Мислења тагирани 'Франс "

11 март 2014 година од admin

Нема Коментари

Bérengère Doby s'est toujours considérée comme altruiste, ет Elle cherche des moyens де mettre син amour en pratique. Син enfance ДАНС ле sud де ла Франција мани СА услуга missionnaire en Suisse et puis une CARRIERE en santé. Récemment Elle погрешен à Côté СА CARRIERE en podologie прелива élever сед enfants. ДАНС CET интервју, Bérengère Parle des leçons qu'elle avait apprises en важна que missionnaire, qui l'ont préparée о mariage, а-ла maternité, ЕТ une борат де услуга.

1 мај 2013 година од admin

11 Коментари

Мари Laure Оскарсон сугерира дека "сите кои имаат таа" значи нешто различно за секого. За неа-мајка, универзитетски професор, и се претворат во LDS црква-тоа се сведува на лични откровение за специфични животни избор во однос на нејзиното семејство, нејзината професија и нејзиниот религија. Пат Мари Laure има вклучени католичката вера, француски егзистенцијалист филозофија, љубопитност за Амиши начин на живот, и мормонска мисионери, кои помогнаа да запалвам повторно својата вера во Божјата љубов.

14 септември 2011 година од admin

10 Коментари

Никогаш сами со Евангелието

Никогаш сами со Евангелието

Adeline и Вероник Defranchi

Францускиот сестри Вероник и Adeline кредитни нивната мајка со своите љубов кон музиката и фактот дека тие двајцата заработуваат во музиката. И во брак, тие го цениме исполнување која доаѓа од интеракција со толку многу деца и да ги прифатат можноста да имаат влијание врз млади животи. Тие, исто така, има влијание врз нивната мајка, кои се грижат за во нивниот дом. Нивната широкоградост на духот и нивната подготвеност да се вклучат длабоко со другите придонесува за нивното богато уживање на целосно продуктивен живот.

Оптимизација Напојувано од Платинум оптимизација од Techblissonline