06 tammikuu 2014 by Neylan McBaine

3 Comments

Romney Family Taulukko

Romney Family Taulukko

Ann Romney

Yhdellä silmäyksellä

Ann Romney vietti useita vuosia maailmanmarkkinoilla valokeilassa vaimo Massachusettsin kuvernööri ja Yhdysvaltain presidenttiehdokas Mitt Romney. Kuitenkin kampanjan polkuja hänen takanaan, Ann on nyt päättäneet keskittyä roolista lähimpänä hänen sydäntään: äiti viisi poikaa ja isoäiti. Hän julkaisi äskettäin kirjan, T hän Romney Family Taulukko, jossa hän jakaa hänen suosikki reseptejä tuo perhe yhdessä aterioilla. Osana hänen Tour edistää kirja, Ann tapasi Mormoninaiset Project paljastaa ilot ja haasteet hän on löytänyt äitiydestä, sekä keskustella rakennuksen empatiaa nuorten poikien ja ottaa luottamus itseen äitinä.

Mitkä ovat tärkeimmät tavat ja perinteet korostat kotona pitää perheesi lähellä, varsinkin kun lapset ovat pois kotoa?

Se on vaatimus, että saamme yhdessä. He tietävät, että. Joka toinen joulu ja kiitospäivä olemme yhdessä, ja jokainen Fourth of July olemme yhdessä. Näemme niitä paljon. Minusta tuntuu näemme niitä joka kolmas tai neljäs viikko; olemme aina liikkuvat nähdä niitä. Se on niin valtava ponnistus. On tärkeää, että serkut tullut ystäviä. Tietenkin kiertää pöydän ja jakaa ruokaa on niin tärkeä.

Otamme meidän ensimmäinen matka tulevana kesänä neljä meidän vanhempi lapsenlapsia, joka on perinne, että me voidaan harjoittaa alkaen Mitt perhe. Tulemme farmari Yhdysvaltain länsiosissa: Zions, Bryce, ja sitten Yosemite, Grand Canyon ... Ei vanhempia. Vain lapsenlapsia ja Mitt ja minä. Olemme jo ajatellut periaatteista haluamme opettaa tästä maasta, noin joitakin suuria johtajia. Haluamme varmistaa, että ne ovat rakkaus tämän maan ja arvostusta niille, jotka ovat uhranneet niin paljon se. Myös evankeliumin periaatteita. Haluamme varmistaa, että ne tietävät, luemme pyhiä kirjoituksia, että sanomme rukouksia .... He tekevät niitä asioita omassa kodissaan, mutta haluamme vahvistaa niitä. Me opettaa heille joitakin kappaleita - "Niin suuri oot" on yksi, joka Mitt isä varmisti opettaa hänelle niin kerromme perheen tarinoita: historiat perheen edelläkävijöitä ja ne perheenjäsenet, jotka ovat tehneet uhrauksia.

Se kuulostaa otat hyvin strateginen lähestymistapa asiaan. Onko se välttämätöntä?

Sinun täytyy. Se vaatii ponnistelua. Se vaatii suunnittelua. Asiat eivät tapahdu itsestään. Usein se on nainen, joka on tehdä näitä suunnitelmia ja varmista, että ne tapahtuvat, ja ne eivät tapahdu, jos et aio niitä.

AnnRomney7

Söi yhdessä aina jotain sinulla oli tavoite perheellesi, jopa teidän varhaiset avioliitot?

En usko, että olen koskaan ajatellut sitä. Se on vain morphed mitä teemme. Tulin vahva perhe, ei MAP, mutta meillä oli vahva perheen perinteitä juttelen pöydässä ja rakastava perhe. Mutta mielestäni yksi enemmän tärkeitä asioita lapseni havaittu pöydässä kun ne varttuvat oli kuinka paljon Mitt ja minä rakastimme toisiamme. Emme puhuneet ankarasti toisilleen. Olimme kunnioittaa toistensa mielipiteitä. Emme ole samaa mieltä lasten kasvatuksessa heidän edessään; meillä oli nämä keskustelut hiljaa ja yksityisesti noin kurinalaisuutta lähestymistapoja, mutta meillä oli rintamana aina edessä lapsia. He näkivät myös, että hän ei koskaan korotti äänensä minulle ja että he saisivat vuonna eniten ongelmia heidän elämäänsä, jos he puhuivat takaisin minulle. Joten ne vahvikkeet, joka tapahtui koko ajan perustettiin heidän mielessään, millaista oli olla vahva avioliitto ja on elämänkumppani kuka todella kunnioitusta. Ne poimitaan, että ylös ja näen heidät hoitoon omat vaimot vastaavasti. He eivät ruokia kuten Mitt teki ja ovat mukana isät.

Uskon todella tärkeintä voit opettaa lapselle on, että he rakastivat ja että Jumala rakastaa heitä. Jos he voivat todella tulla pois todella turvassa niitä asioita, he voivat olla tuottavia aikuisia. Tämä ei tarkoita, että he suojattu tragedia ja surua, mutta ainakin ne voi olla, että turvallisuuden tunnetta ja rauhaa, kun ne täytyy käydä läpi näitä vaikeita aikoja elämässään.

AnnRomney8

Olet tunnetaan erityisesti nostaa pojille, sinun viisi poikaa, ja ihmettelen jos sinulla olisi mitään erityistä taktiikkaa herättää empatiaa poikasi? Näyttää siltä, ​​että keskusteluja nostamisesta tyttöjä on tullut runsaasti meidän kulttuurinen tietoisuus, ja nyt olemme nähneet vauhdissa äskettäin kohti keskusteluja nostaa pojille.

Se on usein turhauttavaa kuin vanhempi kun näet lapsen huonosti tai olla ilkeä toisiinsa. Se oli usein vaikein osa minulle! Kun näen ne nyt aikuisina, tiedän he eivät tarkoita. Mielestäni vanhempana täytyy muistaa lapsia todella huonosti, ja se on vain osa siitä, mitä sinun täytyy mennä läpi. Voit koska äiti aina opettaa, näyttää esimerkkiä, reprimanding, auttaa, ohjata ... Tuntuu siltä loputon prosessi, kun olet menossa läpi, ja se ei tunnu he saavat sen. Mutta he tekevät. Ja se vain kestää kauan.

Korjattava erityisesti empatiaa, me mallinnettu empaattinen käytös tietoisesti ja teimme varma, että ne olivat mukana palvelun. Jos viemme aterian joku, joka oli sairas, tein varmasti he menivät autoon kanssani ja he auttoivat minua toimitamme sen. Niin ainakin he näkivät, että tämä on mitä me teemme. Näin me käyttäytyä. Kun Mitt teki palveluksessa hän varmisti pojat tulivat ja he auttoivat ulos. Heillä oli osallistua siihen, heillä oli tehtävä työtä sen, sitten ne piti nähdä palkitsee ihmisiä, jotka he olivat auttaneet. Se oli erittäin tärkeä pala minulle. Samaan aikaan, me todella opetti heille, miten toimia ja ei saa heti palkitaan. Tietää voinut olla kaikki mitä he halusivat. Opetuksen hetkiä oli oltava johdonmukaisia. Tuntuu siltä, ​​se on loputon ja jatkuu ikuisesti ja että et tee paljon edistystä. Oikeasti, se ei todellakaan tunnu niin. Mutta nyt katson niitä aikuisia nyt ja ainoa mitä voin sanoa on, että se on hyvin palkitsevaa nähdä oma lastenlasta huonosti! Nyt poikani on käsitellä sitä! Näen ne kamppailevat, näen heidät turhautunut. Nyt minä sanon pojilleni, "Älä ole niin kova lapset! Olla hieman kärsivällinen! He ovat todella hyviä lapsia! "On mielenkiintoista nähdä koko ajan!

Olet hyvin julkisesti on ollut keskustelua siitä äitiyttä ei ole "työ". Itse olit syytetään "ei ole työskennellyt päivä elämässäsi." Mitä sanoisit Mormoninaiset jotka joutuvat sitä keskustelua päivittäin yksityiselämässä? Mitä neuvoja heille, miten reagoida ja miten olla rauhassa niiden valintoja omassa elämässään?

Haluan ensin sanoa, että maailma ei koskaan palkitsee sinut. Sinun täytyy tietää, että päätökset teet Linjalla aio saada kunnioitetaan, mutta sinun täytyy tietää sydämessäsi, mikä on oikein. Jos joku meistä on koskaan etsivät maailman ylistystä, se on lyhyt ja ei tarkoita paljon. Pysyminen uskollisena periaatteet ja tietää itse ... Ja ei kuuntele ääneen, kovaan ääneen vaan hiljainen kuiskaa sydämessäsi. Se on vaikeaa. Se ei todellakaan ole helppoa. Me kaikki haluaisimme olla hyvä taputus olalle ja puhuen, "Hyvää työtä. Teet oikein. "Emme saa sitä. Edut on äiti vievän vuosia. Sinun täytyy olla sisältöä tietämään teet, mikä on oikein sinulle. Toivottavasti sinulla on kumppani, joka arvostaa mitä olet tekemässä tärkein asia maailmassa liikaa. On todella tärkeää työtä.

AnnRomney5

Toinen asia on muistettava naisina on, että meidän on kunnioitettava toistensa valintoja. Jotkut naiset ovat menossa valita eri tavalla, ja sinun täytyy kunnioittaa. Toivot, toiset kunnioittaa valintoja samoin. Naiset joutuvat tekemään vaikeita valintoja; valtaosa MAP ja ei-MAP naiset joutuvat tasapainoilemaan sekä perheen ja työn. On hyvin vaikea tehdä molempia hyvin, ja se on haaste useimmat naiset kohtaavat nyt. Virta päälle, sanon. Jatkakaa samaan malliin.

Mitt ole koskaan ollut niin iloinen mennä toimistoon, kun asiat menivät tahmea kotona. Se on varmasti kovempi asia tehdä! Se on 24 tuntia. Se kuluu sinut alas. Se on rasittavaa, varsinkin kun he ovat pieni se on päällään fyysisesti. Ja sitten kun he saavat olla nuorille se on yllään emotionaalisesti. Löydät myös, että jokainen nainen, joka on herättänyt lasten toivoo, että hän voisi palata ja nauttia niinä vuosina, koska emme. Olimme kovasti töitä, olimme ajaa niin kovaa. Ja kuulet sen kaikille: "Voi vain nauttia noista vuotta!" Ja et, olet niin venytetty. Joka kerran, kun sinun täytyy irrottaa, katsomaan ympärilleen ja hymyillä ja sanoa, "Joo, se on täysin hullu. Mutta se on hienoa. "

AnnRomney2

Onko jotain haluat jakaa Mormoninaiset nimenomaan siitä, kuinka evankeliumi on ilmoittanut päätöksiä olet tehnyt omassa aikuisiässä? Et ole aina ollut kirkon jäsen.

Ei, en ole aina ollut jäsen ja minulla oli vanhemmat, jotka olivat aina työntää minua vastaan, koska joidenkin päätösten tein, onko se oli ottaa temppeliavioliittoon tai hankkia lisää lapsia. He painostivat minua, mutta sydämessäni tiesin teki sen mitä oli oikea minulle. On tärkeää tietää, evankeliumi antaa meille perustan ja näkökulman elämään tietää asioita, jotka ovat todellista arvoa. Olen niin kiitollinen siitä, että evankeliumi on antanut minulle minun tasapainoa ja minun suunta elämässä. Se vakuutti minut ja antanut minulle rauhaa ja lohtua ja rakkautta ja toivoa. Sitähän se tuo meille. En voi kuvitella, joten se läpi joitakin elämän kovimmista kertaa ilman uskoani. Yhdistykset olemme kirkossa, pappeuden meillä on kodeissa ja siunaukset olemme temppelissä antaa meille rohkaisua ja mukavuutta meidän täytyy saada läpi.

Yhdellä silmäyksellä

Ann Davies Romney


Ann_Romney_6-0021
Ikä: 64

Siviilisääty: naimisissa vuodesta 1969

Lapset: 5 - Tagg, Matt, Josh, Ben, Craig

Kaste: 1966

Haastattelu Neylan McBaine . Kuvia käytetään luvalla.

3 Comments

 1. Nicole
  15:12 on 09 tammikuu 2014

  Olin niin onnellinen lukea tämä artikkeli äiti, joka jää kotiin ja että "kaikki" ilman sivuvaikutuksia liiketoiminta jne. Kysyt Ann on strateginen lähestymistapa on tarpeen, ja olen hänen kanssaan samaa mieltä, että se kokonaan on. Se on niin tärkeää, että olemme tahallinen siitä, miten vanhemman lapsemme. Kiitos Ann koskaan anteeksi pysyä kotona kuin olet ollut valokeilassa viime useita vuosia.

 2. Sheila
  19:24 on 12 tammikuu 2014

  Minä todella arvostan ajatuksia olet jakanut äitiyttä. Kirjoitukset Moosia siitä, miten se on läpi pieniä ja yksinkertaisia ​​asioita, jotka suuria asioita tuomat todella kuvaa äitiyttä minulle. Kun katson taaksepäin näen miten ne pienet asiat johdonmukaisesti tehnyt vuosien varrella ilmaista rakkautta ja opettaa evankeliumia ja tehdä hyviä muistoja ja yrittää uudelleen, kun mokaamme on todella rakennettu toisiaan ja hitaasti edetessä osaksi jotain ihmeellistä.

 3. Julie
  21:11 on 21 tammikuu 2014

  Tämä oli ihana haastattelu! Rakastan kuinka selkeäsanainen, tyylikäs ja vahva Ann Romney on. Hän on raikas tuulahdus! Rakastan hänen todistuksensa ja hänen omistautumista perheestä ja avioliitosta. Mikä aarre!

Jätä vastaus

SEO Powered by Platina SEO alkaen Techblissonline