Мислења тагирани "смртта"

Март 13, 2014 од admin

27 Коментари

Сакањето Allegra

Сакањето Allegra

Алисон Sprouse Макара

Во 2010 година, Али Макара и нејзиниот сопруг, Мичел, научи бебето тие очекуваат имаше сериозни хромозомски дефекти. Тие беа одеднаш се соочуваат со итна и болни одлуки. Во подготовката за раѓањето на бебето, тие се исто така се подготвува-духовно и телесно-за смртта на нивниот бебето. Но, во следните неколку месеци чека доаѓањето на бебето Allegra и во 29 дена од денот на нејзиниот краток живот, вели Али, полн со љубов и се грижат за Allegra е свето искуство.

27 јуни 2013 година од admin

14 Коментари

Пред речиси две години, трагедија го погоди кога 14-месечен син Џули Хол починал пред нејзините очи. Таа сега го разбира она што CS Lewis го сакаше кога изјави тагата не е држава, туку процес. Полека, полека, и со големи маки и радости--Џули започна катарзична пат на откривање.

Оптимизација Напојувано од Платинум оптимизација од Techblissonline