Juli 20, 2011 af admin

20 Kommentarer

Som Sistas i Zion

Som Sistas i Zion

Sista Beehive og Sista Laurel

I korte træk

Sista Beehive og Sista Laurel startede deres blog, som Sistas i Zion, som en måde at holde kontakten med hinanden og udtrykke deres sans for humor. Men fordi de inviterer andre til at grine med dem om, hvad det betyder at være mormon, og specifikt, hvad det betyder at være en afrikansk-amerikansk mormon, deres blog er vokset. Det er ikke alle sjov og spil med disse to selv: De taler ærligt om den ensomhed og misforståelser, de har stået over som en kulturel minoritet i Kirken og hvordan humor, venskab og tro holde dem i gang.

Hvordan kom du op med konceptet for "Som Sistas i Zion"?

Sista Beehive: Sista Laurel var på vej væk, og jeg er ikke den bedste til at holde kontakt med folk, når de er væk. Bloggen var noget vi ønskede at gøre for at have det sjovt sammen og virkelig bare holde forbindelsen. Vi tror, ​​at vi er sjov, og vi tror, ​​at der er ting, der sker inden for vores kirke organisation, der er virkelig sjovt, og vi ønskede at være i stand til at fremhæve det.

Der er så mange stier i SDH Kirken og nogle af de ting, der kan være alvorlige for nogle mennesker kan være sjovt for mig. For eksempel blev en ven og jeg engang spøgende om at købe tempel anbefaler på bagsiden af ​​Marriott Center, men en anden person fik meget fornærmet over, at vi selv ville joke sådan. Jeg ønsker at være i stand til at tale om ting og ikke har Mormon folk angribe os, fordi de ser på os og antage, at vi ikke er mormon.

Har folk nogensinde blive ked af ting, du siger på bloggen?

Sista Laurel: Når vi siger tingene i virkeligheden til en person som afroamerikanere, der ikke ser ud eller lyder som hvad en person opfatter en LDS person til at være, er denne person ikke nødvendigvis vide, vi er LDS, så når vi laver en joke som at købe tempelanbefalinger de måske få fornærmet årsag de ikke ved, at vi griner inde fra religion. På vores blog, alle ved, at vi er LDS, så jeg tror, ​​at de føler, at vi griner med dem, der ikke griner ad dem. Og vi er; Vi finder humor i os selv og i vores egne erfaringer. Så for det meste finder vi ikke, at LDS folk er krænket af, hvad vi siger.

Vi holder det lys. Vi er ikke et doktrinært blog. Det er tydeligvis bare vores meninger. Jeg tror, ​​den sjove overtone af bloggen holder folk i en lys stemning. Hvis vi var en mormon doktrin blog og ikke har det element af humor mennesker ville være uenig med os mere kraftfuldt, men fordi vi er at være lys, det ville virke malplaceret for nogen at have en hård og direkte uenighed med os.

Hvad gør din blog adskiller sig fra andre Mormon kvinders blogs?

Sista Beehive: Vore læsere kan lide at blive underholdt og de ​​kan lide at grine af ting, de måske ikke normalt har mulighed for at grine af i en gruppe indstilling. Men de ønsker også at vide, at vi er et menneske, vi er individer, og vi har følelser. Jeg tror ikke, vi startede denne at være forskellig fra andre Mormon kvinder, men vi ønskede at indgå i mormonske kvinder blogs. Jeg tror ikke, at alle Mormon kvinder er ens, heller ikke deres blogs ens, og så vi ønskede at indgå i samtalen af ​​Mormons kvinder. Vi har ofte fokus på humor, men nogle gange er vi diskuterer alvorlige sager og livserfaringer. Jeg finder det meget interessant, at en masse gange, når vi skriver om mere alvorlige emner, vi får folk, der siger "det var virkelig forfriskende at se denne side af dig."

Hvem ser du som din målgruppe?

Sista Beehive: Det startede, at vi ville være i stand til at grine blandt os. Men nogle af de første svar, vi fik var fra ikke-medlemmer, der sagde ting som: "Min datter er sort og sluttede din kirke, men jeg føler ikke, at jeg kan spørge hende ting." Jeg får kommentarer fra folk, der siger, at dette er den første gang de nogensinde har rigtig været i stand til at få et glimt af den lysere side Mormonismens fordi vi er så alvorligt, og vi mormoner kan være standoffish om tingene.

Den måde, vi skjold vores hellighed er så hemmelighedsfuld, at det er en turnoff for mange uden for Kirken. For eksempel har vi en læser, som spurgte medlemmerne, "Hvad sker der i din templer?", Og medlemmerne fortalte hende, "Nå, det er helligt, vi taler ikke om det." Og da hun kom til mig med det spørgsmål, hun sagde, at det var første gang, hun nogensinde havde hørt nogen forklare templet til hende på en måde, hun kunne forstå. Hun fortalte mig, at det var normalt sådan en turnoff beskæftiger sig med mormoner, fordi vi aldrig taler om de ting, hun ønsker at vide om.

Jeg kan ikke være Mormon ligesom søster Jones er Mormon, men jeg er absolut mormon. Jeg kan ikke være kristen ligesom søster Jones er en kristen, men jeg er absolut en kristen. Og vi ønskede blot at fremhæve disse ting og bringe i den kristne og ikke-kristne samfund og Mormon og det ikke-Mormon samfund.

Jeg kan ikke være Mormon ligesom søster Jones er Mormon, men jeg er absolut mormon. Jeg kan ikke være kristen ligesom søster Jones er en kristen, men jeg er absolut en kristen.

Jeg tror, ​​at du fyre gøre et virkelig godt stykke arbejde af både forklare ting for folk, der måske ikke kender lingo eller rutinen. Som jeg har læst bloggen i løbet af de sidste par dage, jeg var virkelig imponeret over den måde, som du giver en lille smule baggrundsinformation, men ikke så meget, at det lader til, at en person, der er mormon ville føle "dette er ikke for mig. "Jeg tror, ​​du gør et stort stykke arbejde påfaldende, at balance.

Sista Beehive: Når vi vidste, at der var en masse af ikke-SDH læsere blev det virkelig vigtigt for os at gøre det et sted, hvor ingen følte sig utilpas. Det er ikke en konvertering blog, så hvis du allerede LDS behøver du ikke sige, "Dette er en missionær blog, så jeg ikke behøver at være her." Hvis du ikke er LDS du ikke hele tiden at skulle e-maile os og sige: "Hvad mener Mormonerne mener, når de siger" søde ånd? '"Vi lærte hurtigt, at det ville være bedst at give en lille smule forklaring.

Vi gør det samme med det, vi kunne kalde "urban folkesprog." Vi vil ikke have nogen til at føle sig ud af løkken, så vi gerne forklare vores urbane dialekt til vores mindre berejste læsere, også.

En ting jeg har bemærket er, at din blog er sjovt, men også har en meget karakteristisk stemme. Det lyder ikke præcis den måde, nu hvor jeg taler til dig, at du fyre snakke, men jeg tror, ​​du bruger mere af den urbane folkesprog og være lidt mere kausal i dit ord valg på bloggen. Er det en bevidst beslutning eller er det noget, der naturligt er sket, som du talte med hinanden?

Sista Laurel: Helt ærligt, når vi taler som veninder vi taler helt anderledes, end vi er lige nu. Vi skriver en masse af de stillinger over telefonen med hinanden, og de kommer på tværs, præcis hvordan vi taler til hinanden som veninder. Jeg vil kalde søster Beehive og sige, "Girl, vidste du, at mormoner gør dette?" Eller "har du hørt om at" Mormons Bog "musical" Og vi bare taler som veninder og der bliver blogindlægget .

Sista Beehive: Vi mente, det var vigtigt for os at forblive tro mod, hvem vi er, og for os selv. Vi håber, at stemmen af ​​bloggen giver vores læsere til at føle, at de er en del af vores inderste cirkel, som om vi er chillin 'med vores veninder og Kickin' det med vores drenge.

Kan du tænke på nogen eksempler, historier, som du har talt om på den blog, som du synes er blot sjove?

Sista Laurel: Jeg fortæller altid Sista Beehive, at folk ikke forstår, hvordan sjove mormoner. Højttalerne i General Conference, generalautoriteterne, er virkelig humoristiske mennesker. Jeg mener, selvfølgelig konferencetalerne er alvorlige, men generalautoriteterne har store sanser af humor og de deler det, og de viser det til os hele tiden. Præsident Monson er sjove. I denne sidste konference ældste Holland brugte udtrykket "Bedlamites," og det hele tale var en meget alvorlig snak, men han tilførte den med humor. Det var sjovt, og på vores blog, talte vi om , hvordan når vi kiggede op ordet "Bedlamites" det egentlig betyder en sindssyg person, i et sindssygehospital, og vi er temmelig sikker på at han ved, hvad det betyder. Han bruger det til at beskrive vores børn, som er fantastisk.

Sista Beehive: Han kaldte kids "Bedlamites", og alle bare lo. Ingen kom op og gik væk fornærmet. TV opholdt sig på.

En af vores første indlæg handlede om, hvordan vi klæder os på generalkonference. Jeg tror ikke, at mormoner nogensinde ville overleve på en Pinsebevægelsen konference eller en baptist konference. Vi ville have til at blive langt mere mode kyndige. Når vi stoppe op og se på, hvad vi gør, og hvad vi siger, og hvordan vi opfører os til tider, det er komisk, og ikke på en respektløs måde.

Sista Beehive

Hvad er nogle af de udfordringer og velsignelser, der kommer med at være African American og mormon?

Sista Laurel: Jeg har boet på steder, hvor jeg har været et mindretal, ikke af race, men ved at være mormon. Og det er noget, der har gjort mig åben omkring min tro. Derefter på bagsiden, da jeg flyttede til Utah i gymnasiet tænkte jeg, at det ville være det bedste af begge verdener: ville der være en masse LDS folk omkring mig, så ville der ikke være, at kejtethed om min tro, men Jeg havde ingen idé om, at Utah var så mangler i etnisk mangfoldighed. Ingen fortalte mig det. De bare lad os komme ud af flyet, og vi kiggede rundt, og vi var ligesom, "Åh min gosh, hvad der foregår her?" Jeg havde aldrig boet i sådan en un-mangfoldigt sted. Det var virkelig chokerende for mig.

Ud over det, tror jeg der er så mange dynamik, der følger med at være mormon i Utah, som jeg ikke var vant til. Der var så mange variationer blandt mormonerne. Når du bor udenfor Utah, der er bare én type af Mormon: du er det.

Men da jeg flyttede til Utah, følte jeg ligesom "Whoa, der er så mange typer af mormoner." Det var første gang jeg hørte udtrykket "Jack mormon." Jeg havde ingen idé om, hvad en Jack Mormon var. Jeg vil gå i skole med børn, og de ville sværge og derefter de ville passere og tage nadveren om søndagen. Der er forskellige variationer og forskellige niveauer og forskellige måder, folk vælger at interagere med troen.

Plus, der var hele denne "sorte Mormon" ting. Jeg flyttede dertil, da jeg var i high school. Jeg troede, det ville være dette virkelig cool EFY oplevelse, og det var bare at være en hel masse mennesker, der har den samme tro og de samme standarder, som vil gøre livet lettere, fordi du ikke er altid den person sige "Nej Jeg ønsker ikke at gøre det. "Jeg antog, at alle bare skulle være som" Nej, jeg kan ikke se bedømt-R-film. "Så det var for mig en lille smule chokerende, at det ikke var ligesom det. Og så var der denne enorme dynamik mig at blive den første sorte person, mange af mine venner havde nogensinde kommunikerede med.

Jeg havde en high school historielærer der, da vi kom til afsnittet om slaveri, fortalte mig, at jeg kunne forlade, fordi hun følte sig utilpas undervise i den foran mig. Som teenager var jeg ikke parat til at være den person, der introducerede andre til en hel kultur.

Som teenager var jeg ikke parat til at være den person, der introducerede andre til en hel kultur.

Jeg tror, ​​det var en del af, hvad der formede den person jeg er i dag. Det er en del af, hvorfor jeg er sådan en åben person. Men jeg tror enten jeg kunne få fornærmet og gå væk (som jeg gjorde masser af gange), eller jeg kunne besvare folks spørgsmål til min bedste evne, så det virkelig gjort mig en åben person.

Sista Beehive: Meget gerne Sista Laurel, jeg tror, ​​at der vokser op uden for Utah, du nødt til at være repræsentant for, hvad mormonismen er. Jeg blev medlem af Kirken i en alder af elleve og i lang tid gik til både Mormon og pinsekirker. Menighedens jeg voksede op var ikke perfekt, men jeg var så i læ og beskyttet af min menighed familie. Da jeg forlod for at gå til en kirke skole, jeg blev behandlet værre end i nogen af ​​de andre steder jeg havde levet. Jeg gik fra at skulle forsvare min religion til at skulle forsvare min race.

Nogle af de ting, som LDS folk i overvejende LDS samfund sagde til mig var middelværdi, og nogle af deres reaktioner på, hvem jeg var, og hvad jeg lignede gjorde mig føler forfærdeligt. Hvis jeg ikke havde et vidnesbyrd om evangeliet, ville jeg have forladt Kirken, fordi de andre LDS folk ikke behandle mig som jeg var deres søster, en anden af ​​Guds børn.

Sista Laurel

Hvad var ting, der hjalp undervejs? Vidste du føler, du var nødt til at stole på tro?

Sista Beehive: Jeg følte, at jeg påberåbt tro en masse. Jeg tror, ​​at hvis du ikke ved hvad du har, er sandt, uanset hvad andre folk vil ikke holde dig i Kirken sagen. Du kommer ikke til at bo i dette evangelium, bare fordi du har gode venner. Møde store folk sikkert hjælper, men det er ikke nok.

Du kommer ikke til at bo i dette evangelium, bare fordi du har gode venner.

Jeg var altid at vide, at når jeg gik til en kirke skole at det er her, alle de sorte mennesker ville være. Jeg var den eneste sorte person i Kirken i den region, hvor jeg voksede op, og jeg var så begejstrede at gå til en kirke skole. Og da jeg kom der, var der 20 sorte mennesker.

Men hvis jeg aldrig var gået gennem de oplevelser, jeg måske ikke blevet bedt om at og havde lysten til at forske i historien om tidlige sorte pionerer. Læring af historien, har kampe, ofre og tro af sorte mormonpionerer såsom Jane Manning James, Elijah Abel, Green Flake og andre velsignede mig enormt i mit liv.

Så hvad er næste for den Sistas?

Vi har været glædeligt overvældet, at folk rent faktisk bekymrer sig om, hvad vi har at sige. Alle har været så støttende, og vi er helt sikkert at finde vores plads i Mormon og tro-baserede samtale. Vi vil holde skrive, laver firesides og tale og forhåbentlig vil folk holde læsning, lytning og ikke beder os om at lukke op. Indtil næste gang, halleluja holla back!

I korte træk

Sista Beehive og Sista Laurel


Lokation: Zion

Alder: Hvor gammel skal vi lede?

Civilstand: Hvad er der galt med alle disse spørgsmål?

Børn: Vi er ikke hævder nogen.

Beskæftigelse: The Boss.

Skoler Deltog: Seminary

Sprog, der tales i hjemmet: Ebonics

Yndlingssalme: "Som sistas i Zion" (det er et remix)

Aktuel Calling: Må ikke ringe til os, vi ringer til dig.

On The Web: www.sistasinzion.com

Interview af Shelah Miner . Billeder anvendes med tilladelse.

20 Kommentarer

 1. Shela Miner
  12:05 på 20 Juli 2011

  Fra Interview Producent: Da jeg mødte op med Sista Beehive og Sista Laurel til vores interview, ville jeg aldrig mødt nogen af ​​dem. Jeg havde en hel bunke af tentative spørgsmål for at starte interviewet, og begge Sistas sprang ret i. Det var meget tydeligt, at de var komfortable både med hinanden og med at tale om deres oplevelser som African American kvinder i kirken. Ved slutningen af ​​interviewet, ville jeg tilføjet deres blog til min Google Reader og ønskede at opsøge flere muligheder for at tilbringe tid med dem. Deres humor er smitsom, og de begge har en masse indsigt på, hvorfor de skal bo i en institution, hvor folk har ikke altid været imødekommende til dem.

 2. Beth Allen
  13:19 på 20 juli 2011

  Tak for din pæne kommentar! Jeg elskede at læse om din blog, du damer er forbløffende. Jeg grinede så hårdt. Men jeres vidnesbyrd virkelig rørt mig. Jeg glæder mig til at læse mere på din blog.

  xo

 3. Jocelyn
  13:28 på 20 juli 2011

  Det var en stor interview ... Jeg sætter pris på de yderligere indsigt i "The Sistas". Jeg elsker din ærlighed og vidnesbyrd. Jeg er enig med en masse af, hvad du sagde om ... bare alt i dette indlæg. (Undskyld jeg ikke føler veltalende lige nu!), Men stor opgave, Sistas Laurel og Beehive!

 4. Marintha Miles
  01:31 på 20 juli 2011

  Jeg elsker Sistas blog og er så glad for endelig at finde ud af mere om dem på MWP. Store arbejde!

 5. Debbie
  02:01 på 20 juli 2011

  Jeg kender Sista Beehive, og virkelig tror, ​​hun er masser af sjov. Jeg respekterer folk, der kan fremføre deres meninger og samtidig tage andres i betragtning. Jeg voksede op Mormon, men ikke i Utah. Jeg husker "Utah" missionærer, der ville tale om Zion, og kunne ikke vente med at komme tilbage til Zion. Jeg flyttede til Utah, da jeg først blev gift, og havde sådan en religiøs chok. Disse missionærer ville gøre du tror, ​​du kom til denne perfekte Mormon Society, og gudskelov jeg havde et vidnesbyrd, fordi hvis jeg havde baseret det på, hvad jeg hørte og så ville jeg have forladt kirken. Folk holder øje med os her i Utah. Så "Utah" missionærer, hvis du kommer til at tale om Utah som Zion, så du må hellere leve på den måde. Jeg gik til en High School i en anden stat hvor det at være en mormon ikke var normal. Men min HS havde mange gode kristne studerende, og jeg virkelig aldrig huske høre bande eller tage Herrens navn forfængeligt. Men da jeg kom til Utah, hørte jeg disse ord hele tiden. Folk har brug for at vide, at de bliver overvåget. Nej, jeg er ikke perfekt, og jeg mener ikke at dømme andre ved den måde, de taler, men der er sådan en ting som førstehåndsindtryk. Vi sætter et eksempel, og folk, der kommer til at besøge Utah forventer noget slags særligt. Jeg har forsøgt at lære mine døtre, hvordan man være venlige over for alle, uanset hvad deres religion sagen, og være forsigtig med, hvad de siger og gør i andre tilstedeværelse. Jeg elsker Utah, men jeg ved, der er andre steder udover Utah, der kunne være ligesom Zion. Jeg er glad for at kunne dele et synspunkt om dette syn og nyder at læse andre.

 6. Alice Gold
  14:18 på 20 juli 2011

  Jeg elsker dig sistahs i Zion ... def en af ​​mine Top 5 på nettet. Og WOW du fyre er smuk. I gutter gør mig ønske jeg kunne være sort. Hvide mennesker er så kedeligt. :) I fyre er ALDRIG NOGENSINDE kedelige og altid sjovt.

 7. Becca
  02:20 på 20 juli 2011

  Hej, Sistas! Jeg elsker dette interview - du ved jeg elsker dig piger. Du bringer tilbage min barndom til mig (vi kun var en sort / hvid duo :) )

  For the record, du fyre gør et stort stykke arbejde for at gøre mig ligesom jeg Kickin 'det med dig. Seriøst, hver gang jeg læser din blog, det er ligesom jeg sittin rundt i stuen med min bestie og hendes familie og min familie og alle af os er sjov og griner - De var så gode tider.

 8. Angi
  15:31 på 20 juli 2011

  Sista Laurel, Sista Beehive, jeg bare om lo til jeg græd, du er så sjovt! Det er rart at vide, det ikke var netop min familie ... Jeg nød virkelig interviewet, og jeg ønsker, du ville komme og besøge mit område ... ledes måde vest helst snart?

 9. StillConfused
  03:45 på 20 juli 2011

  Tak for den store post-damer. Som en Virginian som flyttede til Utah, kan jeg forholde sig til meget af det, du siger (selvom jeg er hvid). Jeg bruger stadig standard kristne folkesprog for ting - ligesom Ladies Group i stedet for Hjælpeforeningen. Jeg rutinemæssigt få snottede kommentarer som "Hvad religion er du?", Fordi jeg taler i Southern Baptist vilkår. Min datter bor i DC og jeg elsker at gå i kirke med hende, fordi der er hun i den etniske minoritet.

 10. christine
  06:23 på 20 juli 2011

  Fantastisk interview! Jeg er forelsket i deres blog.

 11. Allison Kimball
  12:49 på 21 juli 2011

  Den Sista blog er en favorit. Jeg deler det med mine børn og venner. Tak for den ekstra glimt ind i jeres liv, især den vanskelige og smertefulde. Det tilføjer dybde og skønhed.

 12. Bryony
  01:25 på 21 Juli 2011

  Så glad for at se Sistas på her. Jeg temmelig meget voksede op i kirken, men i Maryland, så jeg forstår bliver weirded ud af Zion mentalitet og manglende mangfoldighed i Utah. Som for mangfoldighed i kirken, jeg bor i England nu, og det er ikke meget mere forskelligartet end Utah er! (Kirken, der er, ikke den almindelige befolkning.) Mest er jeg bare glad for at se Mormonkvinderne blogging, som ikke nødvendigvis hvide ophold-at-home mødre i Utah eller Arizona med perfekt hår, men som stadig har smukke vidnesbyrd af, hvad denne kirke er, og hvad det kan være. Som en blandet race Sista mig selv, jeg virkelig sætter pris på Sistas for at vise, at vores kirke har mange forskellige (og smuk og relevant) vender, selv i USA.

 13. Mike H.
  13:46 på 21 Juli 2011

  Jeg har for nylig fundet Sistas, og jeg har nyder deres kommentarer. Efter at have været på mission i Georgien, jeg forstår lidt mere af de udtryk, der anvendes af andre kirker.

  Da jeg boede i So. Californien, flyttede et par i vores Ward, hvor manden er sort, og hans kone er hvid. De havde mødt hinanden i Roller Derby, og senere blev gift og blev medlem af Kirken kort efter 1978 Åbenbaring. De er en darling familie, og også over ting med humor så godt.

  Her er San Jose, er medlemmer af Kirken også få mere racistisk forskelligartet.

  FYI tror jeg, det er det samme Shela jeg mødte på Carol Lynn Person snacker i Walnut Creek CA sidste år.

 14. Michelle
  11:57 på 21 juli 2011

  Jeg håber, at dette ikke tage væk fra interviewet, men min foretrukne del af det kan faktisk være svarene til allersidst. fx Civilstand: "Hvad er der galt med alle disse spørgsmål," osv. grinede højt ....

 15. Yolande B
  8:49 am på 22 Juli 2011

  Jeg har lo med dem, græd med dem og bad med dem. Jeg elsker mine Sistas i Zion.

 16. Som Sistas i Zion
  09:48 på 25 juli 2011

  Tak for alle de søde kommentarer, vi virkelig sætter pris på dem. Vi har haft en vidunderlig oplevelse at arbejde med MWP og vi ser frem til fortsat at læse om vores vidunderlige søstre i evangeliet.

 17. Deborah Gaebler
  06:50 på 25 juli 2011

  Hvad er et fantastisk eksempel på at dreje en række offensive situationer til en positiv reaktion. Jeg tror, ​​at de er stærke eksempler på udholdende, ikke ulig de oprindelige pionerer, der bosatte Utah. De sistas er pionerer i deres egen ret.
  Jeg håber også, at du har mødt mange mormoner, som er kærlige, opmuntrende, og accepterer.
  Også en bog anbefaling: Sidste Laborer: tanker og overvejelser af en Black Mormon
  af Keith Hamilton-Det er en fremragende bog!

 18. Mary Dash
  10:26 på 26 Juli 2011

  Jeg er helt nydt at kende dig gals! Du Sista rock! Jeg kender Sista Beehive, godt faktisk jeg kender Keith Hamilton ... og jeg har mødt Sista Beehive: O.

  @ Deborah, jeg ville blive chokeret, hvis disse sistas 'havde ikke den Sidste Laborer ... Måske bør du tjekke stykket, "I Am Jane" Sista Beehive og (jeg tror) Sista Laurel, kender folk og er velkendte. Tænkte bare bør du, at de har flere værktøjer og folk på udkig efter dem, så de fleste, og de skal!

  Sista s blive velsignet og husk at skrive! Jeg vil bede for dig!

  Ms Mary Dash

 19. Jeanie Verner
  07:37 på 27 marts 2012

  Jeg har så meget respekt for sorte medlemmer af kirken. Jeg er også er en pioner inden for min egen familie og relatere på nogle niveauer. Jeg er ikke en minoritet, men sluttede sig til kirken qt 15 år gammel i en menighed, hvor alle børnene var vokset op sammen i en familie kirke uden nogen familie! Ved 15 år, der er svært! Jeg lavede et par gode venner fra nabobyer, men følte temmelig alene i skolen som nyt medlem. Mine venner fra før var enten i feste osv., eller af andre trosretninger. Jeg er stadig det eneste medlem af min familie, selv gift medlem (inaktiv dengang vi mødtes), og vores børn er nu stærkt i kirken. De gik til BYU-I, selv om, og fandt ægtemænd fra ud vest. Vi lever i Georgien. Så endnu en gang - at føle slags ensom! Anyway, jeg kender især i den sydlige dens vanskelige for afrikansk-amerikanere. Vi har kun et par af jer i vores menighed. Vi er venner med Gill familie fra video (jeg kan ikke tænke på navnet på) om, hvad det er at være sort i kirken. Jeg er meget positivt indstillet over for, hvad der er, skal være som for dig. Min mand spillede på Midnight Special (som guitarist for Skylark) aldre siden, da Gladys Knight var på og så mødte hende officielt, da hun sang her i Atlanta =) Jeg er kinda vidtløftige, men du er ikke alene! Elsker dig!

 20. Lær at kende Sistas | Sistas i Zion
  04:58 på 5 jan 2014

  [...] Vi havde en vidunderlig tid på at deltage i Mormon Women Project. Tjek vores interview her. [...]

Efterlad et svar

SEO Drevet af Platinum SEO fra Techblissonline