Архива за јануари, 2012

13 јануари 2012 од admin

17 Коментари

Jana Riess беше крстен во нејзината последна година на студирање на Принстон Богословија. Нејзината кариера план за да биде протестантски пастор отфрлен од страна на нејзиното преминување, таа сега е уредник за верски издавачка куќа, учи на колеџ, и пишува за религијата. Нејзиниот најнова книга, Flunking прогласен за светец, е мемоари за една година патување низ духовните практики.

Оптимизација Напојувано од Платинум оптимизација од Techblissonline