12 joulukuu 2013 mennessä admin

6 Comments

Ymmärtäminen mikä on todellista

Ymmärtäminen mikä on todellista

Sarah Street

Yhdellä silmäyksellä
Kuten molekyyli fysiologian professori UNC Chapel Hill, Sarah Street on kiinnostunut suuria kysymyksiä siitä, miten aivot toimii: Mikä käsitys? Mikä on todellisuus? Mikä on toimisto? Sen lisäksi, että vaikutuksia miten ihmiset uskon prosessin hengellisiä kokemuksia, Sarah toivoo hänen työnsä voi myös osoittaa, että ihmisten emotionaalisia kokemuksia on vaikutusta heidän fyysiseen terveyteen.

Menit BYU kuin undergrad on täyden stipendin uinti, ja sitten muutti molekyylitason fysiologia. Voisitteko kertoa meille, että uran kehityskaari, miten päätti, että aluksi, ja kun tämä on vienyt sen jälkeen?

Kun olin undergrad BYU, olin alunperin ajatellut fysioterapia tai lääketieteellisen koulun tai jotain, mutta minulla oli muutama professorit BYU jotka olivat erinomaisia ​​opettajia, ja he opettivat minulle miten ajatella tieteellisesti. Tein tutkimusta orgaanisen kemian laboratorio tuolloin, ja myös tein paljon ohjausta. Niin kaikki innoitti minua muuttamaan uran kehityskaari ja tehdä jotain, joka laittoi minut korkeakoulujen, missä voisin opettaa ja tehdä tutkimusta. Päätin, että aion luopua lääketieteellisen koulun, tai ainakin laittaa se pois päältä. Ja sen sijaan hain PhD ohjelmia ajatellen, että aioin tehdä tutkimusta joiden tekemistä naisten terveyden -Naisten syöpien, kuten rintasyövän ja kohdun limakalvon syöpä - ja miksi hinnat näistä syövistä on niin paljon pienempi naisilla urheilijoita, mikä oli ilmeisesti jotain Olin kiinnostunut, koska olin uimari. Mutta sitten kun olen itse saanut grad koulussa, ensimmäinen otin tietenkin oli fysiologian kurssin, ja ensimmäinen osa, joka oli kalvo fysiologiaan ja aktiopotentiaalien ja sähköimpulsseja, joiden avulla aivomme tehdä, mitä se tekee. Ja joka pyyhkäisi minut pois jalkani. Olen vain täysin ihastuin siihen. Ja en edes muistella solubiologian ja molekyylibiologian näkökohta enää. Olen vain todella päässyt neurotieteen ja sitähän ajoi mielenkiintoni ja minun valintoja tuolloin eteenpäin. Joten nyt olen neurofysiologiksi ja opiskelen piirit aivoissa: miten nämä sähköiset näkökohtia neuronien avulla voimme tehdä mitä pystymme tekemään.

Joten opetat ja tutkia nyt, koska olet aina toivonut, mutta meillä ei ole mitään alan asiantuntemusta että odotit.

Aivan, aivan. En todellakaan usko koskaan noin neurotieteen undergrad. Tuolloin BYU ei ollut neurotieteen ohjelmaa ollenkaan, joten tein liikunta fysiologia, ja en todellakaan ollut aavistustakaan, mitä neurotiede oli kysymys kunnes tulin grad koulussa. Joten se oli hieman yllättävää.

Haluan mennä takaisin hieman ensin ja puhua siitä, miten sait pisteeseen BYU. Mitkä olivat tärkeimmät vaikutteet sinulle kasvaa joka antoi teille luottamusta ja ajaa tietää, että voisitte tutkia tällaista monimutkaista tiedettä?

No, äitini ja isäni ovat molemmat hyvin koulutus-odotuksiin. Isäni oli ensimmäinen hänen perheensä koskaan mennä yliopistoon, ja äitini alkoi käydä koulua heti lukion ja hän tavallaan ole koskaan lakannut. Niin kauan kuin muistan, äitini on ottaen luokkia, tai tehdä ylimääräisiä tutkinto, tai saada ylimääräisiä todistus tai jotain sellaista. Äitini niin rakastaa koulutus. Se on totaalisesti juurrutti kolme. Minulla on kaksi siskoa. Se on vain hyvin paljon istutti meidät hyvin nuorena. Muistan ajatellut college takaisin peruskoulun koska äitini puhua siitä niin paljon. Opiskelu oli jotain, että me kaikki vain olettaa, olisi meidän tulevaisuudessa, koska äitini oli jatkuvasti ottaen kursseja ja haastava itse.

Muistan, kun hän halusi päästä uudelleensertifioitiin matematiikka. Hän otti melko pitkälle calculus luokan yliopistossa kaupungin kasvoin, Pensacola, Florida. Ja hän puhui siitä, miten kaikki lapset hänen luokassa, jotka olivat ilmeisesti paljon nuorempi kuin hänen, oli vain vihainen, koska hän piti murtaa käyrä. Äitini oli vain hyvin itsevarma nainen ja hän rakasti oppimista. Se oli kuinka sisareni ja minä kasvoin. En usko, että se oli aina kysymys vai emme voisi tehdä sitä. Näimme isäni toimimaan tiensä ulos lähinnä, köyhyys, että hän kasvoi, ja äitini jatkoi oppia mitä tilanne hänen elämänsä oli. Mielestäni meidän oletetaan jokainen oli sellainen. Joten se ei ollut mitä olen koskaan ajatellut kahdesti.

Ja ei teidän kirkko kokemus vahvistaa, että olet? Oliko mitään koskaan, että tunsit olevan ristiriidassa toistensa kanssa tai he toimivat yhdessä?

Uskon, että varhain en tajunnut, että siellä oli konflikti, koska olin niin toiminnoiksi. Olin uinti ja se vei suurimman osan ajastani. Kuten korkea ikäisen, vietin suurimman osan ajastani koulun ulkopuolella uinti. En koskaan koonnut että ehkä joitakin viestejä kuulin Nuorissa Naisissa olivat ristiriidassa sen kanssa, mitä äitini opetti minulle esimerkillään. Äitini oli sellainen esimerkki, että voit tehdä mitä haluat, koska nainen, joka en koskaan sisäistänyt viestit Nuorten Naisten, jotka olivat ristiriitaisia ​​siihen.

Opiskelu oli jotain, että me kaikki vain olettaa, olisi meidän tulevaisuudessa, koska äitini oli jatkuvasti ottaen kursseja ja haastava itse.

Suurimmaksi osaksi, kirkko keskittyi kirjoituksia, ja seminaari tietenkin keskittyi kirjoituksia. Ja paljon kulttuuriset näkökohdat, enemmän mitä ehkä muut naiset seurakuntani saattanut tuntua, ne eivät ole niin paljon tilaa tulla ulos ja keskustellaan niin usein. Muistan myös, että jos koskaan oli aika, että olin sellainen tekosyy jotain kuulin kirkossa, menisin kotiin ja puhua äitini siitä. Ja hän olisi kuin hyvin tiedätte, olemme kaikki erilaisia. Mitä viestejä olisin saanut kirkossa, jotka olisivat anti minulle että voimme tehdä mitä haluan, joko en vain ei edes kiinnitä huomiota, koska olin kuin, että ei selvästikään ole totta, koska äitini tekee kaiken, tai Saatan puhua hänelle siitä. Muistan kerran kun olin lähdössä BYU, puhuin naimisiin ja dating ja kaikki jutut. Minusta se oli aika epätyypillisiä minua, koska äitini katsoi minua sellainen ymmällään, ja hän on kuin, "Sarah sinulla on paljon annettavaa tähän maailmaan avioliiton ulkopuolella. Älä hylkää näitä muita asioita, jotka aiot pystyä osallistumaan maailman kaikkien näiden kykyjä, että olet saanut. "Taisin oli kuin, huh. Se on enemmän ympäristöä me kasvoimme.

Mennään takaisin tutkimukseen. Onko olemassa jokin erityinen hanke tai erityistä kiinnostusta olet työskennellyt, että voisit selittää meille ilmauksia?

Omat hankkeet ovat hyvin erilaisia ​​vuosien varrella. Aloitin opiskelun kuulojärjestelmän. Muistan loppiainen minulla oli kun olin kirjoittamassa väitöskirja. On näitä kanavia, jotka on ilmaistu neuronit, jotka ovat tärkeimpiä soluja aivomme, jotka kommunikoivat kaiken tämän tiedon. Nämä proteiinit kutsutaan kanavat mahdollistavat natrium ja kalium vaihtaa paikkoja pitkin kalvon näiden solujen, jonka avulla voimme olla näitä sähköisiä impulsseja, jotka sitten antaa meille mahdollisuuden puhua ja kävellä ja ajatella ja tehdä kaikkea sitä, mitä teemme. On olemassa tuhansia eri kanavia, joiden avulla nämä pienet ionit liikkumaan edestakaisin kalvon läpi. Pieniä muutoksia niiden toiminta voi johtaa suuriin muutoksiin, miten nämä sähköimpulsseja todella toimivat. Muistan istuu siellä ajattelua, wow. Tämä on hämmästyttävää, että tällaiset pienet asiat voivat aiheuttaa tällaisia ​​muutoksia näissä sähköimpulsseja, jotka olennaisesti tekevät meistä mitä me olemme. He saavat meidät pystyä ajattelemaan, voi kävellä, voi kuulla. He todella korostavat käsityksemme maailmasta.

Ja niin, että sai minut ajattelemaan, kuinka eri ihmiset saattavat johtua muutoksista tai pieniä eroja, jotka saattavat olla kanavissa, joissa voimme olla näitä sähköisiä impulsseja. Se sai minut todella miettiä, mitä on käsitys, mitä on todellisuus, mikä on viraston? Voit jopa isompi kuva. Nämä ovat molekyylitason mekanismeja, jotka tekevät meistä ihmisiä, jotka auttavat meitä toimimaan, niin sanoakseni. Jos nämä pienet kanavat on niin suuri vaikutus tietojen koodauksen olennaisesti mahdollistaa meitä tekemään kaikki nämä asiat, sitten Mitä seurauksia että on mitä olen opettanut ja mitä tiedän kykymme tehdä valintoja ja kyettävä toteuttaa ne? Joten ne ovat tavallaan iso kuva kysymyksiin olen ollut.

Äskettäin tein post doc tutkii, miten piirit aivomme, joka ohjaa meidän syöminen käyttäytymistä, halustamme syödä, meidän ajaa saa syödä, miten se voi muuttaa lihavuuteen. Nykyinen tutkimus keskittyy kipua ja miten kivun kokemiseen määräytyy piiri kanavilla, jotka ilmenevät kipu neuronien ja miten se voi muuttaa kokemusta, ja miten muutokset neuropaattista kipua ja krooninen kipu. Se on todellinen muutoksia neuronien ja piirit itse aiheuttavat ihmiset tuntemaan niin paljon kipua kuin he tuntevat. Ja sitten miten voit itse luoda hoitoja, jotka voivat hyödyntää sitä, että alamme ymmärtää, miten nämä piirit ja miten nämä molekyylitason mekanismit toimivat niin, että ihmiset kokevat vähemmän kipua? Keskellä kaiken tämän, luulen, että olen todella saanut kiinnostunut miten aivomme vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa ja miten ympäristön vuorovaikutuksessa meidän aivot että todella muovaa nämä piirit. Esimerkiksi meillä on paljon uutta tietoa tulee ulos siitä epigenetiikka ja miten ihmiset, jotka ovat mukana stressaava ympäristö, joka voi todella muuttaa niiden geenit ilmentyvät. Ei vain niitä, mutta sitten heidän lapsensa samoin.

Voisitko määritellä epigenetiikka?

Joo. Epigenetiikka on juuri muutoksia geenien ilmentyminen, jotka ovat sen vuoksi jotain, joka tapahtuu ulkopuolella oman kehon. Ympäristössä itse. Se on muutoksia geenien ilmentyminen, jotka johtuvat tapahdu ulkopuolella itse genomiin. Tiedämme, että aivot on jo erittäin herkkä ympäristölle. Miten piirit ovat perustaneet on niin paljon kokemusten perusteella olemme. Ja niin olen todella kiinnostuu miten kokemus sitten muuttaa meidän hermosolujen piirien ja meidän synapsien tavoin, ettei voi vaikeuttaa meidän pärjätä elämässä, tai tehdä siitä vähemmän vaikeaa meille pärjätä elämässä. Ja nyt meillä on kaikki tämä uutta tietoa, hyvin, se ei ole vain meidän ympäristö on muuttumassa meidän virtapiirejä ja meidän synapsien. Se on myös muuttumassa meidän itse genomiin.

Se on todella vaikea opiskella hiiri. Koska et voi todella kysyä hiiri, on vaikeampi sinua selviytymään masennuksesta tai vähemmän vaikea selviytyä masennus, koska laitamme sinut stressaava tilanne? Joten pohjimmiltaan mitä teen nyt teen siirtymisen ihmisen tutkimus. Ja niin, että olen päättänyt tehdä niin, ulospääsy hiirillä, on minä itse menossa takaisin opiskelemaan lääketiedettä oppia tekemään kliiniseen tutkimukseen. Juttelimme paljon ihmisiä, ja määritetään se on todella vaikeaa vain PhD tehdä kliinistä tutkimusta, koska aina on turvauduttava kliinikon kuka on potilasryhmässä, päätin se on vain aika mennä takaisin lääketieteellistä koulua oppia tekemään kliinisen tutkimuksen ja todella katsoa, ​​miten nämä muutokset aivojen itse vaikuttaa terveydentilaan. Niin, että suunnitelma.

Joten jos olet tässä prosessissa?

Olen hyväksytty täällä Pohjois-Carolinan yliopisto, joka on enemmän kuin todennäköistä, jos minä päätyvät.

Voi hyvä! No toivoisin, he hyväksyvät sinut. Olet jo tiedekunnan.

Joo, en aio ottaa sitä itsestäänselvyytenä. En aio vain olettaa ne olisivat, mutta he tekivät, joten se oli hyvä.

Voit laajentaa tutkimusta ymmärrystä siitä, miten ymmärrämme ja kokemus uskosta?

Uskon, että varmasti kokemus tulee määrittää käsityksemme uskosta. Meidän koko lähtökohta uskontomme perustuu ajatukseen, että todistukset tulevat kokemusta. Ajatuksena on, että sinulla on kokemuksia, jotka muuttavat normaalin piiri aivoissa, niin että menee johtaa kykyäsi olla enemmän uskoa näitä kokemuksia. Haluan ajatella sitä miten taivaallinen Isä juurrutti meille mahdollisuuden jatkaa kasvaa uskossa ja luottamaan enemmän, koska meidän aivot on menossa sopeutua kokemuksia meillä on.

Joten kun meillä on usko edistää kokemuksia, asiat muuttuvat sillä tavalla, että neuronien ja synapsien työtä avoimemmin tulevaisuuden kokemuksia?

Kyllä. Ehdottomasti.

Mitä me ymmärrämme ihmisiä, joilla on äkillinen muuntaminen kokemuksia tai jotain, että he välttämättä eivät vakautetaan? Onko se jotain, että voit selittää käyttämällä mallia?

En tiedä, olenko koskaan edes ajatellut, että. Tuntuu siltä, ​​se kiire oksitosiinin ja dopamiinin ja nämä tyypit välittäjäaineiden, jotka antavat meille niin hyvä tunne, että sitten menee tietenkin jähmettyä mitä toimintaa oli, että he tekivät tuolloin näiden positiivisia tunteita. Joten en tiedä, onko mitään tutkimusta on tehty erityisesti tässä asiassa. Suurin osa tutkimuksen neurotieteen tapaan uskon kanssa on toimittu meditaation ja meditaation.

Haluan ajatella sitä miten taivaallinen Isä juurrutti meille mahdollisuuden jatkaa kasvaa uskossa ja luottamaan enemmän, koska meidän aivot on menossa sopeutua kokemuksia meillä on.

Ja mitä ovat ne hyödyt? Oletan he ovat samanlaisia, koska ne lisäävät niitä hyviä tunteita.

Joo. Pohjimmiltaan he katsovat mitä aivot näyttää, kun olet mietiskellen ja miten se sitten vaikuttaa aivoihin pitkällä aikavälillä. He katsovat eri aivojen aaltoja, jotka herättivät meditaation aikana. Myös ihmiset ovat yrittäneet nähdä, jos meditaatio voi auttaa ihmisiä, joilla on tarkkaavaisuushäiriö, stressin vähentämiseen, ja mielialahäiriöitä. Tulokset ovat alustavia, mutta yleensä ne ovat osoittaneet positiivisia löydöksiä, että meditaatio on suotuisia.

Joten miten on tämä muuttunut oman uskonsa vuosien varrella, ymmärtää fysiologiaa se? Onko se otetaan pois mysteeri uskon tai se ole tehnyt sitä houkuttelevampi sinulle?

Varmasti minulle se tehdään houkuttelevampi, koska minulla on tämä taipumus uskoa, että loppujen lopuksi me kaikki opiskelevat samoja asioita. Mitä teen kirkossa ei ole ulkopuolella linjat tieteen. Siellä täytyy olla jokin tieteellinen, järkevä selitys miltä minusta tuntuu ja mitä koen siellä. Minulle se ei ole koskaan ollut kysymys, onko tarkoitus uskontoon tai on olemassa Jumala? Se on vain jotain, että hyväksyn ja sitten tietysti Jumala ymmärtää samat tieteelliset perustelut sekä periaatteet että Opettelen kuin tiedemies. En ole koskaan nähnyt mitään ristiriitaa nämä kaksi asiaa. Se on vain yksi ja sama matka, niin sanoakseni. Se on totuuden etsiminen, olipa kyse hengellisen keinoin tai tieteellisiä keinoja. Se on yksi ja sama. Minusta on hauska miettiä, miten aivot toimii ja kuinka taivaallinen Isä käyttää näitä mekanismeja puhumaan meille ja antaa meille ilmestys. Hän aikoo työskennellä läpi fyysisiä keinoja ohjata meitä. Minusta se on vain hauskempaa ajatella, vaikka en koskaan tainnut keksiä mitään vastauksia. Se on vain hauska nähdä mahdollisuudet ja miten nämä kaksi asiaa toisiinsa.

Mikä olisi huipentuma urasi tutkijana?

Se on todella hyvä kysymys. Minä todella haluaisin näyttää, että ihmisten kokemuksia aikovat joko positiivisesti tai negatiivisesti vaikuttavat siihen, miten fyysisen kehonsa toimii, olipa miten niiden aivot toimii tai olipa kyse miten muu kehonsa toimii. Ja siellä on paljon sosiaalisen oikeudenmukaisuuden seurauksia, että: se, että siellä voi olla ruumiillistuma sosiaalisen ja rakenteellisen väkivallan. Mielestäni on todella tärkeää pystyä osoittamaan, että ihmiset, jotka kasvavat voimattomia tai huono, tai kasvaa tunne, että maailma on perustettu heitä vastaan, että tämä todella on menossa on todellinen fyysinen vaikutuksia heidän hyvinvointiaan, onko että heidän kykyynsä oppia ja ajatella, tai olipa niiden kyky olla heidän sydämensä pumppu oikealle tai niiden kehon taistella tautia prosesseja.

Olen tuntenut todella onnekas elämässäni olen ollut rakastavat vanhemmat, olen ympäröi ihmisiä, jotka ovat kertoneet minulle, voin tehdä mitä haluan. Joka varmasti on vaikuttanut minun hyvinvointiin, se vaikutti kuinka aivoni on perustettu, ja mitä olen otettu minun aivoihin viestejä, mitä muut ihmiset kertovat minulle. En voi kuvitella, mitä se olisi sama kuin jos kasvoin lapsena ympäröi viestejä, että et ole minkään arvoinen, et voi tehdä mitään ja maailma on sinua vastaan, katsokaa kaikki mitä et on. Todellisuudessa on fyysisiä vaikutuksia. Joten mitä haluaisin työni tehdä, on osoittaa todellisia vaikutuksia, jotka eivät ole vain terveydenhuollon tuloksia, koska ihmiset olivat köyhiä ja ei saanut riittävän ajoissa hoitoa, se on oikeastaan ​​vaikutukset maailmassa me elämme, vaikutukset että se ottaa siitä heidän terveytensä että tapahtuisi riippumatta, jos he näkivät lääkäri tai ei.

Mikä valtava työ. Vaihteiden, olet ainoa. Mitä luulet on ollut suurin haaste sinulle kuin yksi nainen kirkossa? Mitkä ovat olleet joidenkin etuuksien parikytkemällä kirkon jäsenyyden kanssa mahdollisuuden jatkaa tämän uran?

Luulen, että olen ollut paljon samanlaisia ​​kamppailut että muut yksinäiset naiset on ollut yrittää selvittää, missä sovi kirkkoon, jossa melkein, viikoittain, voit kuulla perheen merkityksen. Naisten arvo on ehdottomasti, hyvin todellinen ei edes yritä peitellä sitä tai tehdä siitä symbolisessa mielessä liittyvät ollaan vaimo ja äiti. En todellakaan kamppaillut että aika ajoin, koska edellä ja enää vain yhden ja joilla ei ole mahdollisuutta mennä naimisiin, en ole kiinnostunut avioliiton kautta miehen. En toimi niin. Se on vielä paljon vaikeampaa, että jostain syystä en ole koskaan ollut halu olla vaimo ja äiti. Ollenkaan. Mikä lienee ollut vaikeampi kuulemaan tämän viestin uudestaan ​​ja uudestaan, että tämä on sinun kohtalosi ja tämä on mitä tulee olemaan sinun suurin panos elämässä, ei ole, että en ole dating tai minulla ei ole ollut mahdollisuutta naimisiin, se että en halua olla.

Se on totuuden etsiminen, olipa kyse hengellisen keinoin tai tieteellisiä keinoja. Se on yksi ja sama.

Ja vielä on tämä odotus, että sinun täytyy mennä naimisiin ja sinulla on perhe ollakseen kuten taivaallinen Isä, ja kaikki, ihmettelen miksi Hän jopa loi minut sitten, koska minulla ei ole sitä. Koska en ole dating, koska en ole menossa naimisiin, lopullinen päämäärä, minun pelastukseni on vaakalaudalla, jos minulla ei ole kykyä tehdä paras mahdollinen selestisen valtakunnan. Joten se oli hyvin vaikeaa pitkään, pitkään aikaan. Mutta hyvä, että tuli ulos kaikki tämä on, että se pakotti minut kehittää omaa suhdettaan taivaalliseen Isään. Se pakotti minut kysymään hänet itse. Koska olin vihainen hänelle pitkään. Tiedätkö, miksi minä pidän tästä? Jos olet tehnyt tämän koko suunnitelman, jotta voin olla kuin sinä, mutta en edes halua tehdä tärkein asia, joka tulee tehdä minulle kuin sinä, niin miksi luoda minua näin? Mutta sitten läpi paljon rukouksen ja paljon pohdintaa ja paljon vierailuja temppeliin, mitä lopulta tajusin, että hän rakastaa minua, miten olen, ja Hän aikoo selvittää tapa auttaa minua. Riippumatta lopullisena tavoitteena on, Hän aikoo löytää tapa saada minut sinne. Niin taivaallinen Isä toimii. Hän rakastaa lapsiaan niin paljon, ei väliä, keitä olemme. Ikuisuus on pitkä aika tulla töihin meille. Mitä se näyttää toisella puolella on vielä melko epäselvä. Niin, että on ollut hyvä asia kaiken tuon.

Oletettavasti kun olit BYU, varhaisina marriageable vuotta, et tiennyt että olit menossa on tämä suuri tarkoitus työsi, että todella, jollain tapaa, voisi vain olla mahdollista ilman perhettä. Mitä neuvoja antaisit muille yhden MAP-naiset, jotka eivät ehkä ole kiinnostuneita tai mahdollisuus mennä naimisiin, mutta myös ei huvita heillä on sellainen ura tarkoitus, että te teette?

Se on todella hyvä kysymys, koska minulla on niin paljon ystäviä, jotka saavat näihin vuosiin ja he ovat kuin, okei, avioliitto ei tapahdu tai en oikeastaan ​​on halu tehdä se. Ja heillä ei ole mitään muuta, koska kaikki heille on kerrottu heidän koko elämänsä on, että tärkein asia sinun koskaan tehdä, on olla vaimo ja äiti. En tiedä, onko minulla mitään hyviä neuvoja. Mielestäni ainoa neuvo mitään, joka on koskaan työskennellyt elämässäni on oltava hyvät suhteet taivaallisen Isän ja uskomme, että hän voi opastaa sinua löytämään mitä se on, että hän haluaa sinun tekevän. Uskon vakaasti, että Hänellä on tehtävä meille kaikille, että meillä kaikilla on jonkinlainen osuus Hän haluaa meidän tehdä, kun olemme täällä ja tietyntyyppinen hyvin erityisiä oppitunteja, että voimme oppia kun olemme täällä, että menee tehdä meistä parempia ihmisiä ja enemmän sovi mitä hän on varannut meille tämän elämän jälkeen. Mielestäni ainoa tapa selvittää, että ulos on läpi henkilökohtainen suhde Häneen.

SarahStreet2

Olen ajatellut paljon tästä, ja luulen, että lopussa päivä on hyvin harvat meistä, jotka sopivat lasku mitäänsanomaton, homogeeninen Mormonin nainen. En tiedä kovin monta ihmistä, jotka ovat sellaisia. Mielestäni etsivät muita ihmisiä on vastaukset jotain, joka on niin henkilökohtainen oman elämän on jotain, joka hyvin harvoin toimii. Mielestäni sinun täytyy pakottaa itsesi mennä Jumalalle ja kysyä häneltä, mitä se on ja sitten olevansa valmis hyväksymään sen mitä se on hän kertoo ja olla sinut sen kanssa. Mielestäni se, mitä olen tehnyt elämässäni on vain avoin näkemys siitä, mitä se on, että aion olla. Tietäen, että minulla on tämä kiinnostus tieteeseen ja tietäen, että pidän todella opetusta, ne ovat asioita, jotka kehittyneet ajan mittaan. En usko, että aloitin mieleen tiede lukiossa, mutta se oli college kun aloin todella kunnostautua sitä. Varmasti rakkauteni opetuksen kehitetty yliopistolla. Kiinnittämällä huomiota näihin asioihin ja sitten kun ne taivaallisen Isän ja on kuin, mitä teen tämän? Sinun on toimittava matkan varrella, mutta niin teet sen kanssa tätä keskinäistä suhdetta taivaallinen Isä auttaa häntä ohjaamaan ja muokkaamaan mitä se on, että sinun pitäisi tehdä. Mielestäni ainoa asia, joka on ollut hyötyä elämässäni on oltava avoin käsitys siitä, mitä on mahdollista tulevaisuudessa. Tietäen, että haluan tehdä hyvää ja haluan tehdä maailmasta parempi paikka ja haluan kehittää mitä kykyjä minulla on, mutta sitten konsultaatio taivaallisen Isän kanssa, mitä paras tapa tehdä se on.

Kaikki ilmestys, että olen saanut ja suunnan olen saanut elämässäni on tullut eräänlainen vähitellen. Mutta aina, tai ainakin pitkään, minulla on ollut tämä uskomus ja tämä vahvistus siitä, että taivaallinen Isä rakastaa minua, ja Hän ei halua minun tekevän hyvää tässä maailmassa, ja hän ei ole - onko se erityinen tehtävä olen sitä mieltä, että hän haluaa minun tuntuu että olen edistää valtakunnan, edistää maailmalle, edistää tehdä siitä parempi paikka. Ja niin Hän tietää parhaiten, miten auttaa minua tekemään että rajoissa mitä haluan tehdä. Olla liian deterministinen siitä. Tuo juttu. Se on enemmän tätä keskinäistä antaa ja ottaa minusta tuntuu se on ollut hänen kanssaan ja minua. Mutta se kaikki tulee alas, joilla näitä suhteita. Kun kuulet asioita kirkossa, jotka ovat kuin, hyvin, että ei koske minua (johon suurin osa ei ole), en voi olla kuin, okei. Mikä on periaatteena, että ja sitten miten teen, että työ elämässäni? Miten kuulla Jumalan äänen minulle nämä muut asiat, että ihmiset puhuvat kirkossa omasta kokemuksestaan?

Se kaikki menee takaisin tähän ajatukseen synapsien. Meillä kaikilla on näitä eri synapsien, ja se miten he näkevät maailman. Mutta mitä sitten on periaate, joka on hyväksi meille kaikille riippumatta siitä, mitä meidän hermosolujen aivojen kartta sattuu olemaan? Ja miten sopivat, että minun ymmärryksen ja käsitys maailmasta?

Voin vain kuvitella kuuntelet joku, joka et ole aivan samaa mieltä ja analysointi omassa mielessäsi miten hänen synapsien työskentelevät aiheuttaneen hänelle sanoa noita asioita.

Täsmälleen. Sitähän se kaikki on. Ja se vapauttaa siinä mielessä, koska en voi olla, että on hienoa, että se toimii hänelle, ja sitten olen todella etsiä, mitä se on, että minun täytyy kuulla siitä. Mikä on se, että hän voi opettaa minulle hänen kokemusta? Mikä on periaate, että voin oppia siitä? Ja se on erittäin vaikea asia tehdä, mutta se on varmasti auttanut tätä ajatusta, että minun täytyy elää näiden muiden ihmisten odotukset. Heidän elämänsä ei ole elämäni, niiden aivot eivät ole minun aivot, niiden elin ei ole minun ruumiini, joten se ei tule toimimaan juuri niin. Ei ole sellaista asiaa kuin yksi koko sopii kaikille evankeliumia. Ollenkaan. Ei ole yksi koko sopii kaikille elämän. Kirjaimellisesti, fyysisesti. Fysiologisesti se ei ole järkevää.

Yhdellä silmäyksellä

Sarah Street


SarahStreetCOLOR
Paikkakunta: Chapel Hill, NC

Ikä: 37

Siviilisääty: Sinkku

Ammatti: professori

Opiskelupaikat: BYU (BS), UNC (Ph.D.)

Puhutut kielet Home: Englanti

Lempilauluni: "Lead Ystävällisesti Light"

Haastattelussa Neylan McBaine . Kuvia käytetään luvalla.

6 Comments

 1. Neylan McBaine
  11:34 on 12 joulukuu 2013

  Alkaen haastattelu Tuottaja: Kuinka jännittävää tietää, että on olemassa loistava Mormoninaiset kuten Sarah työskentelee vaikeimmista ja paljastavia tieteellisiä kysymyksiä aikamme. Ja miten jännittävää, että Sarah näkee työstään harmoninen laajentaminen hänen hengellistä elämää. Rakastin aikaa Sarah ja olen syvästi kiitollinen hänen sitoutumisestaan ​​merkittävästä työstä.

 2. Leslie
  13:21 on 12 joulukuu 2013

  Kiitos tästä loistava haastattelu Sarah! Hän on ollut hengellistä voimaa ja lohtua minulle kuin sisko koko elämäni. Halusin vain kertoa yksi tarina Saaran lapsuudesta esiin kuka hän on. Kun hän oli 4. palkkaluokkaan, hän oli opettaja nimeltään neiti Davis, joka ei oikein ymmärrä kuka Sarah Street oli. Ja tällä tarkoitan, Sarah oli jatkuvasti saada pulassa luokassaan puhutella ystäviä jne Eräänä päivänä, Saara nauroi ääneen erityisen naurettava monivalintakysymyksiä mahdollisuus on tiede testi ja alkoi puhua ja nauraa siitä kanssa poika istuu hänen vieressään. Kun neiti Davis kysyttiin, miksi hän nauroi, Saara sanoi: "Koska tämä mahdollinen vastaus on juuri niin naurettava." Rouva Davis lähetti hänet rehtorin kansliaan, ja koska Sarah oli ollut pulassa niin monta kertaa, että vuonna hän sai melottava (yhdessä poika istuu hänen vieressään). Sarah alkoi itkeä. Kun kysyi poika miksi hän itki, koska melonta ei loukkaantunut niin paha, Saara sanoi: "Koska tämä on tapahtunut minun pysyvä tallenne ja nyt en voi päästä yliopistoon."

  Joten kyllä, Sarah on syvä sitoutuminen koulutukseen ja oppimiseen enemmän. Hän on henkilö, joka todella, enemmän kuin kukaan muu, opetti minulle, mitä se oli kuin tutkia pyhiä kirjoituksia syvästi. Hänen Evankeliumin oppi oppitunnit ovat uskomattomia tunnin todellista opillista keskustelua.

 3. Kellye Lee
  16:28 on 12 joulukuu 2013

  Suuri artikkeli suuri nainen. Olen tuntenut Sarah koska hän oli ensisijainen lapsen ja hänen menestys ei ole lainkaan yllätys. Mikä ihana esimerkki hän on Nuorten Naisten - heidän täytyy tietää, siellä on enemmän niitä kuin vain vaimo ja äiti !!!

 4. Liesel
  16:23 on 14 joulukuu 2013

  Rakastan lukea naisia, jotka ovat älykkäitä, kunnianhimoisia ja lähellä Jumalaa. Rakastan häntä keskittyä tärkeää henkilökohtainen suhde Jumalaan, jotta voimme olla henkilökohtainen inspiraatiota oman yksilölliset olosuhteet. Että minulle on olennainen ydin Jeesuksen Kristuksen evankeliumin. Ja rakastan kuvaus sulautuvan tieteellisen ajattelun ja uskonnollisen. Olen myös tehdä niin, ja vaikka paljon on keinottelua, se auttaa minua kasvamaan henkisesti ja hengellisesti. Kiitos paljon haastattelusta!

 5. Alisha
  22:29 on 06 tammikuu 2014

  Kaikella kunnioituksella, Kellye Lee, ettei ole sellaista asiaa kuin "vain" vaimo ja äiti.

 6. Jenny
  22:02 on 09 tammikuu 2014

  Alisha. En lukenut Kellye Leen kommentti kyseenalaistivat arvoa tai merkitystä Äiti / vaimo. Hänen käyttöä "vain" myönsi, että useita rooleja tai osa naisen yhteensä enemmän kuin kaksi. Kirkko kulttuuri Kasvoin ja vaalittava koskaan tunnustanut oli enemmän kuin nämä kaksi. Hyvin, hyvin vaikea ystäväni ja sisareni, jotka eivät ole haluttuja avioliittoon. Ihanan on lukuisia, lukuisia tapoja nainen ilmaisee henkilöllisyytensä, kykyjä ja rakkauden lisäksi äiti / vaimo, tai haastattelu kuuluu nimenomaan, eikä äiti / vaimo.
  Neylan, kiitos hienosta haastattelusta.

Jätä vastaus

SEO Powered by Platina SEO alkaen Techblissonline