05 elokuu 2011 mennessä admin

5 Comments

Lupauksensa

Lupauksensa

Bonnie Butler

Yhdellä silmäyksellä

Vaikka monet äidit pallotella lasten ja uran, Bonnie on juggled lapset kuin uran. Hän on ollut äidistä oma neljä biologista lasta sekä heidän kuusi hyväksytty lapsia, ja monet kasvattilapsia tullut siunatuksi hänen huolenpitoa ja rakkautta. Hän ei tiennyt, että tämä oli osa suunnitelmaa, mutta hän on oppinut ymmärtämään Jumalan sanaa, ja seuraa sitä. Hän on uskonut häntä, ja hän on oppinut, että vaikeita asioita elämässä tuo monia siunauksia.

Sinulla on paljon lapsia. Oliko aiot tämän?

Olen kotoisin hyvin perinteinen perhe. Äitini ja isäni meni naimisiin, oli seitsemän lasta. Vanhempani ovat vielä naimisissa; he juhlivat 56. hääpäivä marraskuussa. Toisaalta, mieheni, Joe äiti ja isä olivat molemmat olleet aiemmin naimisissa lasten kanssa, heillä oli kaksi lasta yhdessä, heillä oli edistää lasten ja antoi lapsille. Seitsemäntoista Foster lapset tulivat läpi hänen perheensä, joista kolme ne hyväksyttiin. Se oli "hänen, hänen ja heidän." Hyväksyminen oli jotain puhuimme mahdollisuutena itsellemme ennen menimme naimisiin, koska Joe kokemuksia.

Kasvoin Rock Springs, Wyoming. Joe varttui Santa Barbarassa mutta muutti Wyoming työtä. Tapasimme siellä ja vihittiin Salt Lake Temple. Asuimme Wyoming ensimmäisen seitsemän vuoden avioliittomme ja kaikki neljä meidän biologiset lapset ovat syntyneet siellä. Menin naimisiin, kun olin kahdeksantoista ja Joe oli kaksikymmentäkaksi. Minulla oli ensimmäinen vauva, kun olin yhdeksäntoista.

Meillä oli neljä lasta viidessä vuodessa, mikä ei ollut suunnitelmaa, mutta se oli taivaallisen Isän suunnitelmaa. Jälkeen Greg syntyi, joka oli meidän neljäs lapsi, päätin olin tehnyt, enkä pyydä Taivaallinen Isä, enkä kuuntele mitään neuvoja. Tein pysyvä päätös, että tulin katumaan melko nopeasti, mutta en voinut muuttaa tai korjata sitä niin minun oli opittava hyväksymään ja elämään valintaani. Olin kaksikymmentäkolme.

Kun lapsemme olivat neljä, kuusi, seitsemän ja kahdeksan, muutimme Santa Barbara Wyoming. Aikoihin, mietimme hyväksymisestä ja otimme yhteyttä paikallisiin sosiaalipalveluihin. Tuntui, että joka viikko oli lapsi uutinen, että tarvitaan sijaiskoti.

Bonnie ja hänen miehensä Joe

Minulla oli kaksi osa-aikatyötä ja olin menossa yliopistoon tällä hetkellä. Olen työskennellyt ja meni kouluun, kun lapset olivat koulussa. Olen työskennellyt maanantaisin ja keskiviikkoisin klo pankkiin ja perjantaisin klo pesula, että me omistaa Joe äiti ja sisko. Menin kouluun tiistaisin ja torstaisin, kun lapset olivat koulussa. Olin jäänyt minun korkeakoulututkinnon, kun menin naimisiin nuori, joten olen istunut ruokapöydän ja tein läksyt kun lapset tekivät omansa. Minä muistelen, että aika ja ihmetellä miten tein sen.

Miten päätit ryhtyä?

Vuonna 1994 meillä oli muuttanut Nipomo, California. Meistä tuli hyviä ystäviä miehen seurakunnassamme, Michael, joka oli avioliiton ja perheen neuvonantaja ja hän työskenteli sijaishuollon toimisto. Hän lähestyi meitä ja kysyi olisimmeko kiinnostuneita olemaan sijaishuollon perhe. Luulimme tehdä paremmin hyväksymisen takia "in-and-out" luonne sijaishuollon järjestelmän Joe mielestä oli vaikea häntä, kun hän oli nuori ja edistää lasten tulisi ja menisi. Hän on hyvin hellä hyväsydäminen. Niin, hän tunsi sen rikkoisi hänen sydämensä on lapsia lähtöä.

Seurakuntamme ystävä, Michael, oli erittäin viisas, ja neuvoi meille, että jos haluamme toteuttaa, meidän pitäisi tehdä sijaishuollon ensimmäinen, koska kaikki lapset otimme tulisi samoja asioita ja ongelmia, kuten lapset perhehoitoon. Sinun täytyy selvittää, jos voit todella nostaa jonkun toisen lapsen. Jos aloitat sijaishuolto, ne lapset ovat menossa on samanlaista kysymyksiä, adoptiovanhemmat lapset ovat, mutta se ei ole pysyvä tilanne. Jos saat sen ja selvittää et voi nostaa jonkun toisen lapsi, voit saada ulos helpommin. Mutta epäonnistui hyväksyminen on kammottavaa.

Olen istunut ruokapöydän ja tein läksyt kun lapset tekivät omansa. Minä muistelen, että aika ja ihmetellä miten tein sen.

Meidän nuorin poika, Greg, oli kymmenen tai yksitoista tässä vaiheessa. Kun paljon rukousta, meillä tuntui hyvältä eteenpäin. Olin lopettanut minun osakkuusyrityksen tutkinto ennen kuin lähdimme Santa Barbara ja ajattelin, että menisin takaisin ja päätän poikamiehiä kun saimme ratkaistu, mutta jälleen kerran, että ei ollut korttia.

Kuinka pian sait lapsia?

Aloitimme prosessin saada hyväksytty olevan sijaisvanhempia kesäkuussa 1996 ja saimme lisenssin elokuussa. Saimme puhelun melkein heti kysyä, jos voisimme olla lapset tulevat joka viikko. Minulla ei ollut aavistustakaan mainospaikkoja voi tapahtua niin nopeasti. Kesti pari päivää saada aivoni kääritty sen ympärille. Kolme lasta tuli meille asumaan elokuussa 1996.There oli yksi pieni poika ja kaksi tyttöä, iältään kolme, viisi ja seitsemän. Ne vei sydämemme. He olivat ihana lapsille. Ja opittiin sijaishuollon oli kyse.

He tulivat asumaan meille elokuun lopussa, ja marraskuussa, eräänä aamuna kun olin sanomassa Aamurukouksissani; Sain voimakkaan tunteen, että nämä lapset eivät olisi meidän.

Minusta oli outoa, koska en ollut rukoillut noin lapsia. Kun Joe tuli töistä, sanoin hänelle, mutta hän ei ollut valmis kuulla siitä. Seuraavana päivänä sosiaalityöntekijä soitti ja kertoi käyneensä lapseksi niille kolme lasta. Olin niin kiitollinen, että heads-up Hengen että niitä ei pitäisi olla meidän lapset, koska me todellakin rakastaa heitä. Se oli kova, mutta koska tuo inspiraatio pystyimme auttamaan lapsia tehdä, että siirtyminen uuteen adoptiovanhemmat kodin sijasta taistelevat sitä. Se oli kovaa aikaa. He lähtivät juuri ennen joulua.

Olin niin kiitollinen, että heads-up Hengen että niitä ei pitäisi olla meidän lapset, koska me todellakin rakastaa heitä.

Perhe, joka antoi heille oli ihana, täydellinen niille. He olivat toisessa osassa valtion niin he eivät olisi lähellä isä. Olimme joutunut isänsä muutaman kerran, ruokakaupat, ja se oli epämukavaa ajoittain. Se oli paljon turvallisempaa, että ne voidaan siirtää muualle. Muistan, kun he olivat lähdössä, että Brian, vanhin poikani, joka oli kuudentoista, kysyi meiltä: "Mitä me teemme elämäämme, kun he ovat menneet?" Heistä oli tullut niin suuri osa elämäämme ja perheen.

Tunsitko kuten ehkä se oli lopussa tehdä sijaishuollon?

Se oli vain lähtökohta. Seuraavan kolmen vuoden aikana oli yksitoista lapset tulevat ja menevät. Jossain vaiheessa meiltä kysyttiin olisimmeko harkitsemaan poika ja tyttö.

Lapseni olivat nyt vuotiaita kolmetoista, viisitoista, kuusitoista, seitsemäntoista. Kaksi lasta olimme harkitsevat olivat iät yhdeksän ja yksitoista. Se olisi ollut täydellinen istuvuus. Oli jo sijoitettu adoptiovanhemmat kotiin, mutta perhe oli poika jo, ja halusi vain yksi lapsi. Olimme todella innoissamme mahdollisuudesta saada näitä lapsia, ja kävimme läpi kokouksen isovanhemmat, jotka halusivat pysyä elämässään.

Mutta sitten saimme puhelun sanomalla, että toinen perhe, joka oli ystävien kanssa isovanhemmat ja oli aiemmin, kääntyi alas mahdollisuus viedä lapset olivat muuttaneet mielensä ja halusi lapsia, kun kaikki. Kun se meni oikeuteen, tuomari sanoi, että koska perhe on jo ollut suhde lasten olisi helpompi siirtyminen lapsille. Se oli ensimmäinen kokemukseni on lohduton adoption.

Sen jälkeen olimme hieman vartioitu. Muutaman seuraavan vuoden aikana meidät kutsuttiin seitsemän kertaa hyväksymään erilaisia ​​lasten ryhmiä. Tuomioistuimessa voi irtisanoa vanhempien oikeuksia, niillä on oltava perhe, joka on halukas ja kykenevä ottamaan lapset joka päivä. Päivän tuomari sanoo vanhempien oikeudet irtisanotaan, sinun täytyy pystyä ottamaan lapset kotiisi. Ja se on jopa tuomari päättää päästää niistä irti. Tuntui, että meille jotain hajosi joka kerta. Joko vanhemmat saivat elämänsä yhdessä ja tuomari antoi heille toisen mahdollisuuden, tai isovanhemmat ilmaantui tai jotain tuli joka kerta, eikä yksikään se tuli läpi.

Se oli ensimmäinen kokemukseni on lohduton adoption.

Vuoteen 1999 alussa Brian oli lähdössä hänen tehtävänsä. Joe ja minä päätimme ettemme voi pitää yrittää hyväksyä. Se oli niin emotionaalista vuoristorataa. Mennessä sanot kyllä ​​aion tehdä tämän, lapsesi ovat mukana myös. Jos se olisi ollut juuri Joe ja minä, olisimme jatkaneet, mutta joka kerta ne soittaa, saat pisteen jaat tämän tiedon lastesi kanssa, ja se on heidän sydämensä murtaa liikaa.

Päätimme hyväksyä se, että meillä oli talo täynnä nuoria - meidän neljä plus kaksi Foster boys-ja elämäämme tarvitaan kääntyä uuteen suuntaan. Meidän piti auttaa Brian valmistautumaan hänen tehtävänsä ja saada valmis lähtemään maaliskuussa. Se oli hyvin hengellinen aikaa. Päätimme, että kun palasimme pudottamalla Brian pois lähetyssaarnaajien koulutuskeskuksessa olisimme lähettää kirjeen sosiaalipalveluja ja kysy nimi voidaan poistaa luettelosta käytettävissä adoptioperheisiinsä.

Oletko kirjoittaa kirjettä?

Ei, emme. Emme koskaan todella saanut mahdollisuuden. Kirjaimellisesti viikko pudottuaan Brian pois MTC saimme puhelun, jossa meitä, jos meillä olisi harkittava kuusi lasta, viisi tyttöä ja poika. Meillä oli neljä lasta ja meillä oli kaksi Foster lasta tuolloin. Ensimmäinen ajatus oli, meillä ei ole varaa kuusi lasta.

Prosessin aikana tullut adoptiovanhempien totesimme olimme valmiita hyväksymään kaksi lasta. Mutta he työnsivät ja kysyi, mitä jos siellä oli kolme sisarusta? Mitä jos se oli sisarus ryhmä neljä? Tunsimme, että neljä olisi hukuttaa meidät. Se vaatisi paljon rukousta. Meillä leikkaa se pois neljä lasta. Sitten he kutsuivat ja pyysi meitä ottamaan kuusi ... Joe tuli töistä kotiin ja sanoin arvaa mitä?

Perheen sulkemista vuonna 2001

Tässä vaiheessa meillä oli pysähtynyt kertomatta kenellekään, että yritimme hyväksyä, koska se ei ollut noussut pintaan niin monta kertaa. Mutta tämä oli niin ylivoimainen tunsimme kuin olisimme tarvitaan tukea perheemme. Soitimme minun vanhemmat ja sisarukset ja Joe vanhemmat ja sisarukset ja pyysi heitä pitämään meidät heidän rukouksensa, koska teimme päätöksen. Vietimme seuraavan kolme-neljäviikkoa paastosivat ja rukoilivat ja menee temppeliin niin usein kuin pystyimme. Olimme Celestial huoneessa temppelin kun taivaallinen Isä teki hyvin selväksi, että nämä kuusi lasta olivat meidän ja että meidän piti ottaa ne. Se oli mitä hän halusi meidän tekevän. Se oli ylivoimainen, tuolloin, mutta se oli silti rauhoittavaa saada vastauksesta. Se antoi minulle luottamusta hetki tehdä päätös, joka on tehnyt minut läpi monia vaikeita päiviä turvattomuuden ja hämmennystä siitä, miksi taivaallinen Isä voisi ajatella, että voisin hoitaa tämän. Jos olisin todella ymmärtänyt haasteita edessä olevista En ole varma, minulla olisi ollut rohkeutta jatkaa.

Ikään kuin tämä ei riittävän haastava viikolla selvisi, että vanhemman oikeudet oli lopetettu ja lapset olisi tulossa meille, Joe kutsuttiin palvelemaan seurakuntamme piispa. Nyt oli kaksitoista lasta: biologiset lapset, iältään yhdeksäntoista, kahdeksantoista, seitsemäntoista, ja viisitoista; meidän kahden neljätoista-vuotias Foster poikaa; ja uusin vuotiaille lapsille kymmenen, yhdeksän, kahdeksan, kahdeksan (kaksoset), kuusi ja neljä. Kaikki yhdessä meillä oli viisi poikaa, seitsemän tyttöä ja uusi piispa. Tämä oli alku uskomattomalle matkalle.

Miten logistiikan toimivuutta kotiisi asti pesula, ruoka, ja läksyt? Älä vanhemmille lapsille tukea nuorempaa?

Kun meidän ensimmäinen kolmen kasvattilapsia saapui, seitsemän-vuotias oli katsottu piika edellisessä sijaiskoti. Hän oli jatkuvassa pelossa ei ole asioita tarpeeksi puhdas. Hän ei lepää, jollei imurointi tehtiin. Heti kun olimme tehneet syöminen aterian hän kiire puhdistaa pöydän ja tiskata. Olemme aina käyttäneet urakka kaavion meidän lapset, joten auttaa häntä ulos, me annetaan hänelle "urakka kaveri" ja hän oli vain auttaa mitä urakka, että lapsi on valittu. Hän piti tätä ja lopulta päästää irti vastuusta puhdistaa koko talon. Kaksi nuorempaa lasta eivät halua jäädä pois ja kysyi, jos he voisivat olla urakka kaveri, liian. Heidät luokitellaan johonkin vanhemmille lapsille ja auttoi tekemään pieniä asioita, että he kykenivät heidän iässään. Tämä järjestelmä osoittautui niin onnistuneeksi, että jatkoimme sitä jokainen lapsi, joka tuli kotiimme. He pitivät urakka kaveri kunnes ne olivat tarpeeksi vanhoja puhdistaa huoneen omasta.

Kuten pesussa, vanhin lapsista tekivät omaa mennessä edistää lasten alkoi tulla. Meidän teini Foster lapset tekivät omat yhdessä lastemme. Kun meillä oli nuorempia lapsia talossa tein kaikki heidän pyykkiä. Useat kuukauden kuluttua olen kyllästynyt uudelleen pesemisen vaatteita ne eivät ole laittaa pois niin opetin heitä tekemään omia pyykkiä melko nuori ikäisiä, ja ne oppi nopeasti, että se oli helpompi laittaa asiat pois ensimmäisen kerran sijaan rewash ja poimutu niitä .

Perhe vuonna 2011

Läksyt aika oli usein stressaavaa. En yleensä valvoi kaiken työn, mutta minun vanhemmat lapset olivat niin hyviä astuessasi aina minun tarvitsi taukoa. Vanhin tyttäreni oli usein minun iltapäivällä enkeli. Yksi erityinen Kasvattilapsi kamppaillut koulun ja sulaisi itkuun ja suljettiin kokonaan ensimmäinen merkki vaikeuksia. Amanda oli Jobin kärsivällisyys hänen kanssaan. Hän istui hänen kanssaan tuntikausia ennen kuin kaikesta on valmis. En voinut käsitellä että lapsi ilman häntä. Noin neljä vuotta sitten me vedetään meidän neljä nuorinta lasta julkiset koulut, koska ne vain eivät selviydy olemisesta kampuksella. Kolme heistä alkoi verkossa lukion ohjelma ja nuorin, joka oli seitsemännellä luokalla, oli homeschooled, minun kanssani niinkuin hänen opettajalleen. Meidän kolme tyttöä valmistui nämä online-ohjelmia, ja meidän poika on nyt junior lukiossa. Hän on ohjelma, jossa hän tekee hänen koulutyötä kotona, mutta tapaa opettajan joka toinen viikko kääntyä työtä ja saada uusia toimeksiantoja. Vaikka hän on nuorempi olen edelleen hyvin käytännönläheinen, koska hän taistelee loppuun hänen työstään säännöllisesti, ellei hänellä ole suorassa valvonnassa.

Ruoka kysymykset ovat liian lukuisia edes alkoi.

Bonnie pojanpojat

Millaista järjestelmien sinulla on paikallaan pitää sinut järjissään?

Suoralta kädeltä vastaukseni olisi "En ole varma, että olen terve!" Vakavampaa sanoisin minulla on vahva tukijärjestelmä ympärilläni. Minulla on rakastava Isä taivaassa; Minulla on ihana aviomies ja hyvin kannustava lapsille. Olen myös siunattu kourallinen fantastinen ystäviä, jotka ymmärtävät elämääni ja auttaa minua nauramaan kun haluan itkeä, haluan itkeä, kun en todellakaan tarvitse ja muistuttaa minua soittamaan samoin kuin työ. Minulla on kyky laittaa itseni ajoissa ulos tarvittaessa, ja jos unohdan Joe auttaa minua.

Millainen rooli sinulla mielestäsi pelannut Foster äiti lasten elämässä?

Suurimmaksi osaksi roolini kasvattiäitinsä oli sama kuin minun rooli äitinä muualle lapseni-rakastaa ja hoivata heitä, opettaa heitä ja antaa heille turvallisuuden. Teimme parhaamme tarjota turvallinen, rakastava ympäristö heille, kun he olivat meidän kanssamme.

Mitä muutoksia tunteita koit kohti lasta, kun tiesi, että he voisivat hyväksyä sen sijaan vain läpikulkumatkalla kuin kasvattilapsi?

Tämä on vaikea kysymys minulle. Annoin palan sydämestäni kaikille lapsille, jotka tulivat kotiimme. Mielestäni ero minulle oli tunne syvempään vastuu näiden hyväksyimme. Kanssa kasvattilapsia tunsin yhteistä vastuuta niiden sosiaalityöntekijöiden ja ohjaajat. Kanssa antoi lapsille tunsin enemmän omaa vastuuntuntoa.

Miten te suhtaudutte toivottomuuden lapsi "kulkee"?

Kun lapset olemme edistäneet käsitellään monia eri asioita, toivottomuus ei ollut yksi niistä. Niistä yksitoista lasta olemme edistäneet, yhdeksän heistä olivat hyvin nuoria ja ei ollut kehittynyt toivottomuutta, joka asettaa vuonna kun lapset ovat olleet järjestelmässä jo pitkään. Yksi teini-ikäiset pojat olimme sijoittui kanssamme pitkän aikavälin sijoitus, joka antoi hänelle enemmän turvallisuuden tunnetta, ja toinen oli perhehoidossa ensimmäistä kertaa niin kumpikaan ei ollut käsitellä tunteita toivottomuuden, joko .

Mikä on ollut suurin haaste sinulle henkilökohtaisesti kasvattiäitinsä?

Auta lapsia lähteä, kun sydämeni rikkoo yli menetys. On tärkeää antaa tukea, kun lapset lähtevät, joten sinun täytyy tehdä parhaasi olla positiivinen ja auttaa heitä löytämään hyvä tilanne. Yksi teini Foster poikiensa ratkaisun, jota hän ei voinut jäädä meille enää takia kaaos kaikkien nuorempia lapsia. Hän oli säädetty kotimme täynnä nuoria ja kaikki pyörii teini-elämää. Kun kuusi nuoremmat lapset muuttivat, dynamiikka kodissamme muuttunut rajusti. Hän ei voinut selviytyä kaikki muutokset ja pyysi siirrettävä. Kun pyritään nopeuttamaan liikkeensä hän alkoi käyttäytyä huonosti, toivoen heidän siirtää hänet ennemmin. Kun uuden sijoittelun havaittiin jouduin auttamaan häntä pakata ja saada valmis. Olen myös päädyin ajo hänet uuteen kotiin. Autoin häntä kuljettaa kaikki hänen asiat hänen uusi huone, antoi hänelle itkuinen halaus ja itkin koko matkan kotiin. Vaikka hän oli luonut paljon stressiä ja vaikeuksia, kun hän oli kanssamme, se kesti useita viikkoja ohittamiseen lähtemistä.

Miten sinulla on ollut kasvaa ja mitä luonteenpiirteitä olet kehittynyt?

Olen kasvanut lukemattomin tavoin. Olen oppinut luottamaan Herraan päivittäin auttaa minua selviytymään jatkuvasti ylä-ja alamäkiä vanhemmuuden traumatisoituneita lapsia. Olen joutunut mitkä taistelut ja mitkä päästää irti. Olen oppinut erottamaan tarpeet ja haluaa, sekä oman ja lasten. Minulla on ollut kehittää paksu iho ihmisiä, jotka näyttävät ulkoa tuomita minun vanhemmuuden kyvyt ilman kävely kenkäni. Olen oppinut luottamaan Herraan kaikessa ja olen oppimisprosessi luottaa itseeni, koska hän luottaa minuun.

Perhe vuonna 2009

Mitä luonteenpiirteitä, minun täytyy luottaa perheeni vastauksesta. Tunnen usein riittämätöntä tai epäpätevä vanhempana. Voin vain ajatella on uskoa. Olen kehittänyt paljon uskoa. Minusta tuntuu, seuraavat ovat vähissä mieheni vakuuttaa minulle, että olen kehittänyt runsaasti kärsivällisyyttä, rakkautta, ymmärtämystä, suvaitsevaisuutta ja myötätuntoa. Toivon, että hän on oikeassa.

Mikä on ollut hyödyllisin äitiyden työkalu edistää ja adoptiovanhemmat äiti?

Rukous. Sen ymmärtäminen, että tämä on kumppanuus taivaallisen Isän ja tietäen, että en voi tehdä sitä ilman Hänen ohjausta ja tukea. Minulla on tapana sanoa, että elän pappeuden siunauksen pappeuden siunauksen. Olisin hukassa ilman hänen tulo.

Mitkä ovat suurimmat merkkejä toivosta, jonka olet nähnyt?

Minulle suurin merkkejä toivosta näkevät missä lapsemme ovat tänään. Yksi Foster pojat on valmistunut collegesta tutkinto fysiikan ja on ansiotyössä. Kuusi meidän lapset ovat tällä hetkellä läsnä college. Näistä kuusi, joista neljä hyväksytään. Auttaa heitä eteenpäin aikuisikään ja tukemalla heitä, koska he työskentelevät läpi traumoja niiden alkuvuosina antaa minulle toivoa, että he voivat olla parempi tulevaisuus.

Se on ollut kulunut kaksitoista vuotta hyväksyimme kuusi lasta. Meidän lapset ovat nyt kolmekymmentäyksi, kolmekymmentä, kaksikymmentäyhdeksän, kaksikymmentäseitsemän, kaksikymmentäkolme, kaksikymmentäyksi, kaksikymmentä, kaksikymmentä, kahdeksantoista, ja kuusitoista. Kahdeksantoista ja kuusitoista-vuotiaat ovat vielä kotona. Meidän vanhin poika Brian, hänen vaimonsa ja kaksi poikaa ovat tällä hetkellä asuvat kanssamme, kun hän suorittaa hänen koulunkäyntiin, joten meillä on vielä täyskäsi. Kuusi meidän lapset ovat nyt naimisissa ja meillä on kuusi kaunista pojanpoikansa. Vuosien varrella vanhemmuuden ja liikkuvan olen oppinut luottamaan taivaalliseen Isään. Vaikka vanhemmuus nämä lapset on ollut ylivoimaisesti vaikein asia mitä olen koskaan tehnyt, se on myös palkitsevaa. Välillä olen edelleen ihmetellä, miksi taivaallinen Isä luotti minuun tämän tehtävän, mutta olen kiitollinen, että hän teki. Hän lupasi minulle varhaisessa vaiheessa prosessia, että Hän ei koskaan jätä minua yksin hoitamaan asioita. Hän on pitänyt lupauksensa.

Yhdellä silmäyksellä

Bonnie Butler


Sijainti: El Dorado Hills, CA

Ikä: 50

Siviilisääty: Naimisissa 32 vuotta

Lapset: Brian, 31, Amanda 30, Andrea 29, Greg 27, Brittney 22, Alexandra
21, Riley 20, Kelly 20, Kaitlin, 17, Kevin 15.

Ammatti: Kotiäiti

Opiskelupaikat: Rock Springs High School, Wyoming, Santa Barbara City College

Haastattelussa Deila Taylor . Kuvat Katie Butler .

5 Comments

 1. Deila
  09:43 on 05 elokuu 2011

  Bonnie oli ilo haastatella ja olin vaikuttunut hänen halukkuutta ottaa tällaisia ​​vaikeita tehtäviä ja avaa hänen sydämensä niin monta lasta. Kun sinusta tulee äiti, se on työtä, joka ei lopu koskaan, se on vaikeaa, ja kun otat jonkun toisen lapsia - se voi olla vielä vaikeampaa. Bonnie on edelleen hyvä esimerkki.

 2. Angela
  12:20 on 05 elokuu 2011

  vanhempi kaksi sisarus ryhmä neljä (ensimmäinen Foster sarja) lähti juuri tänä aamuna. Olimme toivoneet hyväksymään, sitten selvisi me woulnd't pystyä, sitten käyttäytymistä meni etelään ja meillä piti olla niitä lähteä aikaisin. Se on ollut tornado tunteita, mutta viimeiset kuusi kuukautta ovat tuoneet minulle niin lähellä Herraa se vielä puhaltaa mielessäni. Olen 28 ja muutaman kuukauden oli kuusi lasta 7-1 kanssa 1 v täyttäneistä on kaksoset. En olisi pystynyt siihen ilman mieheni ja Herra. Kiitos tästä ihanan ajoitettu postitse. Se oli mitä tarvitsin tänään.

 3. Rosie
  13:12 on 31 elokuu 2011

  Kiitos tämän artikkelin. Kasvoin perheessä, joka kesti 2 Foster poikaa, mutta vasta intensiivisen väitteitä minun isäni ja äitini. Argumentit comtinued vuosia. Kaikille, jotka haluavat ryhtyä kasvattilapsia tarvitsee rukoilla kiihkeästi, hyvät aikomukset eivät riitä.

 4. Bonnie
  17:17 on 14 syyskuu 2011

  Angela Toivottavasti menee hyvin sinulle ja perheellesi. Sijaishuollon ja hyväksyminen on varmasti kuoppainen tie ja varmasti tuo sinut lähemmäksi taivaallista Isää, kun käsittelet hänelle mahdollisuuden kohottaa lapsia. Aiotteko edelleen tehdä sijaishuollon ja / tai harjoittaa hyväksymistä tämän kokemuksen jälkeen? Voit vapaasti lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected] jos haluat.

  Rosie olet niin oikeassa! Hyvät aikomukset eivät varmasti tarpeeksi saada läpi sijais / hyväksyä maailmassa. Olen niin kiitollinen siitä, että mieheni ja minä olimme samalla sivulla niin, että kun päivät olivat vaikeita voisimme vetää yhdessä eikä erillään. Kasvoin tämän kokemuksen luulet koskaan tekisi sijaishuollon?

 5. Mormonin Nainen Project - Bonnie Butler
  16:13 on 04 huhtikuu 2013

  [...] Puhua työpaikkaa - haastattelin nainen Mormonin Woman projekti, joka on yksi kovimmista - hän oli 4 omaa biologista lasta (5 vuotta) ja sitten antoi perheen 6 lasta. Plus hän oli joitakin Foster lapset yhteensä 12. Kysyin häneltä, "mitä oikein ajattelit?" Heti kun hän hyväksyi nämä lapset, hänen miehensä kutsuttiin piispa. Amazing nainen. Lue hänen tarinansa on mormoni Woman projekti. [...]

Jätä vastaus

SEO Powered by Platina SEO alkaen Techblissonline