Мислења тагирани 'алкохолизам'

22 Септември 2010 од admin

10 Коментари

На 10 јуни 1990 година, Галина Goncharova стана првиот член на Црквата да се крсти во Москва, во она што тогаш беше Советскиот Сојуз. Во ова интервју таа ги опишува нејзините патување кон Црквата, на страдањата на алкохолизам на нејзиното семејство, и како Евангелието и 'помогна да се прости и да ја даде својата моќ да го промени нејзиниот односи со другите.

Оптимизација Напојувано од Платинум оптимизација од Techblissonline