Мислења тагирани 'Бездетни мормонска за поддршка

24 април 2014 од admin

7 Коментари

Повикувајќи и цел

Повикувајќи и цел

Слика портрет: Кејти Џенингс

"Тоа беше неколку години, еден милион солзи, Денови безброј мајката се крие во бањата во црквата, посети лекар, лекови, повеќе солзи, и многу внуци пред сфатив дека јас не одам да се биде мајка во овој живот ".

Оптимизација Напојувано од Платинум оптимизација од Techblissonline