Da min far vendte tilbage, vi købte et lille hjem ned ad gaden fra mine bedsteforældre og boede der indtil jeg var seksten, da min far fik en stor mulighed for at arbejde for White Sands Missile Range i Las Cruces, New Mexico.

Flytning ned til New Mexico var en kæmpe forandring for vores familie. Leaving alle vores fætre og venner var vanskeligt, da vi var Davis County beboere for evigt, fra vej tilbage, når de kom ind i Salt Lake-dalen. Jeg håber det ikke lyde forkert, men vi kaldte det, "kommer til at leve med cowboys og indianere." Jeg troede, mit liv var slut, men i virkeligheden var det lige begyndt fordi oplevelsen udvidet min verden. At leve i "mission feltet" viste sig at være interessant, men vidunderligt. Min far var i biskoprådet, så indtil vi endelig fik en menighed bygning, ville jeg hjælpe ham gå rense ud snavs fra Elks Lodge, så vi kunne holde kirken. Det var også i denne periode, at jeg lærte at elske de spansktalende mennesker. Vigtigst er det, vores tid i New Mexico fik mig klar til at leve i Connecticut alle disse år senere. Jeg tror, ​​det ville have været sværere havde jeg boet altid i Utah, snarere end at vide, at du kan opbygge et andet liv og livet går videre.

Du har arbejdet i uddannelse og er nu en forfatter. Hvad er din uddannelsesmæssige baggrund?

Jeg startede på Brigham Young University i efteråret 1957. Som de fleste piger i min æra, jeg studerede menneskelig udvikling og familieforhold. Jeg havde en vægt på tøj og design, fordi jeg altid var virkelig interesseret i at sy. Det er sjovt, fordi dengang du var nødt til at gå til en lab og brænde stof til at vide, hvad der var i den. I dag ville det være så forældet. I virkeligheden, syning er næsten forældet, tror jeg, medmindre du er en quilter. Mens han var på BYU, mødte jeg min fodboldspiller mand, LeGrande (Grit) Young, og vi besluttede, at han ville deltage jurastudiet og jeg ville arbejde, så jeg ikke slutte min senior år i college. I stedet fik jeg en velbetalte job som sekretær på Kennecott Research Center på University of Utah campus. Da vi fandt jeg forventer vores første søn, Steve, jeg afslutte arbejdet og gik i skole for et andet semester. Jeg troede, jeg ville i sidste ende gå tilbage og færdig, men aldrig gjorde.

Var det en svær beslutning at forlade dine studier, så din mand kunne gå jura i stedet?

Den tankegang var, at en pige ikke nødvendigvis brug for en uddannelse på samme måde som en mand gjorde, som er en fejlslutning, især nu, fordi du aldrig vide, hvornår du bliver nødt til at læne sig op ad det. Det bare virkede som den ting at gøre, fordi vi bestemt ikke har forældre, der kunne hjælpe os, og fordi jeg ønskede at være en mor. Hvis jeg kunne gøre det igen, ville jeg studere gammel spansk litteratur eller noget.

Hvad tog din familie til Connecticut, og hvordan var denne overgang for dig personligt?

Efter eksamen fra jurastudiet, Grit fik et job med Anaconda Company som intern rådgiver, og vi boede i et lille hus i Cottonwood området Salt Lake City. Vi flyttede til Greenwich, Connecticut, et par år senere i 1970, efter at min mand blev en arbejdskraft advokat. Bor i øst var en skræmmende oplevelse, især i en by som Greenwich. Vi levede ikke i chi chi backcountry, men at bo hvor som helst i Greenwich var et dyrt forslag. Kvinderne havde tendens til at være meget lyse, veluddannede, tage-afgift, og ganske aggressiv, både med børneopdragelse og deres forventninger i livet. Fordi en masse af dem ikke vidste meget mange LDS mennesker, jeg var deres token eksempel, og jeg kæmpede bare for at holde mit hoved oven vande, endsige være et eksempel. Ingen behandlet mig ligesom jeg var denne lille bondeknold fra Utah, men det er hvordan jeg følte. Jeg sidst overvandt mine egne følelser af utilstrækkelighed.

Det var en hård periode, fordi det var det tidspunkt af de store konflikter på arbejdsmarkedet i begyndelsen af ​​1970'erne, så min mand rejser meget af tiden, og jeg var ensom og overvældet. Jeg havde fire små børn otte år, og under, alt var så nyt, og kirken var 25 miles væk i Scarsdale, NY. Der var en periode, hvor Grit gik til Washington og formanden låste ham op, indtil de bosatte strejkerne, så han ikke kom hjem i næsten en måned. Jeg ser tilbage, og jeg er taknemmelig jeg gjorde det igennem med gode naboer, gode venner og Kirken. Der var ikke ret mange medlemmer af Kirken i Greenwich, så jeg virkelig påberåbt mine naboer. Min erfaring, der bor i New Mexico var en velsignelse for mig dengang-I'd lært at nå ud over Mormon oplevelse, at få venner, og acceptere folk for hvem de er, og til at nyde dem. Min nabo på tværs af gaden blev en livslang ven og faktisk flyttede senere til Salt Lake City, hvilket er ironisk.

Jeg elskede mit liv, min mand og mine børn, men de første fem år var vanskelige dem, indtil jeg kunne hæve mit hoved ud af cookie krummer og bleer. Jeg så, at jeg havde et godt sind min egen, og at jeg faktisk håndteres mig meget godt, at folk tænkte på mig som en ven. Det hjalp også, da Grit blev ændret fra arbejdsmarkedet råd til hus advokat. Der var stadig rejse, men ikke lide det havde været.

Hvordan fandt du tilfredsstillelse i disse anstrengende år af unge mødre?

Jeg tror, ​​du er nødt til bare sparke tilbage, gear dig ned, og gøre det bedste du kan. Jeg bagte en masse småkager. Det er en tid, hvor du kan helt afsætte dig selv til dit hus og din familie. Vi ville gøre tingene meget sammen, fordi min mand var på rejse så meget. Jeg har altid elsket musik og mine børn vil fortælle dig, vi spillede en masse musik og lyttede til historier om gamle plader. Du skal bare nødt til at fylde hver dag med den bedste glæde du kan, og for mig var at holde børnene glade og travle.

Disse første fem år var vanskelige dem, indtil jeg kunne hæve mit hoved ud af cookie krummer og bleer. Jeg så, at jeg havde et godt sind min egen, og at jeg faktisk håndteres mig meget godt, at folk tænkte på mig som en ven.

Jeg er den slags person, hvis du får min næse i en bog, jeg glemmer alt omkring mig, så jeg virkelig ikke gøre en masse af at læse på det tidspunkt. Jeg følte altid det ikke ville vare evigt, og forsøgte at holde perspektivet af at være den bedste forælder jeg kunne være. Kirken var også et stort engagement med møder i løbet af ugen. Vi gik ind i Scarsdale to gange på søndag, tirsdag for Hjælpeforeningen, og på onsdag for Primary. Det ville tage os mindst en halv time at komme der, afhængigt af dagen. Vi fik en rød stationcar et par år og vi ville bare indlæse den op. Nogle gange ville vi hente investigatorer eller andre folks børn, og har væg-til-væg-folk i en ni-passager vogn. Det var så meget lettere, fordi vi ikke havde bilsæder eller sikkerhedsseler selv, så børnene bare sprang frem og tilbage. Endelig i 1978, vi gik ind i New Canaan Ward, der var tættere.

Hvilket råd ville du give til kvinder går igennem en lignende fase af livet?

Du har hørt alt dette. Det går hurtigt, så sætte dit hoved ind i det og gøre det bedste, du kan gøre, fordi det er sådan en halcyon tid at lære om, hvem du er, og hvem dine børn er, og de vil se tilbage på disse tidspunkter med kærlighed. Selvfølgelig kan du ikke bare have fuzzy øjne og bare fokusere på dem hele tiden; du skal udvikle din egen selv og disse muligheder bør tages til et punkt. Men hvis du har forsøgt at gøre mere, end du bør og tage muligheder for dig selv mere end du tjener dine børn, jeg tror, ​​du kommer til at være ked af det en dag, fordi du aldrig får chancen igen. Når du er i det, du ofte ikke kan se ud over og nogle gange tænker, "Jeg har brug for at komme ud af her, det er bare så hårdt!" Men når du har et barn, du har lavet en forpligtelse - en forpligtelse til at elske deres far, en forpligtelse til at elske dem, og for at være den bedste mor, du kan være.

Må ikke altid være så fokuseret på, hvad du tror, ​​du ønsker, at du ikke kan ændre, og være noget andet. Mulighederne er der. Ved at tilmelde bogklubber, ved frivilligt arbejde, ved at gøre alle mulige ting, du bare kan finde ud af at der er noget, du gør godt, at du ikke havde nogen idé om, du kunne gøre.

Du har en familie fuld af børn, der er højtuddannede og udført professionelt. Hvordan har du opfordre dine børn til at lykkes, mens de voksede op?

Steve er en Hall of Fame fodbold quarterback og analytiker for ESPN; Mike, Tom, og Jim er læger; og Melissa arbejdede som direktør for kreative tjenester til Nuskin indtil forlader for at blive en fuld tid mor. De var ikke opvokset i et slacker miljø på nogen måde, form eller form. Min mand forventede en masse af børnene. Jeg var den cookie bager, knæet lappet, og hugger. Vi boede også i et miljø i Connecticut, hvor uddannelse var det slut alt være alt, og konkurrencen på high school virkelig gjort du ønsker at blive bedre, så jeg tror, ​​det havde en masse at gøre med, hvor vi var. De var alle sportsfolk, som får dig over at pukkel af at være bange for at fejle.

Sherry and Grit at their 50th anniversary

Atletik har spillet en stor rolle i din families liv. Var det stærkt understreget, da din mand var en college football spiller, eller gjorde det bare kommer naturligt til dine børn?

Alle vores børn har været udestående atleter. Jeg formoder, de gener, der er forbundet godt eller anden måde. Selv Steven har modtaget flest anerkendelser, har de andre havde deres egne kudos nok til at være tilfreds med, hvad de opnået. Mens jeg tror atletik kom naturligt, det var ikke, som de havde at spille fodbold. Drengene alle spillet tre sportsgrene, var alle-statslige fodboldspillere og spillede fodbold på BYU. Vores datter kørte spor og var en high school all-amerikansk svømmer. Jimmy var lidt anderledes og gjorde lacrosse stedet for baseball. De kunne lide atletik og det behagede deres far, fordi han altid syntes, det var fantastisk træning. Han brugte en masse af hans opdragelse tid at kaste bolden til drengene og leende vil fortælle folk, at han har fået den ene arm længere end den anden fra at gøre det.

Vil du klassificere dig selv som atletisk?

Ikke rigtig, men jeg begyndte at spille tennis, da jeg var 30 og stadig spille på denne dag. Jeg begyndte, da Tom var ung og bare arbejdede det i. Jeg var uopfyldte atletisk indtil det tidspunkt, og det var en vidunderlig øjenåbner at se, hvor meget sjovt at gøre noget, der kunne være. Nogle venner og jeg besluttede at vi skulle lære og Greenwich havde en stor medborgerhus hvor vi tog lektioner. Jeg kom til at være temmelig godt, da jeg ventede Jim og måtte opgive det for en lille smule, men jeg elskede det så meget, at jeg gik tilbage til det temmelig hurtigt. Det er min favorit ting at gøre andet end at læse eller være sammen med børnebørn.

Det lyder som dine børn er gode venner. Hvordan har du skabe gode relationer mellem dine børn?

De var gode fjender og gode venner. De elsker hinanden, men tro mig, de er konkurrencedygtige og havde deres går på det. Vi har også forsøgt at få Family Night. Jeg er ikke sikker på, vi gjorde det så ofte som vi burde, men vi gjorde det. Da de blev ældre, de fik respekt for hinanden og så de havde brug for hinanden. Drengene alle spillede for BYU så de hjalp deres søskende får, når de havde brug for at gå, og det skabte en nærende proces. De tre drenge bliver læger skaber også et venskab. Jim bliver en hudlæge, Mike er en ER doc, og Tom er en anæstesilæge. Faktisk vil undertiden Steve stå der, og de får at gøre deres læge ting, og han vil sige: "Hvad er jeg, hakket lever?"

Hvordan har du beskæftige sig med dig og din familie være i rampelyset, med et barn, der er en offentlig figur?

Mit råd til nogen, der mener, at deres barn kommer til at være i NFL eller professionel basketball eller noget er at være forsigtig med, hvad du ønsker. Dine forældre kan kun gå så langt. For eksempel, hvad råd vil du give en ung mand, der er i NFL gør 50 gange flere penge, end du nogensinde troede, du ville og har alt, opmærksomhed? Hvis han ikke træffe de rigtige beslutninger, så er du i store problemer. Så det er ikke altid i slutningen alle og være alle til at have nogen som. Men vi har været så taknemmelig for, at Steve gjort gode valg, og at han var den person, der kunne gøre det. Steve holdt sig tæt til de andre børn, så de altid følte, at han var en søskende, der bekymrede sig om dem, og de har haft en masse sjove muligheder dem, som normalt ikke ville have været til rådighed. Så du er villig til at stille op med mere. Fordi Steve er en god person, var det meste godt, og vi har haft en sjov tur. En masse af det er du beskytte din mund. Du er forsigtig med, hvad du siger, fordi du sikkert ikke ønsker at give problemer for dem eller genere dem. Jeg kom i problemer en gang efter han fik en hjernerystelse og en fyr fra Tribune vidste jeg virkelig godt kaldte mig, og jeg lavede en kommentar.

Mit råd til nogen, der mener, at deres barn kommer til at være i NFL eller professionel basketball eller noget er at være forsigtig med, hvad du ønsker. Dine forældre kan kun gå så langt.

Vi er slags gamle sko nu, så det ikke går til vores hoved meget. Men da Jimmy var en lille dreng, det faktisk skræmte mig. Min ven og jeg begge iagttog ham som en høg, fordi du ikke vidste, når nogle vanvittige person ville få en vild idé. Så der er gode ting og dårlige ting med det. Vi havde blot en fyr kommer til vores hus for at interviewe os. Vi troede, det var det hele, men de oprettet kameraer og bad os alle spørgsmålene igen. Men jeg er Steve mor, så det er en del af mig. Du får en masse opmærksomhed på grund af det, og vi vil gerne vide, at folk som os for os, og ikke fordi vi er hans forældre. Dine nære venner er dine nære venner, og selvfølgelig er der de mennesker, der vil blive stående og taler til dig, og hvis nogen siger, "Åh, vidste du, at de er Steve Young forældre?" Pludselig de er meget mere interesseret i os. Det er altid morsomt at se lyset i deres øjne gå på.

På hvilket tidspunkt fik du dit eget vidnesbyrd, og hvordan denne erfaring påvirke din outlook eller tilgang til livet?

Nogle gange kan du gå gennem livet som en LDS person, låne andres vidnesbyrd. Jeg var aktiv i Kirken og havde aldrig rigtig passet nok til at sætte spørgsmålstegn ved, at på min egen. Men efter vi flyttede til Greenwich, blev jeg kaldet til at være Unge Pigers præsident og jeg følte, hvis jeg var at lede de unge kvinder, jeg var nødt til at vide for mig selv, om Kirken var sand. Jeg fortalte min mand, "Jeg er ikke rigtig sikker på, jeg har et vidnesbyrd; Jeg har aldrig rigtig tænkt over det en masse, det var der bare. "Han svarede:" Du bliver nødt til at spørge. "Det var dengang, at jeg virkelig begyndte at tænke og bede flittigt for sikkerhed. Normalt jeg bevæge sig hurtigt og aldrig sidde stille, og jeg kan stadig huske en bestemt morgen efter jeg havde bedt, jeg begyndte at gå om min travle dag farende her og der. Da jeg gik gennem stuen ved reolen det var som om nogen sætte en hånd på min skulder og sagde: "Stop." Det var da jeg havde en overvældende følelse, at Kirken var rigtigt, og jeg vil finde meget glæde i betjener de unge kvinder.

Det er så vigtigt at forblive stærk i Kirken, tjene, gør det grundlæggende, læse dine skrifter. Det gør en ændring i dit liv, og hvis du er tæt på Ånden, når du nå et valg eller på tværs på vejen, vil du helt sikkert blive vejledt. Jeg ved det lyder banalt, men det er så sandt, fordi det er, at have Ånden med dig, som vil gøre dig opmærksom på problemer og farer og vil hjælpe dig med at overvinde forhindringer, som du aldrig rigtig troede, at du kunne.

Hvad var nogle af dine mest givende oplevelser tjene i Kirken?

Når vores ældre børn blev teenagere, min mand og jeg underviste i seminar, og vi skiftedes til at gå ind til Scarsdale hver morgen. Det var stor, fordi du virkelig studere og vokse, og det er sjovt at være med dine børn. Jeg blev også kaldet til at være Unge Pigers præsident omkring samme tid Steve gik til Unge Mænds og jeg ofte ser tilbage på, hvor taknemmelig jeg var, fordi jeg ikke havde virkelig arbejdet med teenagere en masse indtil da. Når du ved, hvad andre teenagere er ligesom, du er lidt mere sympatisk med dine egne. Uden at være nysgerrig, er du nødt til at forsøge at finde ud af, hvad der foregår i deres liv, så du kan hjælpe. Hvis jeg havde været i Primary evigt, jeg sandsynligvis ikke ville have været sådan en forståelse mor.

Efter Grit pensioneret vi lærte Institute. Det bedste var Gamle Testamente, og de to af os studerede og studerede. Han ville bare pensioneret, så vi studerede hver dag og lært så meget, selv om jeg sikkert har glemt det hele. Men det var bare sådan en vidunderlig velsignelse. Hvis vi havde været et andet sted end Connecticut, ville de ikke have haft os være lærere Institute, som er utrænet som vi var. Mange gange som at du får mulighed for at tjene i en kapacitet, der virkelig strækker dig en masse.

Hvordan har du beslutte, hvad at forfølge, når dine børn var ældre - enten i skolen eller ud af huset?

Min yngste søn, Jim, var otte år gammel, da alle andre forlod huset. Han var en walking, taler legetøj til mine andre børn og min mand og jeg var lidt bekymret over ham ikke at have søskende derhjemme da resten var alt ud vest. Så jeg gik bare, hvor han gik et skridt bag ham. The Greenwich offentlige skolesystem tilladt mig at være en vikar, og jeg fandt ud af at det var meget givende og sjovt at være involveret med børnene. Jeg var den permanente stedfortræder i hans junior high school, og da han gik i gymnasiet, jeg gjorde det for et stykke tid, før jeg blev bedt om at køre en læringscenter på deltid. Freshmen der havde brug for hjælp og fører tilsyn kom i, og vi hjalp dem med at gøre deres engelsk og samfundsfag lektier. Jeg elskede at arbejde i uddannelse, arbejde med lærerne, schlepping bøger.

Min mand holdt siger, "Hvorfor tager du ikke bare gå tilbage til skolen, så du kan være en rigtig lærer?" Og jeg sagde, "Fordi jeg ikke ønsker at lønklasse papirer!" Havde jeg været en yngre kvinde, ville jeg har brug for at gøre det for at forsørge min familie. På dette tidspunkt i mit liv, var det rart bare at have det være en del af mit liv og ikke mit samlede liv. Jeg kunne være gået tilbage, men jeg tror min dovne natur forbød mig. I den tid jeg tjente også i bestyrelsen for veje, som er den mentale organisation sundhed i Greenwich, og jeg skrev til Greenwich Time. Jeg havde tid i læringscenter at skrive en masse af mine artikler.

Jeg faktisk holdt gå til læringscenter i flere år efter Jimmy venstre, men så skal du begynde at få børn, der har brug for dig til babyer og forskellige ting, og så vi rejser en masse. Dit liv ændrer sig.

Hvordan har du begynde din karriere som en avis klummeskribent?

Ved blot at gå med de muligheder, der kom til mig. Jeg bestemt ikke vokse op tænker jeg ville være journalist eller skrive artikler. Jeg tog en masse journalistik og engelsk kurser på BYU; Jeg har altid elsket engelsk litteratur og engelsk klasser. Jeg var en af ​​de skøre, fjollede børn, der elskede at diagram en sætning, og jeg kan virkelig ikke lide at staver forkert.

I 80'erne, under Reagan æra, blev jeg kaldet som Kirkens repræsentant at fremme Family måned i Greenwich, som jeg gjorde for flere år. Inden da havde jeg en masse venner og vidste folk på grund af mine børn, så jeg fik folk til at skrive artikler og lave pletter på den lokale radiostation. Efter at redaktøren af ​​op-ed side bedt mig om at være i bestyrelsen for bidragydere, og jeg begyndte at skrive artikler. Det blev ramt og savner et stykke tid, og så er det nødt til at være en gang om måneden.

I 2005 solgte vi vores hjem i Greenwich og flyttede til Provo, Utah for at være tættere på vores familie. Da vi flyttede jeg vidste, jeg kunne ikke skrive til Greenwich papir længere, fordi de ønskede en lokal stemme. Så en dag jeg havde en lys gå på og sendt nogle artikler til Lee Benson i Deseret News. Han plejede at skrive for sport siden, og jeg kendte ham ret godt, og han sendte mit arbejde til redaktøren. Inden for et par timer jeg havde et andet job. Jeg var begejstret, og har skrevet en personlig interesse kolonne to gange om måneden for Deseret News siden oktober 2005.

Er det svært at komme med emner at skrive om?

Jeg konstant på udkig efter ideer, som gør dig mere interesseret i livet og i mennesker og i ting om verden. Min mand er en avis læser, så han er altid forbi mig artikler, som han mener kan hjælpe. Jeg finder inspiration overalt. Hvis jeg har en rigtig god idé, kan jeg sidde ned og skrive, og det bare kommer, og jeg kan have det færdigt i en halv time med et par retouchering. Men hvis du har skriveblokering blok, med det blanke side stirrer tilbage på dig, nogle gange er det bare desperation. "Åh min gosh, jeg har fået at få det i!" Så jeg bare sidde ned og begynde og gøre det gå. Min favorit emne er mine børnebørn, men jeg forsøger ikke at overdrive det, taler om dig selv. Jeg forsøger at gøre det varieret.

Hvor længe har du tænkt dig at fortsætte med at skrive til Deseret News?

Åh, så længe de vil lade mig, tror jeg. Du ved, jeg er 71 år; Jeg vil være 72 år. Jeg formoder, at der vil være en tid, hvor de måske vil have en yngre stemme, men hidtil har det været fantastisk.

Hvordan kan du opretholde nære forbindelser med dine børn, nu hvor de er voksne?

Godt det ikke har været svært, fordi de fleste har brug for dig til at komme og babysitte. Hvad et privilegium det er at have ansvaret for at tage sig af de børn, fra tid til anden. Efterhånden som vi bliver ældre, bliver det sværere at holde op med virkelig unge børn. Men det er den måde, du kommer til at kende dem, ligesom at hæve dine egne børn. Det er rart at være i stand til at gå hjælpe ud for et par dage eller en uge, og dine børn kan gå ud med et sind fri for bekymring, fordi du er der. Det betyder ikke, at noget ikke kan ske, fordi sker ulykker, men helt sikkert med bedsteforældre der det vil være mindre sandsynligt, og de kommer til at være i de næste bedste hænder.

Hvad er de velsignelser og udfordringer hver forskellig fase af livet?

Tjenesten er altid nøglen til, hvad du gør i dit liv. Det betyder ikke, du er nødt til at være en slave til noget, men det er bestemt, hvordan du komme over dig selv og vide hvad andre mennesker er lavet af. Og disse muligheder ændrer sig med den periode af livet, du er i. For eksempel, jeg kogt og bagt en masse, når mine børn var små, men jeg næsten ikke lave mad på alle længere. Jeg mener, hvad et spild af tid nu, men ikke når du hæve en familie.

Tjenesten er altid nøglen til, hvad du gør i dit liv. Det betyder ikke, du er nødt til at være en slave til noget, men det er bestemt, hvordan du komme over dig selv og vide hvad andre mennesker er lavet af.

Mit moderlige var nok lettere end nogle folks fordi jeg havde fokuseret børn, og jeg er taknemmelig, fordi vores børn var sunde. Så jeg var heldig. Hvis du har børn med særlige behov, der totalt ændrer dit liv, og jeg har stor beundring for kvinder, der beskæftiger sig med disse udfordringer. Jeg arbejdede i skolesystemet med børn, der var i specialundervisning og de børn arbejdede hårdere end A studerende. Ved at tilbringe den tid med vores børn, når de var lidt, med den tid, de fik i gymnasiet, og de gjorde alle disse vidunderlige ting med deres atletik, det var så sjovt at bare gå se dem og deltage. Så da de gik på universitetet var vi i stand til at gøre det hele igen.

Hvordan har du og din mand opretholdt en stærk sammenhæng i årenes løb?

Der er en tid, hvor du eksisterer gennem dine børn, og så når de forlader, er du nødt til at komme forbi det. Et godt ægteskab er en masse hårdt arbejde. Nogle gange er du virkelig ikke kan lide, at personen meget godt, nogle gange får du irriteret eller du ændrer på forskellige måder, og jeg synes det er vigtigt at holde arbejder på at være sammen på tingene, for at holde arbejder på at finde noget i den person, du beundrer og ligesom og holde et venskab går, eller det ville være nemt at bare eksistere side om side. Du er nødt til at være gode venner, eller du vil aldrig gøre det.

Når du hæve din familie og din mand kommer til at arbejde hver dag, behøver du ikke rigtig kender ham den måde, du kommer til at kende ham, når han er der 24-7. Vi har fundet styrker og svagheder, som vi ikke kender den anden havde. Du arbejder altid sammen som forældre, men da han gik på arbejde, og jeg boede hjemme, var det en meget typisk livsstil med manden som leder af huset og kvinden tager sig af huset. Det var vores alder. Nu kan jeg se mine børn, og de deler en masse mere. Mine drenge hjælpe til i hjemmet og min datters mand hjælper en masse. Der er ikke sådanne divisions linjer fra mine og min mands alder. Der var grænselinjer, når du har indtastet det andet arena, og nu er der ingen. Så nu han suger og renser og gør alle de ting og hjælper. Du arbejder sammen om tingene, hvilket er virkelig meget rart. Nu, hvor han er pensioneret vi golf og spille tennis sammen. Han læser ikke som jeg gør; han gør krydsord. Vi kan lide hinanden, så vi får sammen fint.

Hvordan kan kvinder bedst støtte hinanden i løbet af deres forskellige faser af livet?

Ved ikke at dømme, men at acceptere og bare være en ven. Hvad ville vi gøre uden vores venner? Det er den mest vidunderlige ting at have en god ven, der vil elske dig uanset hvad. En af mine kæreste venner til denne dag er en engelsk hvis baggård sluttede vores i Greenwich. Hun flyttede der lige før vi begge havde vores yngste børn, og vi rejste de drenge sammen. Hun er meget anderledes end jeg, en meget take-charge person meget engelsk med dette klippet verbal evne. Jeg vil tage ansvar, men jeg er også temmelig afslappet også, og hun var en stor hjælp, mens jeg hæve Jimmy. Vi vil skiftes til babysitter og vi begge sige, vi ville aldrig have gjort det igennem alene, der sidste barn. Uden nogen til at hjælpe dig, med ingen familie omkring, hun var nøglen til overlevelse.

Hvor finder du den største tilfredsstillelse?

Ser tilbage og vide, jeg gjorde mit bedste. Der var tidspunkter, hvor jeg kunne have været en meget bedre mor, en meget bedre kone, men jeg blev bedre og lære. Jeg føler, at jeg har maxed ud en masse af mine muligheder, og jeg er tilfreds med. For mig og mine evner, jeg har gjort i orden, og jeg er glad for jeg kan lide mig selv.

I korte træk

Sherry Young


Lokation: Mesa, Arizona og Provo, UT

Alder: 71

Civilstand: Gift

Børn: 5 børn - Steve, Mike, Melissa, Tom og Jim

Beskæftigelse: klummeskribent for Deseret News

Skoler Deltog: Bountiful High School UT, Las Cruces High School NM, Brigham Young University, University of Utah

Sprog, der tales i hjemmet: Engelsk

Yndlingssalme: "Dette er Kristus"

Interview af Nollie Haws . Billeder fra Shamberlin Young.

Del denne artikel:

4 Kommentarer

 1. Nollie Haws
  11:55 på 25 maj 2011

  Fra Interview Producent: Sherry var virkelig en fornøjelse at interviewe. Hendes venlige måde, intelligens, generøse latter, laid-back personlighed, pragmatisme, og god humor gjorde mig lyst vi var gamle venner. Jeg ville ønske, jeg havde hende som en nabo til at lære af hendes visdom og evne til ikke at tage sig selv alt for alvorligt. Jeg beundrer hvordan hun er virkelig behageligt i sit eget skind. At være mor til små børn, jeg værdsat især hendes indsigt på at nyde øjeblikket og ikke være så fokuseret på, hvad du tror, ​​du ønsker at du ikke kan være noget andet. Vi er formet af vores interaktioner og oplevelser, nogle, som vi ikke engang kan forudse. Tak, Sherry for deling af din historie.

 2. Melissa McQuarrie
  14:02 på 25 maj 2011

  Det har været mit privilegium at være Sherry nabo i nogen tid nu, og jeg kan sige uden tøven, at det er en fornøjelse at kende hende. Hun er en lys, udadvendt, generøse og smuk kvinde, der bor sammen med ynde og rolig sikkerhed. Jeg må tilstå, at hun er min rollemodel på mange måder, en person, jeg gerne vil efterligne som jeg modnes. Det er virkelig en velsignelse at kende hende. Tak for at udgive hendes historie!

 3. christine
  03:51 på 25 maj 2011

  Jeg elsker, hvordan de fælles temaer for at finde ud af, hvem vi er, og lære at leve det liv, vi har, er i enhver kvindes historie på dette site. Jeg elsker også, hvordan evangeliet oplevelse er individuelt for hver person i deres særlige situation. Jeg har nydt at læse, hvordan hver enkelt kvinde, du har featured virkelig behøver at knæle og bede om deres vidnesbyrd, uanset hvor de er, eller hvad de gør. Dette blot bringer evangeliet og livet hjem til mig, og jeg er klar over endnu en gang, at jeg ikke i dette alene, og at mine erfaringer mens unikke for mig er ikke så forskellige fra andre. Alt dette hjælper mig til at tro, at jeg kan gøre det også. Tak for at dele en anden interessant historie.

 4. Dave Van Blerkom
  08:23 på 19 juni 2011

  Vores familie flyttede fra NYC til Greenwich, CT i 1971, omkring et år efter, at Youngs flyttede dertil fra Utah. De var de første til at bringe os til en SDH Kirken, og Steve og jeg blev gode venner, som vi var klassekammerater fra 4. klasse hele vejen gennem gymnasiet og derefter BYU. Jeg tilbragte mange vidunderlige dage på Youngs 'hjem, især efter jeg endelig sluttede sig til kirken i High School. Sherry gjorde den bedste chokolade chip cookies i nabolaget, sandsynligvis i verden. Endnu vigtigere, alle børnene elskede hende, fordi hun var så sjov og så kærlig, selvom hun ikke lade os slippe af sted med alt for meget nonsens.

  Sherry og Grit var ligesom en anden mor og far for mig, og var meget medvirkende til min tidlige udvikling i evangeliet, hvilket betyder verden for mig og min familie.

  Tak for denne store interview med en vidunderlig og fantastisk kvinde!

Efterlad et svar

SEO Drevet af Platinum SEO fra Techblissonline