Мислења тагирани "Исус Христос"

24 Март 2010 од admin

11 Коментари

Пеење Неговиот Пофалби

Пеење Неговиот Пофалби

Емили Спенсер

Со три мали деца и сопруг во неговата медицинска престој, Емили е зафатен мајка. Но, таа, исто така, се обврзала да постдипломски студии во хорски спроведување, исполнување длабока страст за фалејќи Бога преку духовна музика. Емили објаснува зошто музика и мајчинство се толку важни за неа, и зошто таа е избран да ги извршуваат своите студии во овој момент во нејзиниот живот.

Оптимизација Напојувано од Платинум оптимизација од Techblissonline