Архива за септември, 2011

28 септември 2011 од admin

13 Коментари

По 15 години брак, мажот Мередит, излезе како геј и побара развод. Во нејзиното интервју, Мередит зборува за тоа како најава на нејзиниот сопруг ја мотивирани да се погледне повнимателно на темелите на нејзиното сведочење и да се сврти кон Господ да знаете како да се продолжи. Како што таа маневри нејзиниот нов ситуација, таа работи напорно за да остане во близина на Господа, го направи она што е најдобро за своите деца и продолжуваат да се сакаат нејзиниот поранешен сопруг.

21 септември 2011 од admin

16 Коментари

Кога Линдзи Redfern и нејзиниот сопруг им било кажано дека никогаш нема да биде во можност да носат своите деца, Линдзи се прашував зошто таа беше одземена можноста да биде ко-креаторот со нејзиниот небесен Татко. Но, бидејќи на професионално искуство на нејзиниот сопруг и голем број на чуда на патот, Линдзи откри радости и предизвиците на отворен усвојување и сега им помага на другите да се движите истата патека.

14 Септември 2011 од admin

10 Коментари

Никогаш сам со Евангелието

Никогаш сам со Евангелието

Adeline и Вероник Defranchi

Францускиот сестри Вероник и Adeline како кредитна својата мајка со својата љубов кон музиката и на фактот дека тие двајцата да живеат во музиката. Двете немажена, им се допаѓаат на исполнувањето што доаѓа од интеракција со толку многу деца и да ги прифатат можност да имаат влијание врз млади животи. Тие исто така имаат влијание врз нивната мајка, кои се грижат за во нивниот дом. Нивната широкоградост на духот и нивната подготвеност да се ангажираат длабоко со другите придонесува за нивната богата уживање на целосно продуктивен живот.

Оптимизација Напојувано од Платинум оптимизација од Techblissonline