31 lokakuu 2013 mennessä admin

2 Comments

Snapshot Portrait: Amy Mitchell

Snapshot Portrait: Amy Mitchell

20 lokakuu 2013

Hetkellä tajusin on voimaa, mitä en ollut, kun ...

... Päätin ennakoivasti helpottaa luonnollisen syntymän minun neljäs lapsi.

Rehellisesti, suuri osa minun valinta perustui hengellinen, emotionaalinen ja fyysinen uteliaisuus, joka ei voi tyydyttää millään muulla tavalla.

Minun ensimmäinen kolme lasta olivat kaikki syntyneet "rutiinia" tavalla. Oma kokemattomuus, ahdistus ja ambivalenssi esti minua hallita oman ruumiini prosessin aikana. Olin hutera, hermostunut, ja enimmäkseen turta epidurals. Tunsin hieman unengaged odottaessaan sairaanhoitajat ja lääkärit kertoa minulle, mitä minun piti olla tunne. Mutta jokaisen syntymä, I valloitti joitakin minun epävarmuus, sai rohkeutta puhua itselleni, ja kehittänyt halu ymmärtää kehoani.

Omat valintani toimittaa luonnollisesti ollut mitään tekemistä olettaen uusi identiteetti, käännän selkäni lääketieteen laitos, tai muuttaa tapaa Nostan lapsia. Se oli enemmän henkilökohtaista kuin. Ei hengitys luokissa. Ei syntymän suunnitelma. Minulla oli hengellistä rauhaa ja henkistä päättäväisyyttä. Tunsin kuin mitään muuta olisi pilvi minun oikeuteni ja kaitsemaan taipumus yli-ajatella kaikkea.

Mutta jokaisen syntymä, I valloitti joitakin minun epävarmuus, sai rohkeutta puhua itselleni, ja kehittänyt halu ymmärtää kehoani.

Ennen tulla raskaaksi, aloin treenata. Halusin olla fyysisesti valmis ja vahva, vastaamaan minun uuden löydetyn tunne vaikutusmahdollisuuksia. Juoksin viitenä päivänä viikossa (2-3 km) ja teki kahdenkymmenen minuutin Pilates harjoitukset. Nämä jatkui ensimmäiset kaksikymmentä raskausviikon. Lopettamisen jälkeen Pilates harjoitukset, jatkoin ennen synnytystä venyttely ja virkistävä harjoituksia. Leikkasin "kulkee" kahtia, lenkkeily vähintään yhden kilometrin viisi kertaa viikossa, kunnes olin 32 viikkoa pitkin. Harjoitus oli ehdottoman tärkeää kahdesta syystä. Ensimmäinen on yksinkertaisesti kyse klassinen ilmastointi. Parikytkemällä samaa musiikkia (tunnetaan hellästi kuin "minun käynnissä mix") kanssa endorfiineja ja adrenaliini käynnissä, minä ilmastointi fyysinen ja emotionaalinen reaktio rento tuttuus, energiaa ja voimaa. Toinen syy on se, että tunsin voimakasta. Tuntui hyvältä! Muistoja kolmas raskaus ja heikentävä lihaskipua, olivat lähes pelottaa minua neljäsosa. Mutta, venyttely ja virkistävä aikana tämän viimeisen raskauden koin hyvin vähän, että verrattuna.

Kaikki neljä lapsistani yritti tulla aikaisin. Ultraääni 36. viikon osoitti vauva olla terve 6 kg tai enemmän. Muutaman päivän omaehtoiseen vuodelepo, päätin että oli aika suunnata sairaalaan.

Annan aina hoitohenkilökunta runsaasti varoitus, että "minä menen nopeasti" ja "My työ menee todella nopeasti." Mutta he eivät koskaan tunnu uskovan minua. Kun lääkäri murtui vettä, aloin tuntea supistuksia. Sairaanhoitaja sai minut jättiläinen synnytyksen pallo, ja minä pomppi sitä seuraavan 30-45 minuuttia.

Sitten se tapahtui. Flash tietoisuuden voittamaan läpi ruumiini, ammunta minun varpaat ja ulos hiuksia pääni, annoitte minulle kananlihalle. Sanoin sairaanhoitaja, "Uh, tunnen outoa." Ja sitten tunsin hulluin kipua yhdistettynä eniten gut-wrenching Primal halu.

AmyMitchell2

Tunne ajaa läpi supistuminen on kuin kykyni kuvata. Yllättäen en liittää sen kipua. Se tuntui hämmästyttävää. Kuten tyytyväisyys, voimaa, vaisto, helpotus, voima ja puhdasta energiaa.

Sairaanhoitajat huusivat minulle, yrittää saada minun huomiota ", Amy! Lääkäri ei ole vielä täällä. Älä työnnä! "Huusin takaisin ne läpi toisen supistuminen," Olen niin pahoillani! Olen niin pahoillani! Minun täytyy! Minun täytyy työntää! "Joku huusi," Heads ulos! Vauvan pää on pois! "Vauvan pää on nyt lepää patja. Kuulin lääkärin äänen, kun hän tuli huoneeseen. Hän sanoi: "Amy, älä työnnä!" Mutta se oli liian myöhäistä. Tunsin ensi supistuminen. Lääkäri ryntäsi nostaa vauvan pään ja helposti pois hänen harteillaan työnsin.

Valmis. I romahti. Olin shokissa. Voitetaan uupumus, mutta super-veloittaa adrenaliinia ja tunteet. Ne sijoitetaan Sam rintaani ja hän räpytteli ylös minuun hiljaa. Vielä katettu nesteitä, hän selvitti minun sekaannusta potilaan valossa vanha sielu hänen silmissään. Tarkkaavainen, pyöreä, ja terve. Chubby tyyneys. Sam.

Kuvat Amelia Kate Photography.

Onko sinulla tarina, jonka haluat jakaa? Opettele lähettää oman Snapshot Portrait täällä .

Jaa tämä artikkeli:

2 Comments

  1. Rosalyn
    13:57 on 01 marraskuu 2013

    Olen niin iloinen, että oli niin valtuuttamisesta kokemus synnytyksestä! Myönnän, siellä suuri osa minusta on kateellinen. Minun kolmas, viime kesänä, tämä on sellainen Syntymäaika kuvittelin (ensimmäinen oli "luonnollinen", mutta en vapaaehtoisesti, toinen oli epiduraali). Mutta 29 viikon hätä C-osassa tarkoitti sitä, että synnytys oli ei mitään kuten odotin. . . Olen kiitollinen lääketieteelliset toimenpiteet, jos ne ovat tarpeen, mutta olen vielä onnellisempi naisille, jotka pystyvät tekemään ilman niitä.

  2. Patti Cook
    16:31 on 04 marraskuu 2013

    On hämmästyttävää nähdä, mitä tapahtuu, kun päästämme irti tiettyjen oletusten pohjalta sekä hallita omia kokemuksia. Olen onnellinen teidän tapauksessa, joka on toiminut niin hyvin sinulle. Onnittelut onnellinen terveellinen syntymä!

Jätä vastaus

SEO Powered by Platina SEO alkaen Techblissonline