19. mai 2010 by admin

25 Kommentaarid

Viis alla viie

Viis alla viie

Catherine Arveseth

Ainsa pilguga

Mai 2010, Salt Lake City, Utah

Nelja aasta jooksul, Catherine sai viie lapse ema, sealhulgas kaks kaksikud. Catherine jutustab tema pikka võitlust viljatuse ja kuidas aega selles isiklikku "kõrbes" aitas tal näha emadus erinevalt. Catherine jagab ka mõned keerukust, rõõmud ja toimetuleku strateegiad, mis aitavad tema live-ja love-tema hõivatud elu ema viis alla viie.

Milline on lugu taga oma võttes viis lapsed kõik alla viie aasta vana?

Minu abikaasa, Doug ja mina olime abielus Salt Lake City ja kolis Washington DC poolteist aastat hiljem tööle. Varsti pärast käiku otsustasime me tahtsime luua pere. Kuus kuud kuni aasta püüdsime meie enda, kuid kui me ei olnud õnne läksime meie günekoloog, et saaksin juhendamine. Sealt me ​​suunati suur reproduktiivse endokrinoloog, kes tegi palju katsetamine ja määratud Mul oli kõrge folliikuleid stimuleeriva hormooni (FSH), mis näitas madalat munasarjade reservi. Minu muna kvaliteet oli kehv.

LDS_woman_photo_Arveseth5

Püüdsime emakasisese viljastamise (IUI) mitu korda, sest see on vähem invasiivne kui in vitro viljastamise (IVF), kuid see ei tööta. Pärast nelja aastat püüdnud ja säästa oma raha eest võimalikult IVF tsüklit, Doug ja mina olime tõsiselt kaaluda kahte võimalust: me kas võtta vastu või proovida IVF.

Kirikus üks pühapäev, keegi LDS Family Services rääkis vastuvõtmist. Olin nii emotsionaalne. Vaatasime filmi sündi moms ja mida ta võtab, et nad loobuvad oma lapsi ja kui palju lapsi on vaja võtta. Olin blathering jama. Pärast seda kogemust, Doug ja ma tegin palju palvetanud ja lõpuks tundsin IVF oli õige tee.

Meie esimene IVF ei andnud suurt koefitsiendid kuid sattus ühe hea embrüo kaheksa embrüote arstid suutsid koristada. Kaks neist olid implanteeritud ja hea oli. Nii saime meie vanim tütar Eliza.

Nagu me mõelnud, kuidas me peaks maksma teise IVF ravi, jumalik asi juhtus. Ettevõte mu abikaasa töötas muutunud tervishoiu kavatseb luua katusorganisatsioon viljatus. See tähendas, et me läksime vajavad säästa $ 10.000, mille ravi kaetud 100 protsenti, ilma sentigi out-of-tasku.
Sel ajal, Eliza oli vaid üheksa kuud vana. Me teadsime siiski, et me tahtsime seda ära kindlustus kava, kui see oli veel olemas, nii et ma võõrutada teda ja üritasime teise IVF ravi, kui ta oli veidi vähem kui aasta vana. See oli parem tsükli kahe elujõulised embrüod. Mõlemad olid siirdatud, ja me teadsime, oli 50 protsenti võimalus nii võtaks. Me ei tea, kui Eliza oleks meie ainus laps. Kui nii, siis oleks hea - aga kui me võiksime saada kaksikud sellest ringi, oleksime elevil. Kõik klappis ja meie twin tüdrukud, Alexandra ja Samantha, sündisid.

LDS_woman_photo_Arveseth7

Tüdrukud tulid peaaegu kaks kuud varem. Eliza oli üheksateist kuud vana. See oli suur üllatus ja tegelikult on väga jube kogemus. Päeval nad sündisid ma ei tundnud hästi. Olin oksendas paar korda ja oli järeleandmatu peavalu, et ma pole üle saanud. Ma ei olnud kindel, milline oli vale, nii et ma helistasin oma arstile ja ta palus mul minna haiglasse jälgimisele. Just kui olin vajutades lift nuppu Sünnituse uks avada, pidin eclamptic krambid. Vaid kakskümmend neli tundi, läksin omamast normaalne vererõhk nii kõrge vererõhk, mis seda mõjutavad aju ja saatis mind täis puhutud krambid.

Doug ja sattusin just kakskümmend jalga operatsioonisaali, et õed tulid tormasid ja viis mind või crash C-jaos. Õnneks arst oli seal, kes oli haiglas oodatust kauem; ta lihtsalt paneb kasuka selga pea välja. Ta läks kohe tagasi ja hakkasin oma C-osa. Mõlemad platsentaga abrupted krampide ajal, nii et mõlemad beebid olid sinine ja tuli elustada.

Kui meid oleks kusagil mujal, beebid ei oleks teinud, ja ma ei teinud seda, kas. Meie arst elas vaid viie minuti kaugusel ja saabus aeg tegutseda beebidele ja lõpetada operatsiooni. Kui ta tuli välja või rääkida Doug, tema särk oli verine ja ta ütles: "See on esimene kord, kui ma olen esitanud beebidele minu tänaval riided."

Ma tunnen, et kontseptsioon, samuti tarnida need kaks imikutel on imeline asi. Tundsime nii tänulik. Kuigi ma olin haiglas tagasi, mu isa saatis mind salm pühakiri Vanast Testamendist. "Kes valvab Iisrael ei uinub ega magab." Psalm 121:4. Lord oli nii valvsad kuidas me võiks kunagi ette nähtud. Kõik oli paigas, et meil on need väikesed tüdrukud.

Mis põhjustas sa tahad veel lapsi peale selline hirmutav kogemus?

Doug oli valmis enne olin proovida rohkem lapsi. Esimesel aastal meie tüdrukute elu oli olnud nii väsitav. Olime Virginia ilma pere. Ja kuigi meil oli imeline eestkostetava et me ei oleks seda teinud ilma, grunt ema töö kuulub ema. Oleme hooldajatele. Samal ajal, Doug töö oli väga nõudlik ja sageli vaja teda töötama õhtuti ja laupäeviti. Ta on ühtlasi ka nõuandja piiskopkonna - nii ta läks palju aega. Ma ei olnud päris valmis veel laps, kuid me vaatame tagasi nüüd ja tean, et meil olid ajendatud edasi liikuda.

LDS_woman_photo_Arveseth6

Nendel kuudel arutelu, tegime ootamatu otsus minna tagasi Salt Lake City. Meil oli olnud Virginia peaaegu kaheksa aastat ja arvasin, et see oleks meie kodu pikka aega, kuid võimalus Salt Lake esitles end ja tundsime kutsuda üles liikuda.

Ma teadsin, et ma ei taha, et alustada otsast viljakuse protsessi. Kui me ei kavatse saada rohkem lapsi, tahtsin kasutada oma viljakuse arst DC Kui oleme pöördunud arsti teise vooru IVF, ütles ta, et arvestades, mis juhtus meie tüdruk kaksikud (kes on vennalik), oleks ta ainult implantaadi üks embrüo. Olime trahvi sellega. Ma olin teinud twin asi. Ma ei pea seda uuesti teha.

Kui arst tegi ülekande seekord Doug oli tugev mulje, et see oleks poiss. Tavaliselt arstid on väga tehniline ja kasutada terminit embrüo, mitte laps. Aga seekord ta ütles: "Me ei kavatse panna laps siin." Kuulevad neid sõnu teinud tundu reaalne ja käeulatuses, et protsess võiks töötada muul ajal. Vaid paar nädalat enne kolimist oli meil positiivne rasedustest.

Kell üheksa rasedusnädalat, mul oli ultraheli, ja jumala eest, üks laps oli kasvanud. Seda oli meil planeeritud. Siis, umbes viisteist nädalat, mul oli mõned verejooks ja muretsesin ma võiks kaotada laps. Kui ma läksin veel ultraheli, ma nägin kaks ringi ringid ekraanil, mis nägi välja nagu heads - täpne pilt ma ei näinud Ali ja Sami. Ma peaaegu ei hinganud. Tech ütles: "Kas sa tead, et on olemas kaks imikutel on?" Minu vastus oli: "Ei! Ei saa olla. No ei ole võimalik mingil juhul! Me ainult panna üks embrüo. Ei saa olla kaks beebid! "

Kuidas sa leppida Jumala tahe sinu jaoks?

Esialgu uudised teise kaksikud oli šokeeriv. Ma ei aktsepteeri seda kohe. Kuigi jõllis ultraheli ekraani sain külma ja mu jäsemed hakkavad värisema. Tundus nagu võitle või põgene sündroom oli täies hoos. Ma mõtlesin, kuidas ma saan seda teha? Kuidas ma rahuldada kahe rohkem lapsi?

Oodates, et näha arsti, ma helistasin Doug ja ütlesin, et meil olid võttes identsed kaksikud. Seal oli vaikus.
Siis ta ütles: "Mis sa ütlesid?" Kordasin meie uudised ja ta ütles: "Mitte mingil juhul. Ei ole nii. Kas tõesti? "Naersin (või ma läksin nutma) ja ütles:" Jah! Ma nägin neid, nad on seal. See üks embrüo split! "

Ta vastas põnevusega, "See on fantastiline!" Ma immitses minu tool ja ütles: "Tõesti, sa arvad, et on lahe?" Ja ta ütles: "Muidugi. Millised on võimalused? See on Issand. Ta töötab meie elu. "

LDS_woman_photo_Arveseth4

See oli Doug väljendus usu, et hetkel, mis pani mind mõistma, et see oli täiesti jumalik ja Jumala kätes. Kuulasid teda ütlema oleks okei ja me võiks seda uuesti teha oli täpselt see, mida ma vajasin.

Mõne minuti jooksul, ka mina hakkasin mõistma, kuidas hämmastav see tegelikult oli. Vahel Doug Meenutan, et minu patriarhaalse õnnistuse ütleb mul poegi ja tütreid. Olen alati sobitada, et arvan, et ma oleks pojad-in-law. Aga jumala eest, meil oli poega.

Millised on mõned tegelikkusega oma päevast-päeva elu?

Minu päevad kaasata tonni mitme paneks. Ma tunnen, et pole kunagi murda. I kiirustada ühest vajadust järgmise, ilmselt, sest mu lapsed on need noored, vaeseid aegade. Mõni päev ma tunnen, et kõik, mida ma teha, on muuta mähkmed on meil neli mähkmed ja pühkige nina. Keset et püüan õde beebidele ja süüa teha. See oli pärast poisid välja kuus kuud, et ma tõmmatud uued pannid mu abikaasa oli andnud mulle emadepäev. Vaatasin neid ja mõtlesin, toiduvalmistamis-Mis see on? Ma ei ole seda teinud pikka aega, kuid wow uus pannid - sa oled nii kena.

Paar päeva tagasi oli mul õhtusöök pliidil kui olin vannis poisid ühekaupa köögis valamu. Keset pöördunud segage nuudlid ja siis ujuma laps oli mul tüdrukud tagaküljel veranda mängima. Ma ei näe, et nad on leidnud vett sealt välja vihmaveetoru olid tangivad tassi ja teha muda pirukad. Ma ei saa tõesti sekkuda, sest mul oli kuuma ahju ja laps meie valamu. Enne pikk, tüdrukud jooksid majja poriseks, tormasid teha seda vannituba. Twin tüdrukud on pöörane koolitus, nii et nad jooksid wc ja hakkas helistaja mind. Nad pidid istuma ja ootama. Keegi on alati ootamas meie majas.

Minu patriarhaalse õnnistuse ütleb mul poegi ja tütreid. Olen alati sobitada, et arvan, et ma oleks pojad-in-law. Aga jumala eest, meil oli poega.

See on tõesti Koju aega ja seda on raske isegi astud kõik lapsed. Me harva laadida kõik autosse ja minna kuhugi. Kuna poisid on sündinud, me kõik koos käinud kirikus, minu ema majas, ja minu ema-in-law maja. Nii see on.

Nagu ema, mis on mõned oma toimetuleku strateegiad?

Selle toote meie tingimustes Püüan elada nüüd ja nautida ja imama nii palju kui suudan. Ma lubasin endale, et kuna meil läks nii kaua ilma lapsed, ja ma teadsin, mida kingitus nad olid-kuigi nad ei tule kõik korraga, et ma ei saa kurta. Ma teadsin, et see oleks raske, ja ma mõnikord leida ennast kaebavad logistika (ma ei ole kunagi piisavalt kätte), kuid mitte minu südames, sest ma tean, et see on nii õnnistus ja au olla ema.

Ma juba tunne lühidus seekord. Ma ei näe, et see hooaeg ei kesta väga kaua. Varsti lapsed on kasvanud ja läbi nende etappide ajal, kui nad on nii vaeseid. Ma üritan nautida hetke nii palju kui suudan.

Ma lubasin endale, et kuna meil läks nii kaua ilma lapsed, ja ma teadsin, mida kingitus nad olid-kuigi nad ei tule kõik korraga, et ma ei saa kurta.

Ma võtan palju pilte ja proovida näha asju läbi oma laste silmis. Kirjutamine umbes meie elu hoiab mind terve mõistusega. I blogi, mis on suurepärane väljund, kui mu elu just nüüd on nii saare-. Ma ei vasta paljude inimestega näost näkku, nii et see on viis, kuidas me ühendada. Plus, kirjutades asju ette aitab mul näha olukordi rohkem humoorikas valguses. Samuti tahan lüüa tunded mul praegu. Kui ma seda ei tee, ma kardan, et see on läinud, blur, ja ma ei mäleta üldse.

Minu lapsed õpivad sõltumatus - ilmselt varem kui nad oleks teisiti. Mul on lasta neil teha asju ise ja teineteist. Nagu riietumine, isegi kui riided kokkupõrked jubedalt, teed oma juuksed, või teha maapähklivõi tarrend sandwich. See tähendab tavaliselt rohkem sööklad, kuid ma saan selle vastu midagi. Minu twin tüdrukud on põhiliselt pöörane koolitatud ise - abiga oma suur õde. Ja kõik kolm neist on õppinud, kuidas mind aidata asju ümber maja. Nad tühjendada nõudepesumasin, võtta prügi, aita mul koguda ja sorteerida pesu, koristada mänguasjad, aidata sööki prep (Eliza on suurepärane kartulikoorija). Asjad ei ole alati teinud oma tee, aga ma olen tänulik abi eest.

LDS_woman_photo_Arveseth2

Paar päeva tagasi kuulsin Eliza koridoris, öeldes: "Ole paigal. Olen peaaegu sain. "Seal ta oli, põlvili põrandale, püüdes panna Sami mähe on minu jaoks. Ma palusin tal aidata Sami leida mähe kast aga ta läks ekstra miil, üritades panna see (midagi, mida ta pole kunagi varem teinud) - sest ma olin keset muutuva poisid. Moments niimoodi täida mind armastus oma laste ja aitab mind omaks meie tingimustes.

Kõik see sõltumatus, aga võib mõnikord põhjustada järelevalveta katastroofe. Eile, lapsed tõdemuste kogu rulli tualettpaberit, rebis selle pisikesteks tükkideks, seejärel pihustatakse alla pesuruumi ning end koos OxiClean. Sellised asjad võivad teha mind nii hull, aga ma pean vaatama läbi oma laste silmis. Nad uurivad, ja püüan mitte saada pettunud.

Võin ka öelda, kui ma olen maxed out ja pea majast lahkuma. Kui need ajad tulevad, saan lapsehoidja ja teha midagi enda jaoks. Mulle meeldib, et sõbraga lõunale või istuda Barnes ja Noble ja loe.

Kuidas leida aega, et uuendada ise?

Seda on raske välja jäetavad osad aega toita ennast vaimselt. Ma tunnistan, on aegu, ma ei tunne end väga vaimne või in-tune. Elu on nii intensiivne. Neil päevil, kui poisid olid uued, ma sageli saada valmis voodi ja mõistan, et ma ei olnud isegi vaatasin peeglisse või harjatud mu hambad kogu päeva. Selle aja jooksul, ma palvetasin, kuid hea pühakirjauurimisest oli olematu.

Viimasel ajal olen ma parem rutiinist. See aitab, kui ma ärkama varakult pühakirju lugema ja ma alati lugeda enne magama minekut. I kipuvad ohverdama magada toita oma hinge. Võib-olla see ei ole kõige parem, aga kui kõik on voodis ja see lõpuks vait, ma tunnen seda vajadust uuendada ise.

I kipuvad ohverdama magada toita oma hinge. Võib-olla see ei ole kõige parem, aga kui kõik on voodis ja see lõpuks vait, ma tunnen seda vajadust uuendada ise.

Olen mõelnud palju see aeg, kui see on tavaline, et noored emad end vaimselt viljatu. Me oleme meie endi vähe kõrbes. Hea sõber hoiab kirjas tema pühakirja et ema andis talle enne kui ta läks oma missiooni. Ta kirjutas: "Nagu Alma, Ristija Johannese ja kõik muu recobites, siis tuleb läbi kõrbe. Aga see on koht, kus kõik tulise asju. See on koht, kus Jumal tahab tulla. "Mulle meeldib see idee. Kuigi see on nii pingeline aeg, ta ei hülga meid, isegi kui me ei saa olla nii vaimselt pühendunud kui me tahaksime ja kui meie vaimne uuring ei ole see, mida me tahame, et see oleks.

Mu süda on seal. Ma tahan anda oma vaimu ajal. Ma tahan olla hoolas, kuid ma teen mis suudan. Ma pean kindel, et sellest piisab. Ja kui ma vaatan tagasi, ma arvan, et ma näen, et ta tõepoolest visiidi need ajad. Ta on osa sellest. Ta on seal. Ta käitlemise minu elu, isegi kui ma ei näe, ja tunnen seda.

Kust aastat viljatuse muuta oma perspektiivi sünnitusega?

See pani mind palju rohkem tänulik au olla ema. Rasketel aastat enne lapsi, lugesin kõik pühakirja kohta ootab Issand. On olnud lubadustest minu patriarhaalse õnnistuse ja teistes õnnistusi olin saanud, et ma lõpuks ema. Kaua ootama emadus et palju magusam ja ma teadsin, et ma ei tahtnud kunagi enesestmõistetavaks.

In mõtlema uuesti kõrbes analoogia peab olema vastulause meie elus. Kui inimesed lähevad läbi kõrbe ja lõpuks saada kingitus nad olen oodanud nii kaua, joomine kaevust on see, et palju magusam. Võite juua palju sügavamalt, sest te olete olnud ilma nii kaua.

Minu kõrbes tegi mulle tänulik. Sest see, ma ei taha olla segane nagu ema. Tahan lehter kõik oma teadmised ja energia emaks. Ma tahan anda kõik, mis mul nende lapsed.

Kuidas saab ema keskenduda nautida, mitte ellujäämise sünnitusega?

Võin seotud ellujäämise, tunnet emme märter - tunne, nagu sa ei saada välja, et sa ei tee midagi ise - sa oled ummikus koosolekul vajadused, mis tundub nii lihtne.

Ma nautida emadust ja mul aeglustunud on võti. Nagu ema kaksikud, mul multitask. Samal ajal pean ma kiusatusele näiteks lugeda kõik lapsed kiire lugu ja shuffle neid voodisse. See on aidanud leida aega iga laps eraldi. Ma pean ennast peatada ja võtta neid üks-üks hetk on väike vestlus lapsega või mähkida jumbu mu käte vahel ja anda neile kallistuse või liibuma neid öösel. Kui neid võimalusi ennast tutvustada, see on nii lihtne, et kiirusta neist mööda. Samas, kui ma võin öelda, laps vajab, et üks-ühele aega, ma ilmselt vaja seda ka, võib-olla isegi rohkem, kui nad teevad. Kui ma saan, ma täis. See võtab vaid kaks minutit. Ma ei tea, miks ma olen nii kiire, et liikuda edasi järgmise toidukorra, uinak, või mis iganes see on.

Teine kasulik strateegia nihe mõelda majapidamistööd, söödas, cooking, ja pesu rühmamisest. Julie Beck ütles kord see on lihtsalt nii palju au, et toita ja kasvatada oma lapsi füüsiliselt kui ta on vaimselt. Ka mina armastan vanasõna "Töö on armastus nähtavaks teha." Kui me töötame kodus oma pere, see on kõik armastusest. Oleme teinud valiku, et emad ja oleme ajendatud armastusest. Lastes et mentaliteet voolu välja meid ja meie tööd, mida me teeme on hoida meid on pettunud päevas majapidamistöid - ülesanded, mis on pidevalt tagasi võtta.
Ma tegelikult meeldib, et mu lapsed on kõik smooshed koos. Kuigi see on kiire ja raevukas kohe ja ilmselt alati nii olema, ma arvan, et nad on head sõbrad, sest nad kogevad samu etappe elu koos. Nad on õnnelikud, et on üksteist. Ja see on privileeg olla oma ema.

Ainsa pilguga

Catherine Arveseth


LDS_woman_photo_ArvesethCOLOR
Asukoht: Salt Lake City, UT

Vanus: 35

Perekonnaseis: abielus 10 aastat

Lapsed: Five - Eliza (4), Samantha ja Alexandra (3), Spencer & Gordon (10 kuud)

Amet: spordifüsioloogi, vabakutseline kirjanik

Koolid Osalesid: University of Utah - BS (Exercise Science), inglise Minor

Favorite hümn: "Jää minu juurde"

Praegune kirik Üleskutse: Abiühing Teacher

Web: http://dcarvys.blogspot.com/

Intervjuu by Melissa Hardy . Fotod: Katrina Anderson .

Jaga seda artiklit:

25 Kommentaarid

 1. Bree
  04:17 kohta 19. mai 2010

  Mul on 4 last, 3,5 aastat peale ühe komplekti vahel vanim ja noorim. Kuigi, ma ei kasutanud IVF ravi, jagan oma ütlused Lords käe meie elu, eriti kui tegemist on umbes imikute ja pere. Ma mõistan ja aru rõõmu ja sitkus elu palju väetid. See on nii värskendav kuulda kellegi nii optomistic oma elu ja tööd. Täname, et jagada oma lugu.

 2. TaterTot
  08:19 kohta 20. mai 2010

  Täname, tsiteerides Psalm 121:4. Ma tõesti vaja kuulda, et täna. Te olete mulle inspiratsiooniks.

 3. Kara
  12:47 kohta 20. mai 2010

  See oli nii hea artikkel! Hästi kirjutatud, hästi öeldud. Sul on fantastiline, inspireeriv, tähelepanuväärne inimene. Sul on ka suurepärane ema ilus, intelligentne, hästi kohanenud lapsed, keda ma armastan. Armastan sind.

 4. Katrina
  14:50 kohta 20. mai 2010

  Nii tore, et lõpuks lugeda seda! Catherine, sa tõesti inspiratsiooni. Mul oli väga lõbus, kohtuda ja pildistades sa.

 5. Sidney Arizaga
  08:40 kohta 21. mai 2010

  Terekest seal, ma leian, et teie sait on üsna hariv ja kasulik ning me uudishimulik, kui on tõesti võimalus saada rohkem artikleid või blogipostitusi niimoodi saidil. Kui sa oled valmis, et aidata meid, saame olla valmis hüvitama te ... Parimate soovidega, Sidney Arizaga

 6. Erin
  23:12 kohta 21. mai 2010

  Hea lugu kõik ühes kohas, Cath. Me igatsen sind nii palju! See on olnud au olla osa sinu elust. Ma ei kavatse olla TP partner Pühapäevakooli ajal järgmisel aastal ... :-(

 7. Trina
  12:25 kohta 22. mai 2010

  Ilusti öeldud! Cath olete tänapäeva pioneer, eeskujuks kõigile naistele. Kui ma saaksin lihtsalt pudel oma tarkust, teadmisi ja arvukus armastust, oleksin juua ja janu enam. Aitäh, et meelde tuletasid, kui väärtuslik see aeg on meie lapsed, aeg möödub nii kiiresti. Ma olen õnnistatud, et tunnen sind ja olen parem inimene, sest te. Ma armastan sind!

 8. Michelle B.
  01:14 kohta 22. mai 2010

  Catherine on hea sõber, nii et ma teadsin, et enamus sellest lugu, kuid oli unustanud mõned hirmutav osad temast kohale. Catherine on nii tark ja nii kannatlik. Ta on inspiratsiooni ema ja ma imetlen teda nii palju. Täname lugu oma "hull" elu, ta on tõesti keegi, et vaadata kuni!

 9. Corinne
  13:37 kohta 22. mai 2010

  Milline ilus üles kirjutama ja austust ema ja hämmastav naine, keda ma imetlen väga. armastan sind Cath!

 10. camille k.
  06:13 kohta 23. mai 2010

  hämmastav Cath ... tänan, et meelde tuletasite mulle kõik, mis on oluline selles elus. kohati tundub, nagu võitlus kuid ma tunnen, mu Päästja armastus, kui ma kuulen minu tüdrukud naeravad, kirjutage magus märkmeid minu ajal püha öelda thier palved, suudle mind check ... vähe hetki, mis muudavad kõik räpane põrandad hilja ööd , ja närimisrõngad episoodi väärt ... vähe hetki, mis teevad mind meeles, et Ta saatis need ilusad alkohol mulle, et ta usaldab mind piisavalt ja see volitatakse mitmeti.

 11. Candice Huffaker
  11:30 kohta 24. mai 2010

  Catherine on mu vennatütar ja ta on hämmastav!

 12. Myrna
  17:29 kohta 25. mai 2010

  Nagu sa mul oli kaks kaksikud. Nad on väga lõbus. Ma imetlen oma corage ja kindel Issandas erinevalt sinust ma ei ole evangeelium meie elus nii et teil on see eelis, et kui asi saada tuff, sest nad on teil, teie usk meie Issanda, suur mees, proesthood omanik aidata ja hoolitseda oma ilus pere ja oma nutikus, sest seal on palju kordi, kui teie toitev ja hea otsustusvõime võidab! Täname jagades oma ilus pere koos meiega! Palju armastust minu laps.

 13. Michelle
  09:24 kohta 27. mai 2010

  Nagu keegi, kes on lapsed "smooshed" koos, see on tõesti. BEST. (Muidugi, ma ei tea midagi erinevat, kuid sõprus et arendada on fantastiline. Kõlab nagu nad on juba välja. Mul on rõõm teile, tõesti.

  Kuna teie intervjuu, ma armastan seda:

  "Kui ma saan öelda laps vajab, et üks-ühele aega, ma ilmselt vaja seda ka, võib-olla isegi rohkem, kui nad teevad." Nii tark.

  Ja kirjakoht Psalmid tõi mulle pisarad. See oli täpselt see, mida ma vajasin.

  Õnnistagu teid ja tänan, et teed seda intervjuud.

 14. Aprill Perry
  07:39 on 1. juuni 2010

  Selline ilus intervjuu! See inspireerib mind veeta kvaliteetset aega oma lastele, enne kui ma parkima neid voodisse. Catherine, sa oled imeline!

 15. Kim
  08:41 kohta 3. november 2010

  Amazing lugu! Meil oli tüli viljatus - kuid ei ole edu meie ravi. Siiski olime õnnistatud meie poeg kaudu ime vastuvõtmise, siis meie tütar oli 13 kuud hiljem läbi üllatus ime PG. Mõnikord õnnistatud 2 korda mitmeti! Armastan oma lugu ilus inspiratsiooni (ja ma olen ka spordifüsioloogi - liiga naljakas!).
  Täname jagamine!!

 16. Katie
  09:59 kohta 3. november 2010

  See oli suurepärane artikkel, et üks daamid minu palatisse saatis mulle lingi. Ta ütles, et see meenutas talle mind. Ka minul on 5 last, 3 tüdrukut ja twin poisid. Kui poisid sündisid eelmisel aastal, minu vanim oli 5. Olen ka kannatanud päris hirmutav meditsiiniline seisund mu kaksik rasedus. Rebisin arterite minu kaela ja oli 2 lööki tulemusena. Kuigi mu taastumine on olnud suhteliselt kiire ja täielik, mõned päevad tänu endiselt siin ja suudab hoolitseda oma lapsi ei ole päris piisavalt, et hoida ära tunded ebapiisavuse ja ränk töö. Ka mina olen päris kodus kohustatud kohe, aga kui ma ei lähe välja, 90% vestlused on mul inimesed, kuidas nad ei saa kunagi teha seda, mida ma teen. Ma tean, et ma ei superwoman ja teistele mõtlema mind niimoodi olla ebamugav. Tõepoolest, ma olen avastanud, ja et ma kahtlustan, paljud inimesed on tulnud teavad ise, on see, et kõik on superwoman mingil moel. Nüüd, kui inimesed ütlevad: "Ma ei saa kunagi teha!" Ma lihtsalt öelda: "Jah, sa võiksid. Usu mind. "

 17. Ruthanne
  11:30 kohta 3. november 2010

  Wow Täname jagades oma lugu, mul on kaks tüdrukut 14-kuulise intervalliga ja ma olen tänu iga päev poisslaps. Mul on kolm kolme, ja ma elan eemale kõik meie pere. Lugemine oma lugu paneb mind tundma, et ma ei saa seda teha! Mulle meeldib, kuidas sa ütlesid, et Jumal käitlemise meie elus, isegi kui me seda ei näe. See kõik on umbes võttes see üks päev korraga ja elab praegu. Tänan sind nii palju!

 18. Melissa
  08:23 kohta 4. november 2010

  Hi Catherine
  Ma leidsin oma blogi ja ma olen nii õnnelik, ma tegin! Ma arvasin, et võiks olla ainult üks seal! Samuti olen emme, et 5 babes, kõik sündinud 3 1/2 aastat. Meil oli meie esimene tütar Hadleigh, siis 20 kuud hiljem oli meie twin poisid, Deacon ja Grayson ja 19 kuud hiljem oli meie b / g kaksikud, Shepherd ja Emery. Elu on kiire, hull ja see lihtsalt ei ole midagi, mida enamik inimesi aru. Ootan lugemine rohkem oma pere varsti ... aga nüüd pesu helistab-no-karjub mu nime! Ilusat õhtu!

 19. Allyson Reynolds
  16:00 kohta 8. november 2010

  Ma armastasin lugemist rohkem üksikasju oma kogemust. Tõesti ime!

 20. Jessica Yoder
  13:09 kohta 10. november 2010

  Loved lugemist oma lugu. Nagu ema 6, kaks viimast minu peaaegu 3 a. vana tüdrukut, võin nii seotud harried päeva. Ma olen nii tänulik, et mu kiddos, kuid on need päevad, kui teil on tunne, kui sul on hävitada veel üks väike taga ... või elama teise võitlus, korja teine ​​jama või puhastada, et köök saate plahvatuse või rohkem nagu lahustuda loik pisaraid. Täname tsitaat Julie Beck, tegi mu päeva tundub parem. Õnnistagu teid, kui te teenida neid vähe inimesi. Nad kõik on nii ilus!

 21. Danette
  03:35 kohta 11. detsember 2010

  Ma armastasin kohtuistungil oma lugu. Minu emal oli 5 last 3 aastat ja 4 kuud. Ta oli üks kogum kaksikud. Olen vanim ja kui 11 kuud hiljem mu vend tuli ja kui 14 kuud hiljem minu kaksikõed tuli ja kui 15 kuud hiljem mu noorim vend tuli. Mu ema ütles alati, ta lihtsalt võttis seda üks päev korraga. Ma armastasin kasvab meie kõigiga nii samaealised. Korraga oli ta kõik 5 meist lapsed keskkoolis koos. Senior alla uustulnuk.

  On hämmastav, kuidas elu välja. Minu ema oli meile nii kiire, et ma ei ole kunagi mõelnud, et rasestumise oleks raske või et abordist tulevad. Mul oli just minu 5. laps 4 kuud tagasi ja mu vanim on 10. Mul on olnud 3 abordist kohati noil abordist oli mul mõned minu pimedamal päeva. Aga kuna need abordist näen sünnitusega kui rõõmu. Iga üks minu lapsed tulid, kui nad on vajalikud.

 22. Rachel
  13:33 kohta 16. mai 2011

  Täname, et jagada oma lugu. Me lõpuks oli kaksikud pärast 10 aastat kestnud abielu ja mitu ebaõnnestunud in-vitro katsed, et ma saaks seotud viljatus võitlused. Minu kaksikud on 9 kuud ja nüüd ootab last detsembris (kolm beebid jooksul 17 kuud). Ma tunnen väga ülekoormatud on mõelnud, kuid nii tänulik. Ma ei kujuta ette kahed kaksikud! Sul on hämmastav!

 23. Sarah
  12:07 kohta 29. september 2011

  Täname, et jagada oma lugu! See kõik on liiga mis sarnanevad minu peale, et me ootame ikka veel meie imesid. Aga lood nagu teie mulle loodan, et meie palvetele ka vastatakse kiiresti. Täname inspireerib meid kõiki moms ootab seal.

 24. Angee
  10:57 kohta 13. märts 2013

  Nii inspireeriv! Tänan meeldetuletuse täna, et mu lapsed on Jumala kingitus ja et mõnikord mul on vaja aeglustada ja lihtsalt nautida.

 25. Ole siiski My Mamma Heart | See on lihtsad asjad
  11:51 kohta 31. jaanuar 2014

  [...] "Kes valvab Iisrael ei uinub ega magab." Psalm 121:4 - Vaata lisaks: http://www.mormonwomen.com/2010/05/19/five-under-five/ # sthash 0,7 fQTYTmi.dpuf . "Kes valvab Iisrael ei uinub ega magab." Psalm 121:4 - Vaata lisaks: [...]

Jäta vastus

SEO Powered by Plaatina SEO alates Techblissonline