05 elokuu 2011 mennessä admin

5 Comments

Keeping lupauksensa

Keeping lupauksensa

Bonnie Butler

Yhdellä silmäyksellä

Vaikka monet äidit pallotella lasten ja uran, Bonnie on juggled lapsia kuin ura. Hän on ollut äidistä oma neljä biologista lasta sekä heidän kuusi hyväksytty lapsia, ja monet kasvattilapsia tullut siunatuksi hänen huolenpitoa ja rakkautta. Hän ei tiennyt, että tämä oli osa suunnitelmaa, mutta hän on tullut ymmärtämään Jumalan sanaa, ja seuraa sitä. Hän on luotettu häntä, ja hän on oppinut, että vaikeita asioita elämässä tuo monia siunauksia.

Sinulla on paljon lapsia. Oliko aiot tämän?

Olen kotoisin hyvin perinteinen perhe. Äitini ja isäni meni naimisiin, oli seitsemän lasta. Vanhempani ovat edelleen naimisissa; he juhlivat 56. hääpäivä tämän vuoden marraskuussa. Toisaalta, mieheni, Joe äiti ja isä olivat molemmat olleet aiemmin naimisissa lasten kanssa, heillä oli kaksi lasta yhdessä, heillä oli edistää lasten ja antoi lapsille. Seitsemäntoista Foster lapset tulivat läpi hänen perheensä, joista kolme ne hyväksyttiin. Se oli "hänen, hänen ja heidän." Hyväksyminen oli jotain puhuimme mahdollisuutena itsellemme ennen menimme naimisiin, koska Joe kokemuksista.

Vartuin Rock Springs, Wyoming. Joe varttui Santa Barbara mutta muutti Wyoming työtä. Tapasimme siellä ja vihittiin Salt Lake Temple. Asuimme Wyoming seitsemän ensimmäisen vuoden avioliittomme ja kaikki neljä meidän biologiset lapset olivat syntyneet siellä. Menin naimisiin, kun olin kahdeksantoista ja Joe oli kaksikymmentäkaksi. Minulla oli ensimmäinen vauva, kun olin yhdeksäntoista.

Meillä oli neljä lasta viidessä vuodessa, mikä ei ollut suunnitelmaa, mutta se oli taivaallisen Isän suunnitelmaa. Jälkeen Greg syntyi, joka oli meidän neljäs lapsi, päätin olin tehnyt, ja en pyytänyt taivaallinen Isä, eikä kuuntelen mitään neuvoja. Tein pysyvä päätöksen että tulin katumaan melko nopeasti, mutta en voinut muuttaa tai korjata sitä niin minun oli opittava hyväksymään ja elää valintaani. Olin kaksikymmentäkolme.

Kun lapsemme olivat neljä, kuusi, seitsemän ja kahdeksan, muutimme Santa Barbara Wyoming. Aikoihin, mietimme hyväksymällä ja otimme yhteyttä paikallisiin sosiaalipalveluihin. Vaikutti siltä, ​​että joka viikko oli lapsi uutinen, että tarvitaan sijaiskoti.

Bonnie ja hänen miehensä Joe

Minulla oli kaksi osa-aikatyössä ja olin menossa yliopistoon tällä hetkellä. Olen työskennellyt ja meni kouluun, kun lapset olivat koulussa. Olen työskennellyt maanantaisin ja keskiviikkoisin klo pankki ja perjantaisin klo Pesula että me omistaa Joe äiti ja sisko. Menin kouluun tiistaisin ja torstaisin, kun lapset olivat koulussa. Olin jäänyt minun korkeakoulututkinnon, kun menin naimisiin nuori, joten en istunut ruokapöydän ja tein läksyt kun lapset tekivät omansa. Muistelen, että aikaa ja ihmetellä, miten tein sen.

Miten päätit ryhtyä?

Vuonna 1994 meillä oli muuttanut Nipomo, California. Meistä tuli hyviä ystäviä ihminen meidän seurakuntamme, Michael, joka oli avioliiton ja perheen neuvonantaja ja hän työskenteli sijaishuollon toimisto. Hän lähestyi meitä ja kysyi jos olisimme kiinnostunut toimimaan sijaishuollon perheen. Luulimme tehdä paremmin hyväksymistä, koska "in-and-out" luonne sijaishuollon järjestelmä-Joe mielestä oli vaikea häntä, kun hän oli nuori ja edistää lasten tulisi ja menisi. Hän on hyvin mureaa hyväsydäminen. Niin, hän tunsi se rikkoisi hänen sydämensä on lapsia lähdössä.

Seurakuntamme ystävä, Michael, oli erittäin viisas, ja neuvoi meille, että jos me halusimme hyväksyä, meidän pitäisi tehdä sijaishuollon ensimmäinen, koska kaikki lapset otimme tulisivat samoja asioita ja ongelmia kuin lapset perhehoitoon. Sinun täytyy selvittää, jos voit todella nostaa jonkun toisen lapsen. Jos aloitat sijaishuolto, ne lapset ovat menossa on samanlaista asioita, jotka adoptiovanhemmat lapset ovat, mutta se ei ole pysyvä tilanne. Jos saat siihen ja selvittää et voi nostaa jonkun toisen lapsen, voit saada ulos helpommin. Mutta epäonnistui hyväksyminen on kammottavaa.

Istuin ruokapöydän ja tein läksyt kun lapset tekivät omansa. Muistelen, että aikaa ja ihmetellä, miten tein sen.

Nuorimman poikamme, Greg, oli kymmenen tai yksitoista tässä vaiheessa. Kun paljon rukousta, me tuntui hyvältä eteenpäin. Olin lopettanut minun osakkuusyrityksen tutkinto ennen kuin lähdimme Santa Barbara ja olin ajatellut, että menisin takaisin ja päätän poikamiehiä kun saimme ratkaistu, mutta jälleen kerran, että ei ollut korttia.

Kuinka pian sait lapsia?

Aloitimme prosessin saada hyväksytty olevan sijaisvanhempien kesäkuussa 1996 ja sai meidän lisenssin elokuussa. Saimme puhelun melkein heti kysyä, jos voisimme olla lapset tulevat joka viikko. Minulla ei ollut aavistustakaan mainospaikkoja voisi tapahtua, että nopeasti. Kesti pari päivää saada aivoni kääritty sen ympärille. Kolme lasta tuli luoksemme elokuussa 1996.There oli yksi pieni poika ja kaksi tyttöä, iältään kolme, viisi ja seitsemän. Ne vei sydämemme. He olivat ihana lapsille. Ja opittiin sijaishuollon oli kyse.

He tulivat asumaan meille elokuun lopussa, ja marraskuussa, eräänä aamuna, kun olin sanomassa Aamurukouksissani; Sain voimakkaan vaikutelman, että nämä lapset eivät olisi meidän.

Minusta oli outoa, koska en ollut rukoillut lapsille. Kun Joe tuli töistä kotiin, sanoin hänelle, mutta hän ei ollut valmis kuulemaan siitä. Seuraavana päivänä sosiaalityöntekijä soitti ja kertoi adoptioperheeseen niille kolme lasta. Olin niin kiitollinen, että heads-up Hengen että niitä ei pitäisi olla meidän lapset, koska me todellakin rakastaa heitä. Se oli kova, mutta koska tuo inspiraation pystyimme auttamaan lapsia tehdä, että siirtyminen uuteen adoptio kotona eikä taistelevat sitä. Se oli kovaa aikaa. He jättivät juuri ennen joulua.

Olin niin kiitollinen, että heads-up Hengen että niitä ei pitäisi olla meidän lapset, koska me todellakin rakastaa heitä.

Perhe, joka antoi heille oli ihana, täydellinen niille. He olivat toisessa osa valtion joten ne eivät olisi lähellä isä. Olimme törmätä heidän isänsä muutaman kerran, ruokakaupat, ja se oli epämukavaa ajoittain. Se on paljon turvallisempaa, että ne voidaan siirtää muualle. Muistan, kun he olivat lähdössä, että Brian, minun vanhin poika, joka oli kuudentoista, kysyi meiltä: "Mitä me aiomme tehdä elämäämme, kun ne ovat menneet?" Heistä oli tullut niin paljon osa elämäämme ja perheen.

Tunsitko kuten ehkä se oli lopussa tehdä sijaishuollon?

Se oli vain lähtökohta. Seuraavan kolmen vuoden aikana olemme oli yksitoista lapset tulevat ja menevät. Jossain vaiheessa meitä pyydettiin jos olisimme harkitsemaan poika ja tyttö.

Lapseni olivat nyt vuotiaita kolmetoista, viisitoista, kuusitoista, ja seitsemäntoista. Kaksi lasta olimme harkitsevat olivat ikäisille yhdeksän ja yksitoista. Olisi ollut täydellinen istuvuus. Oli jo sijoitettu adoptiovanhemmat kotiin, vaan että perhe oli poika jo, ja halusi vain yksi lapsi. Olimme todella innoissamme mahdollisuudesta saada näitä lapsia, ja kävimme läpi prosessin kokous isovanhemmat, jotka halusivat pysyä elämässään.

Mutta sitten saimme puhelun sanomalla, että toisen perheen, joka oli ystävien kanssa isovanhemmat ja oli aiemmin, kääntyi alas tilaisuus viedä lapset, olivat muuttaneet mielensä ja halusi lapsia, kun kaikki. Kun se meni oikeuteen, tuomari sanoi, että koska perhe on jo ollut suhde lasten olisi helpompi siirtyminen lapsille. Tämä oli ensimmäinen kokemukseni on surun murtama adoption.

Sen jälkeen olimme hieman vartioitu. Muutaman seuraavan vuoden aikana meidät kutsuttiin seitsemän kertaa hyväksymään eri ryhmien lapsia. Tuomioistuimessa voi irtisanoa vanhempien oikeuksia, heidän täytyy olla perhe, joka on halukas ja kykenevä ottamaan lapset sinä päivänä. Päivä tuomari sanoo vanhempien oikeudet irtisanotaan, sinun täytyy pystyä ottamaan lapset kotiisi. Ja se on jopa tuomari päättää päästää niistä irti. Näytti siltä, ​​että meille jotain hajosi joka kerta. Joko vanhemmat saivat elämänsä yhdessä ja tuomari antoi heille toisen mahdollisuuden, tai isovanhemmat ilmaantui tai jotain tuli joka kerta, eikä yksikään se tuli läpi.

Tämä oli ensimmäinen kokemukseni on surun murtama adoption.

Alkuvuodesta 1999 Brian oli lähdössä hänen tehtävänsä. Joe ja minä päätimme ettemme voi pitää yrittää hyväksyä. Se oli niin emotionaalista vuoristorataa. Mennessä sanot kyllä ​​aion tehdä tämän, teidän lapset ovat mukana myös. Jos se olisi ollut vain Joe ja minä, olisimme jatkaneet, mutta joka kerta he kutsuvat, saat pisteen jaat tämän tiedon lastesi kanssa, ja se on heidän sydämensä murtaa liikaa.

Päätimme hyväksyä se tosiasia, että meillä oli talo täynnä nuoria - meidän neljä plus kaksi Foster boys-ja elämämme tarvitaan puolestaan ​​uuteen suuntaan. Meidän piti auttaa Brian valmistautumaan hänen tehtävänsä ja saada valmis lähtemään maaliskuussa. Se oli hyvin henkinen aikaa. Päätimme, että kun palasimme pudottamalla Brian pois lähetyssaarnaajien koulutuskeskuksessa olisimme lähettää kirjeen sosiaalipalveluja ja kysy nimeä otettava pois käytettävissä olevat adoptioperheille.

Oletko kirjoittaa kirjettä?

Ei, emme. Emme koskaan oikeastaan ​​saanut mahdollisuutta. Kirjaimellisesti viikon pudottuaan Brian pois MTC saimme puhelun, jossa meitä, jos meillä olisi harkittava kuusi lasta, viisi tyttöä ja poika. Meillä oli neljä lasta ja meillä oli kaksi Foster lasta tuolloin. Ensimmäinen ajatus oli, meillä ei ole varaa kuusi lasta.

Prosessin aikana tulla adoptiovanhempien totesimme olimme valmiita hyväksymään kaksi lasta. Mutta he työnsivät ja kysyi, mitä jos siellä oli kolme sisarusta? Mitä jos se oli sisarus ryhmä neljä? Tunsimme, että neljä olisi hukuttaa meidät. Se vaatisi paljon rukousta. Me leikkaa se pois neljä lasta. Sitten he soitti ja kysyi meitä ottamaan kuusi ... Joe tuli töistä kotiin ja sanoin arvaa mitä?

Perheen tiivistys vuonna 2001

Tässä vaiheessa meillä oli pysähtynyt kertomatta kenellekään, että yritimme hyväksyä, koska se ei ollut noussut pintaan niin monta kertaa. Mutta tämä oli niin ylivoimainen, tuntui kuin olisimme tarvitaan tukea perheemme. Soitimme minun vanhemmat ja sisarukset ja Joe vanhemmat ja sisarukset ja pyysi heitä pitää meidät heidän rukouksiinsa, koska teimme päätöksen. Vietimme seuraavan kolme-neljäviikkoa paastosivat ja rukoilivat ja menee temppeliin niin usein kuin pystyimme. Olimme Celestial huoneessa temppelin kun taivaallinen Isä teki hyvin selväksi, että nämä kuusi lasta olivat meidän ja että meidän piti ottaa ne. Se oli mitä hän halusi meidän tekevän. Se oli ylivoimainen, tuolloin, mutta se oli silti rauhoittavaa saada vastauksesta. Se antoi minulle luottamusta hetki tehdä päätös, joka on tehnyt minut läpi monia vaikeita päiviä turvattomuuden ja sekaannusta siitä, miksi taivaallinen Isä voisi ajatella, että voisin hoitaa tämän. Jos olisin oikein ymmärtänyt haasteita edessä olevista en ole varma olisin ollut rohkeutta jatkaa.

Ikään kuin tämä ei riittävän haastava viikolla selvisi, että vanhemman oikeudet oli lopetettu ja lapset olisi tulossa meille, Joe kutsuttiin palvelemaan seurakuntamme piispa. Nyt oli kaksitoista lasta: biologiset lapset, iältään yhdeksäntoista, kahdeksantoista, seitsemäntoista, ja viisitoista; meidän kahden neljätoista-vuotias Foster poikaa; ja uusin vuotiaille lapsille kymmenen, yhdeksän, kahdeksan, kahdeksan (kaksoset), kuusi ja neljä. Kaikki yhdessä meillä oli viisi poikaa, seitsemän tyttöä ja uusi piispa. Tämä oli alku uskomattomalle matkalle.

Miten logistiikan toimivuutta kotiin niin pitkälle kuin pesula, ruokaa ja läksyt? Älä vanhemmille lapsille tukea nuorempaa?

Kun meidän ensimmäinen kolmen kasvattilapsia saapui, seitsemän-vuotias oli katsottu maid edellisessä sijaiskoti. Hän oli jatkuvassa pelossa ei ole asioita tarpeeksi puhdas. Hän ei levätä ellei imurointi tehtiin. Heti kun olimme tehneet syöminen aterian hän kiire puhdistaa pöydän ja tiskata. Olemme aina käyttäneet urakka kaavion meidän lapset, joten auttaa häntä ulos, me hänelle osoitettiin "urakka kaveri" ja hän oli vain auttaa mitä urakka, että lapsi on valittu. Hän piti tätä ja lopulta päästää irti vastuusta siivous koko talon. Kaksi nuorempaa lasta ei halua jäädä ulos ja kysyi, voisivatko he olla urakka kaveri, liian. Heidät luokitellaan johonkin vanhempia lapsia ja auttoi tekemään vähän asioita, jotka he kykenivät heidän iässään. Tämä järjestelmä osoittautui niin onnistuneeksi, että jatkoimme sen jokainen lapsi, joka tuli kotiimme. He pysyivät urakka kaveri, kunnes ne olivat tarpeeksi vanha puhdistaa huoneen omasta.

Kuten pesussa, minun vanhinta lasta tekivät omia mennessä Foster lapset alkoivat tulossa. Meidän teini Foster lapset tekivät omia yhdessä lastemme kanssa. Kun meillä oli nuorempia lapsia talossa tein kaikki heidän pyykkiä. Useat kuukauden kuluttua olen kyllästynyt uudelleen pesemisen vaatteita ne eivät ole laittaa pois niin olen opettanut heitä tekemään omia pyykkiä nuorehkoa ikäisiä, ja ne nopeasti oppineet, että se oli helpompi laittaa asiat pois ensimmäisen kerran sijaan rewash ja refold niitä .

Perheen 2011

Läksyt aika oli usein stressaavaa. En yleensä valvoi kaiken työn, mutta minun vanhemmat lapset olivat niin hyviä astuessasi aina minun tarvitsi taukoa. Vanhin tyttäreni oli usein minun iltapäivällä enkeli. Yksi erityinen Kasvattilapsi kamppaillut koulun ja sulaisi itkuun ja suljettiin kokonaan ensimmäinen merkki vaikeuksia. Amanda oli Jobin kärsivällisyyden hänen kanssaan. Hän istua hänen kanssaan tuntikausia ennen kuin kaikesta on valmistunut. En voinut käsitellä, että lapsi ilman häntä. Nelisen vuotta sitten me vedetään meidän neljä nuorinta lasta julkisissa kouluissa, koska ne vain eivät selviydy olemisesta kampuksella. Kolme niistä alkoi verkossa lukion ohjelman ja nuorin, joka oli seitsemännellä luokalla, oli homeschooled, minulle, kuten hänen opettajansa. Meidän kolme tyttöä valmistui nämä online-ohjelmia ja poikamme on nyt nuorempi lukiossa. Hän on ohjelma, jossa hän tekee hänen koulutyötä kotona, mutta tapaa opettajan joka toinen viikko kääntyä työtä ja saada uusia toimeksiantoja. Vaikka hän on nuorempi olen edelleen hyvin käytännönläheinen, kun hän taistelee loppuun hänen työstään säännöllisesti, ellei hän on suorassa valvonnassa.

Ruoka kysymykset ovat liian lukuisia edes aloita.

Bonnie pojista

Millaisia ​​järjestelmiä teillä on paikka pitää sinut järjissään?

Suoralta kädeltä vastaukseni olisi "En ole varma, että olen terve!" Vakavasti sanoisin minulla on vahva tukijärjestelmä ympärilläni. Minulla on rakastava Isä taivaassa; Minulla on ihana aviomies ja hyvin kannustava lapsille. Olen myös siunattu kourallinen fantastinen ystäviä, jotka ymmärtävät elämääni ja auttaa minua nauramaan, kun haluan itkeä, haluan itkeä, kun en todellakaan tarvitse ja muistuttaa minua soittamaan samoin kuin työ. Minulla on kyky laittaa itseni ajoissa ulos tarvittaessa, ja jos unohdan Joe auttaa minut ulos.

Millainen rooli sinulla mielestäsi pelannut kasvattiäitinsä elämässä lapsia?

Suurimmaksi osaksi roolini kasvattiäitinsä oli sama kuin roolini äiti loppuelämäni kids-rakastaa ja hoivata heitä, opettaa heitä ja antaa heille turvallisuutta. Teimme parhaamme tarjota turvallinen, rakastava ympäristö heille, kun he olivat kanssamme.

Mitä muutoksia tunteita tunsit lasta kohtaan, kun tiesi, he saattavat hyväksyä eikä vain läpi sijoitettuna lapsena?

Tämä on vaikea kysymys minulle. Annoin palan sydämestäni kaikille lapsille, jotka tulivat kotiimme. Mielestäni ero minulle oli tunne syvempään vastuutaan hyväksyimme. Kanssa kasvattilapsia tunsin yhteistä vastuuta heidän sosiaalityöntekijät ja ohjaajat. Kanssa hyväksyttiin lapset tunsin enemmän henkilökohtaista vastuunottoa.

Miten te suhtaudutte toivottomuuden lapsi "läpi"?

Kun lapset olemme edistäneet käsitellyt monia eri asioita, toivottomuus ei ollut yksi niistä. Niistä yksitoista lasta olemme edistäneet, yhdeksän heistä olivat hyvin nuoria ja ei ollut kehittynyt toivottomuutta, joka settiä kun lapset ovat olleet järjestelmässä jo pitkään. Yksi teini pojat olimme sijoittui kanssamme pitkän aikavälin sijoitus, joka antoi hänelle enemmän turvallisuuden tunnetta, ja toinen oli perhehoidossa ensimmäistä kertaa niin kumpikaan heistä oli tekemisissä tunteita toivottomuuden, joko .

Mikä on ollut suurin haaste sinulle henkilökohtaisesti kasvattiäitinsä?

Auttamaan lapset lähteä, kun sydämeni rikkoo yli menetys. On tärkeää antaa tukea, kun lapset lähtevät, joten sinun täytyy tehdä parhaasi olla positiivinen ja auttaa heitä löytämään hyvä tilanne. Yksi meidän teini Foster pojat teki päätöksen, että hän ei voinut jäädä meille enää, koska kaaos kaikkien nuoremmille lapsille. Hän oli säädetty kotimme täynnä nuoria ja kaikki pyörii teini elämää. Kun kuusi nuoremmat lapset muuttivat, dynamiikka kodissamme muuttunut rajusti. Hän ei voinut selviytyä kaikki muutokset ja pyysi siirrettävä. Kun pyritään nopeuttamaan liikkeensä hän alkoi käyttäytyä huonosti, toivoen heidän siirtää hänet ennemmin. Kun uuden sijoittelun todettiin minun piti auttaa häntä pakata ja saada valmis. Olen myös päätyi ajo hänet uuteen kotiin. Autoin häntä kuljettaa kaikki hänen asiat hänen uuden huoneen, antoi hänelle itkuinen hali ja itkin koko matkan kotiin. Vaikka hän oli luonut paljon stressiä ja vaikeuksia, kun hän oli kanssamme, se vei minut useita viikkoja ohittamiseen lähtemistä.

Miten olet ollut kasvaa ja mitä luonteenpiirteitä olet kehittynyt?

Olen kasvanut lukemattomin tavoin. Olen oppinut luottamaan Herraan päivittäin auttaa minua selviytymään jatkuvasti ylä-ja alamäkiä vanhemmuuden traumatisoituneita lapsia. Olen joutunut mitkä taistelut ja mitkä päästää irti. Olen oppinut erottamaan tarpeita ja toiveita-sekä oman ja lasten. Minulla on ollut kehittää paksu iho ihmiset, jotka näyttävät sisään ulkopuolelta tuomita minun vanhemmuuden kyvyt ilman kävely kenkäni. Olen oppinut luottamaan Herraan kaikessa ja olen oppimisprosessi luottaa itseeni, koska Hän luottaa minuun.

Perheen 2009

Mitä luonteenpiirteitä, minun täytyy luottaa perheeni vastauksesta. Tunnen usein riittämättömiä tai epäpätevä vanhempana. Voin vain ajatella on uskoa. Olen kehittänyt paljon uskoa. Minusta tuntuu, seuraavat ovat vähissä mieheni vakuuttaa minulle, että olen kehittänyt runsaasti kärsivällisyyttä, rakkautta, ymmärtämystä, suvaitsevaisuutta ja myötätuntoa. Toivon, että hän on oikeassa.

Mikä on ollut eniten hyötyä äitiyden työkalu edistää ja adoptioäiti?

Rukous. Sen ymmärtäminen, että tämä on kumppanuus taivaallisen Isän ja tietäen, että en voi tehdä sitä ilman Hänen ohjausta ja tukea. Minulla on tapana sanoa, että elän pappeuden siunaus pappeuden siunauksen. Olisin hukassa ilman hänen panoksensa.

Mitkä ovat suurimmat merkkejä toivosta, että olet nähnyt?

Minulle suurin merkkejä toivosta näkevät missä lapsemme ovat tänään. Yksi Foster poikia on valmistunut collegesta verran fysiikan ja on ansiotyössä. Kuusi meidän lapset ovat tällä hetkellä läsnä college. Niistä kuusi, joista neljä on hyväksytty. Auttaa heitä eteenpäin aikuisikään saakka ja tukemalla heitä, kun he työskentelevät läpi traumoja niiden alkuvuosina antaa minulle toivoa, että he voivat olla parempi tulevaisuus.

Se on ollut kulunut kaksitoista vuotta hyväksyimme kuusi lasta. Meidän lapset ovat nyt kolmekymmentäyksi, kolmekymmentä, kaksikymmentä yhdeksän, kaksikymmentäseitsemän, kaksikymmentäkolme, kaksikymmentäyksi, kaksikymmentä, kaksikymmentä, kahdeksantoista, ja kuusitoista. Kahdeksantoista ja kuusitoista-vuotiaat ovat vielä kotona. Meidän vanhin poika Brian, hänen vaimonsa ja kaksi poikaa tällä hetkellä asuvat kanssamme, kun hän suorittaa hänen koulunkäyntiin, joten meillä on vielä täyskäsi. Kuusi meidän lapset ovat nyt naimisissa ja meillä on kuusi kaunis pojanpoikansa. Vuosien vanhemmuuden ja liikuttelu olen oppinut luottamaan taivaalliseen Isään. Vaikka vanhemmuus nämä lapset on ollut ylivoimaisesti vaikein mitä olen koskaan tehnyt, se on ollut myös palkitsevinta. Välillä olen edelleen ihmetellä, miksi taivaallinen Isä luotti minuun tämän tehtävän, mutta olen kiitollinen siitä, että hän teki. Hän lupasi minulle varhaisessa prosessi, joka Hän ei ikinä jätä minua yksin hoitaa asioita. Hän on pitänyt lupauksensa.

Yhdellä silmäyksellä

Bonnie Butler


Sijainti: El Dorado Hills, CA

Ikä: 50

Siviilisääty: Naimisissa 32 vuotta

Lapset: Brian, 31, Amanda 30, Andrea 29, Greg 27, Brittney 22, Alexandra
21, Riley 20, Kelly 20, Kaitlin, 17, Kevin 15.

Ammatti: Kotiäiti

Opiskelupaikat: Rock Springs High School, Wyoming, Santa Barbara City College

Haastattelu Deila Taylor . Kuvat Katie Butler .

Jaa tämä artikkeli:

5 Comments

 1. Deila
  09:43 on 05 elokuu 2011

  Bonnie oli ilo haastatella ja olin vaikuttunut hänen halukkuutta ottaa tällaisia ​​vaikeita tehtäviä ja avaa hänen sydämensä niin monta lasta. Kun sinusta tulee äiti, se on työtä, joka ei lopu koskaan, se on vaikeaa, ja kun otat jonkun toisen lapsia - se voi olla vieläkin vaikeampaa. Bonnie on edelleen loistava esimerkki.

 2. Angela
  12:20 on 05 elokuu 2011

  vanhemmat kaksi sisarus ryhmä neljä (meidän ensimmäinen Foster sarja) lähti juuri tänä aamuna. Olimme toivoneet hyväksymään, sitten selvisi meidän woulnd't pystyä sitten käyttäytymistä meni etelään ja meillä piti olla niitä lähteä aikaisin. Se on ollut tornado tunteita, mutta viimeiset kuusi kuukautta ovat tuoneet minulle niin lähellä Herraa se vielä puhaltaa mielessäni. Olen 28 ja muutaman kuukauden oli kuusi lasta 7-1 kanssa 1 v täyttäneistä on kaksoset. En olisi voinut tehdä sitä ilman mieheni ja Herra. Kiitos tästä ihanan ajoitettu postitse. Se oli mitä tarvitsin tänään.

 3. Rosie
  13:12 on 31 elokuu 2011

  Kiitos tämän artikkelin. Vartuin perhe, joka otti 2 Foster poikaa, mutta vasta intensiivisen riitelevät isäni ja äitini. Argumentit comtinued vuosia. Kaikille, jotka haluavat ryhtyä kasvattilapsia tarvitsee rukoilla intensiivisesti, hyvät aikomukset eivät riitä.

 4. Bonnie
  17:17 on 14 syyskuu 2011

  Angela Toivottavasti kaikki menee hyvin sinulle ja perheellesi. Sijaishuollon ja hyväksyminen on varmasti kuoppainen tie ja varmasti tuo sinut lähemmäksi taivaallista Isää, kun käsittelet hänelle mahdollisuuden kohottaa lasten. Aiotteko edelleen tehdä sijaishuollon ja / tai harjoittaa hyväksymistä tämän kokemuksen jälkeen? Voit vapaasti lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen shoehouse12@gmail.com jos haluat.

  Rosie olet niin oikeassa! Hyvät aikomukset eivät varmasti tarpeeksi saada läpi Foster / hyväksyttävä maailmanlaajuisesti. Olen niin kiitollinen siitä, että mieheni ja minä olimme samalla sivulla niin, että kun päivät olivat vaikeita voisimme vetää yhdessä eikä erillään. Ottaa kasvanut tämän kokemuksen luulet koskaan tekisi sijaishuollon?

 5. Mormonin Nainen Project - Bonnie Butler
  16:13 on 04 huhtikuu 2013

  [...] Keskustele työpaikkaa - haastattelin naisen Mormonin Woman projekti, joka on yksi kovimmista - hän oli 4 omaa biologista lasta (5 vuotta) ja sitten hyväksyi perheen 6 lasta. Plus hän oli joitakin Foster kilit yhteensä 12. Kysyin häneltä, "Mitä oikein ajattelit?" Heti kun hän hyväksyi nämä lapset, hänen miehensä kutsuttiin piispaksi. Amazing nainen. Lue hänen tarinansa klo Mormonin Woman Project. [...]

Jätä vastaus

SEO Powered by Platina SEO alkaen Techblissonline