02 toukokuu 2012 by admin

8 Comments

Malli monta lahjaa

Malli monta lahjaa

Kesä Bellessa

Yhdellä silmäyksellä

Kesä Bellessa vietti nuoruutensa asuu Pariisissa, Japanissa ja New Yorkissa kansainvälisenä esikuvana. Joten se oli helppo siirtyä hänen sitten aloittaa Eliza, lehden "naisille, jotka haluavat olla tyylikäs, seksikäs, ja mukana maailman säilyttäen korkeat standardit mekko, viihde ja lifestyle." Nyt kun uusi äiti, hän on siirtynyt kykyjään tuottamiseen ja tuijottaa erilaisissa tv show Idols aluna, Brooke White, jatkaen edustaja hänen uskonsa.

Olen syntynyt ja kasvanut Chicago Heights, Illinois, joka on kaupungin eteläpuolella Chicagossa. Vanhempani ovat käännynnäisiä ja äitini alkoi minua mallinnus kun olin neljä. Hänellä oli tyttöystävä, joka oli myös pisti lapset osaksi mallinnus ja ne ajattelin, että olisi hauska asia tehdä yhdessä. Äitini ei ollut kokemusta teollisuuden, mutta hän on erittäin pätevä nainen. Hän voi selvittää asioita hyvin nopeasti ja hän kyynärpäätaktikko. Hän varmasti on paljon energiaa ja on aina suuri työntekijä.

Kun olin nuori, tein luettelot ja aikakauslehdet ja jopa kiitotien osoittaa. Olin myös viisi tai kuusi mainoksia, joista yksi McDonald'sin. Yksi suosikkini versoja oli Sears Wishbook, joka oli viisisataa sivua luettelo. Haluan repiä sivuja tuotteiden Pidin ja laittaa ne yhteen Santa. Se oli hauskaa nähdä kuvia itsestäni kaupungilla, mutta vieläkin, rakastin jännitystä kaupungin. Äitini olisi pitää se mielenkiintoinen ottamalla minut Art Institute tai Rock'n'Roll McDonald'sin jälkeen versoja. Minulla on hyviä muistoja äitini, tutustuen kaupunkiin, menee koe, ja nauttia hämmästyttävä ruoka Chicago on tarjota.

Kun olin seitsemäntoista, aloin mallinnus kokopäiväisesti. Olen työskennellyt Tokiossa, Osakassa, ja sitten Pariisissa. Olen enimmäkseen meni aikana minun taukoja koulusta, kunnes olen valmistunut lukiosta varhain. Opettajani olisi saanen laajennettu taukoja, tai antaisi minulle erityistehtävissä. Esimerkiksi minun Englanti lopullinen Jouduin kirjoittamaan viidentoista sivun raportin eroista japanilainen ja amerikkalainen kulttuuri, kun olin siellä asuvien ja kokeneet sen.

Onko sinulla sisaruksia?

Kyllä, olen vanhin viisi lasta. Äitini ja isäni onnistui parhaansa mukaan viisi hullu lapsia.

Äitini yritti saada veljeni ja sisareni osaksi mallinnus mutta se vain ei toiminut. Jos sinulla ei ole persoonallisuutta sitä, kun olet vähän, se on todella vaikea. Pidin saada kuvani otettu. Olin rauhallinen lapsi. Omat sisarukset on enemmän energiaa, joten ne eivät olleet niin hyviä mallinnus, vaikka ne olivat ihastuttava lapsia.

Ensimmäinen matka Japaniin, olin seitsemäntoista. Otin kolme tai neljä matkoja siellä, kahdesta neljään kuukautta kerrallaan. Mielestäni äitini olisi mielellään mennä minun kanssani; kuitenkin, meillä ei ollut paljon ylimääräistä rahaa ja hänellä oli neljä lasta kotona, joka ei vain tehdä uskottavia.

Kerro minulle olemisesta MAP teini mallinnus maailmassa ja noin yksin asuvat.

Lapseni ei aio Japaniin yksin, kun he teini! Olen nähnyt paljon asioita mallinnus teollisuudessa, kun se tulee sukupuoleen ja lääkkeet, jotka emme todennäköisesti ei olisi joutunut käsittelemään tuossa iässä. Samalla se oli käytännön opetukseen. Pystyin kokea erilaisia ​​elämäntapoja ensikäden. Olen ollut paljon ystäviä, jotka olen nähnyt läpi todella kovia ja on ongelmia huumeiden tai muita asioita. Se on kova teollisuus ja se voi olla vaikea tehdä sen läpi sortumatta vaikutteita, jotka eivät ole terveellisiä eivätkä ole hyväksi sinulle ja ihmissuhteissa. Koska minulla oli evankeliumi pystyin pysymään ankkuroitu, pysy maadoitettu, ja taistelu läpi ilman mitään hullua tapahtuu. Mutta se varmasti ole ihanteellinen tilanne. Kuitenkin olen edelleen todella nauttia mallinnus. Rakastan matkustamista ja se on aina ollut hauskaa minulle.

Oliko koskaan aikaa, kun piti auttaa mallinnus ystävä kautta kova aika? Mitä näkökulmasta sinä tarjota ystävillesi?

Haluaisin ajatella, olin hyvä esimerkki ystäväni, ja että minä annoin oivalluksia ja viisautta kaikki tilanteet olivat menossa läpi, mutta en rehellisesti voinut sanoa. Opin ja yrittää selvittää, mitä uskoin. Toivoisin vahvemman todistuksen ennemmin elämässäni. Tein muutama tytöt että olen työskennellyt vuosien varrella, jotka olivat vaikuttuneita, miten voimakkaasti otin kantaa siihen, mitä haluan ja halua tehdä teollisuudessa, kun se tuli alastomuutta. Monet niistä tuntui painetta tehdä tiettyjä asioita, ja nähdä minut menestystä ja tehdä rahaa tekemättä, että heidät uudelleen kantaansa.

Mikä oli tärkein hengellinen tekijä, joka auttoi pysyt maadoitettu?

Joka sunnuntai tiesin piti olla kirkossa ja saisin niin paljon joka sunnuntai menemästä. Se kohottaa minut ja että jatkaa koko viikon. Sanoisin ennen todistukseni oli vielä supervahva, olen edelleen tiesin, että joka kerta menin kirkkoon sain jotain. Ja luulen, että mitä pitää minut menossa joka sunnuntai, ja minusta tuntui, että ankkuri elämässäni, joten en koskaan halunnut olla että. Lisää sitten tietty opetus, että minun piti kuulla, minulla oli tunne joka kerta kävelin meidän rakennuksiin, että tämä on, jos minun pitäisi olla, ja tunsin rakkautta taivaallisen Isäni ja minun tarvitsi että mukavuutta, varsinkin matkoilla ja on niin yksin.

Oletko koskaan tuntea mallinnus uran haittasi oman haluttomuus tehdä tiettyjä asioita tai kulumisen tiettyjä asioita? Miten hoidatte sitä?

Minulla on ollut monia tilanteita, kun urani on estynyt. Minulla oli yksi alkuun valokuvaajia maailmassa kertoa minulle hän varmistaa varasin kolme tuleva valtava työpaikkoja, jos olisin vain tehdä oma nude istunnon hänen kanssaan. Myöhemmin elämässäni, minulla oli myös menestyksekäs tuottaja tarjota minulle rooli hänen seuraava elokuva, jos olisin nukkua hänen kanssaan. Valitettavasti näyttää siltä, ​​kuin ne eivät ole harvinaisia ​​tilanteita.

Kun Japani, jossa oli seuraava askel urallasi?

Olen asunut New Yorkissa, kun olin yhdeksäntoista, ja sitten Los Angeles. Olen edelleen matkusti ympäri ja jatkoi mallintaa ja tehdä mainoksia. Tapasin mieheni, Kerry Bellessa, Los Angeles.

Joten Summer Bellessa on naimisissa nimi? Se on niin täydellinen!

Kyllä, minä tiedän! Minun tyttönimi on Smith. Summer Smith. Minun mallinnus aineet kaikki halusivat minun pitää Smith aiheuttaa se kuulostaa niin periamerikkalainen. Se ilme olen. Mutta minä vain käyttää Summer Bellessa nyt. Joka tapauksessa, minulla oli tyttöystävä asuu minun sohvalla, ja hän lähti muutaman päivämäärät kaveri elää Kerryn sohvalla. Ja se, miten me tutustuttiin toisiinsa. Ja sitten hän ehdotti minulle puolitoista kuukautta sen jälkeen ensimmäinen päivä. Ja sitten menimme naimisiin hieman yli puolitoista kuukautta sen jälkeen. Emme tuhlaa aikaa. Hän aikoi elokuvakoulu tuolloin Art Center College of Design, Pasadena. Hän ohjaa musiikkivideoita ja mainoksia ja hän juuri päättynyt hänen ensimmäinen pitkä elokuva, Amber Alert, tänä vuonna.

Me asettui Los Angeles ja pidin mallinnus ja toimiva. Minulla oli vaikeuksia löytää vaatteita, jotka oli asianmukainen koe, joka oli tavalla eteenpäin, että teki minut näyttämään parhaani, ja että pidetään normeja, että halusin nyt, että olin naimisissa. Joten päätin aloittaa vaatemallisto. Ja se todella miten Brooke White ja tapasin. Minulla oli MySpace-sivulla, kun MySpace oli viileä. Hän näki jonkin mekkoja, ja MySpaced minua, "Rakastan tätä mekko, saan yhden?" Ja me tavallaan lähetetään edestakaisin. Tein nämä pienet asiat sanottu hän-markkinoiden sijasta kirpputori, ja kutsuin hänet tulemaan suorittamaan hänen musiikistaan. Kaikki tyttöystäväni joka maalasi tai tehnyt koruja tai olivat valokuvaajat olisi sellainen perustaa jonkun takapihalla ja on sata, kaksisataa ihmiset tulevat ja ostaa tavaraa, ja Brooke olisi viihdettä. Hän olisi pelata joitakin kappaleita ja myydä hänen albumi. Ja sitten aloin Eliza lehden ja Brooke oli Idols, joten laitoin hänet kannessa ja sitten tuli parhaita ystäviä.

Kerro minulle alussa Eliza. Oliko liittyvät työsi näitä mekkoja?

No, olin työskennellyt nuoriso-ohjelman kirkossa tuolloin, ja niin aloin katsomaan muotilehtiä, että rakastan alkaen nuorten näkökulmasta. Rakastan kuvakieli lehdet, korkea laatu ja taiteellinen valokuvaus, mutta kun tarkastelee niitä nuorten näkökulmasta tajuat naiskuvaa ojensi noita lehtiä ei ole terve. Muistan lukeneeni vuonna teini-lehden artikkeli "Mistä tiedät, jos olet valmis seksiä?" Ja vastaus oli, jos hän voisi jättää sinut seuraavana päivänä ja olisit kunnossa, silloin tiedät "uudelleen valmis.

Ja minä ajattelin, "Mitä taaksepäin tapa tarkastella seksiä!" Tunsin halusin laittaa jotain siellä, että oli vielä kuvastoa että olin vetoa, että oli naisellinen, että oli aika, että oli taiteellinen, mutta jotka osoittavat -cased naiset positiivisella tavalla. Halusin näyttää, että naiset eivät tarvitse olla "sukupuolilajiteltuja jopa" olla kaunis, ja halusin sisällyttää artikkeleita, jotka oli ainetta ja oli kannustaa naisia ​​heidän paremmin itsensä.

Mistä nimi "Eliza" on peräisin?

Olen pakkomielle Audrey Hepburn, ja hän soitti Eliza Doolittle My Fair Lady. Pidän todella, miten kyseisen merkin on symbolinen tyttö tyhjästä, joka oli kukka tyttö, jolla ei ollut mitään, ja hieman viljely hän oli väärässä prinsessa. Mielestäni me kaikki, ei väliä mistä tulemme tai keitä me olemme, hieman viljely katsoa parhaat ja tuntuu parhaamme.

Mikä on ollut kehityskaari Eliza kun aloitit sen? Oliko sinulla saada rahoitusta, tai oliko teillä vain bootstrap sitä itse?

Olen melko paljon bootstrapped sitä. Äitini antoi minulle lainan aloittaa se. Pääsin ulos mainostajille halusi yleisön kanssa koulutettuja naisia, jotka halusivat olla muodissa enemmän klassinen tapa. Olimme Barnes ja aateliset eri puolilla maata.

Miten olet ollut tasapainottava Eliza mallinnus?

Modeling ehdottomasti otti takapenkillä. Uskon, että kun voit käyttää aivoja ja kykyjäsi jotain, se on paljon houkuttelevampi kuin vain etsivät sievät kuva. Olen kuitenkin työskentelevät asiakkaiden kanssa, joiden kanssa olen rakentanut suhteita. Teen erityisiä työpaikkoja, jotka ovat sen arvoisia, taloudellisesti.

Ja nyt olet lisännyt uuden hankkeen mix, web osoittavat, Girls With Glasses. Kerro meille siitä.

Alusta lähtien meidän ystävyys, Brooke ja olen todella ihaillut toisiaan ja todella halunneet yhdessä ... jotain. Se on hauska tarina: Brooke soitti minulle hieman alle kaksi vuotta sitten, ja se oli päivä mieheni ja minä olivat lähdössä Los Angeles siirtyä Arizona. Olimme pakkasi U-Haul ja oli lähdössä, kun hän soitti minulle ja sanoi, "Hei, haluan vain saada yhdessä ja jutella," ja minä sanoin, "Okei, mennään IHOP juuri nyt. Minulla on kuin kaksi tuntia, se on siinä, ennen kuin saamme tämän trukin ja lähtevät. "Ja niin me istuimme alas ja juttelimme ja hän ilmaisi, että hän halusi työskennellä yhdessä ja minä tietenkin halunnut työskennellä hänen myös. Hassua, koska en yleensä käytettävä yhteyksiä, ja niin tekee Brooke, mutta sinä päivänä olin pakkasin kontakteja, ja hän oli saanut jotain hänen silmässä, ja niin olimme molemmat silmälaseja-ja olimme molemmat yllään bleiserit ja laiha farkut baletti asuntoja. Ja ajattelimme, että oli niin hauska, että olimme niin matchy-matchy, ja me vain eräänlainen oli tyttöjen kanssa lasit. Ja niin, ajatus Girls With Glasses syntyi. Ja puhuimme tekee tietyntyyppinen erilaisia ​​TV-show, ja tiesimme halusimme ottaa sen omissa käsissä ja alkaa verkossa, koska se oli jotain voisimme tehdä realistisesti.

Joten välillä minun tulevan Kaliforniaan työtä tai vierailla perheen tai hänen tulossa Arizona vierailla hänen perheensä siellä, teemme videoita, joko siellä tai täällä tai muissa paikoissa tapaamme.

Mikä on tavoitteesi tyttöjen kanssa lasit? Missä näet tämän menossa parin seuraavan vuoden aikana?

Tyttöjen lasit tavoitteenamme on aina ollut olla televisiossa. Kuitenkin online-markkinat kasvavat ja ennusteet verkkosisällön saada samanlaista arviota televisio mainontaa, olemme todella onnellisia ovat verkossa nyt. Meillä oli muutama televisiokanavilla ja tuotantoyhtiöiden tavoittaa meidät, mutta se vain ei ole täydellinen istuvuus vielä, osittain koska minulla on vauva nyt ja Brooke on raskaana. Mutta jos emme löydä täydellinen istuvuus olisimme varmasti eteenpäin ja olla todella innoissaan.

Uskon, että kun tulet äiti, painopisteet todella muuttua työskennellä, luovaa myyntipisteistä, ja varmista, että saat mitä tarvitset ulos niistä eivätkä ota pois perheen. Poikani yksitoista kuukautta vanha nyt ja synnytyksen on varmasti muuttuneet tavoitteet urani. En ollut tyttö kirkossa aina yrittää pitää kaikkien vauvojen ja en ollut "vauva nälkäinen" millään tavalla. Pidän todella luovia ja työskentelee, joten en ollut oikein varma, miten tämä koko juttu oli menossa töihin. Mutta olen ollut iloisesti yllättynyt, kuinka mielettömän rakastunut olen poikani kanssa Rockwell. Mielestäni osa, joka on koska emme odottaa niin kauan. Mieheni ja minä olemme olleet naimisissa yhdeksän vuotta; aloimme miettiä ottaa lapset vuotta sitten, mutta me vain ei raskaaksi kuusi, seitsemän vuotta. Emme tiedä, miksi en ollut tulla raskaaksi, mutta me vain tuntui kuin se tapahtuisi kun pitikin tapahtua. Mielestäni se ei tapahdu täydellinen aika meille, niin taivaallinen Isä tiesi, mitä oli tekemässä. Luulen että hän teki meidät odottamaan niin kauan, olen lyönyt paljon ja rakastan olla äiti jopa enemmän kuin olisin, jos se olisi ollut helppoa meille.

Olin kuullut joitakin pelottavia tarinoita ystäviä, kuinka paljon olin menossa on luopua joten ajattelin, "Voi ei, minun täytyy saada valmis lopettamaan kaiken ja vain keskittyä olemaan hyvä äiti." Mutta minä 've ollut todella yllättynyt siitä, kuinka paljon olen voinut tehdä ja työskennellä ja Rockwell vieressäni. Hän hyvätapainen vauva niin minä tuon hänet versoja ja hän on helppo pitää käynnissä. Hän on vain melkein vuosi, niin että voisi muuttaa. Nopeasti. Mutta olen valmis sopeutumaan siihen.

Onko sinulla muita ajatuksia haluaisit lisätä?

Haluan ehdottomasti varmistaa sanon Olen tehnyt virheitä elämässäni ja olen kiitollinen sovituksesta. Yritän oppia minun virheitä ja olla parempi, ja yrittää olla paras henkilö voin olla. Meidän kulttuurissamme joskus sugarcoat asioita, varsinkin kun puhutaan avioliitosta. Kerron ihmisille, että joskus elämä on kovaa ja avioliitto on kovaa ja joskus me vihaavat toisiaan. No, mieheni aina sanoo, "Viha on voimakas sana," mutta kai saamme toistensa hermoille. Meidän täytyy ajatella, "Miten voimme työskennellä tämän avioliiton?" Mutta luulen, jokainen tuntee näin jossain vaiheessa, ja sitten työn kautta tilanteen ja olet kiitollinen siitä, että olet roikkui siellä, ja sitten huomaat kuinka pieni teidän asiat ovat, miten pienet ongelmat ovat, kun työtä yhdessä ja edistyä teidän suhdetta ja rakkautta toisiaan.

Yhdellä silmäyksellä

Kesä Bellessa


Sijainti: Arizona / Kalifornia

Siviilisääty: Naimisissa

Lapset: Yksi

Ammatti: Persoonallisuus / tuottaja

Opiskelupaikat: SMC, UCLA

KOTIKIELI: Englanti

Suosikki Virsi: "Be Still My Soul"

On Web: www.elizamagazine.com ja www.thegirlswithglasses.com

Haastattelu Neylan McBaine . Portrait by Trever Hoehne ym käytetään luvalla.

8 Comments

 1. Neylan McBaine
  11:08 on 02 toukokuu 2012

  Vuodesta haastattelu Tuottaja: Olen halunnut yhdistyä Summer henkilökohtaisesti lähtien lukeminen ensimmäinen kysymys ELIZA lehden useita vuosia sitten. Kesä on missio antaa maailmalle korkeampi kauneuden, ja olin niin vaikuttunut eri tiedotusvälineissä, johon hän soveltaa hänen lahjakkuutta ja kokemusta.

 2. Chrysula
  19:48 on 02 toukokuu 2012

  Kesä, se on ilo kuulla teidän tavoitteita muoti ja kauneus! Brava!

 3. Michelle Brusasco
  08:09 on 03 toukokuu 2012

  Kaunis!

 4. Annette Pimentel
  16:47 on 06 toukokuu 2012

  Aion ehdottomasti poimien kopio Eliza. Kiitos paljon!

 5. Terri
  21:37 on 06 toukokuu 2012

  Rakastan tämän artikkelin ... hienoa työtä, ja mitä suuri nainen ominaisuus. Onnea uran, ja pysyä lujina standardit!

 6. Shelley stroschein
  14:22 on 04 tammikuu 2013

  Vau, niin kiinnostuneita sinun seistä ja ovat saavuttaneet. Olen 64 ja olen laseja! on Eliza auta meitä vanhempia sisaria, jotka edelleen rakastavat muotia, mutta ovat harmaa ja pelkkää vanhempi kuin yleensä muodikasta ??

 7. Savanni
  13:51 on 01 maaliskuu 2014

  Kiitos paljon! Olen pohtinut menossa LA mallintaa kesätöitä ennen college ja ei aivan tiedetä mitä tehdä, koska en halua tehdä kompromisseja tasovaatimuksiani mitenkään. Olet osoittanut minulle, että se voidaan tehdä ja se on juuri sitä, mitä tarvitsin! Kiitos! Olet inspiraatiota tarvitsin!

 8. Shmitty
  23:37 on 17 elokuu 2014

  Käsite "seksikäs" vastoin evankeliumin opetuksia siveyden ja hyve. Yksi ei voi olla "seksikäs" ja elävät standardeja, sen kuin yrittää palvella sekä mestarit. Nyt jos haluat näyttää houkuttelevan ja moderni, varma, mutta "seksikäs" on siveetön.

Jätä vastaus

SEO Powered by Platina SEO alkaen Techblissonline