13 lokakuu 2010 mennessä admin

44 Comments

Kriittinen ajattelu on kriittistä aikaa

Kriittinen ajattelu on kriittistä aikaa

Catherine Humphrey

Yhdellä silmäyksellä

West Lafayette, IN

Catherine Humphrey oli naimisissa hänen ensimmäinen miehensä 28 vuotta. Vanhemmat kuusi lasta, Catherine ja hänen miehensä palvelleet yhdessä lähetysjohtajapariskuntana Brasiliassa, kun hän oli 32 vuotta vanha. Heidän avioliittonsa liueta hitaasti, kun hän tietää, että hänen miehensä oli kavallettu asiakkaiden ja on evätty. Yksinhuoltajaäiti, hän meni takaisin kouluun, valmiiksi maisterin tutkinto ja tohtorin Kolmentoista vuoden kuluttua naimisiin toisen aviomiehensä, hän oli diagnosoitu akuutti aivojen sairaus, joka on hitaasti ryöstänyt hänet kognition ja toiminta.

Miten sait selville, että ensimmäinen miehensä oli enää mies olisit naimisissa?

Meillä oli parasta kaiken-paras talo, neatest lapset, asuimme Glendale, Kalifornia-ihana yhteisö, jossa olimme molemmat kasvaneet. Mieheni oli asianajaja yhteistyössä muiden LDS asianajajia. Meillä oli kaikkea mitä voi toivoa. Mieheni kutsuttiin lähetysjohtajana kun hän oli 40-vuotias ja olin 32. Loppuun mennessä avioliiton, olimme olleet naimisissa 28 vuotta ja oli kuusi lasta.

Asiat alkoivat purkautumassa, kun mieheni tuli kotiin eräänä päivänä ja sanoi: "Ei ole rahaa", ja ajattelin: "Mitä hän puhuu?" Tuona viikolla saimme myös koputtaa oveen ja opin talomme oli sulkemiseen .

Tuolloin mieheni palveli piispa. Se oli kamalaa. Hänet vapautettiin pian sen jälkeen, hän vain toiminut puolitoista vuotta. Olen oppinut, että hän oli ammuttu vuotta aikaisemmin Asianajotoimisto ja hän ei ollut kertonut minulle; Sen sijaan hän kertoi minulle, hän oli avautumassa haara lakiasiaintoimisto Glendale ja uskoin häntä. Joka päivä hän meni toimistoon hän oli vuokrannut ja kavallettu rahaa. Hänestä tuli henkisesti ja fyysisesti loukkaava minulle, lastemme ja minun suurperhe.

Catherine with some of her children

Catherine joitakin lapsineen

Tänä kokemuksesta, olen oppinut, että et voi vaikuttaa muutokseen muihin ihmisiin. Rukoilin usein ja kirkon johtajia, hänen entisen ylemmän oikeuden kumppani, ja ammattilaiset yrittänyt neuvoa häntä. Halusin työskennellä hänen kanssaan, oliko muutos käyttäytymisessä, mutta ei ollut muutosta, ei edes tunnustus, "Olen pahoillani," tai "tein väärin." Kukaan ei tiennyt, miksi hän teki mitä hän teki, mutta se oli niin kipeitä ja pelottavia.

Kun olemme eronneet, mieheni haastoi minut useammin sovitetut maksuja. Kun hän haastoi minut kolmessa tuomioistuimessa samana päivänä. Jos olet haastaa, haastemies tulee kotiovellesi. Joten olisin maksaa asianajajan vastata haasteen. Hän palvelee minua haasteen Ystävänpäivä, äitienpäivänä, jopa minun syntymäpäivä. Kun hän kuoli, hän oli tunnistamattomaksi minulle hänen arkkuun. Hän oli tullut eri henkilö.

Millaista oli yllättäen tullut ainoa tarjoaja ja palata kouluun?

Päivä mieheni kertoi minulle ei ollut enempää rahaa, sanoin, "No, minun pitäisi saada työtä?" Ja hän sanoi: "Minusta sinun olisi parempi." Hän ei koskaan säädetty meidän perheen uudelleen. En ollut koskaan työskennellyt ennen, mutta minulla oli opetuksen todistus. Joten seuraavana päivänä menin Pasadena Opetushallituksen ja sanoi: "Minun täytyy työskennellä sijaisopettaja välittömästi." Niitä ei palkata päätoimisia opettajia joten sanoin, "minä opetan mitään, mutta tarvitsen töihin joka päivä. "Ja minä työskennellyt joka päivä sijaisopettaja. Ei ollut päivää en ollut kutsuttu opettamaan, koska Sanoin opettaa mitään ja tein hyvää työtä. Päädyin saada kesäkoulun työtä liian Opetin Espanja ja Englanti. Sitten ensi syksynä, sain ensimmäisen kokopäivätyö Opetin Englanti seuraavan kaksikymmentäyksi vuotta.

Ajattelin, "Jos aion opettaa, haluan olla paras opettaja voin olla, joten aion saada maisterin tutkinto." Aloin menossa yhden luokan öisin California State Polytechnic University, koska En ollut ollut akateemisessa ympäristössä niin kauan. En tiennyt, jos voisin onnistua. Huomasin, että ei vain voisin onnistua, rakastin tekemässä sitä.

Catherine with a grandchild

Catherine lapsenlapsi

Lapseni kaikki tiesivät, että olin työskennellyt kovasti meille, niin ne kaikki kokoontuivat yhteen ja olivat hyvä tiimi. Minulla ei ollut lastenhoitoa; me teimme sen yhdessä. Nuorin oli toisella luokalla, kun aloitin työt; koska olin opettamassa koulussa olisin kotona, kun he olivat kotona. Oli tarpeeksi vanhoja katsomaan pienimmille; aivan alussa olin vain luokassa yhden yön viikossa. Me teimme sen yhdessä, se on yksi niistä asioista, jotka saivat meidät niin vahva. Se oli vaikeaa, koska lopulta olin töissä kokopäiväisesti ja käydä koulua koko ajan. Mutta se osoitti lapseni koulutuksen merkitystä ja tärkeyttä nainen on omavaraisia. Olin juuri aloitin Ph.D. kun avioero saatiin päätökseen. Näytin lapsille: "Tämä on se, miten voit hallita. Saat eniten koulutusta voit ja hoitaa liiketoimintaa itse. "Naiset eivät voi olla avuton. Heidän on pystyttävä huolehtimaan itsestään ja lapsistaan. Lisähyöty, nyt kun olen eläkkeellä, on se, että minulla on eläke-jota en ole koskaan edes ajatellut näiden vuosien aikana!

Näytin lapsille: "Tämä on se, miten voit hallita. Saat eniten koulutusta voit ja hoitaa liiketoimintaa itse. "Naiset eivät voi olla avuton.

Your Ph.D. on Englanti; Oletko koskaan huomannut, että opintojen sinut kyseenalaistamaan uskosi?

Suhteellinen sanoi: "Sinun on parasta saa Ph.D. Englanti, Catherine, koska jos et menetät todistuksensa. "Ihmiset näyttävät ajattelevan Englanti on pelottavaa tällä tavalla. Se tuntui aina vastoin minulle, jos mitä etsit on totuus, tai suurempi totuus, pelätä tietoa.

Minun koulutus, halusin tietää, mitä suuri mielissä oli ajatellut. Löysin sen rikastuttavaa. Rakastin sitä; Haluaisin istua luokassa ja kyyneleet vain rullaa alas minun posket, varsinkin kun olin lukenut joitakin uudempia naisia, jotka ajattelivat läpi asioita, että en tiedä tarpeeksi edes ajatella. Arvokkain taito sain minun koulutus oli, että olen oppinut olemaan hyvä kriittinen ajattelija. Luuletko kriittisesti ja olet muuttunut pysyvästi.

Halusin tietää enemmän kaikkea, jotta voisin ymmärtää paljon tapahtumia, jotka oli tapahtunut elämässäni. Olin kiinnostunut naisten äänet. Olin aina ollut hyvin varovainen ei puhua sivu suunsa ja se oli mielenkiintoista minulle nähdä, miten vähemmistöt voisivat nousta ja voi olla ääni ja voisi todella tehdä ero historian saatossa. Ajattelin: "Ehkä siellä on jotain, en tiedä, että voisi auttaa minua ratkaisemaan ongelmia paremmin." Joten olen lähestynyt minun kurinalaisuutta avoimin mielin, mutta sitä ei koskaan, "Tämä ravistelee uskoni." Itse asiassa se oli päinvastainen. Ajattelin: "Tämä ei ravistele uskoni," ja se ei ole.

Arvokkain taito sain minun koulutus oli, että olen oppinut olemaan hyvä kriittinen ajattelija. Luuletko kriittisesti ja olet muuttunut pysyvästi.

Luulen synnyin uskoa hengessä. Yksi asenne, joka on hyödyllistä on hyväksyä, että kaikkea ei tarvitse "sovi", koska ajan mittaan olen nähnyt monia teorioita muuttaa. Asiat voivat liikkua ja asiat voivat muuttua. Ja olen hyvin paljon Uuden testamentin eräänlainen Christian; Uskon, että meidät on tarkoitettu rakastamaan toisiaan, tehdä hyvin, ei tuomitse.

Silloinkin kun olin minun alimpaan kohtaan, se ei koskaan juolahtanut laiminlyödä kirkossa käymisen. Olen sanonut ihmisille uskoni on minun DNA. En vain ole sitä. En todellakaan tarvitse etsiä sitä; Sen juuri. Kasvaminen, isäni oli lapsenlapsi ja äitini oli mormoni. Kun olin pieni he minulle kyydin kirkossa hakemaan minut jälkeenpäin; äitini ei osallistunut. Mutta olen aina uskonut. Olin aina vakava-mielinen. Olen myös aina ollut opiskelija jotain; Olin opiskelija kirkon. Oli aika, jolloin tunsin olin lukenut kaiken meidän paikallinen Deseret Book. Kahdesti olen ollut Evankeliumin oppi opettaja ja käynyt läpi kaikki neljä pyhistä. Luulen usko tuli olemasta uskoa lapsen ja uskoa teini.

Luuletko, että kokemuksia sinulla oli Brasiliassa vaikuttanut lähestymistapa oman opintoja?

Toimiminen lähetysjohtajana vaimo Sao Paulo, Brasilia, ennen menossa tutkijakouluun ehdottomasti väkeviä uskoni. Kun meidät kutsuttiin palvelemaan, minulla oli neljä lasta; nuorin oli kaksitoista kuukautta vanha, vanhin oli yhdeksän vuotta vanha ja olen synnytti uusi vauva seitsemän kuukautta sen jälkeen saapuu Brasiliassa. Joten olin lähetyskentällä viisi pientä lasta ja meidän tehtävämme oli absoluuttinen aika ihme. Lasten ja liityin yhdessä perheenä huolehtia toisistaan, jotka muodostivat tottumukset auttaa meitä myöhemmin, kun olin menossa kouluun ja työ. Missioomme Opin miten lähestyä ketään; Opin ojentaa Mormonin kirja lentokoneessa, olen oppinut miten löytää ihmisiä opetettavaksi, olen oppinut olemaan pelkäämättä lausua todistukseni missä ja milloin tahansa, Portugalin tai Englanti.

Missiomme, olin Apuyhdistyksen johtaja viisi vuotta Glendale, CA. Olin myös PTA presidentti, joten minulla oli toinen jalka yhteisössä sekä kirkossa. Siskoni sanoo, "Miten voit olla suola että makuja maailmassa, jos koskaan jätä shaker?" Minut nimettiin Kalifornian nuori äiti vuonna 1972 ja olin aina mukava yhteisössä; Olen työskennellyt kovasti siellä tein kirkossa. En koskaan löytänyt ristiriita arvoja. Naiset, jotka olen työskennellyt kuin PTA presidentti tähtäsi hyvä perheitä; he halusivat vahva kodeissa, he halusivat hyvä koulutukset, too.

Tutkiessani löysin enemmän ja enemmän yhtäläisyyksiä mitä luin ja evankeliumia. Kirjoitin väitöskirjani Toni Morrisonin romaaneja. Olen analysoinut hänen varhaiset romaaneja ja osoitti, kuinka kukaan voi lukea ne niin syksyllä, lunastus ja maailmanloppu, ja miten hänen kauttaan naishahmoja voit nähdä mitä puuttuu. Rakkaus on aina mitä puuttuu ... niin ja ymmärrystä ihmisten. Morrisonin merkkejä osoittaa meille, että se on mahdollista saada jaettavissa maailmassa; meistä tulee vahvempia, kun välitämme muita, mikä minusta on Kristuksen. Ja Apocalypse myöhemmin romaaneja, näemme paljon vaivaa että tulee jos emme.

Olet avioitui uudelleen kolmen vuoden kuluttua avioero-miehen kuvaat kiltein ihminen olet koskaan tavannut.

En koskaan ajatellut olisin taas naimisiin; mutta ajattelin haluaisin olla naimisissa kerran, koska olen halunnut miesten ja pidin toveruutta, ja oli tärkeää, että lapset voivat olla isä. Tapasin Ted kun olin työskennellyt minun MA Cal Poly; rakastuimme kun olin opiskelee minun PhD Claremont Graduate University. Hän oli Englanti professori, ja hän oli renessanssin ihmisenä; siellä ei ollut mitään hän ei tiennyt tai ei voinut tehdä. Ted oli myös erittäin ystävällinen. Hänellä oli avoin sydän kannalta tutkivat kirkkoa; mitä hän piti parasta oli filosofian Moosia 18:8, joissa toistemme kuormia ja suree kanssa, jotka surevat.

LDS_woman_photo_Humphrey2
Se oli tärkeää minulle, että naimisiin ei riipu hänen kasteensa; ne olivat kaksi erillistä tapahtumaa. Olimme naimisissa maaliskuussa, ja hän liittyi kirkkoon saman vuoden elokuussa. Minulla oli rauha siitä; En ollut huolissani sen-hän oli niin hyvä mies. Meidät sinetöitiin Los Angeles temppeli toukokuussa 1995.

Samalla viikolla, että saavuimme Sao Paulo, James Faust on valittu asua siellä alueen johtaja. Meistä tuli hyvät ystävät Jim ja Ruth Faust, jakaa elämämme ja kokemuksiaan toistensa kanssa. Jäin lähellä vanhin Faust jälkeen meidän tehtävämme. Kun menin naimisiin Ted, James Faust, sitten ensimmäinen neuvonantaja ensimmäisen presidenttikunnan kirkon, soitti minulle ja sanoi, että hän halusi tavata Ted. Lensimme Salt Lake ja oli pitkä ja hieno tapaaminen hänen kanssaan hänen toimistossaan. Lopussa vierailun hän kutsui Ted avustamaan häntä antamaan minulle pappeuden siunauksen. Siunauksensa lupasi minulle kaiken, mitä olen ikinä haluat ja kautta siunasi minua, hän siunasi jokaisen lapseni, jonka hän tunsi, nimen mukaan. Hänen pappeuden siunauksen aiheuttaa edelleen jatkuva rauha. Luotan hänen lupauksensa.

Teillä on ollut kaksi aviomiehet, jotka ovat muuttuneet dramaattisesti miehet ne olivat, kun naimisiin niitä-On selvää, tämä on hyvin erilainen kokemus Ted.

Ted nyt kärsii aivosairaus ja aivovamma. Neljä vuotta sitten hänellä todettiin aikuisiän normaalipaineessa vesipää ja hänen tilansa vain vähenee. Hän on kärsinyt neljä neurosurgeries, jonka jälkeen komplikaatioita kustakin, aivoverenvuotoon, subduraalinen hematooma, ja aivoinfektio. Hänen kammiot ovat kasvavia määriä selkäydinnesteen, mikä aiheuttaa etenevää dementiaa, inkontinenssi, ja kyvyttömyys kävellä. Hän on sidottu pyörätuoliin ja voin koskaan jätä hänet rauhaan. Viime aikoina olen palkannut-kotisairaanhoitoa kolme kertaa viikossa, jotta voin lähteä asioilla.

Rakas ystävä antoi hänelle siunauksen viime jouluna. Hän sanoi: "Elämäsi säilyy niin kauan kuin haluat elää. Olet täyttänyt oman tehtävänsä, josta oli tuleva aviomies ja isä tähän valintaan perheessä. "Ja sitähän Ted tekee. Hän paransi meidän perheen rakastava ja huolehtiva meille.

On hetkiä tai päivällä, jos hän on parempi kuin muut hetkiä. Mutta en ole koskaan ajatellut olisin tehnyt virheen naimisiin häntä, koska hän on niin hyvä. Ja mitä se tekee hänestä huolta meidän kotiin, aion tehdä. Ajan.

Miten teet sen?

Se on vain mitä teen. Esimerkiksi huvin pukeudun yhteyttä, niin ottelu sunnuntaina. Viime sunnuntaina käytin sininen ja valkoinen pusero, joten korjasin Ted kanssa valkoinen paita ja hänen kaunis sininen solmio. En kiitollisuutta ketju, joka me kirjoittaa aamiaisella. Teemme pieniä asioita maistella nykyhetkien olemme edelleen yhdessä: meidän pitää kädestä, me suudella toisiaan, me hymyillä toisilleen. Luon vähän ohjelmia meitä kuin en vieläkään lapseni pitää ne lähellä.

Vuonna keskustelemme näistä erittäin haastava esteitä elämässäsi, sinulla on niin paljon armon ja arvokkaasti. Onko se tietoinen valinta?

Opin sen äidiltäni-jos aiot tehdä jotain, tee se armon ja ei olla marttyyri. Jos aiot tehdä palvelua, joten se näyttää vaivatonta. Et koskaan saada luottoa sen silti! Mielestäni on joustava on taito, joka voidaan oppia; Olen saanut oppia olemaan joustava.

Näissä kokemuksia, se on selvää, että etusija on suojella lapsia.

Minulla on jotain, että monet naiset eivät ole, mikä on rauhan perheestäni. Oletan, että minä halutuimpia, mutta minulla on luottamus siihen, että mitä he joutuvat käsittelemään, he voivat käsitellä sitä. Olen yrittänyt tehdä tätä omassa elämässäni.

Minulla on jotain, että monet naiset eivät ole, mikä on rauhan perheestäni.

Välitän perintö jätän lapseni. Haluan lapseni olla rehellinen, olla hyvä. En halua niitä ole kauko jäänne heikentävän asenteiden ketään, joka eroaa niistä. Haluan heidän pitää suuressa arvossa muita ihmisiä, pitämään tarkasti suhteessa niiden lähimmäisiään. Haluan heidän välittää asenne voimaa ja joustavuutta ja opetusta lapsilleen. Uskon, että kaikki lapseni kunnioittavat koulutusta eivätkä pelkää oppia mitään. Luotan siihen, että jos pahoja asioita tapahtuu heille, he voittaa se. Käytin huolehtia siitä, mutta en enää. Sinun pitäisi olla uskollinen ja hyvä ja tehdä oikeita päätöksiä, koska se kuka olet, koska se on teidän ydin, koska et voi muuttaa. Sinun täytyy olla totta hyvyys sisälläsi.

Yhdellä silmäyksellä

Catherine Humphrey


LDS_woman_photo_HumphreyCOLOR
Sijainti: West Lafayette, IN

Ikä: 67

Siviilisääty: naimisissa kahdesti, tällä hetkellä naimisissa Ted Humphrey

Ammatti: eläkkeellä Englanti professori, ikuisesti äiti, kotiäiti ja ajattelija

Lapset: Kuusi

Opiskelupaikat: BYU, Marylandin yliopistossa (BA), California State Polytechnic (MA), Claremont Graduate University (FT)

Puhutut kielet Home: Englanti; Portugalin kolme vuotta palvellessaan lähetysjohtajana vaimo Brasiliassa Sao Paulo

Lempilaulu: "Koska minä on annettu paljon"

Haastattelu Rachael Bailey . Kuvia käytetään luvalla.

Jaa tämä artikkeli:

44 Comments

 1. Punarinta
  17:00 on 13 lokakuu 2010

  Catherine-sisäistäessänne armon ja rehellisyys. Jotenkin ei vain selviytyä, vaan kukoistaa läpi näitä sydämen wrenching haasteisiin. Kiitos jaat tarinasi ja on roolimalli meille kaikille!

 2. Sarah Harward
  17:11 on 13 lokakuu 2010

  Rakastan Catherine ja ihaillut häntä sen jälkeen tapasin hänet. Kuulla hänen tarinansa, hänen omien sanojensa mukaan oli aivan uskomaton! Kiitos Rachael ottaa aikaa tehdä tätä, ja kiitos paljon, Catherine, että hän on valmis jakamaan tarinasi jotta me kaikki voimme kasvaa ja oppia siitä.

 3. Ruth
  18:18 on 13 lokakuu 2010

  Mikä ihana tarina! Rakastan että olet päättänyt, että mitä teit uran, halusitte olla parasta.

 4. Amy Wilcox
  18:25 on 13 lokakuu 2010

  Catherine,
  Olet niin uskomaton naisia. Voit innostaa minua olemaan parempi, tehdä paremmin, ja elää paremmin. Rakastin lukea haastattelu-se syvensi arvostusta ja ihailua sinua. Kiitos jaat oivalluksia elämän ja mitä se tarkoittaa elää ja rakastaa ja jatkaa. Arvostin erityisesti sinulle kommentoida palvelevat graciousness, ei ole marttyyri ja on totta, hyvyys sisälläsi. Kiitos Catherine-Tunnen sen etuoikeus tuntea sinut!

 5. Rachel
  18:50 on 13 lokakuu 2010

  Olet inspiraatiota! Kiitos paljon jakamista varten oma tarinasi. Vaikka kaikki meidän tarinat ovat erilaisia, olet välittyy universaali viestejä, joita voi soveltaa kaikissa tilanteissa ja se on lahja!

 6. David
  19:24 on 13 lokakuu 2010

  Kiitoksia Catherine ja Rachael jakaa kanssamme. Koska isä tytärtä, iloitsen vahvoista naisista ja rikkautta tuovat elämää ympärillään.

 7. Jessica Bailey
  19:32 on 13 lokakuu 2010

  Todella inspiroiva.

 8. Charlotte Bjarnason
  19:43 on 13 lokakuu 2010

  Vau, kiitos jakaminen tarina Minua inspiroi hänen elämäänsä ja viisauden sanoja. Kiitos Rachel, että aikaa kirjoittaa hänen tarinansa. Kiitos Catherine siitä, että tällainen ylimääräinen nainen ja ystävä. Rakastan sinua!

 9. Jolena Ashman
  19:57 on 13 lokakuu 2010

  Mitä kaunis ja koskettava tarina! Olen niin iloinen olen voinut lukea ja innostua. Olet todella hämmästyttävä.

 10. Mary Beth
  19:58 on 13 lokakuu 2010

  Kiitos niin paljon jakamista tarina, Catherine. Rohkeutta, voimaa ja armon kautta haasteet ovat inspiroivia ja minussa uudistettu määrätietoisesti. Rakastan sanoja koulutuksen merkitystä ja kriittisen ajattelun, erityisesti naisille, ja miten he voivat toimia rinnakkain ja jopa vahvistaa uskoamme.

 11. Dani Henrie
  20:43 on 13 lokakuu 2010

  Catherine-Olet niin uskomaton nainen! Ihailen sinua niin. Olen niin onnekas tuntenut sinut. Olet mitä toivon. Kiitos jakaa tarinasi.

 12. Meghan
  05:19 on 14 lokakuu 2010

  Kun olin lukiossa päätin halusin pääaineenaan Englanti, koska voisin löytää eniten totuus siellä (olen varma, että on olemassa ihmisiä, jotka opiskelevat kemiaa samasta syystä, mutta en minä!). Catherine, rakastan miten luonnehtivat tutkimuksen kirjallisuuden tapa avata mielesi enemmän totuutta. Minun täytyy palata Toni Morrison.
  Tämä on hämmästyttävä tarina uskosta, joustavuutta, ja armo. Olen kiitollinen teille jakaa sen kanssamme.

 13. Audra
  07:19 on 14 lokakuu 2010

  Mikä inspiraatio olet! Lukemalla elämästäsi, haluan olla enemmän kuin sinä. Kiitos niin paljon jakamista varten. Olet oikeassa, emme voi murehtia, mitä pahaa voi tapahtua - vain miten käsittelemme niitä. Jumala siunatkoon sinua!

 14. Rachel
  08:23 on 14 lokakuu 2010

  Vau, mitä hämmästyttävä nainen olet! Muut tilanteesi voi olla katkera ja peloissaan, mutta voit huokuvat lämpöä, uskoa ja onnea-osoittamalla, että jälkimmäinen todella on valinnanvaraa. Kiitos paljon siitä, että halukas jakamaan tätä.

 15. JTG
  09:17 on 14 lokakuu 2010

  Tämä on hieno esimerkki voimaa, kestävyyttä, toivoa ja menestystä.

  Pois kaikki innostava hetkiä koko Katariinan elämää, se oli yksi yksinkertainen kommentti, joka todella auttoi minua tänään. "Jos aiot tehdä palvelun, tehdä se näyttää vaivatonta," oli juuri mitä tarvitsin kuulla. Kiitos.

 16. jendoop
  10:06 on 14 lokakuu 2010

  Kiitos! Tarvitsin esimerkkinne tänään. Olen äiti 4 lasta ja tuli äskettäin Foster äiti pieni poika. Keskellä tätä olen yrittänyt suorittaa tutkintoni. Eilen tunsin niin eksyksissä minun koulutyö, että pidin putoamaan. Esimerkkiänne, ja toiset kuten sinä, antaa minulle toivoa, että voin tehdä tätä.

 17. Laura
  17:50 on 14 lokakuu 2010

  Mikä ihana haastattelu jonkun kanssa, joka on selvästi niin fiksu ja niin huomaavainen hänestä uskosta. Rakastin käsittelyssä ajatuksiaan tutkijoita ja uskon - En ole koskaan ajatellut, että ne olisi ristiriidassa, mutta tämä on niin suuri artikulaatio * miksi * ei.

 18. Diana
  18:33 on 14 lokakuu 2010

  Asuin Glendale lyhyen aikaa, ja tiesin teille lyhyesti seurakunnassa siellä. Nuori äiti tuolloin, olin niin vaikuttunut, mitä hämmästyttävä ja taitava nainen olit. Vaikka se surettaa minua lukemaan kokeiden olet ollut kuitenkin armoa ja voimaa, jolla voit voitti vastoinkäymiset ovat inspiroivia. Rakastan sitä sinulle nousi yli kaiken ja löytäneet onnen ja rauhan. Kiitos jaat tarinasi.

 19. Jennie Tanner
  21:02 on 14 lokakuu 2010

  Tämä on kaunis tarina todella merkittävä nainen! Catherine on kaunis sisältä ja ulkoa. Kiitos, rakas Catherine, inspiraatiota jatkat tarjota minulle.

 20. Angie
  21:12 on 14 lokakuu 2010

  Kiitos tämän innoittavan haastattelussa.

 21. Melody Pedralvez
  00:24 on 15 lokakuu 2010

  Dr Humphrey, olet inspiroinut minua lukiossa ja sinä inspiroivat minua tänään yli 10 vuotta myöhemmin.

 22. Ashlee Robertson
  06:28 on 15 lokakuu 2010

  Catherine, mitä hämmästyttävä nainen olet! Kiitos jaat elämäntarinan. Olet niin ihana esimerkki Rightous Jumalan tytär.

 23. Teresa Whitehead
  07:37 on 15 lokakuu 2010

  Mikä loistava haastattelu-kiitos. Oma suosikki line: "Jos aiot tehdä palvelua, joten se näyttää vaivatonta. Et koskaan saada luottoa sen silti! "

 24. Linda Chamberlain
  09:10 on 15 lokakuu 2010

  Minun on sanottava, aloin tunteja paikallisen seurakunnan yli 16 kuukautta sitten, mutta minun uusi mieheni ei halua lopettaa joten en. Olemme nyt eroamassa löysin hänet pettää toisen seurakunnan jäsentä. Luin todistuksesi ja heti kutsui lähetyssaarnaaja vanhimmat jatkan oppitunteja ja kaste! En halua vihaa minun puolellani Olisin paljon mieluummin syliin taivaallinen Isä ympärilläni!

 25. Elena Gomar
  10:08 on 15 lokakuu 2010

  Catherine, rakastin lukea teidän loistava esimerkki rohkeutta, kestävyyttä ja uskoa.
  Olet todella inspiroi minua, joten en anna periksi minun koulutukseen. Olen äiti 3 pienokaiset, se on vaikeampi saavuttaa oman koulutuksen tavoitteesi nuori perhe, mutta ei imposible.
  Kiitos jaat elämää kanssamme!

 26. Janet Williams
  10:19 on 15 lokakuu 2010

  Olen niin iloinen lukea tätä! Mieheni ja minä vain juttelimme sinusta ja Ted muutama päivä sitten, ihmetellen missä ja miten olet! Olin Hillside seurakunnassa Kaliforniassa ja rakasti pyhäkoulun oppitunteja, ja inpiring elämää. Minulla oli pieniä lapsia ja oli juuri päättynyt minun Masters-mutta oli kotona lasten kanssa tekemässä esikoulu-olimme molemmat kopiopalvelusta hyvin myöhään illalla pakoilu paperit opiskelussamme-teidän college englanti-kaivoksen esikoulu ABC: n ... :) Muutimme Arizona ja menin takaisin opetus-Opiskelen paljon olla hyvä opettaja-olit esimerkki minulle sekä akateemisesti spiritally. Muistan Toni Morrison esityksen annoit meille Apuyhdistystä ja suurta rakkautta kirjallisuuden sinulle ja Ted oli. Niin iloinen kaikki on hyvin sinulla, mitä suuri perhe te kaikki olette!

 27. Emily
  13:43 on 15 lokakuu 2010

  Tämä kosketti minua syvästi. Voimaa ja hyvyyttä tulla läpi niin voimakkaasti sanasi - todisteet huolellisesti viljelty sielu. Voit innostaa minua tavoittelemaan sellaista viisautta ja armoa, että te ruumiillistaa. Kiitos.

 28. Laura
  23:57 on 15 lokakuu 2010

  Kiitos paljon jakamista varten oma tarinasi. Kun katson teidän rohkeus, se tekee minut haluamaan olla parempi ihminen. Kiitos!

 29. Amanda Wilkinson
  16:33 on 16 lokakuu 2010

  Catherine ja Ted Humphrey olivat enkeleitä meille, kun me tarvitsimme heitä eniten. Aikana viime vuonna MBA koulu, meidän 3-vuotias tytär tuli vakavasti sairas ja elämäämme tuli kulutti tehdä kaikki voisimme tehdä säilyttää hänen elämänsä. Kaikki tämä kun mieheni päättynyt hänen vaativa ohjelma, meni läpi jäykkyys rekrytoinnista ja kun minulla oli vauva # 3.. Koko tämän (ja pian sen jälkeen he muuttivat WLF), heidät määrättiin meidän hometeachers. Kyyneleet tulevat silmiini, koska ajattelen, he tekivät meille. Makea oppitunteja lahja kuvakirjat, basketful elokuvia minua katsomaan, kun olimme karanteenissa, herkullisia kotitekoisia aterioita ja jopa ottaa tytöt iltapäivällä kun olen toipunut synnytyksestä. Kaikki tämä taas Ted oli tekemisissä elpyminen asioita oman. He ovat uskomattomia.

  Yhdyn Rachael ilmoitus, että minäkin haluan olla kuin Catherine joskus (vaikka tiedän, että se homma täyttää). Mutta - vaikka meidän polkumme kohtasivat hetkeksi - Tiedän En koskaan unohda hänen ystävällisyyttä, armoa ja rakkautta osoitettu minulle ja perheelleni. Ja että - kuten lyrics "Wicked" - koska hänen vaikutuksensa, "Olen muuttunut lopullisesti."

  Rakastan sinua, Catherine.

 30. Susan Salzmanin
  20:48 on 17 lokakuu 2010

  Tribute to Ted -

  Tapasin Ted ja Catherine kun he muuttivat Hillside Ward pian sen jälkeen he menivät naimisiin. Olin läsnä päivänä heidät sinetöitiin Los Angeles temppeli. Koska olimme kaikki odottavat kappelissa, temppelityöntekijä tuli ja kysyi, onko mitään isovanhemmat morsiamen ja sulhasen siellä. Hymyilin - morsian ja sulhanen ovat isovanhemmat, ajattelin.

  Ted oli kotini opettaja monta vuotta. Hän tuli käymään säännöllisesti. Hän kuunteli. Hän ymmärsi. Hän oli apua ja tukea oman avioliitto mureni raunioita.

  Useita vuosia Ted ja minä lauloin yhdessä Etelä-Kaliforniassa Mormonin Choir. Huolimatta hänen asemaansa yliopiston professori Englanti, hän kirjoittautui kansalaisopisto ottaa musiikin luokat.

  Ted, olet älykäs, nöyrä, rohkea, viisas, ystävällinen ja yksinkertaisesti merkittävä. Minua surettaa nykyinen kunto, mutta kannustaa toivon, että tapaamme uudelleen joitakin päivä, jolloin kaikki palautetaan.

 31. Lindsey Ellis
  22:22 on 17 lokakuu 2010

  Todella inspiroiva! Mikä uskomaton tarina.

 32. Daniel Stratford
  16:31 on 23 lokakuu 2010

  Sisko / Dr. Humphrey,

  Jatkat olla inspiraatio minulle! Tiesin niin vähän eeppinen kokemus elämäsi on ollut ja kaikki, että olet optimistisesti työskennellyt kautta. Olen niin kiitollinen mahdollisuudet minulla oli työskennellä kanssanne ja oppia tuntemaan sinut paremmin seurakunnassa ja lukiossa. Nyt kun olen opettaja itseäni, toivon, että teen jos oppilailta, mitä olette tehneet minulle ja muille.

  Rakkaus,

  Daniel

 33. Jamie
  20:49 on 25 lokakuu 2010

  Sisar Humphrey, kiitos todistuksensa. Haluaisin poimia aivoihin ja imeä armoa ja viisautta. Sinä olet kaunis. Kiitos.

 34. Michelle
  18:37 on 31 lokakuu 2010

  Kiitos jakaa tarinasi, Sis. Humphrey. Löysin tämän kautta Rachael blogi ja täytyy sanoa, en voisi olla enempää samaa mieltä hänen lausuntonsa "Noin viisi minuuttia sen jälkeen, kun tapasin Catherine, ajattelin," Tämä on mitä haluan olla, kun kasvan isoksi. "" Olet hämmästyttävä. Kiitos uskoa ja optimismia. Olen aina pitänyt auringonpaistetta kun olen noin teitä!

 35. Groupon arvostelua
  19:04 on 02 joulukuu 2010

  Ei aina voi olet törmännyt hyvin kirjoitettu teos, joka tarttuu ajatuksiasi jonkin aikaa. Minun on sanottava, työsi on pitänyt mielessäni työpäivän päiviä. Pitää koskettaa mielissä!

 36. Maren
  22:51 on 11 joulukuu 2010

  Dr. Humphrey,
  Kiitos jakaa tämän. Ajattelen sinua ja teidän Englanti luokat usein. Teit niin ero minun koulutus ja auttoi muodostavat minut, kuka olen. Olet uskomaton nainen ja olen niin kiitollinen siitä, että minulla oli tilaisuus oppia teiltä!

 37. Rachel Neu
  12:27 on 31 joulukuu 2010

  Niin monia näkökohtia, mitä sanoit ihailen ja haluavat olla niin paljon siitä, mitä olette kuvailleet itsestäsi kautta oma tarinasi. Mikä uskomaton elämä olet asunut ja olen kiitollinen tietää siitä. Kiitos kun ajatuksia ja viisautta ja inspiroiva sietokykyä.

 38. handsfullmom
  20:42 on 14 helmikuu 2011

  "Hän paransi meidän perheen rakastava ja huolehtiva meille." Mielestäni tämä on kaunein linja tässä koko haastattelun.

  Kiitos jaat elämänkokemusta ja toivoa ja valoa kanssamme.

 39. David Kenison
  10:33 on 09 maaliskuu 2011

  Rakas ystäväni, miten kiitollinen olin kompastua tämän artikkelin tänään ja koskettaa jälleen kerran henkesi. Olet siunannut meitä lähetyssaarnaajia enemmän kuin voitte koskaan tietää, ja me opimme rakastamaan sinua niin; ja todistus elämäsi sillä Brasilia vain lisää rakkautta ja kunnioitusta olemme sinulle. Jumala jatkaa siunaamaan teitä tässä elämässä ja ikuisuudessa! Um grande abraço ...

 40. Ken Plaizier
  15:24 on 10 maaliskuu 2011

  Kaikkea Luulen tietää Kristuksen evankeliumissa, noin vaikeuksien voittaminen, noin optimismia ja toivoa, rakkautta ja anteeksiantoa, noin kestäminen loppuun tuntua epitomized sinua. Kiitos siitä, että tällainen esimerkki niin paljon ja antamaan rakkautta ja hyväksyntää minulle kun eniten tarvitaan sitä. Olen siunattu, että Herra salli meidän polut rajat, koska tiedän, he taas joskus. Jumala siunatkoon teitä, ystäväni, e mandamos Abraços e beijos para todos na sua familia!

 41. Kirsten Beitler
  13:16 on 28 helmikuu 2012

  Rakas Catherine,
  Tämä puhalsi minut pois. Ex-miehesi oli mieheni setä. En koskaan tuntenut häntä, kun hän kuoli noin vuosi ennen kuin menimme naimisiin. Tiesin asiat olivat outoja sinun, mutta ei koskaan tiennyt, mitä hän teki. Olen niin pahoillani, että sinun piti mennä läpi. Halusin vain sanoa, kuinka paljon ihailen henkesi. Kiitos jaat tarinasi. Olen iloinen tietää se ja täytä osittain suvussa, että kukaan puhukaan. Rakastan sinua.

 42. Christiane Fuller Woerner
  20:27 on 28 helmikuu 2012

  Kiitos haastattelemalla häntä ja vetämällä tätä ulos arkistosta.

  Olin seurakunnassaan, kun hänen ensimmäinen avioliittonsa hajosi. Hän palveli YW tuolloin ja hän oli ensimmäinen nainen ulkopuolella perheeni kertoa minulle saada laadukasta koulutusta ja saada tutkinto. Hän kertoi meille tämän, koska tarvitsimme varauduttava mahdollisuuteen, että olisimme työskennellä ruokkia ja talon perheemme. Olen niin kiitollinen sisar Humphrey neuvoja. En saan BA ja sitten minun MA Työni yliopiston professori tänään liittyy suoraan hänen neuvoaan. Olen edelleen kuunnella sisar Humphrey neuvoja, koska olen loppuvaiheessa saada väitöskirjani in Educational Psychology.

  PS Kävin Cal Poly Pomona kuin ylioppilas ja oli hänen nykyinen miehensä professorina. Hän on hauska rakastava, makea mies ja olen iloinen saada päivityksen siitä, miten professori Ted tekee.

 43. Tammikuu
  11:07 am on August 25th, 2012

  Catherine is a dear friend and I can verify that her inspiring story is absolutely true. She is a person of faith and great courage. She has faced every challenge with intelligence, conviction, and above all, compassion for all people . She has a beautiful and outstanding family, and Ted is the love of her life.

 44. Michael Bement
  7:07 pm on January 30th, 2013

  Sister Humphrey:

  I was not aware of your trials and blessings.

  My own wife passed away four years ago, and I met and was sealed to another wonderful woman in December of 2012. What her husband did to her was horrible and unspeakable. Nonetheless, like you, she looked for the positive and moved ahead.

  I'd love to speak with you sometime, or even share emails. I am so glad that your dear Ted will be with you and your lovely family forever.

Jätä vastaus

SEO Powered by Platina SEO alkaen Techblissonline