09 helmikuu 2011 mennessä admin

63 Comments

Marssi omaa Drum

Marssi omaa Drum

Elaine Bradley

Yhdellä silmäyksellä

Elaine Bradley on rumpali rock-yhtye Neon Trees, joka julkaisi ensimmäisen täyspitkän albuminsa, tottumukset, vuonna 2010. Yhtyeen ensimmäinen single "Animal" on kiivennyt # 13 Billboard Hot 100 ja # 1 Alternative Rock Chart. Elaine keskustelee matkansa kohti hengellistä rehellisyys kapinallinen lapsi ja sitten lähetyssaarnaajana Saksassa ja nyt muusikkona täyttää hänen elämänsä taiteellista intohimoja.

Miten pääset alkuun musiikkia?

Olen nuorin seitsemän lapsia niin olen aina ollut vanhemmat sisarukset musiikin. Hyvin varhaisessa iässä olin altistunut loistavaa musiikkia kuten Led Zeppelin ja Depeche Mode. Nautimme laulaa kuin perhe, etenkin kaikki sisarukset, ja meillä oli tapana laulaa Depeche Mode harmonioita kun tekee ruokia. Yksi varhaisimmista musiikillinen muistoja oli päiväkodista. Muistan istuu bussissa tuijottaen ulos ikkunasta ja laulaa itsekseni "Olet Inspiration" Chicago. Minulla oli vanhempi veli, joka olen todella näytti jopa. Luulin, että hän oli siistein juttu maan päällä. Kun olin seitsemän vuotta vanha hän antoi minulle nauha Led Zeppelin 1. Kuuntelin että nauhan ja rakastin sitä osittain, koska hän antoi sen minulle, vaan myös koska se oli todella suuri.

Noin tällä kertaa sain osaksi ajatus rummutusta, mielestäni ehkä koska se oli aggressiivinen. Olin niin vedettiin sitä. Olisin rumpu puulusikat ja syke padat ja pannut, käyttäen ruukuissa rummut ja kannet kuin symbaalit. Olen aina selattava läpi Sears luettelo katsomaan rumpusettiä. Olen väsymättä kerjäsi vanhempani rumpuja. Kun aloitin bändi kuudennella luokalla, vanhempani sai minut Sears setti. Se oli iso sitoumus vanhemmilleni, mutta sikäli kuin sarjaa mennä se oli hyvin chintzy. Koko ensi vuonna voitin, että asia paska. Se tuhoutui vuoden loppuun mennessä.

NEONTREES

Silloin he tajunnut olin vakavasti tarpeeksi rumpujen, että he voisivat varaa todella sijoittaa hieman rahaa. Minun kolmastoista syntymäpäivä he yllätti minut Tama setti. Kun minun syntymäpäivä rullattu noin äitini kertoi minulle, että hän ja isäni olivat aio antaa minulle 100,00 dollaria vaatteita Spree ostarilla. Olin hieman pettynyt, koska halusin uuden setti mutta yritin tehdä parhaansa. Koska ajoimme ostoskeskukseen, saimme pois moottoritieltä, ja äitini kääntyi vasemmalle sijasta oikeus mennä ostoskeskukseen. Sanoin: "Äiti, sinä vain väärinpäin. Ostoskeskus on toisinpäin. "Hän sanoi:" Voi, en tajunnut. En tiedä mitä ajattelin. "Kun ehdotin hän kääntyä ympäri, hän sanoi:" Voi, kaipasin vuoro! "Hän teki kaikki nämä tekosyitä, jotka olivat todella uskottava hänen persoonallisuutensa. En saalis. Kun hän vedetään parkkipaikalla, ajattelin, "Lopuksi, me kääntyy ympäri!" Se ei silti valjeta minulle. Hän veti, pysäköity ja sanoi: "Ok, me olemme täällä." Siellä olimme musiikkikauppa, jossa hän yllätti minut todellista setti. Olin järkyttynyt. Hän olisi saanut Oscar-palkinnon, joka suorituskykyä. Tarpeetonta sanoa, saan huumoria ja suorituskykyä geeni äitini.

Oletko aina nauttinut suoriutunut?

Kyllä, olen aina tykännyt suorituskykyisiä. Tiedät jotkut ihmiset ovat vain luonnostaan ​​ujoja? En ole. Olen pelännyt asioita elämässäni, mutta joka ei koskaan estänyt minua tekemästä mitä halusin tehdä. Olen tuntenut pelkoa, olen tuntenut itsensä epäilyksen ja olen ajatellut, "Vihaan miltä näytän teet tämän," tai "olen hermostunut tehdä, koska ihmiset tuomitse minua," mutta en " t ottaa ne ajatukset liian vakavasti. Tämä rohkeus Minulla on lahja. Mielestäni tärkeä osa edessään pelkoni on tietää minun rajoja. Kyse on siitä tietämättä, mitä olen hyvä ja mitä en ole hyvä ja on kunnossa kanssa.

Elaine with her husband

Elaine miehensä kanssa

Sikäli kuin esittävien musiikillisesti, olen ollut bändejä, todellinen tai kuvitteellinen, koska neljännellä luokalla. Käytin piirtää kuvia minun kuvitteellinen bändejä, joiden nimiä kuten Rockets. Kuudennella luokalla olin osaksi New Kids on the Block, Another Bad Creation, ja kaikki, että musiikki. Aloitin bändi kahden ystäväni; se oli rap / pop-yhtye. Meillä oli tapana laulaa ja tanssia meidän alkuperäinen kappaleita leikkipaikka. Joten, esittävien on ikuinen minulle. Se vain on aina ollut. Lukiossa, muutin Chicagon esikaupungissa nimeltään Crystal Lake ja uusia ystäviä. Eräs uusia ystäviä ja päätin, että olisi mahtavaa muodostaa rock-yhtye. Aioin laulaa, ja hän aikoi soittaa kitaraa, ja hän tiesi jonkun, joka pelasi bassoa. Meillä oli riviin. Päädyin laulaen, soittaen rumpuja ja kitaraa eri kohdissa, kun olin kyseisellä taajuusalueella. Lopulta minusta tuli kitaristi edessä nainen, ja me kiersi ympäri viitisen vuotta.

Miten Mormonism sopii teidän musiikillinen harrastuksia kasvaa?

Kasvaminen, en koskaan halunnut olla mormoni. Muistan istuu Ensisijainen ja ajattelin: "Kunpa en tiennyt tätä. Miksi synnyin tähän perheeseen? Ystäväni ovat niin paljon onnekkaampi kuin minä, koska heillä ei ole kaikkia näitä outoja sääntöjä. "Olin kapinallinen lapsi. Muistan laulaa "Toivon They Call Me On Mission" ja ajattelu se oli todella järjetöntä, koska en halua kutsua lähetystyöhön. Se sanoi, luulen tuntenut niin, koska tiesin, että evankeliumi on totta. Oli tämä kalvava tunne, että se oli totta sekoitettu haluni maallisen mainetta ja mammonaa. Kasvaminen, tunsin sisälläni törmäyksessä kaksi erillistä maailmoja. En oikeastaan ​​tehdä rauha että jännitys kunnes olin 21 ja ehkä jopa jossain määrin viime aikoihin asti.

Muistan ottaa keskustelun äitini lukiossa. Ajoimme autossa, ja hän sanoi minulle: "Tiedän, että haluat olla rocktähti, mutta entä jos taivaallinen Isä oli sanoa, että ei ole mitä Hän teille haluaa?" Sanoin hänelle, Point Blank, etten kuuntele. En ollut valmis. Minulla oli virheellinen ajatus, että taivaallinen Isä ei halunnut minun olevan onnellinen. Mitä halusin, hän kertoisi minulle tehdä jotain muuta vain huolimatta minulle. Jotenkin sain vaikutelman, että taivaallinen Isä nauroi minulle taivaasta. Joten vastauksena, että pelko, en vain välittänyt hänestä. Olen aina tiennyt, että Jumala oli siellä. Evankeliumi oli järkevää minulle ja puhui minulle tietyllä tasolla, mutta samalla se sai minut vihaiseksi. Halusin olla tietämätön. Lukion aikana eräs suurimmista valituksia oli, että ihmiset seurakunnassa ei ollut viileä. Se oli suuri pettymys minulle, että useimmat ystäväni olivat kirkon ulkopuolella, ja useimmat ihmiset seurakunnassa oli ihmisiä en halunnut hengailla. Tietenkin tämä väite oli vain kansi pelkoni Jumalasta päätellen minua. Yleensä se oli todella vaikeaa aikaa.

Minulla oli virheellinen ajatus, että taivaallinen Isä ei halunnut minun olevan onnellinen .... Jotenkin sain vaikutelman, että taivaallinen Isä nauroi minulle taivaasta.

Kun tähän lisätään se, että halusin tehdä huumeita. Jostain syystä en romantisoida sitä. Se voi olla, koska minulla oli vanhemmat sisarukset, jotka olivat eräänlainen joutumassa sitä, ja nämä olivat ihmisiä olen ihannoi. Menin alas väärällä tiellä ja lakannut ajattelemasta Jumalan ja seurakunnan koska tiesin, että jos tekisin sen merkitsisi jotain, ja olisin muuttaa jotain. Kun olin 21-vuotias aloin seurustella kaveri, joka ei juo ja käyttää huumeita. Hän ei edes vannoa. Olimme kävelyllä yhden yön, ja sanoin, "Oletko uskonnollinen? Huomaan, että et tee näitä asioita. "Hän ei tiennyt, että olin mormoni tai oli mormoni tausta. Hän kertoi minulle, hän oli kristitty ja sanoi sitten jotain keskeinen. "Mielestäni on tärkeää olla henkilökohtainen suhde Jumalaan." Ja boom! Se vakavasti tuntui tehokas ovi avattiin mielessäni ja selkeyttä ja rehellisyyttä ryntäsi läpi. Tajusin sillä hetkellä, että en ollut rehellinen itselleni. Hänen kommentti oli Salama suoraan sydämeeni. Se oli yksi niistä hetkistä, jolloin kaikki muuttui. Ajattelin: "En tiedä, mitä Jumala haluaa minulle. Minulla ei ole aavistustakaan, mitä totuus on juuri nyt, ja minun täytyy olla rehellinen siitä. Haen tietoa vanhemmiltani noin Mormonism, ja aloitan siellä. Ja jos se ei ole siellä, menen jonnekin muualle. Mormonismi on mitä olen nuoruudestani, aion tarkastella sitä, ja aion olla rehellinen Jumalan kanssa. Jos tämä on mitä hän haluaa minun tekevän, niin minä teen sen. "Tämä oli todella mahdollisuus minulle itse päättää. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että taivaallinen Isä tuntee minut ja ymmärtää mitä tarvitsen. Voidaan kertoa, mitä tehdä ja vastata, että ei oikein toimi kanssa sellaista persoonallisuutta minulla on. Minun täytyy tietää itse. Minun täytyy tehdä oman polkuni. Luulen olisi voinut tehdä sen paremmin polku, jos olisin päättänyt tehdä niin, mutta olen kiitollinen asioista olen oppinut sen takia. Jumala valmisti tapa minulle huolimatta minun kapinallisuus.

LDS_woman_photo_Bradley3

Olen todella alkanut oppia evankeliumin jälkeen keskustelun poikaystäväni kanssa. Tämä oli myös huipulla minun bändin kiertue aikataulu, jossa mukana paljon juhlimista. Kun minulla oli tämä hengellinen toteutumista lopetin juomisen, ja lopetin huumeita. Minä vain lopettaa kaiken. Koska joidenkin liity jännitteitä, bändi juuri sellainen hajosi, ja me kutsuimme sitä sulkeutuu. Tajusin, että jos koskaan olisi aika, että voisin lähteä lähetystyöhön se olisi nyt. Mutta tässä on asia: Koska olin lapsi, en halunnut palvella lähetystyössä. Se ei kuulosta hyvältä. Ollenkaan. Koskaan. Kun haluan ajatella menossa lähetystyöhön, olisin automaattisesti ajatella, "No En halua. "Mutta on tämä kantavan teeman rehellisyys elämässäni. Joten ajattelin, "Okei, rehellisesti, on tehtävä jotain minun pitäisi tehdä?" Minun piti saada itseni ulos tieltä, jotta voisin tehdä asianmukainen, tietoisen päätöksen. Joten kuukausia rukoilin: "Taivaallinen Isä, auta minua haluavat tietää, jos minun pitäisi lähteä lähetystyöhön." En halua lähteä lähetystyöhön, enkä halua tietää, jos minun pitäisi lähteä lähetystyöhön. Tietäen on tuomitseminen, ja en halunnut käsitellä asiaa. Silti jatkoin rukoilla joka ilta, "Auta minua tietää mikä on oikein ja olla kunnossa ratkaisusta riippumatta annat minulle. Auta minua halua mennä. "Kun pari kuukautta, huomasin, että rukoukseni muuttui:" Näen itseni on kunnossa, jolla on missio. Auta minua tietää, jos se on jotain, mitä pitäisi tehdä. "Olen vihdoin päässyt pisteeseen, jossa ajattelin," Tiedätkö, voisin vain saada lähetystyöpaperinsa ja täyttää ne ulos ja sitten rukoilla siitä ja kytke niihin sisään jos vastaus on "kyllä." "Olin niin avoimesti, että mahdollisuus tehdä niin. Joten menin kirkkoon ja alkoi pyytää piispa joidenkin lähetystyöpaperinsa. En edes annan virkkeen ja hän sanoi: "Voi, olet menossa lähteä lähetystyöhön?" Ja heti sanoin, "Yeah!" Siitä lähtien olin sitoutunut menossa. En ole koskaan horjunut sen jälkeen hetken.

Olen aina tiennyt, että Jumala oli siellä. Evankeliumi oli järkevää minulle ja puhui minulle tietyllä tasolla, mutta samalla se sai minut vihaiseksi. Halusin olla tietämätön.

Lähdin lähetystyöhön Frankfurtissa Saksassa, mikä on kun tapasin yhden parhaista ystävistäni, Bryce Taylor. Bryce ja en ole koskaan palvellut yhdessä, vaikka. Tapasimme kerran lähetystyöhön, ja hänen ensimmäinen muisti, että päivä oli minusta tekee maalin flip rullalauta hame. Osa toimiston vanhimmat oli joitakin musiikin tein ennen ja sen aikana minun tehtäväni. Minulla oli kitara omassa asunnossa kymmenen kuukautta ja lähetysjohtaja haluan nauhoittaa akustista juttuja hänelle. Eräänä päivänä, toimisto vanhimmat olivat Bryce kuuntelemaan musiikkia, ja hän rakasti sitä. Hän sanoi: "Jestas, minun täytyy saada Ahold tämän sisko." Minulla oli määrä palata kotiin noin tällä kertaa, joten Bryce sai luvan toimistosta soittaa minulle viikko ennen kuin lähdin. Hän sanoi, "Hei, et todellakaan tunne minua, mutta tämä on vanhin Taylor. Joo, halusin vain sanoa, että meidän pitäisi olla yhdessä. Soitan bändissä kotona, ja mielestäni sinun pitäisi tulla Utahiin. "Tuolloin olin leikkinyt ajatuksella menossa BYU, mutta en todellakaan usko, että hän oli vakava. Niin monet ihmiset sanovat: "Voi, sinä soittaa musiikkia? Mennään yhdessä. "En todellakaan tiennyt, miten vakavasti ottaa hänet. Kuuden viikon kuluttua puhelusta Bryce tuli kotiin tehtävän ja eteni soittaa minulle joka sunnuntai kysyä minulta, kun olin tulossa ulos Utah. Hänen ahdistelu oli vakavasti puoli syy päätin soveltaa myös BYU.

Kun palaat kotiin oman tehtävänsä, miten sait mukana Neon Trees?

Hain BYU, sai hyväksytty, ja muutti pois Provo. Bryce ja aloin soittamaan musiikkia yhdessä. Hän tulisi uudestaan ​​ja hilloa minun kanssani minun kellarissa-hän soitti kitaraa, ja pelasin rumpuja. Se kuulosti todella siistiä, ja tajusimme ettemme voi vain pitää se kellarissa; meillä oli perustaa bändin. Joten me kutsutaan hänen ystävänsä ja sai hänet soittamaan bassoa. Meistä tuli tämän kolmen pala Provo kutsutaan yksi tilastotieto. Aloitimme leikkii toisen paikallisen bändin nimeltään Neon Trees. Muistan katsomalla niitä ja ajattelin: "Vau, he ovat todella lahjakkaita. Haluan pelata bändin. "Kolmen vuoden jälkeen toinen tilastotieto päättyi, koska meillä kaikilla oli eri sitoutumista. Tiesin, että halusin soittaa musiikkia ammattimaisesti. En halua istua Provo ja pelata kerran kuukaudessa. Samoihin aikoihin, Neon Trees oli menossa läpi saman taistelun. Kaksi jäsenistä-Chris ja Tyler-halusi saada vakavia ja muut kaverit eivät olleet halukkaita ojensi vaivaa tehdä sitä, joten he erosivat. Se oli niin harmoninen ja niin kohtalokas, että oikeassa, kun toinen tilastotieto on hiipumassa, Neon Trees split. Joten Tyler ja Chris kutsui minut ja toinen muusikko, Branden, liittyä niihin ja tämä harmonia syntyi.

LDS_woman_photo_Bradley4

Miten navigoida aktiivisena MAP nainen musiikkitapahtumissa?

Oikeasti, siellä ei ole paljon jännitystä navigoinnin musiikkipiireissä mormoni. Näet niin paljon huonoja koulun jälkeen tarjouksesta tai seminaari videoita jossa lapset sanovat: "Tulkaa, kaikki tekevät sitä!" Mutta se ei ole lainkaan samanlaiset. Ajatus siitä, että lääkkeet ovat synonyymejä rock n 'roll on oletus ja tarpeetonta yhteys. Ei sanoa, että rock n 'roll muusikot eivät käytä huumeita. Monet tekevät. Sanon vain, että se ei ole tarpeen tehdä huumeita, jotta saadaan hyvää musiikkia ja menestyä tässä liiketoiminnassa. Itse asiassa luulen juominen kohtaus on paljon yleisempää kuin huumeiden kohtaus, koska se on sosiaalisesti hyväksyttävää. Se on kaikkialla. Viina yritykset sponsoroivat puolueiden ja näyttää koko ajan. Mielestäni se auttaa, että kaikki meidän bändi on mormoni. Myönnettäköön, jokainen bändi on eri askelmalla hengellinen tikkaat. Emme tee mitään tekopyhyydestä siitä, miten vanhurskaan olemme tai kuinka paljon virheitä me voidaan tai ei tehdä. Bändin sisällä yritämme evätä tuomion toisistaan, koska elämä ei ole helppoa. Tämän sanoi, olemme kaikki palaa lähetyssaarnaajat, olemme sopineet, sekä liiketoiminnan ja ystävät-että emme aio juhlia bändissä. Emme tee sitä kiertueella, emme tee, että van, emme tee että ulkopuolella van, se tapahtuu missään ympärille bändi, milloin ikinä. Se on kaupallinen päätös, mutta siellä on varmasti moraalista voimaa ja lohtua, joka tulee siitä. Se ei ole koskaan kiusaus koska olemme jo sopineet.

Bändin sisällä yritämme evätä tuomion toisistaan, koska elämä ei ole helppoa. Tämän sanoi, olemme kaikki palaa lähetyssaarnaajat, olemme sopineet, sekä liiketoiminnan ja ystävät-että emme aio juhlia bändissä.

Koska musiikkia teemme, ihmiset ovat aina yllättyneitä siitä, että olemme mormoni. Luulen, että koska emme lähestyä musiikkia mormoni kannalta. Emme ole "mormoni" rock-bändi; Olemme rock-bändi, joka sattuu olemaan mormoni. Se ei ole mahdollista, koska mormonit kuitenkin sivuuttaa täysin oman taustan. Esimerkiksi joskus hengellisyyden Tyler sanoitukset paistaa läpi. Toisaalta, voimme kirjoittaa unapologetic iskelmiä joilla ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa ja olla täysin kunnossa, koska meillä ei ole uskonnollinen foorumi. Olemme yksinkertaisesti neljä henkilöä, jotka kasvoin tiettyjen vakaumus, jotka myös haluavat tehdä hyvää musiikkia. Mielestäni kaksi voidaan erottaa. Tämän sanoi, olen ehdottomasti miettiä miten tekoni ovat Mormonism-Minusta olisi vastuutonta ja huolimaton minusta olettaa, että minulla ei ole vaikutus ihmisiin. Koska olemme saamassa suosiota ja tekee todella hyvää radio, haen Facebook viestejä ihmisiltä, ​​jotka sanovat, "Hei, sain selville, että olet mormoni. Se on todella mahtava, koska olen mormoni. Olet todella hyvä esimerkki minulle. "Rakastan sitä. Nämä ovat asioita, ajattelen tehdessään henkilökohtaisia ​​päätöksiä siitä, miten haluan käyttäytyä ja millainen kuva haluan antaa pois.

En todellakaan yritä sisällyttää Jumalaa minun päätöksiä musiikkia ja bändi. Pyydän häntä avaamaan ovia tai sulkea ovia tarpeen mukaan. Olen sellainen pitää avoimin sydämin siitä. Ennen olin uskalla puhua Jumalalle, koska en halunnut saada "ei" vastausta. Mielestäni olen oppinut elämäni kokemuksia olla rehellinen taivaallisen Isän kanssa. Ajattelin rukoilee jotain, joka minun piti olla tuulella tai että minun piti sanoa juuri oikea. Tunsin voinut kertoa hänelle, että olin peloissani. Nyt kerron hänelle, että olen peloissani, mutta haluan tehdä oikein. Mielestäni oli askel, että olin ehdottomasti jättää pois ennen. En usko, että voisin rukoilla, koska en tiennyt mitä sanoa. On vaikea olla, että henkilökohtainen suhde Jumalaan, jos et voi olla rehellinen Hänen kanssaan. Olen vielä mietitään, että ulos. Viime vuosina Mielestäni olen todella otettu, että sydämen. Jo ennen Luulen aina sellainen pidätetään joitakin erityisiä osa minua, etten jakaa Jumalan kanssa, koska joko Häpesin sitä tai minä pelkäsin sitä. Jopa aivan viime vuoden aikana olen oppinut miten olla rehellinen. Olen varma, että sanon saman asian ensi vuoden Tulen vieläkin rehellinen niin kuin nyt olen. Se on prosessi. Se on saada tietää jonkun. Opetella luottamaan jonkun kanssa syvin, tummin kaikkein erityinen ajatuksia ja tunteita.

Yhdellä silmäyksellä

Elaine Bradley


LDS_woman_photo_BradleyCOLOR
Sijainti: Provo, UT

Ikä: Eternal

Siviilisääty: onnellisesti naimisissa tammikuusta alkaen.

Ammatti: Muusikko (rummut / taustalaulu Neon Trees)

Opiskelupaikat: BYU jatko. BS kansanterveyden, Saksan vähäisiä

Puhutut kielet Home: Englanti ensisijaisesti, joskus Saksan mieheni kanssa

Lempilaulu: "Oi Vapahtaja Sinä Kuka Wearest Crown"

Webissä: www.neontrees.com

Haastattelu Krisanne Hastings . Kuvia käytetään luvalla ja neontrees.com.

63 Comments

 1. Krisanne
  14:50 on 09 helmikuu 2011

  Alkaen Haastattelu Tuottaja: Tämä oli yksi minun kaikkien aikojen suosikki haastattelut tuottaa. Elaine on energiaa ja rehellisyys hänestä, joka on magneettinen. Olen todella arvostaa hänen vilpittömyys ilmaista joitakin vaikeuksia hän kohtasi yrittäessään sovittaa hänen intohimonsa rock-musiikkia suorituskykyä Jeesuksen Kristuksen evankeliumi. Rakastin häntä ymmärtämään, että hänen intohimonsa musiikkiin ja Jumalaa ei itse asiassa tarvitse sovittaa ollenkaan; Jumala tukee häntä ja ohjata häntä kohti hänen suurimmat mahdollisuudet.

 2. Skoticus
  16:06 on 09 helmikuu 2011

  Meillä on sama lempilaulu!

  Mutta sen lisäksi, että, kiitos inspiraatiota, ja pitää yllä hyvää työtä.

 3. Thomas Parkin
  16:08 on 09 helmikuu 2011

  Tunnen voi itkeä. Minun tarvitsi tietää ihmisiä kuten tämä niin paljon kun olin nuorempi. Mutta se oli hyvin erilainen mormoni universumin tuolloin. Kiitos että olet olemassa, Elaine Bradley.

 4. Katrina
  16:10 on 09 helmikuu 2011

  loistava haastattelu!

 5. Melodia
  16:13 on 09 helmikuu 2011

  Very nice. Kiitos. .. Ja musiikkia myös.

 6. Michelle Glauser
  16:42 on 09 helmikuu 2011

  Vau. Minulla ei ollut aavistustakaan. Rock on!

 7. Shanakin Skywalker
  16:52 on 09 helmikuu 2011

  Radikaali.

 8. KT
  18:06 on 09 helmikuu 2011

  Rakastan häntä rehellisyys. Me kaikki taistelu. On monia kirkon jäseniä, jotka laittaa julkisivu kuin ne ovat täydellisiä. Monet eivät uskalla laittaa kaiken siellä. Olen applaude hänen tehdä niin. Hyvä esimerkki. Kiitän häntä siitä, että rohkea ja jakamiseen.

 9. danithew
  19:49 on 09 helmikuu 2011

  Ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita, on joitakin fantastinen video Elaine Bradley ja laulaja Neon Trees pelaa sivuston "Live at Daryl Place" (liittyy Daryl Hall Hall & Oates).

  Etsi episodi # 36.

  http://www.livefromdarylshouse.com/welcome.html

 10. Stephanie Fuuga
  09:18 on 10 helmikuu 2011

  Olen parempi henkilö tienneensä Elaine. Hän on inspiraation niin monella tasolla ja hänen musiikki on harkinta inspiraatiota. Hänen elämänsä, hänen miehensä, hänen musiikistaan, hänen sitoutumisestaan ​​Jumalaan, hänen lahjakkuutta, ja hänen persoonallisuutensa ovat siunauksia niille, jotka tuntevat hänet, joko matkan tai läheltä ja henkilökohtaista.

 11. Räystäspääsky
  11:15 on 10 helmikuu 2011

  LDS, RM, naisten Rockstar. Aivan mahtava. Ja hyvin puhunut käynnisty!

  Erittäin inspiroiva!

 12. Deila
  11:43 on 10 helmikuu 2011

  Suuri haastattelu. Rakastan esimerkki taistelua ja menestystä kaikille puitteissa on mormoni. Tämä kosketti minua-"Jumala valmisti tapa minulle huolimatta minun kapinallisuus." Niin totta. Monille meistä.

 13. ep
  22:52 on 10 helmikuu 2011

  Olen kuulosti niin paljon tätä. Kiitos Elaine ja Krisanne!

 14. Izzy
  22:56 on 10 helmikuu 2011

  Arvostan Elaine rehellisyys tässä artikkelissa. Ja hän on rohkea jakaa mitä hän on oppinut meidän kaikkien kanssa. Mielestäni hän on loistava malli kaikille ... mutta erityisesti tyttöjä ja nainen, jotka ovat havainneet, keitä he ovat ja mitä he haluavat elämältä.

 15. Carolyn Doty
  00:05 on 11 helmikuu 2011

  Elaine oli naimisissa tammikuussa 2010 - Mt. Timpanogos Temple. Hänen miehensä on Yhdysvaltain / Saksan kansalaisuuden. Hänen perheensä todella nauttinut tämän haastattelun!

 16. KLS
  09:08 on 11 helmikuu 2011

  Beyond fantastinen. Mikä inspiraatiota!

 17. ~ J.
  10:36 on 11 helmikuu 2011

  Tämä on parasta, mitä olen lukenut pitkään aikaan. Kiitos.

 18. TaterTot
  15:11 on 11 helmikuu 2011

  Mahtava. Aivan mahtava. Rakastin luet tätä. Kiitos.

 19. Olivia
  09:33 on 13 helmikuu 2011

  En koskaan tiennyt Elaine henkilökohtaisesti, mutta voin ylpeänä todistaa muistoni häntä minun aiemmin zoobie vuotta minun aitoja toinen tilastotieto mini-painiketta, joka asuu edelleen laukussani painikkeita. Kävin useita konsertteja ja ihastui tämän rockin nainen on rummut. (Ehkä se oli enemmän kateutta, että en ole seurannut omaa välinpitämätön yläasteen unelma, että jos minun täytyi pelata väline olisi rummut?)

  mutta nyt tavata hänet "for realia?" niin todellinen. niin cool. kiitos krisanne ja Elaine laskemisesta tämän siellä. Toivon, että tämä on laaja yleisö. Tiedän liian monta, jotka eivät voineet tasapainottaa Jumala vs. Rock; jotka eivät ymmärrä, että he eivät tarvitse sovittaa yhteen kaksi.

  Olen kiehtoo sinua sitäkin, Elaine! kiitos!

 20. Elaine Bradley: "marssi Sound of Her Own Drum '
  11:02 on 13 helmikuu 2011

  [...] Viimeisintä lisäksi "Mormoninaiset Project", Krisanne Hastings on haastatellut Elaine Bradley, rumpali ja taustalaulaja vokalistina Billboard top # 100 alternative rock bändi "Neon [...]

 21. Arlene
  14:41 on 14 helmikuu 2011

  Olin hyvin liikuttunut Elaine viesti. Me kaikki kamppailevat itsemme aika ajoin ja se on erittäin virkistävää, että joku jakaa joitakin hänen sisäisestä kamppailut niin avoimesti. Olin myös vaikuttunut siitä, miten bändi kohtelee toisiaan. Toivon, että tämä tarkoittaa sitä, he voivat tukea toisiaan hyvin pitkään. Olen oppinut monia hyviä asioita tästä artikkelista, joka muuttaa elämäni. Siunatkoon sinua Elaine; marssia.

 22. Erin McKay
  16:48 on 14 helmikuu 2011

  Rakasti tätä haastattelu-kiitos jakaminen tarinasi Elaine. Koska viihdyttäjä, joka sattuu olemaan Mormonin hyvin, löysin bittiä itseni haastattelussa. Kiitos rehellinen, avoin ja unapologetic about your todistuksen ja matkaa. Olet paras!

 23. Terri Wagner
  11:12 on 16 helmikuu 2011

  Myötäilen tunteita täällä Elaine. On hyvin tärkeää, että jokainen tietää mormonit eivät evästeet leikkuri ihmisiä. Olemme erilaisia ​​ja se on hyvä asia. Olen kamppaillut operaation alan Utah mormoni asenne pitkään. Eventally Olen juuri hyväksynyt olemme erilaisia ​​täällä ja se on ok. Kiitos muistutuksesta meille, se on ok olla erilainen.

 24. Utah naisia, jotka rokkaavan | Local Landing
  14:18 on 22 helmikuu 2011

  [...] Heidän musiikkinsa on täydentää kaavioita ja toi indie valokeilassa yli Utahiin. Rumpaliksi Elaine Bradley on inspiroinut lukemattomia pikkutytöt punnan pöydälle päivällisen yhteydessä ja unelma tehdä se [...]

 25. Utah naisia, jotka rokkaavan |
  03:46 on 23 helmikuu 2011

  [...] Heidän musiikkinsa on täydentää kaavioita ja toi indie valokeilassa yli Utahiin. Rumpaliksi Elaine Bradley on inspiroinut lukemattomia pikkutytöt punnan pöydälle päivällisen yhteydessä ja unelma tehdä se [...]

 26. Rynnäkkö
  19:26 on 08 maaliskuu 2011

  Niin mahtava! Käytin bändissä, ja teimme paljon näyttelyissä Neon Trees. Elaine oli aina niin ystävällinen ja lämmin minulle. Rakastin katsomassa hänen pelata. Hän oli niin intohimoinen ja innostunut, se oli mahtavaa. On ollut mahtavaa katsella menestys Neon Tress ja se tekee minut niin onnellinen nähdessäni, että hän kukoistaa evankeliumissa. Todella hieno tarina.

 27. Janet Larsen
  07:45 on 15 maaliskuu 2011

  Suuri haastattelu! Olen iloinen, että hän on niin vahva todistus ja on onnellisesti naimisissa. Mutta onko kukaan muu vaivautunut häntä esiintymässä nuuka toppi, laulaa kemikaaleja potkiminen, ja kiertele maata miesten kanssa? Hän tarvitsee "kävellä kävellä", ja ei pidä unohtaa sitä, että hän on roolimalli nuorille tytöille. En ota tätä käyttäytymistä vain koska hän puhuu hyvä peli. Olisiko hän voinut tehdä tämän BYU? Todennäköisesti ei.

 28. max
  04:37 on 18 maaliskuu 2011

  mahtava tarina. suuri kirjallisesti.

 29. anna
  14:00 on 18 maaliskuu 2011

  @ Janet Larsen, puolustamiseksi NT Olen melko varma, jos kuunnella kappaleen "kemikaaleja" he viittaavat ovat ne, jotka ovat olemassa luonnostaan ​​elimistössä - kuten fyysinen reaktio meidän on toinen henkilö olemme jäämässä rakastunut, tai tunne muita vahvoja tunteita. Voin olla väärässä, mutta olisin yllättynyt, jos se viittaa mihinkään laittomaan.

 30. D on Delight «Lasten Kirjat Annalisa
  20:36 on 04 huhtikuu 2011

  [...] Marssi oman rummun, Elaine Bradley, on villi ja motivoivaa. Haastattelussa lähetetty hänestä TÄSTÄ sai minut hymyilemään. Minulla on heikko paikka laulu "Animal" ja se saa minut nauramaan, kun [...]

 31. Kaitlin
  15:35 on 05 huhtikuu 2011

  Tämä oli hauska lukea :)

  Olen iloinen Elaine kertoi tarinansa - täydellisenä kuvia! He lisätty paljon.

  Eikö tämä hyvä osoitus siitä, miten monipuolinen Mormoninaiset ovat! Siksi rakastan tätä sivustoa.

 32. Elisabet
  17:13 on 08 huhtikuu 2011

  Olen sekaisin, kun sain selville, että bändi oli mormoni. Mielestäni sen mahtava, että ihmiset voivat olla suosittu huonon moraalin ja kiroilua!

 33. Eric
  16:33 on 03 toukokuu 2011

  Se tekee minut hulluksi yrittää löytää ja muistaa nimen kappaleen sinun heillä oli tapana pelata useammin KPGR. Se ei ole yksi 4 vanha My Space sivusto. Voitteko auttaa. En löydä muita tietoja mihin tahansa tahansa vanhan yksi tilastotieto musiikkia.

 34. Leah
  20:49 on 14 toukokuu 2011

  Saa minut halua olla rocktähti! Kiva nähdä ihmiset tekevät mitä he rakastavat

 35. Herb S.
  12:59 on 19 toukokuu 2011

  Hän on inspiraatiota. No puhunut, lahjakas, vilpitön hänen uskomuksia ja näyttää olevan ihana ihminen niin sisä-kuin ulkonäöltään. En ole mormoni, mutta on erittäin syvä kunnioitus mormoni usko. Tämä nainen inspiroi minua oppimaan lisää.

 36. Peter W. Moss
  19:48 on 08 kesäkuu 2011

  En ole mormoni. Kuulin Elaine band @ BFD vuonna NorCal. Koska pitkäaikainen basisti, olen vapisi ja toivotti hän oli rumpalina bändimme. You Rock Elaine!

 37. Christy
  13:45 on 10 kesäkuu 2011

  @ Janet Larsen
  Olen itse tavannut Elaine ja olemme tullut läheisiä ja voin rehellisesti sanoa, että hän ei "kiertää ympäri maata miesten kanssa" rempallaan. Hän on naimisissa ja Tyler, Chris ja Branden ovat kaikki haluamme hänen veljistään. Suhde, että heillä ei ole millään tavoin seksuaalinen lainkaan. Minusta on mahtavaa, että hän mahtuu yksi pojista ja silti hän on tyttömäinen ja feminine.As nuorempi tyttö, uskon, että hän on upea roolimalli. Hän osoittaa, että hän on normaali ihminen eikä vain mormoni. Ja kuten toppi, hän kattaa kaiken, joka on katettu ja on koskaan ollut noin sex appeal.

 38. Nick
  20:59 on 15 kesäkuu 2011

  Rakastan hänen musiikkiaan. Hänen koko ottamaan Jumalan ja mormonismi on mielenkiintoinen. En tietenkään ole samaa mieltä hänen kanssaan, mutta hän on uskollinen, jota monet ihmiset eivät ole. Uskominen on hyvä askel oikeaan suuntaan, mutta saatat haluta rajoittaa tätä uskoa. Haluaisin viitata hänet Mormonin ole kristitty.

 39. Brianne
  19:20 on 20 kesäkuu 2011

  Nick, olen iloinen, että arvostat Elaine uskoa. Nautin hänen rehellisyyttä. Halusin teidän tietävän, että nimi mormonikirkossa on "Jeesuksen Kristuksen Kirkko Myöhempien Aikojen Pyhien" ja että Kristus on keskellä, että kirkko, jossa kaikki sen oppeja pyörivät.

 40. Heather S.
  18:14 on 11 elokuu 2011

  Olen nauttinut lukea tämä haastattelu. Tyttäreni, joka on 12 aloitti rumpujen soiton viime vuonna. Hän vain tyyppistä aina halunnut. Meidän perhe on hyvin musikaalinen. Laulan, hänen isänsä tekee lähes mitä haluaa musiikillisesti, niin mielestäni se on mukava hänen olla oma identiteettinsä osana perhettämme. Iloinen nähdessäni esimerkki joku tekee sen tyylillä.

 41. Peter P.
  10:44 on 19 joulukuu 2011

  Onko poikkeus yllään vaatteita esiintyjänä? Vaadimme kaikkia nuoria naisia ​​tekemään Nuorten voimaksi suuntaviivat "Nuoret naiset pitäisi pukeutua vaatteisiin, joka kattaa olkapää ja välttää vaatteita, jotka on syvään uurrettu edessä tai takana tai paljastaa muulla tavalla.". Tämä toppi ei selvästikään kattaa olkapäänsä ja hän on flaunting hän tottelemattomuutta kirkon johtajat julkisesti.

 42. KJ
  18:58 on 20 joulukuu 2011

  @ Peter-Olin siinä käsityksessä, että "Nuorten voimaksi" lehtinen oli nuorille. Muistan, että se on esitetty, että aikuiset käyttävät sitä sekä opas. En kuitenkaan usko, että "ehdotus" tai "suositus" on sama kuin "käsky".
  Kuinka onnekkaita olemme, että emme tarvitse kantaa taakkaa tuomita toisia heidän vaatetusta, ulkonäköä tai asenne. Jätetään se Jumalalle ja olla onnellinen!

 43. > Utah naisia, jotka rokkaavan
  11:49 on 11 tammikuu 2012

  [...] Heidän musiikkinsa on täydentää kaavioita ja toi indie valokeilassa yli Utahiin. Rumpaliksi Elaine Bradley on inspiroinut lukemattomia pikkutytöt punnan pöydälle päivällisen yhteydessä ja unelma tehdä se [...]

 44. täysiverinen kilpahevonen
  00:56 on 18 tammikuu 2012

  Olin suositteli tätä sivustoa avulla serkkuni. En ole enää varma, onko tämä sietää on kirjoitettu kautta häntä kukaan muu ymmärrä tällaista ainutlaatuista minun vaikeuksia. Olet uskomaton! Kiitos!

 45. Bill Fabian
  10:01 am on January 28th, 2012

  Very good interview…I enjoy the Neon Trees music very much. I find it telling, that through the entire interview, Jesus Christ the Savoir of Man, isn't mentioned once. Just say'n . I guess the Lord and Savoir Jesus Christ isn't on her radar, but a generic Heavenly Father is.

 46. Utah women who rock
  3:10 pm on January 30th, 2012

  [...] Their music has topped the charts and brought the indie spotlight over to Utah. Their drummer Elaine Bradley has inspired countless little girls to pound on the table at dinner time and dream of making it [...]

 47. terina
  1:22 pm on March 7th, 2012

  thank you for this article…we are from Tyler's home town in Southern California and know the Glenn's…But didn't know what an incredible young woman Elaine is! Her story had me in tears…and smiling! Going thru mom issues with a rebellious teen and pray pray pray that he too will come to a similar understanding…thank you again for sharing.

 48. Brad N
  2:57 pm on March 26th, 2012

  I taught Elaine at BYU. She is one of the best students I have ever experienced. Hard working, honest, real.

 49. Amanda Y.
  8:03 am on May 22nd, 2012

  I appreciated Elaine's candor so much so that I shared a few of her quotes in my seminary class today, its so important to know that we are not perfect and we aren't expected to be…Some times we have to start with a desire to want to know what our Heavenly Father wants for us. Thanks so much, it really resonated with several of my students that I know are struggling.

 50. Donna
  12:12 pm on July 7th, 2012

  What a great role model for young women everywhere. I loved this article and her honesty about her spiritual journey.

 51. in which the facebook proves it is good for more than farmville and discreet stalking « looking for chicago
  7:32 pm on July 9th, 2012

  [...] sans their badass Mormon drummer, Elaine Bradley, who is my hero. But she's eight months pregnant, so it's okay. She probably [...]

 52. a blog like me » Neon Trees
  2:33 pm on August 10th, 2012

  [...] Interview with Elaine Bradley [...]

 53. Dustin
  9:10 am on September 1st, 2012

  It is fun to show that picture to people and tell them that this band is comprised of a bunch of Mormons. It helps take people out of the cookie-cutter mind frame, lets them know that even if your hair is a little extreme, you can still be a good person.

 54. Juan
  4:57 pm on September 20th, 2012

  I JUST WANT IT TO SAY NEON TREES IS MY FAVORITE ROCK BAND(im not a rocker)AND I LOVE THE WAY SHE PLAY THE DRUM GOD BLESS U, you are a great role model for young people.

 55. Jeni
  10:18 pm on December 5th, 2012

  So happy to hear of another STRONG woman. We need as many as possible!

 56. Johannes
  10:52 pm on January 22nd, 2013

  Wow! What a great interview! Thanks to Elaine and Krisanne for such an open and direct interview. The content is inspiring and it is refreshing to see someone not run or hide from their faith.

 57. Jessica
  9:18 pm on June 1st, 2013

  I was mission companions with Elaine, and she has this real gift to be honest to her real feelings. It's way too easy to try to stay in a social mold, because nobody wants to get judged by other people or flaunt their weaknesses for the world to see. It's through the hard things though that we become glued to each other as children of God, and come to know Jesus better in this life. Elaine is an amazing example because she's willing to be so vulnerable by putting herself out there musically, spiritually, and physically. Love her. She sure taught me a lot. Amazed at how she's chased a dream and made it a reality. Too many people, especially women, put dreams on shelves to fit some proverbial Mormon mold that exists so prevalently in Mormon culture, but not in the faith itself. Booyeah Elaine!!

 58. Elaine Bradley of Neon Trees. | Download Music
  2:10 pm on June 17th, 2013

  [...] Upon A Time's Josh Dallas isn't the only artist with a background in New Albany. Elaine Bradley is the drummer for Neon Trees, a band I've come to enjoy quite a lot since Richard Atnip [...]

 59. Norm
  9:08 pm on July 31st, 2013

  I was looking for an article for someone else named Elaine that played the drums (Elaine Harris from Trip Shakespeare… google them). I found this instead. GREAT interview. BTW, I'm LDS. :-)

 60. Drew Armstrong
  2:01 pm on March 24th, 2014

  Wow… today being the day that Tyler sort of “came out” in Rolling Stone… Juxtaposed with this article. I LOVE THIS BAND… As a mormon… and a supporter of equal rights… It is turning out to be an epic day… I have kids who are teens, we live in PG, UT and my girls are going to read this article… I love my church but hate to see the inadvertent conformity that young LDS people are sometimes pushed into. God does not care what you look like… dress like or listen to if your heart is in the right place.

 61. Bob LaBadie
  5:37 pm on March 26th, 2014

  Hello Elaine,

  My family and I were front stage of your NYC 2013 NYE performance and I have pics and movie clip on my iPhone 4.0 that I need to get off and want to give them to you guys to use as you see fit. Hopefully my girls (aged 12 & 14) will help me get them off so that I can upload to your band.

  FYI, my family (bright pink hat front row) and I are visable at 5:21 into the utube vidoe currently on line.

  Terveisin,
  Bob

 62. Always a Learner
  11:01 am on April 5th, 2014

  As a mother of four young men and an advisor to the Young Women of our area, I thank you Elaine for sharing your personal struggles and triumphs with us. I am excited to share this article with them so they can see that there are others in the world who have similar thoughts, desires, and standards.

  I love how you stated, “The gospel made sense to me and spoke to me on a certain level but at the same time it made me angry.” Many of our youth feel the same this very minute. It brought tears to my eyes thinking of many of our youth that are struggling in their lives trying to figure out who they are and who they will become. Everyone must also learn for themselves and choose their own path. As a parent and advisor to youth, it is difficult to watch choices that are made.

  Your statement “everybody in the band is on a different rung of the spiritual ladder.” truly was my “A-Ha Moment”! If we expect others to be more spiritual than they are is what causes rebellion or even uncertainty. Thank you thank you. I know I need to be there for them if questions need to be answered or guidance be given as your parents were for you; not pushing or judging. Help them trust in themselves. GUIDING, not pushing or forcing them to make good choices. Be an example of making good choices. Show them that good choices turn into happiness, and happiness brings good opportunities to us.

  Be honest with yourself and your Heavenly Father. Trust in your Heavenly Father and yourself and love will come your way. Love is what life is about.

  Thank you for helping me learn from your example!

 63. Candy wilder
  11:25 am on April 27th, 2014

  I'm a Mormon in a band. I loved reading this article so much! I feel so inspired, God wants us to be happy. Rock music makes me happy the end.

Jätä vastaus

SEO Powered by Platina SEO alkaen Techblissonline