Мислења тагирани 'семејна историја "

4 мај 2011 година од admin

10 Коментари

Сузан Anneveldt знае дека, иако таа е единствената членка на нејзиното семејство да се приклучат на Црквата во овој живот, нејзината страст за семејна историја работа доведе нејзиниот покоен проширена членови на семејството на евангелието преку храм работа. Како една жена се грижат за стареењето на родителите и живеат далеку од нејзиниот локалниот огранок во Холандија, Сузан се бори против чума на осаменост со нејзиното сфаќање на светска заедница на Евангелието и за осигурување на вечна семејства.

Сподели ја оваа статија:

Оптимизација Напојувано од Платинум оптимизација од Techblissonline