05 maaliskuu 2012 mennessä admin

3 Comments

Aina muodissa

Aina muodissa

Jenny Sato

Yhdellä silmäyksellä

Koulutukseltaan lääkäri, Jenny Sato luopunut hoitokäytännön kun hän jätti kotoisin Kiinasta naimisiin japanilaisen miehensä. Nyt Yokohama, Jenny harjoittaa vapaaehtoistyötä ja luotonanto hänen monipuolinen kykyjä ulkosuomalaisten yhteisö siellä. Hän keskittyy hänen uusi jäsenyydestä evankeliumin ja hänen 12-vuotiaan poikansa.

Miten aloit uran lääke?

Äitini on lastenlääkäri Kiinassa, joten hän rohkaisi minua tekemään paljon asioita, jotka liittyvät lääketieteen alalla. Olen opiskellut lääketieteellisen koulun kotikaupungissani, Har Bin Medical University, sitten muutti eteläosassa ja työskenteli Shia Miehet sairaalaan.

Ja voit myös toiminut tulkkina?

Kyllä, se on hauska sattuma. Olin Etelä-Kiinassa ja kukaan muu sairaalassa puhui erittäin hyvä Englanti; he olivat kaikki alkoi vuonna vanhaan tyyliin kiinalainen koulu. Luulin Englanti ei ollut kovin sujuvaa, en ollut kovin luottavainen tehdä tulkinnassa, mutta mielestäni ei ollut muuta vaihtoehtoa, koska olin ainoa henkilö, joka voisi kokeilla. Siellä oli paljon asiantuntijoita, jotka tulivat Amerikasta ja Singaporen tukiin sillä toimintaa, ja he tarvitsivat tulkin pysyä leikkaussali ja auttaa heitä kääntää, keskustele sairaanhoitajat, saada asianmukaista ohjausta tehdä operaation ... Sellainen elämän ja kuoleman tilanne! Taisin juuri alkanut kouluttaa itseäni siitä, miten käsitellä näitä erilaisia ​​hätätilanteita ja kielen juuri aloittanut popping ulos, kun sitä tarvitsin. Alussa mielestäni tein paljon virheitä, mutta olen oppinut virheistään.

Olin silmälääkäri Kiinassa ja Singaporessa, jossa tapasin aviomieheni. Tuolloin en uskonut olisin koskaan naimisiin. Olin kirjaimellisesti vanhaksi! Mutta menimme naimisiin Singaporessa ja poikani syntyi siellä. Jälkeenpäin mieheni sai toisen tehtävän mennä Sveitsiin. Sen jälkeen muutimme, ajattelin minun piti hyödyntää tiedon olin saanut Singaporessa, joten etsin työtä Sveitsissä. Aina kun siirryt eri maissa, sinun täytyy muuttaa Lääkärintodistus ajokorttia. Se on kuin ajokortti: minne mennä, sinun täytyy vaihtaa ajokortin, mutta lääketieteen alalla, heillä ei ole kansainvälisen lääketieteen lisenssit joten jouduin olemaan hieman joustavampi ... päätin vain tehdä perustutkimusta ja kukaan ei aio kysyä minulta lääkettä.

Uskomattoman, se oli niin helppoa: professori kertoi minulle, hän oli etsimässä lab teknikko, ja ihmisiä, jotka tulivat haastattelemaan oli palomiehiä, tai ihmiset työskentelevät apteekissa, joka oli koskaan tehnyt mitään teknistä työtä! Hän vain nauroi: Olin ainoa, joka todella täytti, ja hän oli hyvin onnellinen. Tunsin Euroopassa, jos et ole Euroopan tai Amerikan, olet kolmannen luokan. Ne katsovat näitä ihmisiä olemaan kolmannen luokan, mutta minut palkattiin erittäin hyvin, koska minulla oli, että erikoisala opin aikana minun Ph.D. tutkimuksissa.

Työskentelin immunohistokemiassa viisi vuotta, ja nautin siitä kovasti. Meillä diagnosoitu sairaudet; esimerkiksi jos lääkäri poistaa pala kasvaimen potilaan rinta tai aivoissa, tai missä tahansa, ne täytyy lähettää kudoksiin laboratorioon tehdä immuuni testejä, käytämme erilaisia ​​vasta-aineita on testata, ovatko nämä kasvaimet ovat hyvänlaatuisia kasvaimia tai pahanlaatuisia kasvaimia , tai vain fibroid. Haluamme kokeilla tarkalleen millainen kasvain oli.

Kun tapasi lähetyssaarnaajat, mikä sai sinut kuuntelemaan?

Mielestäni ensimmäinen oppitunti he opettivat minulle oli erittäin mielenkiintoinen. Se oli pelastussuunnitelman ja sisarlähetyssaarnaajan kiinnitti sateenkaari. Se oli hyvin symbolinen, jotain: "kun me hyväksymme Jeesuksen Kristuksen voimme ylittää sateenkaari ja siunauksia." Se ei ollut mitään kovin päällekäyvä. Ensimmäinen oppitunti sisarlähetyssaarnaajat sai minut tuntemaan halusin tietää enemmän. Se oli erittäin helppo hyväksyä mitä hän opetti minulle.

Sain todistukseni Pyhän Hengen kautta. Pyhä Henki oli aina kanssani, tekee minut tuntemaan itseni niin lämmin ja niin rauhallinen sydämessäni. Joka kerta minulla oli vaikeuksia minun piti voittaa, kaikki mitä en voinut kuvitella, että voisimme vain näiden vaikeuksien voittamiseksi - ei helposti, mutta Pyhän Hengen apua. Se mikä sai minut tuntemaan niin rauhallinen, ja sitähän antoi minulle niin vahva todistus. Meidän rakas taivaallinen Isämme välittää meistä ja Jeesus on Vapahtajamme. Se on hienoa.

Meidän rakas taivaallinen Isämme välittää meistä ja Jeesus on Vapahtajamme.

Millaisia ​​asioita olet selvinnyt Hengellä?

Kun ensimmäinen saapui Japaniin, poikani ei voinut ilmoittautua kansainväliseen kouluun. Normaalisti kansainvälinen koulu on tietyt normit, he haastattelevat uudet opiskelijat ja mielestäni hän voinut kulkea sitä, koska hän ei käyttäydy hyvin, koska olimme juuri tulleet Sveitsistä ... Hän näytti hyvin ärtyisä, tiedät (nauraa), mutta tämä koulu oli katolinen koulu, hyvin järjestelmällistä ja hyvin muodollinen. Nunna, joka haastatteli häntä, hän oli hyvin vanha nunna, hän oli huntu, joka kattaa hänen päänsä ja hän ei pidä jonkun pojan olla hyvin ärtyisä ja hyvin tuhma ... se on luultavasti ensivaikutelma hän oli minun poikani.

Hän oli periaatteessa kieltäytynyt kahdesti - kieltäytyi kahdesti! Ja tuolloin olin todella järkyttynyt. Hän ei värvätään kunnon kansainvälinen koulu, hän ei voinut olla asianmukainen koulutus! Tulimme koko matkan Sveitsistä, muutti Japaniin. Se oli mieheni kotimaassa. Luulin kerran muutimme tänne kaiken piti olla hyvin sileä! Sen pitäisi olla hienoa, koska se on hänen kotimaassaan, ja hän sanoi: "kaikki Japanissa on täydellinen." Mutta en ajattele noin. Se oli juuri päinvastainen - Luulin, että olemme kurjaa tuolloin.

Sitten kun liityin kirkkoon, luulen poikani käytös parani. Varmasti osallistuvat sakramenttikokoukseen kautta perusasteen koulutuksen, joka sunnuntai hän meni kirkkoon ... Mielestäni se ei ollut pelkästään tuomion koulussa, se oli sydämen muutoksen poikani ja minä. Me kaikki tuli kuuliainen Jumalan tavalla; olimme enemmän nöyrä ulkopuolisille, luultavasti että haastattelija. Joten kolmannen kerran lopulta hän läpäisi haastattelun ja hän voisi tulla kouluun. Olin niin helpottunut! Tiesin sen sydämestäni, että on siunaus rakas taivaallinen Isä. Poikani on nyt kaksitoistavuotias, ja hän on minua pidempi. Hänen nimensä tarkoittaa "onnellista elämää" on japanilainen.

Joten sinulla oli vaikeaa aikaa, kun ensimmäinen muutti Japaniin? Oletko yksinäinen?

Alussa on aina jonkin verran kulttuurishokki. Yksinäisyys ja ei hyväksytä ... Japanilaiset ovat hyvin kohteliaita, mutta he eivät puhu vieraille niin paljon. Se ei ole kuin Sveitsissä tai Amerikan jos menemme ulos, jotkut kolahtaa sinuun ja he saattavat vain jutella kanssasi bussissa tai junassa tai mitä tahansa. Japanissa ihmiset ovat hyvin varauksellisesti - ne pyrkivät pitämään omaa tilaa. He eivät aina vuorovaikutuksessa kaikki muut, koska muuten se luo kaaosta yhteiskunnassa! Joten ihmiset pysyvät varattujen ja yritän keskittyä omaan liiketoimintaansa.

Näin ehkä tuhansia ihmisiä päivittäin, vain ohi minua, mutta kukaan ei oikeastaan ​​tervehtimään minua. Se on kuin elät saari täynnä ihmisiä, mutta silti tuntuu niin yksinäinen! Onko se outoa? Olet vielä kukaan! Minusta se on aika sinun tarvitse Jumalaa eniten, koska Jumala todella haluaa tuntea sinut. Hän tuntee jokaisen meistä, luulen että yksi niistä asioista, tunsin, meidän täytyy saada lähemmäksi Rakas Taivaallinen Isä. Se ei ole vain yksinäisyyttä, se on tavallaan ... se on vain tyhjyys sydämessämme. Jos meillä ei ole Jeesusta sydämessämme me ikuisesti tuntuu ole mielekästä, eivät täyty. Tietenkin, nyt minulla on paljon ystäviä, ja siellä on valtava ulkosuomalaisten yhteisö. Ja minulla oli kirkko: Minut kastettiin kolme kuukautta kokous lähetyssaarnaajia, juuri kun muutimme Japaniin vuonna 2006.

Se on kuin elät saari täynnä ihmisiä, mutta silti tuntuu niin yksinäinen! Minusta se on aika sinun tarvitse Jumalaa eniten, koska Jumala todella haluaa tuntea sinut.

Ja ymmärrän osa syy olit kiinnostunut evankeliumi koska halusit löytää tapoja vahvistaa perheen suhdetta?

Kyllä, alussa meidän avioliitto olemme kohdanneet paljon vaikeuksia ja joskus minulla oli ristiriidassa mieheni koska mielipiteemme ovat erilaisia. Emme todella arvostamme toisiamme niin paljon alussa, koska emme keskittyä asioihin, jotka voisivat auttaa meitä työskentelemään yhdessä. Vaan kirkossa, olemme oppineet, miten perheet ovat meille tärkeitä, rakas taivaallinen Isä haluaa meidän palaavan Hänen valtakuntansa perheemme kanssa - se on hänen suunnitelma meitä varten. Mutta Saatana yrittää aina unohtamaan keskittymällä onnemme.

Kun poikani ja minä olimme ensin kastettiin, mieheni sanoi aina, "Se on uskomatonta, meillä on kaksi mormonit meidän perheessä!" Ja tyttöystäväni vitsaili, "Sinun pitäisi kertoa hänelle, että hän tulee olemaan yksi liikaa!"

Jenny miehensä ja poikansa.

Se on kuin virsi: haluamme elää meidän perheen ikuisesti, perheet voivat olla ikuisia. Aina kun lauloin niille virsiä, minä vain tuntui niin liikuttunut ja muutti sydämessäni. Mieheni voisi kertoa eroa minulle, kun menin kirkkoon. Ennen olin aina yrittänyt olla kova, olin hyvin loukkaavaa. Olen aina sanonut, "Oi, tämä on sinun vikasi", ja lopulta hänestä tuntui kuin hän voisi tehdä mitään oikeutta perheelleen. Mutta kun aloin käydä kirkossa, arvostan mitä hän tekee meille ... Ainakin En sano "Se on sinun syysi" enää! Uskon, että tekee hänestä tuntuu paljon paremmalta. Se on ollut sydän-muuttuva prosessi; Vain Jeesus voi vapauttaa meidät surut ja meidän ristiriitoja meidän perheessä. Vain Hän voi pelastaa meidät.

Kerro minulle osallistumista naisjärjestöjen kanssa.

Työskentelen Yokohama kansainvälisen naisten joukkue, teemme hyväntekeväisyyttä. Uskon voivani hyödyntää joitakin taitoja minulla on, ja olen tekemässä vieraanvaraisuus työtä saada uutta naisten mukana. Mielestäni tärkein lahja Pyhä Henki on rakkaus. Katsos, meidän täytyy rakastaa ihmisiä, jotka ovat ympärillämme. Autamme orpoja yhteisössämme. Yhteisössämme meillä on neljä eri lastenkodeissa, ja on yhteensä lähes kolmesataa lasta. Jotkut heistä ovat julmasti pois käytöstä: he tarvitsevat muiden ihmisten apua. Minusta se on todella hyvä kaikille niille ulkosuomalaisten vaimojen olla mukana. He nauttivat elämästä Japanissa, mutta ne eivät aina tunne mitään velvollisuutta auttaa tarvitsevia, niin voin auttaa heitä ymmärtämään, että he voivat tehdä jotain hyvää paikallista yhteisöä: siksi olen mukana. Teemme varainhankinta; järjestämme osapuolten lastenkodeissa, saamme expat vaimoja ostaa joululahjoja orpoja. Järjestämme myös heidän olla yhteydessä paikalliseen lapsia, joten esimerkiksi paikalliset lapset voivat mennä koulunsa pelata heidän kanssaan.

Se on ollut sydän-muuttuva prosessi; Vain Jeesus voi vapauttaa meidät surut ja meidän ristiriitoja meidän perheessä.

Kerro minulle henkilökohtainen tyyli.

Rakastan muotia! Tietenkin, kuten Mormonin Lady, en pukeutua hyvin altis ja minun täytyy aina olla vaatimaton mekko. Nautin kaikesta kuin Mormonin Lady, vaikka käytämme vaatteita. Rakastan vaate, ja nyt en voinut kuvitella ottaa pois minun vaatteeni, se on minun suosikki asia. Olen niin siunattu käyttämällä vaatteita, koska emme voi silti pukeutua söpö ja erittäin houkutteleva näyttämättä niin paljon kehomme, koska kehomme on temppeli. Luulen, että ihmiset todella tuntevat Olen hyvin helposti lähestyttävä, vaikka olen pukeutua hyvin trendikäs ja erittäin röyhkeä. Se on tapa ihmisiä antaa hyvän vaikutelman muille. Jos me kunnioitamme itseämme enemmän mielestäni saada enemmän kunnioitusta muilta. Jos olemme pukeutuneet vaatimattomasti, meillä on enemmän kunnioitusta muilta.

Mikä on yksi suurimmista elämän oppitunteja evankeliumi on sinulle opettanut?

On paljon opittavaa! Mutta ehkä suurin niistä on olla nöyrä. Joskus voi olla todella ylpeitä, kuten jos tein jotain todella suurta, tai joskus ystäväni kaikki kehua minua, koska tein jotain onnistunut, ja mitä - sydämessäni, minun ei pitäisi olla ylpeitä, minun pitäisi olla aina nöyrä. Jumala haluaa meidän olevan oppivainen. Koko Mormonin kirja, se vain opettaa meitä olemaan ylpeitä - me kaikki opimme, että ylpeys sykli: Pidän tästä opetus Mormonin kirja, ei olla ylpeitä. Kaikki synnit liittyvät ylpeys, jopa tappaminen tai varastaminen. Kun meistä tulee ylpeitä eikä nöyrä, niin me ei kuunnella Jumalan enää. Ajattelemme, "Oh voin tehdä sen! En tarvitse Jumalaa! "Mutta todellisuudessa se todellakaan ole totta. Ja Opetan poikani ei olla ylpeitä: kun hän saa mukava luokka hän innostuu ja sanon, "Sinun täytyy olla kiitollinen rakas taivaallinen Isä. Tämä ei ole vain sinun takiasi, se on myös siunaus meidän rakas taivaallinen Isä. "

Yhdellä silmäyksellä

Jenny (Tan Yi) Sato


Sijainti: Yokohama, Japani

Ikä: 43

Siviilisääty: Naimisissa

Lapset: Yksi 12 vuotta vanha poika

Muuntaa Church: 26 syyskuu 2006

Opiskelupaikat: Singapore National University

Puhutut kielet Home: Japani ja Englanti

Lempilauluni: "Perheet voivat olla yhdessä ikuisesti"

Haastattelussa Lydia Defranchi . Kuvia käytetään luvalla.

3 Comments

 1. Lydia
  11:30 on 06 maaliskuu 2012

  Se oli niin ilo tapaaminen Jenny - Rakastan erityisesti miten hän puhuu olemisesta "mormoni Lady". Se on aika kenkäparin täyttää, on mormoni Lady :)

 2. Kuten Sistas Siionin
  11:47 on 07 maaliskuu 2012

  Sisko Sato olet niin juu. Rakastamme miten käytät "Rakas Taivaallinen Isä", koska Jumala todella olisi rakas meille, koska olemme hänelle. Käsite piditte olemisesta saarella ympäröivät monet ihmiset, mutta silti yksinäinen ei ole niin outoa kuin se saattaakin tuntua. Olemme sitä mieltä, että on monia ihmisiä, jotka voivat liittyä tähän. On ollut aikoja elämässämme kun olemme tunteneet samalla tavalla liian. Näyttää siltä, ​​että olet pystyivät ohittamaan nämä samaiset eristäminen ja mitä testamentti, joka on, miten meillä on voima muuttaa asioita että on meneillään elämässämme. Tietenkään se ei ole helppoa, vaan meidän rakas taivaallinen Isä kaikki on mahdollista!

  Kiitos MWP ottaa käyttöön meidät toiseen sisartemme evankeliumia!

 3. kay
  21:48 on 13 huhtikuu 2012

  Olin vaikuttunut siitä, kuinka paljon hän nauttii elämäntapa kuin Mormonin Lady. Hän on loistava esimerkki nauttia erioikeuksia ja evankeliumin siunaukset.

Jätä vastaus

SEO Powered by Platina SEO alkaen Techblissonline