20 kesäkuu 2012 by admin

22 Kommentit

Ymmärtäminen kuka hän on

Ymmärtäminen kuka hän on

Bridey Jensen

Yhdellä silmäyksellä

Tällä hetkellä presidentti Brigham Youngin yliopiston Understanding samaa sukupuolta Attraction klubi, Bridey Jensen on viettänyt college vuotta tulevat toimeen sen kanssa, että hän on homo. Vaikka hän kärsinyt vuoden taistelun ja masennus, Bridey nyt tuntuu varmempi ja Jumalan rakastama kuin hän koskaan on ennen.

Kasvaminen, miten tulit toimeen oman seksuaalisuuden puitteissa Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen kirkko?

Synnyin kirkon molemmat vanhempani ja isovanhemmat ovat jäseniä, ja minulla on Mormonipioneerien esivanhempia. En alkaa ymmärtää, mitä minulla oli tunne, kunnes olin noin neljätoista tai viisitoista vuotias. Kun olin kolmetoista, meillä oli lähetyssaarnaaja takkavalkeaillassa nuorille. Kysyimme lähetyssaarnaajia joistakin asioista, jotka ei kuulu kirkkoon on kirkon. Joku kysyi, "Minulla on ystävä, joka on homoseksuaali. Mitä kirkko sanoa Suhteen että? Jos kirjoituksista voin lähettää ne? "Luulen lähetyssaarnaaja oli tavallaan leikkiä hänen vastaus, mutta hän ei vastannut hyvin paljon hienotunteisuutta. Hän sanoi: "Kerro heille, että he ovat kauhistus, sillä sitähän pyhissä kirjoituksissa sanotaan." Lähdin fireside yönä ajatella, että se oli kirkon kantaa homoseksuaalisuuteen.

Kasvaminen, tunsin, että olen todella erottui. Ryhmä tyttöjä minun Nuorten Naisten luokassa olivat todella pojista. He tekisivät oudoin asioita koko ajan pojille. Ymmärsin, että tytöt piti Pidän kaverit, mutta en saanut sitä. Menin äitini ja kertoi hänelle, että olin pidä nämä tytöt, enkä ymmärrä miksi. Se turhautunut löin tuntui etten mahdu. Äitini kertoi minulle, että haluan pojat yhden päivän. Joten ajattelin, että jonain päivänä se olisi kunnossa. Lukiossa aloin olla romanttisia tunteita naisille. Minulla oli hyperawareness naisten enemmän kuin mikään ystäväni. Olen miettinyt, miltä tuntuisi suudella muutamia naisia, ja luulisin, "Hän on todella kaunis." Sitten haluaisin ajatella, "En ole tarkoitus olla ajattelematta, että!" En voi kuvailla kuinka paljon vihasin että Olen tuntenut niin. Yritin piilottaa sen. En ole sanoja kuvaamaan mitä tunsin. Jossain vaiheessa olin Nuorten Naisten Laurel luokan presidentti, ja kaikki äidit tulisivat luokseni ja kertoa minulle, kuinka paljon he rakastivat minua. Haluan aina kiittää heitä, kun ajattelu, "Sinun ei olisi sanoa, että jos tietäisit mitä olin."

En voi kuvailla kuinka paljon vihasin että tunsin niin. Yritin piilottaa sen. En ole sanoja kuvaamaan mitä tunsin.

Ajattelin ainoa paikka olisin hyväksynyt oli mitä ymmärsin tuolloin olla "gay" tai "homo elämäntapa", jonka luulin koostui baareja, juominen, huumeet, ja vapaita. Tämän vuoksi ajattelin, "En voi olla homo. En pidä siitä. En halua, että tällainen elämä. "Se pelottaa minua. Mennessä olin seitsemäntoista ikäinen, en vieläkään ollut kertonut yksi henkilö minun seksuaalisuudesta. Olin kauhuissani edes rukoilla siitä. Aikana minun vanhempi vuoden lukiossa, aloin työntää pois kirkosta; Ajattelin, että olisi helpompaa itselleni ja perheelleni. Pidin kirkossa, mutta sisäisesti olen katkeaa itseni hengellisiä asioita. Voisin mennä kirkkoon, mutta en halua olla siellä. Kun ystäväni menisi ulos ja puolue, menisin heidän kanssaan. Vanhempani eivät tienneet, mitä oli tekeillä sisälläni. Olemme taistelleet lähes joka yö, ja haluaisin vain huutaa, "Sinä et ymmärrä!"

Ensimmäinen henkilö tulin ulos oli paras ystäväni lukiossa. Kerroin hänelle, että olin seksuaalisesti puoleensa naisia. Hän käski minun lopettaa. Hän aloitti pyytää minua paljon kysymyksiä ja totesi, että minulla oli homoseksuaali tunteita, koska minulla oli heikko todistus kirkosta.

Mikä oli kokemus kuin kun alkoi college Brigham Youngin yliopistossa (BYU)?

Tulin BYU tunne pelottaa, että olisin selville. Päätin mennä kirkkoon ja ei puhua ihmisille. Kukaan ei tunne minua siellä. Olen henkisesti valmis itseäni yksin ja ilman ystäviä. Ajattelin, että voisin mennä läpi elämän niin, ja kukaan ei vihaa minua, koska minun seksuaalisuus.

Kuten fuksi, minulla oli yksi bubbliest roommates. Eräänä päivänä hän löysi minun itkevän ennen kirkko alkoi-en halua mennä. Hän kysyi minulta, mikä oli hätänä, ja sanoin hänelle, "Luulen, että olen homo. En aina huvita mennä kirkkoon, ja se on todella vaikeaa minulle. En tiedä mitä tehdä. "Hän sanoi:" Minä rakastan sinua. En tiedä mitä tehdä, mutta minä rakastan sinua. "Hän ehdotti menen puhumaan piispan. Kun menin puhumaan piispan, kerroin hänelle olin peloissani ja ajattelin olla homo. Sanoin hänelle Pelkäsin, että olisin potkut BYU. Minun piispa sanoi: "Se ei ole totta. Jos et ole toiminut sitä millään tavalla, niin olet hieno. Olet aivan kuten muutkin täällä BYU joka ei ole toiminut heidän tunteitaan. "Se oli ensimmäinen kerta, kun tajusin voisin silti olla hyvä mormoni ja on tässä tutkimuksessa elämässäni.

Löin paljon tiesulkuja koko loppuelämäni ajan BYU. Yritin mennä kirkkoon, mutta haluaisin saada todella lannistunut kun en tuntenut Hengen tai kun tajusin etten ole vahva todistus siitä jotain. Vuosi tai niin sen jälkeen Puhuin piispan, sain niin masentunut saatoin tuskin nousta sängystä. Vihasin itseäni. Rukoilen, "Jumala, ota tämä pois minulta. Ole hyvä muuttaa minua. Jos luen pyhiä kirjoituksia joka päivä, jos minä rukoilen joka päivä, jos en nopeasti joka päivä, jos menen temppeliin niin paljon kuin voin ... mitä se kestää sinua ottamaan tämän pois? "

Se oli ensimmäinen kerta, kun tajusin voisin silti olla hyvä mormoni ja on tässä tutkimuksessa elämässäni.

Päätin etten halua olla enää yksin. En tietenkään voinut seistä keskellä Brigham Square ja huutaa, "Olen homo, ja olen yksinäinen ja itsemurha! Joku puhu minulle! "Olen etsinyt kaikkialla Internetissä; En usko tein läksyt kolme tai neljä viikkoa. Löysin ryhmä nimeltä Understanding samaa sukupuolta Attraction (USGA) on hämäriä blogikirjoitus. Tämä viesti sai minut useita linkkejä kunnes löysin USGA jälleen BYU: n 100 tunnin aluksella. Joku oli kirjoittanut taululle, sanoi: "Minä olen lesbo, mutta olen myös ollut kirkon jäsen koko elämäni. En halua olla yksin. Onko paikka minulle täällä BYU? "Ystäväni Brandon, joka oli presidentti USGA tuolloin vastasi," Me vain alkoi tähän ryhmään ja se täyttää tällä hetkellä ja tänä päivänä ja tässä paikassa. Sinun pitäisi tulla! "Luin tämän ja ajattelin," En ole yksin. "Menin USGA kokoukseen, ja siellä oli noin kaksitoista ihmistä siellä. Se oli läpimurto hetki minulle. En edes puhu koko ensimmäisessä kokouksessa. Minä vain istuin siellä ja kuuntelin. Ryhmän jäsenet sanoivat asioita, joita olin tuntenut; Kuvittelin ainoa, joka oli tuntenut nuo asiat. Oli mahtavaa tunne enää yksin. Jälkeenpäin juoksin kotiin ja sanoi kämppäkaverini, "löysin ne!" Minä vain istuin siellä ja itkin, koska en ollut enää yksin.

Lopulta Brandon ja aloin puhu sosiologian luokkiin kampuksella olemisesta homo ja Mormonin BYU. Ensimmäinen kerta oli aivan kauheaa. Jälkeenpäin kaikki oli hyvin hyväksyä. Tyttö minun fuksi asuntolan oli siellä ja sanoi: "En tiennyt. Olen niin pahoillani. "Päädyimme vierailulla kuusi tai seitsemän luokat joka lukukausi.

Voitko kertoa minulle lisää vuorovaikutuksesi USGA?

USGA aloitettiin Brandon ja pieni joukko hänen ystäviään, ja olen nyt vt. Klubi on BYU opiskelijoille, mutta se ei sponsoroi BYU. Meillä on tapaamisia kampuksella ja hallinto on kunnossa sen kanssa. Klubi on saatavilla opiskelijoille, jotka haluavat puhua homoksi ja mormoni. Toivotamme enemmän suoraan opiskelijat tulisivat koska se ei ole vain tukiryhmä. Sanomme, "Jos sinulla on kysyttävää, tule kysy meiltä. Jos sinulla on sukulaisia, jotka ovat tekemisissä tämän, tulevat puhumaan meille. Käytä meille voimavara. "Yritämme puhua asioista emme ymmärrä. Olemme aina tuoda jonkinlainen henkinen komponentti. Mielestäni se, mitä tekee meistä erilaisia ​​on se, että me kaikki haluamme pysyä kirkossa ja uskomme, että Jumala on meidän kanssamme, Jumala tarvitsee johtaa meitä. Eräänä päivänä puhuimme ilmestys ja uskoa, ja se muuttui todistuskokoukseen. Ihmiset puhuivat hetkellä he tajusivat, että asiat olemaan kunnossa. Monet oli pysähtynyt kysyy Jumalalta: "Ole hyvä ja tee minulle suoraan", ja sen sijaan kysyi, "Jumala, mitä haluat minun tekevän?" He tunsivat rauhaa. Tavalla tai toisella he olivat vahvistuksen siitä, että Jumala on kunnossa heidän kanssaan juuri niin kuin ne ovat.

Monet oli pysähtynyt kysyy Jumalalta: "Ole hyvä ja tee minulle suoraan", ja sen sijaan kysyi, "Jumala, mitä haluat minun tekevän?"

Miten ihmiset yleensä reagoivat, kun he kuulevat, olet vetoa naisiin?

En odota paljon ihmisiä tuntea täysin hieno minun homoseksuaalisuudesta. En odota ihmisten olla sinut sen kanssa välittömästi. Jokaisella on käydä läpi oman prosessin. Yleensä kuitenkin ihmiset ovat ylitti odotukseni. En ole ongelmia joidenkin kämppäkaverini BYU. Olin esillä kirjan nimeltä Gay mormonit? Brent Kirby, joka menee hieman minun henkilökohtaista elämää. Ennen muutin, kämppäkaverini Googled nimeni ja lukea osa kirjan. Yksi kämppäkaverini sellainen sekosi. Hän ei tullut kotiin, jos olin siellä. Hän yritti siirtää pois. Hän kertoi minulle vuokranantajalle, BYU Asuminen ja Honor Code Office. Mikään roommates tykkäsi kun ystäväni tuli luokseni ja avoimesti puhunut homoseksuaalisuudesta. Tunsin masentunut ja harkinnut itsemurhaa. Olen aina pelännyt, että ihmiset vihaavat minua tai vihaan tätä osa minua, että en edes kysy. Ajattelin, "Ainoa tapa kämppäkaverini lopettaa vihata minua on, jos lopettaa homoksi. Mutta olen yrittänyt, että ennen, ja se ei toimi. Ainoa tapa lopettaa homoksi on tappaa itseni. "Sieluni, joka oli laillinen keino. Se oli kamala.

Olet niin varma nyt! Miten olet saapunut elämässäsi jossa et anna sellaista negatiivisuus vaikuttaa sinuun?

Sekaantuu USGA todella auttoi minua. Nähdä kuinka paljon tein eroa muiden ihmisten elämään auttoi minua saamaan energiaa takaisin. Jotkut asiat piti vaihtaa sisälläni. En tunne pelkää kertoa ihmisille nyt. Olen kunnossa, kuka olen, ja olen kunnossa kanssa, miltä minusta tuntuu. Se tässä newfound vapautta. Se on vienyt minua parempi osa vuosikymmenen selvittää. Olen mennyt siihen pisteeseen, jossa en voi kuvitella tunne mitään muuta keinoa, kuin jokin osa minusta olisi mennyt. Läpi tämä on muokannut minua niin paljon. En voi kuvitella, että on erilainen. Olen edelleen kamppailemaan joitakin asioita: Olen edelleen tuntuu minulla ei ole paikkaa kirkossa. En tiedä, miten minä mahdu sinne. Tiedän haluan perheen; En miten selittää, että. Olen 23 vuotias, joten en usko, että minun tarvitsee selittää kaiken juuri nyt.

Mitä haluaisit nähdä muutoksen suhteen, miten me mormonit lähestyä homoseksuaalisuus?

Rakastan kirkon. Rakastan evankeliumia, ja rakastan sitä mitä se edustaa. Rakastan Kristusta ja että meillä on joku seurata. Kun menen kirkkoon en aina nähdä, että. Olen usein ei huvita siellä paikka minulle. En tunne, että on homo olisi häpeällistä. Haluaisin nähdä muutosta, miten ihmiset puhuvat homoseksuaalisuudesta kirkossa, kuten miten ihmiset kohtelevat sitä ja miten ne toimivat. Sen ei pitäisi olla häpeällistä joku sanoa, "olen tekemisissä tämän elämässäni. Olen tekemisissä sen kanssa, että olen homo, ja en tiedä, miten tämä sopii yhteen suunnitelmaan, että kirkko on. "Se on taistelua tunne kuin sinulla ei ole tilaa kirkossa tai Jumalan suunnittelua, koska kuka olet sisäisesti. Se on yksinäinen, yksinäinen paikka. Yritän muuttaa tätä häpeän kulttuuriin osittain läpi USGA. Mennään yli meidän tuomioita ja ymmärtää, että me olemme täällä käydä läpi vaikeita asioita, jotta voimme tulla taivaallisen Isämme, ja me olemme täällä yhdessä, jotta voimme auttaa toisiaan kautta näitä vaikeita asioita. Olemme kaikki Jumalan lapsia, ja meidän pitäisi omaksua ja tukea toisiaan mitä tahansa.

Yhdellä silmäyksellä

Bridey Colleen Jensen


Paikkakunta: Provo, UT

Ikä: 23

Siviilisääty: Sinkku

Ammatti: Tilastotieteilijä ja kokopäiväisesti opiskelija BYU

Opiskelupaikat: BYU

KOTIKIELI: Englanti

Suosikki Virsi: "Minä laupeus"

Haastattelu Krisanne Hastings . Kuvat käytetään luvalla.

22 Kommentit

 1. Smirgeli
  19:13 on 20 kesäkuu 2012

  Kiitos rohkeudesta ja halu jakaa tarinasi ja auttaa valottaa aiheesta, joka ei ole usein keskusteltu kirkossa. Mikä kaunis lausuman tämä on: "Haluaisin nähdä muutosta, miten ihmiset puhuvat homoseksuaalisuudesta kirkossa, kuten miten ihmiset kohtelevat sitä ja miten ne toimivat. Sen ei pitäisi olla häpeällistä joku sanoa, "olen tekemisissä tämän elämässäni." "

 2. Suzy
  19:35 on 20 kesäkuu 2012

  Meillä kaikilla on erilaisia ​​haasteita tässä elämässä. Ihailen jokaista, joka on valmis paljain sielunsa auttaa muita. En tiedä, onko minulla sellainen rohkeus. Se ei ole meidän paikka tuomita ketään, vain rakastaa kaikkia. Ja luojan kiitos, että ainoa tuomari on meidän rakastava ja armollinen Vapahtaja. Kiitos jakaminen. Toivon teidän uskonne tuo siunauksia rauhan ja iloa elämääsi.

 3. Chrysula
  20:19 on 20 kesäkuu 2012

  Bridey, minä itkin kun näin BYU "It Gets Better" ja uskon vakaasti, ja toivon ja rukoilen, että se tekee. Kiitos että rohkea haun paikkasi. Olen kiitollinen teille ja toiset ovat osa tätä rikas yhteisö uskon ja minä lähettää rakkautta ja rukouksia sinua matkallasi.

 4. ashmae
  21:05 on 20 kesäkuu 2012

  Bridey, en tiedä sinusta, mutta olen tuntenut monia sijaintisi ja olen kiitollinen niin paljon rohkeutta, anteeksiantoa ja kärsivällisyyttä sinulle selvästi loistaa. Olen niin iloinen nähdessäni nämä resurssit avautumassa BYU ja toivottavasti muut paikat, joissa kirkko on läsnä. Krisanne, loistava haastattelu!

 5. Anna
  22:13 on 20 kesäkuu 2012

  Mitä rakastan eniten tästä on, miten sanoit sen ei pitäisi olla häpeällistä puhua kamppailevat tämän. Häpeä ei ole Vapahtajan tavalla. Me kaikki taistelu ja miksi sinun pitäisi kamppailla hiljaisuudessa? Pidä puhumalla, on olemassa paljon ihmisiä seurakunnassa, jotka haluavat sinun ja ihmisiä kuten sinä siellä, ja haluamme tarjota tukea, rakkautta ja ystävällisyyttä.

 6. Kendall
  22:35 on 20 kesäkuu 2012

  Hei Bridey, haluan vain kertoa teille, että olette uskomattomia. Olen aina tiennyt, että taivaallinen Isä on paikka niille, jotka ovat eri seksuaalinen suuntautuminen ja jotka haluavat edelleen elää evankeliumin. Onhan olet hänen tyttärensä ja hän rakastaa sinua. Olet missä Hän haluaa sinun olevan ja autat muita olemaan sielläkin. Kiitos voimaa ja sitoutumista.

 7. Merkki
  23:32 on 20 kesäkuu 2012

  Yhtyä Suzy ja Anna, meillä kaikilla on erilaisia ​​haasteita / kamppailut elämässä ja se ei ole meidän paikka tuomita muita, etenkin eikä haasteita he ovat saaneet Isämme. En tiedä miten olisin käsitellä että haaste ja rukoilen, että jatkatte löytää voimaa ja uskoa seurata Hengen johdatusta. Kiitos puhumalla. Jatka saada viesti, että sinun ei pitäisi arvioida oman haasteita. On monia meistä, jotka tukevat sinua, ja kaikki ne, joilla tähän haasteeseen, ja haluamme tarjota sinulle rakkautta ja tukea.

 8. Barbara
  03:30 on 21 kesäkuu 2012

  Kiitos jaat tarinasi, Bridey, ja on avoin, kuka olet ja yrittää muuttaa vuoropuhelua. On niin valtava tarve kirkon sisällä siitä, mitä ja USGA tekemässä.

 9. Joan Smith
  12:13 on 21 kesäkuu 2012

  Hyvin puhuttu. Kiitos. Olemme jäseninä Kristuksen kirkon täytyy tehdä paikka kaikille ihmisille seurakunnassaan. Me olemme niitä, jotka täytyy muuttaa asenteemme mutta muutos on kovaa ja usein hidasta. Lukeminen tarinasi auttaa ihmisiä muuttamaan. Minulla on homo poika, joka ei enää käy kirkossa. Olen kerran ehdotti hänelle, että asenteet muuttuisivat nopeammin, jos hän jäi aktiivinen ja jäsenet voivat nähdä, että homo henkilö ei ollut kyse vain enemmän tyypillinen elämäntapa kuvattu. Kiitos oleskelevat kirkossa, jotta ihmiset voivat nähdä esimerkiksi ja alkaa ymmärtää paremmin. Tiedän, että se on karkea tien. Sinulla on kunnioitukseni, rakkautta ja arvostusta.

 10. Krisanne
  12:38 on 21 kesäkuu 2012

  Vuodesta haastattelu Tuottaja: Olen niin kiitollinen Bridey hänen rohkeudestaan, itsetuntemusta, ja viisautta. Hän on todella viisas kuin hänen vuotta. Työstä, jota hän tekee nyt auttaa luomaan enemmän rakastava ympäristö meidän homo veljet ja sisaret on suorastaan ​​Jumalan työtä. Haluan kiittää häntä rohkeasti puhuu hänelle totuuden ja kiittää kaikkia teitä rakastava kommentteja.

 11. Bob Northrup
  13:19 on 21 kesäkuu 2012

  Sinun tarina on hyvin inspiroiva. Poikani Kevin on osa USGA ryhmän ja hän on tukenut ja kannustanut sinua ja tämän ryhmän jäseniä. Kiitos rakastava kaikille ryhmän jäsenille. Toivottavasti tuntea heidän rakkautensa vastineeksi. On aivan ilmeistä, että on olemassa paljon opiskelijoita ja nuorten tilanteeseen. Toimet, että käytät on laaja vaikutus monta jäsentä. MBB on tullut hyvä tukiryhmän vanhemmille LGBT poikia ja tyttäriä. Ei ole helppoja vastauksia meille, mutta tiedän, että rakastan jokaista teitä ja rukoilemme teidän rohkeutta. Kiitos jakamisesta.

 12. Venessa
  13:45 on 21 kesäkuu 2012

  Thanku paljon jakamista, u ovat todella hämmästyttävä ja innoittaa. Tunsin niin liikuttunut kuin u avoin v heart.I rukoilla u voi jatkaa voimaa ja olla juuri sitä, mitä v Vapahtaja haluaa u olla. Olen varma, että u on insrumentle auttaa monia muita ihmisiä ymmärtämään thier seksuaalisuutta ja silti tuntuu niitä tarvitaan meidän pelastajia plan.Hold v pää pystyssä kirkossa koska u eniten definatly hav paikka! Olen todella ihailla v faithfullness ja tuntuu todella kosketti yr esimerkiksi thanku X

 13. TA Demings
  22:10 on 21 kesäkuu 2012

  Vau. Mahtavaa vastauksia. Mene Bridey.
  Tämä on hämmästyttävä.

 14. deila
  21:36 on 25 kesäkuu 2012

  Kiitos jaat tarina ja kokemuksesi kanssamme. En ymmärrä kaikkia asioita, ja uskon, että Herra rakastaa sinua ja on suunnitelma teitä - toivottavasti enemmän kirkossa voi nähdä sinut ihana ihminen, että olet. Elämä on kovaa meille kaikille, joilla on erilaiset haasteet ja kukaan meistä ei ole täydellinen. Se on sotkuinen elämä täällä telestistä valtakunnassa!

 15. Sistas Siionissa
  14:26 on 26 kesäkuu 2012

  Kun USGA teki "It Gets Better" video jaoimme sen sivuillemme, koska olimme niin vaikuttunut BYU opiskelijoiden rohkeasti tekevät osansa estää itsemurhien LGBT nuorison. Kenenkään ei pitäisi joutua tuntuu itsemurha on ainoa tapa löytää rauhan.

  Kiitos halu jakaa elämäsi kokemuksia. Tämä vuoropuhelu on niin tärkeä tavoite kunkin meistä opettelee rakastamaan toisiaan veljiä ja sisaria rakastavan taivaallisen Isän.

 16. Totisesti Stevenson
  21:15 on 27 kesäkuu 2012

  Bridey (viileä nimi), olet hyvä esimerkki muille! Tiedän tarinasi auttaa muita ihmisiä vastaavissa olosuhteissa. Pysy vahva, pitää taistelevat hyvän taistelun! Olen kunnioitusta teidän rohkeutta ja uskoa!

 17. Huijaus
  09:04 on 10 heinäkuu 2012

  Kiitos jakaa teille ajatuksia ja tunteita. Vaikka en tiedä mitään, jotka ovat sinun tilanteessasi, minulla on vaikea ymmärtää usein kirkon kantaa homoseksuaalisuuteen. Olen iloinen siitä, että siellä on "evankeliumi" asenne, joka tarjoaa sinulle paljon enemmän.

  Toivon, että asiat toimivat ulos sinulle ja että voit olla todella onnellinen että itse.

 18. Meredith
  00:00 on 12 heinäkuu 2012

  Kiitos niin paljon, että olette niin rohkeita ja jakaa tarinasi! Tämä on niin vaikea asia-ja pidän monet muut täällä, eivät ymmärrä sitä, mutta yritämme saada uskoa, että jossain vaiheessa, meillä on joitakin selkeyttä. Olen niin kiitollinen, että sinulla on positiivinen asenne ja tietää, että itsemurha ei ole vastausta. Minulla ei ole vastausta, mutta olen ehdottomasti tietää, että Vapahtaja ja taivaallinen Isä rakastaa sinua ja jokainen, joka kamppailee tämän. Olen myös haastateltiin tämän yksikkö- En ole homo, mutta oli naimisissa ihana aviomies 15 vuotta ennen kuin hän päätti hän halusi lähteä elää homo elämäntapa / suhde. Minulla ei ole vastauksia, mutta tiedän, että henkilökohtaiset tutkimuksissa ajatuksia ja sydänsuruja tuntuvat ja ymmärtää rakastava taivaallinen Isä, joka haluaa meille parasta.
  Olen kiitollinen sinulle ja ryhmällesi BYU. Olen iloinen on tukea siellä.

 19. Kelli
  08:02 on 29 elokuu 2012

  Kiitos jakaminen joku tarina Bridey. En todellakaan halunnut video USGA hiljattain koota.

  onnea opintojen ja tulevan elämän suunnitelmia!

 20. Colleen
  08:17 on 13 syyskuu 2012

  Ensin ... Rakastan toinen nimi :-)

  Toinen ... Kiitos jakamisesta. Ihailen suuresti teidän vahvuus. Olen hiljattain aloittanut tutkivat kirkkoa ja olen yrittänyt sovittaa yhteisesti
  ilmaisi "kristitty" näkemyksiä homoseksuaalisuudesta ja minun henkilökohtaisia ​​näkemyksiä. Uskon kaikki rakastamme tulee taivaallisen Isämme ja häpeä / syyllisyys / vihamielisyys tulevat advisary.

  Näen todiste että veljenpoikani relatinship ihana mies Olen ylpeä perheeni - 17 v ja voimissaan! Ei ole olemassa monia perinteisiä avioliittoja, jotka kestävät niin kauan näinä päivinä.

  Näen myös, että minun veljentytär suhdetta hänen uusi vaimo. Ne ovat kirjaimellisesti vastauksia toistensa rukouksia. He olivat molemmat rukoilevat ohjausta, jossa Jumala halusi heidän mennä seuraavaksi samaan rukouskokouksessa ja Jumala toi heidät yhteen vaikka kumpikaan luulivat valmiita romanttinen entaglements.

  Uskon vakaasti, että Jumala ei ole tehnyt ohjeistuksesta meitä. Uskon muutoksen aika on tulossa pian. Koska ihmiskunta on edelleen kypsiä, se reveled että Jumala tuomitsee siveettömyyttä ja väärinkäyttö ei ole kypsä, rakastava suhteet yhdenvertaisen aikuisille. Mielestäni tämä ilmestys ei voi tulla liian aikaisin.

 21. Jenny
  09:26 on 15 joulukuu 2012

  Kiitos jakaa tarinasi. Olen niin onnellinen saat tukea ja tukemalla muut tilanteesi. Jumala siunatkoon!

 22. Margaret K. Dove
  13:15 on 08 elokuu 2013

  En usko, että se olet sinä, joka olisi edessään haasteita. Mielestäni sinun luotiin täysin hieno. Se kirkko, joka luo esteitä syrjäytymisen ja ennakkoluuloja. Joskus tuntuu että kuolemanrangaistuksen poistamista samalla jäsen KKK. Olen erittäin turhautunut nykyisen politiikan. Koska female, kukaan ei koskaan pyytänyt minua olemaan toimimaan minun tunteita miestä. Silti homoille, sen synti. Olen pahoillani, että sinun piti mennä läpi niin paljon hakuja ja turbulenssi. Olet viisas tapa kuin ikäsi. Kiitos jakaa tarinasi.

Jätä vastaus

SEO Powered by Platina SEO alkaen Techblissonline