06 tammikuu 2011 mennessä admin

10 Comments

Kokeillaan Word

Kokeillaan Word

Elizabeth Krider

Yhdellä silmäyksellä

Koska valmistunut Caltech kanssa kemian PhD, Elizabeth Krider ymmärtää tiedettä. Hän ymmärtää myös, että hengelliset kokemukset ovat todellisia. Elizabeth käyttää hänen tieteen ja hänen uskonsa Jumalaan kysymään, miten maailma toimii, ja hän on nyt kulkee pitkin tuo taito tieteellisen deduktiivista päättelyä lapsilleen, jotta hekin voivat ymmärtää ympäröivää maailmaa.

Mikä oli tieteen asema omassa lapsuudessa?

Vartuin Etelä-Kaliforniassa ja oli todella osaksi urheilua lapsi. Vietin paljon aikaa ulkona, tehdä asioita. Katse taaksepäin, voin nähdä, että teema tehdä asioita ja rakennuksen asioita käännetty rakkaus tehdä tiedettä. Vanhempani eivät olleet tiedemiehet, mutta koulutus oli todella korosti. Minulla ei ollut mitään esimerkkejä minun lähisuvussa joku oli mennyt tieteen tai oli saanut PhD, mutta oli selvää, olisimme mennä yliopistoon. Se oli siskoni, joka on 10 vuotta vanhempi kuin minä, joka istutti minut alas ja sanoi: "Minä todella nautin tiede lukiossa mutta en pyri siihen yliopistolla. Jos pidät tiede luokat, sinun pitäisi ottaa lähemmin niitä yliopistolla. "Se oli hänen kannustusta, että istutettu siemen.

Olin melko saavutus suuntautunut lukion ja yliopiston ja tein hyvin. Kun olin nuorempi lukiossa olen havainnut minun ensimmäinen iso akateeminen kolahtaa, joka oli arvosanoin kemiaa. Oma lentopallo valmentaja oli minun kemian opettaja ja se oli tuolloin kun olen todella kamppaillut tehdä hyvin testeissä kyseisen luokan, että minun piti kaivaa syvälle ja kehittää itseäni testi-ottajalle ja opiskelijana. Muistan opiskelu niin kovasti lukukauden lopullinen ja järkytyin selvittää olin ainoa, joka oli saanut uncurved testi. Se oli käännekohta minulle, koska, vaikka olisin pärjännyt hyvin muihin luokkiin, että yksi olin todella piti kaivaa. Se oli käännekohta minun luottamusta akateemisesti että voisin saavuttaa mitä minä lähti tehdä. On, että riemuvoitto liittyy minun lentopallo valmentaja ja kemian sai minut tuntemaan positiivinen kemiasta, mikä tietenkin sai minut opiskelemaan kemiaa yliopistolla ja tutkijakoulu. Mielestäni yksi syy niin monet ihmiset vihaavat kemia on, koska heillä ei ollut hyvä opettaja, ja henkilökohtainen riemuvoitto kuin minun koskaan tapahtunut heille, että luokassa.

LDS_woman_photo_Krider3

Kukaan ei halua rekisteröityä rangaistus ottamalla luokka, joka ei ole heidän suosikki, mutta siitä kemian luokassa olen oppinut, että jos olet kivenheiton päässä saavuttamasta jotain ja sinulla on mahdollisuus kääntää pettymys tulee menestys, se kannattaa vaivaa.

Kerro minulle tukiopetusta saamasi perustutkintoa.

Vuotta olin perustutkintoa BYU: ssa, 1990-1994, oli hyvin kannustava aikaa minulle. Tieteen yksiköt olivat juuri alkaneet kannustaa ihmisiä saada perustutkintoa kokemus tutkimustyöstä. Hain harjoittelupaikkoja - yksi Utahin yliopistossa jälkeen toisen vuoden opiskelija vuodessa ja yksi California Institute of Technology (Caltech) jälkeen minun junior vuosi - koska ajattelin, että olisi tapa soveltaa tieteen opin luokkahuoneessa tutkimus hankkeisiin.

Mikä sai päätöksen mennä grad koulussa?

Ollessaan BYU, näin juliste Utahin yliopistossa farmakologian laitos puhuvat mahdollisuuksia tutkimukseen opiskelusta lääketieteellinen perusta mielisairautta. Minulla oli täti, joka oli henkisesti sairas ja tein yhteyden tämän tutkimuksen mahdollisuudet ja hänen sairautensa. Tunsin voisin saada käytännön kokemusta neurokemialliset taudin olin perehtynyt tätini. Joten minulla oli henkilökohtaista motivaatiota jatkaa kyseisen tutkimuksen mahdollisuus, ja se teki paljon tyydyttävämpää minulle. Minulla oli ulkopuolella henkilökohtaisen yhteyden opintojani ja olen yhdistettynä että kielen kemian ja biologian puhuin laboratoriossa.

Olen oppinut, että jos olet kivenheiton päässä saavuttamasta jotain ja sinulla on mahdollisuus kääntää pettymys tulee menestys, se on vaivan arvoista.

Tutkimus on käytännön, hyvin työvoimavaltaista, ja kun tunsin on pystynyt yhdistämään henkilökohtaisen motivaation minun perhe-elämän ja tietämystä luokkahuoneessa, päätin että mitä aioin jatkaa.

Valmistuin BYU, naimisissa mieheni ja aloin työpaikan Caltech kuin tutkimus-teknikko ja todella sovellettu PhD-ohjelman jälkeen olin jo töissä siellä. Mieheni aloitti jatko-ohjelma UCLA, joten olimme molemmat opiskelijoita uudelleen.

Mitkä olivat aikeet, kun tuli PhD ohjelma Caltech?

Tavoitteenani oli saada PhD, mutta en ollut varma, haluaisinko opettaa tai tehdä tutkimusta, kun olin tehnyt. Tiesin, että halusin edistää tiedettä kun olin siellä.

Mikä oli tiellä, kun sait tutkinto?

Päätin jatkaa työskentelyä Caltech kapasiteetin lobbaaja. Edustin Caltech ulkoiseen yleisölle: hallituksen virkamiehiä, tieteen rahoittajat jne. Tutkimus rahaa yliopistoille tulee enimmäkseen liittovaltion veronmaksajien lähteiden, kuten National Science Foundation ja National Institute of Health. Kongressi päättää kuinka paljon rahaa pitäisi antaa kouluille. Caltech on yksi alkuun tutkimustoiminnasta maan kouluista, ja olin osa edustava joukkue Caltech kongressille. Olin tehokas työssäni, koska olin ollut osa tutkimuksen yrityksen, jotta voisin edustaa sitä laajemmin maailmassa. En tehnyt kemia välttämättä, mutta voisin puhua kieltä päättäjille ja virkamiehille ja olin konkreettinen esimerkki siitä, mitä sellainen henkilö, joka yrityksen tuottaa.

LDS_woman_photo_Krider2

Yksi hankkeista edustin oli Mars Rover päässä Jet Propulsion Laboratory, jota hallinnoi NASA vuoteen Caltech. Ihmiset ja ideat ovat mitä johtaa innovaatioon, ja tämä projekti oli loistava esimerkki tulleet ihmiset ja ideat yhdessä tehdä todella uskomatonta työtä. Se on palkitsevaa auttaa ihmisiä ymmärtämään tieteellinen löytö prosessi ja miten jännittävää se on, kun on ryhmä ihmisiä keskittyi laittaa Roverin Marsissa. Kaikki lahjakkuutta ja ajattelua, joka menee joka on merkittävä ja sitten tunne tehneet jotain täysin ennennäkemätöntä .... Se on uskomatonta.

Oliko sinulla lapsia tällä hetkellä?

No yksi syy otin tämän työn pois koulusta on, että halusimme saada lapsia, joten minun piti saada ulos laboratorioista niin lapseni olisi kymmenen sormea ​​ja kymmenen varvasta! Millaista työtä tein lab kouluaikana ei edistä terveitä raskauksia. Edunvalvojana Caltech, voisin vielä hakea kaikki kokemukseni tieteen poliittiseen päätöksentekoon. Olen todennut, että kanta viisi vuotta, 2000-2005, ja minulla oli ensimmäinen kaksi lasta tuona aikana.

Miten sinä tasapainottaa äitiyden ja tiede harrastuksia tuolloin?

Kun ensimmäinen lapsi syntyi, olen lyhensivät tuntia osa-aikaisesti, mikä oli toinen etu minun lobbaus työtä. Kun minun toinen lapsi syntyi päätin mennä konsultointi kapasiteettia. Oli muita asioita nautin tekemässä sen sijaan kaikki aikani omistettu yksi työ.

Nyt minun konsultointi, suurimman osan työstäni palvelee hallituksessa kaksi paikallista ei-voittoa. Yksi on tieteeseen liittyvien ja yksi on mielenterveyden liittyviä. Olen hallituksessa Homes for Life Foundation, joka tarjoaa asumisen kroonisesti mielisairaat, jotka ovat kodittomia, kahta laatua, jotka ovat korreloi. Säätiö ostaa asuntoja ja kunnostaa ne ja hakijat hakevat paikkoja kodeissa. He ovat mukavia paikkoja. Ja niin minun politiikan ja yhteiskuntasuhteista työ auttaa niitä säätiö yrittää kasvaa. Se on noin 25-vuotias. Autan heitä navigoimaan osassa yhteisöä ja lainsäädännöllisiä esteitä.

Toinen voittoa on kemian tutkimuslaitos. Osallistun valintaprosessissa opiskelijoille, jotka hakevat työskennellä siellä, suunta tutkimushankkeista ja yleisen strategian. Se on ollut suuri pistorasiaan minulle säilyttämisen kannalta yhteyteni tieteeseen. Olen hiljattain mukana kirjoittamassa paperi perustaja ja puheenjohtaja siellä ja se auttaa pitämään minun julkaisuluettelo kasvaa.

Oletko koskaan ajatellut oman tieteen tuntemusta olisi käytettävä hyvään tällä tavoin? Oliko se tahallista tavoite omasi?

Luulen niin. Kun olin harkitsee mitä tehdä tutkijakoulu, vaihtoehtoja sellainen putosi kahteen ryhmään: fluff työpaikkoja ja sitten tehdä maailmasta paremman paikan. Tiede, terveydenhuolto, koulutus ... nämä ovat sellaisia ​​asioita Uskon parantaa maailmaa.

Miten teidän tieteen tuntemus edistää oman äitiyden?

Minulla on kaksi poikaa ja tytär nyt. Olen ollut koulutettu tieteellinen menetelmä ja tieteellinen löytö prosessi, yritän katsoa asioita niin kuin ne todella ovat. Yritän opettaa lapseni kysymään itseltään: "Miten asiat todella toimii?"

Täystuho alas kaikki eri osat ja siitä, miten ne toimivat yhdessä on niin tärkeä taito opettaa lapsia, onko sinulla on asiantuntemusta sitä tai ei. Yksi tehokkaimmista asioita, joita en voi kertoa lapseni on lähestymistapa paljastamiseksi vastaus kysymykseen tai ratkaista ongelma. Mitä olet opetuksen niistä on prosessi, olet opettakaa heitä lähestymistapa löytämässä totuutta. Akateemisessa ympäristössä, yrität purkaa vaikeita tieteellisiä ongelmia vain tietty määrä tietoa mennä, ja sinun täytyy kysyä itseltäsi: Okei, jos Suunnittelen kokeilu tällä tavalla, mitä minä tarkkailla? Ja sitten, mitä tulee tämän huomion kertoa minulle? Meidän lapset voivat hakea saman prosessi oppia maailmasta heidän ympärillään.

Yksi tehokkaimmista asioita, joita en voi kertoa lapseni on lähestymistapa paljastamiseksi vastaus kysymykseen tai ratkaista ongelma. Mitä olet opetuksen niistä on prosessi, olet opettakaa heitä lähestymistapa löytämässä totuutta.

Voitko antaa konkreettisia esimerkkejä mitä teet kotona auttaa edistämään tällaista ajattelua?

Pari viikkoa sitten, puhuin lapseni noin fotosynteesin bakteerit ja niiden kyky tehdä fotosynteesin ja miten sitä voitaisiin soveltaa uusia tapoja tuottaa energiaa. Saat 8-vuotias ja 5 vuotta vanha, puhuimme miten kasvin lehtiä on antenni ja miten se kerää valoa ja valtuudet elinkaaren kasvi, ja miten tietyt bakteerit voivat tehdä saman. Sinulla pitää sen perustasolla, mutta aivan kuten opetat lapsesi tarinoita Mormonin kirja ja Raamattu, et anna heille kaikki tiedot kerralla. Mitä olet opetuksen niistä on prosessi löytää totuuden ja miten asiat toimivat. Opetat heille pyhiä kirjoituksia eri tasoilla ja sitten lisää kerroksia heidän tietoonsa vanhetessaan. Se on sama lapsille opetusta siitä, miten luonnon maailma toimii.

LDS_woman_photo_Krider4

Viime aikoina olen mukana lapseni valittaessa kasveja meidän pihalla kun maisemoitu takapihalla. Päätimme halusimme kasveja ja pensaita, joka houkuttelee hummingbirds meidän pihalla. Ongelmana on, että jotkut näistä tehtaista myös houkuttelevat mehiläisiä, joten tarvitsimme selvittää mitkä kasvit houkuttelee hummingbirds mutta ei mehiläisiä. Niinpä katsoin ylös sokeripitoisuus nektaria tekemät kasvit listallamme ja muoto kasvi kukka sillä mehiläiset eivät pääse nektaria alas kukka kuin kolibri voi. On käynyt ilmi, että hummingbirds voi selviytyä mettä, joka on noin 20% sokeria, joka on liian laimea houkutella paljon mehiläisiä. (Bees yleensä mieluummin mettä, joka on enemmän keskittynyt, kuten yli 35%). Joten me istutettu kirkas kukkia, jotka tuottivat lievästi sokerinen nektaria ja että oli putki-muotoinen kukkii. Se toimi, ja meillä on paljon hummingbirds lentää meidän pihalla, eikä kovin paljon mehiläisiä.

Toinen esimerkki tulee kun puhuin minun 8-vuotias poika noin tavat ja kuinka tärkeää on kehittää hyviä. Hän saa keskittyi mitä hän tekee ja virittää ulos muuhun maailmaan. Hän kertoi minulle, "Tiedän, tiedän, äiti, se on todella huono tapa. Yritän kuunnella, mutta se on tavallaan kuin tupakointi. Se on todella vaikea tapana rikkoa. "Minun oli pakko hymyillä, kun hän sanoi noin rinnan tupakoinnin, koska hän ja minä olimme puhuneet, miksi se on vaikea ihmisiä lopettamaan tupakoinnin perustuu Neurochemistry. Kun nuori tupakoi ensimmäistä kertaa, reseptoreihin että ruumiilla, jotka reagoivat nikotiinin käyvät ylikierroksilla ja sisällä noin yksi päivä enemmän ja enemmän reseptoreita tuotetaan. (Reseptorit kuten Pacman muotoja aivoissa, jotka vastaavat nikotiinia ja aiheuttaa cascade kemiallisten tapahtumista aivoissa). Niin keho on tämä armeija nikotiinin reseptoreihin kaikki valmiina seuraavan annoksen nikotiinia. Joten, kyllä, nuori voi saada koukkuun ensimmäisestä savukkeen sillä, että yhden savukkeen laukaisee tämän ison vastauksen, ja siksi se on niin vaikea lopettaa. Ja puhumme tieteen takana riippuvuus auttanut poikamme ymmärtämään eri näkökulmasta siitä, miten tärkeää on pitää viisauden sanan. Se on esimerkkien kautta näin, että me vanhemmat on mahdollisuus opettaa ymmärtämisessä, miten Jumala toimii ja miten maailma toimii.

Se kuulostaa olet tyytyväinen risteyksessä uskon ja tieteen. Miten nämä kaksi rinnakkain sinua?

Se on kysymys niin monet ihmiset kamppailevat, olivatpa he tieteen tai ei. Palaan kysymykseen, "minä uskon hengellisiä kokemuksia?" On ihmisiä, tieteen, jotka eivät usko hengellisiä kokemuksia niin Raamattu, Mormonin kirja, tai mitään uskonnollista, johon hänellä ei ole konkreettisia todisteita, ei aio resonoi niitä lainkaan. Mutta minä, uskon hengellisiä kokemuksia. Ja niin uskon voivani saada vastauksia kysymyksiin. Saan näitä vastauksia innoituksen kautta. Henkiset kokemukset ovat tietoja, jotka saan tukea uskoani.

Uskon hengellisiä kokemuksia. Ja niin uskon voivani saada vastauksia kysymyksiin. Saan näitä vastauksia innoituksen kautta. Henkiset kokemukset ovat tietoja, jotka saan tukea uskoani.

Laajalla tasolla, siellä on paljon vuorovaikutusta uskon ja tieteen koska kaksi kysyvät samoja kysymyksiä: Millaisia ​​asioita? Meillä ei ole kaikkia tieto paljastui joten se voi olla turhauttavaa, kun esimerkiksi olet opetuksen lastesi Flood ja kysyt itseltäsi, miten voisi fyysisesti olla tarpeeksi vettä luoda vaikutuksia emme kertoneet sitä oli? Että sellainen asia on hankala selittää. Mutta uskon ylösnousemukseen Herran Jeesuksen Kristuksen kaikkein poikkeuksellinen tapahtuma Voin kuvitella, joten tieteen näkökulmasta, Flood todellakaan ole iso juttu.

LDS_woman_photo_Krider5

En mukava ei ole vastauksia joihinkin kysymyksiin, koska mitä haluan tehdä, on kysyä kysymyksiä.

Onko sinulla koskaan ollut kriisissä uskon kun luulit, tämä ei ole yhteensopiva uskoa? Vai onko tiede vahvista uskon koska näet Jumalan käsi asioita?

Enemmän jälkimmäinen kuin entinen. Kuten jokainen, joka on aktiivinen uskossaan, usko on jatkuva prosessi kyselemällä ja etsivät vastauksia. Jokainen tulee olla pieniä asioita keksiä silloin tällöin, jotka tekevät sinut kyseenalaistamaan uskomuksia, mutta siellä ei ole koskaan ollut yhtä tiettyä aikaa, että uskoni on kokonaan ravistella. Kun olet esitetään tietoja tai tietoja, me vaistomaisesti ajattelevat, "Miten tämä sovittaa yhteen sen kanssa, mitä tiedän olevan totta tai mitä on paljastettu?" Se on jatkuva prosessi. Se on luonteeltaan uskon. Mutta yleensä päästä lähemmäksi miten asiat toimivat on tehnyt minut arvostamaan luomisen ja eleganssia Jumalan käsi. Kuten olen tiedemies, yritän vetää takaisin kerrokset ja ymmärtää, miten elämä toimii, ja se on niin hyvin tyylikäs.

Kanssa enemmän day-to-day näkökulmasta Yritän vain olla kärsivällinen äiti melkein joka päivä. Joten keskustelemme siitä ennalta Aatamin mies voisi ravistella perustuksia joillekin ihmisille, mutta tiedän, että mitä yritän tehdä tässä ja nyt on nostaa hyvä lasten ja perheen kasvattamiseen.

Mielestäni palvelu minulle on todella ollut kuljettaja todistukseni. Se on jotain olin tunnettu grad koulussa. Kollegani miettinyt, miten voisin olla aktiivinen vaativa ohjelma koulussa ja sitten on aviomies ja on aikaa palvella.

Onko se läpi palvelun, että saat näitä hengellisiä kokemuksia, jotka auttavat ruokkivat todistus?

Ehdottomasti. Ne, jotka viettävät niin paljon aikaa määrällisiä ympäristössä alkaa nähdä maailman määrällinen puitteissa. Hengellisiä kokemuksia olemassa täysin eri paradigman. Jos minä vain katsoin läpi minun määrällisiä silmät, uskoni ja rakkauteni Jumalan alkaisi hiipua, koska en olisi korvaamalla ne, investoi niihin. Mutta palvelemalla muita, Jumala opettaa meitä.

Yksi esimerkki: Kun olin tutkijakoulu (ja oli vielä aikaa!), Tapasin naisen nimeltä Margaret klo supermarkettia joka syntyi älyllistä haastetta ja asui ryhmäkodissa. Hän ei ole tarpeeksi rahaa maksaa hänelle päivittäis-ja hän oli tulossa hyvin turhautunut ja autoin häntä ulos. Sitten pidin nähdä Margaret yhteisössä ja lähetyssaarnaajat esitteli kirkolle ja hän alkoi tulla seurakuntani sattumalta. Ottaisin hänet ulos kerran kuussa Carl n Jr. tai saada pizzaa ja olisimme samaan keskusteluun joka kerta. Puhuimme miten hän halunnut poliiseja ja hän piti sitä suurin asia, kun näimme heidät matkalla ravintola. Mutta ajan kuluessa, kun aloitin työt ja meillä oli ensimmäinen lapsi, en voinut pitää ottaa Margaret ulos lounaalle. Tajusin, että varma, se oli hauskaa hänen mennä ulos ja saada pizzaa ja puhua poliiseja, ja autoin tehdä elämästään hieman kirkkaampi. Mutta vielä tärkeämpää, tajusin, että se ei ollut niin paljon siitä, mitä voisin tehdä hänelle, se oli, miten hän oli muuttumassa minua. Oma suhde Margaret oli testi: Millainen ihminen olisin tulee? Mitä Jumala haluaa minun tekevän, jotta tämä henkilö? Tämä on sellainen testi, joka ei voi tehdä laboratoriossa.

Yhdellä silmäyksellä

Elizabeth Stratford Krider


LDS_woman_photo_KriderCOLOR
Sijainti: Pasadena, CA

Ikä: 38

Siviilisääty: naimisissa David Krider alkaen July, 1994

Lapset: Stephen (8), Julia (6), Jonathan (2)

Ammatti: äiti, tiedepolitiikka konsultti satunnaisesti

Opiskelupaikat: Brigham Young University (BS, biokemia), California Institute of Technology (PhD, Chemistry)

Puhutut kielet Home: Englanti

Lempilaulu: "Meidän armotaloutemme"

Haastattelu Neylan McBaine . Kuvat David Krider ja Mark Boalt.

10 Comments

 1. Rosalyn
  15:51 on 06 tammikuu 2011

  Kiitos haastattelusta! Koska MAP-nainen, joka oli koulutettu korkeakoulujen, olen joskus kamppailemaan tasapainotus on äiti haluaa edistää jotain merkityksellistä niihin liittyvät omaan alaani. Olen vaikuttunut täällä miten Elizabeth on kääntänyt hänen kokemuksensa merkityksellisen panoksen ilman välttämättä kiinni akateemisen kirjoitus (eli tutkimus-ja / tai opettajan virkaan). Hyvin ajatuksia herättävä.

 2. Eeva
  20:20 on 06 tammikuu 2011

  Mitä hän sanoi täällä todella resonoi minun:

  "Kun olet esitetään tietoja tai tietoja, me vaistomaisesti ajattelevat," Miten tämä sovittaa yhteen sen kanssa, mitä tiedän olevan totta tai mitä on paljastettu? " Se on jatkuva prosessi. Se on luonteeltaan uskon. "

  Arvostan erityisesti miten Elizabeth jaetun miten palvelun ruokkivat hänen todistuksensa.

  Suuri haastattelu!

 3. Anna
  22:22 on 06 tammikuu 2011

  Rakastan todella, mitä hän sanoi hengellisiä kokemuksia-miten hänen niinhän se tulee alas "minä uskon hengellisiä kokemuksia". On hyvä nähdä profiilin tai nainen, joka ajattelee näin loogisesti ja tieteellisesti ja seokset, jotka uskossa. Erittäin inspiroiva.

 4. Andrea R.
  05:41 on 07 tammikuu 2011

  Liz, tämä on todella hienoa. Silloin tiesin sinut perustutkintoa, saatoin nähdä ajaa, älykkyyttä, ja henkisyys, ja se on niin ihana nähdä kaikki, jotka olette saavuttaneet. Kuten tiedemies, voin liittyä kommenttisi että hengelliset kokemukset ovat kerättävät tukemaan vakaumukseen. Kiitos.

 5. Annette L.
  10:16 on 09 tammikuu 2011

  Olen todella arvostan sitä, mitä Liz on sanottavaa ei ole kaikkia vastauksia (sekä tieteen ja henkisesti). Se tuo tietyn määrän rauhan sielulleni ja antaa minulle mahdollisuuden kokea elämää kautta henkiset silmät sekä ilman täysin perustelemaan asioita läpi tieteellistä silmät.

 6. Paulette P
  07:37 on 11 tammikuu 2011

  En ole koskaan tavannut Elizabeth mutta olen kiitollinen hänelle. Hän kerran auttanut jotakuta rakastan suuresti ja ei tiennyt auttoi hyvin kriittistä aikaa, että ihmisen elämässä. Kiitos tavoittaa ja koskettaa jonkun toisen kanssa todistus.

 7. Elizabeth K.
  09:23 on 14 tammikuu 2011

  Kiitos ystävällisistä sanoista noin haastattelussa. Että sinulla on rauhaa ja iloa nyt ja aina on minun toiveeni.

 8. Katharine H.
  13:00 on 20 tammikuu 2011

  Tämä oli innostava haastattelu! Kiitos Liz jaat viisautta kautta hengellisen ja akateemisen kokemuksia. Sinun esimerkki osoittaa minulle, miten suuria asioita saavutetaan yksinkertaisilla valinnoilla saamme tehdä joka päivä.

 9. Deila
  17:59 on 20 tammikuu 2011

  Ihana haastattelu, arvostan kokemuksia äiti, tiedemies ja uskollinen syvä-ajattelija, joka näkee Jumalan käsi tässä maailmassa kaaosta. Opiskelin farmakologian grad koulussa ja ovat aina halunneet päätin PhD-mutta se oli jo vuonna 1980 ja en voinut nähdä läpi Mormonin äiti / uranainen. Niin iloinen siitä, että sinulla on.

 10. Erin
  20:58 on 07 heinäkuu 2011

  Kiitos, Liz, suuri haastatteluun. Olen niin ole yllättynyt ihana paikka olet elämässä sen jälkeen, kun tiedetään teille lukuvuoden aikana. Sinäkin, Andrea. Minulle yksi parhaista osista noin college on ympäröimänä minun lukuvuoden aikana tällainen älykkäitä naisia, kuten te kaksi.

Jätä vastaus

SEO Powered by Platina SEO alkaen Techblissonline