6. oktoober 2010 by admin

8 Kommentaarid

Kuna see pidi olema

Kuna see pidi olema

Fiona Phillips

Ainsa pilguga

Hampshire, England

Fiona Phillips annab meile pilguheit tema elu ema kuus last, ulatudes vanuses 21-6. Õpilase pühendumine emaduse ja tema tuginemine Issanda läbi kumada selles intervjuus.

Kuidas teie ja teie abikaasa otsustab suurust oma pere?

Ma teadsin, et tahan saada lapsi, aga ma ei olnud eriti laste orienteeritud inimene, nii et ma ei ela seda. Kui me abiellusime, mu abikaasa ja ma tahtsin nelja, ma arvan, et alateadlikult, sest see on olnud laste arv minu pere kasvab, nii et me olime just mõelnud võttes neli last. Aga kui me abiellusime öeldi mulle, et me ei pruugi olla võimalik saada lapsi, kui mulle öeldi, et mul on polütsüstiliste munasarjade sündroom (PCOS). Seal oli 50/50 võimalust. Naised, kellel PCOS lihtsalt ei tea enne, kui nad proovida, kui neil on võimalik lapsi saada. Nii me abiellusime ja otsustasime, et me püüaks algusest peale. Jäin rasedaks kolme kuu jooksul. See oli alguses meie nelja-lapsed pere. Meil oli neli last viie ja poole aasta jooksul, mis ma leidsin üsna keeruline.

Kuidas teil õnnestus võttes neli last vanuses viis ja alla?

See oli väga raske. See oli peaaegu liiga raske. Mäletan vanem õde misjonär koos kuus last mulle "Võtke aega," üritab mind hoiatada kaudsemalt ja ma ignoreerida teda ja teostatud! Ja siis jõudsin nutma vannitoas nelja lapsega kõik mu ümber. Kord, kui ma last rinnaga last, Meg, kõige väiksemasse ruumi majas, Beth ja Laura jooksis ja algab võitlus midagi. Sam otsustanud meiega liituda nii hästi, et ta jooksis, komistas üles, lõin oma pea ja hakkas karjuma. Meg siis jerked, sest ta oli nii hirmunud ja hakkas nutma. Seal istusin nelja magamistoaga maja kõigiga surutud üks väike tuba, kisades! See oli tõesti hetk, kui ema. See oli kunagi lihtne, aga ma absoluutselt armastas oma lapsi ja ma olen alati tundnud, et ma tahtsin olla koos nendega kogu aeg ja anda neile nii palju kui ma võiks Tahtsin lihtsalt veenduda, ma olin alati seal õpetada ja aidata neil ja ma kavatsen seda teha, et minu parima võime.

Seal istusin nelja magamistoaga maja kõigiga surutud üks väike tuba, kisades! See oli tõesti hetk, kui ema.

Taevane Isa on andnud meile käsu ja palus meil on lapsed. Tahtsin suruda ennast aga tundsin ma olin ennast surunud kaugemale kui mõistsin, ja et mul on vaja pausi sel hetkel. Kuid ma ei pea tundma, et ma olin valmis lapsi isegi nii meeleheitel aega. Ma armastasin neid nii palju, et ma ei taha tunda, et olin lõpetanud, kuigi meil oli neli last. Olin valmis jätkama, kui ma tundsin, et see oli õige asi, mida teha. I leidis, et kui arvasin. Aga ma teadsin, et ma ei tegele, siis ma teadsin, et ma pidin olema vahe. Nii see on, mida me tegime.

Pärast ülejäänud umbes kaks ja pool aastat kulus meil aasta rasestuda James. Meil lõppes, öeldes: "Kui ma ei ole rase jõuludeks, siis nii see on." Meil ​​oleks neli last, see oli see, mida meil oli alati tahtnud, ja me lihtsalt jätke see sinna. Muidugi, ma jõudsin rase lõpus detsembris ja James sündis järgmine september! Ma tõesti arvan, et Taevane Isa on huumorimeel.

Pärast viiendat, James, sa ikka läks on kuuenda, Will. Millises olukorras on viinud teid võttes kuues laps?

Pärast James sündis, et me ei oleks enam lapsi ilma kindla vaimne märku! Aastal enne James oli valmis kooli minema, hakkasin on see tunne, et ma peaks olema teine ​​laps. Aga see oli tõesti raske mõte minu jaoks. Kõik väikelapse-dom oli peaaegu üle. Ma ei leidnud seda lihtne ja kui mu lapsed olid vananeb, ma tõesti nautida sünnitusega palju rohkem. Me palvetasime promptings olime võttes, sai selge "jah". ja ma arvasin, "Oh ei!". Ma teadsin, et see pidi tegema tõesti suur vahe mulle. Aga ma teadsin, et ma peaks seda tegema, nii et ma tegin.

LDS_woman_photo_Phillips4

Rõõm, et igaüks, mitte ainult mulle, vaid minu abikaasa ja meie laste-kogenud tulemusena Will Liitudes meie pere on suur. Ta on üsna hämmastav, kuid see ei ole nii palju punkt, sest see on see, et ma tunnen ta tõesti valmis meie pere. Ma arvan, et ta õpetas noori palju, ja ma arvan, et Dave ja ma olen väga palju õppinud. Ma tundsin, et ma olin tegelikult saada riputada olla ema (at last!), Ja ma nautisin seda, sest teised olid nii palju vanem, nii et see oli palju lihtsam. Tundsin, et olin viimistlus tõeliselt kõrge ja see oli tõeline õnnistus minu jaoks, sest ma ei leidnud neid algusaastatel emadust raske.

Võttes mu lapsed oli ime ja õnnistus ja ma olen väga kindlalt veendunud, et see pidi olema nagu see toimis.

Kas emadus loomulik teile või olid seal mõned asjad, mida sa pidid töötama?

Ma kindlasti pidid töötama kannatlikkuse eest! Ma ei ole kannatlik inimene, et ma olen palju rohkem patsiendi kui ma olla lihtsalt, sest ma olen valinud, et on kuus last. Ma tunnen, et on suur õnnistus, sest kui ma poleks seda teinud, ma arvan, et ma oleks olnud väga erinevad. Ma arvan, et Taevane Isa teab, mida me vajame ja Ta teadis, et mul on vaja palju õppida ja ma olen palju õppinud lapsi. Need kogemused olid täiuslik ones õpetada mind. Mothering nooremad lapsed ei tule loomulikult mind, kuid ma proovinud oma parima. Õppisin hiljem sellele järgnev lapsed, et ma oleks pidanud sain majast enam. Tundus, et nii kaua aega, et saada kõik valmis, et selleks ajaks on meil välja, et on aeg tagasi tulla. See on vaevalt tundus pingutust väärt. Ma võin teile öelda mõned naljakad lood supermarket shopping neli last.

Olen palju õppinud mu lapsed samuti, näidetest, et need määravad ja nende lihtsus ja oma usku. Samuti õppisin tugineda Päästja sest kohati nagu ema sa end isoleerida ja üksi. Su abikaasa ei ole alati olemas, nii et ma leidsin, et palve oli vastus.
Ma arvan, et oli väga pühendunud. Ma tegin kõik, ja oli ilmselt natuke üle-top. Oleksime Family Home Evening kõiki visuaalseid abivahendeid ja ma olin tõesti ta. Mul on raske väikeste lastega. Aga ma armastasin oma lapsed bitti ja ma teeksin midagi nende jaoks ja ma ohverdaks vajalikuga. Ma ei olnud ideaalne ema - mõnikord ma tundsin, et kui ma pidin tegema, et Jigsaw veel üks kord, kui ma oleks viska aknast välja! Aga ma ei arva, "Ma ei ole õnnelik; Ma leian teise tee täita ise. "Ma olen väga kaitsev minu lapsed; Ma lihtsalt teha kõike ma teha neid, mis mõnikord viib mind oleks peaaegu üle-top teise suunda, aga ma armastan neid nii palju.

Kuidas palve õnnistas oma elu nagu ema?

Ta on teinud tohutu erinevus minu kui ema. Ma palvetan iga laps eraldi iga päev, sest nad kõik on erinevad probleemid erinevatel aegadel. Ma ei pruugi tunda midagi ajal minu palve, kuid asjad voolavad mu meelt hiljem, isegi kui ma olen duši all. Mõnikord on idee, mida teha pereõhtul või helina oma õpetaja või midagi ma peaks tooma nendega eraviisiliselt. Ma tean, et ma olen palvetanud ja sai õhutusel minna ja rääkida üks lastest, ja ma ei tea, miks, kuid seal on midagi, mida nad ei vaja minuga rääkida. See juhtub kogu aeg.

Olen palju õppinud mu lapsed samuti, näidetest, et need määravad ja nende lihtsus ja oma usku. Samuti õppisin tugineda Päästja sest kohati nagu ema sa end isoleerida ja üksi.

Kas on olnud kaitsjale peakonverentsi või lipnik või pühakirja, et teil on nimetatud sageli ajal oma aastat lapsevanemaks?

Loeme lipnik artikkel aastat tagasi rääkinud vanematele suurpered soovitatud vanemad kulutada individuaalne aega oma lastele, rõhutades, kui oluline see on. Meil oli esimese nelja ajal ja me ei tea, kuidas me ei kavatse maksta neile kogu tähelepanu, mida nad vajasid. Meil oli see suur kämp, sest nad olid nii lähestikku vanus! Nii me alustasime "Days Out" kord kuus. See tähendab, et Dave või võtan üks lastest läbi oma valitud (eelarve võimaldab) on võimalus veeta paar tundi koos üks ühele. Me oleme teinud seda järjepidevalt üle kaheteistkümne aasta. See üks asi on tehtud suur erinevus suhted me oma lapsi, sest nad ootavad seda isegi siis, kui nad on teismelised. See on aeg, mil nad ei räägi meiega, ja see on loomulik võimalus meile kui vanematele, et teada saada, mis toimub, ilma et liiga ilmne.

Teine asi, mida ma leidsin väärtuslik on see, kui ma olen kuulnud või lugenud asju, mis mulle meeldib, mul on kirjutatud neile ja ummikus neid ümber maja. Ma panin neid nii, et kui mul on raske aeg, see meenutab mulle, mida ma peaks tegema ja kes ma peaks olema. Olime meeleheitlikult olla järjekindel meie pere palve ja nii ma lihtsalt panna pühakiri 3 Nefi, "Paluge oma peredes," ja see on ikka seinal paljude aastate pärast.

Milliseid konkreetseid otsuseid teie ja teie abikaasa tehtud pane oma pere esimene?

Tegime kindel otsus, et ma koju jääda. Olin just teeninud kraad psühholoogia ja oli algamas teise astme haridus psühholoogia, sest ma ei usu, et ma oleks laste jaoks aega, kuid kui ma olin umbes alustada loomulikult Laura sündis. Seal oli lasteaed olemas, kuid ma ei olnud kunagi panna oma lasteaed ja teha muidugi. Ma teadsin, et ma tahtsin olla kodus. Ma tunnistan täielikult, et olen tõesti õnnelik, et oleks võimalik seda teha ja ma tean, et asjaolud on erinevad kõigile. Kuid meil on olnud paar korda oma abielu, kui see on raske ots otsaga kokku tulla rahaliselt. Esimest korda juhtus, lapsed olid nooremad, nii et tegemist ei olnud minust lähe tööle isegi siis, kui asjad olid rasked. Dave hakkas äri nii meil polnud palk umbes aasta üks punkt. See oli tõesti raske, kuid me olime õnnistatud, ja ma ei tea siiani, kuidas meil õnnestus selle aja jooksul! See oli nagu kauss õli, mis kunagi kuivanud. Kogu selle aja jooksul ma ei ole kunagi vaadeldud läheb tööle ja pöörasime meie napp kümnist. Enne kui arugi saime asjad tagasi normaalseks.

LDS_woman_photo_Phillips2

Veel hiljuti, kui nõudmisi kallis teismelised viskas rahanduse olid taas tihe, tundsin, et oleks võimalik kaasa. Mul oli rohkem aega, sest lapsed olid vanemad ja oli just alustanud koolis täistööajaga. See oli väga huvitav kogemus. Leidsin osaajaga mõtlesin, et see ei mõjuta kedagi. Kuid isegi siis need paar tundi nädalas, et ma töötasin ma jõudsin saada kõnesid koolis haigeid lapsi, unustatud PE komplektid, jne Kuigi ma ainult seda, viisteist tundi nädalas, ma leidsin, et tal on oluline mõju perekonna kohta. Nii et ma lõpetanud töö pärast vaid paar nädalat. Selle asemel, et ma otsustasin alustada väike küpsetamine äri kodus, mida ma võiks mahtuda umbes laste vajadusi. Ma tegin seda nii, et ma võiks olla kontrolli oma aega ja teha oma otsuseid. Ma ainult teha väike summa praegu, kuigi ma võiks täita kõik oma aega, kui ma tahtsin.

Ma arvan ka tugevalt umbes oleks võimalik teenida ja see on juba teine ​​tahtlik osa, miks ma olen kodus. Issand vajab inimesi, ja kui me ei ole, kui me oleme liiga hõivatud teiste asju, ei ole kedagi, et teda aidata.

Mida emaks tööriistu te kasutate tihti?

Üks asi, mida Dave ja ma rääkisin oli see, et me peame püüdma ja ütled "jah" nii palju kui võimalik, nii et kui ütles, et see oli vajalik, et öelda "ei" oleks meie lapsed meid tõsiselt ja tean oma südames, et tegemist oli põhjus ja selle vastu paremini. Samuti oleme teinud see reegel, et meil oleks avatud kodu, kus me kutsuda inimesi tulla regulaarselt, eriti meie laste "sõbrad, ja mis on tõesti hea. Nad kipuvad alati taha siin olla, see on raske töö, kuid see on tõesti seda väärt, sest lapsed on ohutu, kaitstud ja hea keskkond.

Ma püüan mitte karjuda. See on palju raskem kui see kõlab! Niipea, kui hakkad karjuma, siis te kaotate igasuguse usaldusväärsuse. Ma püüan mitte käituda nagu teismeline liiga! Ma arvan, et see on nii palju asju, et sa ei tee nii nagu see on sellest, mida tegelikult teha.

Ma arvan ka tugevalt umbes oleks võimalik teenida ja see on juba teine ​​tahtlik osa, miks ma olen kodus. Issand vajab inimesi, ja kui me ei ole, kui me oleme liiga hõivatud teiste asju, ei ole kedagi, et teda aidata.

Millised on teie strateegiad töötab hõivatud majapidamises?

Mõeldes ja tulevikuplaane on võti. Ma arvan, et vältida igasuguseid õnnetusi, sest ma olen alati tööpäeva kuus kuud ette. Aasta lõpuks september Ma lihtsalt saada lõpuks, mida ma plaanisin tagasi jaanuaris. Olen olnud hõivatud, kuid ma ei ole langenud liiga palju palle. Ma leian, et üldiselt Kapi vältida asju, mis võivad põhjustada kaose meie suur pere. Mul on suur kalender, mis ma kirjutan kõike, ja ma teen nimekirju iga päev ja armastan ületamisel asjad ära. Vahel see tähendab, et mul on raske lõõgastuda, mida saab ära võtta sünnitusega. Ma ei oleks nii kiire, korraldatakse, sest ma olen alati saanud olla plaanis järgmine asi edasi, nii et ma tunnistama, et üks mu eksimusi. Ma ei pea olema rohkem spontaanne.

Kuidas täitke ise seas teeme kõik oma argipäevast?

Ma olen suur usklik palveid ja pühakirjade. Minu kvaliteedi pühakirjauurimisest ei ole alati olnud suur. Ma kasutanud lugemine vannitoas, kui lapsed olid noored, sest ma ei saa aega päevasel ajal ja ma olin alati purunesid korda läksin voodisse. Aga ma olen püüdnud teha seda järjekindlalt, isegi kui see mõnikord tundub, nagu kast, mis peab olema märgistatud, sest ma tean, et ma pean tegema, ja ma tahan olla kuulekas. Ma proovida ja teenida; Ma saan palju tagasi, et ma ei naudi serveerimist.

Ma ei tee seda viga, kui lapsed olid nooremad olla natuke märter. Dave oleks proovida ja teha mul minna välja ja on aega, et mina, kuid ma harva oleks, sest ma tundsin, et peaks alati olema kodus lastega. Ma oleks pidanud rohkem ära need Opportunites, sest see oli väga nõudlik. Ma teen seda nüüd, ja kui mul on võimalus sotsiaalsete või eraldi aega, võtan selle! Kuigi ma olen kodus ja tööl olen 100% olemas.

LDS_woman_photo_Phillips3

Millised on teie haridus filosoofiaid oma lastele?

Ma arvan, et see on umbes tööd ja olla järjekindel. Püüan ja õpetada neile, et see ei ole oluline, milline tulemus on, et see, et nad on teinud oma parima. Me ei maksa neid saada klassid sest arvame, et tulemus on nende tasu. Ma ei taha, et nad arvavad, et kui nad ei saa, siis on see piisav. Ma tean, et nad on suutelised erinevaid asju. Ootan nende kõvasti tööd, ja ma püüan ja õpetada neid olema järjekindel ja teha oma hariduse prioriteediks. Isegi alates hetkest, mil need olid tillukesed, nad on olnud rutiini tulevad koolist koju, kelle õhtusööki ja siis teeme oma kirjaviisiga ja lugemine või kodutöö või mis iganes see on mida nad teevad enne kui nad lähevad välja ja teha midagi muud. Enamasti nad on tõesti võtnud ta pardale ja nad õppinud olema motiveeritud. Samuti mõistan, et nende õpitulemusi mõjutab nende tulevast elu mitmel viisil ning et nad peavad plaani korralikult, mitte ainult komista iganes tulevik toob.

Mida loodate edasi anda oma lastele?

Ütlusi. Ma tahan, et nad armastavad Päästjat, ja tahavad teenida ja olema pühendunud ja ei saa poolikult. Ma tahan, et nad tõesti armastavad ja teenivad. Need on kõige olulisemad asjad, sest kui te kõvasti tööd ja sa armastad Taevast Isa ja te olete järjekindel ja teil on tunnistus, siis tegelikult sa ei saa minna valesti.

Vaadates tulevikku teie noorim nüüd täiskohaga koolis, millised on teie tulevikuplaanid?

Eeldan, et ma ei saa kunagi ilma palju lapsi majas, kas mu lapsed või lapselapsed. Ma loodan, et seal on palju lapselapsi! Ma ei taha, et saada seismajäänud seega tahan suruda ennast midagi tegema. Ma teen nõustamine muidugi-sest taas oleme öelnud, et me peaksime ennast harima ja ma tõsiselt võtta ja siis mu plaan on teha täiendavaid kraadi mingil hetkel tulevikus, mis võimaldab mul töötada midagi Naudin kui ma tahan või vaja tööd. See on teadlik valik, et valmistuda tulevikuks seejuures negatiivset mõju perekonnale. Kunagi ei tea, mis hakkab juhtuma.

Mis on teie tunnistus emaduse ja partnerlus jagate Jumal?

Mul on olnud palju hämmastav kogemusi ema. Mäletan, kui Laura sündis, ma ei ole kunagi tundnud lähemale mu Taevane Isa. See oli lihtsalt ime, ja ma mäletan vaadates tema ja vaadates teda ja just see "trailing pilved au" tunne, see "Wow, ta oli lihtsalt olemas!" Hetkel. Ma ei usu, et on midagi veel püha või rohkem imeline kui sünnitusega. Loodan ja palvetan, et mu lapsed on kõik võimalik on pere oma, sest see on selline tore kogemus minu jaoks. See õpetab teile, kui palju Taevane Isa peab meid armastavad, sest armastus tunned iga ühe oma lapsed, siis oleks sõna otseses mõttes midagi teha, et aidata neil ja et mõnikord kaasneb läheb tõesti raske asju, mida nad ei taha, et sa teeksid. Ta on õpetanud mulle, milline on suhe, et Taevane Isa on koos meiega, ja et ta peab tundma, kui me teeme asju valesti, ja kui me teeme asju õigesti. Ma arvan, et see lihtsalt annab teile tohutu ülevaate. Kuidas me tunneme meie lapsed on nii võimas motiveeriv jõud.

LDS_woman_photo_Phillips5

Olen üsna tundlik sellele, et kõigil ei ole seda võimalust, võin ainult ette kujutada, kui raske see oleks. Aga ma tean, et nende mõju Sisters võib tõesti midagi muuta - olen tänulik mitmeid selliseid naisi, kes on ohverdanud nimel oma lapsi ja on õnnistatud elu.

Vahel ma mõtlen, mis see on nagu oleks vanemad. Ma olen kindel, et mu õnn ja täitmine tulevad minu tunnistust Jeesuse Kristuse evangeeliumi ja teadmine, et mu pere on ohutu ja turvaline oma ütlustes. See motiveerib mind, et hoida ennast keskendunud selle eesmärgi saavutamiseks. See on huvitav, kuidas Issand õnnistab meid, andes meile lapsed; see on üks kõige nõudlikumaid asju, mida me kunagi teha ja veel see on üks kõige väärtuslikum asi, mida me kunagi teha.

Ainsa pilguga

Fiona Phillips


LDS_woman_photo_PhillipsCOLOR
Asukoht: Hampshire, England

Vanus: 43

Perekonnaseis: abielus 22 aastat

Lapsed: 6 last vanuses 21, 18, ​​17, 15, 12, 6

Amet: Ema

Koolid Osalesid: Portland põhikooli Birmingham University BSc psühholoogia

Keeled kodus: inglise

Favorite hümn: "Olge ikka My Soul"

Praegune kirik Üleskutse: Primary President

Intervjuu Louise vanem . Fotod kasutatud loal.

8 Kommentaarid

 1. Heather Stewart-Cameron
  02:17 kohta 7. oktoober 2010

  Wonderful lugeda! Nagu Primary sekretär Fiona Ward, mul on au teada tema ja tema pere isiklikult. Ta on ka minu Lecturer ja meil on suurepärane vaimne vestlused. Tema cooking on liiga suur! ~ Kui külastame teda tema kodus on soe, tervitades ja palju head toitu! Kuigi ma olen vallaline, olen alati armastanud lapsi ja kõik tema pesakondi on viisakas, lahke, hooliv ja pühendunud kirik, mis näitab, et vaatamata tema kahtlusi tõsta nii palju lapsi, Fiona on teinud suurepärast tööd.

 2. Punarind
  06:38 kohta 7. oktoober 2010

  Väga inspireeriv Ma armastan lugeda ja naistel nõu Issandalt oma otsustes.

 3. Missy Verville
  10:43 kohta 7. oktoober 2010

  Hästi tehtud Louise ja Fiona, sa inspireeriv! Täname, et jagada oma tunnistust ja wisdome! Ma kindlasti vaja lugeda seda! Miss ja armastan teid kõiki!

 4. Missy Verville
  10:44 kohta 7. oktoober 2010

  Hästi tehtud Louise ja Fiona, sa inspireeriv! Täname, et jagada oma tunnistust ja tarkust! Ma kindlasti vaja lugeda seda! Miss ja armastan teid kõiki!

 5. Õhtu
  07:13 kohta 7. oktoober 2010

  Ma tõesti hindan seda intervjuud. Nagu ema nelja väikelastele, olin väga julgustust lugedes Fiona kogemusi ja tundeid raske töö emaks. Mõned hetked on nii raske ja mul on kiusatus küsida, kas midagi on rohkem täitmisel või tähtsam kui töö oma kodus, aga ma võtan oma lapse nägu mu käed ja öelda: "Sa oled mu aare!"

  Ma leian, minu jaoks, et nõustudes emadus on palju prioriteedid ja ma hindan Fiona Näiteks kui ma õpin, et näha oma rolli emana esmajärjekorras, terve elu (Being Grandma.etc), mitte ainult esimest 3 või 8 aastat või midagi.

  Eriti meeldis mulle see: "Issand vajab inimesi, ja kui me ei ole, kui me oleme liiga hõivatud teiste asju, ei ole kedagi, et teda aidata." Ta tõesti vajab naisi tegema oma töö emaks.

 6. Adrienne Warren
  05:48 kohta 8. oktoober 2010

  Ilu, tugevus, elujõud, määramine ja usku Mormoni naised nagu see on tõeliselt inspireeriv. Aitäh, Fiona, jagada oma südame koos meiega. Ja tänan teid, Louise. Väga professionaalselt tehtud!

 7. Dani Henrie
  12:37 kohta 14. oktoober 2010

  Fiona, Täname, et jagada oma lugu. Olen noor ema võitleb kõigi igapäevase asju, mis tulevad koos seda. Lugemine see oli nii meeliülendav mulle ja hea meeldetuletus, et Taevane Isa on minu jaoks plaan. Väga inspireeriv!

 8. Nicole Boaden
  21:03 kohta 19. oktoober 2010

  Nõus, nii meeliülendav ja rahustav. Ka mina olen ema 6, kelle vanus oli vahemikus 10 nädalat 17. Nii palju nagu kogemusi! Ma armastasin lugemist. Mina väärtus on kodus ema. Seal on kindlasti asju, mida me teha ilma rahaliselt üks palk, vaid asi, mida ma tahaks lasta, kui ma läksin tagasi õpetamine ei ole seda väärt, et mind. Ma olen tänulik, et mul on valikut.
  Aitäh Fiona .. eest aus ja õige tõusud ja mõnikord mõõnadega elu kuni lubadustele, et meie Taevane Isa. :)

Jäta vastus

SEO Powered by Plaatina SEO alates Techblissonline