17 maaliskuu 2011 by admin

18 Comments

Monet Lessons multippeliskleroosin

Monet Lessons multippeliskleroosin

Catherine Crittenden

Yhdellä silmäyksellä

Catherine Crittenden oli diagnosoitu MS-tauti vuonna 1987, koska äiti kolme nuorta lasta. Miehensä kanssa kansainvälisessä liiketoiminnan johtamisen, Catherine aluksi tunsi syyllisyyttä hän ei voinut tehdä kaikki asiat muiden äitien tehdä, mutta rukous, aikaa ja ymmärrystä sovituksen ansiosta hän mukauttamaan hänen emo tyyli tavata hänen kykyjään ja tuntea itsetunnon edessä hänen sairaus. Tänään hän on kiitollinen, kun hän on oltava isoäiti - ei isoäiti, joka ui ja menee urheilutapahtumia, mutta se, joka kuuntelee, lukee ja on ystävä.

Miten olit diagnosoitu MS-tauti?

Kun muutimme Saksaan mieheni työpaikka vuonna 1982, aloin huomaamatta minulla oli vaikea kävellä. Vasen jalkani ei aivan click ja koin joitakin aistien asioita ja syvyysnäköä, asioita, kuten lämpöä ja pistelyä ja mieleni tuntuisi hieman sumea. Ajattelin vain, että oli stressiä. Jokainen lääkäri Kävin Sanoisin, että se oli, koska olin alle paljon paineita on nuori äiti aviomies, joka oli kiireinen ja säännöllisesti matkustaa töihin. Neljä ja puoli vuotta luulin vain hulluksi, mutta olen myös sitä mieltä, tämä ei ollut minulle. Tiesin jotain oli vialla. Mutta kaikki aina takaisin kunnes minun viimeinen hyökkäys, hyökkäys, että minulla oli juuri kun olimme siirtymässä Saksasta. Tuo oli paha, että tiesin, että tämä oli vain ole normaalia ja en voinut kertoa missä jalkani olivat.

Meidän palasi Yhdysvaltoihin vuonna 1987 ja muistan saimme kotiin perjantaina ja menin lääkäriin maanantaina. Hän käski minun nähdä neurologin jonka tein keskiviikkona ja he diagnosoitu MS perustuu minun historiaa. Sitten perjantaina mieheni Gary lähti ja meni takaisin Saksaan kaksi kuukautta. Olimme juuri ja juuri siirtynyt vanha bostonilaisena koti, joka oli neljä kerrosta ja olen todella miettinyt, mitä olin tekemässä! Minun ensimmäinen hyökkäys kun olin diagnosoitu oli luultavasti noin viisi vuotta.

Mikä oli vastaus diagnoosin?

Gary meni minun kanssani minun nimittämistä ja kun lääkäri diagnosoitu minua MS, ajattelin, "Ainakin tämä on nimi." Hän kysyi, olisiko minulla jotain kysyttävää ja en voinut ajatella mitään. Hän oli juuri muuttanut elämäni yksi täysi lauseen. Hän ojensi minulle kahden sivun arkin siitä, mitä MS on ja Gary ja lähdin. Saimme käytävään ja aloimme kävellä hissi, aloin itkeä. Gary kietoi kätensä ympärilleni, ja hän sanoi: "Cathy se on okei. Selviämme tästä. Ja minä sanoin, "Ei, olen vain kiitollinen tämä on nimi, olen vain kiitollinen En ole hullu." Se alkoi sitten hyvin kivinen tie.

Alussa olisin mieluummin ollut jotain, että olisin kuollut, koska silloin olisin tiennyt mitä oli tapahtumassa. Asia MS on, että koskaan ei tiedä mitä se aikoo tehdä. Se voi olla erittäin kevyt ja erittäin helppoa tai se voi olla hyvin vaikeaa, ja pari vuotta voisit olla pyörätuolissa tai vuoteenomana. En tiedä, mitä se aikoi tehdä elämääni.

Olin hyvin onnekas, että kun tulimme kotiin Saksasta, olimme Bostonissa yksi suurimmista lääketieteen opetus sairaaloissa ympäri, ja minulla oli lääkäri, joka oli hyvin aggressiivinen hänen hoitoja. Tein viisi vuotta kemoterapiaa ja menetin hiukset, mutta tiedän, että hän piti minut pois pyörätuolin. Tiedän, että hän piti minua kävelyä. Olen varma, että olisin voinut olla kokonaisvaltaisempaa minun lähestymistapa hoito mutta olin nuori äiti aviomies, joka oli poissa paljon. Minun oli pakko tehdä, mitä voisin saada sen läpi. Tiedän ilman epäilystäkään, että ihmiset on saatettu minun tapa auttaa minua. Olen suuri kannattaja ajatus, että ei ole sattumaa. Tiedän, että olen ollut johtanut ihmisille, että minun piti johdatetaan, joka voisi auttaa minua.

Miten Gospel tuemme sinua läpi tuolloin?

Muistan ennen olin diagnosoitu, ystäväni kysyi minulta, mitä tekisin, jos minulla oli MS. Sanoin, että en vain voinut tehdä sitä, ja hän sanoi minulle: "Ei, voisit ja olisit. Toivotaan vain että sinun ei tarvitse. "Se todella antoi minulle paljon voimaa. Uskon, että olemme kaikki tehneet yli annamme itsellemme tunnustusta. Emme vain nousta ja mennä ja tehdä se.

Tuona aikana on kun sovitus tuli hyvin todellinen minulle. Muistan rukoilee ja tunne, että Herra oli antanut minulle enemmän kuin olisin voinut tehdä, ja että kukaan ymmärtää missä olin ollut tai mitä olin tekemässä. Luin artikkelin siitä, kuinka taivaallinen Isä ja Vapahtaja tiesi jo, jokainen tunne ja tunteet tunnemme. Ei ole mitään koemme, että Vapahtajamme ei ole tuntenut. Olen saavuttanut suurta rauhaa siitä, tietäen, että en voisi koskaan sanoa jälleen, että kukaan ei ymmärtänyt, mitä olin menossa läpi. Tajusin, että Vapahtaja oli jo kokenut tämän erittäin asia, että koin. Silloin sovitus todella potkittiin ja olen todella ymmärtänyt, mitä se tarkoitti. Kuolisin mieluummin kuin seisomaan Herran eteen ja sanoa: "Tiedätkö, että oli vain hieman liian kovaa. En voinut aivan niin, että sinun pitäisi todellakin ajatellut, että yksi ennen kuin antoi sen minulle. "Kun olin että ymmärrys, tiesin menisi läpi mitä ikinä tarvitaan.

Ei ole mitään koemme, että Vapahtajamme ei ole tuntenut. Olen saavuttanut suurta rauhaa siitä, tietäen, että en voisi koskaan sanoa jälleen, että kukaan ei ymmärtänyt, mitä olin menossa läpi.

Aloin lukea Oppi & Liittojen kun lapseni olivat napping ja tuntui todellinen affiniteetti Joseph Smith. Silloin sain minun todellinen todistus evankeliumista ja rukouksen ja ymmärtämättä, että en voinut ratkaise kaikkea. Ensimmäistä kertaa elämässäni, minun piti mennä taivaallisen Isäni ja sanoa: "En tiedä, mitä minulle tapahtuu. Mutta auttakaa minua, auttakaa minua. Auta minua tietää, että voin tehdä tätä. "Tuohon asti, mikään ei koskaan todella pelottavaa oli koskaan tapahtunut elämässäni. Epämiellyttäviä asioita oli tapahtunut, mutta ei mitään, mitä olin koskaan todella pelättiin. Luin Josephin aikaa vankilassa ja sai todellista rakkautta ja arvostusta häntä. Tunsin todellista yhteyttä häneen, ja ymmärtämään, että minun tutkimuksella ei tule olemaan helppoa, mutta että voisin tehdä sen.

Mitä muista lähteistä saatuja voimaa sait evankeliumista?

Kun olet evankeliumi elämässäsi, olet osa seurakuntaperheessä, ja sitä kautta tajusin, että kaikki taistelee ja kasvot vaikeita asioita, ja olemme kaikki tässä yhdessä. Minulla oli hyvin mureaa asioita tapahtuu minulle, missä Tiesin, että Herra oli tietoinen minulle ja mitä tapahtui elämässäni olemalla osa seurakuntaperheessä. Seeing ystävällisyys, joka on suonut minulle ja perheelleni todella auttoi jähmettyä todistukseni Apuyhdistyksen ja "Rakkaus ei koskaan katoa" ja ystävällisyyttä ja palvelu. Se auttoi minua ymmärtämään, mitä elintärkeitä osia niitä pelata evankeliumissa. Olemme siellä tukea ja rakastaa ja todella olla sisaria ja kannattajat toisistaan. Se on myös tehnyt minut ymmärtämään, että ihmiset hyvin harvoin haluavat palvelua osoitettu heille. He eivät halua näkyvän heikko. Minusta tuntuu niin tärkeä kuin se on suoda palvelua muille, osa tästä koko paketista on kerroit ihmiset palvelemaan sinua ja hyväksymään, että armollinen sydän, syleilee rakkaus, joka tulee muilta. Antaminen ja vastaanottaminen palvelu on kaksijakoinen paketti.

Miten hoidat perheen ja huolehtia itsestäsi tuona aikana?

Kun olet keskellä kokemusta näin, et tiedä mitään erilaista; et vain tehdä sitä, koska sinun täytyy tehdä se. Gary oli hyvin kiireinen uransa [talousjohtajana American Express ja Citigroup] ja hän ei ollut aina olemassa, mutta lapset oli pidettävä huolta, arkielämän tarvitaan vielä tapahtua ja vaikka hoito pystyin tekemään kaiken niitä asioita silloin. Käytin rukoilla ja sanoa: "Taivaallinen Isä, jos voit vain auttaa minua nostamalla lapseni, aion olla onnellinen." Nyt olen siihen pisteeseen, jossa sanon, "Jos vain saisin vaikka lapsenlapseni nostetaan , tulen mielelläni! "Herra on tavallaan - Hän tietää.
LDS_woman_photo_Crittenden3

En tunne paljon syyllisyyttä asioita, joita en voinut tehdä lapseni ja heidän kanssaan. En voinut mennä ostoskeskukseen minun tytärtä ja en voinut mennä baseball-pelejä ja seisomaan ulkona useita tunteja. En voinut ottaa lapseni uima-allas, koska MS-tautia sairastavien ovat hyvin herkkiä lämmölle, ja siellä oli paljon asioita, joita en voinut tehdä. Tunsin myös syyllisyyttä siitä, lapseni piti tehdä niin paljon enemmän kuin muut lapset, ja että se oli vaikea saada kasvaessaan tämän.

Mutta taaksensa, joka on aina helpompaa toisella puolella, luulen, että se ei ollut huono asia, että ne on esitetty tarvitse tehdä asioita enemmän ja olla riippumaton. Tiedän, että se vahvisti perheemme ovat riippuvaisia ​​toisistaan.

Tiedän myös, että olin siunattu hyviä lapsia. Mielestäni taivaallinen Isä tiesi minun tarvitsi lasten minulla oli ja en voinut onnistuneet sairauteni rinnalla synnytyksen muulla tavoin. En vain usko, että he tulevat yhtään paremmin. Minusta tuntuu, että ei ole, koska minusta se on huolimatta minua. He tulivat yhtä mainio nuori henkiä. En ollut täydellinen äiti, huusin ja sain kovan päivän. Se ei ollut aina helppoa, mutta se oli kunnossa.

Miten teidän MS vaikuttaa teidän avioliitto?

Mieheni ei ole koskaan tehnyt minusta tuntuu vähemmän, koska tämän, ja kun olen tuntenut vähemmän hän laittaa kätensä ympärilleni ja sanoa, "Tiedän, että on vaikea hunajaa, mutta aiomme päästä läpi." Hän ei ole koskaan kohdellut sairaus kuten se ei ole iso juttu, ja hän on aina hyvin sympaattinen. Jos minulla on joku, joka on joukkuepelaaja tai puolustaja minulle, se on hänelle. Oli paljon kertaa kun olin menossa läpi pahin osat ja hän ei ollut siellä. Jos hän olisi voinut, hän ehdottomasti olisi ollut, mutta elämä oli erilainen kuin. Tietenkin Toivon, että hän oli ollut siellä, mutta katson taaksepäin ja nyt ja ajatella, että koska hän ei ollut, se pakotti minut tekemään asioita, joita ehkä en ole tehnyt, mikä ei ole lainkaan huono.

LDS_woman_photo_Crittenden2

Kun menin sairaalaan minun hoitoja, näkisin määrä naisia, joiden aviomiehet olivat hylänneet heidät, koska he eivät voineet nähdä tiensä selväksi tämän (ja se oli mielenkiintoista minulle se oli aina naisia, joiden aviomiehet olivat jättäneet heidät, se ei koskaan miehiä, joiden vaimot olivat jättäneet niitä). Tunsin itseni niin kiitollinen liittomme ja että me molemmat arvostetaan sitoutumista; että me tiesimme elämä voi olla kova, mutta työn kautta ne asiat yhdessä. Olimme olleet naimisissa seitsemän vuotta, kun sain ensimmäisen hyökkäyksen, kaksitoista kun olin diagnosoitu ja nyt olemme olleet naimisissa 35 vuotta. En voi kuvitella, miten elämäni olisi ollut ilman Gary.

Millä tavoin olette pitäneet teidän avioliitto vahva läpi vuoden kiireinen ura, raskas kirkon tehtävissä ja sairauden?

Minulla oli makea kokemus muutama vuosi sitten. Gary on aina ollut niin fyysisesti aktiivinen - kun asuimme Connecticut, hän saisi ylös 04:45 joka aamu, jotta hän voisi harjoittaa ja mennä töihin, ja en voinut tehdä sitä. Muistan sanoneeni hänelle, että olin huolissani meillä ei ollut mitään yhteistä. Hän antoi minun mennä ja ja ja sitten hän kysyi, voisiko hän kertoa minulle, mitä hän ajatteli meillä oli yhteistä. Hän sanoi: "Me ihailevat toisiaan, olemme rakentaneet elämänsä yhdessä, meillä on ihanaa lasta ja ihana lastenlasta. Haluamme olla yhdessä. Katson elämää olemme rakentaneet yhdessä, ja sitähän meillä on yhteistä. "En ole koskaan unohtanut, että! Se oli todellinen opetus minulle, että kun puhumme yhteisiä asioita, se ei vain tarvitse mennä ulos ja käynnissä tai penkkiurheilu, se on myös mitä olet rakentanut yhdessä yli avioliitto ja käyttöikää.

Gary on myös vähiten itsekäs ihminen, jonka tiedän. Hän on opettanut minulle niin paljon hakemisesta kultainen sääntö. Olen aina tiennyt, kuinka hän rakasti minua. Gary ei ole joku, joka on vaikuttunut missä hän on elämässä, joko, ja uskon, että olimme todella onnekkaita. Muistan kerran, kun yksi lapsista sanoi, "Vau, en tajunnut Isä oli tärkeä!" Mitä hän oli keinona tarjota perheellemme, mutta työ ei ollut tärkeämpää kuin meidän perhe. Oma rooli vaimo ja äiti ei koskaan käsitelty yhtä merkittävä kuin hänen roolinsa tarjoaja.

Miten olet säilyttänyt tunteen arvoinen?

Rakastan nuorten naisten arvo yksittäisten arvoinen, mutta se on vienyt paljon vuosia todella tuntea, kuinka tärkeää olen taivaallisen Isäni, ja se on ihan pakko muistuttaa itseäni jatkuvasti. Tiedän, että oli asioita, jotka olen yrittänyt tehdä kuten pyhien kirjoitusten tutkiminen luokat ja muita asioita olin kiinnostunut, että tiesin aikoivat tehdä minulle kasvaa ihmisenä. En todellakaan usko, että valo ja pimeys eivät voi olla samassa paikassa samaan aikaan, ja tiedän, että jos olet todella tekemässä asioita, joita sinun pitäisi tehdä, lukeminen evankeliumin ja tutkimalla pyhiä kirjoituksia, niin taivaallinen Isä antaa sinulle tunnetta omanarvontuntonsa. Tietenkään se ei tarkoita et koskaan tunnu pahalta. Valitettavasti tämä on epätäydellisessä maailmassa, ja se on koko syy olemme täällä, oppia ja kasvaa. Mielestäni kenenkään elämä on kokemusta, jotta pääset itsesi ulkopuolella. En tiedä, milloin olemme huolissamme toiset ja päästä itsemme ulkopuolelta, omien ongelmien ja puutteiden näyttävät vähäisempi.

Yhteiskunnassa, joka painotetaan "tekee" vastakohtana olemiseen, miten on teidän sovittanut tilanne oman elämänsä tarkoituksen ja mitä voit "tehdä"?

Mielestäni on ollut minulle vaikeaa. Nyt kun olen isoäiti, se on erityisen vaikeaa minulle joskus. En voi tehdä cookie leipoo tai mennä puistoon tai mennä eläintarhaan ja olen todella viettänyt paljon aikaa ajatella, mitä voin antaa näille lapsille, koska en voi antaa heille niitä asioita. Alussa tänä vuonna, minun vanhin lapsenlapsi, Jackson, täytyy olla "ylioppilas Week" koulussa. Hänellä oli tuoda erityistä hallussa ja puhua hänen mieltymyksiään, niin lapset voisivat tutustua häneen. Kun tyttäreni Kelli oli muodostavien juliste Jackson, yksi kysymyksistä oli: "Kuka on sankari?" Jackson sanoi Kelli, "Isoäiti on minun sankari, koska hän istua ja pelata kanssani ja lukea kirja minua ja katsella elokuvaa minun kanssani. "Kun kuulin siitä tuli niin selvää minulle, että kaikki ihmiset todella haluavat on aikaa, ja tietää, että joku arvostaa mielipiteensä ja haluaa kuunnella heitä ja puhua heille. Olen aina rakastanut istuu ja puhuu ihmisille kirkossa, kun olin odottanut Gary hänen tehtävissä, ja se ei eroa lapsenlapseni. Ennen kuin tämä tapahtui, olin aina tuntenut syyllisyyttä siitä lapsenlapseni, mutta tajusin, että lopulta he aikovat kasvaa ja käydä läpi teini vuotta, ja vaikka en voi mennä ostoskeskukseen tai käydä ostoksilla heidän kanssaan tai tehdä muita asioita Voin istua ja puhua ja kuunnella heitä ja antaa heille aikani ja kertoa heille, kuinka tärkeää mielestäni ne ovat. Se ei ole helppoa minulle tehdä aterian ja ottaa sen ihmisille, mutta se on helppo istua ja puhua ihmisille.

"Isoäiti on minun sankari, koska hän istua ja pelata kanssani ja lukea kirjaa minun kanssani ja katsella elokuvaa minun kanssani."

Mitä olet oppinut elämäsi kokemuksia tähän mennessä?

Olen oppinut, mitä hämmästyttävä aviomies olen, arvostan häntä enemmän vuosi vuodelta. Olen oppinut arvostamaan lapseni, että loppujen lopuksi konkreettisia asioita eivät merkitse mitään. On nämä suhteet, että sinulla on perheen ja ystävien kanssa. Olen oppinut, että kaikki on vain yrittää tehdä parhaansa, ja jos voin oppia antaa ihmisille kannatukseni ja olla itsekäs ja oppia miten voin olla väline, jolla autetaan muita ihmisiä, nämä ovat suuria asioita . Emme ole täydellisiä, muuten emme olisi täällä, joten olen oppinut olemaan valmis tietää, että ihmiset pystyvät katumus ja tietää, että ihmiset eivät ole täydellisiä ja ei loukkaantunut asioita. On niin paljon enemmän asioita saada järkyttynyt kuin merkityksettömistä asioista. Olen huomannut on jotain opittavaa kaikille. Toivon, että olisin tuntenut, että kun olin nuorempi!

Olen hyvin kiitollinen kaikesta Taivaallinen Isä on antanut minulle, koska tiedän, että olen siunattu kuin minun villeimmätkin unelmat. Katson MS osana, että koska katson asioita olen oppinut seurauksena. Jos olisin pois, että voimme tehdä kaiken, voisin tehdä, jos minulla ei ollut MS, ehkä en olisi oppinut oppitunteja olen ja en ehkä oppinut ihmisten arvosta ja yrittää hidastaa vähän.

Tuntuuko sinusta, sinulla rauha tulevaisuudesta?

Minä. Alussa jokaisen hyökkäyksen, muistan ihmettelevät, jos tämä olisi iso, että jättäisi minut halvaantunut tai vuoteenomana. Tämä oli suuri pelko minulle, koska olin äiti lasten kanssa kotona. Nyt olen sitä mieltä, mitä tapahtuu Tiedän rauhassa sitä, koska sinun ei tarvitse hakea kaukaa etsiä asioita maailmassa, jotka ovat niin paljon pahempi. On turhauttavaa joskus ei voi tehdä asioita haluat tehdä, mutta isossa järjestelmässä asioita, tiedän paljon asioita olen huolissani päätyi ei ole tärkeää.

Muistan kun olin ensimmäistä kertaa todettiin, yksi ensimmäisistä ajatuksia minulla oli ollut siitä, kuka hoitaisi tyttöni, kun heillä oli vauvoja. Mutta olen tehnyt sen! Omat huolet sairauteni olivat enimmäkseen siitä, mitä vaikutuksia sillä olisi perheeni. Mutta olen tarpeeksi vanha nyt tietää, että Herra todella on vastuussa ja että Hän tuntee minut nimellä; Hän tietää, mitä on minulta edellyttää ja mitä minun täytyy tehdä, ja niin kauan kuin minä pitää yrittää eteenpäin, se tulee olemaan kunnossa.

Yhdellä silmäyksellä

Catherine Crittenden


LDS_woman_photo_CrittendenCOLOR
Sijainti: Salt Lake City, UT

Siviilisääty: Naimisissa

Lapset: Kolme, Kelli (34), Stephanie (31), Spencer (30)

Ammatti: Isoäiti

Opiskelupaikat: BYU

Puhutut kielet Home: Englanti

Lempilaulu: "I Believe In Christ"

Haastattelu Louise vanhin . Kuvia käytetään luvalla.

18 Comments

 1. Louise Vanhin
  11:44 on 17 maaliskuu 2011

  Muistiinpanoja Haastattelu Tuottaja: Ensimmäisenä huomaa kun tapaat Catherine henkilökohtaisesti on hänen hymynsä, ja ensimmäinen asia tuntuu on rakkaus. On olemassa turvallisuusriski, hänen läsnäolonsa on konkreettisia ja harvinaisia. Hän on mestari ihmisiä ja antaa kaikille hän tapaa lahja nähdään niin kuin ne todella ovat ja kuin ne todella voi tulla.

  Tunsin todella henki, kun Catherine kertoi tunteita sovitus; miten hänen miehensä kunnioittaa hänen sairautensa kuvaa "vain tämän elämän"; ja hänen oivalluksia yksittäisten arvoinen. Kuitenkin mitä todella arvostan on hänen esimerkki "kestävä hyvin". Hän muistutti minua, että tässä harried, kiireisiä, kiireisessä maailmassa, kun aikaa rakastaa ihmisiä on todella, mikä on tärkeää.

 2. Maria
  11:55 on 17 maaliskuu 2011

  Kiitos toinen ihana haastattelu. Tämä on niin tärkeä oppitunti luottaen Jumalaan ja tietäen, että hän auttaa meitä kantamaan taakkaa / ottaa niitä pois. THanks Cathy jakamisesta!

 3. Heidi
  12:26 on 17 maaliskuu 2011

  Suuri haastattelu! Tienneensä jotkut hänen lapsistaan, oli mielenkiintoista oppia lisää heidän äiti ja hänen inspiroiva tarina.

 4. LuAnn
  14:18 on 17 maaliskuu 2011

  Kiitos paljon jakamista varten oma tarinasi. Minulla todettiin 13 vuotta sitten 25-vuotiaana. Tarinasi on samanlainen kuin minun, vaikka en aloittanut lääkkeet til muutama v. sitten. Minulla on myös suuri aviomies. Olemme tulleet hyväksyä tätä yhdessä, hän on minun rockia. Lempilauluni on myös "Uskon, Kristuksessa." Pysy vahvana, seuraavassa elämässä olemme ilman tätä.
  Minun oli opittava hyväksymään se, jotta voisin opettaa lapseni hyväksyä se. Työskentelemme sen. Se ei ole aina hauskaa. Olen samaa mieltä, että he ovat parempia, koska minun MS myös.

 5. Calene Cox Saltmarsh
  15:47 on 17 maaliskuu 2011

  Kiitos tästä ihanasta artikkeli siskoni, Cathy. Hän on todella inspiraatio minulle ja olen niin kiitollinen, että hän on yksi parhaista ystävistäni. Nyt kaikki on onnekas kuulla hänen tarinansa.

 6. Stephanie
  17:07 on 17 maaliskuu 2011

  Mikä ihana haastattelussa upeimmat tuntemani nainen! Rakastan sinua äiti! Olet paras äiti tytär voisi pyytää ja paras ystäväni. Louise, teit loistavaa työtä kirjoitan tätä kappaletta!

 7. Lois Hale
  17:43 on 17 maaliskuu 2011

  Cathy on niin inspiraatiota! Tietäen hänen lapsistaan ​​hyvin, en tiedä kuinka hyvin hän herätti heille huolimatta hänen fyysisiä haasteita. Ja tiedän, että he eivät koskaan toivoa äiti, joka olisi voinut ui heidän kanssaan, koska hän teki asioita, kuten makea Jackson huomautti. Hän antoi heille hänen aikaa. Hän saa kaikki hän tapaa tuntuu niin mukava ja erityinen hetkessä. Se on lahja! Kiitos artikkelin.

 8. Maria
  19:16 on 17 maaliskuu 2011

  On innostavaa lukea ihmisiä, jotka pyrkivät niiden erityisesti ministeriöiden täällä maan päällä. Kiitos, Cathy.

 9. Julia Ryan
  08:16 on 18 maaliskuu 2011

  Cathy on siunaus elämässä kaikki jotka tuntevat hänet. Hän on ihana vaimo, äiti, isoäiti, ja ystävä. On kunnia jakaa kaksi lastenlasta (ja lisää on tulossa!) Hänen kanssaan ja nähdä, kuinka paljon he rakastavat häntä. Hän on kasvattanut lapsia, jotka ovat myös ihania vanhempia - todellinen mittari hänen menestystä. Olemme kiitollisia, että meidän kaunis tytär-in-law nostettiin niin hyvä esimerkki.

 10. Carolyn Nuttall
  13:33 on 18 maaliskuu 2011

  Olen niin kiitollinen tunnustaminen, että tämä artikkeli tuo yksi suosikkini ihmisiä! Cathy on siskoni ja olen usein ihmetellyt hänen valtava kyky palvella ihmisiä. Hän on taitava, voimakas nainen, jota Herra käyttää epäsovinnaisia ​​keinoja siunaukseksi Hänen lapsiaan.

 11. Kristy W. Taylor
  13:34 on 18 maaliskuu 2011

  Olen tuntenut Cathy ja hänen perheensä niin kauan kuin muistan, hän oli kuin toinen äiti minulle. Hän on ihana kaikin tavoin.

 12. Sara
  20:20 on 18 maaliskuu 2011

  Kiitos jaat tarinasi! Olet ihana esimerkki uskosta ja perserverence. Perheesi on onnekas on joku noin joka haluaa viettää että aikaa heidän kanssaan! Good Luck.

 13. Nicole
  01:19 on 19 maaliskuu 2011

  Niin kaunis tarina siitä, kuinka todellinen sovitus on elämässämme joka päivä, eikä vain silloin kun olemme tehneet virheen. Se on tarkoitus lohduttaa meitä samoin.

 14. Ann
  15:59 on 26 maaliskuu 2011

  Kiitos jakaa tämän tarinan. Voisin mielessä makea henki. Se resonoi minun kanssani, joilla myös on diagnosoitu MS. Olen myös oppinut paljon siitä. Kiitos esimerkki.

 15. Deila
  21:33 on 06 huhtikuu 2011

  Hyvin koskettava tarina ja esimerkki on onnellinen ja pirteä keskellä vaikeaa tutkimuksissa. Ottaa miehesi poissa pitkiä aikoja ja läpi tätä on ollut vaikea. Olet hyvä esimerkki.

 16. Ann
  18:15 on 12 toukokuu 2011

  Cathy on lahja tehdä jokainen hänen läsnäolonsa tuntuu rakasti ja vaalia. Olen kiitollinen soittaa hänen ystävänsä.

 17. Mormonin Ann Romney - matriarkka ja Special Lady | Mitt Romney - mormoni
  16:13 on 10 tammikuu 2013

  [...] Monet Lessons multippeliskleroosin [...]

 18. Phyllis
  20:19 on 29 joulukuu 2013

  Kiitos niin paljon jakamista varten elämäntarinansa. Se antaa minulle toivoa kuin minä oppia elämään MS.

Jätä vastaus

SEO Powered by Platina SEO alkaen Techblissonline