18. märts 2012 poolt admin

4 Kommentaarid

The Art of Education

The Art of Education

Ann LAMBSON

Ainsa pilguga

Nagu direktor Education at Brigham Young University Museum of Art, Ann LAMBSON on teinud oma elutöö ühendada inimesi kunsti. Ta kasutab muuseumiõpe osaleda kohaliku kogukonna kunsti viisil, mis on ligipääsetav ja sisukas. Kasvandikud pere, et soodustada hariduse ja loova mõtlemise, Ann usub kunst on oluline terviklik õpe ja oluline, kes me oleme Jumala lastena.

Kuidas sa lüüa muuseumi haridus?

Mu ema on professionaalne viiuldaja ja muusik; mu isa, advokaat, on ka kirjanik, kes dabbled värvimine ja joonistamine, nii et olin ümbritsetud kunsti kui laps ja teismeline. Minu pere väärtustab kunsti, ja muidugi see oli suur mõju mulle samas kasvab. Sõnum mu vanemad, et ma kuulsin ikka ja jälle oli: uuring ja teha seda, mida sa armastad, sest see on alati osa oma elust. Ma mäletan, et mu isa ütles mulle, kui ma valmis minema kolledžisse, "Sa pead õppima kirjutada hästi. Sa pead õppima, et mõelda kriitiliselt, kuid lõpuks leida ja teha seda, mida sa armastad. "Oli kunagi lootust, et me pidime tegema seda, mida keegi teine ​​teeb. Muidugi oli meil ootused meie pere elu selles mõttes, et evangeelium on väga oluline, aga mu vanemad ei sätestatud mul mõte, et seal on ainult üks tee. Nende nõu ja juhiseid endiselt kujundada, kes ma olen.
Kui ma olin keskkoolis olin huvitatud mitmed asjad, sealhulgas haridust. Ma teadsin ka, et kunst oli midagi, mida ma armastasin, eriti arhitektuuri. Keskkoolis veetsin palju aega läheb kunstimuuseumid ja erinevaid ajaloolisi ehitisi ja kohti. Ma olen alati olnud, et heitlus armastus haridus ja kunst. Aasta lõpuks minu üliõpilane aastas Brigham Young University, sain Kunstiajalugu. Ma tõesti oli kirg õppida kunsti. Ma plaanisin minna edasi magistrikraad ja doktorikraad, sest ma tahtsin saada professoriks. Kuigi ma imestasin minu magistrikraadi kunstiajaloo ja Kuraatoriuuringute uuringute BYU töötasin suur koolieelsete ja koordineeritud afterschool programmid kaks kohalikku põhikoolid. Mäletan mõtlemine ajal, "Kuidas see töö isegi silma sellega, mida ma teen kunsti ajalugu?" Ma olin väga palju kunstiajaloo rada ja planeerimine peab professor. Lõppkokkuvõttes et koolieelsete töö sai suur hüppelaud minu otsus minna muuseumi haridus, kus ma võiks töötada lastega igapäevaselt. Ma olin ka kuraatori assistendina BYU on kunstimuuseum ajal. Töötades seal, olin kasutusele maailma muuseumide ja leidis, et minu kirg oli tõeliselt muuseumi hariduses. Mulle meeldis idee avades kunsti laiemale publikule.

Kus on teie muuseumi haridus karjääri võtnud oled?

Praegu olen juhataja Education at BYU on kunstimuuseum. Jeff, minu abikaasa, on kuraator kaasaegse kunsti ka siin. See oli uskumatu võimalus on mõtestatud töö jagatud valdkonnas. Üks asi, et Jeff ja ma pühendunud varakult kui paar oli kasutada kunsti head mõju. Mõistsime, võim kunsti. Me arvasime, et kui me oleks toetajad kunsti selles valdkonnas, võiksime anda panuse aidata noortel ja mõjutavad muutused meie ühiskonnas.

Me mõlemad on olnud palju võimalusi töötada noortega - lapsed, teismelised ja kolledži üliõpilased. See on olnud imeline, kuidas meie töökohad on tulnud kokku. Jeff ja ma kolisin Washington, DC meie keskel 20s pärast olime lõpetanud oma hariduse. Meil ei olnud töökohta rivistatud, kuid olime õnnistatud leida tööd oma valdkonnas üsna kiiresti. Õppisin arhitektuuriajaloo kui magistrandi. Mäletan esimest korda ma avastasin National Building Museum. Ma ei suutnud uskuda, oli riiklik muuseum, mida ma armastasin ja tundsid, oli oluline. Ma mõtlesin: "Kui ma võiks kunagi sinna tööle oleks täielik unistus." Ja see on tegelikult, kui ma lõpetasin kulutuste enamiku oma karjääri, kui olime Washingtonis Jeff oli palgatud at Smithsonian Institution on Hirshhorni muuseum. Oleme alati tagasi vaadata ja mõista, et peale võttes armastus ja kirg kunsti, näeme Issanda käsi, mis kinnitab, et meil peaks olema selles valdkonnas; tal on töökoht, kunsti võtab üsna natuke vaeva, eriti alguses, aga nii palju kordi oleme õnnistatud hämmastav võimalusi.

Milline on teie nägemus, kui direktor Education at BYU on kunstimuuseum?

Minu laiem nägemus hariduse muuseumis on avatud kunsti kuni nii palju inimesi kui võimalik. Me peame looma võimalusi igas vanuses inimestele kogeda kunst, umbes tõeline autentne ese. See on nii uskumatu kogemus, eriti kui me elame selles virtuaalses maailmas, et kogeda tõelist objekt; see on täiesti liikuv ja millel on võime muuta meie mõtted ja teod.

Ma loodan, et kunstimuuseum muutub üha koht, kus inimesed võivad tunda, kus nad saavad õppida, kus nad ei mõtle. Ja see ei ole lihtsalt kohta, mis on oma meelt, et see on umbes tunne. See võtab aega. See tähendab, teil on aeglane asjad maha ja mitte alati tormasid ringi ja üritavad teha nii palju kui saate. See on umbes tunne hetkel. Kui Jeff ja mina looduses, meil looduses. Me nautida seda tekitavat ja mitte alati mõtlemine, et järgmine asi. Ma arvan, et see, mida muuseum saab teha. Ma loodan, et see muutub koht, kus inimesed saavad viibida kogemus.

Ma loodan, et [muuseumi] saab koht, kus inimesed saavad viibida kogemus.

Mis rolli sa arvad kunst mängib meie ühiskonnas ja peredele?

Kunst ei ole lihtsalt pildi kohevaks. Kunst ei ole lihtsalt rikastamist, kuid see on oluline osa sellest, kes me oleme inimestena. Ma arvan, et umbes loovust jumalik atribuut. Kui me loome me teeme midagi, mis ühendab meid sügavamalt meie Taevane Isa ja Kristus. Kuna me ehitame loovuse meie elu, meie kodudes, meie perekondade ja kogukondade loome parema maailma. Meie pered saada tugevamaks, sest vaim on olemas. Kogesin seda oma pere kasvab. Minu ema on väga tundlik naine ja oli selline tore näide loomise-küpsetamine leib, muutes küünlad, kasvav maitsetaimed. Meie kodus oleme õppinud, kuidas kasutada meie kätes, et luua kaunis keskkonnas. Brigham Young ütles: "Kasvatada Maa ja kasvatada oma mõtetes. Ehita linnade kaunistavad oma elamutes, aedu ja viinamarjaistanduste ja muuta maa nii meeldiv, et kui sa vaatad oma labors võite seda teha naudinguga, ja et inglid võivad rõõmu tulla ja külastada oma kaunis kohas. "Isegi luua meie ümbrus, peaksime mõtlema kutsudes inglid meiega olla.

Kuidas teie tausta ja armastus kunsti mõjutada, kuidas oma raise oma pere?

Jeff ja ma olen alati olnud meie 7-aastane tütar Lizzie kunsti muuseumi ja muusikateosed. Meil on kunstitarbed ja muusikariistade kodus. Ta on ühegi loomisel mina. Kui ma minema meie õue liistude roosid või taime lilled, Lizzie on oma väike krunt, ja ta aitab mind panna taimed sisse muidugi see tõhusam tee seda minu oma, kuid see on nii palju parem õpetada oma tütrele, kuidas neid asju teha ja teda aidata mõista ja armastad teda ümbrus ja öelda: "Vaata neid ilusaid asju, et Taevane Isa on loonud, ja me saame olla osa sellest." Oleme püüdnud reisida palju ja jätke oma erinevates kohtades, inimesed ja kogemused. Ta armastab kogudes asjad-kivid või puude oksad. Lasime kogud tulevad meie kodu ja me ei muretse selle pärast. See võimaldab teda uurida ja annab talle võimaluse aidata luua enda ümbrust. Üks peamisi asju, mida ma olen õppinud nagu ema on see, et Lizzie on tema isiklik heaolu ja üksus; see, kuidas ta tuli. Üsna varsti mõistsin, et ta on, kes ta on ja oma tööd nagu ema on aidata suunata teda. Punktides peame muidugi õige, kuid see ei ole kohta, millel ta sobib mõnda väikest kasti või teatud nägemus, kes ma arvan, et ta peaks olema. Pigem on see umbes tunnistades, kui ilus ja ainulaadne ta on. Lizzie on minust nii erinev ja nii erinev Jeff. Me mõistame, et see on meie töö ei mürasummutuse, et loovus ja isikupära, kuid et aidata suunata seda.

Nagu mormoonid, kas sa arvad et meil on konkreetne vastutus kunsti?

Absoluutselt. Kui te võtate kunst välja võrrand, sa sõna otseses mõttes eemaldades osa oma hingest ja hing oma kogukonnas. Viimse Aja Pühade peame mängima olulist rolli sellise kunsti vastu ning millel kunsti meie koolides ja kogukondades. See ei ole ainult umbes lugemine ja matemaatika. Kunst on sünnipärane osa sellest, kes me oleme inimestena. See on lahutamatud.

Sageli on meie haridussüsteemi me eraldi välja, kuidas me õpime eraldi teemad, pead kunsti, teil on matemaatika, teil on teadus, jne See on nii lahterdatud. Meie aju ei tööta nii, meie elu ei käi nii. Protsessis kõik mis osakonnastumise, siis sageli peatus nähes, kuidas see kõik omavahel seotud. Sa ei näe, et kui loote kunst võite ka õppida matemaatikat või kasutades oskusi teadused.

Punktides peame muidugi õige, kuid see ei ole kohta, millel ta sobib mõnda väikest kasti või teatud nägemus, kes ma arvan, et ta peaks olema. Pigem on see umbes tunnistades, kui ilus ja ainulaadne ta on.

Töötasin direktor BYU Hariduse Zion Gallery enne tulevad kunstimuuseum. On uskumatu ruumi, mis keskendub hariduse tähtsust meie usku. Karl G. Maeser filosoofia õppimisele kehastab idee haridus kogu hingest. Õpetuses ja Lepingutes, "hing" on määratletud nii keha ja vaimu. Kui sa mõtled seda, hariduse kogu hing on haridus intellekti, vaid ka üks süda ja keha. See on sotsiaalne haridus. Oleme mitmekülgne. Me ei koosneb eraldi ja mitteseotud aspekte. Oleme terviklikku olendid. Art mängib nii olulist rolli, aidates lips mõned selle kokku ja aitavad teha meile rohkem teadlikud seotust.

Kunst ja muuseumi haridus on osa teie suurem kirg hariduses üldiselt. Kuidas on haridus jõudnud mängida väga oluline roll teie elus?

Minu kirg haridus on palju teha koos perega, kus ma olin kasvatatud ja hooldatud. Mõlemad vanaisad olid suutnud lõpetada keskkool. Minu ema vanaisa oli immigrant pere, kes tuli Ameerikasse Inglismaalt pärast I maailmasõda Tema ema oli sõja lesk et sõda ja ta lahkus koolist 14 aastat vana pere jaoks ja õed koolitamist. Mu isa isa ei lõpetanud keskkooli kas; kuigi mõlemad vanaisad hiljem läks saada oma GEDs. Minu vanavanemad tegid kindlaks, et mu vanemad läksid kolledži ja minna kooli. See ei ole, et haridus ei ole oluline minu vanavanemad. See, et nad ei ole antud teatud võimalusi rahaliselt ja nii edasi. Ma olen alati tagasi vaadata nende näidete ja ohvreid, mis tehti iga põlvkond. Hindan võimalused mul on olnud hariduse ja hindan palju ohvreid, mis oli enne mind, et aitasid mind selles asendis. Seal on suurepärane tsitaat ühest meie alguses USA presidendid president John Adams. Ta ütles: "Ma pean õppima poliitika ja sõda, et mu poega on vabadus õppida matemaatikat ja filosoofiat, looduslugu ja mereväe arhitektuur, selleks, et anda oma lastele parem õppida maali, luule, muusika, arhitektuur, gobelään, ja portselan. "Iga põlvkond ohvreid lubada kõrval jõuda punkti turvalisuse. Põhivajadused elus tuleb täita, mis seejärel võimaldab ühe õppima kunsti.

Minu ema vanaisa kirjutas mulle pika kirja, kui ma olin kolledžis, kus ta ütles, et ma ei värvi liiga vara minu leib. Ta viitamine Karl G. Maeser kes ütles: "Soov teenida leiba ja võid on varjutanud paljud kuldne võimalus." Nii tihti me tunneme, et me peame edasi minema meie elu, et me peame meie kraad, saada oma töö , minema ja kontrollima off teatud verstapostid nagu osta maja ja mis iganes on meie nimekirjas. Tegelikult, see on parim, kui me saame kulutada rohkem aega õppimisele. See on nii eriline aeg, mil sa oled kolledžis. Ajal sa arvad, et sa oled stressis rohkem kui võite kujutada ja sul on rohkem vastutust kui võite kujutada, kui tegelikult on see periood elus, kui olete keskendunud õpet; Teie peamine ülesanne on õppida ja laiendada oma meelt. Elu on nii palju kiiremini, keerulisem pärast kooli.

Oleme terviklikku olendid. Art mängib nii olulist rolli, aidates lips mõned selle kokku ja aitavad teha meile rohkem teadlikud seotust.

Ka mõlemad vanaisad olid nii avatud tõde. Tegelikult mu isapoolne vanaisa liitus kirik minu vanaema, minu 16-a vana onu, ja minu 14-a-vana isa. Minu vanaisa oli ekspansiivne meelt. Ta ei olnud formaalselt haritud, kuid viis, kuidas ta lähenes tõde ja otsis tõde tegi ta vastuvõtlik kui evangeeliumi tutvustas teda. Ma olen alati püüdnud olla avatud nii. Kuna nende näidete ja minu kasvatus, haridus on olnud edasiviiv jõud minu elus: see on osa minu elutöö nagu ema, nii individuaalne, ja muuseumi kasvataja. Joseph Smith ütles: "Esimene ja peamine põhimõte meie püha usu, et me usume, et meil on õigus võtta omaks kõik ja iga kirje tõde." See on, kes me oleme. Seda ma püüdma olla. Püüan leida tõde. Ma tahame olla avatud.

Ainsa pilguga

Ann Baier LAMBSON


Asukoht: Provo, UT

Vanus: 37

Perekonnaseis: abielus 15 aastat

Lapsed: On tütar vanuses 7

Amet: muuseumipedagoog

Koolid Osalesid: BYU

Keeled kodus: inglise

Favorite hümn: "Tule sina õlimahuti Iga Blessing" ja "Me rõõmu"

Intervjuu poolt Krisanne Hastings . Fotod kasutatud loal.

4 Kommentaarid

 1. Krisanne
  16:44 kohta 19. märts 2012

  See oli selline rõõm intervjuu Ann. Olen töötanud kunstimuuseum temaga peaaegu aasta ja näinud tema kirg hariduse ja kunstiga lähedalt. Ta on nii tark ja ehtne, kui nad tulevad!

 2. Kalisha
  07:01 kohta 20. märts 2012

  Olen ka tööd Ann kell kunstimuuseum. Ta on selline hämmastav naine on ümber! Tema kirg kunsti, hariduse, ja meie kogukonnad on nakkav. See on põnev lugeda selle intervjuu ja õppida rohkem, kui pühendunud ta on need ideaalid ja kuidas ta ühendab neid nii hästi evangeeliumi põhimõtteid. Ma nüüd inspireeritud mõelda rohkem terviklikult umbes õppides kõike päev. Tänu Ann oma tarkust!

 3. Shelley Baum
  14:49 kohta 27. märts 2012

  Ma teadsin, et nii Ann ja tema abikaasa Jeff, kui nad olid teismelised siin St Louis, MO. Me armastame Baier ja LAMBSON peredele ja oli kahju, et nad liikuda teiste riigi osades, me ei pane neid! Olen suutnud hoida natuke Ann ja Jeff hämmastav karjääri. Nii tore teada, et nad on endiselt hästi ja aitavad nii palju. Ann-me lihtsalt peame peatuma ja vaatama sind muuseumis järgmine kord oleme Provo! Loved artikkel sinust ja su elu ja töö!

 4. Jeanette
  09:08 kohta 22. oktoober 2013

  See intervjuu rääkis mulle nii palju põhjuseid. Täname, et jagada oma tarkust, Ann.

Jäta vastus

SEO Powered by Plaatina SEO alates Techblissonline