Мислења тагирани 'мормонска пријатели

26 октомври, 2011 од admin

6 Коментари

Свадба Дами

Свадба Дами

Бети Ен Кертис, BJ Medler, Сенди Кларк, и Тери Mastny

Песочна Кларк, Бети Ен Кертис, Тери Mastny, и BJ Medler исполнети кога сите тие живееле во ист оддел во Naperville, ИЛ. Како и нивните деца израснал и се ожени, се свртеа кон едни со други за да помогне во составувањето свадби. Ова им помогна да ги развијат своите таленти и се стекнат со репутација како луѓето да се јавите за да се организираме дипломирањето партии, свадби, погреби и настани во заедницата. Преку нивните заеднички услуги, тие станаа доживотно пријатели, развиле своите таленти и продлабочи своите сведоштва на евангелието. Иако тие сега живеат низ целата земја, тие се уште се заедно редовно да работат и да играат заедно.

Оптимизација Напојувано од Платинум оптимизација од Techblissonline