30 lokakuu 2012 mennessä admin

20 Kommentit

Intimate Side of Marriage

Intimate Side of Marriage

Jennifer Finlayson-Fife

Yhdellä silmäyksellä

Koska psykoterapeutti harjoitellaan Chicagossa, Jennifer ymmärtää, miten tärkeää seksuaalinen läheisyys voi olla terve, rehellinen avioliittoja. Jennifer ammattimaisesti auttaa MAP naiset löytää keinoja voittaa kulttuuriset ja psykologiset esteet seksuaalinen halu, ja jakaa joitakin hänen viisautensa tässä haastattelussa.

Kirjoitit väitöskirja LDS naisiin ja seksuaalisuuteen ja antaneet esityksiä tekemällä avioliittoja enemmän intohimoinen. Miten sinusta tuli kiinnostunut tästä?

Aloitin opinnot BYU vuonna 1985. Tuolloin en ollut kovin kasvatuksellisesti ajettu. Oikeasti, minun isompi tavoite oli mennä naimisiin, mutta koska jouduin maksamaan omasta koulutus-, tunsin se palvelisi minua hyvin saada stipendejä, joten minusta tuli enemmän akateeminen ja todella nauttinut siitä. Se siirtyi minun visioni, jotka voisin olla. Olin aluksi kiinnostunut designista ja arkkitehtuurista, mutta kun palasin lähetystyöhön Etelä-Espanjassa, päätin halusin olla terapeutti. Valmistuin astetta psykologian ja naistutkimus. Olen myös palannut BYU keskellä myllerryksessä tapahtuu 90-luvun alussa, kun Tomi-Ann Roberts, ei-mormoni psykologian professori, ja Englanti professori Cecilia Konchar Farr opetti siellä. Olin onnekas olla BYU tuona aikana, painiskelevat kysymyksiä naisten asemaa kirkossa ja miten se liittyy omaan kokemukseen ja ahdistusta ja surua siitä, kuka uskoin piti olla niin MAP nainen. Se oli erittäin hyödyllinen minulle altistua naisasianaisiin ja ajattelua; Olen hyvin kiitollinen ollut siellä tuona aikana.

Menin saan maisterin ja tohtorin neuvonta psykologian Boston Collegessa. New England oli lähempänä kulttuuria ja maantiedettä että olin eniten onnellinen (vartuin Vermont). Se on myös silloin tapasin Johannes, jolle olen nyt naimisissa.

Vuonna grad koulussa, muistan jonkun esittää tapaus naisesta, joka, 25-vuotiaana, oli vielä neitsyt uskonnollisista syistä. Vanhempi lääkäri, joka oli antaa palautetta sanoi, että asiakas oli ilmeisesti seksuaalisesti tukahdutettu ja on ollut paljon ahdistusta seksistä. Muistan puhuminen ylös ja sanoi en usko, että oli väistämättä tapauskohtaisesti hänen seksuaalinen pidättyvyys voisi olla, koska hänen oma rehellisyys, heijastus oman vakaumuksensa. Olin-ei yllättäen-vain yksi joka näkökulmasta.

Olen pohtineet kuinka feminismi usein mischaracterizes konservatiivinen uskonnollinen naisten valintoja. Useimmat feministi teoriat katso uskonnollisten naisten valintoja seurauksena pelon ja rajoitettu altistuminen, ja ei välttämättä tulosta aidon vakaumuksen ja valtuudet valinta. Silti tuolloin elämässäni, olen nähnyt monta fiksu, vahva, pystyy MAP naiset olivat päättäneet olla aktiivisia kirkon jäseniä, naisia, jotka halusivat hyviä asioita, joita kirkko tarjotaan.

Aikana minun opintoja, ja osittain siksi minua pyydettiin opettamaan perustutkintoa tietenkin ihmisten seksuaalisuus, tulin enemmän heijastava noin seksuaalisesti konservatiivinen ympäristö olin kasvanut. Huomasin että meidän näkökulmasta seksuaalisuudesta antoi sen syvempi merkitys kuin luulin suurempi kulttuuri tekivät, ja olin kiitollinen. Samalla huomasin MAP ystäviä naimisiin, joilla oli paljon murhetta sukupuolisessa suhteita. On paljon kulttuurin ahdistusta seksistä keskuudessa jäsenyys, ja olin perinyt joitakin että samoin, joten se sai minut kiinnostunut siitä, mitä Mormonin naisten kokemukset ovat seksuaalisuutta ja viemällä ei-MAP naisten kokemukset sekä jos ne sopivat feministi näkökulmia olin perehtynyt. Joten päätin kirjoittaa väitöskirjani LDS naisiin ja seksuaalisuuteen.

Olen nähnyt, että meidän näkökulmasta seksuaalisuudesta antoi sen syvempi merkitys kuin luulin suurempi kulttuuria teki, ja olin kiitollinen.

Miten uskosi auttanut sinua ammatti?

Vaikka olin tohtoriopintojeni, minulle kerrottiin, että otin harjoittamisesta totuuden erittäin vakavasti verrattuna muihin opiskelijoihin-Mielestäni oli heijastus olemisen mormoni. Tutustumismatka mikä on totta todella tärkeää, ja uskon, että on ollut tärkeä osa omaa evoluution ajattelija. Olen syvästi Arvostan vertailupisteen kirkko on antanut minulle niin olen tutkinut muita ideoita ja näkökulmia. Kirkon kannat ovat rikastuttaneet kuka olen, varsinkin noin on äiti.

Mitkä ovat teidän Sydänasiamme seksuaalisuudesta?

Ensinnäkin mielestäni seksuaalisuus on Jumalan antama ja laatua meidän inhimillisen kokemuksen. Se ei ole reuna. Meidän seksuaalisuus on olennainen meidän hengellisen ja moraalisen kehityksen. Meidän teologia, enemmän kuin mikään muu kristillinen usko, opettaa meille, että keho on olennaista meidän henkisen kehityksen; saimme ruumiin tulla enemmän kuin Jumalaa, jossa kaikki osat ja intohimoja taivaallisten vanhempiemme.

Toiseksi, mielestäni terve seksuaalinen suhde on olennainen hyvä avioliitto. Kun seksuaalinen suhteet eivät toimi hyvin, ne muodostavat noin 65 prosenttia ihmisten totesi tyytymättömyys; kun seksuaalinen suhde toimii hyvin, sen osuus on noin 20 prosenttia ihmisten tyytyväisyyttä. Toisin sanoen, sukupuoli on tehokkaampi negatiivinen vaikutus kuin positiivinen vaikutus. Kun se toimii hyvin, se todella lisää ja tekee ihmisistä onnellisia olla heidän avioliittonsa. Kun se ei toimi hyvin, se syvästi heikentää avioliitto suhdetta. Tietenkään se ei ole tärkein osa avioliiton, mutta se tukee onnellinen, terve avioliitto.

Mitä sanoisit ovat yleisimpiä kulttuuri- tai psykologiset esteet terveellisen parisuhteessa?

Saat Mormoninaiset, ja puhun yleisesti, näen syvän disownership seksuaalisuutensa. Toisin sanoen, he usein sanovat itselleen: "Tämä ei ole oikeastaan ​​minun verkkotunnuksen. Oma tapa sukupuolisesti on ottava minun puolison halu. "Usein kun naiset ensin naimisiin, he saattavat olla hieman innoissaan ja utelias ja kiinnostunut, mutta kun ne siirtyvät osaksi avioliitto, se tulee nopeasti noin ja pitää huolehtia, muuta työtä, joku muu hoito; se ei ole intohimoinen tai toivottavaa, ja sitten he tuntevat syyllisyyttä siitä.

Mielestäni osa sitä disowernship tulee seksuaalinen kaksinaismoraali, että taipumus verta meidän teologiaa. Vaikka odotamme sekä miehille että naisille olla siveä, kunnes avioliitto, se usein saa tiedoksi tavoilla, jotka luovat erilaisia ​​merkityksiä niille. Naisille, se on usein kuljetettava että he vähemmän seksuaalinen kuin miehet, ja että koska he luonnostaan ​​vähemmän seksuaalinen, niiden ei pitäisi liittää seksuaalisuutta osana identiteettiään. Tämä on ongelmallista naisille, koska he eivät tunnu heidän pitäisi ajatella "Olen seksuaalinen" tai "Minulla on halu." Monille MAP naiset, ajatus rakastava sukupuolen ja käsittää niiden erotiikka näyttää niin incongruent idealisoitu Mormonin nainen, ja siksi paljon naisia ​​on vaikea nähdä mahdollisuus terve seksuaalinen halu itse.

Naiset tutkimukseni jotka olivat mukava itsensä seksuaalisina hylkäsi kaksinaismoraali kokonaan. He ymmärsivät, että fyysiseen läheisyyteen ei ole mitään tekemistä sen kanssa, lepyttää mies tai ansaitsemaan hyväksyntää. Kyse ilmentävät itse yhden he rakastavat ja ylläpitää ja kunnioittaa omaa ihmisarvoa ja halu samaan aikaan. He näkivät myös siveyden lain olevan positiivinen ja suojaava heitä, että se katsoi miesten korkeampi kuin miesten suurempi kulttuuria, ja tämä jos heille, mitä he halusivat: sidottu seksuaalisuus, kesyjä seksuaalisuus miesten kanssa, jotka olivat halukkaita sitoutuu niihin ja luoda perheen kanssa.

Fyysinen läheisyys ... on noin ilmentävät itse rakastat ja ylläpitää ja kunnioittaa omaa ihmisarvoa ja halu samaan aikaan.

Myös monet naiset Tapaan usein puoliso, joka ajattelee he houkutteleva, mutta vaimo on vaikea tunne seksuaalista, kun hän ei mahdu externalized standardi kauneuden. Osa työtä teen on auttaa naisia ​​omaksua itse-lopettaa elävän kaikille muille, kehittää syvempää itsensä hyväksyminen. Kun ihmiset sanovat haluavansa läheisyyttä, he tarkoita sitä, että he haluavat validoitava ja kuulla, että heidän kumppaninsa hyväksyy kaiken niistä. Mutta totta intimiteetti on halu tuoda hyvin puutteellinen itse jollekin toiselle, on täysin nähdä, että henkilö, ja omaksua itsellesi tarpeeksi anna virheellinen itsensä tiedossa. Mielestäni todella kerroit itse olla tiedossa toiselle henkilölle on jotain sekä miehiä että naisia ​​täytyy oppia, jotta positiivinen, parisuhdeväkivallasta.

True intimiteetti on halu tuoda hyvin puutteellinen itse jollekin toiselle, on täysin nähdä, että henkilö, ja omaksua itsellesi tarpeeksi anna virheellinen itsensä tiedossa.

Joten miten voit ehdottaa naiset voittaa nämä kulttuuriset ja psykologiset esteet?

En tiedä miksi, koska kirkko, meidän on investoitava kertoa naisille, jotka niiden pitäisi olla, koska jos olemme niin luonnollisesti ne asiat, niin olkaamme vain olla, mitä me luonnollisesti olemme. Anna naiset määrittelevät itsensä, koska heti kun kerrot naiselle, että hän on luonnostaan ​​vaaliminen ja antaa ja onneksi itsestään, se kertoo että haluavat ja halu ja itsehoidon jotenkin ole naisellinen ja siksi ei ole kunnossa. Silti olen sitä mieltä, nämä ominaisuudet ovat ominaisia ​​hyviä seksuaalisuuteen.

Yksi esimerkki tästä löytyy Nuorten Miesten ja Nuorten Naisten oppikirjoja. Yksi luvuista Aaronin pappeuden Manual 3 on "valinta Eternal Companion" ja Nuorten Naisten seuraus oppitunti "Valmistautuminen tulla Eternal Companion." Se osoittaa, miten puhumme miesten ja naisten miehet ovat agenttista, tehdä valintoja , päättää, mitä he haluavat, kun taas naiset ovat passiivisia, valmistautuu valitaan, yrittää olla halusi, tukevaa miesroolien jne Tuollainen kielen ja ideologia ei laadi joku on ilo ja halu seksiin ja elämään. Se valmistelumateriaalien heidät tuntemaan turhaa ja wantless ja masentunut. Ollakseni selkeä, en usko, että se on mitään tekemistä evankeliumin. En. Se on kulttuurinen juttu. Mielestäni on olemassa luonnollisia eroja miesten ja naisten, mutta tekisimme paljon parempi, jos olisimme ilmaista ainutlaatuisuus toisiaan kuin yrittää elää kulttuurin sanelemana jotka meidän pitäisi olla.

Yksi tapa kääntää tämä on puhua mitä haluat ihmissuhteissa, ja mitä haluat elämässä yleensä. Määritä kuka haluat olla, mitä haluat suhdetta Jumalaan olla, ja sitten olla totta ne toiveet, koska ne liittyvät omaan seksuaalisuuteen ja miesten elämässäsi. Minusta se on paljon tehokkaampi tapa motivoida nuoria naisia ​​tottelemaan siveyden lakia ja muita evankeliumin periaatteita. Hän tekee sen, koska hän haluaa myönteisiä elävän sen, ja hän odottaa miestä hän kanssa elää sen mukaan, liian. Tietäen mitä haluat antaa sinulle rohkeutta mennä sen jälkeen asioita, joita asia sinulle. Se on paras lääke lamaan.

Yhdessä esityksiä mainitsit, että seksi on kuin uuden kielen oppiminen. Miten niin?

Jos yrität opiskella saksaa, opit siitä paljon parempi, jos todella haluat oppia puhumaan sitä. Voit tuoda eri energiaa prosessiin. Joten, halu on ensimmäinen askel. En tarkoita fysiologisia halu. Se todella haluavat haluavat. Usein työssäni, olen ensimmäinen auttaa ihmisiä selvittää, miksi he eivät halua edes halua seksiä. Monet naiset eivät halua olla seksuaalinen, koska ne tuntuu ne haltuunsa puolison halut, tai sukupuoli on tapa puolustelu heidän miehensä huono käytös heidän parisuhteensa. Näiden naisten, ei halua seksiä on tiensä pitää kiinni itsetunnon tai kapinoida paineiden suhteen. Tärkeä pala on opetella pitää kiinni itsetunnon samalla ilmaista itseäsi puolisollesi. Monille ihmisille, heti kun ne ovat läheisesti, ja tarkoitan myös omaksua puolison kanssa, he alkavat tuntea ahdistunut ja alkaa miettiä kuka he kai olla tai jotka eivät halua olla suhteessa heidän puolisonsa. Oppiminen intiimi on noin rauhoittava itsellesi tarpeeksi todella olla läsnä ja aidompaa näissä vuorovaikutusta.

Minulla on usein parit harjoittaa fyysistä vuorovaikutusta pienempi kuin yhdynnässä, kuten halailu toisiaan, ja seurata mitä tapahtuu heidän mielessään. Tämä voi altistaa mitä haittaa seksuaalinen suhde. Yksi asiakkaan kurkkuun kirjaimellisesti sulkeutuu, kun hän halaa puoliso, koska hän ajattelee kaikkia asioita hän tarvitsee olla, jotta miellyttää häntä. Autan naisia ​​oppia rauhoittaa itseään ja ymmärtää, että intiimi vuorovaikutus ei toimi ulos velvollisuudentunto tai velvoitetta. Sen sijaan, joudut usein oppia olemaan todellisempi itsellesi kun olet puolison kanssa, jotta löydettäisiin enemmän aitoa iloa. Ovat vähemmän reaktiivisia ja emotionaalisesti maadoitettu tulee emotionaalinen puitteissa kaikki emotionaalinen ja fyysinen vuorovaikutus. Muuten olet vain yrittää olla jotka joku muu haluaa sinun olevan, ja vuorovaikutus päätyä jäykät tai epämiellyttävä, joka lopulta heikentää läheisyyttä ja halu.

Kaikki lopulliset neuvot haluaisit jakaa?

Se on aivan liian klisee, mutta olla itse. Älä kieltämässä vahvuutesi, ja eivät varmasti kieltävät heitä ja kutsuvat sitä on Kristuksen kaltaista, joka ajaa minut hulluksi, kun heitämme itsemme linja-auton alle ja sitten sanovat, että se Kristuksen kaltainen. Naisilla on valtava kapasiteetti, luovuus, kyky ja viisaus, mitä tarvitaan, jotta itseämme, yhteisöille ja perheemme kukoistaa. Älä devalvoida vahvuutesi ja toiveita. Säilytä kehittyy.

Yhdellä silmäyksellä

Jennifer Finlayson-Fife


Paikkakunta: Chicago, IL

Ikä: 44

Siviilisääty: Naimisissa

Ammatti: ammatillinen neuvonantaja

Lapset Graham (13), Elliot (10), Jane (6)

Opiskelupaikat: Brigham Young University, Boston College

KOTIKIELI: Englanti

Suosikki Virsi: "Tule, sinä lähde Every Blessing"

On Web: www.finlayson-fife.com ja www.drjenniferfife.blogspot.com

Haastattelu Kathryn Peterson . Kuvat käytetään luvalla.

20 Kommentit

 1. Gudridur
  11:42 on 30 lokakuu 2012

  Mielestäni tämä on upea niin monella tasolla. Olen myös sitä mieltä, että olisi hienoa, jos me keskityttiin hieman naisia, jotka todella nauttia seksistä, ja aviomiehet joiden asemat eivät vertailla. Että jos jokin asia avioliitossa, on niin vahingollista naisen minäkuvaa; Mormonin Jezebel.

 2. BMC
  12:06 on 30 lokakuu 2012

  Kuten joku, joka on kamppaillut oman naisen seksuaalisuutta ja vasta viime aikoina on alkanut jopa viihtyvät tunnustaa minun kamppailut ja vaivoja, tämä haastattelu oli erittäin ilahduttavaa minulle luettavaksi. Olen liittyvät joidenkin naisten hän kuvaa tässä haastattelussa. Jennifer oivalluksia ja ajatuksia naisen seksuaalisuuteen MAP kirkko jakoi tämän haastattelun on ajatellut provosoi, näytä minulle en ole yksin, että vastaukset tulevat ja käyttäytymistä ja ajattelua muuttuu. Kiitos.

 3. Jessica Jackson Drollette
  12:09 on 30 lokakuu 2012

  Kiitos, Jennifer, että jaat meille töihin. Olen aina niin kiitollinen on mahdollisuus pohtia asiaa tarkemmin omassa avioliitossa läheisyyttä. Se on aihe niin harvoin käsitelty kirkon piireissä, että se näyttää usein tabu, kun sen pitäisi olla avoin aiheen. Mielelläni lukea kirjan kirjoittanut teille tarkemmin aiheesta joskus! ; O)

 4. Christina
  12:38 on 30 lokakuu 2012

  Olen samaa mieltä (Gudridur) ... Olisi kiva keskustella aviomiehet asioista. Mieheni ei ole ollut halu vuotta ja olen aina tuntuu se minun vika, kun hän sanoo jatkuvasti se ei ole.

 5. Luisa Perkins
  13:16 on 30 lokakuu 2012

  Fantastic haastattelu. Toivon, että tämä ratkaiseva kysymys näkee enemmän valoa.

 6. Nollie
  17:42 on 30 lokakuu 2012

  Erittäin oivaltava haastattelu aiheeseen hyvin olennaista Mormonin kulttuuria. Kiitos oivalluksia, odotan kulkee tämän puhutteluun muille tiedän.

 7. Beth
  20:14 on 30 lokakuu 2012

  Olen niin iloinen, ne päivitetään YM / YW käsikirjat !!

  Tämä haastattelu kosketti minua. Mieleeni kun 19-vuotiaana, olin kihloissa miehen en ollut seksuaalisesti puoleensa. Kun hän suuteli minua, olisin suljettiin, koska en mielestäni oli "sallittu" tuntea mitään. Muistan tunne tukahdutettu, joka haluaa, että se oli ok tuntemaan olonsa mukavammaksi seksistä, ja ajatella, että siellä oli jotain vikaa minun suhde ja tilanne. Kun aloin saada painajaisia ​​hääyö, rikoin sen pois.

  En tiedä, jos se oli minulle, joka muutti, tai jos se oli vain dynamiikan suhteen, mutta kun tapasin ja rakastui mies Olen itse naimisissa, en koe mitään näistä asioista.

 8. Jen
  21:24 on 30 lokakuu 2012

  Kiitos!

 9. Katie L.
  15:19 on 31 lokakuu 2012

  Tämä oli ilmiömäinen. KIITOS!

 10. James Quigley
  23:04 on 31 lokakuu 2012

  Koska onnellisesti naimisissa mormoni aviomies, haluan myös sanoa kiitoskirje! On tuhansia meitä siellä (ellei enemmän), jotka ovat tunteneet empatiaa ja hämmennystä meidän rakastava vaimoja. Me katsella niitä kamppailevat uusi löytö heidän seksuaalisen läheisyyden soitimella ja avioliitto ja monet meistä eivät ole sanoja auttaa tai edes tietää, mistä etsiä mielekästä esimerkkejä vuoropuhelun. Jotkut, olen varma, eivät edes tiedä, mitä on tekeillä. Puhutaan se on avain, ja tämä artikkeli on loistava väline monille-niille, jotka eivät ole innoissaan ihan vielä, vatvoa ja työ- ja yrittää ... tulokset voivat olla uskomattoman palkitsevaa vaimosi-ja onnellinen vaimo tarkoittaa onnellinen elämä. Auttavat toisiaan edistystä on todella kohta tämän elämän anyways. Kiitos, että tästä aiheesta vakavasti ja tekee todellista, merkityksellistä hyvä.

 11. Teresa
  07:45 on 02 marraskuu 2012

  Kiitos!

 12. Merkki
  20:19 on 02 marraskuu 2012

  Suuri artikkeli. Tuntuu siltä, ​​että tämä olisi hyödyllistä paljon Mormonin vaimoja. Kun yli 20 vuotta avioliiton Ihmettelen, jos on pilleri ryhtyä eroon itselleni kaikista seksuaalisen halun joten sukupuoli ei olisi ongelma meidän avioliitto. Meillä ei ole ollut yhdynnässä vuosiin, vaikka hän ei "mahtuu" minulle pari kertaa kuukaudessa. Oletan yksi etu ikääntyy on minun vähenemässä sukupuolen asemaan.

 13. Veisu ei inspiroi, mutta ei merkityksetön «tiedä sitä. Elä. Rakastan sitä.
  10:27 on 07 marraskuu 2012

  [...] Sivusto. Se nimeltään "Intimate Side of Marriage", ja löytyy täältä. Siinä Jennifer Finlayson-Fife, harjoitellaan psykoterapeutti, puhuu noin kulttuuri- ja [...]

 14. MMST
  19:23 on 14 marraskuu 2012

  Tämä oli upea. Toivotan teille voisi kirjoittaa kirjan, jotta voisin ostaa itselleni ja kaikille tiedän. Vakavasti.

 15. Ashley R
  22:39 on 24 marraskuu 2012

  Joten kiitollinen neuvoja opettaa nuori Naiset- toivoen, että paljon tarvitaan opetussuunnitelman muutos keskittyy kannustamaan enemmän "ennakointi" kehittämään naisilla tehdä tietoisia ja perusteltuja valintoja itse noin suhteita jumaluus, yhteiskunnallinen / familiaalinen roolit, ja kyky johtaa ja hyvä vaikutus.

 16. Marie
  10:50 on 04 huhtikuu 2013

  mitä oivaltava lukea! kiitos Jennifer. Pidän erityisesti tämän ehdotuksen annoit, "puhua mitä haluat ihmissuhteissa."

  aina kun olen ilmaistu dating suhde mitä haluan, mies on hajonnut kanssani. joten valitettavasti en voi todellakaan ymmärrä, miten eron YM / YW opetussuunnitelma on todella pelaaminen nyt 15 tai niin vuotta myöhemmin. mutta en lopeta teet tämän !!

 17. Paola Núñez
  11:05 on 16 huhtikuu 2013

  Todella thougth provosoi, rakastin kysymykseen, rakastan olla ohjausta kirkon kyseenalaistaa hyvässä sence, tämä intervies kutsuu minua revonect itseni kanssa, pitää työntää itseäni ylös kohti oma itseni, vapaa ja arvokas yksilö, jossa on tällaisia suuri kapasiteetti ja yksilöllisyyttä siunaamaan minun reikä sorround. Kiitos, kiitos, kun kerroit tämän sanan levitä ... Olen varma, aion levittää sitä täällä Chilessä kautta blogiini http://www.mujersud.blogspot.com tonnia rakkauden Chilestä.
  Paola

 18. Etusivu kursseja auttaa tekemään avioliiton paremmin! | LDS Gals oppiminen omaksua seksuaalisuuteen
  23:37 on 10 joulukuu 2013

  [...] Tässä on haastattelu hänen painettu "Mormoninaiset Project". http://www.mormonwomen.com/2012/10/30/the-intimate-side-of-marriage/ [...]

 19. Kim
  14:52 on 07 heinäkuu 2014

  Tämä oli mielenkiintoista minulle. Olin naimisissa hyvin nuori (18), ja onneksi ole koskaan kamppaillut mitään näistä tunteista ... mutta se on opettanut minua ei ota minun seksuaalinen suhde mieheni itsestäänselvyytenä! Mikä uskomaton siunaus onkaan saada puoliso, jonka kanssa voit kommunikoida sekä suullisesti ja fyysisesti.

 20. Shmitty
  00:15 on 18 elokuu 2014

  Entä seksuaaliterveydestä ja hyvinvoinnista yksineläjät?

Jätä vastaus

SEO Powered by Platina SEO alkaen Techblissonline