12. detsember 2012 poolt admin

6 Kommentaarid

Pildistamise portree: Meghan Decker

Pildistamise portree: Meghan Decker

Portage, MI, 12. detsember 2012

Raskeim valik Olen teinud minu elu oli ...

... Paljastada oma depressiooni ja mu enesetapumõtted teada publik tuhandeid.

Pärast sündi meie viies laps jooksul peaaegu kogu viieaastase mu abikaasa oli piiskop meie kogudus, elasin maailmas suurendada pimedus ja meeleheidet. Mul polnud aimugi, mis juhtub minuga; Ma lihtsalt teadsin, et äkki oli mu elu ei ole enam rahul, tundsin väärtusetu, ja mul polnud mingit lootust, et asjad oleks kunagi muuta. Ma otsustasin peab olema seljas roosade prillide varem elus, ja nüüd ma lihtsalt näha asju nagu nad tegelikult on.

Ühel hetkel sai minust veendunud, et parim asi, mis võib juhtuda minu lapsed oleks minu surra ja neid on veel ema, kes oli kõik head asjad, et ma ei saa kunagi olema. Lugedes pühakirja-parem üks inimene hukkub kui rahvas väheneb ja hukkuvad uskmatus-Ma arvasin, et ma nägin kinnitus Jumalalt, et käesolevale lõppaktile oleks minu perekonna huvides. Kuigi mu mõtte protsesse olid kohutavalt vigane, ma ei näe neid vigu alt minu sügav pit meeleheite.

Õnneks olin viinud inimesi, kes tunnistas, mis juhtus, ja ma taastunud kombinatsiooni abil ravi ja kognitiiv / käitumuslik teraapia.

Kuigi mu mõtte protsesse olid kohutavalt vigane, ma ei näe neid vigu alt minu sügav pit meeleheite.

Ühes minu viimane kohtumised mu terapeut, ta kutsus mind kirjutama raamatu oma kogemustest. Naersin.

Mul oli välja tulnud pimedus ja tagasi valgust; miks ma kunagi tahan minna tagasi ja uuesti läbi need kohutavad kogemused? Ja miks pärast paneb see vähene emotsionaalne energia pidin peitu minu isiklik, era-horror, ma tahan, et paljastada ennast samal ajal, olin teinud kõik, mis?

Aga mu plaanid ei olnud Issanda plaanid. Vähem kui aasta pärast hakkab kirjutama oma lugu kaastöötaja, kes oli psühhiaatri, ulatudes Hope: LDS perspektiivi taastumine Depressioon ilmus. Nagu ma ütlesin oma palvetes õhtul raamatu vabastamist, ma äkki tundsin haige kõhtu ja teadis, et sündmused olid mu käed. I, mu halvimate minu hetked suurimaks ebaõnnestumiseks, nüüd on ilmutatud maailma. Lootsin tulemus oleks oma hinda väärt.

See on olnud. Just eelmisel nädalal, naine, keda ma ei ole kunagi kohtunud ütles, et ta oli lugenud mu raamatut. Ma ei ole kunagi kindel, mida öelda, et: "Loodan, et teile meeldis see!" Ei ole õige. Inimesed ei loe seda raamatut lõõgastuda või põgeneda. Aga ta ütles, et sõnad, mida ma hindan iga kord, kui ma kuulen neid: "Nüüd saame aru, mida meie poeg on läbimas. Ja ta teab, et ta ei ole üksi, ja ta on loota, et ta saab terveks. "

Jääb nutt varaks öösel, kuid rõõm võib-ja ei-tule hommikul.

Kas teil on lugu, mida soovite jagada? Õpi, kuidas esitada oma Snapshot Portrait siin.

Leia Meghan raamat siin .

6 Kommentaarid

 1. Nickel
  11:00 12. detsember 2012

  Täname, räägib oma lugu! Nii palju naisi ja sooo palju LDS naised kogevad depressiooni. Meil on vaja lahti lasta häbi öelda oma lugusid. Ootan lugemist oma raamat!

 2. Deila
  12:28 kohta 18. detsember 2012

  Ma hindan oma avatust ja valmisolekut jagada midagi, mis ei ole üks neist lihtne asju elus. Ja ma olen nii tänulik, et sa olid juhindub tervisele. Olin ostnud depressiooni kui olin võttes beetablokaatorite südamepekslemine (sain teada oli mitraalklapi prolaps). Hiljem lugesin, et noored naised sageli esineb raske depressioon, et ravim - kuid hetkel nad ei tea seda. Need on väga reaalsed tunded ja ma saan aru, kuidas nukker elu olla.

 3. Sara
  09:26 kohta 18. detsember 2012

  Täname julgust ja ausust. Me kõik peame veel selle-need meist hädas depressioon, ja need, kes valesti. Aitäh.

 4. Nicole
  07:55 kohta 20. detsember 2012

  Ma LDS terapeut ja kasutada oma raamatu kogu aeg minu kliendid. Nad armastavad seda, sest see on suunatud, mida ilmalik depressioon raamatud ei-- "miks ma ei tunne vaimu enam" osa depressiooni. Lisaks sellele käsitletakse kultuurilist aspekti meie kirikusse, sest naised, kes peaksid tundma rõõmu ja õnne. Olen tunnistajaks lugematuid elusid olete aidanud räägib oma lugu. Täname!

 5. AnnaLaura
  09:40 kohta 27. märts 2013

  Ma armastan sind.

 6. Michelle
  05:21 kohta 9. aprill 2013

  Ma olen praegu loed oma raamatut. See on tore ja aitab mu abikaasa ja ma saan aru, mis toimub minu depressioon. Täname, et jagada.

Jäta vastus

SEO Powered by Plaatina SEO alates Techblissonline