"Одговори на молитва 'Мислења обележани

Март 19, 2014 од admin

4 Коментари

Чудесно Начини

Чудесно Начини

Оливија Foo Fung Leung Лук

А загуба на работни места. Болест еден член на семејството. A дијагноза рак. Сите тешко испитувања, направени уште потешко кога сите тие се случи во исто време. Оливија Лук и нејзиното семејство се соочува оваа незамисливи серија на настани во 2002 година. Тие се сретна со нивните предизвици со солзи, молитви, и верата во вид на верба дека Оливија се развива кога таа се приклучи на Црквата како една млада жена во Хонг Конг. И таа покажа дека Небесен Отец одговори на потребите на нејзиното семејство во неочекувани начини.

Март 20, 2013 од admin

8 Коментари

Слика портрет: Кристин Гудвин

Слика портрет: Кристин Гудвин

Hockessin, Германија, Март 20, 2013

Сфатив имаат моќ кога ...... Ги открив моќта на нежност, и она што значи да се има безусловна љубов и приврзаност како мајка. За мене тоа се сведува на најмување некој знае дека тие се поважни од правилата, или истурено млеко, или она што другите мајки во паркот мислам. [...]

Оптимизација Напојувано од Платинум оптимизација од Techblissonline