21 syyskuu 2011 mennessä admin

16 Comments

Epäsovinnainen Miracles

Epäsovinnainen Miracles

Lindsey Redfern

Yhdellä silmäyksellä
Kun Lindsey Redfern ja hänen miehensä kerrottiin, että heillä ei koskaan pysty vastaamaan omia lapsiaan, Lindsey ihmetteli, miksi hän evättiin mahdollisuus olla kanssaluoja hänen taivaallisen Isän. Mutta koska hänen miehensä ammatillinen kokemus ja useita ihmeitä matkan varrella, Lindsey löysi ilot ja haasteet vapaata adoptiota ja nyt auttaa muita navigoida, että samaa polkua.

Kerro meille, miten sait todistuksen antamisesta.

Olen tuntenut mieheni, Josh, koska olimme yläasteella, ja menimme naimisiin yliopistolla. Josh oli saada hänen maisterin tutkinnon sosiaalityössä, ja tässä vaiheessa olimme olleet naimisissa neljä vuotta ja oli yrittänyt saada vauva kaksi, mutta niitä ei ole mitään menestystä. Josh sai työharjoittelun itärannikolla kanssa ottolapsitoimiston, ja näki ihmeitä tapahtuu joka puolelta, ja oli syvällinen koulutuksen että en saanut aiheesta. Hän jakoi palasia, mutta monet kokemukset olivat luottamuksellisia, joten hän ei päässyt yksityiskohtia.

Tulimme kotiin, että työharjoittelun ja teki joitakin hedelmällisyyttä testaus, ja muistan että hermostunut tuloksia, mutta ajattelu siellä oli jonkinlainen lääketieteen tai liuoksen ja voila - kaikki toimisi hyvin. Ihmiset ovat tehneet vauvoja vuosisatoja - niiden on voitava ratkaista lapsettomuus nyt kaikki modernit lääkkeet, eikö?


Meidän lääkäri istui meitä kiinni tenttiä ja antoi meille tuloksia yhdessä - hän kertoi minulle joitakin minun hormonitasot olivat hieman hutera, ja kerroin asiasta miehelleni, että hän oli joitakin asioita myös, joten yhdessä nämä asiat tarkoitti, että oli nolla mahdollisuus - huolimatta lääketieteellisiä toimenpiteitä - Meille voi luoda elämää.

Olin aika järkyttynyt. Tunsin itseni niin huono, että lääkäri, joka piti tulla ja antaa meille uutisia. Siinä me olimme, vanhemmat BYU Grad opiskelijoita, Provo, mikä tuntui vauvan päätöksenteon pääoman maailmassa. Olen varma, että lääkäri tuntui kamala. Kun se upposi, aloin itkemään ja kysyin, "No, mitä me teemme?" Lääkäri kääntyi minuun - olen silti emotionaalinen siitä, ja se oli vuosi sitten - ja sanoi: "Sinun täytyy rukoilla. "Kuka tietää, miksi hän sanoi, että - hän luultavasti ei saa sanoa sitä - mutta se teki vaikutuksen minuun.

Kävelimme ulos lääkärin vastaanotolla täysin tuhoutunut, ihmettelevät "Miksi olemme maan päällä, jos emme voi tehdä perheen?" Me seisoi parkkipaikalla ja nyyhkytti ja sitten ajoin kotiin. Soitin äidilleni ja äitini-in-law ja kertoi heille, mitä oli tapahtumassa ja he itkivät kanssamme. Olimme täyttäneet, kun tulimme kotiin ja yritti tehdä vähän tutkimusta muilla lääketieteen vaihtoehtoja. Muistan olimme typerästi tarkoitus mennä syömään sinä iltana kolmen muun parit, jotka kaikki odottivat, joten olen varma, että oli hankala illallisen niitä, kun annamme heille, mitä oli tekeillä.

Emme tienneet mitä tehdä. Josh ei lähestyä hyväksymistä asiaa vielä, mutta hän ei saada joitakin tietoja paikallisia laitoksia ja vain sattui jättää ne pois ympäri taloa, kun hän oli töissä. En ollut siinä vaiheessa vielä ollut valmis ajatella sitä - mutta hän oli, koska hän oli ollut tätä kokemusta työharjoittelu.

Olin kertonut koko ikäni - temppelissä, Nuorten Naisten, kasvaa - että on äiti on korkein kutsumus, ja että lasten synnyttämiseen ja kasvattamiseen on lahja, jonka Herra antaa naisille. Minulle kerrottiin, että olin viettänyt koko elämäni valmistautuvat olla äiti ja että ei ollut mitään tärkeämpää kuin vanhurskas perhe, joka voisi olla kanssasi seuraavassa elämässä. Kaikki Voisin ajatella nyt oli, miksi minä? Jos se mitä halusin tehdä, miksi taivaallinen Isä kieltää, että? Miksei hän anna Josh ja minä kokemus tulossa luojia Häntä? Ilmeisesti sinulla ei tarvitse olla kelvollisia tulla vanhempien-on paljon kauheita vanhemmat siellä - mitä vikaa meitä? Olen onnekas, että en koskaan saanut "Miksi Jumala rankaisee meitä?" Mieli runko, koska ne ovat todella tumma ajatuksia, mutta taivaallinen Isä tiedän ei halua rangaista lapsiaan - Hän haluaa siunata heitä.

Olimme vaikeuksissa ja minun appivanhemmat tulivat käymään. Isäni-in-law antoi minulle voimakas siunaus; mieheni antoi minulle siunauksen - Muistan isäni kertoi minulle, "Saat niin monta siunauksia kuin voit juuri nyt - ei ole kiintiötä." Kysyin minun koko arvostaan ​​nainen ja minun tehtäväni täällä ja miten voisin täyttää mitata minun luomiseen, jos voisin ole perhettä.

Yhdessä siunauksista, tunsin taivaallisen Isän kertoa minulle, "Lindsey - joskus Luon ihmisiä, jotka eivät voi saada lapsia niin, että on olemassa koteja lapseni, jotka tarvitsevat niitä." Se oli niin syvällinen minulle. Minulla oli tämä ajatus, että olin rikki - jos mieheni ja en voinut lisääntyä ja olla biologinen perhe, se tarkoitti olin vähemmän kuin normi - mutta alkavat ymmärtää, taivaallinen Isä loi minut tällä tavalla, loi mieheni, tietäen olisimme yhdessä ja että emme voi luoda elämää - Se oli hänen suunnitelma koko ajan. Se oli valtuuttamisesta. Minulla on huono "lapsettomuus hetkiä", jossa olen edelleen sitä mieltä, miksi minua, tämä ei ole reilua, mutta suurimman osan ajasta tunnen valtuudet tiedän luotiin tällä tavalla, jostain syystä.

Miksei hän anna Josh ja minä kokemus tulossa luojia Häntä?

Päätimme tutkia hyväksymiseen ja minun koko persoona muuttui. Olin ollut pyörryksissä ja masentunut pari viikkoa, mutta idea ja toivoa hyväksymistä ja rakkautta minulla oli jo minun tulevien lasten ja tulevaisuudessa syntymän äidit olisimme työskennellä antoi minulle toivoa ja voimaa saada sängystä aamulla. Opetin peruskoulun ja parin ensimmäisen päivän ajan selville meillä ei ole lapsia oli karkea, koska olin katsot lapset koko päivän, mutta sen jälkeen se oli todella jännittävää. Tiesin, että voisin rakastaa lasta, joka ei liity minuun. Loppujen lopuksi opetin tuolloin, ja minä rakastin opiskelijoita; ne eivät olleet biologisesti sukua minulle. Rakastin mieheni; Hän ei liity minuun. I love my college ystäviä koko sielustani. Voisin Rakastan näitä lapsia yhtä paljon, vaikka ne eivät olisi biologisesti sukua minulle.

Teimme enemmän tutkimusta ja päätti puhua meidän piispalle. Hän ei tiennyt, miksi pyysimme tavata hänet, mutta kerroimme hänelle suunnitelmamme ja että aioimme tutkia muita lääketieteellisiä vaihtoehtoja, mutta myös tutustua hyväksymistä. Meidän piispa katselee, kun sanoimme, ja sitten hän katsoi suoraan meille ja sanoi: "Ei Herra ei halua sinun tuhlata rahaa muihin lääketieteelliset toimenpiteet - Hän haluaa sinun hyväksyä. Tunnen todella kehotuksen kertoa, että siellä on nuori nainen siellä, jotka juuri selville hän on raskaana, ja hän on peloissaan. Sinun täytyy alkaa rukoilla hänen puolestaan. "

Me vain tuijotti häntä. Tiesimme tämä oli jotain taivaallinen Isä tunsi voimakkaasti noin meille, joten menimme eteenpäin hyväksymistä. Saimme kuitattu ottolapsitoimiston ennätysajassa - vain kolme tai neljä viikkoa saada hyväksytyksi - ja teimme online-profiili, jossa toimisto. Kuusi viikkoa myöhemmin olimme valinneet nuori nainen eri puolilla maata, joka oli saanut selville olevansa raskaana aikoihin puhuimme meidän piispan. Seuraavan kuuden viikon aikana olemme rakastui hänen ja hänen koko perheensä; lensimme ulos vierailla hänen, saimme oppia kaikki hänen. Hän jopa levytti vauvan syke hänen puhelin ja anna meidän kuunnella sitä lounaalla yhden päivän. Pari viikkoa myöhemmin saimme puhelun äitinsä kertoo meille saada siellä heti, koska vauva oli tulossa. Rakastan että vanhin poikamme, Tyson, voi kertoa ihmisille hänen vanhempansa olivat lentokoneessa, kun hän syntyi.

Meidän toiseksi, Gavin, syntynyt äiti oli ollut läheinen ystävä mieheni veljen. He pitäneet yhteyttä ja oli keskustelun hänestä löysi itsensä toivottuja raskauksia, ja veljeni-in-law jaettu todistuksen hän oli saanut hyväksymisen jälkeen tarkkailee meitä ja nähdä Tyson hyväksyi avautua ja täyttävät hänen syntymästään äiti ja tietäen mitä meidän suhde hänen kanssaan oli. Siksi, että puhua, ystävä tutkinut vapaata adoptiota ja sanoi: "Harmi, Josh ja Lindsey eivät toivoen tehdä uudelleen, koska haluaisin kovasti sijoittaa heidän kanssaan."

Sain puhelun Joshin veli, joka sanoi: "Muista, että ystävä minulla oli, joka oli raskaana? Hän päätti ottaa lapsi hyväksyttäväksi ja hän on todella kiinnostunut vain sijoittamalla meidän perheen. Kanssasi ja Josh. "Me sanoimme oppia tuntemaan hänet ja hänen perheensä, ja se lähti sieltä.

Nyt olemme kanssa uuden syntymän äiti, joka oli lukenut blogiani viime vuosina, ja kun hän löysi itsensä toivottuja raskauksia hän kutsui joitakin hyväksyminen virastot mutta mitään tuntui oikealta. Sitten hän jätti kommentin blogiini, että hän tarvitsi apua. Lähetin hänelle viestin takaisin ja se snowballed sieltä. Meidän kolmas vauva pitäisi saapua vuoden 2012 alussa.

Olet ilmeisesti valtava kannattaa vapaata adoptiota - Miksi se on sinulle tärkeää, ja miten auttaa muita perheitä läpi tätä prosessia?

Meille, avoin adoptio tarkoittaa, avaat kotisi, sydän, ja perheen lastesi biologia. My lasten "biologiset perheet ovat osa perhettämme ja ovat aina tervetulleita meidän kotiin. Jos kontrasti, että suljettuihin adoptioita, jotka olivat normi jopa niinkin hiljattain kuin viisitoista vuotta sitten, virastot hoitaisi kaiken, jopa leikata adoptiovanhempien kasvot pois kuvia ennen kuin antaa ne biologinen vanhemmuus. Lapsi voi koskaan tietää mitään heidän biologinen perhe muuhun kuin rotuun ja korkeus ja ehkä muutamia muita yksityiskohtia.

Rakastan että se on nyt muuttumassa, koska meidän uskonto teemme paljon huomiota tietäen juuret ja sukututkimusta - meillä on jopa nämä valtavat resurssit Salt Lake Cityn auttaa meitä jäljittämään meidän linjat. Mielestäni tietää mistä tulit on niin tärkeää henkesi, ja halusin, että lapseni. Ne ovat enemmän kuin tervetulleita antamaan meidän biologisten suuntaviivojen mukaan ja olemme hyväksyneet heidän linjansa. Kun teemme sukututkimusta, me todella tehdä ylimääräinen sarja - teemme niiden biologista linja ja biologiset linja, joten heidän perheensä puut ovat erittäin suuria. Meidän pojat ovat sinetöity meille ja me tiedämme iankaikkisuuksissa he saavat olla kanssamme ja se on mahtava - mutta olen myös tuntuu on yhteys et voi kieltää omassa DNA ja mistä tulit. En tiedä, miten tämä kaikki treenata tulevassa maailmassa, mutta uskon, että he ovat osa perhettäni.

Mieheni päätti tehdä uran muutos ja avasimme oman hyväksymistä konsulttiyritys keinona auttaa muita läpi hyväksymisprosessi. Mieheni oli aina vetänyt sosiaalityön ja tuntui olevan oikea tie hänelle, vaikka yritin vakuuttaa hänelle mennä lukemaan lakia kuten muutkin perheeni. Hän on erittäin intohimoinen ja perillä mitä hän tekee.

Joten avasimme tämän yrityksen tietämättä se lumipallo, mitä se on nyt. Työskentelemme adoptiovanhemmat pariskunnat auttaa heitä on hyviä kokemuksia, onko se kanssa virasto tai yksityisen adoption. Olemme myös työskennelleet syntymän vanhempien ja adoptiovanhempien auttaa heitä selvittää, mitä he haluavat pois vapaata adoptiota. Siellä on valtava mittakaava mitä oikeastaan ​​vapaata adoptiota voi tarkoittaa vanhemmille, joten puhumme molemmat osapuolet erilaisia ​​vaihtoehtoja. Haluavatko ne kuvat kerran vuodessa; he haluavat käydä pari kertaa kuukaudessa - mitä tekee molemmin puolin onnellinen?

Mitä haasteita olet kokenut vapaata adoptiota?

Meidän lapset ovat nuoria (ikä kolme ja neljä, plus yksi matkalla). Lasten ei ole ollut mitään ongelmia toistaiseksi - hyväksyminen ei ole koskaan ollut suuri ilmestys niitä, koska olemme olleet niin avoimia siitä, ja se on normaalia heille. Molemmilla on kehystetty kuva niiden syntymästä äiti omassa huoneessaan. Heillä on laatikko jossa on kirjaimia ja kuvia ja leikekirjoja. Mutta, koska avoin adoptio on vain yksi tyyppinen suhde, tietysti on ollut ylä-ja alamäkiä ja miscommunications. Pyrimme olemaan avoimia meidän tunteet ja luottamus - toivoen, että biologinen vanhempi on sama rakkaus, että meillä on heille.

Yksi syntymän äidit tarvitaan tauko kerran - hän kertoi meille hän ollut huomaamatta meitä ja hän ei ollut vihainen, mutta hän tarvitsi taukoa meiltä. Kysyin jos voisin vielä tekstiksi hänen ja lähettää myönteisiä viestejä ja hän sanoi, että on hienoa, mutta hän luultavasti ei aio vastata. Koska tiedän hänen ja rakastan häntä, uskoin häntä - jos meillä ei ole, että avoin linja viestintä, joka voisi olla kova. Voisin ajatella hän todella oli vihainen meille, tai tulkita väärin hänen sanansa ja että hän on pahoillaan hänen päätöksensä tai mitä tahansa - mutta todellisuudessa hän suree. Hän on tehnyt rauhan hänen päätöksensä, mutta hän suree kuinka muut näkevät hänet.

Voisin ajatella hän todella oli vihainen meille, tai tulkita väärin hänen sanansa ja että hän on pahoillaan hänen päätöksensä tai mitä tahansa - mutta todellisuudessa hän suree.

Kun Tyson syntymän äiti sijoitetaan ensin hänet mukaan, hän oli ystäviä, jotka eivät ole hänen kanssaan samaa mieltä päätöstä asettaa hänelle hyväksyttäväksi. Äitienpäivänä muutama vuosi sitten, hänen ystävänsä lavastettu intervention ja kertoi hänelle, että hän oli kamala äiti antaa hänet. Koska hän tiesi voivansa luottaa meihin ja että me rakastimme häntä ehdoitta, hän tunsi mukava soittaa meille ja selittää, mitä oli tekeillä. Hänen ystävänsä eivät ymmärtäneet vapaata adoptiota ja miten se on nyt. Tuollaista on vaikea kuulla, koska vihaan, että hän vahingoittaa, mutta olen iloinen, että hän tuntee tarpeeksi lähellä meitä, että hän voi olla rehellinen kanssamme.

Miten on blogi, R House, vaikutti kokemuksistasi hyväksymistä?

Rakastan kirjoittaa; Olen aina rakastanut kirjoittaa, koska olin ala-asteella. Vanhempani allekirjoittanut minut kirjoittamiseen leirejä kesällä.

R House blogi teknisesti alkoi vuonna 2006, mutta idea syntyi vuonna 2000, kun olin elää parhaista ystävistäni yliopistolla vanhassa 1920-luvun talossa. Rakas ystäväni Laura päätti nimetä kaikki talot meidän kadulla - ja nimesimme talomme R House. Kaikki kämppäkaverini ja aloin kerätä jättiläinen R: n, että olisimme sisustaa koko talon.

Lopulta kaikki kämppäkaverini meni naimisiin, ja olin ainoa päätyä sukunimi, joka alkoi R - niin olen perinyt R n. Kävin vierailla kämppäkaverini muutamaa vuotta myöhemmin Chicago - hän oli melko taitava kirjailija ja ihailin häntä. Hän perustaa blogin minulle ja sanoi: "Voit kutsua sitä R House vanhojen hyvien aikojen kunniaksi", joten ensimmäisen vuoden pidin tämän blogin niille college roomies, joka oli asunut alkuperäisessä R House ja he olivat ainoat niitä, jotka olisivat lukea ja kommentoida.

Sitten mieheni ja sain selville, ettemme voi saada lapsia biologisesti, joten kirjoitin vähän siitä ja monet ihmiset alkoivat kommentoida. Kun päätimme ottaa hyväksymistä polku meidän perhe, enemmän ihmisiä alkoi lukea ja miettivät, että.

Kun olimme valinneet vanhin poikani syntymän äiti on hänen vanhempansa, minä kirjoitin ne tunteet ja miten kovaa he olivat. Olin todella saamassa todistuksen antamisesta useammat ihmiset voivat liittyä siihen. Aloimme olla ongelmakohta hänen hyväksymistä ja kai jokainen tykkää katsella junaonnettomuuteen, koska kuten kirjoitin ongelmia meillä oli Sain myös yhä enemmän lukijoita ja he ovat vain pitää tulossa. On ollut tosi kiva katsella tätä yhteisöä kasvaa orgaanisesti - sitä ei ole suunniteltu liike-tai jotain, se kaikki vain alkoi, että matkan Chicagoon.

Kautta blogiisi, olet ollut avainasemassa muiden perheiden hyväksyä vauvoja. Miten se syntyi?

Uskon maksaa sitä eteenpäin. Minulle on tämä mentaliteetti, että adoptiovanhemmat pariskunnat ovat kilpailu toisiaan, mutta Minä näen sen, se ei ole rodun tai liike - se on perhe. Minulle hyväksyminen on kyse odottava äiti, joka päättää hyväksymisestä suunnitelman ja saa valita elämän hän haluaa lapsen. Hän ottaa mitä vanhemmat tekevät, missä he asuvat, jossa lapsi sopii perhe - hän voi suunnitella elämää hän haluaa lastaan. Jokainen adoptiovanhemmat äiti on erilainen ja haluaa eri asioita. En näe muut parit kilpailu - he haluavat olla vanhempia ja niillä on omat erityiset olosuhteet.

Minulla on paikkoja blogiin, jossa ihmiset voivat laittaa linkkejä heidän online-toimisto-profiileja tai adoptio blogeja jakaa tietoa helpommin. Olen valtuuttamisesta artikkeleita ja resursseja jäsenille kaikki puolet hyväksytään. Oletan, nämä ovat keinoja katson voivani maksaa sitä eteenpäin ja auttaa muita vanhempia toivoen hyväksyä.

Kun aloitimme konsultointiin, ensimmäinen asia, meillä ei ollut kutsua noin kymmenen ystäviä, jotka olivat syntymästä äitejä. Jotkut olivat laittaneet vauvat hyväksyttäväksi pari kuukautta ennen, jotkut muutaman vuoden ennen - saimme yhdessä ja puhunut siitä, mitä he etsivät vuonna adoptiovanhemmat. He antoivat meille vinkin, mitä he halusivat ja ei halua katsomalla potentiaalisia vanhempia, ja se on jotain jaamme asiakkaillemme nyt. Mitä saaliit silmän ja mikä ei, miten voit todella esittää itse parhaiten.

Jos löysin itseni toivottuja raskauksia ja on koota hyväksymistä suunnitelma lastani, haluaisin tietää, mitä potentiaalia adoptiovanhemmat näyttää - mitä ne näyttävät säännöllisesti päivänä, kun he eivät kaikki dolled. Haluan todellinen heitä, ei kiillotettu versio. Blogi on kuva raskas, ja olen visuaalinen ihminen, joten minun adoptio blogi on kuva raskas. Kannustan muita adoptioperheisiinsä on paljon kuvia - ei vain valokuviin, mutta valokuvia, jotka kertovat perheesi, eläimet, suurperheen.

Luuletko adoptiovanhemmat kohtaavat leimautumista kirkossa?

Vartuin hyvin monipuolinen alue ulkopuolella Washington, DC, Pohjois-Virginiassa. Se ei tapahdu minulle vasta vuosien kuluttua olisin muuttanut pois, että minulla oli paljon ystäviä kasvaa joka oli trans-rodullisesti hyväksytty - he olivat eri rotua kuin vanhempansa - ja se ei koskaan tullut mieleeni, että ne olivat adoptiovanhemmat perheille. En tiedä, jos se johtuu Vartuin valtava kulttuurien sulatusuuni ja rotujen, tai jos Herra valmisteli minua, mutta en vain aina ollut sitä ole iso juttu. Tajusin olin ollut nuorten naisten ja kaikki läpi kirkon kanssa kasvaminen monirotuinen perheet. Vielä myöhemmin, kun olimme löytää tietoa lapsettomuuden, ajattelin etten tunne ketään, jonka puoleen kääntyä neuvoja joka oli lapseksi, mutta tajusin itse tiesi paljon.

Läpi Raamatun, on naisia, jotka kärsinyt lapsettomuuden - Hannah ja Sarah ja muut keskeiset pilarit uskontomme - ja he rukoilivat ja oli tarpeeksi uskoa ja lopulta pystyivät raskaaksi. Minulla on ollut ihmisiä, jotka olen lähellä, ja jopa jotkut ihmiset en ole lähellä, kerro minulle, että jos minulla olisi enemmän uskon, olisin voinut tulla raskaaksi. Ihmiset sanovat asioita varjolla "Yritän vain auttaa", mutta oikeastaan ​​mitä he sanovat minulle on, että miten perheeni oli ja on muodostettu ei riitä.

Minulle usko ja ihmeet ovat siellä. Ihmeet ovat kokemus meillä oli meidän piispalle, että päivä, kuinka olen tuntenut temppelissä, tunteita minulla on kun olen samaa tarinamme nytkin, viisi vuotta myöhemmin. Ihmeet ovat olemassa, kun katson kasvoja minun childen. Usko on oppiminen ei MINUN tehdään, mutta taivaallisen Isän tahdon. Suunnitelmani perheeni voi olla mitä minun Isän suunnitelmasta perheeni on. Ja kun huomaan, että voin päästää irti ja kertokoon minulle, mitä Hänen suunnitelmansa on, niin voin päästä eroon suruni ja olla onnellinen.

Minusta se on totta meille kaikille missä tahansa tilanteessa. Jos suunnitelma elämääsi on tulossa erilainen kuin taivaallisen Isän suunnitelmaa, ja yrität saada selville, mitä taivaallisen Isän suunnitelma sinua on, elämä on helpompaa ja sujuvampaa.

Olen sitä mieltä, että joskus me MAP ihmiset, ovat niin juurtunut uskossa meillä on ollut vuodesta pioneeriesi syntyperä, että unohdamme avata silmämme ja tajuta tapaamme ajatella ihme pitäisi avautua ei ole tapa, että ihme on tapahtua. Nämä ihmiset, jotka sanovat loukkaavia asioita eivät ymmärrä, että en saa ihme - ihme oli, että on olemassa kolme naista tällä planeetalla, joka tuli raskaaksi ja päätti he antautuvat syrjään ja heillä on vauva ja aseta sen vauvan minun Mieheni ja minä. Se on ihme. Joskus se tuntuu enemmän ihme kuin käsitys minulle.

Ihme oli, että on olemassa kolme naista tällä planeetalla, joka tuli raskaaksi ja päätti he antautuvat syrjään ja heillä on vauva ja aseta sen vauvan kanssa mieheni ja minä. Se on ihme.

Minä valitsen olla positiivinen näkökulma noin hyväksymistä ja hedelmättömyyttä. Tämä ei tarkoita sitä ei ole vaikea asioita siitä - On vaikea asioita siitä. Mutta luulen Herra on pyytänyt meitä ja odottaa meitä ottamaan tutkimuksissa meille annetaan ja tehdä niistä jotain kaunista. Hän kertoo meille Jes, että hän antaa kauneutta tuhkan; tulesta ja kipu minun hedelmättömyyttä ja näistä kamppailee odottaville äideille toivottuja raskauksia - jotka valitsevat musertavaa itse, kun he saattavat sen lapsen meille - pois kaiken tuskan voi tulla kauneutta.

Yhdellä silmäyksellä

Lindsey Redfern


Sijainti: West Jordan, Utah

Ikä: 32

Siviilisääty: Naimisissa vuodesta 2002

Lapset: 2 lasta, molemmat hyväksyttiin, iältään 3 ja 4 ... ja yksi tapa määrä saapua helmikuussa.

Ammatti: MommyCast n yhteisön johtaja, Blogger, osaomistaja R House Couture koruja, äiti

Opiskelupaikat: BYU

Lempilaulu: "Mistä voin kääntyä rauhaa?"

Webissä: www.therhouse.com ja www.therhouse.etsy.com

Haastattelu Lyndsey Payzant Wells . Kuvat Shadetree Studios ja Kim Orlandini .

16 Comments

 1. Lyndsey Wells
  11:43 on 21 syyskuu 2011

  Rakastin haastattelemalla Lindsey - hän on niin uskollinen ja ennakkoluuloton näkökulmasta kohti polkua hänen elämänsä on ryhtynyt. Mielestäni hänen tarinansa on inspiraatiota kenellekään päin pettymyksen tai tutkimuksissa. Opposition on osa elämää - meidän pitäisi keskittyä hyvä, eikä asunnon, mitä meillä ei ole.

 2. Christine Anderson
  13:10 on 21 syyskuu 2011

  Kiitämme ihmeitä adoption kautta. Lindsey on rakas ystävä ja todella ihme elämässäni.

 3. Caryn s.
  13:10 on 21 syyskuu 2011

  Vau. Mikä uskomaton tarina uskosta ja näkökulma. Lindsey on oikea: vain koska elämämme ei ehkä cookie-cutter täydellinen, ei tarkoita, että meidän pitäisi väheksyä sitä. Sen sijaan omaksua suunnitelma, joka on räätälöity meille. Rakastan sitä. Kiitos jakaa tällaisia ​​inspiraatiota ja oivalluksia.

 4. Tiffany
  13:27 on 21 syyskuu 2011

  Kiitos, Lindsey jaat todistuksensa kanssamme! Olet uskomaton, vahva nainen, ja olen niin kiitollisia tiedät! :) Lapset ovat ihmeitä, ei väliä mitä reittiä he ottaa perheemme ja sydämet.

 5. Sarah Cook
  13:30 on 21 syyskuu 2011

  Mikä uskomaton ja inspiroiva tarina uskosta!

 6. Erin McKay
  14:41 on 21 syyskuu 2011

  Linsey, milloin luin jotain joko kirjoitettu sinusta tai oman kynän, kurkkuni tulee erittäin tiukka ja minun täytyy taistella kyyneleitä. Todistuksesi on niin voimakas. Olet todella ovat lahja. Kiitos aina on sellainen esimerkki minulle :)
  XO
  Erin

 7. Becca
  14:58 on 21 syyskuu 2011

  Rakastettu, rakastettu, LOVED tämä haastattelu! Hienoa työtä!

 8. Maren
  15:23 on 21 syyskuu 2011

  Rakastin sitä!
  En ole koskaan sähköpostitse Lindsey tätä, mutta kun mieheni ja minä olimme menossa läpi testausvaiheessa lapsettomuuden minulla oli blogi hyppäsi ja päätyi R House blog. Olin koukussa. Heidän tarinansa oli tekijä minut kasvatuksessa hyväksymistä miehelleni. Lukeminen heidän tarinansa ja nähdä intohimoa häntä ja Josh ovat hyväksyttäväksi oli juuri sitä mitä tarvitsimme. Kun tuli aika laittamalla rahaa kohti todennäköisesti epäonnistunut IVF tai adoption valinta oli ei brainer. Kiitos Lindsey jakaa kaikessa mitä teet. Olet inspiraatiota.

 9. Syksy
  17:37 on 21 syyskuu 2011

  Nautin luet tätä. Minun sisarukset ja minä olemme omaksuneet. Meillä on ollut sekä erittäin kielteinen (ja äärimmäisissä) tilanteita ja myös positiivisia kokemuksia.

  Nautin näkökohtia joskus ottaa vapaata adoptiota muiden perheenjäsenten, mutta en tunne mun biologinen äiti koskaan saanut emotionaalista paranemista hän tarvitsi, ja se on lisännyt paljon draamaa elämääni.

  Kiitos jaat tarinasi :)

 10. Christie
  19:30 on 21 syyskuu 2011

  Olen syntynyt äiti 5 vuotta, ja olen nyt naimisiin temppelissä 2 vauvoja omillani. Olen niin kiitollinen lapseksi ja rakkautta he ovat minulle ja pojalleni. Sen hyvin avoin hyväksyminen - Näen poikani paljon, hän tietää kuka olen ja tietää perheeni ja lapseni. Hän aina tiedä, miten hän tuli olla hänen perheensä ja miten erityistä hän on sen takia. Näin tässä viestissä, että olit nyt kuulematta syntymä äitien - Haluan tarjota joitakin neuvoja, jos voisin. Auttakaa nämä äidit tietävät, että elämää on jälkeen suru. Minulla oli niin vaikea hyväksyä, että mies olisi koskaan rakastaa minua sen jälkeen, mitä tapahtui, ja ettei kukaan voisi katsoa ohi sen. Tunsin etten ansaitse sitä. Kun tapasin mieheni vuoden kuluttua sijoitus, olen hän auttoi minua nähdä, miten, mitä olin tehnyt (asettamalla vauvan) teki hänestä rakastaa minua enemmän, koska hän näki, että tekisin mitä vain minun vauvoille ja kuinka paljon voisin rakastaa.
  Kiitos paljon teidän ihana tarina. Rakastan mitä olet tekemässä, ja kuinka paljon olet edistäminen auki adoptiot. Minulle on kerrottu, olin huono äiti, jotka haluavat kosketukseen lastani (olen myös kertonut olen huono äiti saattamisesta lastani ensimmäinen paikka - mutta mielestäni se löi minua vaikeampaa, kun minulle sanottiin, olin huono äiti ja itsekäs haluavat yhteydessä häneen.) Kuitenkin minun adoptioperheeseen rakastaa minua niin paljon, en voinut epäillä haluavansa minua olemaan hänen elämässään ja hänen perheensä. Olen enemmän kiitollinen niitä joka kerta, kun näen hänet. Kiitos paljon taas. Olet todella siunattu ja on todella siunattu niin monta elämää!

 11. Annica
  20:38 on 21 syyskuu 2011

  Lindsey, Rakastin tämän artikkelin. Oma kamppailee lapsettomuuden olivat hyvin samankaltaisia ​​kuin omasi. On niin lohdullista tietää, että muut ihmiset ovat käyneet läpi, mitä sinulla on. Olen niin onnellinen puolestasi ja Josh uudella pieni ihme tulossa pian! Olet uskomaton esimerkkejä uskosta ja suuri hyväksymistä puolestapuhujia ja rakastan sitä! Kiitos jakamisesta!!
  Josh oli meidän tapauksessa työntekijä meidän omaksuminen suloinen Amelia. Hän oli kärsivällinen ja rakastava käsittelemään minulle, kun olin minun järki lopussa meidän lapsettomuuteen ja epäonnistunut hyväksymistä. Olin skeptinen ja katkera ja hän auttoi minua lohtua ja toiveikas uudelleen. Olen niin kiitollinen ihmeen hyväksymistä elämässämme. Rakastan jakaa tarinasi muiden kanssa, ja rakastan puhumassa kouluissa tyttärinemme syntymästä äiti nuorille noin hyväksymistä. Pidä jakaminen Rakastan kuulla sen!

 12. Cynthia
  21:21 on 21 syyskuu 2011

  Olen niin iloinen ja kiitollinen siitä, että olen löytänyt tämän artikkelin ja löytänyt blogiisi. Olen kamppaillut tunteita on castoff tai sopeutumaton koska ottaa hedelmättömyyttä, varsinkin MAP kulttuuria. vaikka meillä oli lopulta yksi ihme biologisesti, minulla on vielä niitä hyvin todellisia tunteita. kuten te sanoitte "lapsettomuus hetkiä" sattuu. olemme olleet sijaisvanhemmat 4 vuotta nyt, ja pystyimme hyväksymään pojan tämän ohjelman kautta. Aion seurata bloggaaminen uskonnollisesti, ja olen niin kiitollinen (kyynelten läpi), jotka olet kosketti minua, ja minun sieluni. Odotan saavani lukea enemmän sinusta ja kaunis perhe. kiitos siitä, että tällainen vahva nainen, jaat hyvin henkilökohtaisia ​​ajatuksia ja tunteita auttaa muita on todella siunaus meille, ja olen varma, että vastaanottaa monia samoin. pitää se tulossa.

 13. Sonja
  22:14 on 21 syyskuu 2011

  Kiitos niin paljon jakamista kaunis blogi. Olet todella hyvin erityinen nainen. Sinulla on kaunis perhe.
  Olen todella toivotan teille voisi lähettää tämän Ensign. Koska kirkon jäsen elämä voi olla hyvin vaikeaa, jos sinulla ei ole lapsia sekä nainen, joka voi olla niin hurtfull. Sanat kirjoitit niin totta ja erityinen ja olen todella toivotan teille voisi kertoa koko maailmalle siitä.
  Kiitos jakamisesta

 14. Kim
  22:22 on 21 syyskuu 2011

  Kiitos niin paljon, että inspiroiva viestin! Mieheni ja minä hyväksyimme vanhin poika ja minun täytyy sanoa, että meillä on parhaat suhteet myös syntymän äiti (Christie, joka on lähettänyt aikaisemmin!). Tulen aina muistamaan kokous häntä ensimmäistä kertaa ja jolla on voimakkain tunne, että olemme jo tunsivat toisensa. Rakastan että tarkoituksena hyväksymisestä ei ole ainoastaan ​​näiden suloinen lasten suljettava perheille, mutta syntymän vanhemmat sekä on mahdollisuus saada saman lupauksen. Yksi kaikkein erityinen päivä oli menossa temppeliin meidän syntymän äiti näki hänet ja sinetöidään uskomaton mies. Mikä siunaus hyväksyminen on. Teette uskomaton ja tärkeää työtä!

  Kiitos,
  Kim

 15. Jen
  10:04 on 24 syyskuu 2011

  Kiitos jakaa tarinasi. Löysin itseni kyyneliin ensin mitä se on tuntunut kuulla uutisia, että et voisi lisääntyä niin iloinen kyyneleet uskosi, oman näkökulman ja nähdä kuvia teidän kaunis perhe. Tiedän sanasi ovat menossa auttaa muita kamppailevat samoista asioista löytää rauhaa, iloa ja rakkautta hyväksymistä. Onnea lisäksi perheesi tulossa helmikuussa!

 16. Jenn C.
  12:41 on 13 lokakuu 2011

  Linds - Rakastan sinua ja rakastan teidän rakas perhe. Kiitos siitä, että tällainen vahva ihminen ja oman todistuksensa.

  xoxoxo

Jätä vastaus

SEO Powered by Platina SEO alkaen Techblissonline