08 helmikuu 2012 by admin

7 Comments

Opetetaan Kaikki Learning

Opetetaan Kaikki Learning

Dayan Bernal

Yhdellä silmäyksellä

Syntynyt Boliviassa ja varttui Kaliforniassa, Dayan matkusti haastava tie on tulossa ensimmäinen Ylioppilas hänen perheensä. Hän tiesi haluavansa auttaa nuoria ihmisiä kuin itseään, joilla oli suuria mahdollisuuksia, mutta useinkaan ollut tietoa siitä, miten mennä yliopistoon. Innoittamana hänen 2007 Brigham Youngin yliopiston opinnäytetyön, hän perusti Teens ACT, voittoa tavoittelematon, joka auttaa riskiryhmään opiskelijoiden mennä yliopistoon.

Aiotteko kuvailla koulutustausta kasvaa?

Kasvaminen, äitini opetti minut rakastamaan ja arvon oppimista. Hän luki aina ja ottaen meidän perhe museoihin. Muistan hänet vie meidät aito Vietnam ravintola, hän halusi meidän on tunnettava eri kulttuureista. Äitini otettaisiin käyttöön myös sisareni ja minut monet yhteisömme ihmisille, jotta voisimme olla tietoisia toisten eikä vain olla huolissaan itseämme. Hänen Esimerkiksi hän opetti meitä jatkuvasti oppimista. Joten olin aina poimien uusi kirja tai tutkia jotain, vaikka olin nuori. Olen velkaa paljon äitini auttaa minua kiinnostaa koulutuksessa.

Olet ensimmäinen Ylioppilas perheessäsi. Miten löysit motivaatio?

Tiesin vain, se oli jotain halusin ja piti tehdä. Haluaisin kuulla minun ystäviä koulussa puhua college, ja tiesin, että haluaisin, että omasta elämästäni. Ja se ei ollut vain ottaen luokkia ja saada tutkinnon, mutta myös sosiaalinen näkökulma opiskelijaelämään, joka viehätti minua siihen. Äitini rakkaus oppiminen oli ehdottomasti osa minun inspiraation. Mutta minusta tuntuu, että olen myös aivan luonnostaan ​​motivoitunut henkilö. Halusin myös olla esimerkkinä nuoremmat siskoni. Ne ovat molemmat tällä hetkellä yliopistolla ja luulen oli yksi syistä, miksi niitä taipuvaisia ​​mennä.

Mikä on alimitoitetut resurssit (tai at-risk) opiskelija, ja miksi olit kiinnostunut työskentelemään tämän erityisen väestöstä opiskelijoita?

Alimitoitetut resurssit opiskelija on huono arvosanoja ja alhainen motivaatio kouluun. Useimmat saada ilmaiseksi tai lounas, koska heidän perheensä sosioekonomiseen asemaan. Nämä lapset ovat ensimmäinen potentiaali opiskelijoiden heidän perheilleen. Myös monet näistä opiskelijoista ovat latinalaisamerikkalainen tai eri etniseen vähemmistöön.

Minusta tuntuu, että monet alimitoitetut resurssit opiskelijat eivät tiedä, vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia auttaa heitä. En itse tiedä paljon Yhdysvaltain koulutusjärjestelmä, kuten en tiedä mitä AP (Advanced Placement) testi oli. En ymmärtänyt, mitä minun piti tehdä, mennä yliopistoon, niin pitkälle kuin rahaa lukukausimaksuista ja sovelluksia ja että sellainen asia. Se oli vasta tunteja tutkimusta ja opiskelu minun osaltani, että päädyin BYU. Joten halusin auttaa opiskelijoita, jotka olivat samassa tilanteessa, opiskelijoille, jotka voisivat mennä yliopistoon ja tehdä parempaa elämää itselleen, mutta tarvitsi hieman apua.

Sanot tutkittu tuntikausia. Selitä se minulle. Mikä oli tärkein työkalu voit käyttää auttaa sinua matkallasi?

Internet. Olen hyvin kiitollinen siitä. Se oli juuri iso, kun olin lukiossa. Luulen, että jos olisin syntynyt 10 vuotta aikaisemmin, kun internet ei todellakaan noin, en olisi tehnyt sitä yliopistoon. Olen kiitollinen teknologiaa ja suuria asioita se antaa meille mahdollisuuden saavuttaa.

Jos olisin syntynyt 10 vuotta aikaisemmin, kun internet ei todellakaan noin, en olisi tehnyt sitä yliopistoon.

Olin juuri joukko eri korkeakoulu-ja yliopisto sivustot vertailemalla opetusta ja vaatimukset ja tuollaista. Olen myös oli ACT virallisilla verkkosivuilla nähdä testi-ottaen strategioita ja vinkkejä. Ja tietysti käytin Internet hakea kouluihin ja stipendejä.

Kerro lisää historiasta Teens ACT.

Kun olin perustutkintoa BYU, olin Honors Program ja piti tehdä kunnianosoitukset Thesis. Tiesin, että en halua vain kirjoittaa paperille, mutta halusin tehdä jotain todella tehdä ero. Aikaan työskentelemällä yhdessä neuvojien Provo High School, saatoin palkata ryhmä liian vähän resursseja opiskelijoille ja opettaa kurssin noin ACT (standardoitu tentti tarvitaan monien amerikkalaisten korkeakoulujen) ja College valmistelu. Monet oppilaani olivat matkalla pudottamalla ulos lukiosta, mutta tuli motivoituneita ja muutetaan niin, että he eivät vain valmistunut, mutta myös meni yliopistoon. Siitä lähtien olen saanut tukea ja rahoitusta, ja me perustettiin Teens ACT virallisen voittoa.

Tänään, tehtävänä Teens ACT on lisätä lukion valmistumisen korkoaan valtuuttamisesta alimitoitetut resurssit opiskelijoille mahdollisuuden saada jälkeiseen koulutukseen, jolloin saavutetaan niiden suurimmat mahdollisuudet.

Dayan (äärimmäisenä vasemmalla) ja useat hänen aiemmin opiskelijoita, yllään collegepaidat niiden korkeakouluissa

Aiotteko selittää hieman lisää tästä "drop-out kriisi" meidän lukioissa tänään ja miten Teens ACT vastaa tähän?

Drop-out kriisi on valtava ongelma Amerikassa. Kolme jokaisessa 10 opiskelijaa keskeyttävät lukion. Ne ovat selvästi todennäköisemmin työttömiksi, mutta ovat myös todennäköisemmin mukana huumeiden käytön ja muiden rikosten. Opiskelija, joka putoaa ulos lukiosta ikuistaa köyhyyden kierrettä.

Mutta kriisi ei juuri vaikuta keskeyttäneiden määrää se todella vaikuttaa meihin kaikkiin. Meidän veroja maksaa asioita, kuten hyvinvointia, ja koulupiirit menettää rahoitusta jokaiselle keskeyttämisen. Niin drop-out kriisi sattuu kaikille. Teens ACT yrittää alentaa keskeyttäneiden määrää antamalla riskiryhmään opiskelijat vision jälkeen lukion.

Tarjoamme 3 eri kursseja ohjelmaamme. Ensimmäinen on meidän College valmennuskurssille. Autamme opiskelijoita ymmärtämään, miten kollegio voi auttaa heitä saavuttamaan unelmansa ja on parempi elämä. Meillä on puhujia ja college matkat auttaa heitä innostua ja motivoituneita. Myöhemmin tietysti autamme opiskelijoille college ja apurahahakemusten sekä uran etsintä.

Toinen kurssi ohjelmamme on ACT Prep. Meidän opettajat käyttävät innovatiivisia tekniikoita ja virallinen testi prep opas ojensi päättäjät ACT opettaa opiskelijoille matematiikan, luonnontieteiden, Englanti, ja luetun ymmärtämistä.

Lopuksi tarjoamme kurssi vanhemmille opiskelijoille. Me varustaa ne tiedot, taidot ja visio auttaa heitä luomaan kodin, jossa koulutus ja tutkijoita arvostetaan ja edistetään.

Meillä on niin paljon ihmisiä auttaa meitä. Se on vain niin suuri siunaus. Koska täällä Provo, meillä on mahdollisuus saada monia BYU tiedekunnan ja ammattilaisia, jotka auttavat meitä rekrytoimaan ja fundraise, tai jotka ovat Teens ACT hallituksen jäseniä. Ja on BYU opiskelijat, jotka ovat mentorit tai opettajat voivat opiskelijoille. Olen niin kiitollinen kaikesta palautetta ja neuvoja ja resursseja meillä on täällä Utahissa. Ja kun me laajentaa ja kasvattaa ja kehittää enemmän, useammat ihmiset ovat valmiita lahjoittamaan taloudellisesti Teens ACT samoin. On ollut niin paljon ihmisiä, jotka ovat olleet halukkaita auttamaan ja tukemaan suuremman asian. Tarvitsin neuvoja ja hoitamiseen voittoa. Ja minulla on ollut tilaisuus puhua johtajien muiden organisaatioiden, voittoa ja voittoa, ja pystynyt saamaan tietoa siitä, miten voidaan paremmin ajaa omaa organisaatiotamme. Rakastan myös, että Teens ACT alkaa tunnustetaan ja hyväksytään elinkelpoinen organisaatio. Minusta tuntuu, että taivaallinen Isä on varmasti avaa ovia Teens ACT jatkaa, jotta voimme palvella entistä riskiryhmään opiskelijoille.

Mitkä ovat olleet suurimpia iloista olet kokenut työskentelystä Teens ACT?

Vain nähdä muutoksia meidän opiskelijoiden on tuonut minulle suurta iloa. Esimerkiksi meillä oli opiskelija, joka oli myöhempien aikojen pyhä, mutta kun ensimmäinen sai hänet hän oli matkalla pudottamalla ulos lukiosta. Hänellä oli ystäviä, jotka eivät olleet hyviä vaikutteita hänelle, ja hän ei näyttänyt elävän standardeja "Sillä Nuorten voimaksi." Teens ACT auttoi häntä ymmärtämään, hänen mahdollisuutensa lukiolainen, mutta myös lapsen Jumalan. Mielestäni Herra auttoi häntä kaikilla elämänsä, myös hänen koulutus. Tämä nuori mies ei vain ylioppilaaksi, mutta on myös suorittanut jonkin verran college ja on tällä hetkellä palvelee kokopäiväisesti tehtävän.

On hämmästyttävää ymmärtää vaikutuksia, joita voi tehdä lapsen elämästä. En halunnut olla osa hänen matkansa. Tunnen Herra todella sai minut väline Hänen käsissään.

Tunnen Herra todella sai minut väline Hänen käsissään.

Sinulla on erittäin vaaliminen asenne Teens ACT opiskelijoita. Näette näiden oppilaiden omia jollain tapaa?

Kyllä. On hyvin mielenkiintoista, koska en ole äiti, en ole koskaan ollut lapsia. Ja vaikka olen niin nuori, olen oppinut niin paljon vanhemmuutta kautta työskentelystä näiden opiskelijoille. Tunnen Herra on siunannut minua että voimme työskennellä nuorten kanssa, nuoret, jotka ovat monta kertaa vaikea työskennellä, koska niiden taustalla. Monet minun opiskelijat ovat kertoneet minulle asioita, joita he eivät koskaan kerro heidän vanhempansa, koska he luottavat minuun. En ole varma, miksi he luottavat minuun niin paljon, mutta toivon tämän kaiken oppimisen miten työskennellä nuorten kanssa auttaa minua olemaan parempi äiti, kun minulla on nuoria.

Uskon, että Herra on antanut naisille erityisiä vahvuuksia ja kykyjä, joiden avulla voimme pystyä auttamaan muita ihmisiä. Ja rakastan että naiset, osa meidän tehtävämme ei ole vain edetä, mutta palvella muita ihmisiä äitiyden rooli, vai emme ovat todellisia äitejä. Mielestäni meidän täytyy tarkastella ainutlaatuisia lahjoja meille on annettu ja opetella käyttämään niitä palvella muita, koska siksi taivaallinen Isä antoi ne meille.

On selvää, että koulutus on keskeinen keino auttaa riskiryhmään opiskelija saa pois köyhyydestä ja mennä yliopistoon on mielekkäämpää elämää. Kokemuksenne, miksi ottaa koulutukseen myös tärkeää henkisesti?

Vuonna Mormonin kirjassa Nefi sanoo, että hän on "opettanut jonkin verran kaikilla oppimisen Isäni." Nefi oppi kirjoituksia, kielet, Mooseksen lain, ja monia muita tärkeitä taitoja, jotka olivat tärkeitä aikaa. Oppiminen on tärkeää Jumalalle. Jumala on olento tiedon. Hän haluaa meidän tietävän tässä maailmassa. Enkä tarkoita vain teknistä osaamista tai koulutusta, mutta myös hengellistä koulutusta.

Tieto on tärkeää, koska tieto antaa meille voimaa johtaa etenemistä. Ja kun lopetat oppiminen, lopetat etenee. Siksi meidän neuvotaan lukea kirjoituksia arjen: koska olemme jatkuvasti oppimisen ja ilmoituksen saamisesta. Tiedän, että olen jatkuvasti oppimisen secularly samoin: pidän tutkia ja opiskelee lisää koulutusta ja aatteelliset työn ja muut aihealueet.

Joskus tuntuu siltä, ​​ihmisiä, jotka ovat koulutetulta tullut ylpeän. Mitä sanoisit, että?

Haluan ehdottomasti samaa mieltä. Mormonin kirja puhuu sekin. Haluaisin vastata sanomalla, että yksi asia, minun perustutkintoa astetta on niin pieni verrattuna joitakin ihmisiä ja vuotta he ovat viettäneet ansaita jatkotutkintoja. Joten ei ole mitään syytä kerskailla, koska aina on joku fiksumpi kuin sinä tai kuka on enemmän tohtorintutkintoja kuin sinä. Mutta kohta koulutus ei ole kunniaa itsessä, se on vaan käyttää sitä siunata muiden elämää. Plus, on monia onnistuneita ihmisiä, jotka eivät ole menneet yliopistoon, mutta ovat silti tehneet suuria asioita elämässään ja vaikutti heidän yhteisönsä. Joten se on valtava virhe ajatella olet parempi kuin joku, koska sinulla on college koulutus. Mutta yliopistolla on silti tärkeä, koska se voi avata niin monia ovia, erityisesti riskiryhmään opiskelija. Korkeakoulututkinnon voi auttaa tekemään parempia päätöksiä elämässäsi.

Miten on oman koulutuksen rikastuttanut elämääsi henkilökohtaisesti?

Jos en olisi mennyt yliopistoon, en usko olisin voinut palvella foorumille ja tehdä ero, miten olen tehnyt. Mutta koska minun koulutus, voin edistää ja lisätä pikku hiekan. Olen pystynyt täyttämään paljon ystäviä ja ihmisiä, jotka ovat auttaneet minua ammattimaisesti kuka en olisi tavannut muuten.

Seeing tapoja, joilla koulutus on siunauksena elämässäni on tehnyt minut haluamaan enemmän ihmisiä mennä yliopistoon, joka on tietenkin tärkein syy Teens ACT. Se on samanlainen kuin evankeliumi, se on tehnyt elämästäni niin paljon parempi, että haluan muiden nauttia siitä kuin minä ja evankeliumista. Se, mitä ajattelen college.

Puhuminen evankeliumin, ymmärrän, että muut kuin auttaa riskiryhmään nuoriso, lähetystyö on myös erittäin tärkeää sinulle.

Kyllä! Lähetystyö on toinen vahva intohimoni. Olen käännynnäinen kirkossa. Perheeni liittyi kun olin 10, kun olimme muutti Kaliforniaan. Lähetyssaarnaajat löysivät meidät läpi jäsen asian. Tämä on yksi syy, tunnen niin voimakkaasti, että evankeliumista on kaikkien vastuulla, ei vain lähetyssaarnaajien.

Olen palvellut täysipäiväisesti operaation Chicagossa, mutta olen silti tuntuu lähetyssaarnaaja, koska olen edelleenkin yksi! Se ei ollut vain puolitoista vuotta elämästäni, se on jatkuva asia. Ja olen jatkuvasti etsivät lähetystyötilaisuuksia. Noin joka viikko Yritän jutella jonkun evankeliumia, joka ei tiedä siitä tai vielä ymmärrä. Yritän löytää ihmisiä, jotka joko haluavat kuunnella tai ihmisiä, jotka eivät ole vielä kutsuttu kirkkoon tai ovat vähemmän aktiivisia ihmisiä, jotka eivät nauttivat kaikki evankeliumin siunaukset.

Koska minun koulutus, voin edistää ja lisätä pikku hiekan.

Työsi kautta, olet tavannut ja liittyy monia eri ammattilaisten ja ulos Utahissa. Onko sinulla ollut kokemusta evankeliumista mitään niistä?

Olen tavannut paljon ihmisiä, jotka työskentelevät eri aloilla: ei vain koulutuksessa, vaan myös yritysten ja laki (joka koskee voittoa osa Teens ACT). Ja olemme pystyneet puhumaan meidän hengellisiä uskomuksia. Mutta vaikka he eivät ole kirkon jäseniä, olemme yhä pystyä liittyvät toisiinsa, koska nämä henkilöt voivat ilmaista ajatuksiaan ja kiitollisuutta Jumalaa kohtaan. Kun meillä on keskusteluja, puhumme kuinka kiitollisia olemme taivaallisen Isän apua elämämme ja ammatteja.
Minusta tuntuu, että lähetystyö on yksi syy, miksi Herra haluaa tämän yrityksen menestymistä. Koska suuri lähetyssaarnaaja mahdollisuuksia ja ulos seurakunnan saatu aikaan, koska Teens ACT-heillä on jo, ja siitä olen hyvin kiitollinen.

Sinulla on niin monia hankkeita ja työpaikkoja tekeillä Teens ACT ja teidän muiden työpaikkoja. Olet usein puhuvat konferensseissa ja verkostoitumista. Miten pitää se kaikki yhdessä?

Uskoni on mitä pitää minut menossa. Tiedän, että Jeesus Kristus elää ja että hän auttaa minua saavuttamaan kaikki omat päivittäiset tehtävänsä. Se johtuu hänelle, että olen voinut saavuttaa pikkuhiljaa minun unelmia ja tavoitteita. Tiedän, että jos minun säätiö on Kristuksessa kaikki on kunnossa, ei väliä mitä tapahtuu. Rakentaa oma säätiö Olen varma teen, perus asiat ensisijaisesti. Uskon saamaan ilmoitusta ja ohjausta rukouksen kautta. On ollut monta kertaa, kun en tiennyt mitä tehdä jotain, mutta sitten pystyin saamaan selkeyttä ja vastauksia, koska rukoilin hartaasti ja tutki pyhiä kirjoituksia päivittäin. Temppeli on aina antanut minulle paljon voimaa tehdä mikä on oikein ja luottaa Herraan koko sydämestäni, mielen ja voimaa. Käyttämällä sovituksen päivittäisessä elämässä, sakramentin nauttiminen ja uudistaa liittoni, ja teen parhaani pystyt hoitamalla kirkon sallii minun olla koskaan niin kiitollinen tästä kuolleisuuden ja antaa minulle suurempaa iloa. Yritän laittaa Herran ensimmäinen kaikessa mitä teen, ja tiedän, että Hän siunaa minua siitä.

Yhdellä silmäyksellä

Dayan Bernal


Sijainti: Provo, UT

Ikä: 26

Siviilisääty: Sinkku

Ammatti: perustaja ja pääjohtaja Teens ACT, toimii myös Koulutus: Catch unelma

Opiskelupaikat: Brigham Youngin yliopistossa (BA Latinalaisen Amerikan tutkimuksen, Minor in Philosophy)

Puhutut kielet Home: Espanja, Englanti

Lempilaulu: "Koska minä on annettu paljon"

On Web: www.teens-act.org

Haastattelu Katherine Wilkinson . Kuvia käytetään luvalla.

Jaa tämä artikkeli:

7 Comments

 1. Katherine Wilkinson
  22:15 on 09 helmikuu 2012

  Alkaen Haastattelu Tuottaja: Olin niin iloinen saadessani tilaisuuden haastatella Dayan. Hän ja minä olemme tunteneet toisemme ja työskentelivät yhdessä noin kaksi vuotta. Dayan on loistava esimerkki minulle kovasti töitä ja menossa, kun yksi intohimo aiheuttaa muutoksen. Hänellä on uskomaton työmoraali sekä vahva rakkautta ja omistautumista Jeesuksen Kristuksen evankeliumi. Olen niin iloinen Dayan tarina pystyi kerrottu.

 2. Katya
  10:16 on 11 helmikuu 2012

  Hei Dayan,

  Onko tapa tehdä kertaluontoisia lahjoituksen Teens ACT? (Kaikki olen nähnyt sivuston olivat liittymisasetuksiasi.)

 3. Katherine Wilkinson
  14:37 on 11 helmikuu 2012

  Hei Katya. Oma sähköpostiosoite on katherineannewilkinson@gmail.com Jos sähköpostia minulle, minä annan sinulle Dayan sähköpostiosoite, jotta voit puhua hänelle lahjoituksen. Kiitos!

 4. Annette Pimentel
  14:51 on 14 helmikuu 2012

  On innostavaa nähdä, miten Dayan todettiin tarve ja sitten luotu koko organisaation auttamaan täyttää se.

 5. Dayan Bernal
  10:53 on 21 helmikuu 2012

  Hei Katja, Kiitos, että olette niin antelias oman haluavansa lahjoittaa. Meillä on kerran lahjoitus saatavilla nettisivumme nyt:
  http://www.teens-act.org/?page_id=76

  Lahjoitus auttaa alimitoitetut resurssit opiskelijat mennä yliopistoon ja saavuttamaan suurin potentiaali!

 6. Saeko
  10:56 on 21 helmikuu 2012

  Hienoa!

 7. Monica
  10:07 on 22 heinäkuu 2013

  Dayan on erinomainen nuori nainen ja minulla on ollut etuoikeus nähdä hänen työstään hänen opinnäytetyön ja osallistuu hänen Honor Väitös ja katsella hänen laittaa hänen sydämensä tähän projektiin.
  Olen hyvin ylpeä sinusta. Adelante.

Jätä vastaus

SEO Powered by Platina SEO alkaen Techblissonline