16 helmikuu 2011 mennessä admin

15 Comments

Way jo valmis

Way jo valmis

Shu-Chih Ho

Yhdellä silmäyksellä

Shu-Chih varttui Taiwan, tuli Yhdysvaltoihin itseään teini ja liittyi mormonikirkkoon. Hän oli voitettava monia esteitä, kuten perhe paheksuntaa, asuu vieraassa maassa ja nostaa kolme lasta kuin yksinhuoltaja. Shu-Chih on taitava taiteilija ja omistaa oman taidekouluun, jossa hän opettaa kasvavilla Kiinan väestön Irvine, CA.

Voit jakaa pari hauskoja tarinoita tulossa Amerikkaan?

Tulin Provo Taiwanista, koska minulla oli täti siellä joka oli ravintolassa ja hän tarvitsi apua. Äitini mielestä oli parempi elää tätini kanssa, jotka voisivat valvoa meitä. Aluksi olin vain elää hänen 6 kuukautta; muutimme pois elää omilla kolmesta neljään vuotta. Tätini ei ollut mormoni, mutta uskollinen buddhalainen, jotka uskoivat tehdä hyvää toisille. Hänellä oli pöytä suitsuttaa jokapäiväistä.

Kun Jenny, siskoni ja minä, ja veljeni, tuli Amerikkaan, ihmiset kertoivat meille, että se oli vaikea amerikkalaiset sanoa oman kiinalainen nimi. Hän kertoi minulle, "vain saada amerikkalainen nimi, niin se on helpompaa meille ja heille." Sisareni poiminut Jenny, koska hänen nimensä on "J" siinä, ja olen poiminut Bessie.

Aioin tällä nimellä muutaman vuoden, kunnes ensimmäinen vuoden college, ja yksi minun professorit sanoi: "Bessie, joka on todella mielenkiintoinen nimi Kiinan-tiedätkö mitä Bessie tarkoittaa?", Sanoin, " no, ajattelin siellä oli hyvin kuuluisa elokuva nimeltä Bessie. "Ja hän sanoi:" Ei, heillä oli tapana kutsua lehmän Bessie. "Joten päätin olla mennä enää. My kiinalainen nimi tarkoittaa "lady viisauden"; äitini nosti sen minulle. Kun sain tietää Bessie on lehmä, vaihdoin nimeni takaisin alkuperäiseen kiinalainen nimi, Shu-Chih.

Shu-Chih with her three children

Shu-Chih kolmen lapsen kanssa

Kun muutin tänne Taiwan, äitini pakattu meille kaiken tarvittavan: vaatteet, kuivattuja elintarvikkeita ja hammastahnaa, tarpeeksi viime meille noin 6 kuukautta. Sitten hän käymään ja tuoda lisää. Jostain syystä, hammastahna loppui nopeammin kuin odotimme. Siskoni ja veli tuli Amerikkaan ensin. Joten kun tulin tänne, siskoni kertoi minulle eräänä aamuna, "Tämä on amerikkalainen hammastahnaa, mutta sinun tarvitsee vain käyttää hieman se. Niiden maku on erittäin vahva, joten vain käyttää vähän sitä ja että hoitaa koko harjaus; et tarvitse paljon. "

Sanoin, OK, American, kaikki on hieman erilainen. Joten käytin vähän, ehkä hieman enemmän. Kun laitoin sen, Hyvänen aika, se oli niin vahva, kuten polttava suuni: "Poika, tämä on todella vahva." Me vain meni jonkin aikaa, vaikka se oli eräänlainen vaikea harjalla. Joten eräänä päivänä halusin tietää, mitä oli tässä hammastahnaa tehdä se niin vahva. Luin sen ja näki, että se oli jostain lihassärky, lievittää kipua. Ajattelin, mitä täällä tapahtuu, he puhuvat lihaksen kieleni? Se ei todellakaan mitään järkeä. Miten se tapahtui oli tämä: siskoni oli loppunut Taiwanin hammastahnaa, joten hän ja isäni meni supermarket. He etsivät putkeen ja Minty haju, ja ajattelu se näytti hammastahnaa, osti sen. Kun olen tajunnut sitä sanoin siskolleni, "Jenny, olet käyttänyt lihasten helpotusta hampaiden harjaamiseen." Se oli kuin Ben Gay tai Icy Hot, lihas hankaa.

Oliko vaikeaa tulla Amerikkaan itse?

Se oli kova lukion kampuksella. Kun Vartuin Taiwanissa, tuolloin, et voisi puhua pojille, tai on seurustella heidän kanssaan. Sinun piti olla erillään niistä koulussa. Yksi kampuksella lattia oli tytöille ja yksi pojille. Kun kävelimme kampuksella sinun piti välttää pojat. Jos et puhu pojan kanssa he soittaa sinulle toimistoon ja kysyä teiltä keskustelun. Tämä oli lukiossa.

Kun tulin Amerikkaan olin lukiossa. Löysin sen niin eri kampuksella Amerikassa. He olivat suudella. Se oli niin noloa minulle, olin niin järkyttynyt, että he voisivat tehdä, että aivan edessäni. Olen aina piti kävellä eri tavalla, jos olen nähnyt ystäväni halaaminen tai suudella; se oli vain erittäin epämiellyttävä minulle. Lopetin lukion puolitoista vuotta. Olin Kaliforniassa ensin ja sitten Utahissa. Valmistuin Provo korkea.


Voisitteko puhua mitään Englanti lukiossa?

Vähän, mutta ei niin paljon. Muistan, että asuja käytin olivat Taiwanista ja muistan, että ihmiset vaistosi, että olin erilainen. He katsovat minua ja puhua heidän ystävilleen heidän suunsa katettu. Tiesin he puhuivat minulle, mutta en voinut sanoa mitään. Oli joitakin, jotka pilkkaavat minua. Jos Yritin sanoa jotain, kaikki ihmiset alkavat nauraa, mutta en koskaan tiennyt mitä he puhuivat.

He katsovat minua ja puhua heidän ystävilleen heidän suunsa katettu. Tiesin he puhuivat minulle, mutta en voinut sanoa mitään .... Jos yritin sanoa jotain, kaikki ihmiset alkavat nauraa, mutta en koskaan tiennyt mitä he puhuivat.

Lounasaika oli vaikein. Ihmiset saisivat ryhmäksi, mutta et tiedä, mihin ryhmään mennä, ja jopa tilata lounas, en tiedä miten tilata sen. Heillä ei ollut mitään numeroita valita. Osaisin sanoa munkkeja ja "kana"; että oli lounas. Se oli aika kova. Muuta kuin, että olimme innoissamme mahdollisuudesta Amerikassa. Niin paljon vapautta! Miten he opettavat on erilainen: ne ovat mielenkiintoisempia; heillä ei ole niin paljon testejä kaltainen joka päivä. Se oli vain hauskempaa oppia. Vaikka lapset kestäisi tunnin opiskella testi, ottaisin koko päivän, vain jatkuvasti tarkkailun sanakirja ja yrittää selvittää merkitys. Biologia oli todella kova, vaikka olen opiskellut kovasti. Minulla oli kokki ja opiskella. Otin Englanti Taiwanissa. Lukeminen on minulle helpompaa, mutta sanoi, että se on vaikeaa. Englanti opettajien Taiwanissa on raskas aksentti. Emme harjoitella käyttämään sitä; Olemme enimmäkseen oppinut kielioppia.


Miten sait selville Mormonism?

Olin noin 19 tai 20 kun liityin mormonikirkossa. Taiwanissa, olin ollut kasvatettu uskomaan, että Jumalaa ei ole olemassa. Vanhempani opettivat minulle, että tämän elämän jälkeen, ei ole mitään. Muistan, aloin kyseenalaistaa, "Mikä on elämän tarkoitus?" Ja aloin saada masentunut ajattelu, että kun tämä elämä on ohi, se on ohi. Olin kamppailee tätä ajatusta lähes kuusi kuukautta ja muistan eräänä päivänä vain tuntui, että minun piti rukoilla sitä ja katso jos siellä todella oli Jumala, jos saisin selville, kuka hän oli. Olen sellainen unohti, että rukous ja jatkoi elämää. Mutta muutamaa kuukautta myöhemmin ystäväni antoi minulle Mormonin kirjan ja hän vaati, että luin sen hänen kanssaan, Alma 32. Kun luin, että luku, tunsin jotain hyvin vahva ja erilainen. Aloin ottaa lähetystyöoppiaiheet. Tämä oli kun olin Provo, yliopistolla. Olin kuullut mormonikirkossa kun olen asunut Taiwanissa, mutta ei koskaan kiinnittänyt paljon huomiota, koska vanhempani eivät halua meidän liittyä mihinkään kirkkoon tai uskontoon.

Ensin ajattelin, että tuntui hyvältä lukiessasi Mormonin kirjan, koska lähetyssaarnaajat olivat niin söpö ja kiltti. Olin hyvin turhautunut, kun he kertoivat minulle, että jos minä rukoilen siitä minä tiedän, jos kirja on totta. Tiesin Jumala, mutta käsite kristinuskon, että joku todella kuolla syntisi, en vain voinut ymmärtää tätä käsitettä ollenkaan. Aloin paasto tietää totuuden ja mitään ei tapahtunut. Olen paastonnut noin kolme kertaa ja lopulta tunsin, että jos en ole löytänyt tai vastaanottaa vastauksen, minun pitäisi vain asettaa sen hetkeksi sivuun. Tämä johtui osittain siitä, vanhempani olivat hyvin minua vastaan ​​ottaen lähetystyökeskusteluja. Kuitenkin viime kerralla Paastosin, heräsin aamulla ja oli erittäin pehmeä valo sellainen loisti seinän läpi ja jotenkin tiesin, että oli vastaukseni, että mitä olin rukoillut oli hyvä, eikä vain hyvää mutta oli totta. Siitä lähtien joka kerta, yritän muistaa, että tunne. Koska se oli hyvin kevyt ja pehmeä, se olisi helppo unohtaa, että hengellinen tunne, kun keskellä kaiken stressin maailmassa.

Viimeksi kun paastonnut, heräsin aamulla ja oli erittäin pehmeä valo sellainen loisti seinän läpi ja jotenkin tiesin, että oli vastaukseni, että mitä olin rukoillut oli hyvä, eikä vain hyvä, mutta oli totta.


Kuinka pian sait kastettu sen kokemuksen jälkeen?

Lähes vuotta myöhemmin. Odotin vanhempieni hyväksyntää, niin ajan tiesin kirkko oli totta, olin odottanut ja odottanut. Minun piti siirtyä Kaliforniaan. Se oli noin vuosi, kun olen vihdoin päättänyt, että olin juuri menossa mennä eteenpäin sen kanssa. Olin 21-vuotias silloin. Mutta minun kulttuurin sinua pidetään vielä lapsi jos elää vanhempiesi. Olen valmistunut junior college ja ajattelin, "Yritän nyt voin selvitä omillani." Minä vain meni eteenpäin kaste, tietäen, että se pidettiin erittäin huono asia tehdä perheeni; Tiesin vanhempani olisivat hyvin järkyttynyt. Olen kuitenkin sitä mieltä, että jos minua ei kastettu, minä kaipaisi tilaisuuteni. Se oli minun päätökseni, ja vaikka en tuntenut mukavaksi, koska vanhempani, tiesin, että se oli oikeassa.


Kerroitko heille, ennen kuin sai kastettu tai sen jälkeen?

Pyysin heitä monta kertaa mennä kasteelle, mutta he varoittivat minua lähes päivittäin. He olivat vielä Taiwanissa ja joka kerta puhuin heidän kanssaan he kysyivät, "et ole kastettu olet?" Olen aina sanoi heille: "Ei, en ole." Niin, vaikka kasteeni jälkeen, Sanoin heille ei kastettu. Minulla ei ollut rohkeutta kertoa totuus.

Äitini sai selville, koska hän näki eron minussa. Hän ei usko Jumalaan, mutta on herkkä hengellisiä asioita. Eräänä päivänä hän vain sanoi minulle: "Sinä olet kastettu, etkö olekin?" Ja sitten sanoin hänelle, "Joo, minä tein sen."

Tämän jälkeen oli iso perhe konflikti, ja se oli rankkaa minulle lähes vuoden kuluttua minun kasteen. Äitini jatkuvasti halusi muuttaa minua; hän pelkäsi aioin olla mormoni, jossa on paljon lapsia ja ei ole rahaa. Hän ei pidä siitä, että kuvaa lainkaan. Olin vielä Kaliforniassa noin 6 kuukautta, mutta sitten äitini halusi minun tulevan takaisin Taiwaniin auttaa häntä. Hän oli menossa eläkkeelle olemasta lukion opettaja ja siirtyä Amerikkaan. Menin takaisin, mutta oli todella vaikeaa. Jos halusin mennä kirkkoon, olisin paeta; hän lukita minut huoneeseen sunnuntaina, koska hän tiesi, tiettyyn aikaan minun piti mennä kirkkoon. Hän lukita minut talossa sunnuntaina ja anna minun mennä ulos. Muistan jonain päivänä olen vain pakeni ulos ikkunasta.

Äitini oli vahva tahto suojella häntä lapsille paras tapa hän tiesi. Puhumme, että nyt; hän tietää, että hän ei muuta minua nyt, joten hän on vastaanottavainen. Hän on tullut kirkkoon kanssani, kun Yale Branch, Kiinan konttori avattiin. Ja hän jopa osallistui pääsiäisenä ohjelmassa. Minulla oli hänen lukea osa pääsiäisen tarina. Näin juuri suuri muutos hänen sydämensä. En voi kuvitella, hän voisi liittyä kirkkoon, koska hän on aina uskonut, että hän on riippuvainen itsensä ja kukaan muu. Mielestäni pelko vetoamalla jonkin korkeamman lähde on hyvin pelottavaa hänelle.

Otitko lähetystyöoppiaiheet Englanti tai kiinalainen?

Lähetystyöoppiaiheet olivat Englanti. He eivät löytäneet Kiinan puhuminen lähetyssaarnaaja. Mutta se auttoi minua Englanti liikaa. Minun Englanti parantunut paljon sen jälkeen, kun liityin kirkkoon. Ennen kasteeni olen aina ollut Kiinan Mormonin kirjan ja Englanti versio. Haluaisin mennä edestakaisin tarkistaa merkitys. Minulla oli suuri halu lukea Englanti yksi. Vaikka käännös Kiinan oli hyvä, jotkut merkitys et voisi kaapata kiinaksi. Vaikka sanasto oli vaikea minulle tunsin Englanti sanamuodon olla lähempänä minua. Halusin lukea Englanti ja mennä takaisin ja tarkistaa sen kiinaksi. Jälkeen kun minut oli kastettu, kun olen saanut lahjaksi Pyhän Hengen, voisin kirjaimellisesti kuulla äänen auttaa minua ääntää sitä. Ajattelin, jos tämä on lahja Pyhän Hengen, olen todella mieleen tästä. Se oli miehen ääni ja selkeä ja hidas. En voinut sanoa sitä, mutta kuulin sen. Olen ehdottomasti kertoa etten kuullut, että ennen kasteestani.

Nyt olen palannut lukemaan sen kiinaksi. Olen ollut täällä 30 vuotta, ja opetan pyhäkoulussa kiinaksi, joten olen palannut lukea joitakin että. Nyt minun täytyy palata Englanti Mormonin kirja ymmärtää Kiinan paremmin.

Miten autoit saamaan Kiinan Branch menossa?

Meillä oli kiinalainen pyhäkoulun menee pari vuotta, ja siellä oli neljä perhettä, että halusin tehdä jotain Orange County, Irvine alueella. Tuolloin vain kaksi kiinalaista Oksat olivat kaukana, ja monet kiinalaiset mormonit eivät halua matkustaa niin pitkälle. Mutta kun ne pysyvät paikallisesti mennä kirkkoon, on usein kielimuuri tai kulttuurin este. He aina tuntenut Hengen kirkossa, mutta he eivät tunne niitä voitaisiin käyttää paljon.

Halusimme nähdä, jos siellä oli mahdollisuus saada yhdessä sunnuntaina ja tavata, koska joka kerta saimme yhdessä tunsimme niin vahva henki ja liimaus. Halusimme olla muutakin kuin pyhäkoulussa: enemmän toimintaa. Meillä oli käynyt Kiinan pyhäkoulu kaksi vuotta ja me vain halusimme haara. Ennen kuin pääsimme Kiinan Branch, me menisi säännöllisesti, Englanti-speaking kirkolliskokouksen, ja sitten myöhemmin iltapäivällä, olisimme tunnin kiinalainen pyhäkoulussa.

Meillä oli myös Aasian perhe yötä Janet Wongin talossa. Joka oli jatkunut jo pari vuotta ennen seurakunta perustettiin. Muistan kaikki pelkäsivät, että meillä ei ollut tarpeeksi ihmisiä tai osaamista perustaa sivukonttori. Mutta se kaikki tuli yhdessä. Vaakalaudalla kutsutaan paljon lähetystyössä auttaa meitä. Lähin Kiinan Branch oli Hacienda Heights, noin 45 minuutin päässä kotoani, ja kokouksessa oli San Diego. Mielestäni kirkko näki tarpeisiin Orange County Kiinan Branch.

Meillä on noin 35 seurakunnan perheille, ja noin 20 perheet tulevat joka viikko. Sillä ala on pieni, perus, nuorten miesten ja nuorten naisten lapsemme mennä toiseen osastolla. Meillä on vain Sakramenttikokous, Apuyhdistyksen, pappeuden ja pyhäkoulun seurakunnassamme.

Toimet ovat tärkeitä seurakuntamme. Monet kiinalaiset perheille kiinnostunut mormonien tuntea paremmin tulossa toimintaamme kuin kirkkoon sunnuntaina. On monia Christian kiinalaiset kirkkoja täällä. Mutta monet ovat väärä käsitys siitä mormoneja. Se on vielä paljon työtä, vain päästä kiinalaiset Amerikassa. Monet muut kirkot opettavat heille virheellisiä periaatteita mormoneista ja haluamme kertoa heille, mitä me todella uskomme.

Miten aloitit liiketoiminnan taidekoulu?

Minulla ei todellakaan ollut intohimo kuvataiteen ja tein maalauksen syöttää kilpailu South Coast Plaza. Yksi äitini ystävät näkivät minun maalauksia, oli hyvin innoissaan, ja hän kysyi minulta, voisinko opettaa tyttärilleen. Siitä alkoi. Aloitin kaksi, ja sen jälkeen olin naimisissa opetin 10-15 opiskelijaa. Tarvitsimme lisää talouden niin rukoilimme, ja joka vuosi, että määrä kaksinkertaistuisi. Opetin noin 70 opiskelijaa. Olin alkanut ruokapöytä, olohuone, ja sitten autotalli, ja sitten pieni studio. Suuri studio on 5000 neliömetriä ja minulla oli 200 opiskelijaa, mikä tapahtui vähintään 8 vuotta. Nyt minulla on 100; Olen leikata ja muutti kotiini opettaa. Minulla on yksi avustaja nyt, mutta tämä on parempi minulle. Voin katsella lapseni. Häviän yksityisyyttä, mutta se on parempi olla perheen lähellä, varsinkin kun olen päätynyt yksinhuoltaja. Raising kolme lasta omasta Orange County olisi lähes mahdotonta. Arvostan mitä ex-mieheni ei perustamalla työhuoneeni ja tukemalla unelmani.

Kun ensimmäinen sai kasteen ja ajattelin potkitaan ulos talosta, joka oli pelottava. Sitten kun erosin, nostaa kolme lasta, se oli aika pelottavaa. Mutta olen oppinut, että Herra aina valmistelee tapa, jolla voit, etuajassa, jo.

Uskon teidän tietävän, että Raamattu, Jumala ei anna sinulle enemmän kokeita kuin voit käsitellä? Minusta on niin totta. Kun ensimmäinen sai kasteen ja ajattelin potkitaan ulos talosta, joka oli pelottava. Sitten kun erosin, nostaa kolme lasta, se oli aika pelottavaa. Mutta olen oppinut, että Herra aina valmistelee tapa, jolla voit, etuajassa, jo. Vain tehdä mikä on oikein, ja Herra pitää huolen lopusta.

Tietäen, kuka Jumala on ja Hänen rakkautensa minua kohtaan, on auttanut minua tietää, että en ole elossa olemista maan päällä, mutta siellä on jumalallinen tarkoitus ja tehtävä minulle ikuisuudessa. Evankeliumi on auttanut minua tuntemaan unelma sydämessäni ja opettaa minut sinne, ja nyt minulla on velvollisuus ja kutsuvan jakaa minun kansani, mitä tiedän ja oppinut.

Yhdellä silmäyksellä

Shu-Chih Ho


LDS_woman_photo_HoCOLOR
Paikkakunta: Irvine, CA

Ikä: 44

Siviilisääty: 8 vuotta

Lapset: 18, 14, ja 11

Ammatti: Taiteilija ja Art-opettaja

Opiskelupaikat: Provo korkea, California State University Long Beach ja Fullerton

Puhutut kielet Home: Englanti

Lempilaulu: "If You Could HIE To Kolob"

Webissä: www.irvineart.net

Haastattelu Deila Taylor . Kuvia käytetään luvalla.

15 Comments

 1. Terri Wagner
  11:22 on 16 helmikuu 2011

  Minulla on hyvä ystävä, joka on Korean ja muutti Amerikkaan hänen varhaisessa teini-iässä. Hänellä on ollut paljon vaikeuksia oppia kieli ja löytää evankeliumin. Me kiusata toisiamme paljon. Ja hän valitsi Englanti nimi, ja se on juuttunut hänen kanssaan. Rakastan sitä, että hän on Korean ja olen amerikkalainen. Muistan niin hyvin, kun hän sai ensimmäisen lapsensa ja oli niin innoissaan, että hän oli ensimmäinen "todellinen" amerikkalainen hänen puolelta perheeseen. Yksikään perheensä muu on liittynyt kirkkoon, mutta hän pysyy uskollisena. Kiitos jakaa tarinasi.

 2. Deila
  11:34 on 16 helmikuu 2011

  Kiitos Shu-Chih kerroit minulle haastatella sinua. Olen aina ihaillut henki ja uskon, ja tietysti näiden hauskoja tarinoita. Tiedän, että tunnet, että olin siellä sinua, mutta todella olit siellä minua samoin. Sinun piti pitää lapsesi lähellä sinua koulun jälkeen studioon ja tarvitsin työn ohjaaja. Minulla on hyviä muistoja jakaa nuudelit ja merilevää lastesi kanssa, sekä Englanti ja matematiikka. Kiitos, että siellä minua.

 3. Jocelyn
  19:21 on 16 helmikuu 2011

  Todella cool haastattelu!

 4. Pattyann
  21:30 on 16 helmikuu 2011

  Rakastan tätä haastattelun! Se on hämmästyttävä. Rakastan tarinoita ja todistuksen. Kiitos jakaa sen kanssamme.

 5. Marintha Miles
  22:10 on 16 helmikuu 2011

  Suuri haastattelu! Niin vaikea lapsille koulussa, että lapsi-maahanmuuttaja on kaksinkertainen vahinko!
  Kiitos todistamalla.

 6. Sara
  8:30 18 helmikuu 2011

  Kiitos inspiroiva tarina. Olet auttanut niin monia ihmisiä. Voi Herra jatkaa siunaamaan ja varjeluksenanne.

 7. shu chih
  00:07 on 19 helmikuu 2011

  Kiitos kommenteistanne, olen thanksful että voin löytää ystävän kautta sivuston, minusta tuntui kuin ei niin yksin containue elämääni kokemusta. koska tiedän kaikki on kaikilla sama usko ja välittävät toisistaan.
  kiitos oppertunity että voin jakaa tarinani teille.

 8. Susan
  20:10 on 21 helmikuu 2011

  Kiitos, Shu Chih, jakaa elämäsi ja kokemuksia täällä. Olen ehdottomasti sitä mieltä, rikkaampi kuultuaan joku tarina. Kiitos!

 9. Audrey Yuen
  20:26 on 27 helmikuu 2011

  Hei äiti,
  Olet äiti vuosi!
  voit aina tehdä mikä on parasta meille.
  On aina siistiä lukea tarinan ja oman todistuksensa.
  Olet kaunis, rakastava, kiva äiti.

  Rakastan sinua!

 10. Rose
  11:08 on 28 helmikuu 2011

  Shu Chih, Your tarinoita ensimmäinen kokemuksia Amerikassa oli niin hauska! On kiva olla todellisuutta tarkistaa olemisesta ulkopuolinen. Kiitos jaat elämääsi-olet inspiraation niin monet maahanmuuttajat! On monia ihmisiä, jotka rukoilevat samat mahdollisuudet.

 11. Ta-Cheng Hsu
  21:26 on 29 syyskuu 2011

  Shu Chih, Kiitos testimony.We tunnemme Load laatii aina tapa meille. Olen iloinen voidessani kertoa, että kirkko juuri muodostettu uusi kiinalainen haara Pohjois-Virginiassa tässä kuussa, tulkaa käymään, jos sinulla on mahdollisuus tulla Washington DC haluan jakaa innostaa tarinan ystävämme.

 12. terästä este
  06:08 on 20 huhtikuu 2012

  Aivan upea! Se tuntuu hyvä hinta liian.

 13. Mormoninaiset Project - Shu-Chih
  16:16 on 04 huhtikuu 2013

  [...] Käy Mormoninaiset Project tänään kuin minä haastatella Shu-Chih. Hän kasvoi Taiwanissa ja tuli Kaliforniaan ja Utah teini [...]

 14. Julkaistujen teosten Deila Broberg Taylor
  16:19 on 04 huhtikuu 2013

  [...] Naiset Project (Haastatteluja): Way jo PreparedKeeping Hänen [...]

 15. Sunny Dowling
  17:45 on 28 elokuu 2013

  Hei Shu-Chih Ho,
  Mikä ihana verkkosivuilla, ja kiitos aikaa olet tehnyt sen. Olen myös MAP ja olen kiitollinen kaikesta kirkko tekee hyvää ihmistä, maailman wide.I opetetaan koulussa Orange County, ja tällä hetkellä olen sijaisopettaja Portlandissa, Oregonissa. Opetan myös joogaa.
  Olisiko mahdollista, että voit antaa meille nimi (ja sähköpostitse tai puhelimitse, mitä luulet voisi olla aiheellista) joku voisi jakaa tietoa voimaa ja mukavuutta ja ystävyys seurakunta voi tarjota? Ystävämme on mies, lähes 50, kiina, ja vaikka lähetyssaarnaajat tehdä varsin hyvää työtä, he ovat niin nuoria ajattelemme Aasian Mies olisi joku hän voisi koskea niin paljon helpommin. Minun numero on 503-839-6901, ja olisin kiitollinen kuulla you.Maybe voisimme keskustella lyhyesti ja katson, mitä aika olisi kätevää ystävämme puhua jollekin tästä kirkosta.
  Kiitos, ja turvallista matkustaa, Sunny Dowling

Jätä vastaus

SEO Powered by Platina SEO alkaen Techblissonline