April 9, 2014 af admin

4 Kommentarer

Snapshot Portræt: Laura Breksa

Snapshot Portræt: Laura Breksa

Richmond, CA, April 2, 2014

Den første gang jeg indså himmelske Fader elskede mig var, da ...

Gud var som en nabo, der boede et par huse ned ad gaden. Jeg ville gå til ham, når noget blev brudt, kom tilbage til at indsamle den repareret problemet, vinke min hånd i uudtalte tak, og fremskynde hjem. Jeg vidste ikke mere om ham og aldrig inviterede ham til mit hjem. Jeg var lettet over at vide, at han var der, men tænkte på ham som en person, der boede tæt ved og havde et særligt sæt af kompetencer.

Men i et øjeblik, jeg vidste, at Gud elskede mig.

Jeg var tretten år gammel. Jeg havde været spytte på, slapped, kaldet navne, kaldet grim, hånet, truet, famlede, og anklaget for grov seksuel aktivitet. Jeg følte mig som skønheden i verden ikke var for mig at nyde. Jeg fortjente ikke luften jeg indåndede. Jeg kunne ikke sove om natten. Jeg var overbevist om, at Djævelen ville tage mig væk, fordi verden var for god til mig.

Der stod jeg midt i en pakke af piger. Altid i en pakke, som dyr. De omringede mig sparke, griner, og nyder det. Jeg trak ind i overlevelse mode. En af de pack ledere lo mens bemærke hun kunne se mit hjerte smække mod min brystkasse. Min selvfølelse var brugt op. Frygt fyldte mig. Jeg ønskede at smelte ned i jorden og ikke at blive set.

Jeg filmede måder at undslippe. Jeg tænkte på Scotty strålede mig op til Enterprise, et hul åbning under mine fødder og swooshing mig gennem en tunnel på tværs af byen til mit soveværelse. Fighting dem selv kom til at tænke på, men jeg havde set alt for mange westerns. Hvis jeg slog en, ville de tage hævn. Hvis jeg tabte, ville jeg være et let mål, da en af ​​dem ønskede at føle stor. Selvom det krydsede mit sind da havde jeg ikke løbe væk endnu. Hvis jeg løb, jeg vidste, jeg kunne aldrig komme sig.

Jeg ville gå til ham, når noget blev brudt, kom tilbage til at indsamle den repareret problemet, vinke min hånd i uudtalte tak, og fremskynde hjem. Men i et øjeblik, jeg vidste, at Gud elskede mig.

Jeg kiggede mod den hjælpsomme nabo, Gud. Jeg bad. Han talte. "Stå fast."

Jeg tvivlede. Mine ben og beslutsomhed blev hurtigt faldende. Jeg skulle til at kollapse og give i. "Stå fast", blev gentaget. Jeg troede. En fysisk magt styrke indtastet mine ben og flyttede op. Ligesom en blænde inde i en blød ler skulptur, pludselig fyldt med stål. Han gjorde det muligt at gøre, som han fortalte mig at gøre. Med det håndgribelige magt, kunne jeg og gjorde stå fast.

I det øjeblik vidste jeg, hvad jeg troede var en nabo var en almægtig Gud. Han vidste, hvad jeg havde brug for, han meddelt det til mig, og han er bemyndiget mig. Han elskede mig, og jeg var værd at elske. Jeg klogt inviterede ham ind i mit hjem.

Har du en historie, du gerne vil dele? Lær at indsende din egen Snapshot Portræt her .

4 Kommentarer

 1. Kathleen
  08:23 på 10 April 2014

  Tak!

 2. Tori
  14:38 på April 12, 2014

  Det var smukt ...

 3. Nicole
  20:17 på 16 April 2014

  Det rørte mig dybt. Min søn har haft nogle problemer med mobning, ikke så ekstreme som dig, og det gav mig en sådan komfort.

 4. HDH.
  03:12 på April 24, 2014

  Åh min godhed, dette bragte mig til tårer. Tak for at dele!

Efterlad et svar

SEO Drevet af Platinum SEO fra Techblissonline